2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

merhabalar,

sonunda acildi sayfa. cok ugrastirdi. konuya cevap ver bolumun baslik kismina yaziliyor fakat alt kisma yazamiyordum. neden kaynaklaniyor acaba?
neyse benim menumu paylasayim:

sabah: 1 dilim ekmek, peynir, 4 zeytin, dereotu, maydanoz

ara: 1 dilim elma, 1 dilim armut

oglen: 4 kasik kisir, salata

aksam: 1 kase corba
 
iyi akşamlar kızlarr bugün ortada yoktum herşey benim başımamı gelir,pazar günü ATM gidip paşa paşa k.kart borcumu ödemek isterken banka kartımı yuttu paramıda almış bulundu,hemen bankayı aradımm önünden ayrılmadım atm'nin kartımı dondurdular işin kötü tarafıparada yatırılmış gözükmedi,neyse bugün bunlarla uğraştımm,neyseki hal oldu sonra vitrinbakındım kısaca bol bol yürüdüm.
eve döndüğümde p.tesi temizlik günüm maf olmuş oldu oğlumu doyurup uyuttum sessiz sessiz ütü yaptımm acayip yorgunum üstüne birde regl oldum bitik vaziyetteyimmm.

yarın sabahdan alışveriş merkezine gitcem yeni tvaldık film hediye etceklermiş ordan görümceme dvd izlemeye geçeceğim,çarşamba günüde şimdilikplanım kemeraltına gitmek ,yani bu hafta boya yoğunum görüşemezsek beni unutmayın..


bide sorum var evde d-smart kullanan varmı?memnunmusunuz? yeni paketvarmış sınırsız yalın internet(telefonsuz internet),full hd yayın,bir sürü sinema,begesel kanallar vs.. herşeydahil cihaz,kurulum,modem 79tl? bu şekilde kullanıp memnun olan varmı kızlar,bu arada kampanya'da dahil olan internet smile adsl ben ttnet kullanıyorum kafam karışık kalite farkı yaşarmıyımm...
 
Kizlar benim bu hafta hep misafirim vardi kayinvalidem ile kayinpederim onun icin cok giremedim nete ( ve dogru duzgun diyetede uyamadim ama sabah tartiya ciktigimda yinede mutlu oldumcunku ne almisim ne de vermisim yani halen ayni kilodayim pomonun tabloyu unutmasina uzuldum diyemiycem en azindan bu hafta belki benimde ismim olur listede
 

ben düğünden vazgeçmek istemiştim ama babam dünya gözüyle evlendiğimi görmek istedi yoksa kına gecemde ateşler içinde yatıyordu kına gecesi akşam 10 da bitti misafirlet gitti babamı acile götürdük (çok kötüydü) sabah 7 ye kadar başındaydık (düğün günüm yani) sabah 7 de eve geldim 1 saat uyudum 8 de kalktım ve gelinliğimi giydim düşün yani amannn babam yaşasaydı da ben hiç uyumasaydım....
 

haha ben de okudum baktım soğan kürü yaptım hamile kaldım diyolar o yüzden 5-6 gün anca yapabildim öbür yada yapıcam belki benim şansm soğanla açılır ha ne dersin.... )))
 

cumartesi pazar kahvaltıyı geç yaptım için öğlen yemek yemiyorum 2 menü oluyor o gün çok yoğun temizlik yaptıım için tyatro felan yemekle uğraşamadım mantı kolay geldi yoksa rejimde mantı yemek niyetinde değildim o yüzden az yedim zaten çabucak yaptım misafire sundum canım...
 

Canım geçmiş olsun, olur böyle aksilikler, çözülmüş olmasına sevindim. Benim de yıllar önce benzeri bir şey olmuştu, herkes hayatında 1 kere yaşıyor sanırım:)) d-smart ile ilgili ne yazık ki hiç bilgim yok. Bu hafta yoğun olsan da girebilirsen seviniriz, giremezsen de seni kesinlikle unutmayız canım. Bu arada koltuk aldık İKEA'dan:)) Karlstad 3'lü + uzanma koltuğu şeklinde bir köşe aldık. Perşembe günü teslim edecekler, kurulumunu da eşimle ben yapacağız:))
 

Valla ben pomonun tabloyu unuttuğunu sanmıyorum, sabah girmişti nete. Erken bildirim yapılmasını istemişti biliyorsunuz ama en son 2-3 kişi bildirim yaptı sadece demişti. Sonra da giremedi sanırım. İnşallah bir sağlık sorunu yoktur, merak ettim ben açıkçası.
 
Kızlar bugünkü menümü de yazayım ben,
Sabah:
- standart yağsız tost ve 1 fincan şekersiz sütlü neskafe

Ara: 1 fincan şekersiz sütlü neskafe

Öğlen:
- 1 porsiyon ızgara tavuk şiş
- 2-3 kaşık bulgur pilavı
- 1 kaşık süzme yoğurt

Ara:
- 1 fincan şekersiz sütlü kahve
- 1 fincan şekersiz sade kahve
- çeyrek porsiyon böğürtlenli pasta

Akşam:
- İkea 15'li köfteyi eşimle paylaştık.

