- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #1.001
pomo, sen, ben olmayınca kimseler kalmamış burda, pomo neden yokki yaa :44:
benm yine günlük iş vardı vakıfta oraya gittim, sabah 9.30 dan beri etiket yapıştırıp, kağıtları zarflıyorum, sırtım koptu resmen bugunvakıfta olunca öğle yemekleri de kalorili oluyor tabi biraz, telafi etmek için çıkışta o yorgunlukla 1 saat yürüdüm bide, zor attım kendimi yataga yurda gelince.. akşam yemegine inecek halim yok ama zorlayacam kendimi artık bişeyler yiyeyim de günü kapatayım diye
bir dokundun bin ah işittin bak gördün mü
tiyatroyu çok severim canım ama malesef bu haftasonu biraz maddi sıkıntılar var o yuzden yurtta oturmak zorundayımo kadar sıkıntım var ki normalde benm bu akşam mutlaka alacakarnlık ın son filminde olmam gerekirdi, diğer bütün filmleri ilk vizyona girdigi gün izlemiştim bu sefer onu bile ertelemek zorunda kaldım haftasonı bu sefil öğrenci malesef yurtta oturacaki hazır oturmuşken de ders çalışır heralde
sen ankara yı baya biliyorssun galiba? unuttuysam affet burda mı okumuştun :44:
iyi akşamlar arkadaşlar... hepinize ALLAH ım kolaylık versin... benim bilgisayarım hep sorun çıkardığı için nete giremiyorum... telden de kk ya girilmiyor onun için ben listenize devamlı katılamayacağım... ama takip etmeye çalışacağım ve kendi kendime de olsa devamlı kiloma dikkat etmeye devam edeceğim ALLAH ımın izniyle... ha bulduğum haberleri vs... sizinle paylaşırım elimden geldiğince ve internet bulduğum sürece...
pomogranatem canım kusuruma bakma devamlı netim olmadığı için giremiyorum ama paylaşımlarım için elimden geldiğince girmeye çalışacağım kilomdanda haberdar etmeye çalışırım kuzum... herkese kolay gelsin arkadaşlar...
bu arada dün izlediğim bi programda sirkeli suyun zayıflattıpğı ve yağları yaktığının dünya sağlık örgütü tarafından gerçek olduğu açıklanmış... yalnız ölçüsü çok önemliymiş arkadaşlar... bir çay bardağına sadece bir çay kaşlığı olacak şekildeymiş... herkese bol sağlıklı kilo vermeler diliyorum...
Bende yazıyım bari buğünkü menümü...
Sabah:1 katı yumurta
2 ince dilim tam tahıllı ekmek
1 fincan ıhlamur çayı
domates salatalık
Ara öğün: 2 ad. mandalina
Öğle: 3 ad. köfte
1 kase çorba
1 kase yoğurt
1 kase salata
Ara öğün: 1 elma
Akşam: 5-6 kaşık sebze yemeği
1 kase yoğurt
Ara öğün: 2 ad. galeta
1 çay bardağı süt
1 ad. mandalina
yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim kızlar.
bugunu yazmadıgımı fark ettim ve yatmadan yazayım dedim kızlar
kahvaltı ( 9.30 )
domates, salatalık, beyaz peynir, maydanoz
1 top kepek ekmegi
1 yk bal
1 şekersiz çay
öğle yemegi ( 12.30 - okula gitmeden bişeyler yemem gerekiyodu ondan erken oldu biraz )
1 simit
200 ml yoğurt
ara öğün ( 16.45 )
200 ml muzlu süt
akşam yemegi (18.00 )
1 kepçe ezogelin çorba
yarım balık ( yurtta ilk defa balık çıktı bu sene, sanırım ızgara gibi bişeydi )
2 yk barbunya
1 ince dilim tahin helva
1 tabak marul roka salata
ara öğün ( 20.30 )
2 çatal yaş pasta ( yine yurttan bi arkadaşın doğum günü vardı, ayıp olmasın diye tadına baktım )
çok keyifsizim, kafam çok dalgın bu ara, yarın da yine günlük işe gidecem bakalım, yavaştan uyuyayım ben.
herkese iyi geceler...
