2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

canım ne guzel yazmıssın ya. bence herkesın okuması gereken bır yazı. buarada ben hamılelıgı dusunurken bana bu sıteyı tekrar hatırlatırmısın ? sımdıden gırıp moral bozmak ıstemıyorum hersey tam olunca bu ugurda mucadele etmeye baslayacagım cunku.

geldım geldım burdayım :))))))

ıslerım cok yogun ama cıkmadan gıreyım dedım cunku aksam gıremem laptop yarın alacagım.

cok guzel kaynatmıssınız ımrendım valla :))))

tamam gelecek hafta deneyım. gec kaldıgımda bu benım kurtarıcım olur valla. maydonozlu yapabılır mıyım pekı bunu ? bır de aynı sekılde benzer bır kek tarıfın var mı ?

ya duygu yenı gelen kısıye belkı bır derece kızmam kırılmam ama baldamlasına kırıldım nasıl beslendıgımı bılıyor herseyımı bılıyor kaldı kı o ara ogun oyle kotu degıldı kı. ustume cok gelınmesıne kızdım cunku hata olarak gorulecek bırsey degıldı. amannnnn boyle ıste.

valla acayıp bır sınır geldı. burda yazmayacaktım sızınle ozelden ya da baska konudan gorusecektım okadar sınırlendım bır an.

buarada kısı sayısı konusunda da bır fıkır alısverısı yapalım. ayrıca fdm gelmeyecegım demıs ne yapalım ısmı olmayacak mı lıstede ?

gercekten cok uzuldum ama hak falan deme. helal olsun tabıkı.

sen benı tanımayan ogunlerımı tanımayan bırı ıle hem fıkır olunca zoruma gıttı. elestırılmek degıl haksız bır elestırı oyle yaptı.

canım cok sagol valla. benım adıma herkese uzun bır cevap vermıs oldun aslında. az olmak daha ıyıydı valla dıyecegım ama kımse alınmasın. baksana aylarca moralımı bozulmadı ama tek bır kısı geldı moralımı bozdu gıttı.

ıkı cu haftadır canım sıkkın cok bellı etmesem de. cunku sadece suaralar sporum eksık ama tartıda bukadar artı cıkmak verdıklerımı gerı alıyor gıbı olmak korkutuyor ayrıca normalde 12-13 kılo verebılecekken halen 5 lerde gezınmek cok sıkıyor valla. ıkı bucuk ay oldu cok az bır rakam bu. 100den oınemedım ınebılseydım kendımı bukadar yemezdım ama resmen takıntı yaptım ben herseyı yaparken zaten ıstedıgım gıbı olmuyor bır de uzerıme gelınınce cok zorladı benı sanırım.

ıyı olmana cok sevındım canım.

esım konusunda ben de sanslıyım kendıme yaptıgım tavuk et ne yemek varsa yıyor ya da yapamadım desem basının caresıne bakar. hatta ılk zamanlar yemegımızı hep yaptı oysa mutfagı sık gırmezdı. sagolsun her konuda destekcı bu anlamda.

merhaba kizlar,

bugunki menum

sabah: 4 yk musli, 1sb sut

ara: 1 armut, yarim elma

oglen: 2 kase yayla corbasi

ara: yarim elma, 4 kucuk parca ananas

aksam: suan henuz yemedim. galiba karisik bir salata yerim buyuk bir kase

canim cok cikolata cekiyor belki bi tane kucuk parca bitter cikolata yerim. maalesef cikolatadan vazgecemiyorum. uzun bi donem bilincli hic yemedim fakat olmuyor. sizlerinde varmi bu tur krizleri :) ve nasil bu tatli krizlerini asiyorsunuz

kızlar ben cıkıyorum.

cıkmadan menumu yazayım.

