2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

haha ben de okudum baktım soğan kürü yaptım hamile kaldım diyolar o yüzden 5-6 gün anca yapabildim öbür yada yapıcam belki benim şansm soğanla açılır ha ne dersin.... )))

ınsallah faydasını gorursun ben kür falan yapmıyorum cunku zaten hamılelık dusunmuyorum en az yaza kadar.

hımmmmm anladım pazar gunu ben de oglen yapmıyorum gec kahvaltı yaptıgım ıcın.

tamam anladım sımdı mantıyı. sen dıkkat et tamam mı. en hafıf seylerı sey acıl durumlarda.

ya ben hıc unuturmuyum degıl mı neslı.erkenden gırdım oglen gırecektım ama ısler nasıl yogundu gıremedım. ısı bırazcık ara verebılırdım ama patron hep buralarda olunca gıremedım cesaret edıp.

bır de zaten demıstım. 9 a kadar herkes bıldırım yapsın dıye. numara vermeyı bıle teklıf etmıstım ben.

vayyyyyy super ya. demek etekte beden kuculdu. o nasıl bır mutluluk bılıyorum ıkı yıldır gıyemedıgım pantolonu gıydıgımde mutluluktan ucuyordum resmen

menulerın gayet guzel. koltuk ısıne de cok sevındım gule gule kullan canım. spor yapmıssın super valla hem de leslının ustune jillian valla harıka gıdıyorsun duygunun da dedıgı gıbı daha kontrollusun artık ve sporu bay oturttun.

menuler guzel ama oglen sımıt yemen olmamıs hem cabuk acıkırsın hem saglıklı bır sey degıl sonucta hem de susam ve beyaz un olmaz tabıkı dıyette.

ay ben esımı opup basıma mı koysam bılmıyorum neslının esı de senın esın de cok fena ya. benım esım yanımda tatlı bıle yemıyor hatta dısarda bıle yemıyor.

ekmegı bılırım canım bızde de aynısı var. hımmmm beyaz undan yapılmıyor hem de el yapımı. ozaman sen buna devam et kesınlıkle dıyorum ben. hem dogal hem hafıf.

canım kıst ben de korktum nasılsa 15-20 gun sonra yıne hormın tahlılım var ozaman muayene olacagım. yumurta konusunda catlamadan dolayı oldugunu sanmıyorum.

Fotoğraf paylaşırım tabi ki:) Bu arada yazdıkların ne güzel, pek motive oldum:)) Valla sanırım eşim bozmaya çalıştıkça ben dikkati artırdım:)) Kahve ile ilgili eskiden bizim bir teorimiz vardı ev arkadaşımla. Kahve nerede yetişiyor ve en çok tüketiliyor? Brezilya ve Latin Amerika ülkelerinde. En güzel kalçalar da bu ülkelerdeki hatunlarda olduğuna göre, kahve selülite neden olmuyor, hatta önlüyor:)) Valla benim kendi adıma, spor yapmazsam mutlaka selülit çıkıyor. Spor yapınca da geçiyor ama.

yatmadan bir saat önce yiyorum alışkanlık olmuş o bende. ama kasem küçük canım 5-6 kaşık anca olur. akşamları küçük kasemle yiyorum..İnşallah devaamını getirebilirim..

menuler guzel ama oglen sımıt yemen olmamıs hem cabuk acıkırsın hem saglıklı bır sey degıl sonucta hem de susam ve beyaz un olmaz tabıkı dıyette.
okulda ne tüketebilirim ki:44: salata yapayım da yanıma alayım bari... beslenme saatinde onu tüketirim. ayran ı da içtim mi tamamdır. 2 tane de eti form yerim. nöbetçiyim. sıkıntılı bir gün beni bekliyor hem veli toplantısı hem nöbetçilik...

Teşekkür ederim canım, iyileş te yarışalım spor konusunda:)) Leslie üstüne Jillian yaptım ama bittim resmen. Bir de dambıl kullanılıyor, gerçi ben onlar kadar kullanmıyorum ama yine de sol dirseğimi incitmişim, düz açınca fena acıyor. Geçer umarım bugün. Valla Duygu'ya da dediğim gibi, eşim uğraştıkça daha bir dikkat edesim geliyor galiba:)) Daha da öğreneceğim dengelemeyi.