Kızlar ben tüm günümü yazayım, ilave olmaması dileğiyle:)
Sabah:
- 2 dilim çok tahıllı ekmek arasına
- 1 tk Antep salça
- 1 kk peynir
- 1 avuç maydanozla yaptığım yağsız tost
Ara::18:
- 4 tane ceviz
- 2 tane incir
Öğle:
- 1 kase mercimek çorbası
- 1 tabak nohut yemeği
- 3-4 kaşık pirinç pilavı
- 1 kase yoğurt
Ara:
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe
- 10 g kadar bitter çikolata
Akşam:
- Çeyrek simit
- yarım kk peynir
- 1 fincan şekersiz sütlü neskafe
Öğle yemeğim çok oldu ama onun enerjisiyle epey temizlik yaptım:) Eşim gelirken simit almış gelmiş, onu kırmamak için çeyrek simit ve biraz peynir yedim. Böylece akşam yemeğimi halletmiş oldum. Adım sayım 6000 olmuş, 10000'e tamamlamaya çalışacağım.
hayirli aksamlar :)
bugunki menum:
sabah: birazcik pide ve biraz simit, peynir, zeytin, 1 ince dilim sucuk
ara: kahve, birazcik bitter cikolata
oglen: 1 kase corba, 3 catal bamya
ara: 12 badem, 4 kucuk parca ananas
aksam: iki parmak kalinliginda tost
bugun midem cok sis. acaba listeye yazmadigim biseylermi var diye dusunuyorum fakat aklima baska bisey gelmedi. iyisimi her yedigimi hemen yazmak.
inşallah canım sağol benim adetimde sorunyoktu o yüzden ben hiç anlamamaıştım bir de tam evleneceğim dönemde babamın kanser olduğnu öğrendim o yüzden ilk yıllar hiç bebek düşüneek ortamım da yoktu zaten neyse alternatif tıba ben de inanıyorum canım sizlere bebek veren rabbim bana da verir inşallah
bugunumu yazayım da bitsin artık bugun..
kahvaltı (09.00)
domates, salatalık, beyaz peynir, maydanoz
1 top kepek ekmegi
1 şekersiz çay
öğle yemegi (12.00 - gene vakıfta çalışıyordum)
1 adet et döner dürüm
1 bardak cacık
3 çatal patates kızartması
ara öğün (16.30)
1 adet baklava
akşam yemegi ( 19.30 )
4 yk türlü
2 yk pilav
1 kepçe cacık
bu vakıf işi yüzünden kesin kilo alacam bu hafta, bütün gün oturdugum yerde etiket yapıştırıp zarf katlamaktan kollarım kopuyor. bide öğle yemekleri ölümcül tabiama işte parası güzel, bu ara benm için çok iyi gelecek yani. öyle olunca da bu hafta cezayı çekecek kişi ben oluyorum sırf para uğruna
gerçi biraz olsun dengelemek için akşam çıkışta vakıftan yurda kadar yürüdüm, ki bu da 1 saat yürüdüm bugun demek. sonra gece canımız sıkıldı yarım saate yakın da gece yürüdüm. yeşil çayımı da içtim bugun, su da 2 lt oldu, yatmadan yarım lt daha içerim heralde
hiç tartılmadım bu hafta ama umarım pazartesi bu dürümlerin acısı çıkmazherkese iyi geceleerrrr
aynen öyle elimde değil ama bebişim yakında gelecek inşallah sabırla bekliyorum teyzesi senin bebişin de gelecek ama okuduğum kadarı ile evliliğinin galiba önce bi düzene girmesi gerek değil mi haddim olmayarak söyledim ama sıkıntılarını okumuştum o yüzden dedim:8
sabah peynir 1 dilim ekmek tere biber közlemesi
ara air baardk yoğurt
öğlen ezogelin çorbası yarımbardak ayran, 2 çatal karşık türlü
ara 1 armut 1 elma (öğlen az yediğim için 2 meyve yedim9
akşam henüz yemedim eşim dışarıdan getirecek bi şeyler onu bekliyorum:)))
herkese sevgiler....
merhaba kizlar,
bugunki menum
sabah: 4 yk musli, 1sb sut
ara: 1 armut, yarim elma
oglen: 2 kase yayla corbasi
ara: yarim elma, 4 kucuk parca ananas
aksam: suan henuz yemedim. galiba karisik bir salata yerim buyuk bir kase
canim cok cikolata cekiyor belki bi tane kucuk parca bitter cikolata yerim. maalesef cikolatadan vazgecemiyorum. uzun bi donem bilincli hic yemedim fakat olmuyor. sizlerinde varmi bu tur krizleri :) ve nasil bu tatli krizlerini asiyorsunuz
ayy tabi ki çekerimm ne demekkama bunlar çalışma maketi oldugundan çok iyi olmaz söyleyim de şimdiden, ufak tefek çalışmalaro lur işte ayy çok heycanlandıımmmmm
çok geçmiş olsun canım sanafaranjit olmuşsundur belki, bende kronik faranjıt var mesela, geçmiyor sürekli tekrarlıyor kendini, sendeki öyle bişey deildir umarım da malesef hemen geçmiyor. ilaç da pek fayda etmiyor, benm sana tavsiyem zencefilli bal ye mumkunse sabahları aç karna bi kaşık, o iyi geliyor. bide çok sıcak yada soğuk içecek içme, hep ılık olsun.