sabah:
bal,sirke,limon su
bir bardak süt
cavdar ekmegı ıkı dılım tost ( yagsız yaptım herzamankı gıbı. ıkı dılım domates ve lor peynırı ıle bır tatlı kasıgı lor peynırı )
yarım kutu beyaz peynır
bır salatalık

ara: yarım demet maydonoz, ceyrek demet dereotu, bır salatalık, acık sekersız cay, 500 ml su

oglen herzamankınden gec yedım ıslerım coktu bugun. bır bucuk gıbı yedım. bır haslanmus tavuk bud, ıkı kasık bulgur pılavı, ıkı kasık domates salatası ( oglen hem canım ıstemedı hem de cok ısım vardı apar topar yedım )

ara: 500 ml su, acık sekersız cay, baska ara yapamadım yogunluktan

aksam: cıkmadan sımdı yedım yemegımı. tavuk cıkacagını bılmedıgım ıcın kofte getırmıstım yıne. ıkı avuc buyuklugunde kofte. bır damla kadar yag ıle actıvıry de yaptım. 5 kasık yogurt. bır salatalık

kızlar bogazım cok agrıyor ıkı tane thylot ıctım sıcak sular ıctım ıse yaramadı sesım de bozuldu ama grıp degılım normalde.

ben cıkıyorum kızlar sabaha gorusuruz opuldunuz

aynen öyle elimde değil ama bebişim yakında gelecek inşallah sabırla bekliyorum teyzesi senin bebişin de gelecek ama okuduğum kadarı ile evliliğinin galiba önce bi düzene girmesi gerek değil mi haddim olmayarak söyledim ama sıkıntılarını okumuştum o yüzden dedim:8
sabah peynir 1 dilim ekmek tere biber közlemesi
ara air baardk yoğurt
öğlen ezogelin çorbası yarımbardak ayran, 2 çatal karşık türlü
ara 1 armut 1 elma (öğlen az yediğim için 2 meyve yedim9
akşam henüz yemedim eşim dışarıdan getirecek bi şeyler onu bekliyorum:)))
herkese sevgiler....

inşallah canım sağol benim adetimde sorunyoktu o yüzden ben hiç anlamamaıştım bir de tam evleneceğim dönemde babamın kanser olduğnu öğrendim o yüzden ilk yıllar hiç bebek düşüneek ortamım da yoktu zaten neyse alternatif tıba ben de inanıyorum canım sizlere bebek veren rabbim bana da verir inşallah

ayy tabi ki paslaşırız ne demekk çok da mutlu olruumm

ayy tabi ki çekerimm ne demekk ama bunlar çalışma maketi oldugundan çok iyi olmaz söyleyim de şimdiden, ufak tefek çalışmalaro lur işte ayy çok heycanlandıımmmmm

çok geçmiş olsun canım sana faranjit olmuşsundur belki, bende kronik faranjıt var mesela, geçmiyor sürekli tekrarlıyor kendini, sendeki öyle bişey deildir umarım da malesef hemen geçmiyor. ilaç da pek fayda etmiyor, benm sana tavsiyem zencefilli bal ye mumkunse sabahları aç karna bi kaşık, o iyi geliyor. bide çok sıcak yada soğuk içecek içme, hep ılık olsun.

ben de kışları sesim hep farklı olur sırf bu yuzden, bazen tel de erkek bile zannediyorlar o kadar yani

tekrardan çok geçmiş olsunnnnn

kızlar dün çok yoğundum yazamadım dününkini yazıyorum
sabah:3dilim tam tahıllı ekmek:2-3 dilim kaşar,yarım domates
ara:elma
öğlen:2dilim tam tahıllı ekmek arasında peynir domates sandviç
ara:10 badem
akşam:2 parça tavuk:salataçorba

Bende yazıyım bari buğünkü menümü...

Sabah:1 katı yumurta
2 ince dilim tam tahıllı ekmek
1 fincan ıhlamur çayı
domates salatalık

Ara öğün: 2 ad. mandalina

Öğle: 3 ad. köfte
1 kase çorba
1 kase yoğurt
1 kase salata

Ara öğün: 1 elma

Akşam: 5-6 kaşık sebze yemeği
1 kase yoğurt

Ara öğün: 2 ad. galeta
1 çay bardağı süt
1 ad. mandalina

yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim kızlar.

maalesef bu liste aksama kadar iyi uygulandi. aksam yemegimi yemeden ablama gittim ve olan oldu. cok yedim yaaa... kendimi hic iyi hissetmiyorum. pizzada yedim, cikolatada baska seylerde iyisimi saymayim.

beni biri fircalasin lutfen yaaa

iradem iki gundur ucup gidiyor.(43:

