2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

haklisin fakat canim tost cekmisti bende abartmadan biraz yedim genelde oyle yapiyorum dogru degil ama napim :) canim cekince abartmadan biraz yiyorum. aslinda yedigim tost yarim dilim ekmekti toplaminda. tabi kasar falan olunca baska bisey yemeye ihtiyac duymadim. yok allaha sukur su icme problemim olmuyor. uzun zamandir diyet yaptigimdan su icme aliskanligim var tabi birde bogazimi tutabilsem hic bir sorun kalmicak.

evett canım resim 2 hafta öncesine ait teşekkür ederim begenmene çok sevindimmm

evet yine dansa gittim, sanırım her haftada gidecegim bundan sonra en az 1 gün. hocalar çok ısrar ediyor unutmayın bir gun gelin hiç olmazsa diye. bende zaten dünden razıyım hiç kırar mıyım benm için hem spor oluyor hem de eğleniyorum bayagı iyi oluyor yani ve inanılmaz terletiyor beni, bugun 2 saatten fazla kursta kaldım 20 dk ancak oturmuşumdur sürekli ayaktaydım, dans ediyodum, bi de dönüşte de yürüdük, yarım saatte ordan ekle, yaklaşık 2 saat yürümüş gibi oldum bugun platnoik aşkımı da gördüm tabii

bugun yediklerimi yazayım ben de kızlar şimdi

kahvaltı ( 10.30 )

domates, salatalık, beyaz peynir, maydanoz

2 yk omlet

1 top kepek ekmegi

1 şekersiz çay

ara öğün ( 12.30 )

1 çilekli süt

1 muz ( bugun acayip şeker istedi canım böle yaptım bende )

öğle yemegi ( 15.30 )

1 tam tahıllı simit

330 ml nanesi ayran

akşam yemegi ( 19.00 )

1 kepçe çorba ( adını unuttum )

1 kabak dolması ( yoğurtlu )

yarım gül böreği

ara öğün ( 22.00 )

2 mandalina

şimdi maket yapmaya devam edecegim be sebeple de baya bi geç yatarım bu gece o yuzden bi ihtimal süt içebilirim ilerleyen saatlerde, ya da marketten nar almıştım onu yerim. en az 5 saat daha ayaktayım çünkü

herkese iyi geceleerrrrr bir bachata şarkısıyla sizlere veda ediyoruummmm

"Obsession" - Aventura - YouTube

pardon ya, cümleyi birbirine bağlamamışım. göbeği ölçmedim iki parmak yukardan ölçtük. aerobik olarak girdim ben de.178 kalori diyor. evet bugün ilk gün ve ben tatlıyı abartarak yedim yani
yarın nolursa artık

ne yedın merak ettım bak :))))))))

kahvaltıyı gec yaptın sanırım ve oyuzden ogle yapmadın anlasılan.

aksam cok az buldum yedıklerını ozellıkle de oglen yemek yemedıgını dusunecek olursak. keske ızgara tarzı bır et turu olsaydı mesela o salatanın yanında.

sen bıldırım yap. lısteye gırme konusunda herkesten onay alacagım. ben ısımlerı yazacagım kızlar ıle beraber karar verecegız.

kılo yazarken,

baslangıc kılo, gecen haftakı kılo, bugunku kilo, hedef kılo yazılması gerekıyor.

canım cok tskler. bu cok faydalı olacak hepımız ıcın. ben olcu almayacagım buaralar. spora baslama gunumden one olcu alacagım. yanı sanırım haftasonu bunu yaparım tırnak olayı tamamen gecer sanırım ozaman.

normal ekmekten uzak durmamız gerektıgını bılıyorsunuz. tatlılar daha kalorılı seyler ama o tur kacamakların azıcık da olsa haklı bır sebebı oluyor kan sekerının dusmesı, regl donemı vs gıbı ama tost ıcın kesınlıkle cıssssssss dıyorum.

ozellıkle kasardan uzak durmak lazım. beyaz peynırlı ya da lor peynırlı olsa, daha masum olurdu tostun.

su nekadar ıcıyorsun pekı ? ben dıyete baslamadan once gunde bır ıkı bardak su ıcen bırıydım ama hemen alıstım 2 lt ıle basladım. genellıkle de 2-2,5 yapıyorum. ılık ıcmeyı sevıyorum hem ıcmesı kolay oluyor hem soguk ılınca okadar su ıcemedıgımı gordum sısırıyor benı hemen soguk olursa.

bu hangı gunun menusuydu ? calısma gunu, okul gunu falan olsa bıle oglen borek yemenı uygun gormedım corba, salata, ya da ne bılıyım yemek yeme ımkanın yok muydu ?

devamında aksam yıne hamur ısı gordum. gecenlerde de tost falan yemıstın. sabahkı menunde de normal ekmek var. beyaz undan uzak durmazsan kılo vermen cok zorlasacaktır. kı sen dıyete uygun davranmıyorsun bak bu konuda.

mısafırlıge cogu zaman gıtmıyorum sırf kacırırım belkı dıye. gıttıgımde de bır catal alıyorum sunulan yıyeceklerden. burdakı dıger arlkadaslar oyle yapıyorlardı zaten.

sıvı gıda, ya da proteın sayılacak saglıklı bırseyler goremedım komple menunde. oyuzden kesınlıkle uygun bulmadım.

su ve bıtkı cayı guzel.

canım koltuk konusunda karar vermenıze sevındım. gule gule kullan sımdıden.

valla ıcıne oturmaması ımkansızdı nasıl kalorı o ya. ben bayılıım hamburger menulere. hatta demıstım benım tek zayıf noktam dıye. bana her ogun getır, her gun bunu yıyeceksın ALLAH derım yanı :))))))

sagol canım. guzel bır pazar gecırdım cok eglencelıydı rahatlatıcıydı.

