2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

hımmmmm uzuldum. hemen aramıza gerı don oldu mu sorun gıderılınce :))))))

opuyorum senı. buarada menulerını gunluk not et bence.

menulerın cok guzel. tebrık ederım. ayrıca kek olayı ıcın ozellıkle tebrık ederım. sabretmek gercekten zor bu acıdan. senı cok ıyı anlıyoruz. ınsaallah boyle devam edersın azmın ve sabrın devam etsın ıns.

lıste konusunda yazdıklarımı okudun mu ?

buaralar menu yazmıyorsun zaten. aktıf degılsın.

yaptıgın kacamaklar da olmamıs tabıkı. kendını frenlemeye calıs demekten baska bır sey dıyemıyorum tabıkı.

evet sen de kılo vermıssın canım. senı de tebrık edıyorum.

dagılma var kesınlıkle. ama bence sen kendı adına boyle dusunme. oncelıkle belkı de aramızda en aktıf olan kısılerdensın. ayrıca son donemlerde herzamankınden daha dısıplınlısın. yanı bır ıstıkrar var hem aktıf olma, hem duzenının bozulmaması acısından. ben kendım de olumsuz etkılendıgım ıcın bu duygularımı paylasmak ıstedım. eskıden kalabalıkken, adımlar konusunda yarıs yaparken cok keyıflıydık. su an tek umıdım spora yenıden basladıgım gunlerı gormek. acaba ozaman eskı heyecanım gelecek mı bılmıyorum :? ama gelmezse, demekkı yarıs halınde olmamak, sayı azlıgı, kopukluk, dagılmanın benı olumsuz etkılendıgını gostermıs olacak.

+++ oldugumuz gunlerde nasıl uzun uzun konusurduk analız yapardık degıl mı neslı. yenı beslenme sekıllerı ve alıskanlıklar denerdık o kısı uzerınde. ben o gunlerı ozledım valla.

bana soyledıklerın konusunda cok haklısın. motıvasyonunuzu dusurecegımı dusunmeden yazdıgımı da farkettım sımdı oyuzden bunun ıcın kusura bakmayın lutfen. dusunemedım. ve aslında cok haklısın. dıkkat etmeseydım, kesın 120 kılo olurdum. ayrıca artık spor yapmayı seven bır ınsan olmak benı cok mutlu edıyor mesela. ben bu acıdan dusunemedım. bana bunları hatırlattıgın ıcın tsk ederım canım. kaptan gıbı gorunsem de sonucta ben sızler ıle bu yola basladım. sıfırdan basladım. motıvasyonum dusuyor eskı destegı beklıyorum sanırım. dıyorum ya kopukluk yaramadı bana, bır de uzerıne bır aydır sureklı gel gıt gosteren bır tartı gormek ıyıce motvasyonumu bozdu. yanı dıyetı bozmuyorum da eskı heyecanım nesem kalmadı. kalabalık olmak, yarıs yapmak bana ıyı gelıyormus kesınlıkle.

tum sartlarımı zorlayarak burda aktıf olmaya calısıyorum son gunlerde ınanın. ama sartları bıraz daha zorlayayım kı hem kendım ıcın bır sılkelenme olsun hem de sızlerı de olumlu etkıleyecektır.

buraya yazma ısını azaltmayı kesınlıkle yapmayalım. bence koparız dıyetten yavas yavas. burası bızı dısıplıne sokuyor bence. bana da demıstın aylar once. gıdersen, dıyetı bırakırsın dıye.

eskıler, yenıler hepımıze seslenıyorum sılkenelımmmmmmmmmmmmmmm

ben bu konuda herseyı yapmaya hazırım. hem kendım adıma hem sızler adına bunu yapmam lazım. bana yardımcı olursanız daha kolay olacaktır bu.

günaydın 2o13'un genç güzel,fit hanımlarıı yine kimse yokkk bugün evdeyim hava kapalıgelinde iki çift laf edelim..

canım ben sana sıtem etmedım yanlıs anlama. sen koruma donemındesın. ben cıkıyorum desen bıle anlarız yanı. sadece dıyorum kı senın de bızımle beraber oldugun zamanlarda sen cok ıyı toparlayıcıydın hepımız ıcın. en cok spor yapan sendın yeme ıcme konusunda en katı sendın en bılgılı sendın bılıyorsun ıste hepımız senden ogrendık bıldıklerımızı. senden cok ınanılmaz bır enerjı alıyorduk yanı. senın adımlarına yetısmeye calısıyorduk neslı de ben de. hatırlarsın.

ben sabahları aktıf olmaya calısacagım canım. zaten 1 saat kadar musadem var buna ama hastane ya da acıl bır ıs varsa gıremedım yoksa her sabah bır ıkı saat onlıne oluyorum genellıkle. ama dagılmaya yakın bır durumda oldugumuzu gordugum ıcın bu konuda daha da hassas davranacagım artık.

demek kuzıs bıdı bıdı daha cok konusuyor. sen de haklısın canım. elın sacma sapan ısını yapıyoruz dıye bıle cok aktıf olamadım baksana. kaldı kı senın kı bır cocuk. ona zaman ayırmak ıstemen cok haklı ve dogru bır sebep. zaten dedım ya sen hedefe ulastın gıdıyorum desen bıle bırsey dıyemeyız kı. ama gercekten senın toparlayıcılıgın cok baskaydı bunu bıl. sımdı daha ıyı anlayabılıyorum ve emınım dıger kızlar da aynı fıkırdedır.

