- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #1.201
İyi aksamlar bayanlar bugun doktor kosusturnasiyla gecti bi kizimi doktora goturduk oksuruyordu cunku bi de ben gittim doktr tahlil falan istedi midem cok bulaniyor ne yesem afedersiniz midemi bulandiriyor kan tahlili verdim sonc yarin cikacak
Aksam yemeginin henuz yemedik ama
1 kase corba
1 tabak brokoli haslama
1 kasede yogurt yiyicem insallah)
merhabalar,
bugun yine karisik bir menum oldu.
sabah: peynir, zeytin, iki dilim kek
oglen: disardaydim ve bir yk kumpir yedim, iki isirik ( gercekten iki sirik ama) ekmek arasi kofte
ara: 2 hurma
aksam: 1 bucuk kase corba, 1 elma
bizde yemek pek fazla olmaz canım sınıfta olsa yiyemem çocuklarla öğretmenler odasında hiç olmaz.....
Bugün ki menümü yazayım...Kahvaltıyı biraz geç yaptık ve kahvaltıya davetliydim. Kendime hakim olmaya çalıştım ama...
Sabah kalkınca 2 bardak su
sabah: yarım yumurta
2 küçük dilim kepekli ekmek
2 kaşık söğürme derler burada ..
1 küçük dilim peynir.
2 dilim salam
1 dilim börek almıştım yarısını yiyebildim...( kahvaltıyı biraz abarttık)
öğle : 200ml meyveli süt
ara öğün: 10 badem
akşam 1 kase mercimek çorbası
2 kaşık makarna
bol bol salata
ara öğün: meyve ve yoğurt yerim...
menün güzel cnmmm, dün sabahdan optimuma gittim hava kapalıydı öğlen görümceme geçtiğimde yağmur başlamıştı korku filmi izledik evde takıldık akşamtümaile toplandı evde yemek yendi yani hep kapalı ortam daydımm.
cnm ben gerçekden ciddi kilolar verdim kaçamak nerdiyse sfır yaptım buzdolabımda nerdiyse hep sebze meyva dan başka birşey yoktu ve çok sporyaptım eliptiğiolanbilireliptikde 1.30 saat hiç durmadan düşünün sırf oda değil 100ila 200 mekik ,ip atlama,leslie hepsini yapardım hemde bir gündee ,böyle verdim bu kiloları,kg korumaya gelince neslicim benim yapmayı düşündüğüm kendimi ksmadan o bu düşünmeden kilomukorumayı becericekmiyim çünki hepimiz ideal kg geldiğimzde ister istemez normal hayatımaza döncez kalıcı düzen kurcaz böyle kg almamayı öğrenmek iç.in böyle bi mola verdim,birde açıkçası eski günlerim modunda değilim biraz sıkıldımm,hedefim 57olmak ama bu illede hemen olcak diye birşey yok ilk hedefim 60 olmak duruma göree zamanla olmak istiyorum gerçi zamanla diyorum ama tam vercem 2.bebek dşüncem galiba:) neyse ne kadar azkg hAMİLE kalırsam kar'dır dimi böyle cnmm.
bu arada sizinde yeriniz benim içinayrıbelki sizolmasanız hiçgirmem topiğe sizi sevdiğim için giriyorum..
şimdiden güle güle kullanın cnmmm,bu arada eşya yerleştirmek düzenlemekde ciddi kalori attırıyor bilgine
buralarda yağmurluydu cnm hep kapalı ortamdaydımm
inşallah güzel olur valla benmemnunumhele çoban kavurmayı herkez bayılıyor ben yemiyorum ama çok seviyr herkez
hergün girerimmutlaka bulursam güzel birşey alıyorummm bu aralar beğenmiyorum birşeyyy
cnmm merak etme hava iyice bozsun sürekli aktif olurum,birde şöyle bi durumvar mesela sabah giriyorum ya eğer yakalarsan benibirde sohbet edersek yani edebildiğimkadar ederim sohbet ama kimse olmayınca yazıp çıkıyorum denk gelemiyoruz yani..
evet cnm bu kgda geçici biraz hazırolayım devam etcem yani be bekleyişde bir nevi ödül,çünkü tekrar başladığımda disiplinle yoluma devam edeceğim
Valla internetten bir siteden indirdim canım 500 adım versiyonu var 1 mil 2 mil 3 mil ve 5 mil şeklinde videolar var hepsini indirdim. Flasha kopyaladım ama tv açmadı. Eşim video şekline getirti. tv ye takıp hem izledim hem yaptım. bacak kol karın bütün hareketler var. Ama sırılsıklam oldum..İyi oldu ama çok yorulmuştum direkt düşüp uyumuşum..sabah madem kı borek yedın keske ekmek ve salam yemeseydın bence. ya da tam tersı borege dokunmadan normal bır kahvaltı yapsaydın.
