- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #1.081
Çok güzel olmuş gezin, yapmak lazım arada böyle. Hangi şehirdi? Bu arada ikinci kez regl olman ilginç, kullandığın haptan olabilir belki. Telefonu varsa doktorunu arayıp sor bence. Tartı düzelir merak etme. Gerçi sana moral vermek istiyorum ama benim de moralim bozuk o konuda. Artık 70 rakamını görmek istiyorum ama göremedim bir türlü. Bu hafta aksilik olmaz da haftaya görürüm inşallah. Sen de spor yapmaya başlayınca hızlanır kilo vermen.
Merhaba kızlar, pazar gününüz güzel geçiyordur umarım, ben bugün geç kalktım, kahvaltı olarak canım bir şey istemedi ve her zamanki kurtarıcı kahvaltımı yaptım, bir büyük kase kaynamış yarım yağlı süt içine 1 yk bal koyup, 2 dilim çok tahıllı ekmek doğradım ve bunu yedim. Sonra film izlerken uyuyakalmışım 2 saat kadar, kalktığımda sersem gibiydim resmen. Gündüz uyumayı hiç sevmem zaten ama bugün oldu işte. Uyandıktan sonra 1 fincan şekersiz sütlü neskafemi içtim, sonra da yemek yedim. Eşim spagetti yapmış domates soslu, 1 tabak ondan yedim. Yağı çok azdı ve bol bol domatesliydi:) Sonra biraz çamaşırlarla uğraştım. Hala makine çalışıyor. Eşim akşam yemeği için et almaya gitti, ben de bu arada Jillian yaptım. Uyy anam ben ne zaman alışacağım bu kıza:)) Bütün kaslarımı hissediyorum resmen. Valla Baldamlası hergün yapacağız dedik diye yaptım inan, yoksa hiç halim yoktu. Gerçi kalkınca yapılıyor işte de. Duygu da pilates yapacaktı, başladı mı merak ediyorum aslında.
Çeşmi bugün yine dans varmış, iyi eğlenceler canım. Bu arada avatar resmini yeni mi çektin, çok hoş görünüyorsun. Maşallah, maşallah çok beğendim.
Pomo gezideydi, umarım iyi geçmiştir, yarın yorgun olacak ama sanırım değdi diyecek:) Bu arada yarın tartı günü, herkes güzel rakamlar görsün inşallah:)) Benim regl bugün bitti, bu sabah + gördüm tartıda ama yarın öyle olmaz umarım.
evett canım resim 2 hafta öncesine aitteşekkür ederim begenmene çok sevindimmm
evet yine dansa gittim, sanırım her haftada gidecegim bundan sonra en az 1 gün. hocalar çok ısrar ediyor unutmayın bir gun gelin hiç olmazsa diye. bende zaten dünden razıyım hiç kırar mıyımbenm için hem spor oluyor hem de eğleniyorum bayagı iyi oluyor yani ve inanılmaz terletiyor beni, bugun 2 saatten fazla kursta kaldım 20 dk ancak oturmuşumdur sürekli ayaktaydım, dans ediyodum, bi de dönüşte de yürüdük, yarım saatte ordan ekle, yaklaşık 2 saat yürümüş gibi oldum bugun platnoik aşkımı da gördüm tabii
bugun yediklerimi yazayım ben de kızlar şimdi
kahvaltı ( 10.30 )
domates, salatalık, beyaz peynir, maydanoz
2 yk omlet
1 top kepek ekmegi
1 şekersiz çay
ara öğün ( 12.30 )
1 çilekli süt
1 muz ( bugun acayip şeker istedi canım böle yaptım bende )
öğle yemegi ( 15.30 )
1 tam tahıllı simit
330 ml nanesi ayran
akşam yemegi ( 19.00 )
1 kepçe çorba ( adını unuttum )
1 kabak dolması ( yoğurtlu )
yarım gül böreği
ara öğün ( 22.00 )
2 mandalina
şimdi maket yapmaya devam edecegim be sebeple de baya bi geç yatarım bu gece o yuzden bi ihtimal süt içebilirim ilerleyen saatlerde, ya da marketten nar almıştım onu yerim. en az 5 saat daha ayaktayım çünkü
herkese iyi geceleerrrrrbir bachata şarkısıyla sizlere veda ediyoruummmm
"Obsession" - Aventura - YouTube
bitki çayı dün 2 bardak içtim spora gitmeden ama genelde pek içmiyorumzeytin uyarısını dha once de yapmıstın tamam bugun yemeyecegım bak :) eve aldırmıyorum ki çikolata bisküvi falan alınıra yıyecegımı bildiğim için hellimin kalorisine bakıyım şimdiii :) ay spor bir oruyo bir yoruyo ki anlatamam :)
dünkü menüm:
sabah:
1 domates
1 salatalık
1 köz. biber
1 kk peynir
3 yeşil zeytin
sekersiz cay
ara:
2 bardak yeşilçay
öğlen:
tavuk ızgara
roka salatası
ara:
yok
akşam:
2 yk pilav
yağsız et :::) dün baya bir protein aldım bugün onu dengelemeyi düşünüyorum
bu sabah:
yarım domates
yarım salatalık
1 kk peynır
sekersiz çay
yarım dilim su böreği
yiyeceğim :) heinize güzel bir gün diliyorum :) az kalorili bol sporlusundaaan :)
Umarım birbirimize destekçi oluruz...
