- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #1.121
haha ben de okudum baktım soğan kürü yaptım hamile kaldım diyolar o yüzden 5-6 gün anca yapabildim öbür yada yapıcam belki benim şansm soğanla açılır ha ne dersin.... )))
cumartesi pazar kahvaltıyı geç yaptım için öğlen yemek yemiyorum 2 menü oluyor o gün çok yoğun temizlik yaptıım için tyatro felan yemekle uğraşamadım mantı kolay geldi yoksa rejimde mantı yemek niyetinde değildim o yüzden az yedim zaten çabucak yaptım misafire sundum canım...
Valla ben pomonun tabloyu unuttuğunu sanmıyorum, sabah girmişti nete. Erken bildirim yapılmasını istemişti biliyorsunuz ama en son 2-3 kişi bildirim yaptı sadece demişti. Sonra da giremedi sanırım. İnşallah bir sağlık sorunu yoktur, merak ettim ben açıkçası.
Arkadaşlar ben de kahvaltımı yazayım, yine standart yağsız tost menü:))
- 2 dilim çok tahıllı ekmek içine
- 1 tk salça
- 1 kk peynir
- 1 avuç maydanoz
- 1 fincan şekersiz sütlü neskafe
2. kahvemi de işyerinde içtim.
Baldamlası senin eşin de benimki gibi anlaşılan, benim eşimin de eli marifetli, yemeyi içmeyi de sever. Ben de çok takılmıyorum açıkçası. Hep söyledim, hayatım boyu listemden çıkarmayacağım şeyleri şimdi de çıkarmayacağım. Çünkü nasıl olsa er geç yiyeceğiz. Kontrollü olmayı öğrenmek gerekiyor. Bir de tabi miktarı ayarlamak lazım, sen de künefeyi çok yemişsin, ben de tatlıyı 1 dilim yesem olurdu ama olmuyor işte:)) Ben sabah ölçü aldım tekrar. Sanırım Jillian işe yarıyor. İncelme hızlanmış görünüyor. Bu da biraz tartıda bozulan moralimi düzeltti:) Bir de olmayan bir eteğim vardı 38 beden, ölçülerimde azalma olunca dur bir deneyeyim dedim ve oldu:)) Onu giydim bugün, o yüzden de çok hoşuma gitti:))
Kızlar bugünkü menümü de yazayım ben,
Sabah:
- standart yağsız tost ve 1 fincan şekersiz sütlü neskafe
Ara: 1 fincan şekersiz sütlü neskafe
Öğlen:
- 1 porsiyon ızgara tavuk şiş
- 2-3 kaşık bulgur pilavı
- 1 kaşık süzme yoğurt
Ara:
- 1 fincan şekersiz sütlü kahve
- 1 fincan şekersiz sade kahve
- çeyrek porsiyon böğürtlenli pasta
Akşam:
- İkea 15'li köfteyi eşimle paylaştık.
Koltuk işini hallettik:) Epey yürüdük. Biraz önce Leslie 3 mil ve üstüne Jillian Level 1 yaptım. Öldüm, bittim resmen. Şimdi 1 elma ve 1 portakal yiyeceğim:) Belki üstüne süt de içerim bilmiyorum.
uyanınca: 2 bardak ılık su
sabah: 1 yumurta
1 dilim ekmek
1 domates
1 salatalık
ara öğün :
1 yeşil elma
öğle: 1 simit
1 ayran
ara öğün:
200ml süt
akşam: 6-7 yemek kaşığı karnıbahar
1 kase yoğurt
araöğün: meyve
akşam yine yatmadan önce bir kase yoğurt...
bazen yumurta çatladığı zaman öyle oluyormuş diye duymuştum pomo, kist falan yoktur inş. devam ederse bi doktora görün bence, ihmale gelmez...
evet ya çok zor, bugün spora da gideceğim inş. onu da yaparsam iyice hasta olmam inş.
benimki çok düşkün değil aslında ama aklına geldi mi, yemezse olmaz. tarif kitaplarından güzel şeyler de yapar.eli yatkın maşallah
malzemeleri almış geldi, "bu ne" dedim. "künefe yapacam" dedi. "kime" dedim "kızımla bana" dedi. "siz yiyin ben de ağzınıza bakarım" dedim....hep beraber yedik tabi ki.