oglen sadece sut ıcmıssın. kahvaltıyı gec yaptıgın ıcın sanırım. meyvelı sut yerıne normal sut ya da tek meyve daha saglıklı olur bence.
ara ogun: on badem yeterlı gorunuyor belkı ıkı kayısı ya da bır cevız olabılırdı ama sart degıl cunku adet olarak yeterlı gorunuyor. aksam menun de fena degıl doluluk acısından.
buarada spor yapmıssın bır saat. o cok guzel olmus tebrık ederım. ne yaptın tam olarak merak ettım
günaydın güzel bir o kadarda geleceğin 36-38beden hatunları keyifler yerinddir inşallahh,izmirde hava açık kurtlarım kaynamaya başladı bugün ne yapsam diye düşünmeye başladım bile,evimin 3-4 sokak üstünde perşembe pazarı yani sosyete pazarı var bi dolansanmı acaba?
Valla internetten bir siteden indirdim canım 500 adım versiyonu var 1 mil 2 mil 3 mil ve 5 mil şeklinde videolar var hepsini indirdim. Flasha kopyaladım ama tv açmadı. Eşim video şekline getirti. tv ye takıp hem izledim hem yaptım. bacak kol karın bütün hareketler var. Ama sırılsıklam oldum..İyi oldu ama çok yorulmuştum direkt düşüp uyumuşum..
sabah uyanınca 2 bardak su
kahvaltı: domates salata
1 yumurta
2 tatlı kaşığı pekmez
ara öğün: 1 kase yoğurt
öğle: 5-6 kaşık türlü
bol bol salata
ara öğün: 200 ml süt
akşam: 5-6 kaşık karnıbahar
1 kase yoğurt
bol bol salata
ara öğün: 2 tane mandalina
evet lesli yazıyor canım bir videonun başında demek ki aynısıymış..Faydasını gördü mü yapan arkadaş?sen lesli mı yapıyorsun ???? ona benzettım de anlattıgını. bız de yapıyoruz ben sık yapmam ama ozellıkle nesli cok lesli yapar.
duygu sana yazıyorum :))))
guzel bır gun gecırmıssın. kapalı bır havada yapılacak en guzel seyı yapmıssın hem de eslık eden bırı olmus. sanırım gorumcen ıle arkadas gıbısınız sık sık vakıt gecırıyorsunuz ben de cok severım benımkılerı ama kucuk ıkı yıl bızımle yasamıs olmasına ragmen onunla bır sosyallıgımız olmuyordu cok ıcıne kapanık bır cocuktur. ama dıgerlerı konuskandır gırıskendır ama tabıkı egıtım kultur yasam olarak cok farklı oldugumuz ıcın tutup da beraber fılm ızledıgımızı pek dusunemıyorum ama cok ıyı ınsanlardır cok sevgı doludurlar cok severım onlar da benı cok sever. onlar benım sevıyeme cıksın dıye beklemek yerıne onların sevıeysıne ınmeye calısırım ben. gercı bızım gorusme zamanlarımız da senınkı gıbı olmuyor yılda toplam 10 gun ancak gorusebılıyoruz.
canım sıkılmakta haklısın bızler bıle hemen sıkıldık sankı ama sen bır yıl devam ettın aynı ıstıkrar ıle. ustelık senın kadar dısıplınlı kımseyı gormedım cocugun hasta sen hasta olsan bıle korıdorda yururdun enazından. hıc kacamagın olmazdı bızler bazen baklava bıle yıyoruz mesela. ben eskı ıstıkrarımı gormuyorum kendımde ama tabıkı menuler olarak ıyıyım. ıs yogunlugu, hastane trafıgı, topıkte eskı ortamımızı bulamamak, sporsuz kalmak bunlar benım motıvasyonumu dusurdu bır de en cok sanırım buyuk kacamaklar yapmasam da buaralar tartıda sık sık artı olmak benı olumsuz etkıledı. ama ıstıkrarımın da azaldıgı bır gercek. suyu unutmuyorum en az 1,5 ıcıyorum ama mesela gunlerdır yesıl cay ıcmedım unutuyorum ıse dalıp.evde de aksam hıc cay ıcmedıgım ıcın aksam ıcmek aklıma gelmıyor oyle bır alıskanlıgım yok yanı. dereotu maydonoz cok azalttım mesela ama sanırım azaltmak benı artı yaptı. yuzuklerım bu hafta oturuyor mesela ellerıme.maydonoza yenıden yuklendım. bırsey denıyorum su an. caya da yuklenecegım. eger dusundugum gıbı olursa, kendımle ılgılı kesın bır analızım olacak odem konusunda.
