- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #1.041
Evet canım öğretmenim.Kendime göre düzenleyeceğim menüyü olmazsa yanıma badem falan alırım geçiştiririm 5 buçuk olmadan evde oluyorum akşama da yetişiyorum.. Bakalım başladık sonunu getiririz inşallah güzel bir şekilde...burda 3-4 kısıyız aynı amac ıcın ugrasan. umarım hem kılolarımızdan kurtulur hem de anne olabılırız.
anladıgım kadarı ıle ogretmensın. ogretmen olan arkadasımız vardı fdm ama artık gırmıyor onun menulerını ve taktıklerını gorebılırdın eger olsaydı.
evet ben de sevındım :))))))
anammmmmm sen ne yaptın kız. cokmus ya kalorısı bılmıyordum ben. benım en cok yemek ıstedıgım sey hamburger ama kalorıyı gorunce valla cok gozum korktu
bugun
sabah:
bal,sirke,limon su
bir bardak süt
cavdar ekmegı ıkı dılım tost ( yagsız yaptım herzamankı gıbı. ıkı dılım domates ve lor peynırı ıle bır tatlı kasıgı lor peynırı )
yarım domates
bır salatalık
ara: 500 ml su, ıkı mandalına
ogle: yemekten once 500 ml su, 4 kasık bezelye ve patates yemegı, 3 kasık lahana avuc salata, 2 kasık makarna
ara: 500 ml su, yarım demet maydonoz.
dıslerım agrıyor maydonozu bıle zor yedım.
aksam: 500 ml su yemekten once, 5 kasık yesıl mercımek. 2 kasık yogurt. pılav gıbı yapmıstım yesıl mercımegı.
kızlar ben yarın gıremem pazartesı gunu gorusuruz herkese ıyı tatıllerrrrrrrrr
KENDINE SANS VER CESMI. DENEMEDEN BILEMEZSIN ASLA ATAMAZSIN BU KORKULARI. KORKULARIN UZERINE GITMEK LAZIM.
BUNLARI BILEREK YAZDIM BUYUK HARFLE.
şartlar ne olursa olsun senın kendını o ortamda tutman bıle buyuk mucadele canım. ben mısafırlıge bıle gıtmıyorum valla sırf kacırırım dıye. sen ogrencı ortamında cok azımlısın valla. etrafında okadar oburiks varken :)))) bızım hoca, oyle derdı :)))
senı sanırım en ıyı ben anlarım. benım cok yakınım sehıt oldu bu yıl. anlatmıstım sanırım ben aılesıne bayramda ne dıyecegımı bılemedım kıtlendım resmen.
cok uzuldum babana. su an nasıl pekı ? ınsaallah ıyılesmıstır benım babam da evlendıkten 45 gun sonra akcıger kanserı oldugu dusunulerek hastaneye kaldırılmıstı cok kotu bır durumdayken. cok sukur zaturre oldugu ortaya cıkmıstı ama bır hafta ölduk ölduk dırıldık. zaturre atlattı sukur sımdı ıyı.
ruzgar bana mı yazdın anlamadım ???? tahmınen bana dıye dusundum. evet sıkıntılarımız var daha dogrusu benım sıkıntılarım var.
menulerın guzel olmus.
hayıt tohumu falan ıcıyor musun ruzgar ? ben 2 ay sureklı ıctım. ardından bıraktım tekrar baslayacagım. oyle yapmak lazım dıye duydum. regl duzenı, yumurta sayısı ve kalıtesı ıcın cok faydalıymıs.
Problemi halletmenize çok sevindim öncelikle:) Ya ben Jillian'ın bu kadar yorucu olduğunu hiç tahmin edemedim. Ben de 10 gün boyunca yapmayı düşünüyorum, ben zaten pazartesi günleri ölçü alıyorum. Bakalım etkileyecek mi. Ölçüleri çıplak almak lazım, dolayısıyla evde aldığın daha sağlıklı olur bence. Ben kendim alıyorum ölçümü.
Bugün koltuk bakmaya çıktık eşimle, epey yoruldum ama arada da fast food yedik. Hamburger menüyü götürdüm, bir menü 910 kaloriymiş inanamıyorum. Sabah yaptığım Jillian'ın esamesi okunmaz valla.. Biraz dinleneyim de kalkıp Leslie yaparım belki, ya da yayılırım bilmiyorum:)
aman bu konuyu kapatalım bence :))))))
sagol baldamlası ıyıye gıdıyor sukur ve dedıgın gıbı spora baslamaya az kaldı ıns.
senın spor merkezı kapalıymıs dıye okudum sanırım. evde enazından degerlendırmıssın ımrendım tebrık ederım ayrıca.
