- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #1.161
kızlarrrr, yurtta internet baglantısı birkaç gün olmayacakmış, şimdi bi arkadaşıma önemli bir mail yolamam gerekiyor diyearkadaşın vınn ını aldım hemen çıkmam lazım sizlere haber vereyim dedim
umarım en yakın zamanda yeniden görüşürüzzz
hımm sanırım yine listede yokuzzzzz
neyse dün çok güzel bir limonlu kek yapmama rağmen bir dilim bile yemediğim için kendimi tebrik ediyor ve teşekkür ediyorum yarısını işyerine götürmüştüm harika olmuş dediler çok güzel kabarmış dediler ama hıh hiç bakmak bile istemedim tadına::)) bununla bile mutlu oluyorum ya haha
sabah
3-4 çatal ucuyla peynr
2 biber maydonoz
yarım dilim tam buğday
ara
1 bardak yoğurt
öğlen bir tarhana çorbası
5-6 kaşık yoğurtlu ıspanak
ara 1 elma
akşam közlenmiş karnıyarık (kızartılmadı sadece fırında)
yarım dilim ekmek 1 kase cacık
2 lt su biraz daha içerim
allahım güç kuvvet ver bu şekilde devam edebileyim aminnnn
İyi aksamlar kizlar bi kac gundur rastgele besleniyorum rwsmen yani ne bulursam onu yiyorum
Dunku menum
Sabah
1 yumurta
1 kk peynir
3-4 zeytin
2 dilim ekmek
Ara
1 pohaca
1 gevrek ( bu ara zaten hep diyetimi bozuyo
Oglen
1 kase corba
Yogurt ve salata
Aksam
1 kase corba
Yogurt ve salata
Saat 9 gibi bir kase cerez((
Bugunku menum
Sabah
1 kk peynir
2 tatli kasigi bal
1 tatli kasigi tereyagi
5 zeytin 2 dilim ekmek
Oglen
1 kase corba
1 kase yogurt
1 dilim ekmrk
Aksamda ( henuz yemedum ama yemeyi dusunuyorum insallah:)))
1 kase tavuk corbadi
Yesillik
1 kase yogur
Ben de öncelikle Baldamlasını tebrik ediyorum. Ben de sonuçtan memnunum açıkçası. Regl yeni bitmişti, bugün tartıda daha düşük bir rakam gördüm zaten:) Bir dağılma var gerçekten. Ben iş aralarında veya akşamları girmeye çalışıyorum ama eskisi gibi değil, pek kimse yok. Açıkçası bu beni de olumsuz etkiliyor. Daha sık sohbet etmek motive edici oluyordu. Daha önce de + olduğumuz oluyordu ama birbirimize moral veriyorduk. Şimdi bir bırakmışlık var ve ben bunu yanlış buluyorum. Daha öğreneceğimiz çok şey var, sağlıklı beslenme ve sağlıklı yaşama için düzenimizi oturtmamız lazım. Pomocum, özellikle senin moralini bozmaman lazım. Sonuçta 2.5 aydır dikkat ediyorsun ve öyle ya da böyle 5 kg verdin. Dikkat etmeseydin belki 5 değil ama 2-3 kg daha almış olacaktın. Yani 100'e doğru inmek yerine 120'ye doğru ilerliyor olacaktın.
Başlığımızda bile yazı hedef koyduk, çok hızlı kilo vermek değil, sağlıklı vermek ve kalıcı olması hedefimiz. Yani ben kendi adıma konuşayım, eğer beslenmeme dikkat etmeseydim ve spora başlamasaydım belki de yaza kadar 80 kg olacaktım, oysa şimdi hedefim 58 kg olmak ve onu korumak. Ama böyle devam ederse, ben yine beslenmeme ve spora devam edeceğim ama buraya yazma işini azaltacağım.
iyi akşamlar kızlarrrr sabah9:30da bi çıktım akşam 8'de eve girdim amma elekçi çıktım...
alıntı yapmadım ama pomocuğum evet aktif olamıyorum kısa süredir,sebepleri 1 girdiğim saatlerde kimse olmuyor genelde sabahları en azından sen girerdin kimse olmayınca bir süre aktif olup sonra çıkıyorum,2 kuzey çok başka bi döneme girdi konuşma merak etme döneminde bu dönemde onu iyi iyi şekilde eğitmek için daha fazla vakit ayırıyorum,3 izmirde hava haladaha ılık yani akşama doğru bi hırka giydiğimi düşünürsek bu güzelhavaların tadını çıkarıyorum zaten kısa süre sonra yağmur fırtına soğuk çıkılmaz.. yani sebepler bunlar canımm..