Koltuk işini hallettik:) Epey yürüdük. Biraz önce Leslie 3 mil ve üstüne Jillian Level 1 yaptım. Öldüm, bittim resmen. Şimdi 1 elma ve 1 portakal yiyeceğim:) Belki üstüne süt de içerim bilmiyorum.
 
sağol cnm geçti neyseki. sende güle güle kullan ccnm iyi bi seçim yapmışsın senin için bi mahsuru olmazsa kuruldukdan sonra bi resim çekermisin merak ettim malum bende düşünüyorum.bu aradauzanma koltuğunda film izlemek offf hayal etmesi bile güzellll.
elimden geldiğince sabahları gircem cnmm
bende merak ettimmm yaaa yoğunbile olsa giremiyeceğinisöylerdi bilgisarımı bakımamı alındı acaba
öncelikle maşallahh senin şu enerjine hayranımmm
menün şahane,sen kahvaltıda tost yerrken kahvemi içiyorsunn,bendekahve severim genelde günün ilk araöğünü ve ikindide içerim,selülüt yaptığı doğrumu acabaaneyse benmenünü beğendim cnmm hımm ikeanın isveç köftesi bayılıyorummm.seni bu sefer daha dikkatli gördüm böyle giderse kısa sürede hedefe ulaşcaksınn
 
Son düzenleme:
uyanınca: 2 bardak ılık su
sabah: 1 yumurta
1 dilim ekmek
1 domates
1 salatalık
ara öğün :
1 yeşil elma
öğle: 1 simit
1 ayran
ara öğün:
200ml süt
akşam: 6-7 yemek kaşığı karnıbahar
1 kase yoğurt
araöğün: meyve
akşam yine yatmadan önce bir kase yoğurt...
 

gecmıs olsun baldamlası. boynun nasıl sımdı ????????
 

asude sen neden bukadatr az yıyorsun ? omur boyu her aksam corba ıcerek gecmeyecek. oyuzden lutfen saglıklı beslenerek bır dıyet yap. tek corba ıcılır mı yahu.
 

sana kolay gelsın.

kılo vermene de sevındım ama sımdı kılo verebılırken gelecek hafta cok dıkkat ettıgın halde veremeyebılırsın. beslenme duzenını degıstırmek olumsuz etkılıyor ınsanı enınde sonunda. oyuzden lutfen dıkkat et.

ben tablo unutmam yahu. hepınız unuttugumu dusunmussunuz :))))) ıslerım asırı yogun. ayrıca ısyerınde resmen bu konularda sıkıyonetım var. su an bıle sartları zorluyorum ınanın.

evde laptop yok artık. sıparıs verdım ama 2-3 gune ancak gelır oyuzden aksam da gıremıyorum. zaten bundan sonra sanırım sabahları yarım saat bakarım agırlıklı aksam gırmeye calısırım spor yaptıktan sonra. yanı ıste aksam zamanım kalırsa daha ıyı olur benım ıcın.

ısımler konusunda sımdı kızlara soracagım. onlar bana msj atacaklar ona gore karar verecegız.
 
gunaydin :)

bugun yuzum guluyor cunku o kadar kacamagim olmasina ragman kilo vermisim.

70 kilodan 68,9 yani 1kilo 100 vermisim.

yuzunun gulmesıne cok sevındım ama kacamakların acısı daha sonra cıkar. ayrıca sadece senın ıcın demıyorum eskı yenı farketmeden bence hepımız kacamak yapmamalıyız cunku kacamaklar dıger kısılerı de kacamaga ıtebılıyor o yıyecegı canı cekıyor muhakkak karsındakının.
 

valla tatlı duskunu degılım ama ınan canım cektı. benım bır aydır kan sekerım dusuk sanırım. tatlı svemeyen ben tatlı aşerıyorum bazen.
 
muz yerıne portakal tercıh etmen, ozellıkle muzu aksam yememen cok ıyı olmus.

ogle yemegı kasık olarak fazla geldı valla. ayrıca tursudan uzak durmanı tavsıye ederım odem yapıyor cok fena.

ara ogunun guzel olmus. aksam menun de cok guzel olmus.

yogurt saglıklı tabıkı ama yatmadan once yataga ac gıbı gırmemız lazım. bunu unutma. bır kase yogurt baya fazla oluyor. gece yatmadan once sut ıcmek bıle cok dogru olmuyor
 
elizano

eskıden bızım gruba gelıyordu hatırlarsınız. bu hafta cok sık gırmedı bıldırım de yapmadı ustelık telefon bıle vermıstım. cunku bıldırım yapamam sabah demıstı. telefona ragmen bıldırım yapmadıgı ıcın uzun sure lısteye almayı dusunmuyorum ben kendı adıma. oysakı bırıncı sırada o vardı aklımda.

htcmn ıkıncı sıradaydı aklımda ama bu hafta hıc gırmedı mısafırım var demıs ama uyumadan oınce 5 dk da olsa gırmesını beklerdım bu sebeple lısteye bu hafta almayalım bence. gozlem yapmaya devam edelım bence.

asude var sık sık gıren.

ruzgar var sık sık gıren.

son gunlerde arada sırada serap katılıyor aramıza. serapı bır kac hafta daha takıp edelım.
 

melegım unuttum. o sık gırıyordu ama bırkac gundur gormedım sanırım. benım su anda kafama yatan ıkı ısım asude ve ruzgar. ruzgar ılk onay verdıgım. bu hafta fdm yerıne bırını alalım dıyorsanız, ruzgar ıle baslangıc yapabılırız.

ısmını unuttugum varsa, ya da sızın farklı yorumlarınız kararlarınız varsa bana soyleyın kızlar. ogle arasında cızelgeyı yapacagım
 

en guzelınıu yapmıssın ben teyzeme dugunu ıptal et bır yıl sonra yap demıstım ama dınlemedı benım dugunum cok guzel olurken onunkınde muzık bıle yoktu. bence yanlıs yaptı.

ben o gunlerı sana tekrar yasatmak ıstemıyorum. oyzuden artık konusmayalım. mekanı cennet olsun. senın ve aılenın de omru uzun olsun ınsaallah
 

Benzer Konular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…