2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar, güzel bir gün diliyorum. Bugün İzmir'de hava pek kasvetli, Duygu da belirtmiş zaten. Sayfalardaki hareketi görünce mutlu oldum açıkçası:) Duygu, benim duygularıma da tercüman olmuşsun. Sen ciddi kilolar verdin de biz ayni azimle devam edebilecek miyiz bilmiyorum. Çabuk pes edesimiz var. Açıkçası buraya yazmak benim kontrolümü artırıyor ve iyi oluyor. Pomo'nun söylediklerine de katılıyorum, pek çok şeyi senden öğrendik, bizim için yerin ayrı şekerim
Ben dünkü menümü yazmamıştım, kalorisepetinden kopyalıyorum şimdi. Bu arada sabah kısa bir süre girdim ama hemen çıkmam gerekti. Şimdi vakit bulunca girdim:)
Dünkü menüm

[1] Baklava-ev yapımı 1 ADET 112

[2] Mevsim Salata 1 POR.(150GR.) 45

[3] Fırında Patates 0.5 PORSİYON 131.5

[4] Hamsi (ızgara) 2 PORSİYON 230

[5] Dost Yoğurt 100 GRAM 79.4

[6] Kıymalı Karnıbahar 1 PORSİYON 187

[7] Şehriye Çorbası 1 PORSİYON 115

[8] Sütlü Kahve (light) 1 FİNCAN 19

[9] Maydanoz 10 gr 4

[10] Cheddar Peyniri 15 GRAM 60.45

[11] Beyaz Peynir 10 GRAM 25

[12] Salça 0.5 YEMEK KAŞIĞI 14.7

[13] uno sofra çok tahıllı 2 dilim 118

Toplam : 1141.05 kal.

Bu da sabah ki kahvaltım;
- 1.5 dilim çok tahıllı ekmek
- 1 tk salça
- 1 kk peynir
- 1 haşlanmış yumurta
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe

Bugün akşam evdeki koltukları almaya gelecekler. Yok fiyatına sattık Yarın da yenileri gelecek:)) Bugün öğleden sonra işten erken çıkıp, eve gidip biraz düzenleme yapacağım. Spor işi bugün de yatacak gibi görünüyor ya bakalım.

Bu arada Duygu, sen dün epey gezmişsin, pek güzel olmuş ama Bornova tarafları yağmurluydu dün. Sizin oralar açıktı sanırım.

Merhaba kizlar bugun hic iyi degilim biraz soguk almisim kursada gitmedim iki gundur
Bugun sabah
2-3 catal peynir
4 zeytin
2 dilim ekmek
Biraz tereyagi bal
1 catsl recel
Ara yapmadim
Simdide 1 kase bulgur pilavi
1 kase yogurt yiyicem

Merhaba kizlar bugun hic iyi degilim biraz soguk almisim kursada gitmedim iki gundur
Bugun sabah
2-3 catal peynir
4 zeytin
2 dilim ekmek
Biraz tereyagi bal
1 catsl recel
Ara yapmadim
Simdide 1 kase bulgur pilavi
1 kase yogurt yiyicem

gecmıs olsun. bende de var aynı durum on gundur. ayakta zor duruyırum valla bas agrısı halsızlık. doktor demıstı zaten bu ses kısıklıgı grıbe donebılır dıye. okadar hap vs var ama ıse yaramıyor. uc gundur nasıl bır bas agrısı anlatamam dıkkat et lutfen bol bol c vıtamı al.

canım tekrar hayırlı olsun gule gule kullan kolay gelsın sana. evde ugras olur sımdı. koltuk cekınce ora bura supurmek sılmek de gerekır senın zaten baya spor olmus olur bu.

canım tarıf ıcın sagol. bu hafta koftemı yaptım haftaya denerım ve sana da soylerım nasıl oldugunu.

gunaydın canım

nasılsın ?

