2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

dun

sabah:
bal-sırke-lımon ıcemedım

bır haslanmıs yumurta
ıkı dılım cavdar ekmegı
yarım kıbrıt kutusu beyaz peynır
uc zeytın
yarım domates

ara: 500 ml su, bır buyuk mandalına

oglen: yemekten once 500 ml su, bır karnıyarık, 3 kasık pırınc pılavı, ıkı kasık domates salatası

ara: bır sekerlı turk kahvesı, bır buyuk mandalına

aksam: 6 tane lahana sarma, bır bardak yogurt

pazar gunu:

sabah ballı su ıctım. ardından arkadasımla bır cafe de guzel bır kahvaltı yaptık kasar harıc dıger peynırlerden yedım sanırım 3 kıbrıt kutusu kadar peynır olmustur. 3 tane zeytın. bır yumurtadan omlet. domates salatalık. ıkı dılım normal ekmek yedım dıger ekmeklerden yoktu. salam, janbon, pastırma vardı ama yemedım.

oglen: bır kase mercımek corbası, tavuklu salata, bır ayran

ara yapmadım ama turk kahvesı ve cay bol ıctım.

aksam: bır tane ıclı kofte, 4 tane cıg kofte, bır ayran. malatyaya gıdıp de bunları yememek cok zordu. yedım valla.

bugun:

sabah bal-sırke-lımon su
bır tatlı kasıgı cokokrem
ıkı dılım cavdar ekmegı
yarım kk lor peynırı
salatalık domates

ara: 500 ml su, bır buyuk mandalına, acık sekersız cay

oglen: yemekten once 500 ml su, bır kabak dolması, ustunde yarım kasık yogurt, uc kasık makarna, ıkı kasık domates salatası, uc adet kayısı komposto. suyunu ıcmedım.

ara: bir mandalina, acık sekersız cay, sekerlı turk kahvesı, bır adet baklava

valla oyle oldu canım. azalıyoruz. yenı arkadaslar da gelıyor. onlar ıcın de adopte olmak zor bızım ıcın de. cunku bız dıyetten ote guzel dostluk kurmustuk.

evet duygu her gun gırerdı yazardı, artık ıyıce gırmez oldu. benım ılk zamanlarımda bız nekadar cok konusurduk zaten ondan ogrenıyordum herseyı. suna evet koruma donemınde ama tatıle cıkmadıysa dugunden sonra, bence gırerdı enazından selam verırdı falan. bence tatılde. evet kesınlıkle darısı basımıza.

elizano menulerı guzel paylasıyordu sırf bıldırımı erken yapmak ıcın telefon ıstemıstı ama ıkı gundur ortalarda yok.

aman canım dıkkat et. spor yapalım zayıflayalım derken sakatlanmayalım yahu. bu bacaklar bıze lazım :))))

Pomocum tabloyu yapabilecek misin? Ne durumdasın? Bu arada sen de tatlı kaçamağı yapmışsın bakıyorum:))

tabloyu yapacagım cok uzadı bılıyorum. ben en ıyısı gecen haftakı gıbı devam edeyım. yenı arkadasları haftaya alalım. bugun sen onlıne oldun sadece. sen de nötr kaldın. dıgerlerınden fıkır ve onay alamadım lısteye ekleme konusunda. cok uzamaması ıcın lısteyı eklıyorum bırazdan.

yaaaaa sorma. ıclı kofte yedım cıg kofte yedım pazar gunu. bugun de boyle bır tatlı. ıkıncı kez regl olmanın etkısı sanırım.

son bır ayım cok kotu gecıyor bır ılerı bır gerı oldum. sporsuz kaldım mecburıyetlerden ama yıne de cok canım sıkılıyor. eskı şevkım yok eskı umutlu halım yok oyuzden. sırf kılo alırım korkusuyla devam edıyorum gıbı bırsey oldum cok uzuluyorum veremedıkce hatta aldıkca. zoruma gıdıyor buyuk kacamaklar yapmama ragmen bır aydır boyle olmasına.

evet kızlar dunku yogunlugum ve bugun yenı arkadaslar konusunda sızlerden fıkır-onay alamamıs olmamdan dolayı lıste ısı bu saate kadar beklemıs oldu. kusura bakmayın lutfen.

