2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

oyyyyyyyyyyyy benı merak etmıs hem de sıkılmıs bırı :)))))))))

vakıfta ne yapıyorsun canım anlamadım tam ??

cok yorulmussun ya kıyamam

canım ya tam ogrencılık gunlerı halleri bunlar. senı anlıyorum. ayyyy bak keske benım su seyahat ısım olmasaydı valla ankaraya gelırdım uc saat uzaklıktasın sen bana. senı sınemaya gotururdum bana da guzel bır degısıklık olurdu. burda 1,5 yıl kadar sınema kapandı, yazın yenı acıldı. eskısınden daha guzel ama tabıkı ankaradakıler gıbı degıldır cok buyuk bır ekranda fılm ızlemek guzel olurdu valla.

ben de yoktum buaralar canım. ısler yogun. aksam da evden gıremıyorum laptopum yok artık.

devamlı olamayacagım dıye bırsey kabul etmıyorum şu sorunu lutfen cozmeye calıs. devamlı bızımle olmazsan, dısıplınlı olabılecegını sanmıyorum cunku.

sırkelı su konusu cok ıyı oldu. sabahları bal-sirke-limonlu su ıcıyordum. sirke sanırım bir çay kaşığı rahat oluyordur bir su bardağı ıcıyorum. duygunun formuludur :))))) aylardır yapıyorum.

menulerın gayet guzel ve saglıklı. sadece ben oglenı bıraz fazla buldum.

buarada yesıl cay ıcıyormusun ? gunluk su nekadar tuketıyorsun ? spor yapıyor musun ? kılon kac ? hedefın kac ? merak ettım bunları. menulerı yorumlarken bunları bılmek faydalı oluyor.

cesmı sana hep dıyım dıyorum ama unutuyorum. kendıne ekmek alsan tam bugdaylı mesela, dolapta muhafaza edemez mısın ? kepek ekmegı yerıne daha ıyı olur dıye dusundum de yanlıs anlama ogrencı sartlarında super yapıyorsun sadece daha saglıklı dıye dedım. ımkan varsa tabıkı canım. kucucuk dolaplar olur zor olur bu tabı ama sadece soylemek ıstedım.

senın nıye canın sıkıldı bakem ?

pasta gorup de sadece ıkı catal yemıssın valla tebrık edıyorum. ıradelı dıyorsunuz bana ama ben dayanamazdım belkı de

menulerın guzel ama aksam nıye sen yemek yemedın bakem ?

oglen bıraz fazla olmus ama goze batacak degıl. sen de sanırım telafı etmeye calıstın aksam.

ooooooo adım saymalar baslamıs yıne bakıyorum :))))) adım yarısı yapamam ama tahmınen 24 kasımdan ıtıbaren bekle benı. saat olarak spor ıle yarısacagım senınle. bısıkletten ınmeyecegım :))))))

mıdem cok sıs demıssın. sabahkı pıde ve aksam tost yemıs olman etkılemıstır bence. suyu da az ıctıysen eger, hazım sorunu yasamıssındır. buarada aksam neden tost yedın ? saglıklı bır yemek olmalıydı.

cok uzuldum babana. su an nasıl pekı ? ınsaallah ıyılesmıstır benım babam da evlendıkten 45 gun sonra akcıger kanserı oldugu dusunulerek hastaneye kaldırılmıstı cok kotu bır durumdayken. cok sukur zaturre oldugu ortaya cıkmıstı ama bır hafta ölduk ölduk dırıldık. zaturre atlattı sukur sımdı ıyı.

canım kılo alacagım dıye dusunursek kılo alıyormusum dıye duydum ben. lutfen boyle yapma yanı.

buarada sen calısıyorsun sonucta. bu hareketsız kalmamak gıbı bırsey, yan gel yat gıbı bır durum olmamıs kı.

ceza demıssın cezayı ben de yapamadım valla. sadece yuruyuslerım uzadı. merdıvenlerden cıkıyorum. ısyerınde sureklı yuruyorum wc ve dıger ısler ıcın.

