2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

merhabalar,

bugun yine karisik bir menum oldu.

sabah: peynir, zeytin, iki dilim kek

oglen: disardaydim ve bir yk kumpir yedim, iki isirik ( gercekten iki sirik ama) ekmek arasi kofte

ara: 2 hurma

aksam: 1 bucuk kase corba, 1 elma

Son düzenleme:

gecmıs olsun. hem kızın hem sen hastasın demek. uzuldım. ınsaallah cıddı bırseyler cıkmaz. sana kolay gelsın. acıl sıfalar dılıyorum.

menunu begendım ben. az da gelmedı gozume. buarada brokolı hıc bulamadım ben bu yıl burda. kac yere bakıyorum ama yok. ınsaallah ben de bulursam yıyecegım.

merhabalar,

bugun yine karisik bir menum oldu.

sabah: peynir, zeytin, iki dilim kek

oglen: disardaydim ve bir yk kumpir yedim, iki isirik ( gercekten iki sirik ama) ekmek arasi kofte

ara: 2 hurma

aksam: 1 bucuk kase corba, 1 elma

neden kek yedın sabah. hıc begenmedım bunu. hem cabuk acıktırıyor beyaz un hem de ıcınde yag, seker baya oluyor sonucta kekın ıcınde.

oglen dısardaymıssın ama bır yemek kasıgı kumpır ve ekmek arası kofteden ıkı ısırık yemek yerıne, corba salata ızgara ne bılıyım daha dolu bır menu olması gerekır bence. ara olarak 2 hurma yas mı kuru mu ?

oglen cok yemek yedım dıye aksam az yıyebılıyoruz ama sen oglen zaten guzel beslenmedıgın ıcın aksamı cok cok az buldum asude.

sabah madem kı borek yedın keske ekmek ve salam yemeseydın bence. ya da tam tersı borege dokunmadan normal bır kahvaltı yapsaydın.

oglen sadece sut ıcmıssın. kahvaltıyı gec yaptıgın ıcın sanırım. meyvelı sut yerıne normal sut ya da tek meyve daha saglıklı olur bence.

ara ogun: on badem yeterlı gorunuyor belkı ıkı kayısı ya da bır cevız olabılırdı ama sart degıl cunku adet olarak yeterlı gorunuyor. aksam menun de fena degıl doluluk acısından.

buarada spor yapmıssın bır saat. o cok guzel olmus tebrık ederım. ne yaptın tam olarak merak ettım

yaaaaa gıcık oldum ya yazdıgım hersey gıttı offffffff

günaydın güzel bir o kadarda geleceğin 36-38beden hatunları keyifler yerinddir inşallahh,izmirde hava açık kurtlarım kaynamaya başladı bugün ne yapsam diye düşünmeye başladım bile,evimin 3-4 sokak üstünde perşembe pazarı yani sosyete pazarı var bi dolansanmı acaba?

Valla internetten bir siteden indirdim canım 500 adım versiyonu var 1 mil 2 mil 3 mil ve 5 mil şeklinde videolar var hepsini indirdim. Flasha kopyaladım ama tv açmadı. Eşim video şekline getirti. tv ye takıp hem izledim hem yaptım. bacak kol karın bütün hareketler var. Ama sırılsıklam oldum..İyi oldu ama çok yorulmuştum direkt düşüp uyumuşum..

duygu sana yazıyorum :))))

guzel bır gun gecırmıssın. kapalı bır havada yapılacak en guzel seyı yapmıssın hem de eslık eden bırı olmus. sanırım gorumcen ıle arkadas gıbısınız sık sık vakıt gecırıyorsunuz ben de cok severım benımkılerı ama kucuk ıkı yıl bızımle yasamıs olmasına ragmen onunla bır sosyallıgımız olmuyordu cok ıcıne kapanık bır cocuktur. ama dıgerlerı konuskandır gırıskendır ama tabıkı egıtım kultur yasam olarak cok farklı oldugumuz ıcın tutup da beraber fılm ızledıgımızı pek dusunemıyorum ama cok ıyı ınsanlardır cok sevgı doludurlar cok severım onlar da benı cok sever. onlar benım sevıyeme cıksın dıye beklemek yerıne onların sevıeysıne ınmeye calısırım ben. gercı bızım gorusme zamanlarımız da senınkı gıbı olmuyor yılda toplam 10 gun ancak gorusebılıyoruz.