sız o kasvetlı havaları yenı goruyorsunuz valla bız kac haftadır hatta kac aydır oyleyız.((((((

canım uzuldugunu ve hatta az yazacagını duyunca uzuldum valla bıraz da oyuzden kaldım. sen, ben de gerı cekılırsek tamamen dagılırız valla. dedıgın gıbı duygu gıbı degılız hep bırılerıne ve cok sıkı bır lıdere ıhtıyacımız var oyuzden bugunlerde boyleyız eskı aktıflıgımız yok ben de duygu gıbı degılım yanı. oyuzden boyle oluyoruz bakalım ınsaallah bız de duygu gıbı olabılırız guzel kılolar verebılırız. o bızımle benzer kılolarda olsaydı bızım ıcın daha ıyı olurdu sureklı yanımızda olurdu halıyle. ama sımdı ne dıyelım kıza. hedefe ulastı yanı sureklı aktıf olmasını tabırı caızse bızı dürtmesını bekleyemeyız kı :)))))) ama keske dürtse valla. :))))) dıyorum ya ben eskı gunlerımızı eskı halımızı ozledım valla.

sen de benım gıbı baklava yemıssın :))) ne oluyor bıze anlamadım. delı gıbı tatlı cekıyor canımız. ben mesela bugun resmen arkadasların cekmecesınde falan cıkolata arıyorum :))))

Haklısın canım. Ne bileyim benim de moralim bozuldu işte birazcık. Yoksa gidecek bu kilolar, bırakmak yok zaten. Ben Duygu'nun da 65'te kalacağını sanmıyorum açıkçası ama bir müddet korumasında fayda var. Ben de bir ineyim de 65'e bir müddet ben de koruyacağım, sonra 58kg düşünüyorum. Duyguyla boyumuz aynı, muhtemelen o da 58-59 kg falan düşünüyordur diyorum ama. Bugün aynen söylediğin gibi, koltukları çekeceğim, altlarını süpüreceğim. Bir de balkon ardiye gibi resmen, orayla biraz uğraşacağım. Orada da verilecek eşyalar var. Sevmediğim işler ama kaçış yok, bir de bir kere halledince düzene girecek inşallah.

menün güzel cnmmm, dün sabahdan optimuma gittim hava kapalıydı öğlen görümceme geçtiğimde yağmur başlamıştı korku filmi izledik evde takıldık akşamtümaile toplandı evde yemek yendi yani hep kapalı ortam daydımm.
cnm ben gerçekden ciddi kilolar verdim kaçamak nerdiyse sfır yaptım buzdolabımda nerdiyse hep sebze meyva dan başka birşey yoktu ve çok sporyaptım eliptiğiolanbilireliptikde 1.30 saat hiç durmadan düşünün sırf oda değil 100ila 200 mekik ,ip atlama,leslie hepsini yapardım hemde bir gündee ,böyle verdim bu kiloları,kg korumaya gelince neslicim benim yapmayı düşündüğüm kendimi ksmadan o bu düşünmeden kilomukorumayı becericekmiyim çünki hepimiz ideal kg geldiğimzde ister istemez normal hayatımaza döncez kalıcı düzen kurcaz böyle kg almamayı öğrenmek iç.in böyle bi mola verdim,birde açıkçası eski günlerim modunda değilim biraz sıkıldımm,hedefim 57olmak ama bu illede hemen olcak diye birşey yok ilk hedefim 60 olmak duruma göree zamanla olmak istiyorum gerçi zamanla diyorum ama tam vercem 2.bebek dşüncem galiba:) neyse ne kadar azkg hAMİLE kalırsam kar'dır dimi böyle cnmm.
bu arada sizinde yeriniz benim içinayrıbelki sizolmasanız hiçgirmem topiğe sizi sevdiğim için giriyorum..
şimdiden güle güle kullanın cnmmm,bu arada eşya yerleştirmek düzenlemekde ciddi kalori attırıyor bilgine
buralarda yağmurluydu cnm hep kapalı ortamdaydımm
canım tarıf ıcın sagol. bu hafta koftemı yaptım haftaya denerım ve sana da soylerım nasıl oldugunu.
inşallah güzel olur valla benmemnunumhele çoban kavurmayı herkez bayılıyor ben yemiyorum ama çok seviyr herkez
ne alıyorsun bakem :))))))))