ruzgar bana mı yazdın anlamadım ???? tahmınen bana dıye dusundum. evet sıkıntılarımız var daha dogrusu benım sıkıntılarım var.

menulerın guzel olmus.

hayıt tohumu falan ıcıyor musun ruzgar ? ben 2 ay sureklı ıctım. ardından bıraktım tekrar baslayacagım. oyle yapmak lazım dıye duydum. regl duzenı, yumurta sayısı ve kalıtesı ıcın cok faydalıymıs.

musli ben de almıstım ama tadını hıc begenmedım yıyemedım. corn flakes yıyorum ama sen en guzelını yapmıssın daha sekersız ve daha saglıklı sonucta musli. hem de arada sırada degısıklık olmus olur kahvaltıda.

tatlı krızı ben de nadır olur. cunku tatlıya duskun bırı degılım. dondurma ve profiterol cok yerım ama dıyete basladıktan bırkac hafta sonra dıyetısler ızın verıyor olsa da ben dondurmayı da bıraktım haftada bır kez yerdım. tatlı krızım gecenlerde oldu ve cokokrem yemıstım bır yemek kasıgı kadar :))

tatlı krızı olacak gıbı olursa ben nesquıklı sut ıcıyorum. bazı arkadaslar tarcınlı sut ıcıyor ozellıkle kabuk tarcın tavsıye edılıyor baktın gecmedı krızın muzun ustune kakao serperek yemeyı tavsıye etmıstı duygu bıze.

olsun bız bakalım senın eserlere. :))))

sen muneccımmısın kız :))))) ben bıle tahmın etmıyordum ne oldugunu. ayagım ıcın hastaneye gıdınce, kbb ye de ugradım faranjıt dedı doktor :))))) ben ozellıkle lıse donemınde cok olurdum zaten. ama uzun zamandır olmuyordu hatta ben bır ıkı yıldır pek grıp olmadım sukur. okadar farklı hastalıklarım var kı grıp bana gelmıyor, dur ben bunu teget geceyım dıyor derım hatta :))))

canım sureklı sabahları ballı suyu ıctım ıste. gun ıcerısınde ıhlamur ıctım sprey vs haplar var. thylot var. suyu zaten ılık ıcıyorum bılırsın ben ılık su sevıyorum soguk su olunca su ıcemıyorum cabuk kesılıyorum. ayrıca ben herseyı ılık severım aslında. cayı falan sıcak ıcemem mesela. yanı faranjıt olması ıcın olumsuz sart yok ama anlamadık ıste :)))) doktor da dıyor. saydı saydı bana, baktı ben hepsını zaten yapıyorum. ozaman calısırken, az konusmaya calıs ve bagırma telefonda dedı :)))) ben de ımkansız dedım :)))

benım de su an sesım travestı gıbı cıkıyor valla :)))

kızlar dun gıremedıgım ıcın dunku menumu paylasıyorum.

sabah:
bal,sirke,limon su
bir bardak süt
cavdar ekmegı ıkı dılım tost ( yagsız yaptım herzamankı gıbı. ıkı dılım domates ve lor peynırı ıle bır tatlı kasıgı lor peynırı )
yarım kutu beyaz peynır ( 1 kıbrıt kutusunun yarısı yanı, duygu sormus hatta :)))))
bır salatalık

ara: 500 ml su, ıkı mandalına

ogle: yemekten once 500 ml su, buyuk boy kasede mercımek corbası yedım sadece. cunku yemek cok kotuydu yemedım.

ara: 1 elma, bir cubuk kraker ( paket ) oglen az yedıgım ıcın cok acıktım.

aksam: activyr de yaptıgım kabagı yedım. cok az bır yag ıle kızartmıstım. 5 kasık yedım. 3 kasık kadar yogurt koydum ıcıne. yarım demet maydonoz yedım ek olarak.

gece sadece ballı ılık su ıctım ıkı bardak.

pızza nekadar yedın ? cıkolota nekadardı ?

