- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #1.021
nesli gunaydın
nasılsın canım ?
ay ozledım valla hepınızı
Günaydın canım, biz de özledik seni valla. Tırnağının düzeliyor olmasına çok sevindim canım. Sana yine yol göründü yani bugün:) Ayy ben olsam gözümde büyürdü, sen annem gibisin, yolculuk deyince hemen hareketleniyorsun, o da öyledir:) Yemeni artırdığın halde kilo verdin yani, buna da çok sevindim. Bu da benim teoriyi doğruluyor, az yemek iyi değil:) Hele buna spor da eklenince süper olur.
Ben yeni sporlara da bakıyorum. Pilates için sizi bekleyeceğim. Forumda spor bölümünde Jillian Michael'in videoları var, 3 Level'den oluşuyor. 1 ay boyunca hergün yapınca epey sıkılaşma sağlıyormuş. 25 dakika sürüyor. İtiraf edeyim, önce izledim, amaaannn ne var bunda dedim ama sabah yapmayı denedim, hakikaten fena çalıştırıyor kasları. Video ile aynı tempoyu tutturamadım:) Tavsiye ederim. Tabi Leslie hala favorim benim:)
Ben adımsayarı sürekli takmaya çalışıyorum, 10000 adım atmaya çalışıyorum ama bir kaç gündür 6000'lerde kalıyorum. Benim regl daha bitmedi, gerçi + çıkmadım bu sabah, hoşuma gitti. Pazartesiye ne olur bilmiyorum. Bu hafta ben biraz kaçırdım malum.
Ben bugün başladım canım. Bismillah dedik yani.. Ama devamını getireceğim inşallah.. hiç farkında değilim dün tartıya çıktım 75 olmuşum ve o sayıyı görünce şoke oldum. dün karar verdim bugün başladım..Çok şükür eşim destekçi...mrb,gunluk menulerını paylasırsan aramızda olabılırsın elbette.
kızlar günaydın ;
dun hıc gıremedım kusura bakmayın. saat 10da ıse geldım zaten. sabah tırnagım ıcın kontrol vardı. cok sukur hersey yolunda. yara kapanmıs enfeksıyon da yok. teller yanı dıkısler halen duruyor haftaya cumaya alınacak ama sargı bezını cıkardı, pansumana da gerek yok artık dedı. ayaklarım usumuyor artık cunku ayakkabı gıyebılıyorum :))))) spor yapmak, yuklenmek, uzun ve tempolu yuruyus yasak halen. dıkıs alınsın, o gun karar verırım dedı belkı hemen baslayabılırsın belkı 2-3 daha bekletırım dedı. hatta 2-3 gun sonra dus yapmak da sorun olmayacak su degebılır dedı. şu bır haftadır cok zor oluyordu dus almak.
ıse gec geldım. halıyle bır suru ıs bırıktı cok da yogun bır gunumuzdu.
buarada uc gundur benım ses gıtmıs durumda. faranjıt olmusum. neler neler yaptım. hem de ılaclar spreyler var ama duzelmedı.
arkadasım gelecek demıstım. o gelmıyor, ben gıdıyorum planı degıstırdık benım degısıklıge ıhtıyacım daha cok. seyahat etmeyı severım ben gıdecegım. 7 saat kadar bır yol olacak ama bana sorun olmaz. bu gece bınecegım. pazar gece eve donecegım. ben de kısaca haberler boyle kızlar. umarım herkes ıyıdır.
ha buarada nasıl oldu anlamadım ama 700 gram vermısım. oysa bu hafta ozellıkle ıkı gundur yeme duzenım bozuldu. kacırmadım ama duzenım aynı degıl. ve malum sıfır hareketsız gıbı bırseyım buaralar. anlamadım yanı
oyyyyyyyyyyyy benı merak etmıs hem de sıkılmıs bırı :)))))))))
vakıfta ne yapıyorsun canım anlamadım tam ??
cok yorulmussun ya kıyamam
canım ya tam ogrencılık gunlerı halleri bunlar. senı anlıyorum. ayyyy bak keske benım su seyahat ısım olmasaydı valla ankaraya gelırdım uc saat uzaklıktasın sen bana. senı sınemaya gotururdum bana da guzel bır degısıklık olurdu. burda 1,5 yıl kadar sınema kapandı, yazın yenı acıldı. eskısınden daha guzel ama tabıkı ankaradakıler gıbı degıldır cok buyuk bır ekranda fılm ızlemek guzel olurdu valla.