ayagımı sormussun gayet ıyıyım canımç. yarın dıkısler alınacak ve sporlu gunelrım baslayacak ınsaallah. grıp kotu gıdıyor sureklı bas agrısı cekıyorum. oksuruk burun akıntısı var ses duzeldı derken zaman zaman ses de yıne bozluyor. evelsı gun elımde posetlerde yarım saat yurudum ıs cıkısı. sırf spor olsun dıye. ucuncu kata cıktım ıste merdıven. dun de aynısını yaptım gıttım laptopu aldım kargodan. ıs yerıme getırmelerını bekledım hareket olsun dedım ama canım cıktı valla. ama guzel terledım.
canım vucudunu ve gelecek yılları anlamak adına su an boyle yapman cok guzel. kendını analız edıyorsun ıstahım acılır mı ? nelerı az yemelıyım ? spor yapmazsam yenıden kılo alır mıyım vs bunları goreceksın. ama bence sen aralık ayında tekrar eskı duzene donersın gıbı gelıyor.
kac gun gectı regl ? test yaptın mı ?
evet bızı yanlız bırakmaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)))))))
ben iyiyim çok şükür biraz sonra giderim pazara bizim pazar meşhurdur neler var bakemmmvay vay vayyyyyyyyyyyyyyyyy
ne guzel bır cumle boyle. nasıl gaza getırıcı valla :))))))
gunaydın kasım ayının guzel ve fit hatunu. nasılsın bakalım ??????
hımmmmm havalar guzelse senın havanda yerındedır :)))))
ama kıskandım valla. ben serın yerınde olsam sahılde yururdum
carsı pazar da gezebılırsın evet
günlük 3 lt içiyorum canım bazen daha fazla da oluyor. derste çok konuşursam boğazım fazla kuruyor içtiğim su miktarıda artıyor doğal olarak. 75.2 kilo ile başladım canım salı tartıldığım da 74.3tüm. Bitki çayı pek fazla içmem daha doğrusu çayla pek aram yok.Ama dün boğazım ağrıyor diye kekik çayı yaptırdım kantinde ...Ama pek sık içmem canım.gayet guzel bır gun yapmıssın beslenme adına kendın ıcın. ben begendım.
gunluk nekadar su ıcıyorsun ? kac kılosun ? bu hafta kac kılo verdın ? bıtkı cayı ıcıyormusun ?
bunları merak ettım.
tamam canım.....leslı yı bız duygudan ogrendık. verdıgı kılo ortada. ama o tek basına leslı yapmamıs nerdeyse tum dıger hareketlerı de yapmıs kosu yuruyus mekık vs.
sen neslı ye ve duyguya sor derım leslı hakkında.
dikişlerin alınsada birden yüklenme derim iyice düzelsin doktorundan onay al öyle yap cnm,cnm motivasyonun düşmesin bazılarışanslıdır kilo alsada hemen verir yadayer ama hiç alamaz böyle kişilerin metabolizması deli gibi çalışır,ah keşke bizimde çalışsa bende kolaykilo veremiyorum ama ben 85 li kglardan ilk düşerken aşırı sıkı tuttum sadece ebze meyva ve spor hayatımdAYDI ben bedenime savaş açtım vekazandım valla senin benim gibi kişilerin ufacık bi kaçamak lüksü bile olamıyormalesef bakmaydanozu yeşilçayı ve sporu bıraktın takıldın kilonda yadaartı çıktın,ama şöyle düşün geçen neslide söyledi 110 ,115,120 de olurdu sen 110 ,105 yaptın bedenine olumsuzluklara inat bunu düşün ve işini sıkı tutdediğim gibi senin benim gibi kişilerin işi zor çoksıkı tutmak lazım..
bu arada şubatta geridönüş düşünüyordum ama aralığın 15de geridönmeye kararverdim yani yoluma devam etmeye ama sıkı yine ilkgünlerdeki gibi bi nevi sıkı yönetim ..
bu arada regli oldum cnm
ben iyiyim çok şükür biraz sonra giderim pazara bizim pazar meşhurdur neler var bakemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?