hergün girerimmutlaka bulursam güzel birşey alıyorummm bu aralar beğenmiyorum birşeyyy
cnmm merak etme hava iyice bozsun sürekli aktif olurum,birde şöyle bi durumvar mesela sabah giriyorum ya eğer yakalarsan benibirde sohbet edersek yani edebildiğimkadar ederim sohbet ama kimse olmayınca yazıp çıkıyorum denk gelemiyoruz yani..
evet cnm bu kgda geçici biraz hazırolayım devam etcem yani be bekleyişde bir nevi ödül,çünkü tekrar başladığımda disiplinle yoluma devam edeceğim

Sagol canim sanada gecmis olsun bu gunlerde yaygun zaten grip sogukalginligi falan bol bol meyve yemrk lazim sanirim

Yazdıklarından çok güzel enerji aldım valla. Şimdi bir kahve molası verdim, sonra eşyalarla uğraşmaya devam, hele şimdi kalori yaktırdığını duydum ya daha bir hevesle yaparım kesin:) Ben de alışveriş sitelerine girip bakıyorum arada, bazen çok ucuz ve kaliteli şeyler denk gelebiliyor, devir ekonomi devri:) Daha yeni evde spor yaparken giymek için spor ayakkabı aldım mesela, çok ta güzel, çok beğenerek giydim.
Bu arada koltuklar gidecek bugün ya, biraz içim buruk açıkçası. İnsanlarla olan ilişkim eşyalarla da var galiba. Geç ısınıp, geç soğuyorum:))

bizde yemek pek fazla olmaz canım sınıfta olsa yiyemem çocuklarla öğretmenler odasında hiç olmaz.....

Bugün ki menümü yazayım...Kahvaltıyı biraz geç yaptık ve kahvaltıya davetliydim. Kendime hakim olmaya çalıştım ama...
Sabah kalkınca 2 bardak su
sabah: yarım yumurta
2 küçük dilim kepekli ekmek
2 kaşık söğürme derler burada ..
1 küçük dilim peynir.
2 dilim salam
1 dilim börek almıştım yarısını yiyebildim...( kahvaltıyı biraz abarttık)
öğle : 200ml meyveli süt
ara öğün: 10 badem
akşam 1 kase mercimek çorbası
2 kaşık makarna
bol bol salata
ara öğün: meyve ve yoğurt yerim...

sabah:

bal-sirke-limon su
ıkı bardak süt ile bir bardak corn flakes
bır buyuk mandalına
bır buyuk sekersız acık cay

ara: 1 lt su, yarım demet maydonoz, bır havuc, 500 ml su

ogle: yemekten once 500 ml su, 4 kasık pırasa yemegı, ıkı kasık domates salatası, bır kase mercımek corbası

ara: bır turk kahvesı sekerlı, 30 adet beyaz leblebı, bır mandalına

aksam: 500 ml su yemekten once, ıkı tane kofte avuc ıcı kadar. activry de bır damla yag kadar yag ıle yaptım yıne. 5 kasık yogurt.

evet kesınlıkle aramızda katılacaktır bence de. gelsın gelsın :))))))) o bızı nasıl toparlıyordu ondan ılham alıyorduk enerjı alıyorduk valla.

sana kolay gelsın canım baya ısın varmıs

canım benım kosu bandı gıderken ben de oyle oldum. nısanlıydık bız aldıgımızda. ıcım buruldu benım de aynen. ve aynen senın gıbı ucuza satmak da uzdu valla.

İyi aksamlar bayanlar bugun doktor kosusturnasiyla gecti bi kizimi doktora goturduk oksuruyordu cunku bi de ben gittim doktr tahlil falan istedi midem cok bulaniyor ne yesem afedersiniz midemi bulandiriyor kan tahlili verdim sonc yarin cikacak
Aksam yemeginin henuz yemedik ama
1 kase corba
1 tabak brokoli haslama
1 kasede yogurt yiyicem insallah)

Akşam yemeği bu kadar mı? Bana çok az geldi. Öğlen ağır yediysen dengelemek için iyi de, öyle değilse az.