Tiyatrodan anca döndüm arkadaşlar, çok mutlu oldum, uzun zaman olmuştu tiyatro izlemeyeli, sezonu açtık bakalım:) Duygu, pilates ben de düşünüyorum aslında. Daha önce bir kere kursa katılmıştım ama yaptıran hocadan mı oldu bilmiyorum, hareketler belimi ağrıtmıştı, ben de devam etmedim. Sen başla da, izlenimlerini paylaş bizimle, ben de evde kendim yapabilirim aslında. Hem senin aldığın malzemeden alırım ben de, boyumuz aynı nasıl olsa, top falan aynı boyda lazım olur.
Valla benim eşim seninkinin yarısı kadar destek olsaydı, ben çoktan 70 altına düşmüştüm. Ama takmıyorum, yavaş ta olsa vereceğim bu kiloları, sağlıklı ve kalıcı olması önemli zaten.

bugunu yazmadıgımı fark ettim ve yatmadan yazayım dedim kızlar

kahvaltı ( 9.30 )

domates, salatalık, beyaz peynir, maydanoz

1 top kepek ekmegi

1 yk bal

1 şekersiz çay

öğle yemegi ( 12.30 - okula gitmeden bişeyler yemem gerekiyodu ondan erken oldu biraz )

1 simit

200 ml yoğurt

ara öğün ( 16.45 )

200 ml muzlu süt

akşam yemegi (18.00 )

1 kepçe ezogelin çorba

yarım balık ( yurtta ilk defa balık çıktı bu sene, sanırım ızgara gibi bişeydi )

2 yk barbunya

1 ince dilim tahin helva

1 tabak marul roka salata

ara öğün ( 20.30 )

2 çatal yaş pasta ( yine yurttan bi arkadaşın doğum günü vardı, ayıp olmasın diye tadına baktım )

çok keyifsizim, kafam çok dalgın bu ara, yarın da yine günlük işe gidecem bakalım, yavaştan uyuyayım ben.

herkese iyi geceler...

günaydın hayırlı cumalarrrrrr canolarr..

hayırlı olsun duygu, amin inş.

pomo bilgisayar alabilirsem girerim demişti, giremeyebilir (
sağ ol cnmm....
canımmmmm cok sevındım gule gule otur ALLAH evınde huzur saglık mutluluk nasıp etsın ınsaallah bır de kuzıye guzel bır kız kardes :))))))
aminnnnnnnnnnn inşallahhh herşey sıraylaa:)))
cnm ben sana hertürlü yardıma hep hazırım bunu unutmaa..
maydanozlu da yapabilirsin elbetikisinide dene hatta aynı tepsideyarısımaydanozlu yarısı dereotlu yap ama mutlaka yarımyağlıyada yağsız beyaz peynir olmalı çünki tam yağlı ile olmuyorr...yani güzelolmuyorrr...cnm kek,kurabiye denicem inşallahh önümüzdekigünlerde yaptınmı paylaşırım..

cnmm sende benim gibi tez canlısın hayat sna zamanla sabretmeyide öğretcek,sen kötü niyetli bi eleştiri olmadığını biliyorsunnn amabenim gibi yaparsan senin için daha iyiolur ben karşılıklıgerilim olacak birşeye cvp vermem,bu şrkilde kafa dağıtmk için girdiğim bu sanalalemde kafam rahatolurisen böyle yap cvp vermemekde bazen tepki oluyor,ama ben baldamlasının seniüzmekyazdığını düşünmüyorum için rahat olsun bu konuda..

fdmgelince geçmişin hatrına özelden mesaj at ismini sileyimmi yoksa ara verdimi yazayımdiyee..

kişi sayısına gelince öyle bir hafta deneme süresi deme bence kişi1haftagirerdüzenli sonra sırrakalem kendi topiğimden biliyorum sen tamam bu kişihak ettidediğin kişiyi al,ve dediğim gibi şuankakişiyiz bilmiyorum ama fazla tutma az olsunöz olsun dahasıcak sohbet olur diye düşünüyorumbu benimfikrimdir...
eşinin iş seyetatine gitcek olması yine iş ortamında sorumluluğunun artcak olması,seninde dediğin gibi aktivite yapmamak seni strese sokuyorr birde ,tartınınseniüzmesi,hayat her zaman güzel olmuyor cnmm,hepdiyorum sen ayşe fatma değilsin senin özel durumların var üstüne birdeaktivete yapamıyorsun işte metabolizmanın çalışmadığını gösteriyor bu yaniaz bile yesen yarıyorçünkü o az şeyi bile yakamıyor illa hareketistiyor işte,cnm şöyle düşün ayağın iyleşcek ve sahalara geri döncen,ama bu sürede sna dediğim harketleriyapman üst bedenin çalıştırman belki kg veremezsin ama almazsın belki,ve mutlaka üst bedeninde daralma olur sıkılaşırsın
geçmiş olsuncnm ben tüm gününü beğendimmm,yalnız sabah yarım kutu peyniri anlamadım,cnm bana ana sağlıkdan bi fısfıs verdiler sürekli sıktımiyi geldi boğaz ağrıma istersen ismin yazabilirim
amin inşallahhhhhhhhhh...
ayy tabi ki paslaşırız ne demekk çok da mutlu olruumm
süperrr..

