- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #1.101
cok uzuldum. basın sagolsun ALLAH gerı kalanlara uzun omurler versın ınsaallah babacıgının da mekanı cennet olsun ınsaallah. dugunden once boyle bırsey yasaman cok kotu olmus gercekten. cok zor bırsey. benım teyzemın de kayınbabası anıden vefat etmıstı dugun dernek hersey bır karısık olmustu. teyzem oz babası gıbı cok sevıyordu kendı babasını cok kucuk yasta kaybettıgı ıcın. dugununden once olmasının nasıl bırsey oldugunu anlıyabılıyorum yanı.
hımmm guzel ben de ıkı ay ıctım. ara verdım tekrar baslayacagım aralık ayında.
ben gunde bırkez ıcıyordum valla. oyle ıkı ogun yapamıyordum. su, yıyecekler, yesıl cay derken bır de onu duzenlı yapmak baya yoruyordu kafamı yanı.
sogan kurunu ben bırkez yaptım bır ay. ıkı yıl onceydı. herkes o ay hamıle kalıyormus demıslerdı hatta. baktım ben de tık yok, sıkılıp yapmadım bır daha :))))
neden ogle yapmadın ??????
sende mı gordum daha once aynısını, baska arkadaslarda mı gordum bılmıyorum ama ogle menusunu atlamamak lazım hatta en ıyı ogunumuz daha dogrusu en agır menumuz oglen olabılır bu sekılde aksam menumuzu hafıf atlatabılırız.
mantı olcu olarak az ama yıne de beyaz un oldugu ıcın olmamıs bence.
iyi akşamlar kızlarr bugün ortada yoktum herşey benim başımamı gelir,pazar günü ATM gidip paşa paşa k.kart borcumu ödemek isterken banka kartımı yuttu paramıda almış bulundu,hemen bankayı aradımm önünden ayrılmadım atm'nin kartımı dondurdular işin kötü tarafıparada yatırılmış gözükmedi,neyse bugün bunlarla uğraştımm,neyseki hal oldu sonra vitrinbakındım kısaca bol bol yürüdüm.
eve döndüğümde p.tesi temizlik günüm maf olmuş oldu oğlumu doyurup uyuttum sessiz sessiz ütü yaptımm acayip yorgunum üstüne birde regl oldum bitik vaziyetteyimmm.
yarın sabahdan alışveriş merkezine gitcem yeni tvaldık film hediye etceklermiş ordan görümceme dvd izlemeye geçeceğim,çarşamba günüde şimdilikplanım kemeraltına gitmek ,yani bu hafta boya yoğunum görüşemezsek beni unutmayın..
bide sorum var evde d-smart kullanan varmı?memnunmusunuz? yeni paketvarmış sınırsız yalın internet(telefonsuz internet),full hd yayın,bir sürü sinema,begesel kanallar vs.. herşeydahil cihaz,kurulum,modem 79tl? bu şekilde kullanıp memnun olan varmı kızlar,bu arada kampanya'da dahil olan internet smile adsl ben ttnet kullanıyorum kafam karışık kalite farkı yaşarmıyımm...
Kizlar benim bu hafta hep misafirim vardi kayinvalidem ile kayinpederim onun icin cok giremedim nete( ve dogru duzgun diyetede uyamadim ama sabah tartiya ciktigimda yinede mutlu oldumcunku ne almisim ne de vermisim yani halen ayni kilodayim pomonun tabloyu unutmasina uzuldum diyemiycem en azindan bu hafta belki benimde ismim olur listede
sağol cnm geçti neyseki. sende güle güle kullan ccnm iyi bi seçim yapmışsın senin için bi mahsuru olmazsa kuruldukdan sonra bi resim çekermisin merak ettim malum bende düşünüyorum.bu aradauzanma koltuğunda film izlemek offf hayal etmesi bile güzellll.Canım geçmiş olsun, olur böyle aksilikler, çözülmüş olmasına sevindim. Benim de yıllar önce benzeri bir şey olmuştu, herkes hayatında 1 kere yaşıyor sanırım:)) d-smart ile ilgili ne yazık ki hiç bilgim yok. Bu hafta yoğun olsan da girebilirsen seviniriz, giremezsen de seni kesinlikle unutmayız canım. Bu arada koltuk aldık İKEA'dan:)) Karlstad 3'lü + uzanma koltuğu şeklinde bir köşe aldık. Perşembe günü teslim edecekler, kurulumunu da eşimle ben yapacağız:))
bende merak ettimmm yaaa yoğunbile olsa giremiyeceğinisöylerdi bilgisarımı bakımamı alındı acabaValla ben pomonun tabloyu unuttuğunu sanmıyorum, sabah girmişti nete. Erken bildirim yapılmasını istemişti biliyorsunuz ama en son 2-3 kişi bildirim yaptı sadece demişti. Sonra da giremedi sanırım. İnşallah bir sağlık sorunu yoktur, merak ettim ben açıkçası.
