2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Evet canım öğretmenim.Kendime göre düzenleyeceğim menüyü olmazsa yanıma badem falan alırım geçiştiririm 5 buçuk olmadan evde oluyorum akşama da yetişiyorum.. Bakalım başladık sonunu getiririz inşallah güzel bir şekilde...

evet ben de sevındım :))))))

anammmmmm sen ne yaptın kız. cokmus ya kalorısı bılmıyordum ben. benım en cok yemek ıstedıgım sey hamburger ama kalorıyı gorunce valla cok gozum korktu

Hiç sorma canım yaaa, epey koltuk baktık, artık almamız da gerekiyor, karar verdik sayılır gerçi. Orada alışveriş merkezi var oraya gittik ama ana baba günü, ben oturacak bir yer buldum anca, yemeği eşim aldı sonra da menüleri bir güzel yedik. Sonra kalorisine bir bakayım dedim, içime oturdu resmen. Bizim yediğimiz normal yemeklerle birşey olmaz valla, bu fast food ve abur cuburlar kilo aldırıyor esas. Neyse yedim artık yapacak bir şey yok, böylece menünün kalorisini öğrenmiş olduk:)
Sana iyi yolculuklar ve iyi eğlenceler canım, pazartesi görüşürüz.

sana da iyi yolculuklar ve iyi tatiller canım, umarım çok güzel geçer tek günlük kaçamagın

doğru diyosun bende diyorum kendi kendime, denemeden bilemezsn belki mutlu olursun falan diye ama işe yaramıyor malesef. resmen mahvediyorum çocugu ama elimde değil, Allahtan anlıyor beni, zamanla halledecegiz bigun inanacaksın bana diyor ama işte o zamana kadar kaçırmazsam çocugu tabi belki yarın görüşebiliriz, bu haftasonu Ankara ya geldi, ailesi burda zaten. geçen senenden beri de tanıdıgım biri, çok iyi biri, öle yakışıklı falan deil de çok sempatik, bide anlayışlı, oldun.. amann ne bileyim işte bi sürü iyi yönü var da benm güvenm yok

ya dedigim gibi benm için önemli olan kilo almamak, kilomu belli etmemek gibi bir avantajım var çünkü. ama kilo vermek fazlasıyla istiyorum mezuniyet elbisesi falan filan bakalım hayırlısıyla inşalah yavaş yavaş gidecek kilolar

başın saolsun pomo cum, Allah geride kalanlara sabır versin inşalah

babamın düğünümden 2 ay önce akşam birden evde felç geçirdiğini anladık hastaneye götürdük akciğer kanseri dendi 1.5 yıl yaşatabildik canım allah rahmet etsin 10 kasımda önce ona sonra anıtkabire gitmiştim 4-5 sene oldu vefat edeli...(((

hayıt içiyorum sabah ve akşam çok düzenli olmuyor ama yapmaya çalşıyorum soğan kürü de yapıcam bu sefer ben bakalım...

sabah bir dilim tam buğday
1 yumurta 2 çatal peyni köz biber yarım domates

öğle yok
ara bir armut
akşam 4 kaşık mantı bol salata
temizlik yaptım sonra misafirim geldi onlarla tiyatroya gittik tekrar bize geldik anca mantı yapabildim

yeşil çay bu kadar menıüm

ben de bu kadar tahmin etmemiştim evet. göbeğin 2 parmak yukarısında ölçmek gerekiyormuş

tşk ederim pomo, 12 ye kadar açıktı ama gidemedim yarın da kapalı. evde jillian yapmaya başladım bugün 1 ay yapalım bakalım (nesli de yapıyor) sonuç ne olcek

allah yardımcın olsun, iki ay ücretli çalışmıştım, çooook zooor.........
evden götürebilirsin aslında

hayıt içiyorum sabah ve akşam çok düzenli olmuyor ama yapmaya çalşıyorum soğan kürü de yapıcam bu sefer ben bakalım...

soğan kürünü ben de yapmıştım tavsiye ederim. tadı kişiye göre dğişir tabi ama bana göre kötü değildi