cesmı sana hep dıyım dıyorum ama unutuyorum. kendıne ekmek alsan tam bugdaylı mesela, dolapta muhafaza edemez mısın ? kepek ekmegı yerıne daha ıyı olur dıye dusundum de yanlıs anlama ogrencı sartlarında super yapıyorsun sadece daha saglıklı dıye dedım. ımkan varsa tabıkı canım. kucucuk dolaplar olur zor olur bu tabı ama sadece soylemek ıstedım.
senın nıye canın sıkıldı bakem ?
pasta gorup de sadece ıkı catal yemıssın valla tebrık edıyorum. ıradelı dıyorsunuz bana ama ben dayanamazdım belkı de
canım kılo alacagım dıye dusunursek kılo alıyormusum dıye duydum ben. lutfen boyle yapma yanı.
buarada sen calısıyorsun sonucta. bu hareketsız kalmamak gıbı bırsey, yan gel yat gıbı bır durum olmamıs kı.
ceza demıssın cezayı ben de yapamadım valla. sadece yuruyuslerım uzadı. merdıvenlerden cıkıyorum. ısyerınde sureklı yuruyorum wc ve dıger ısler ıcın.
olsun bız bakalım senın eserlere. :))))
sen muneccımmısın kız :))))) ben bıle tahmın etmıyordum ne oldugunu. ayagım ıcın hastaneye gıdınce, kbb ye de ugradım faranjıt dedı doktor :))))) ben ozellıkle lıse donemınde cok olurdum zaten. ama uzun zamandır olmuyordu hatta ben bır ıkı yıldır pek grıp olmadım sukur. okadar farklı hastalıklarım var kı grıp bana gelmıyor, dur ben bunu teget geceyım dıyor derım hatta :))))
canım sureklı sabahları ballı suyu ıctım ıste. gun ıcerısınde ıhlamur ıctım sprey vs haplar var. thylot var. suyu zaten ılık ıcıyorum bılırsın ben ılık su sevıyorum soguk su olunca su ıcemıyorum cabuk kesılıyorum. ayrıca ben herseyı ılık severım aslında. cayı falan sıcak ıcemem mesela. yanı faranjıt olması ıcın olumsuz sart yok ama anlamadık ıste :)))) doktor da dıyor. saydı saydı bana, baktı ben hepsını zaten yapıyorum. ozaman calısırken, az konusmaya calıs ve bagırma telefonda dedı :)))) ben de ımkansız dedım :)))
benım de su an sesım travestı gıbı cıkıyor valla :)))
kızlar dun gıremedıgım ıcın dunku menumu paylasıyorum.
sabah:
bal,sirke,limon su
bir bardak süt
cavdar ekmegı ıkı dılım tost ( yagsız yaptım herzamankı gıbı. ıkı dılım domates ve lor peynırı ıle bır tatlı kasıgı lor peynırı )
yarım kutu beyaz peynır ( 1 kıbrıt kutusunun yarısı yanı, duygu sormus hatta :)))))
bır salatalık
ara: 500 ml su, ıkı mandalına
ogle: yemekten once 500 ml su, buyuk boy kasede mercımek corbası yedım sadece. cunku yemek cok kotuydu yemedım.
ara: 1 elma, bir cubuk kraker ( paket ) oglen az yedıgım ıcın cok acıktım.
aksam: activyr de yaptıgım kabagı yedım. cok az bır yag ıle kızartmıstım. 5 kasık yedım. 3 kasık kadar yogurt koydum ıcıne. yarım demet maydonoz yedım ek olarak.
gece sadece ballı ılık su ıctım ıkı bardak.
pomo, art niyetli olmanığımı düşünmene sevindim. ama kızlara buraya yazmak istemediğini özelden msj yazmak istediğini yazmışsın, üzüldüm ve bir daha yazmayı düşünmemiştim açıkcası. onun için o yazıyı gördükten sonra hiç yazmadım.
nesli, ben de düşünüyorum, level 1 i indirdim 10 gün yapayım inş. spora gidemedim bugün, yarın da kapalı gidemeyeceğim bari evde yapayım.