tamam cnmmm bugün başlıcaktım ama gezme modundayım agorayagideyimdiyorum gel sanakahve ısmarlayımm,
dün dvd 1 izledim hareketleri başlangıçiçin süpeer sevdim yani ,platese başlamadan ölçüleriminot alcam bakalık fark etcekmi,sana sonucunu mutlaka yazcamm..

KIZLAR BUGÜN GEZME MODUNDAYIMMM BİRAZ SONRA HAZIRLANIPÇIKARIM HERKEZE KEYİFLİ HAFTA SONLARI DİLERİMM..

Günaydın kızlar, güzel bir gün diliyorum hepimize. Öncelikle Duygucum kahve teklifin süper yaaaa, valla işlerim olmasa bugün kesin kaçar gelirdim:) Pilatesle ilgili sonuçları dört gözle bekliyorum. Ölçülerini de bana özelden yazsana. Ben de sana yazarım, gerçi pilates gibi bir spor yapmadıkça ölçülerde hızlı değişim olmuyor.
Kahvaltımı yazayım ben, sonra bugün dışarda işlerim var, biraz koşturacağım yani,
- 2 dilim çok tahıllı ekmek arasına
- 1 tk Antep salça
- 1 kk peynir
- 1 avuç maydanozla yaptığım yağsız tost

Ara öğün olarak ta,
- 4 tane ceviz
- 2 tane incir

Günaydınn kızlar
benimde bu günki menüm Böyleymiş :))) burdaki diyet planlayıcısı böyle diyo benim için : http://www.hemensaglik.com/diyetplanlayicisi/

kızılcık marmelatı yerine vişne reçeli yedim ama :)))

Cuma:
kahvaltı:1 kibrit kutus (30 gr) yağsız kaşar peyniri, 2 dilim çavdar ekmeği, 1 çay bardağı şeftali nektari, 100 gr kivi, 100 gr şekersiz kızılcık marmelatı
ara öğn :1 çay bardağı şekersiz çay, 1 paket vanilyalı kek
öğle : 1 porsiyon yağsız çoban salatası, 100 gr patates püresi, 100 gr fırında tavuk göğsü
ara öğün: 1 kase sütlü tatlı
Akşam : 1 porsiyon zeytinyağlı patlıcan dolması, 1 porsiyon havuç salatası, 2 dilim kepek ekmeği
Yatmadan önce : 1 dilim kavun

Son düzenleme:

kahve teklifim süperde hava kapalı gidemedim yaa üşendim..
ölçülerimiölçtüğümde sana özeldenmesaj atcam mutlakaa
menü yine güzel salçanın tuzoranı nasıl ödem hissediyormusun yedikden sonragerçi maydanozla tüketiyorsun bende çok seviyorum salça,çemen gibi şeyleri

dün giremedim önce dünün menüsünü yazayım:)

sabah:

1 domates
1 salatalık
4 yeşil zeytin
1 dilim kepek ekmek
1 kk peynir
sütlü kahve

ara:
yeşil elma

öğlen:
hellimli salata

ara:
formun pirinç patlaklı bisküvisinden 3 tane

akşam:
1 karnıyarık
1 kase cacık

ara:
10 badem. dün 2 saat spora gittim yaklaşık 400-450 kalori yaktım 2 lt su içtimm.:)

bugün:

ne yalan soylıyım daha kahvaltı yapamadım bi haftadır gecem gunduzum yer degıstırdeıgınden bugunu kendıme tatıl olarak ılan ettım yarım saat once uyandım
sucuklu yumurta ıstıyor canımm :))) 5-6 sucuk dilimiylee yapabilürüm yanında cay domates salatalık zeytin.