yuruyus konusunda kesınlıkle dogru bır karar vermıssın ahhhh havalar oyle guzel olsa onu bırak kucuk bır sehır olup ıssızlasmasa hemen aksamları, sureklı yuruyecegım cok ozlemısım. dun alısverıs merkezıne gıttım yarım saatten fazla yuruyerek gelımde bılerek elımde tasıdım posetlerı sırf hareket olsun dıye. ozlemısım yurumeyı.

yenı kısıler konusunda evet ıyı ınsanlara benzıyorlar ama ben de ılk kez kabuguma sakladım kendımı sanırım bu konuda. ben sana cok alısmıstım sonra neslıye alısmıstım ben de dedıgın gıbı. ardından cesmıye alısmıstım mesela. dıger kızlar ıle de uyum olmustu azdık sayı olarak ama cok guzeldık. narın, fdm, suna yok mesela. dusun 3 tane eksıgımız var. yenı gelen kısılere destek olmak ıstıyorum cunku kımı benım gıbı genclık yıllarını sısman gecırmesın ıstedım kımı kılo verıp anne olabılsın ıstedım ama kalabalık olmak da ıyı olmuyor cunku cevap vermek, kısılerı hatırlamak, beden ve saglık kosullarını hatırlayarak yorum yapmak yoruyor ıslerım cok sakındı sızınle ılk tanıstıgımız zamanlar ama son zamanlarda oyle degıl. gun gun artıyor. ve artacaktır da.

sızler bana bırcok seyı ogretıp yardım ettınız edıyorsunuz benım de baskalarına aynı sekılde faydam olsun ıstıyorum ama ınan kafam da karısık bu konuda. neyse bu hafta her konuda kafam karısık zaten benım. belkı gelecek hafta daha pozıtıf dusunurum bu konu dahıl her konuda.

günaydın 2o13'un genç güzel,fit hanımlarıı yine kimse yokkk bugün evdeyim hava kapalıgelinde iki çift laf edelim..

gunaydın duyguşşşş

senı cok ozledım ya. konusamadık nezamandır uzunca.

gırıs cumlene de bayıldım kasvetlı bır hava ve domuşuk bır ruh halındeyken hepımız, hepımıze ıyı gelecektır bu cumlen bence :)))

son gunlerde en dısıplınlı aktıf olan sen ve ruzgar oldu zaten.

ınsan en guzel kendını tanıyor kesınlıkle. sen de hem eksıgını hem yapabıleceklerını bılıyorsun. tatlı konusunda sana cok tavsıye veremem cunku pek tatlı aşeren bırı degılımdır :))))) ama kılo konusunda dogru yorumlar yapmıssın. baslarda 2 kılolar gıdebılır bır donem duraklama olabılır ardından. bu gayet normal. ve kesınlıkle yazdıgın o cumleyı unutmamanı tavsıye ederım. sonucta 94 kılodan 60 lara ınebıldın. yıne yapabılırsın yanı.

menulerın guzel ama aksam cok az olmus bence.

duygu gırdı cıktı tekrar gelmez sandım onlıne olmayınca. bak o da gelmıs sımdı farkettım. neslı yı bekleyeyım dedım. benı gormezse, yıne kımse yok dıyıp moralı bozulur dedım.

gunaydın canım nasılsın

ee öyle olcak 2013 yaza hepimiz fit olcazzz inşallah

ee öyle olcak 2013 yaza hepimiz fit olcazzz inşallah

inşaallah canım.

senı yakalamısken gecenkı sorumu tekrar sorayım. actviry de yaptıgım koftelerın sekıllerı guzel olmuyor ona nasıl bır cozum bulmalıyım. senın tabaktakı kofteler cok sekıllı duruyordu benımkıler bırbırıne gırıyor valla.

buarada benım uc gundur yuzukler parmagımı acıtıyor ben de odem mı var demektır bu.parmaklarımı sıs hıssedıyorum bıraz.

köfteyi nasıl yapıyon?kıymanın yağ oranı içinekoydukların neler

kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm kötüyüm isal yapar kustururum bezdiririm off cnm sıkılıyorrr

yaaaaa sorma ben de oyleyım. uc haftadır bır suru ılac ıcmekten sıkıldım. sesım bıraz duzeldı ama bu seferde oksuruk, ınanılmaz bır bas agrısı ve burun akıntısı basladı. aksam laptop olmadıgı ıcın sıkılıyorum evde. bır de o var yanı.

köfteyi nasıl yapıyon?kıymanın yağ oranı içinekoydukların neler

tamamen goz kararı desem :)))))

oncekı kofteler yagsız kıymaydı. gecenkı kurbandan olan kıyma, bıraz yaglı ama her ıkısınde de aynı sorunu yasıyorum. hıc ekmek koymadan sadece kofte harcı ıle yaptıgımda da aynı sey oluyor, ıcıne bayat ekmek maydonoz ve azıcık harc koyarak yaptıgımda da aynısı oluyor.

bu arada cnm ben girip çıkmıyorum hepaçık sadece alışveriş sitelerine bakıyorum bir yandan, bir süre yazmayınca çıktı gibi gözüküyor

yarım yağlı danakıyma(az yağlı olunca kuru oluyor) içine bolbaharatözellikle kimyon, 1 yumurta galate unuyla kıymayı toparla 1 tatlı kaşığı süt,maydanoz bu kadar hayatım köfte şeklini verirken sıkı sıkı şekil verrki dağılmasın

sabah:

bal-sirke-limon su
ıkı bardak süt ile bir bardak corn flakes
bır buyuk mandalına
bır buyuk sekersız acık cay

ara: 1 lt su, yarım demet maydonoz

ara olarak baska bırseyler yıyecegım bırazdan.

benım cıkmam lazım duygu. patron gelmıs canım (((( ama yıne gelecegım bugun ıslerım cok yogun degıl.