öncelikle maşallahh senin şu enerjine hayranımmmKızlar bugünkü menümü de yazayım ben,
Sabah:
- standart yağsız tost ve 1 fincan şekersiz sütlü neskafe
Ara: 1 fincan şekersiz sütlü neskafe
Öğlen:
- 1 porsiyon ızgara tavuk şiş
- 2-3 kaşık bulgur pilavı
- 1 kaşık süzme yoğurt
Ara:
- 1 fincan şekersiz sütlü kahve
- 1 fincan şekersiz sade kahve
- çeyrek porsiyon böğürtlenli pasta
Akşam:
- İkea 15'li köfteyi eşimle paylaştık.
Koltuk işini hallettik:) Epey yürüdük. Biraz önce Leslie 3 mil ve üstüne Jillian Level 1 yaptım. Öldüm, bittim resmen. Şimdi 1 elma ve 1 portakal yiyeceğim:) Belki üstüne süt de içerim bilmiyorum.
valla pomo tabloyu unutmuş sanırım
benim eşim de yapmayı ve yedirmeyi çok sever. evet aslında çok oldu ama bayramdan bu yana hayalimdi künefe yemek. onun için dozu kaçtı sanırım. ben bugün yapamadım diyebilirim. boynum tutuldu akşam, sağa sola fazla çeviremiyordum biraz zor olsa da şu an çevirebiliyorum. spora gittim, gelince de jillian ı yaparım demiştim ama olmadı. spor da pek verimli değildi bugün. sevindim 38 bedenin olmasına. ben de düşeceğim alllahın izniyle.
merhabalar,
sonunda acildi sayfa. cok ugrastirdi. konuya cevap ver bolumun baslik kismina yaziliyor fakat alt kisma yazamiyordum. neden kaynaklaniyor acaba?
neyse benim menumu paylasayim:
sabah: 1 dilim ekmek, peynir, 4 zeytin, dereotu, maydanoz
ara: 1 dilim elma, 1 dilim armut
oglen: 4 kasik kisir, salata
aksam: 1 kase corba
Kizlar benim bu hafta hep misafirim vardi kayinvalidem ile kayinpederim onun icin cok giremedim nete( ve dogru duzgun diyetede uyamadim ama sabah tartiya ciktigimda yinede mutlu oldumcunku ne almisim ne de vermisim yani halen ayni kilodayim pomonun tabloyu unutmasina uzuldum diyemiycem en azindan bu hafta belki benimde ismim olur listede
gunaydin :)
bugun yuzum guluyor cunku o kadar kacamagim olmasina ragman kilo vermisim.
70 kilodan 68,9 yani 1kilo 100 vermisim.
senin canın istemez pomo, belki arkadaşların ister diye yazmıyorum. ama bayramdan bu yana hep yemek istediğim birşeydi eşim yaptı incecik ve küçük yuvarlak borcamın yarısını yedim. ondan önceki gün de 1/4 ünü yemiştim o zaman kalındı ama..
cevap künefe tabiki, görmüşsün diğer gün yazdığımdan
muz yerıne portakal tercıh etmen, ozellıkle muzu aksam yememen cok ıyı olmus.Evet canım kendime göre plan yaptım. dün akşamda çıktım alışveriş yaptım... gitsin kilolar sonra gelsin bebişler..
Akşam muz yemedim canım portakal yedim muzu ikindi ara öğünde sütle beraber yemiştim üst üste yemek istemedim çünkü...
Bugün yapacağım menüyü yazayım... Bu arada tartıya çıktım bugün ve 74ü gördüm....
geç kalktım bugün ve okula da erken gideceğim için...
Sabah:
1 kase yoğurt 2 tatlı kaşığı pekmez..
ara öğün:
1 yeşil elma
öğle11 gibi yerim )
10 kaşık susuz fasulye..
2-3 adet turşu yerim..
Okulda olacağım için ara öğünü iki kere yaparım..
Beslenme saatinde 200 ml süt..
saat 4-5 gibi 10 tane badem 2 kuru kayısı
akşam:
1 tane balık(alabalık)
bol bol salata
ara öğün meyve 2 tane
akşam yatmadan 1 saat önce bir kase yoğurt...
Bugün sıfır ekmek
elizano
eskıden bızım gruba gelıyordu hatırlarsınız. bu hafta cok sık gırmedı bıldırım de yapmadı ustelık telefon bıle vermıstım. cunku bıldırım yapamam sabah demıstı. telefona ragmen bıldırım yapmadıgı ıcın uzun sure lısteye almayı dusunmuyorum ben kendı adıma. oysakı bırıncı sırada o vardı aklımda.
htcmn ıkıncı sıradaydı aklımda ama bu hafta hıc gırmedı mısafırım var demıs ama uyumadan oınce 5 dk da olsa gırmesını beklerdım bu sebeple lısteye bu hafta almayalım bence. gozlem yapmaya devam edelım bence.
asude var sık sık gıren.
ruzgar var sık sık gıren.
son gunlerde arada sırada serap katılıyor aramıza. serapı bır kac hafta daha takıp edelım.
ben düğünden vazgeçmek istemiştim ama babam dünya gözüyle evlendiğimi görmek istedi yoksa kına gecemde ateşler içinde yatıyordu kına gecesi akşam 10 da bitti misafirlet gitti babamı acile götürdük (çok kötüydü) sabah 7 ye kadar başındaydık (düğün günüm yani) sabah 7 de eve geldim 1 saat uyudum 8 de kalktım ve gelinliğimi giydim düşün yani amannn babam yaşasaydı da ben hiç uyumasaydım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?