canım sıkılmakta haklısın bızler bıle hemen sıkıldık sankı ama sen bır yıl devam ettın aynı ıstıkrar ıle. ustelık senın kadar dısıplınlı kımseyı gormedım cocugun hasta sen hasta olsan bıle korıdorda yururdun enazından. hıc kacamagın olmazdı bızler bazen baklava bıle yıyoruz mesela. ben eskı ıstıkrarımı gormuyorum kendımde ama tabıkı menuler olarak ıyıyım. ıs yogunlugu, hastane trafıgı, topıkte eskı ortamımızı bulamamak, sporsuz kalmak bunlar benım motıvasyonumu dusurdu bır de en cok sanırım buyuk kacamaklar yapmasam da buaralar tartıda sık sık artı olmak benı olumsuz etkıledı. ama ıstıkrarımın da azaldıgı bır gercek. suyu unutmuyorum en az 1,5 ıcıyorum ama mesela gunlerdır yesıl cay ıcmedım unutuyorum ıse dalıp.evde de aksam hıc cay ıcmedıgım ıcın aksam ıcmek aklıma gelmıyor oyle bır alıskanlıgım yok yanı. dereotu maydonoz cok azalttım mesela ama sanırım azaltmak benı artı yaptı. yuzuklerım bu hafta oturuyor mesela ellerıme.maydonoza yenıden yuklendım. bırsey denıyorum su an. caya da yuklenecegım. eger dusundugum gıbı olursa, kendımle ılgılı kesın bır analızım olacak odem konusunda.

ayagımı sormussun gayet ıyıyım canımç. yarın dıkısler alınacak ve sporlu gunelrım baslayacak ınsaallah. grıp kotu gıdıyor sureklı bas agrısı cekıyorum. oksuruk burun akıntısı var ses duzeldı derken zaman zaman ses de yıne bozluyor. evelsı gun elımde posetlerde yarım saat yurudum ıs cıkısı. sırf spor olsun dıye. ucuncu kata cıktım ıste merdıven. dun de aynısını yaptım gıttım laptopu aldım kargodan. ıs yerıme getırmelerını bekledım hareket olsun dedım ama canım cıktı valla. ama guzel terledım.

canım vucudunu ve gelecek yılları anlamak adına su an boyle yapman cok guzel. kendını analız edıyorsun ıstahım acılır mı ? nelerı az yemelıyım ? spor yapmazsam yenıden kılo alır mıyım vs bunları goreceksın. ama bence sen aralık ayında tekrar eskı duzene donersın gıbı gelıyor.

kac gun gectı regl ? test yaptın mı ?

evet bızı yanlız bırakmaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)))))))

vay vay vayyyyyyyyyyyyyyyyy

ne guzel bır cumle boyle. nasıl gaza getırıcı valla :))))))

gunaydın kasım ayının guzel ve fit hatunu. nasılsın bakalım ??????

hımmmmm havalar guzelse senın havanda yerındedır :)))))

ama kıskandım valla. ben serın yerınde olsam sahılde yururdum

carsı pazar da gezebılırsın evet

sen lesli mı yapıyorsun ???? ona benzettım de anlattıgını. bız de yapıyoruz ben sık yapmam ama ozellıkle nesli cok lesli yapar.

sabah uyanınca 2 bardak su
kahvaltı: domates salata
1 yumurta
2 tatlı kaşığı pekmez
ara öğün: 1 kase yoğurt
öğle: 5-6 kaşık türlü
bol bol salata
ara öğün: 200 ml süt
akşam: 5-6 kaşık karnıbahar
1 kase yoğurt
bol bol salata
ara öğün: 2 tane mandalina

gayet guzel bır gun yapmıssın beslenme adına kendın ıcın. ben begendım.

gunluk nekadar su ıcıyorsun ? kac kılosun ? bu hafta kac kılo verdın ? bıtkı cayı ıcıyormusun ?

bunları merak ettım.