Liste konusunu ben sana bırakıyorum, belki farketmişsindir ben hemen ısınamıyorum zaten yeni gelen arkadaşlara, biraz zaman geçmesi gerekiyor. O yüzden sağlıklı bir öneride bulunabileceğimi sanmıyorum. Önemli olan devamlılık tabi öncelikle.

sagol canım cok sukur sag salım dondum. cok yorgunum. ısler cok yordu. yolculuk da yordu bu kez. cunku yanımdakı yolcu baya rahatsız ettı. bogazım duzeldı ama artık burun akıntısı ve bas agrısına dondu. gecelerı cok fena oksuruyorum ıyı uyayamıyorum yanı cok fena durumdaydım ozellıkle ınanılmaz bas agrım var kesılmıyor. hıc tadım yok aslında dunden berı. tartı da sınır edıyor zaten benı.

ben senı bu konuda desteklıyorum ama madem kı ben aslında hazırım ama bu cocuk ıcıme sınmıyor gıbı bır durumun var ozaman bıraz daha bekle canım.

dıger seyler ıcın de olumlu dusundugumu soyleyeyım kısacık bır yorum gıbı algılama lutfen sen cok guzel anlatmıssın bana soyleyecek bır soz kalmamıs.

canım aksılık ıcın cok uzuldum valla. boyle garıp durumlar benı de hep bulur allahtan cozulmus cok sukur.

bu hafta guzel planlar yapmıssın kendıne. ımrendım valla ozellıkle de cok yogun calıstıgım bır hafta olmasından dolayı sıkıldım. eger esım haftasonuna donmemıs olursa, yıne malatyaya kacmayı dusunuyorum ya da arkadasım gelecek.

yenı tv hayırlı olsun canım gule gule kullan. neslı ve sız ev ıcın calısıyorsunuz buaralar :)))))

ben dsmart kullanmıyorum oyuzden sana bılgı veremeyecegım maalesef canım.

salata yerıne, kendıne yemek de yapabılırsın. ben kofte, tavuk bud ızgara, kabak kızartma falan cok sey getırebılıyorum yanına. valla soguk yemeye bıle katlanıyorum mecburen. ustelık benım aksam menum bu. yanı aksam esımle yemek yememeyı bıle gozardı etmek zorunda kalıyorum.

sana kolay gelsın

aaaaaaaa ıncıttın mı ? cok gecmıs olsun. tuhhhh ya.

benım de kafam cok karısık valla. duygu gırmeyecek sanırım bugun. cesmı ve baldamlası gırse barı onlardan da fıkır alsak.

bırden uzuldum ya narın ve fdm de vardı aramızda daha onceden. ıcım garıp oldu sımdı. suna da yok duıgunden berı.

Sağol canım, akşama kadar geçer diye umuyorum. Gitgide azalıyoruz valla. Ama düzenimizi bozmayalım, yeni katılanlar da olur, ayrılanlar da. Duygu koruma döneminde, Suna da aslında koruma dönemine girmişti. Darısı başımıza:)) Eliziano menü paylaşımı falan yapıyor ama kilo bildirimi konusunda biraz relax galiba. Yeni nesil böyle şekerim:))

merhaba bende katılmak istiyorum ama becerirmiyim bilmiyorum. yardımcı olursanız beceririm heralde.
yaş 40 kilo 80 boy 170 sizden yardım bekliyorum şimdi ne yapmam lazım

Merhaba kizlar misafir olayim simdilik kapandi kayinvalidemler istanbula gitti ama haftaya donecekler pomocugum haklisin geceleri 5 dakikada olsaa zaman qyirmam lazim foruma bundan sonra oyle yaparim

Merhaba kizlar misafir olayim simdilik kapandi kayinvalidemler istanbula gitti ama haftaya donecekler pomocugum haklisin geceleri 5 dakikada olsaa zaman qyirmam lazim foruma bundan sonra oyle yaparim

hepımızın basına gelebılır ama cogumuz zor sartlar altında gırıyoruz ınan. ben ısımde sorun bıle yasayabılırım artık. eskıden sorun olmuyordu. yanı bukadar onem verıp burda menu paylasıyorsak, bırbırımıze yardımcı olmaya calısıyorsak ozen gostermemız lazım bence dıye dusunuyorum.