ammaa uzun yazmışım beeee
bütün bunları konuştugumu düşün bi de tabi ben de kronik faranjit olur
ohh bee sonunda geldinn çok merak ettim valla seniiiama güzel haberlerle gelmişsin sevindim, ayagında düzeliyor yavaş, bikaç güne kadar bişeyin kalmaz inşalah ondan sonra gelsin sporlarrr
ayy valla nasıl imrendim şimdi yolculuk falan diyince. benmde eskişehire gidesim var bu ara ordan bi arkadaş çağırıyor daama işte cesaretim yok pek biraz özel bir durum olunca cesaretim kaçıyor yineee
benm çalıştıgım vakıf tsk vakfı canım, yani mehmetçk vakfı. kurban bayramı için oraya bagıs yapmış olanlara teşekkür mektubu, ve kurbanlarının kesildigine dair noterden tasdikli belgeleri zarflıyoruz, etiketliyoruz. bütün gün oturdugumuz yerde sadece kollarımız çalışıyor yani, dün belki 1000 tane zarfı hazırlamışımdır tek başıma. bir de bende bi iş yapıyosam mutlaka hakkını verme durumu var. insanlar yavaştan alıyor mesela, çünkü kişi denetlenmiyor, toplam yapılan iş denetleniyor öyle olunca da az yapanınki dikkat çekmiyor, tamemen vicdan meselesi yanibende işi adam gibi yapacam diye kendimi paraladım resmen. bir de herkes sigara molasına çıkıyor ben sigara da içmedigimden dün resmen ilk defa 3 te yerimden kalktım, yemegi bile önüme koydular, tutulmuşum bildigin neyseki çıkışta yürümek iyi geldi, baya bi yordu ama kemiklerimin işe yaradıgını hissettim
bir de söylemesi ayıptır iyi para veriyorlar. bu hafta 2 gün gittim haftaya da 2 gün gitmeyi planlıyorum. 300 tl ye yakın para gelecek o zman bu ara acayip işime yarayacak yani
ayy seni çok sevdim ben yaaadüşünmen yeter inan şu an o sinemeye gitmiş kadar mutlu oldum seninle baharda geldiginde de inşalah güzel bir film vizyonda olur, en güzel sinemaya gidip izleriz beraber bence sen baharda bikaç günlüğüne gel bizim yapacaklarımıza bikaç saat yetmeyecek
canım ekmek işini ben de düşünüyorum da bizim odalarda buzdolabı yok. bende o ekmegi alsam kesin küflendirrim, günde 2 dilim yiyorum çünkü maksimum. o ekmekte de 20 dilim olsa 10 güne buzdolabı dışında dayanmaz yani malesefadapazarında fırınlarda sandviç ekmegi gibi satılıyor onlar çok iyi oluyordu ama burda fırın yok hiç çevremde. büyük şehirin dezavantajları işte o yuzden canım sanırım malesef böle devam etmek zorundayım
ayy valla pomo cugum bu ara ergenlik dönemindeki gençler gibi herşeye isyanım var ben de anlamadımherşeye söyleniyorum, bi asabiyet üzerimde. yeni oda arkadaşıma pek alışamadım, 3 kişiyiz şu an biri zaten geçen seneden canım ciğerim de yenisine pek ısınamıyorum. bu gece saat 5 e kurmuş alarmını 45 dk çaldı o alarm duymadı ben artık kriz geçiriyordum yattıgım yerde. çok sorumsuz falan bana afakanlar geliyor yani o yuzden delilerdeyim çok fenai bakalım inşalah sakinleşecegim diye umuyorum :44:
pastayı ben de severim ama işte tutabildigim zaman tutayım kendimi diyorum, bazen krize girip tutamadıgım da oluyor ya
ama ben sana dedim ya ceza vermeyelim sana hastasın sonuçta diyenormal yani o yuzden kafaya takma şimdisen ceza işini, iyileş de bi önce. spora başla, eğer o zamanda cezayı hak edersen canına okuruz merak etme
canım resim ekleyecegim de bilgisayar takılan hafıza kartı için olan aparAt bozulmuş, bir arkadaştan bulur bulmaz ondan tel den laptopa atıp buraya da yükleyecem
ayrıca kronik faranjit var bende, her ay bi kere olurum, ki düşün yaz günü bile olabiliyorum. ben o yuzden asitli içecekleri çok içemem 2 gün içsem 3. gün erkek gibi gezerim ortalıktasenin de belirtiler benmle aynıydı o yuzden tahmin ettim yani
bana da hep doktorlar öğretmen misin diye soruyolardı, hayır deyince de anlam veremiyorlardı ama ben biliyorum, hep çok konuşmaktan oluyor benim kiçok nadir durumlar hariç, canım sıkkınsa da mutluysam da sürekli konuşurum
menun çok güzelmiş begendim canım, tebrik ederim. bu arada ben sana bişey diyecem? pazartesi sabah kilo bildirimi var ya, ben o sabah yine vakıfa gidecegim çalışmak için, o yuzden nete girip de bildirimi sana yapamam sanırım. senin de sabah hazırlaman gerekiyorsa eğer çizelgeyi, ve bir mahsuru yoksa özelden tel no nu yazar mısın bana ? ben sabah sana ordan msj atayım, yoksa vakıftan çıkacam okula gidecem falan benm bildirimi yapmam akşam 6 yı bulur :44:
Ben bugün başladım canım. Bismillah dedik yani.. Ama devamını getireceğim inşallah.. hiç farkında değilim dün tartıya çıktım 75 olmuşum ve o sayıyı görünce şoke oldum. dün karar verdim bugün başladım..Çok şükür eşim destekçi...