Bugün ki menüm..
sabah:
1 adet domates
1 adet salatalık
2 tatlı kaşığı pekmez
1 bardak şekersiz çay
1 dilim ekmek
ara öğün:
1 adet yeşil elma
öğle:
bir kase mercimek çorbası
5-6 kaşık bulgur pilavı
bol bol salata...
araöğün:
200 ml süt ve bir meyve
akşam:
2 adet but
bol bol yeşillik...
ara öğün:
meyve ( muz veya portakal)
akşam yatmadan bir saat önce bir kase yoğurt...
Bugün pek fazla giremem bayanlar...Temizlik şirketinden bir kadın gelecek bugün onunla uğraşırım...
Geçmiş olsun canım. İkimiz de birbirimizi zorlamışız yani aslında iyi olmuş:)) Kalkınca yapılıyor derken, kanepeden kalkınca demek istedim. Malum bugün ben pek bir kanepe üzerindeydim:)) Ben de akşam et yedim, o kısım iyiydi ama eşim sağolsun tatlı da almış gelmiş, baklava gibi bir şey, akşam akşam onu da yedim. Allah'tan Jillian yapmıştım. Yaklaşık 200 kalori yaktırıyormuş bu arada biliyor musun. Ben kalorisepetine girerken 12 dakika koşu, 13 dakika jimnastik diye giriyorum. Regl olman iyi olmuş, ilk gün fazla yemen normal, yarın + da çıkabilirsin ama haftaya gider. Bu arada bel ölçüsü göbeğin 2 parmak üstü diye yazmışsın, en ince kısımı mı ölçüyorsun yoksa tam iki parmak hesabı yapıp orayı mı ölçüyorsun? Ben göbeği ölçmedim, onu ölçüyor musun?
[1] lipton bitki çayları 1 adet 0
[2] CEVİZ 4 adet 108
[3] Greyfurt 1 ADET 60
[4] Karnıbahar Kızartma (yoğurtlu) 1 PORSİYON 248
[5] Sütlü Kahve (light) 1 FİNCAN 19
[6] Aerobik 30 dak 178.41
[7] yufka ekmek 1 100 gr 152
[8] Künefe 1 PORSİYON 562
[9] Mandalina 2 ADET 100
[10] Milka Milkinis 2 ADET 128
[11] siyah zeytin 5 adet (3gr) 40
[12] Yesil Biber 2 ADET 24
[13] Beyaz Light Peynir 1 PORS.(25 GR) 50
[14] yesil cay 1 adet 0
[15] Çay 1 ADET 5
[16] yufka ekmek 1 100 gr 152
Toplam : 1469.59 kal.
künefeyi eşim yaptı,çok da güzel yapmış ellerine sağlık. porsiyonu bilemedim ama küçük yuvarlak borcamın 1/4 ü idi
karnıbahar da kızartma değildi, haşlama üzerine yoğurt
hımmmm sen nekadar yedın bakem tatlı ?? :)))) ney yedın baklava mı ????*
esın maasallah bogazına cok duskun senın ısın cok zor benım esım oyle degıldır az beslenır cok duskun degıldır canım sunu cekıyor alayım ya da yapalım dedıgı azdır. tatlı cok sever ama kasmaz kendını olursa yer olmazsa aklına gelmez ıllakı.
200 kalorı hımmm cok ıyı valla.