yufkayı diyetisyene sordum cnm, o da bir öğünde 1/4 ünü yiyebileceğimi söyledi. ben de diğer eköekleri ziyan ediyorum hemen bitmiyor, bir tek benim yememle. bu yufkayı annemler yapıyor. bilir misin bilmem ama yapılır, fırında pişerken kurur yiyeceğin zaman ıslatırsın yersin. bir tanesi tahminim 100 gr dır. ama tartamadığım için kalori sepetine 100 gr olarak giriyorum. ayrıca bu ekmek esmer, kepeği alınmamış buğday unuyla yapılıyor. hazmı kolay yani
sen yine iyisin nesli benim bir porsiyon künefe 600 kaloriye yakındı. ama eşim maşallah o kadar ince yapmış ki o kadar yoktur kalorisi diye düşünüyorum. avuntu işte
ben de kendimi ilk zamanlardaki kadar kasmıyorum. sonuçta ben gerçekten yemeyi seven biriyim ve zayıfladıktan sonra da olsa bunları yicem. bünyem alışsın bari. yine avuntu mu neeee :))
sağol cnm geçti neyseki. sende güle güle kullan ccnm iyi bi seçim yapmışsın senin için bi mahsuru olmazsa kuruldukdan sonra bi resim çekermisin merak ettim malum bende düşünüyorum.bu aradauzanma koltuğunda film izlemek offf hayal etmesi bile güzellll.
elimden geldiğince sabahları gircem cnmm
bende merak ettimmm yaaa yoğunbile olsa giremiyeceğinisöylerdi bilgisarımı bakımamı alındı acaba
öncelikle maşallahh senin şu enerjine hayranımmm
menün şahane,sen kahvaltıda tost yerrken kahvemi içiyorsunn,bendekahve severim genelde günün ilk araöğünü ve ikindide içerim,selülüt yaptığı doğrumu acabaaneyse benmenünü beğendim cnmm hımm ikeanın isveç köftesi bayılıyorummm.seni bu sefer daha dikkatli gördüm böyle giderse kısa sürede hedefe ulaşcaksınn
yatmadan bir saat önce yiyorum alışkanlık olmuş o bende. ama kasem küçük canım 5-6 kaşık anca olur. akşamları küçük kasemle yiyorum..İnşallah devaamını getirebilirim..muz yerıne portakal tercıh etmen, ozellıkle muzu aksam yememen cok ıyı olmus.
ogle yemegı kasık olarak fazla geldı valla. ayrıca tursudan uzak durmanı tavsıye ederım odem yapıyor cok fena.
ara ogunun guzel olmus. aksam menun de cok guzel olmus.
yogurt saglıklı tabıkı ama yatmadan once yataga ac gıbı gırmemız lazım. bunu unutma. bır kase yogurt baya fazla oluyor. gece yatmadan once sut ıcmek bıle cok dogru olmuyor
okulda ne tüketebilirim ki:44: salata yapayım da yanıma alayım bari... beslenme saatinde onu tüketirim. ayran ı da içtim mi tamamdır. 2 tane de eti form yerim. nöbetçiyim. sıkıntılı bir gün beni bekliyor hem veli toplantısı hem nöbetçilik...menuler guzel ama oglen sımıt yemen olmamıs hem cabuk acıkırsın hem saglıklı bır sey degıl sonucta hem de susam ve beyaz un olmaz tabıkı dıyette.
menulerın gayet guzel. koltuk ısıne de cok sevındım gule gule kullan canım. spor yapmıssın super valla hem de leslının ustune jillian valla harıka gıdıyorsun duygunun da dedıgı gıbı daha kontrollusun artık ve sporu bay oturttun.
hoşgeldin pomocuummm
tatilinin güzel geçmesine sevindim, sağ salim dönmene de sevindim artık darısı Ankara nın başına
valla canım ben tez canlı bir insanım herşey hemen olup bitsin isterim, o yuzden de bu konularda biraz sıkıntı çekiyorum. ama gerçekten doğru insanı bulana kadar da bekleyecegim, anladıgım şu ki eskişehir de olan bahsettigim çocuk çok da bana göre değil, o yuzden amaannn boşverrrr diyorummmortada olan bişey de yok da işte içim almıyor onu. öle olunca da kendimi de zorlamayacagım yani
ben abiye kıyafet de sevmiyorum aslında, çok abartılı şeylerden hoşlanmıyorum ama işte ömürde 1 defa olacak diye katlanacagım ne yapalımsevmeyince de abiyeyi daha ince olursam belki bana yakışanı bulmam daha kolay olur diye umuyorum
ben de genelde maket yaparken halil sezai nin isyaannn şarkısını söylüyorummhala hafıza kartı problemini halledemedigimden atamıyorum resimleri, en yakın zamanda halletmeye çalışacagım inşalahh valla dansı ben de çok seviyorum. geçen sene ilk başladıgımda kazulet gibiydim, kaç kere ben yapamayacagım diye bırakmaya karar verdim, arkadaşlar vazgeçirdi. şimdi yeni başlayanlar beni görüyor da sen çok iyisin biz de öyle olabilecek miyiz diyorlar çok eğlenceli valla, mezun olduktan sonra belki gidemem bi daha ama bu son seneyi değerlendirmek istiyorum.