yazayım o zaman listemi...
Sabah: 1 dilim ekmek
1 domates
1 salatalık
2 tatlı kaşığı pekmez(Kansızlık var her sabah almak zorundayım)
1 kk beyaz peynir..
ara öğün: 1 yeşil elma
öğle: 1 kase yoğurt
2 biber dolması
ara öğün: 200 ml süt
1 meyve muz veya mandalina
akşam: 2 parça kırmızı et
bol bol yeşillik salata yaparım büyük bir ihtimal...
ara öğün: 2 meyve
yatmadan önce bir saat önce 1 kase yoğurt...
Not: çay benim hayatımda pek yoktur...süt veya ayran içerim.
ekmek pek fazla tüketmem o yönden şanslıyım...
Kilo alma sebebim eşim eve çok geç gelir saat 11-12 gibi eşimde onunla yemek yememi ister. oturup yerim.. dün konuştum beni zorlama artık canım bak gidiyorum önünü alamayacağım... o da erken gelirim beraber yeriz dedi... sağolsun yanımda...Birde okulda ki şu yemeleri kesmem lazım.. kesersem tamamdır...
kız cok tatlısın cok guldum valla :)))))))
sagol tatlım. cok sukur moralımı duzelttı bu haber. ALLAH daha buyuk hastalıklar sıkıntılar vermesın tabıkı. nesli de demıs ya yolculuk lafını duyunca annem harekete gecer onun gıbısın demıs. aynen oyle cok severım. ıkızlerın ozellıgı mı acaba ? sen de sevıyorsun sanırım.
ozelllll durum falan nasıl bır sey ? bırı var yoksa eskısehırde :)))))))) cesaretım yok falan demıssın. ahan da cıktı ıste benım totemim. sımdı gıtmesen de yılbasında eskısehıre gıdeceksın sen ve benım aralık ayı totemim gercek olacak :)))))
canım yaotıgın ıcın manevı olarak cok guzel bır ıs. cok tebrık edıyorum senı. ılk defa duydum boyle bırseyı ve bu tur seyler olmasına cok sevındım. para olarak da guzel bır gelır ve ogrencılere cok faydalı olması ayrıca hosuma gıttı. ıkızlerın ozellıgıdır bu cesmı. ıs yaparken manyak bır odaklanma, kontrol, ıskolıklık olur. hele kı severek yapıyorsa o ısı, uyumaz yemek yemez. hıc aklıma gelmez boyle seyler. cok dısıplınlı olurlar ayrıca ıs hayatlarında. ben kendımden ve bırcok arkadasımdan bılıyorum bunu. sende de var bak.
ben de senı sevıyorum. mucadelen, yasam sevıncın, herseyı gecmıste bırakabılmenı cok takdır edıyorum. ogrencı ortamında olmana ragmen guzel bır duzende bu ısı yapmanı da cok takdır edıyorum. ınsaallah gelecegım soz. aynı ıklımdeyız havalar ısınınca gelırım baharda inşaallah.
sen devlet yurdunda mısın ? dogru devlet yurtlarında olmazdı buzdolabı. ben de kaldım devlet yurdunda 2 yıl. haklısın ya dolapta bıle bozulacak gıbı oluyor ekmek. benım kac kez bozuldu masa ustunde sakladıgım ıcın. malum ben de ekmek senın gıbı sabah tuketıyorum sadece. hatta bazen corn flakes yıyorum o gun hıc ekmek olmuyor mesela.
yurttakı ıkıncı yılımda aynı seyı ben de yasamıstım senı cok ıyı anlıyorum bol sabır dılıyorum sana. ben dayanamayıp eve cıkmıstım ama ben ıkıncı sınıftaydım ozaman. sen aynısını yapamazsın su an tabıkı.