Evet canım öğretmenim.Kendime göre düzenleyeceğim menüyü olmazsa yanıma badem falan alırım geçiştiririm 5 buçuk olmadan evde oluyorum akşama da yetişiyorum.. Bakalım başladık sonunu getiririz inşallah güzel bir şekilde...
hayıt içiyorum sabah ve akşam çok düzenli olmuyor ama yapmaya çalşıyorum soğan kürü de yapıcam bu sefer ben bakalım...
Evet zor canım ama zevkli de...Allah yardımcın olsun, iki ay ücretli çalışmıştım, çooook zooor.........
evden götürebilirsin aslında
Evet zor canım ama zevkli de...
Çocuksuz hayat düşenmiyorum..
İlk başlarda zorlanırım ama sonra alışırım herhalde diyete...
bu hafta menulerın daha dısıplınlı. tebrık edıyorum senı. sadece bazı sorularım olacak.
bıtkı cayı ıcmıyor musun ?
zeytın konusunda dıkkatlı olmaya calıs. haftada bırkez ye mesela.
kepek ekmek yerıne tam bugdaylı ekmek ya da cavdar ekmegı yemelısın.
hellımlı salata yedım demıssın hellım peynırının kalorısı bılmıyorum. salata yedıgınde lor peynırlı ya da yarım yaglı beyaz peynır daha ıyı olacaktır bence. sanıyorum kı hellım peynırı daha kalorılıdır bu peynırlere gore.
karnıyarık muhakkak yagını al peceteye. ben havlu kagıda alıyorum. ustten de pecete ıle yıne yag alıyorum.
spor cok guzel olmus cok sevındım.
sınavlar, ders calısma nasıl gıdıyor ? ders calısırken gecelerı kacırıyormusun cıkolata bıskuvı falan ?
Anladım canım branşın olmadığı için zorlanmışsın demek ki..tabi cnm, sonuçta siz onun eğitimini alıyorsunuz oysa ben iktisat mezunuyum :))))
alışırsın ya, insan nelere alışmıyor ki...
Merhaba kızlar, pazar gününüz güzel geçiyordur umarım, ben bugün geç kalktım, kahvaltı olarak canım bir şey istemedi ve her zamanki kurtarıcı kahvaltımı yaptım, bir büyük kase kaynamış yarım yağlı süt içine 1 yk bal koyup, 2 dilim çok tahıllı ekmek doğradım ve bunu yedim. Sonra film izlerken uyuyakalmışım 2 saat kadar, kalktığımda sersem gibiydim resmen. Gündüz uyumayı hiç sevmem zaten ama bugün oldu işte. Uyandıktan sonra 1 fincan şekersiz sütlü neskafemi içtim, sonra da yemek yedim. Eşim spagetti yapmış domates soslu, 1 tabak ondan yedim. Yağı çok azdı ve bol bol domatesliydi:) Sonra biraz çamaşırlarla uğraştım. Hala makine çalışıyor. Eşim akşam yemeği için et almaya gitti, ben de bu arada Jillian yaptım. Uyy anam ben ne zaman alışacağım bu kıza:)) Bütün kaslarımı hissediyorum resmen. Valla Baldamlası hergün yapacağız dedik diye yaptım inan, yoksa hiç halim yoktu. Gerçi kalkınca yapılıyor işte de. Duygu da pilates yapacaktı, başladı mı merak ediyorum aslında.
Çeşmi bugün yine dans varmış, iyi eğlenceler canım. Bu arada avatar resmini yeni mi çektin, çok hoş görünüyorsun. Maşallah, maşallah çok beğendim.
Pomo gezideydi, umarım iyi geçmiştir, yarın yorgun olacak ama sanırım değdi diyecek:) Bu arada yarın tartı günü, herkes güzel rakamlar görsün inşallah:)) Benim regl bugün bitti, bu sabah + gördüm tartıda ama yarın öyle olmaz umarım.
(Gerçi kalkınca yapılıyor işte de.) ne demek istediğini anlamadım nesli.
ben de grip olmuşum boğazım çok kötü ama sırf her gün yapacağız dedim diye yaptım inan ki.
çok şükür bugün kırmızılar geldi. yarın ne olur bilemicem şu an ne yediğimi de yazmak istemiyorum açıkcası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?