- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
Canim menun cok guzel ama bademin nasil kavrulmus mu yoksakavrulmamis mi ?kavrulmusu cok kaloriliymis haberin olsunkızlar dün çok yoğundum yazamadım dününkini yazıyorum
sabah:3dilim tam tahıllı ekmek:2-3 dilim kaşar,yarım domates
ara:elma
öğlen:2dilim tam tahıllı ekmek arasında peynir domates sandviç
ara:10 badem
akşam:2 parça tavuk:salataçorba
kahve teklifim süperde hava kapalı gidemedim yaa üşendim..
ölçülerimiölçtüğümde sana özeldenmesaj atcam mutlakaa
menü yine güzel salçanın tuzoranı nasıl ödem hissediyormusun yedikden sonragerçi maydanozla tüketiyorsun bende çok seviyorum salça,çemen gibi şeyleri
bugun neden hiç sohbet olmamış, herkes nerde, pomo nerde
Evet ya, çok sakin geçmiş topic. Benim de dışarda işlerim vardı, sonra eve gelip temizlik yaptım, senin günün nasıl geçti?
pomo, sen, ben olmayınca kimseler kalmamış burda, pomo neden yokki yaa :44:
benm yine günlük iş vardı vakıfta oraya gittim, sabah 9.30 dan beri etiket yapıştırıp, kağıtları zarflıyorum, sırtım koptu resmen bugunvakıfta olunca öğle yemekleri de kalorili oluyor tabi biraz, telafi etmek için çıkışta o yorgunlukla 1 saat yürüdüm bide, zor attım kendimi yataga yurda gelince.. akşam yemegine inecek halim yok ama zorlayacam kendimi artık bişeyler yiyeyim de günü kapatayım diye
bir dokundun bin ah işittin bak gördün mü
Oyy kıyamam ben sana sefil öğrencim benim:)) Yemeğini ye mutlaka, ondan sonra yatarsın olmazsa, haftasonu da tiyatroya git bence. Ben çok severim Ankara'da tiyatroya gitmeyi:)) Devlet tiyatrosunun, çok güzel oyunları oluyordu, bilmiyorum sever misin tiyatro ama.
Ankarayı çok bilmem aslında, benim okullar Denizli - İzmir hep. Ama Ankaraya bir kaç günlük geldiğimde bile gezi, tiyatro falan ayarlarım, o yüzden biliyorum:) İstanbul ve Ankara'ya toplantı için veya iş için gittiğimde araya gezmeyi de kaynatıyorum:)
bugünkü menüm
sabah:2yumurta-1kk peynir-1domates
ara:5 ceviz,5 kuru siyah üzüm
öğlen:çorba-salata
akşam:1 tabak mercimek yemeği-salata
kızlar dün çok yoğundum yazamadım dününkini yazıyorum
sabah:3dilim tam tahıllı ekmek:2-3 dilim kaşar,yarım domates
ara:elma
öğlen:2dilim tam tahıllı ekmek arasında peynir domates sandviç
ara:10 badem
akşam:2 parça tavuk:salataçorba
Günaydın kızlar, güzel bir gün diliyorum hepimize. Öncelikle Duygucum kahve teklifin süper yaaaa, valla işlerim olmasa bugün kesin kaçar gelirdim:) Pilatesle ilgili sonuçları dört gözle bekliyorum. Ölçülerini de bana özelden yazsana. Ben de sana yazarım, gerçi pilates gibi bir spor yapmadıkça ölçülerde hızlı değişim olmuyor.
Kahvaltımı yazayım ben, sonra bugün dışarda işlerim var, biraz koşturacağım yani,
- 2 dilim çok tahıllı ekmek arasına
- 1 tk Antep salça
- 1 kk peynir
- 1 avuç maydanozla yaptığım yağsız tost
Ara öğün olarak ta,
- 4 tane ceviz
- 2 tane incir
dün giremedim önce dünün menüsünü yazayım:)
sabah:
1 domates
1 salatalık
4 yeşil zeytin
1 dilim kepek ekmek
1 kk peynir
sütlü kahve
ara:
yeşil elma
öğlen:
hellimli salata
ara:
formun pirinç patlaklı bisküvisinden 3 tane
akşam:
1 karnıyarık
1 kase cacık
ara:
10 badem. dün 2 saat spora gittim yaklaşık 400-450 kalori yaktım 2 lt su içtimm.:)
bugün:
ne yalan soylıyım daha kahvaltı yapamadım bi haftadır gecem gunduzum yer degıstırdeıgınden bugunu kendıme tatıl olarak ılan ettım yarım saat once uyandım
sucuklu yumurta ıstıyor canımm :))) 5-6 sucuk dilimiylee yapabilürümyanında cay domates salatalık zeytin.
bugun neden hiç sohbet olmamış, herkes nerde, pomo nerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?