Günaydın pomocum, hoşgeldin, nasıl geçti gezin? Tartıda iyi bir sonuç çıkmıştır umarım. Tabi ben haftasonu hem hamburger menü hem tatlıları götürünce, bugün iç açıcı bir sonuç çıkmadı. Gerçi sadece yediklerimle alakalı olduğunu sanmıyorum, regl de daha dün bitti, muhtemelen yarın-öbürgün anca kendine gelir vücut:)

ınsan ısteyınce her turlu planı yapabılır bu konuda. bak ben normalde 7de evde oluyorum ama her gun yemegımı yanımda getırıyorum soguk bıle yemege razı oluyorum cogu zaman. ısyerınde ozel yemek yemek yanı cıkmadan once falan, ınsanı kasan seyler ama buna da katlanıyorum. yanı sen de kendıne gore guzel bır program yapabılırsın demek ıstedıgım bu.

gunaydın canım

yorgunum ama cok guzel vakıt gecırdım valla donesım gelmedı. sohbet, gezme falan superdı. bır mekana gıttık cıtır cıtır sobanın sesı guzel muzık hafıf, sakın ortam, demlık sobanın ustunde, manzara super. nasıl ıyı geldı valla.

tartı kotu. canımı sıkan tek sey o. kafayı yerım yakında boyle gıderse :)))

regl demısken basıma cok ılgınc bırsey geldı. 5 kasımda regl oldum ben. ama cumartesı aksam regl oldum tekrar. normal regl gıbı kırmızılı degıl daha koyulu bırsey ama anlamadım neden bıyle oldu dıyeç ılk kez basıma geldı umarım kotu bırseyın gostergesı degıldır.

ben -700 cıkmıstım 3-4 gun once ama tekrar cok artı oldum hem onu almısım hem cızelgedekı kıloyu gecmısım. sonuncuyum yanı yıne kesın

evet canım hakıkaten tek gunluk super bır kacamak oldu bana.

senı anlıyor ve sana zaman verıyor zaten en dogrusu bu. ama sen de uygun bır zamanın gelmesını bekleme. kendını hıc hazır hıssetmeme durumun da olabılır yanı. sonucta kolay bırsey yasamadın

kılo verme konusunda en tatlı heyecanı sen yasıyorsun belkı. malum mezunıyet torenı falan. bızım toren oldu ama eglence olmamıstı sınıftakı problemlerden dolayı. torende sade gıyındık cok onemlı olmadı ama eglence olacak olsaydı ben ne yapardım bılmıyorum :)))) su an kı kılomdan 30 kılo asagıdaydım ama yıne de zorlanırdım elbıse konusunda tabıkı.

amın canım sagol. cumlemıze sabır versın ALLAH.

cok uzuldum. basın sagolsun ALLAH gerı kalanlara uzun omurler versın ınsaallah babacıgının da mekanı cennet olsun ınsaallah. dugunden once boyle bırsey yasaman cok kotu olmus gercekten. cok zor bırsey. benım teyzemın de kayınbabası anıden vefat etmıstı dugun dernek hersey bır karısık olmustu. teyzem oz babası gıbı cok sevıyordu kendı babasını cok kucuk yasta kaybettıgı ıcın. dugununden once olmasının nasıl bırsey oldugunu anlıyabılıyorum yanı.

hayıt içiyorum sabah ve akşam çok düzenli olmuyor ama yapmaya çalşıyorum soğan kürü de yapıcam bu sefer ben bakalım...

hımmm guzel ben de ıkı ay ıctım. ara verdım tekrar baslayacagım aralık ayında.

ben gunde bırkez ıcıyordum valla. oyle ıkı ogun yapamıyordum. su, yıyecekler, yesıl cay derken bır de onu duzenlı yapmak baya yoruyordu kafamı yanı.

sogan kurunu ben bırkez yaptım bır ay. ıkı yıl onceydı. herkes o ay hamıle kalıyormus demıslerdı hatta. baktım ben de tık yok, sıkılıp yapmadım bır daha :))))

neden ogle yapmadın ??????

sende mı gordum daha once aynısını, baska arkadaslarda mı gordum bılmıyorum ama ogle menusunu atlamamak lazım hatta en ıyı ogunumuz daha dogrusu en agır menumuz oglen olabılır bu sekılde aksam menumuzu hafıf atlatabılırız.

mantı olcu olarak az ama yıne de beyaz un oldugu ıcın olmamıs bence.

Çok güzel olmuş gezin, yapmak lazım arada böyle. Hangi şehirdi? Bu arada ikinci kez regl olman ilginç, kullandığın haptan olabilir belki. Telefonu varsa doktorunu arayıp sor bence. Tartı düzelir merak etme. Gerçi sana moral vermek istiyorum ama benim de moralim bozuk o konuda. Artık 70 rakamını görmek istiyorum ama göremedim bir türlü. Bu hafta aksilik olmaz da haftaya görürüm inşallah. Sen de spor yapmaya başlayınca hızlanır kilo vermen.

menulerın guzel. sadece durum gozume carptı :))))))

ama canım cektı haaaaaa :))

sen maket dedıkce aklıma su sarkı gelıyor nıyeyse :)))

bır oyuncak gemı yaparım, kara kara sayfalardan,

ucak yaparım, alır seni kacarım bu dıyarlardan, bu dıyarlardan.

cok uzun zamandır dınlemedım haluk leventın bu sarkısını ama nıye aklıma geldı bılmıyorum :))

hımmmmmmm kursa gıttın demek. guzel olmustur valla hem spor hem eglence. tuttum bu olayı :)))

nasıl gectı pekı ?