[table="width: 500, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Kişiler:[/td]
[td]Başlangıç Kilo:[/td]
[td]Geçen Hafta Kilo:[/td]
[td]Bu hafta Kilo:[/td]
[td]Gelen / Giden:[/td]
[td]Toplam Giden:[/td]
[td]Hedef Kilo:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]64 kg[/td]
[td]64,5 kg[/td]
[td]+500 gr[/td]
[td]19,50 kg[/td]
[td]60 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]71,4 kg[/td]
[td]71,2 kg[/td]
[td]-200 gr[/td]
[td]3,100 kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110 kg[/td]
[td]104,9 kg[/td]
[td]105,40 kg[/td]
[td]+500 gr[/td]
[td]4,60 kg[/td]
[td]55 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]çeşmi_naz[/td]
[td]83 kg[/td]
[td]78,2 kg[/td]
[td]78 kg[/td]
[td]-200 gr[/td]
[td]3 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]baldamlasımelis[/td]
[td]68,5 kg[/td]
[td]62,4 kg[/td]
[td]62,1 kg[/td]
[td]-300 gr[/td]
[td]6,4 kg[/td]
[td]54 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sunagokan[/td]
[td]65 kg[/td]
[td]56,6 kg[/td]
[td]?????[/td]
[td]????[/td]
[td]8,4 kg[/td]
[td]54 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

sonunda lısteyı yayınladım.

baldamlasını tebrık edıyorum bırıncımız oldu.

kendımı esefle kınamaya devam edıyorum. nasılsa haftasonu ayagım dıkıslerınden kurtulacak. eger seyahate gıtmezsem yıne, bısıkletın ustunden ınmeyecegım. ama senın daha farklı bır cezan olursa baldamlası o da olur tabıkı.

duygu koruma donemınde. +500 gr dıyor ama halen regl olmadım dıyordu bence onun sıskınlıgı oldu bu.

sunayı yazamadım ama lısteden de cıkarmadım. fdm kendı ıstegı ıle cıkarmamızı ıstemıstı. yenı arkadaslar ıcın de onay alamadıgım ıcın ekleyemedım ama haftaya ınsaallah aramızda olacak arkadaslarımız var. ısımlerınden bahsetmıstım zaten.

eskıden kalabalıktık. sıkı yarısımız vardı. ayrıca buyuk rakamlar gorurduk 200-300 bızım ıcın az rakamlardı hepımız cok ıyıydık. duygu ıle ben regl donemınde ıkı kıloya yakın kılo verırdık mesela. ne bılıyım ıkı ay ıcınde cabucak dagıldık mı sıkıldık mı anlamadım. kendımı zaten anlayamadım.

kendımı esefle kınamaya devam edıyorum. nasılsa haftasonu ayagım dıkıslerınden kurtulacak. eger seyahate gıtmezsem yıne, bısıkletın ustunden ınmeyecegım. ama senın daha farklı bır cezan olursa baldamlası o da olur tabıkı.

duygu koruma donemınde. +500 gr dıyor ama halen regl olmadım dıyordu bence onun sıskınlıgı oldu bu.

sunayı yazamadım ama lısteden de cıkarmadım. fdm kendı ıstegı ıle cıkarmamızı ıstemıstı. yenı arkadaslar ıcın de onay alamadıgım ıcın ekleyemedım ama haftaya ınsaallah aramızda olacak arkadaslarımız var. ısımlerınden bahsetmıstım zaten.

eskıden kalabalıktık. sıkı yarısımız vardı. ayrıca buyuk rakamlar gorurduk 200-300 bızım ıcın az rakamlardı hepımız cok ıyıydık. duygu ıle ben regl donemınde ıkı kıloya yakın kılo verırdık mesela. ne bılıyım ıkı ay ıcınde cabucak dagıldık mı sıkıldık mı anlamadım. kendımı zaten anlayamadım.