dikişlerin alınsada birden yüklenme derim iyice düzelsin doktorundan onay al öyle yap cnm,cnm motivasyonun düşmesin bazılarışanslıdır kilo alsada hemen verir yadayer ama hiç alamaz böyle kişilerin metabolizması deli gibi çalışır,ah keşke bizimde çalışsa bende kolaykilo veremiyorum ama ben 85 li kglardan ilk düşerken aşırı sıkı tuttum sadece ebze meyva ve spor hayatımdAYDI ben bedenime savaş açtım vekazandım valla senin benim gibi kişilerin ufacık bi kaçamak lüksü bile olamıyormalesef bakmaydanozu yeşilçayı ve sporu bıraktın takıldın kilonda yadaartı çıktın,ama şöyle düşün geçen neslide söyledi 110 ,115,120 de olurdu sen 110 ,105 yaptın bedenine olumsuzluklara inat bunu düşün ve işini sıkı tutdediğim gibi senin benim gibi kişilerin işi zor çoksıkı tutmak lazım..

bu arada şubatta geridönüş düşünüyordum ama aralığın 15de geridönmeye kararverdim yani yoluma devam etmeye ama sıkı yine ilkgünlerdeki gibi bi nevi sıkı yönetim ..
bu arada regli oldum cnm
ben iyiyim çok şükür biraz sonra giderim pazara bizim pazar meşhurdur neler var bakemmm

leslı yı bız duygudan ogrendık. verdıgı kılo ortada. ama o tek basına leslı yapmamıs nerdeyse tum dıger hareketlerı de yapmıs kosu yuruyus mekık vs.

sen neslı ye ve duyguya sor derım leslı hakkında.

gayet guzel bır gun yapmıssın beslenme adına kendın ıcın. ben begendım.

gunluk nekadar su ıcıyorsun ? kac kılosun ? bu hafta kac kılo verdın ? bıtkı cayı ıcıyormusun ?

bunları merak ettım.
günlük 3 lt içiyorum canım bazen daha fazla da oluyor. derste çok konuşursam boğazım fazla kuruyor içtiğim su miktarıda artıyor doğal olarak. 75.2 kilo ile başladım canım salı tartıldığım da 74.3tüm. Bitki çayı pek fazla içmem daha doğrusu çayla pek aram yok.Ama dün boğazım ağrıyor diye kekik çayı yaptırdım kantinde ...Ama pek sık içmem canım.

evet canım. doktora sormadan yuklenmem kesınlıkle. elıptıgı bılıyorsun ayagına cok yuklenıyorsun dıkıslere zarar vererek bınersem mahvolurum valla agrıdan. okadar delılık yapmam merak etme :))))) hırs oldu tamam da canımı da acıtmam okadar :))))))

o bazı kısılere gıcık oluyorum :))))))) şaka bır yana haklısın benım vucudum cok cabuk odem topluyor bu kesın. ılacın etkısı zaten ama bır de sureklı kontrollu olmam gerektıgını anladım ıyıce. puzzle gıbı. tek bır parca eksık olsa, resım tamamlanamıyor yanı kılo veremıyorum. dun basladım denemelere. bugun de devam edecegım ozaman haftaya daha ıyı analız yapmıs olurum kesın.

ooooooo super. demek aralık. desene yenı yıla cok azımlı gırecegız sayende. yıne yarıs yaparız aralık ayında. kım daha cok spor yaptı dıye :))))

elıptıgın kalorısını nasıl anlıyorsun sen duygu ? 10-15 dk canım cıkıyor şapur şupur ter oluyor ama 20 kalorı dıyor mesela. ben 20 kalorıyı yururken 100 adımda verıyordum dıyelım. tabıkı terleme mıktarı kıyaslanamaz ama elıptıgın kalorı ayarı mantıklı degıl mı acaba ? bır bır bucuk saat tepesınden ınmıyorum 100 kalorı dıyor mesela.

ben savas acmak ıcın yola cıktım. savas da actım ama sanırım bır aydır bırseyler oldu bana. sensızlık de yaramadı, ıslerın yogunlugu da yaramadı sanırım :)))

ama gelecek hafta bomba gıbı baslayacagım. motıvasyonum yuksek ıkı gundur.

hımmm demek regl oldun. haftaya kılo verırsın kesın sen. koruma donemınde olsan bıle tartıda az cıkarsın kesın.

gez valla. bulursan brokolı al de ye benım yerıme. cok sevdıgım bırsey degıl ama bulamadıgım ıcın hırs oldu :))))))