ben de kışları sesim hep farklı olur sırf bu yuzden, bazen tel de erkek bile zannediyorlar o kadar yani
tekrardan çok geçmiş olsunnnnn
sabah dediğim gibi sucuklu yumurtamı yedim
öğle:
tavuk ızgara
2 yk pilav
yoğurt
ara:
yeşil elma
akşam:
1 tabak ıspanak
ara:
2 mandalina
maalesef bu liste aksama kadar iyi uygulandi. aksam yemegimi yemeden ablama gittim ve olan oldu. cok yedim yaaa... kendimi hic iyi hissetmiyorum. pizzada yedim, cikolatada baska seylerde iyisimi saymayim.
beni biri fircalasin lutfen yaaa
iradem iki gundur ucup gidiyor.( 43:
Tiyatrodan anca döndüm arkadaşlar, çok mutlu oldum, uzun zaman olmuştu tiyatro izlemeyeli, sezonu açtık bakalım:) Duygu, pilates ben de düşünüyorum aslında. Daha önce bir kere kursa katılmıştım ama yaptıran hocadan mı oldu bilmiyorum, hareketler belimi ağrıtmıştı, ben de devam etmedim. Sen başla da, izlenimlerini paylaş bizimle, ben de evde kendim yapabilirim aslında. Hem senin aldığın malzemeden alırım ben de, boyumuz aynı nasıl olsa, top falan aynı boyda lazım olur.
Valla benim eşim seninkinin yarısı kadar destek olsaydı, ben çoktan 70 altına düşmüştüm. Ama takmıyorum, yavaş ta olsa vereceğim bu kiloları, sağlıklı ve kalıcı olması önemli zaten.
günaydın hayırlı cumalarrrrrr canolarr..
aminnnnnnnnnnn inşallahhh herşey sıraylaa:)))
cnm ben sana hertürlü yardıma hep hazırım bunu unutmaa..
maydanozlu da yapabilirsin elbetikisinide dene hatta aynı tepsideyarısımaydanozlu yarısı dereotlu yap ama mutlaka yarımyağlıyada yağsız beyaz peynir olmalı çünki tam yağlı ile olmuyorr...yani güzelolmuyorrr...cnm kek,kurabiye denicem inşallahh önümüzdekigünlerde yaptınmı paylaşırım..
cnmm sende benim gibi tez canlısın hayat sna zamanla sabretmeyide öğretcek,sen kötü niyetli bi eleştiri olmadığını biliyorsunnn amabenim gibi yaparsan senin için daha iyiolur ben karşılıklıgerilim olacak birşeye cvp vermem,bu şrkilde kafa dağıtmk için girdiğim bu sanalalemde kafam rahatolurisen böyle yap cvp vermemekde bazen tepki oluyor,ama ben baldamlasının seniüzmekyazdığını düşünmüyorum için rahat olsun bu konuda..
fdmgelince geçmişin hatrına özelden mesaj at ismini sileyimmi yoksa ara verdimi yazayımdiyee..
kişi sayısına gelince öyle bir hafta deneme süresi deme bence kişi1haftagirerdüzenli sonra sırrakalem kendi topiğimden biliyorum sen tamam bu kişihak ettidediğin kişiyi al,ve dediğim gibi şuankakişiyiz bilmiyorum ama fazla tutma az olsunöz olsun dahasıcak sohbet olur diye düşünüyorumbu benimfikrimdir...
eşinin iş seyetatine gitcek olması yine iş ortamında sorumluluğunun artcak olması,seninde dediğin gibi aktivite yapmamak seni strese sokuyorr birde ,tartınınseniüzmesi,hayat her zaman güzel olmuyor cnmm,hepdiyorum sen ayşe fatma değilsin senin özel durumların var üstüne birdeaktivete yapamıyorsun işte metabolizmanın çalışmadığını gösteriyor bu yaniaz bile yesen yarıyorçünkü o az şeyi bile yakamıyor illa hareketistiyor işte,cnm şöyle düşün ayağın iyleşcek ve sahalara geri döncen,ama bu sürede sna dediğim harketleriyapman üst bedenin çalıştırman belki kg veremezsin ama almazsın belki,ve mutlaka üst bedeninde daralma olur sıkılaşırsın
geçmiş olsuncnm ben tüm gününü beğendimmm,yalnız sabah yarım kutu peyniri anlamadım,cnm bana ana sağlıkdan bi fısfıs verdiler sürekli sıktımiyi geldi boğaz ağrıma istersen ismin yazabilirim
KIZLAR BUGÜN GEZME MODUNDAYIMMM BİRAZ SONRA HAZIRLANIPÇIKARIM HERKEZE KEYİFLİ HAFTA SONLARI DİLERİMM..
Herkes katılabiliyor mu gruba?:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?