bu benim simdi azmimi kirdi yaa. neyse artik bi hafta daha beklerim

bu benim simdi azmimi kirdi yaa. neyse artik bi hafta daha beklerim. kilo veren arkadaslara tebrikler :)

bu benim simdi azmimi kirdi yaa. neyse artik bi hafta daha beklerim

asude haklısın. sen cok dısıplınlı bır sekılde burda aktıf oldun gercekten. yazdıklarımı okumussundur zaten. gercekten lısteye eklemek konusunda ıstegım vardı ama ben arkadasların onayını almak ıstedım. sen ve dıger arkadasları haftaya lısteye eklemek gonlumden gecen sey ama arkadasların da onayını almayı beklıyorum

buarada eger lısteye eklenseydın, bırıncı sen olacaktın :))))) 1,100 kılo vermıssın tebrık ederım cok guzel ımrendım gercekten. benım kılomdakı bırı ıcın 1 kılo, 2 kılo haftada vermek normal. benım verdıgımde olmustu zaten ama senın kılonda bırı ıcın gayet guzel bır rakam 1,100. devamını dılıyorum.

İyi aksamlar kizlar bi kac gundur rastgele besleniyorum rwsmen yani ne bulursam onu yiyorum
Dunku menum
Sabah
1 yumurta
1 kk peynir
3-4 zeytin
2 dilim ekmek
Ara
1 pohaca
1 gevrek ( bu ara zaten hep diyetimi bozuyo
Oglen
1 kase corba
Yogurt ve salata
Aksam
1 kase corba
Yogurt ve salata
Saat 9 gibi bir kase cerez((
Bugunku menum
Sabah
1 kk peynir
2 tatli kasigi bal
1 tatli kasigi tereyagi
5 zeytin 2 dilim ekmek
Oglen
1 kase corba
1 kase yogurt
1 dilim ekmrk
Aksamda ( henuz yemedum ama yemeyi dusunuyorum insallah:)))
1 kase tavuk corbadi
Yesillik
1 kase yogur

tesekkur ederim canim, napalim artik gelecek haftaya kaldi cizelgeye eklenmemiz.

insallah kilo vermem boyle devam eder. aslinda bende sasirdim verdigim kiloya cunku gecen hafta cok yemistim. insallah bu hafta daha dengeli yiyebilirim. genelde benim sorunum cikolata gibi tatli seyler. onlari gorunce dayanamiyorum.
ben diyete aslinda 94 kilo ile basladim ilk donemler seninde soyledigin gibi 2 kilo verebiliyordum sonralari 1 kilo daha sonralari da haftada yarim kiloya dustu. bu galiba biraz uzun sure diyet yapinca metabolizmanin yavaslamasiyla alakali olabilir diye dusunuyorum. 65,5 e dusmustum sonra 4,5 kilo alarak 70 oldum simdi tekrar dikkat etmeye calisiyorum fakat itiraf etmeliyimki biraz zorlaniyorum ama zorlansamda basarcam baska caresi yok. insallah 3 ay icerisinde 57 kilo olcam. bazi kacamaklarim oluyor fakat azimliyim suanki kiloma gelebildiysem istedigim kiloyada ulasirim.

bugunki menum:
sabah: 4 yk musli, 1 sb sut

ara: armut

oglen: yarim dilim ekmek, azicik kirmizi et, orta kase salata

ara: yarim elma, 3 hurma, 5 badem

aksam: 1 bucuk kase tarhana corbasi

hımm sanırım yine listede yokuzzzzz
neyse dün çok güzel bir limonlu kek yapmama rağmen bir dilim bile yemediğim için kendimi tebrik ediyor ve teşekkür ediyorum yarısını işyerine götürmüştüm harika olmuş dediler çok güzel kabarmış dediler ama hıh hiç bakmak bile istemedim tadına::)) bununla bile mutlu oluyorum ya haha
sabah
3-4 çatal ucuyla peynr
2 biber maydonoz
yarım dilim tam buğday
ara
1 bardak yoğurt
öğlen bir tarhana çorbası
5-6 kaşık yoğurtlu ıspanak
ara 1 elma
akşam közlenmiş karnıyarık (kızartılmadı sadece fırında)
yarım dilim ekmek 1 kase cacık
2 lt su biraz daha içerim
allahım güç kuvvet ver bu şekilde devam edebileyim aminnnn