bir de çok güzel bir ortamımız var bizim. dün gitmek benm hiç aklımda yoktu mesela, dans hocalarımdan biri çağırdı gelin hem dans ederiz hem sohbet ederiz diye öyle olunca da kıramadık. platonik aşkımda orda tabi benimen çok da benmle dans ediyor, çok yakışıyormuşuzz
canım akşam yemeginde ekmek yemedigimden çorba ve dolmayla doymadım o yuzden yarım da olsa yedim börekten malesef. muz da baya olmuştu yemeyeli, küçük bişeydi o yuzden aman yiyim gitsin dedim yanidaha dikkat edecegm bugunden sonra. yine çok gitmiş benden
herkese mutlu günleeerrrr, mutlu haftalaaarrrrr
iyi akşamlar kızlarr bugün ortada yoktum herşey benim başımamı gelir,pazar günü ATM gidip paşa paşa k.kart borcumu ödemek isterken banka kartımı yuttu paramıda almış bulundu,hemen bankayı aradımm önünden ayrılmadım atm'nin kartımı dondurdular işin kötü tarafıparada yatırılmış gözükmedi,neyse bugün bunlarla uğraştımm,neyseki hal oldu sonra vitrinbakındım kısaca bol bol yürüdüm.
eve döndüğümde p.tesi temizlik günüm maf olmuş oldu oğlumu doyurup uyuttum sessiz sessiz ütü yaptımm acayip yorgunum üstüne birde regl oldum bitik vaziyetteyimmm.
yarın sabahdan alışveriş merkezine gitcem yeni tvaldık film hediye etceklermiş ordan görümceme dvd izlemeye geçeceğim,çarşamba günüde şimdilikplanım kemeraltına gitmek ,yani bu hafta boya yoğunum görüşemezsek beni unutmayın..
bide sorum var evde d-smart kullanan varmı?memnunmusunuz? yeni paketvarmış sınırsız yalın internet(telefonsuz internet),full hd yayın,bir sürü sinema,begesel kanallar vs.. herşeydahil cihaz,kurulum,modem 79tl? bu şekilde kullanıp memnun olan varmı kızlar,bu arada kampanya'da dahil olan internet smile adsl ben ttnet kullanıyorum kafam karışık kalite farkı yaşarmıyımm...
okulda ne tüketebilirim ki:44: salata yapayım da yanıma alayım bari... beslenme saatinde onu tüketirim. ayran ı da içtim mi tamamdır. 2 tane de eti form yerim. nöbetçiyim. sıkıntılı bir gün beni bekliyor hem veli toplantısı hem nöbetçilik...
Teşekkür ederim canım, iyileş te yarışalım spor konusunda:)) Leslie üstüne Jillian yaptım ama bittim resmen. Bir de dambıl kullanılıyor, gerçi ben onlar kadar kullanmıyorum ama yine de sol dirseğimi incitmişim, düz açınca fena acıyor. Geçer umarım bugün. Valla Duygu'ya da dediğim gibi, eşim uğraştıkça daha bir dikkat edesim geliyor galiba:)) Daha da öğreneceğim dengelemeyi.
Liste konusunu ben sana bırakıyorum, belki farketmişsindir ben hemen ısınamıyorum zaten yeni gelen arkadaşlara, biraz zaman geçmesi gerekiyor. O yüzden sağlıklı bir öneride bulunabileceğimi sanmıyorum. Önemli olan devamlılık tabi öncelikle.
aaaaaaaa ıncıttın mı ? cok gecmıs olsun. tuhhhh ya.
benım de kafam cok karısık valla. duygu gırmeyecek sanırım bugun. cesmı ve baldamlası gırse barı onlardan da fıkır alsak.
bırden uzuldum ya narın ve fdm de vardı aramızda daha onceden. ıcım garıp oldu sımdı. suna da yok duıgunden berı.
Sağol canım, akşama kadar geçer diye umuyorum. Gitgide azalıyoruz valla. Ama düzenimizi bozmayalım, yeni katılanlar da olur, ayrılanlar da. Duygu koruma döneminde, Suna da aslında koruma dönemine girmişti. Darısı başımıza:)) Eliziano menü paylaşımı falan yapıyor ama kilo bildirimi konusunda biraz relax galiba. Yeni nesil böyle şekerim:))
Merhaba kizlar misafir olayim simdilik kapandi kayinvalidemler istanbula gitti ama haftaya donecekler pomocugum haklisin geceleri 5 dakikada olsaa zaman qyirmam lazim foruma bundan sonra oyle yaparim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?