[1] lipton bitki çayları 1 adet 0
[2] CEVİZ 4 adet 108
[3] Greyfurt 1 ADET 60
[4] Karnıbahar Kızartma (yoğurtlu) 1 PORSİYON 248
[5] Sütlü Kahve (light) 1 FİNCAN 19
[6] Aerobik 30 dak 178.41
[7] yufka ekmek 1 100 gr 152
[8] Künefe 1 PORSİYON 562
[9] Mandalina 2 ADET 100
[10] Milka Milkinis 2 ADET 128
[11] siyah zeytin 5 adet (3gr) 40
[12] Yesil Biber 2 ADET 24
[13] Beyaz Light Peynir 1 PORS.(25 GR) 50
[14] yesil cay 1 adet 0
[15] Çay 1 ADET 5
[16] yufka ekmek 1 100 gr 152
Toplam : 1469.59 kal.

künefeyi eşim yaptı, çok da güzel yapmış ellerine sağlık. porsiyonu bilemedim ama küçük yuvarlak borcamın 1/4 ü idi

karnıbahar da kızartma değildi, haşlama üzerine yoğurt

Son düzenleme:
Umarım birbirimize destekçi oluruz...
Bugün ki menüm..
sabah:
1 adet domates
1 adet salatalık
2 tatlı kaşığı pekmez
1 bardak şekersiz çay
1 dilim ekmek
ara öğün:
1 adet yeşil elma
öğle:
bir kase mercimek çorbası
5-6 kaşık bulgur pilavı
bol bol salata...
araöğün:
200 ml süt ve bir meyve
akşam:
2 adet but
bol bol yeşillik...
ara öğün:
meyve ( muz veya portakal)
akşam yatmadan bir saat önce bir kase yoğurt...

Bugün pek fazla giremem bayanlar...Temizlik şirketinden bir kadın gelecek bugün onunla uğraşırım...

bitki çayı dün 2 bardak içtim spora gitmeden ama genelde pek içmiyorum zeytin uyarısını dha once de yapmıstın tamam bugun yemeyecegım bak :) eve aldırmıyorum ki çikolata bisküvi falan alınıra yıyecegımı bildiğim için hellimin kalorisine bakıyım şimdiii :) ay spor bir oruyo bir yoruyo ki anlatamam :)

dünkü menüm:

sabah:

1 domates
1 salatalık
1 köz. biber
1 kk peynir
3 yeşil zeytin
sekersiz cay

ara:
2 bardak yeşilçay

öğlen:
tavuk ızgara
roka salatası

ara:
yok

akşam:
2 yk pilav
yağsız et :::) dün baya bir protein aldım bugün onu dengelemeyi düşünüyorum

bu sabah:

yarım domates
yarım salatalık
1 kk peynır
sekersiz çay
yarım dilim su böreği

yiyeceğim :) heinize güzel bir gün diliyorum :) az kalorili bol sporlusundaaan :)

ben dün yediklerimi yazmayı unutmuşummm hemen yazıyorummm

kahvaltı ( 10.00 )

domates, salatalık, beyaz peynir, maydanoz

5 6 ince dilim sucuk

1 top kepek ekmegi

2 şekersiz çay

öğle yemegi ( 14.00 )

içi çıkartılmış sandviç ekmegi arasına tavuk döner

200 ml ayran

akşam yemegi ( 18.30 )

1 kepçe yayla çorbası

1 tavuk şiş

salata

ara öğün ( 21.00)

2 mandalina

1 muzlu süt

dün böyleeydi arkadaşlar, şimdi yine bana maket yolları düştüü akşam 4 ten sonra da dans kursuna gidecem, pratik yapılacakmış da bugun hoca özellkle rica etti gelmemii mutlu tatillerrrrrr