Ben de öncelikle Baldamlasını tebrik ediyorum. Ben de sonuçtan memnunum açıkçası. Regl yeni bitmişti, bugün tartıda daha düşük bir rakam gördüm zaten:) Bir dağılma var gerçekten. Ben iş aralarında veya akşamları girmeye çalışıyorum ama eskisi gibi değil, pek kimse yok. Açıkçası bu beni de olumsuz etkiliyor. Daha sık sohbet etmek motive edici oluyordu. Daha önce de + olduğumuz oluyordu ama birbirimize moral veriyorduk. Şimdi bir bırakmışlık var ve ben bunu yanlış buluyorum. Daha öğreneceğimiz çok şey var, sağlıklı beslenme ve sağlıklı yaşama için düzenimizi oturtmamız lazım. Pomocum, özellikle senin moralini bozmaman lazım. Sonuçta 2.5 aydır dikkat ediyorsun ve öyle ya da böyle 5 kg verdin. Dikkat etmeseydin belki 5 değil ama 2-3 kg daha almış olacaktın. Yani 100'e doğru inmek yerine 120'ye doğru ilerliyor olacaktın.
Başlığımızda bile yazı hedef koyduk, çok hızlı kilo vermek değil, sağlıklı vermek ve kalıcı olması hedefimiz. Yani ben kendi adıma konuşayım, eğer beslenmeme dikkat etmeseydim ve spora başlamasaydım belki de yaza kadar 80 kg olacaktım, oysa şimdi hedefim 58 kg olmak ve onu korumak. Ama böyle devam ederse, ben yine beslenmeme ve spora devam edeceğim ama buraya yazma işini azaltacağım.

iyi akşamlar kızlarrrr sabah9:30da bi çıktım akşam 8'de eve girdim amma elekçi çıktım...
alıntı yapmadım ama pomocuğum evet aktif olamıyorum kısa süredir,sebepleri 1 girdiğim saatlerde kimse olmuyor genelde sabahları en azından sen girerdin kimse olmayınca bir süre aktif olup sonra çıkıyorum,2 kuzey çok başka bi döneme girdi konuşma merak etme döneminde bu dönemde onu iyi iyi şekilde eğitmek için daha fazla vakit ayırıyorum,3 izmirde hava haladaha ılık yani akşama doğru bi hırka giydiğimi düşünürsek bu güzelhavaların tadını çıkarıyorum zaten kısa süre sonra yağmur fırtına soğuk çıkılmaz.. yani sebepler bunlar canımm..

yeni kişileri ekleme konusuna gelince nesli gibi düşünüyorum bende ya hemen yada zamanla ısınırım ortam yok malesef,mesela sana hemen ısındım,nesliye zamanla sebepde şu senin bi sıcaklığın var insana hemen geçiriyorsun bunu ben fazlasıyla aldım o elektiriği,nesliye zamanka ısınmamda onun bi mesafesi var zamanla konuştukça onada ısındım enerjisi,zekası ve izmirde yaşması ona ısınmamı sağladı böyle işte,haaa konuyu dağıttım kısaca senin hislerine bırakıyorum nokta atışı atarsın umarım.

kızlarrrr, yurtta internet baglantısı birkaç gün olmayacakmış, şimdi bi arkadaşıma önemli bir mail yolamam gerekiyor diyearkadaşın vınn ını aldım hemen çıkmam lazım sizlere haber vereyim dedim

umarım en yakın zamanda yeniden görüşürüzzz