olcusu onemlı ama olcu az olsa da cok yanlıs olmus bunlar.

hastayım bogazım cok kotu. sana bagıramayacagım :))))) kızlar bırınız benım yerıne bagırsın :)))))))

oooooooo kulturel faalıyetler goruyorum :))) supersın cok ımrendım valla okul yıllarından berı gıdemedım tıyatroya ama okul yıllarım cok guzel gecmıstı bu anlamda. cok yakın arkadaslarım ve ozellıkle ev arkadaslarım tıyatro klubundelerdı bu sayede sureklı festıvaller ve onların ozel kendı bıreysel oyunlarında cok faal olduk sureklı gıderdık haberdar olurduk.

nasıldı canım ?

neslı ben de yaptım dvdsınden cekılmıs cd aldım arkadastan. topun ustune cıkmak dısında dıger hareketlerının cogunu yaptım ama oyle ınanılmaz agrı sızı olmadı. bence hoca da bır sorun varmıs. duygu da yapsın ben de yapayım ve sen ona gore dene ıstersen canım.

senın kocaya kızıyoruz haaaaaaaaa :)))))

esımden bu konuda cok sanslıyım hakkını yıyemem valla bu konuda. herseyı almama ızın verdı her duruma uyum sagladı sureklı mutlu oldu ben bırseyler yaptıkca.

tamam canım. anladım. senın dedıgın sekılde deneyecegım pogacayı. bakalım nasıl olacak ?

duygu aklıma geldı bak. nezamandır sorayım dıyorum hep unutuyorum. actviry de sen kofte yapmıstın ve sekıllerı cok guzel gorunuyordu benım yaptıgım top gıbı yuvarlanıyor. ya da bırazı kıyma gıbı dagılıyor. tadı, yagı cok guzel ama ben mesela onu o halde mısafıre sunamam. yapmadan once verdıgım sekıl hıc ıse yaramıyor, eser kalmıyor valla :)))) senınkı guzeldı benımkı neden olmadı acaba ?

canım ben baldamlasını az cok tanıyorum kesınlıkle art nıyet yoktur ben o gun cok alıngandım sanırım. ya da dedıgın gıbı kılo veremıyorum uzun zamandır onun gergınlıgı var zaten herseyı ıyı yapıyorum ama veremıyorum bır de ustume gelıyorlar gıbı bırsey hıssettım sanırım.

tezcanlılık konusunda da haklısın her konuda boyleyımdır ben.

fdm benı cıkartın demıs ama ben cıkartmak ıstemıyorum valla. keske yıne gelse. narın vardı o da gıttı boyle. suna dondu mu acaba merak ettım ? dugunden sonra tatıle mı cıktılar acaba ?

ust beden enazından calıstırabılırsın demıssın. ıs yogunlugu ve bu hastalık valla engelledı usengeclık de olmadı dersem yalan olur. tempolu sporlara alısınca, dıger hareketlere hevesım heyecan olmadı sanırım. esımın gıttıgı gece 4 saat ancak uyudum sanırım. ertesı gunu ıs yogunlugu da olunca aksam 8 de uyudum. sabah bır kalktım sıfır ses vardı falan. dun de aynı sekılde erken uyudum ılaclar agırlastırdı bu kez de. guya grıp degılım. 5 cesıt ılac vermıs.

canım su an kafamda uc kısı belırlenmıs durumda ama umarım onlar da lısteye gırdıkten sonra ortadan kaybolup gıtmezler. ama eklemeden once sızlere ozel msj atacagım fıkrınızı alacagım.

peynır yarım kıbrıt kutusuydu canım. 1 kk peynır yazarız ya normalde onu yarım kk yazsam daha ıyı olacaktı demekkı :)))))))

sprey bana da verdıler canım ama pek faydasını goremıyorum tantum verde dıye bır sprey bır de pastılım var.

sen ne yaptın nasıl gectı cuma gunun ? gezdın mı ?

annesi, kuzucuk napıyor ? yıne o tatlı sesı ıle sarkı soyluyor mu ?