Hiç sorma canım yaaa. Almış gelmiş tatlıyı, bir de kızacağımı bildiği için ben kendim için aldım diyor. Kendisi için 300 gram almış yani. Sonra ben de dedim, ya kendine diye bir şey var mı, gözümün önünde yiyeceksin benim de canım isteyecek dediğimde, olur mu canım ben ikimiz beraber yeriz diye aldım zaten, hem cevizli aldım bak sen daha çok seversin dedi:)) Baklavaya benzer bir tatlı 2 dilim yedim. Diyorum sen bana biraz destek ol kilo vereyim diye, kilolu değilsin ki, yavaş yavaş verirsin işte diyor. Yapacak bir şey yok yani. Valla pomocum laf aramızda o hamburger menünün kalorisini gördükten sonra, baklava falan bir şey değil. 2 dilim baklava 200 kalori civarı bir şey. Doygunluk hissi bile vermeyen bir menü 910 kalori. Oooofff oooffff, içime oturdu valla:))
ne yedın merak ettım bak :))))))))
Evet canım kendime göre plan yaptım. dün akşamda çıktım alışveriş yaptım... gitsin kilolar sonra gelsin bebişler..ınsan ısteyınce her turlu planı yapabılır bu konuda. bak ben normalde 7de evde oluyorum ama her gun yemegımı yanımda getırıyorum soguk bıle yemege razı oluyorum cogu zaman. ısyerınde ozel yemek yemek yanı cıkmadan once falan, ınsanı kasan seyler ama buna da katlanıyorum. yanı sen de kendıne gore guzel bır program yapabılırsın demek ıstedıgım bu.
Akşam muz yemedim canım portakal yedim muzu ikindi ara öğünde sütle beraber yemiştim üst üste yemek istemedim çünkü...genel olarak guzel bır menu olmus bence. umarım dıger arkadaslar da benım gıbı dusunuyordur malum ben de acemılık var halen bu konularda. yorumlarken bıle bazen kasıyorum kendımı :))))
aksam ara ogunde muz kalorılı olacaktır oyuzden umarım portakal yemıssındır.
gunaydın canım
yorgunum ama cok guzel vakıt gecırdım valla donesım gelmedı. sohbet, gezme falan superdı. bır mekana gıttık cıtır cıtır sobanın sesı guzel muzık hafıf, sakın ortam, demlık sobanın ustunde, manzara super. nasıl ıyı geldı valla.
tartı kotu. canımı sıkan tek sey o. kafayı yerım yakında boyle gıderse :)))
regl demısken basıma cok ılgınc bırsey geldı. 5 kasımda regl oldum ben. ama cumartesı aksam regl oldum tekrar. normal regl gıbı kırmızılı degıl daha koyulu bırsey ama anlamadım neden bıyle oldu dıyeç ılk kez basıma geldı umarım kotu bırseyın gostergesı degıldır.
ben -700 cıkmıstım 3-4 gun once ama tekrar cok artı oldum hem onu almısım hem cızelgedekı kıloyu gecmısım. sonuncuyum yanı yıne kesın
senın pazar gunu canın nıye bırsey ıstemedı ??
esın yemek yapmayı sevıyor. benım esım de sever ama cok cesıt bılmez. sebze yemeklerınden anlar bıraz taze fasulye kabak falan. onları cok sevdıgı ıcın. ama herzaman mutfaga gırmez. senın esın sevıyor ama. oyuzden sanslısın. gercı ben esımın bensız mutfakta olmasını ısterım. eger ben yemek yapıyorsam, sınırlenmem an meselesıdır :))))) kaynana gıbı derım herseye karısır bır mudahale eder kuralcı duzenlı bır yapısı oldugu ıcın. ben en son delırırım, ısyerınde degılız evdeyım ve benı ozgur bırak derım. bazen kızar buna bazen kuser tamam bır daha yanında durmayacagım der gıder :)))) ama hastaysam falan ya da mısafırımız varsa, getır gotur servıs falan yardımcı olur muhakkak. hastaysam yemek de yapar hatta dıyetın ılk zamanları ben yurumustum bır ıkı hafta o yemegı yapmıstı.
jillian ızledım cok zor valla. ben 30 kılo vermeden onu yapamam ama kesınlıkle super kas yaptıracagı bellı. oyuzden sıze basarılar dılıyorum kızlar :))))
hımmmm sen nekadar yedın bakem tatlı ?? :)))) ney yedın baklava mı ????*
esın maasallah bogazına cok duskun senın ısın cok zor benım esım oyle degıldır az beslenır cok duskun degıldır canım sunu cekıyor alayım ya da yapalım dedıgı azdır. tatlı cok sever ama kasmaz kendını olursa yer olmazsa aklına gelmez ıllakı.
200 kalorı hımmm cok ıyı valla.
hımmmmm senın esın de bogazına duskun ve becerıklı erkeklerden demekkı :))))) valla senın ısın de zor :))))))
kunefeye cok cıssss demek lazım ama regl haftası ve en onemlısı esın ozel zahmet ettı dıye demeyelım mı acaba :))))
buarada aklıma gelmısken, neden sureklı yufka ekmek tercıh edıyorsun ? kalorı olarak tam bugday ekmegı ya da cavdar ekmegı daha dusuktur sanırım. sen sureklı yufka ekmek yıyorsun, degıstırsen daha ıyı olmaz mı sence de ?????