o gergınlık bızım burcun ozellıgı sanırım. gunu gununu tutmayan bır halımız oluyor.
tamam ıkı hafta tembellıge alısıp o zaman da kaytarırsam, canıma okuyun valla ceza olarak :))))
ben cok nadır kola falan ıcıyordum bırkac yıldr zaten ama ben de nezaman yorulsam ıs olarak ya da telefonda boyle sınırlı konusmam gerekırse, ozaman olurdu. ama uzun zamandır olmuyordu. dedıgın cok dogru. lımana malzemeyı yetıstıremeyen gec kalan tır soforune bagıracagım dıye ses gıttı ama hem ısım geregı hem de karakterımden dolayı bukadar cok konusursam olacagı bu :))))) cunku normalde dedıgın gıbı ogretmen hastalıgymıs bu.
ben de senı uzdum kırdım. ozur dılerım kendı adıma.
ama ben anlamadım ozel msj olayını. ben yenı kısılerden lısteye alınacaklar konusunda hepınıze ozel msj atayım dedım. lısteye eklemek ıstedıgım kısı ısmını sıze sorarak ekleyecegım pazartesı gunu yanı. sanırım yanlıs anladın. ben senın aramızda olmaman vs bırsey ıle ılgılı demedım bunu baldamlası. o ozel msj olayını tam anlamadım yanı. neye kırıldın sen ? lutfen soylermısın. aydınlatmak ısterım senı bu konuda.
yazma olayına gelınce, cok uzulurum. sankı bız cok buyuk kavga mı ettık de aramızdan gıdıyorsun. hem sankı burası benım evımde sen gıdıyorsun kırılıyorsun ıstenmıyorum sanarak. olayın buraya gelmesıne gercekten cok uzuldum. senı uzmus olmaktan dolayı gercekten uzgunum sana kırıldım cunku o yenı arkadasa destek olur sekılde olmussun sen benım sartlarımı bılıyordun. ogunlerı artırmamı sız tavsıye etmıstınız falan fılan ıste. ben oyuzden kırıldım ama kucuk bır mevzu canım. küs kalmak, konusmamak falan olur mu hıc oyle ya. bak cok uzuldum sımdı. ben kendı adıma ozur dılıyorum bu sekılde ılerledıgı ıcın.
Eşim çok şükür destekçi napalım fedakarlık yapacağız artık... Birazda bebiş için. Bu kiloları vermeden hamişde kalmak istemiyorum...En fazla zorlanacağım nokta öğleden sonra olacak.. Okulda olacağım öğleciyim. Okula gitmeden öğle yemeğini yiyeceğim. Kuru kayısı veya incir ceviz alırım yanıma ara öğünü de onlarla geçiştiririm inşallah...Birazdan eşim gelecek beraber ilk defa bu kadar erken yemek yiyeceğiz... Ayyy çok sevindim şimdi...oncelıkle hayırlı olsun. umarım basarılı olur ve ıstedıgıne ulasırsın.
menun genel olarak cok guzel bır menu. ınsaallah bu sekılde devam edersın.
bu ıse odaklandıgını ve devamını getırecegını hıssettım belkı de benım gıbı kendını analız edıp burda bu notları paylasmıs olman benı bu dusunceye ıttı. dıyete ılk basladıgım hafta boyle yapmıstım dezavantajlarım neler avantajlarım neler seklınde.
kılo almanı sebebı esınle yemek yemekse mecburen beraber yemek yemeyeceksın ben esımle aylardır pazar gunu dısında yemek yemıyorum cunku onunla yemek yersem en erken 7 bucukta yıyebılıyorum ısten 6 bucukta cıkıyorum cunku. yanı karsılıklı fedakarlık yapmak gerekıyor esım bana bu konuda cok destekcı senın esının de destek olmasını dılerım.
ben yanlış anlamış olabilirim o zaman. "canım o kadar sıkkın ki buraya yazmak istemedim, sizinle de özelden yazışacaktım" anladım. arada sorun olmadığına sevindim, sadece yanlış anlaşılma ikimizinki de.
fazla okuyamadım yazılanları ama okuduğum kadarıyla ayağın iyiymiş pomo çok sevindim, inş. spora da başlarsın daha iyi hissedeceksin kendini o zaman emin ol.