Merhaba kızlar, pazar gününüz güzel geçiyordur umarım, ben bugün geç kalktım, kahvaltı olarak canım bir şey istemedi ve her zamanki kurtarıcı kahvaltımı yaptım, bir büyük kase kaynamış yarım yağlı süt içine 1 yk bal koyup, 2 dilim çok tahıllı ekmek doğradım ve bunu yedim. Sonra film izlerken uyuyakalmışım 2 saat kadar, kalktığımda sersem gibiydim resmen. Gündüz uyumayı hiç sevmem zaten ama bugün oldu işte. Uyandıktan sonra 1 fincan şekersiz sütlü neskafemi içtim, sonra da yemek yedim. Eşim spagetti yapmış domates soslu, 1 tabak ondan yedim. Yağı çok azdı ve bol bol domatesliydi:) Sonra biraz çamaşırlarla uğraştım. Hala makine çalışıyor. Eşim akşam yemeği için et almaya gitti, ben de bu arada Jillian yaptım. Uyy anam ben ne zaman alışacağım bu kıza:)) Bütün kaslarımı hissediyorum resmen. Valla Baldamlası hergün yapacağız dedik diye yaptım inan, yoksa hiç halim yoktu. Gerçi kalkınca yapılıyor işte de. Duygu da pilates yapacaktı, başladı mı merak ediyorum aslında.
Çeşmi bugün yine dans varmış, iyi eğlenceler canım. Bu arada avatar resmini yeni mi çektin, çok hoş görünüyorsun. Maşallah, maşallah çok beğendim.
Pomo gezideydi, umarım iyi geçmiştir, yarın yorgun olacak ama sanırım değdi diyecek:) Bu arada yarın tartı günü, herkes güzel rakamlar görsün inşallah:)) Benim regl bugün bitti, bu sabah + gördüm tartıda ama yarın öyle olmaz umarım.

(Gerçi kalkınca yapılıyor işte de.) ne demek istediğini anlamadım nesli.
ben de grip olmuşum boğazım çok kötü ama sırf her gün yapacağız dedim diye yaptım inan ki.
çok şükür bugün kırmızılar geldi. yarın ne olur bilemicem şu an ne yediğimi de yazmak istemiyorum açıkcası

sabah
1 domates 3 biber 2 zeytin 4 çatal peynir 1 dilim ekmek
ara 1 keçiboynuzu 2 ceviz
öğle yok
ara 1 elma
akşam 1 kase mrcimek çorba bol salata
1,5 lt su
yarın bildirimyapıp yapmamam gerektiğini bilmiyorum ama evden çıkmadan önce kiloumu yazarım
akşam 18:00 den önce sonuçları göremem interneti evde kullanıyorum malum:) sevgiler....

Geçmiş olsun canım. İkimiz de birbirimizi zorlamışız yani aslında iyi olmuş:)) Kalkınca yapılıyor derken, kanepeden kalkınca demek istedim. Malum bugün ben pek bir kanepe üzerindeydim:)) Ben de akşam et yedim, o kısım iyiydi ama eşim sağolsun tatlı da almış gelmiş, baklava gibi bir şey, akşam akşam onu da yedim. Allah'tan Jillian yapmıştım. Yaklaşık 200 kalori yaktırıyormuş bu arada biliyor musun. Ben kalorisepetine girerken 12 dakika koşu, 13 dakika jimnastik diye giriyorum. Regl olman iyi olmuş, ilk gün fazla yemen normal, yarın + da çıkabilirsin ama haftaya gider. Bu arada bel ölçüsü göbeğin 2 parmak üstü diye yazmışsın, en ince kısımı mı ölçüyorsun yoksa tam iki parmak hesabı yapıp orayı mı ölçüyorsun? Ben göbeği ölçmedim, onu ölçüyor musun?

Kızlar ölçü almadan bahsediyoruz, daha önce forumda görmüştüm, az önce buldum buraya ekliyorum. "Kalori hesabı yöntemiyle zayıflama deneyimlerimiz" diye bir konu içinde alıntı yapmışlar. Ben de oradan kopyaladım. İşe yarar umarım:) Bu arada bel ölçüsü göbek deliğinin birkaç parmak üstünden ve en ince bölümden ölçülüyor. Burada göğüs altı ve göbek ölçüsü gösterilmemiş ama ben göğüs altını da ölçüyorum, yarından itibaren göbek ölçümü de alacağım.

merhaba kizlar,

sonunda baglantimdaki sorun gitti. sabah bi ara girdim birseyler yazmaya calistim fakat ne oldu bilmiyorum baglanti tekrar koptu. neyse ben buralardayim yine yani. sonuc olarak benden kaynaklanmayan bi sebepden dolayi yazamadim.

bugunki menum:

sabah: 1 bucuk dilim ekmek, 3 kucuk sosis, peynir, zeytin

ara: yarim armut

oglen: 1 dilim borek

aksam: yarim pogaca, 3 kurabiye,tatlidan kucuk bir parca ( misafirlikteydim maalesef yine )

suyu hicbirazamn yazmiyorum fakat gunluk 2l mutlaka iciyorum ve gunde en az 1 bardak yesil cay