Hiç sorma canım yaaa. Almış gelmiş tatlıyı, bir de kızacağımı bildiği için ben kendim için aldım diyor. Kendisi için 300 gram almış yani. Sonra ben de dedim, ya kendine diye bir şey var mı, gözümün önünde yiyeceksin benim de canım isteyecek dediğimde, olur mu canım ben ikimiz beraber yeriz diye aldım zaten, hem cevizli aldım bak sen daha çok seversin dedi:)) Baklavaya benzer bir tatlı 2 dilim yedim. Diyorum sen bana biraz destek ol kilo vereyim diye, kilolu değilsin ki, yavaş yavaş verirsin işte diyor. Yapacak bir şey yok yani. Valla pomocum laf aramızda o hamburger menünün kalorisini gördükten sonra, baklava falan bir şey değil. 2 dilim baklava 200 kalori civarı bir şey. Doygunluk hissi bile vermeyen bir menü 910 kalori. Oooofff oooffff, içime oturdu valla:))
evet canım hakıkaten tek gunluk super bır kacamak oldu bana.
senı anlıyor ve sana zaman verıyor zaten en dogrusu bu. ama sen de uygun bır zamanın gelmesını bekleme. kendını hıc hazır hıssetmeme durumun da olabılır yanı. sonucta kolay bırsey yasamadın
kılo verme konusunda en tatlı heyecanı sen yasıyorsun belkı. malum mezunıyet torenı falan. bızım toren oldu ama eglence olmamıstı sınıftakı problemlerden dolayı. torende sade gıyındık cok onemlı olmadı ama eglence olacak olsaydı ben ne yapardım bılmıyorum :)))) su an kı kılomdan 30 kılo asagıdaydım ama yıne de zorlanırdım elbıse konusunda tabıkı.
amın canım sagol. cumlemıze sabır versın ALLAH.
menulerın guzel. sadece durum gozume carptı :))))))
ama canım cektı haaaaaa :))
sen maket dedıkce aklıma su sarkı gelıyor nıyeyse :)))
bır oyuncak gemı yaparım, kara kara sayfalardan,
ucak yaparım, alır seni kacarım bu dıyarlardan, bu dıyarlardan.
cok uzun zamandır dınlemedım haluk leventın bu sarkısını ama nıye aklıma geldı bılmıyorum :))
hımmmmmmm kursa gıttın demek. guzel olmustur valla hem spor hem eglence. tuttum bu olayı :)))
nasıl gectı pekı ?
menulerın guzel gorunuyor. cok enerjı harcadıgın ıcın normalde yemedıgın tarzda muz ve borek gordum sadece.
senın dans olayı hepımızı heyecanlandırıyor valla. cok guzel enerjı verıyorsun hıssettırıyorsun bızlere. senın adına cok sevındım hem eglence hem spor hem ask...... ooooooo yeme de yanında yat cınsınden valla. cok guzel
Arkadaşlar ben de kahvaltımı yazayım, yine standart yağsız tost menü:))
- 2 dilim çok tahıllı ekmek içine
- 1 tk salça
- 1 kk peynir
- 1 avuç maydanoz
- 1 fincan şekersiz sütlü neskafe
2. kahvemi de işyerinde içtim.
Baldamlası senin eşin de benimki gibi anlaşılan, benim eşimin de eli marifetli, yemeyi içmeyi de sever. Ben de çok takılmıyorum açıkçası. Hep söyledim, hayatım boyu listemden çıkarmayacağım şeyleri şimdi de çıkarmayacağım. Çünkü nasıl olsa er geç yiyeceğiz. Kontrollü olmayı öğrenmek gerekiyor. Bir de tabi miktarı ayarlamak lazım, sen de künefeyi çok yemişsin, ben de tatlıyı 1 dilim yesem olurdu ama olmuyor işte:)) Ben sabah ölçü aldım tekrar. Sanırım Jillian işe yarıyor. İncelme hızlanmış görünüyor. Bu da biraz tartıda bozulan moralimi düzeltti:) Bir de olmayan bir eteğim vardı 38 beden, ölçülerimde azalma olunca dur bir deneyeyim dedim ve oldu:)) Onu giydim bugün, o yüzden de çok hoşuma gitti:))
Herkes nerelerde yaaa... Tablo da yok ortalarda. Pomocum nerelerdesin, işler yoğun gaiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?