yeni kişileri ekleme konusuna gelince nesli gibi düşünüyorum bende ya hemen yada zamanla ısınırım ortam yok malesef,mesela sana hemen ısındım,nesliye zamanla sebepde şu senin bi sıcaklığın var insana hemen geçiriyorsun bunu ben fazlasıyla aldım o elektiriği,nesliye zamanka ısınmamda onun bi mesafesi var zamanla konuştukça onada ısındım enerjisi,zekası ve izmirde yaşması ona ısınmamı sağladı böyle işte,haaa konuyu dağıttım kısaca senin hislerine bırakıyorum nokta atışı atarsın umarım.
günaydın 2o13'un genç güzel,fit hanımlarıı yine kimse yokkk bugün evdeyim hava kapalıgelinde iki çift laf edelim..
tesekkur ederim canim, napalim artik gelecek haftaya kaldi cizelgeye eklenmemiz.
insallah kilo vermem boyle devam eder. aslinda bende sasirdim verdigim kiloya cunku gecen hafta cok yemistim. insallah bu hafta daha dengeli yiyebilirim. genelde benim sorunum cikolata gibi tatli seyler. onlari gorunce dayanamiyorum.
ben diyete aslinda 94 kilo ile basladim ilk donemler seninde soyledigin gibi 2 kilo verebiliyordum sonralari 1 kilo daha sonralari da haftada yarim kiloya dustu. bu galiba biraz uzun sure diyet yapinca metabolizmanin yavaslamasiyla alakali olabilir diye dusunuyorum. 65,5 e dusmustum sonra 4,5 kilo alarak 70 oldum simdi tekrar dikkat etmeye calisiyorum fakat itiraf etmeliyimki biraz zorlaniyorum ama zorlansamda basarcam baska caresi yok. insallah 3 ay icerisinde 57 kilo olcam. bazi kacamaklarim oluyor fakat azimliyim suanki kiloma gelebildiysem istedigim kiloyada ulasirim.
bugunki menum:
sabah: 4 yk musli, 1 sb sut
ara: armut
oglen: yarim dilim ekmek, azicik kirmizi et, orta kase salata
ara: yarim elma, 3 hurma, 5 badem
aksam: 1 bucuk kase tarhana corbasi
gunaydın duyguşşşş
senı cok ozledım ya. konusamadık nezamandır uzunca.
gırıs cumlene de bayıldım kasvetlı bır hava ve domuşuk bır ruh halındeyken hepımız, hepımıze ıyı gelecektır bu cumlen bence :)))
ee öyle olcak 2013 yaza hepimiz fit olcazzz inşallah
inşaallah canım.
senı yakalamısken gecenkı sorumu tekrar sorayım. actviry de yaptıgım koftelerın sekıllerı guzel olmuyor ona nasıl bır cozum bulmalıyım. senın tabaktakı kofteler cok sekıllı duruyordu benımkıler bırbırıne gırıyor valla.
buarada benım uc gundur yuzukler parmagımı acıtıyor ben de odem mı var demektır bu.parmaklarımı sıs hıssedıyorum bıraz.
kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm kötüyüm isal yapar kustururum bezdiririmoff cnm sıkılıyorrr
köfteyi nasıl yapıyon?kıymanın yağ oranı içinekoydukların neler
duygu gırdı cıktı tekrar gelmez sandım onlıne olmayınca. bak o da gelmıs sımdı farkettım. neslı yı bekleyeyım dedım. benı gormezse, yıne kımse yok dıyıp moralı bozulur dedım.
gunaydın canım nasılsın
bu arada cnm ben girip çıkmıyorum hepaçık sadece alışveriş sitelerine bakıyorum bir yandan, bir süre yazmayınca çıktı gibi gözüküyor
tamamen goz kararı desem :)))))
oncekı kofteler yagsız kıymaydı. gecenkı kurbandan olan kıyma, bıraz yaglı ama her ıkısınde de aynı sorunu yasıyorum. hıc ekmek koymadan sadece kofte harcı ıle yaptıgımda da aynı sey oluyor, ıcıne bayat ekmek maydonoz ve azıcık harc koyarak yaptıgımda da aynısı oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?