ben bugün spora gidemedim evde jillian yaptım hakkaten çok yorucu ya. 3 gündür spor yapmama rağmen
ölçülerimi de eşime aldırdım, bir ay sonra aynı yerden kendimiz bakacağız hayırlısı ile. diyetisyen de spor salonunda da farklı farklı ölçtüler. salonda kıyafet üzerinden ölçtüler
Eşim çok şükür destekçi napalım fedakarlık yapacağız artık... Birazda bebiş için. Bu kiloları vermeden hamişde kalmak istemiyorum...En fazla zorlanacağım nokta öğleden sonra olacak.. Okulda olacağım öğleciyim. Okula gitmeden öğle yemeğini yiyeceğim. Kuru kayısı veya incir ceviz alırım yanıma ara öğünü de onlarla geçiştiririm inşallah...Birazdan eşim gelecek beraber ilk defa bu kadar erken yemek yiyeceğiz... Ayyy çok sevindim şimdi...
ben yanlış anlamış olabilirim o zaman. "canım o kadar sıkkın ki buraya yazmak istemedim, sizinle de özelden yazışacaktım" anladım. arada sorun olmadığına sevindim, sadece yanlış anlaşılma ikimizinki de.
fazla okuyamadım yazılanları ama okuduğum kadarıyla ayağın iyiymiş pomo çok sevindim, inş. spora da başlarsın daha iyi hissedeceksin kendini o zaman emin ol.
ben bugün spora gidemedim evde jillian yaptım hakkaten çok yorucu ya. 3 gündür spor yapmama rağmen
ölçülerimi de eşime aldırdım, bir ay sonra aynı yerden kendimiz bakacağız hayırlısı ile. diyetisyen de spor salonunda da farklı farklı ölçtüler. salonda kıyafet üzerinden ölçtüler
Problemi halletmenize çok sevindim öncelikle:) Ya ben Jillian'ın bu kadar yorucu olduğunu hiç tahmin edemedim. Ben de 10 gün boyunca yapmayı düşünüyorum, ben zaten pazartesi günleri ölçü alıyorum. Bakalım etkileyecek mi. Ölçüleri çıplak almak lazım, dolayısıyla evde aldığın daha sağlıklı olur bence. Ben kendim alıyorum ölçümü.
Bugün koltuk bakmaya çıktık eşimle, epey yoruldum ama arada da fast food yedik. Hamburger menüyü götürdüm, bir menü 910 kaloriymiş inanamıyorum. Sabah yaptığım Jillian'ın esamesi okunmaz valla.. Biraz dinleneyim de kalkıp Leslie yaparım belki, ya da yayılırım bilmiyorum:)
teşekkür ederimmm
ya biri var gibi eskişehirde de iştee ne bileyimm, korkuyorum, çekiniyorum. çocuga hayatı zindan ediyorum mesela. gerçekten çekiyor benm kahrımı, bana kızmıyor küsmüyor, sürekli beni ikna etmeye çalışıyor, bu sefer de sen beni umursamıyorsun umursasan kızardım diyorum. tam bir ruh hastası aklına sahibim şu an bu aşk meşk konularında. hem herşey bir an önce olsun istiyorum, hem de güvenmedigimden zamana bırakmak istiyorum falan. bi sürü dengesizlik işte. mesela şu an ankarada ailesinin yanında gel desem gelecek görüşecegiz diyemiyorum, falan bi sürü iş işte. bakarsın aralıga kadar ruh saglıgım düzelir de dedigin çıkar yılbaşına giderim
benm ki yarı özel yurt canım o yuzden malesef buzdolabı yok, olsa aslında meyve düzenim de daha fazla olur, öğlenleri kendime salata yapabilirim falan ama malesef olmuyor işteelimden geleni yapmaya çalışıyorum ben de o yuzden. belki çabuk kilo veremiyorum ama geçen seneki yeme düzenimi ve halimi düşünürsek kilo da almıyorum ki bu benm için çok güzel bişey. geçen sene ne zamn memleket gitsem hep kilo almışsın derlerdi bana bu sene tam tersi oluyor
bayramdan önce de vakıfta iş vardı, bu sefer şehit ailelerine bayram tebriği göndermiştik o 2 günlük bişeydi sayısı bu kadar çok deildi, o zaman çok kötü olmuştum ama bayram tebrigi yolladıgın insanları düşününce baya moralim bozulmuştu falan
ayy neysee bunlar sıkıcı konularrrsen de kimseye bagırma canım yaa, olur aksilikler arada inşalah en yakın zamanda sesin düzelir, ilaç falan fayda etmiyor mesela bana senin öyle olmaz umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?