- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #1.221
günlük 3 lt içiyorum canım bazen daha fazla da oluyor. derste çok konuşursam boğazım fazla kuruyor içtiğim su miktarıda artıyor doğal olarak. 75.2 kilo ile başladım canım salı tartıldığım da 74.3tüm. Bitki çayı pek fazla içmem daha doğrusu çayla pek aram yok.Ama dün boğazım ağrıyor diye kekik çayı yaptırdım kantinde ...Ama pek sık içmem canım.
Kiraz saplı bitki çayı var hazır ama yapıpta içmek mesele canım. Bende ödemden korkuyorum zaten ...Şimdi bir diyetisyen arıyorum bakalım güvenebileceğim birisini bulursam diyetisyene de başlayacağım. Herşey bebiş için valla...hımmmm cok guzel su valla. ben en fazla 2,5 ıcıyorum hatta buaralar azalttım gıbı oldu.
ben cok konusuyorum ısım geregı ama su benı etkılemıyor :))))) su ıcebılen bırı degıldım ama alıstım sureklı sıse onumde ılık ılık doldurup ıcıyorum.
guzel kılo vermıssın. kendıne kılo cetvelı yapabılırsın motıve edıcı olur. nasıl yapıldıgını eskı sayfalarda cok detaylı anlatmıstım.
ıcebılırsen gunde bır kez yesıl cay ıc. ıcıne ıkı uc dal kıraz sapı koy bu sekılde odem attırıcı olacaktır.
herkese gunaydin,
nasilsiniz? valla ben iyiyim ozellikle gelecegin 36- 38 beden hatunlariyazisini okuyunca cooook ii oldum. bana iyi geldi birazda gaza getirdi itiraf etmeliyim.
kizlar ben 2013 un ilk gunune kadar her hafta bir kilo vermeyi dusunuyorum. sizce basarabilirmiyim? yeni neredeyse 6 hafta var buda 6 kilo demek oluyor. dusunmesi bile cok guzel yaaa... benim kilomda birisi icin haftada bir kilo olmayacak bisey degil. denicem.
tabi bu karari alinca ekmek yemedim sabah 1sb sut ve 4 yk musli birazdanda mandalina yerim. kendimi gercekten bugun iyi hissediyorum
Kiraz saplı bitki çayı var hazır ama yapıpta içmek mesele canım. Bende ödemden korkuyorum zaten ...Şimdi bir diyetisyen arıyorum bakalım güvenebileceğim birisini bulursam diyetisyene de başlayacağım. Herşey bebiş için valla...
Merhaba kızlar, dünden beri yoğun bir şekilde evle uğraşıyorum malum. Biraz aksilik çıktı, akşam koltukları almaya geç geldiler ve çıkaramadılar. Bugün geleceklerdi ama hala gelmediler. Bu arada İKEA'dan aldığımız yeni koltuklar geldi, paket içinde tabi, kurulacak. Salon fena halde yani. İçim sıkıldı resmen. Yeme içme düzenim de bozuldu, elimden geldiğince dikkat ediyorum ama hiç keyfim de yok açıkçası. İş te yapamıyorum, öyle boş boş bekliyorum.
canımmmmm bugun hıc gorunmedın. sabah sneı bekledım herzaman gelırdın. demekkı ıslerın bıtmedı. ayyyyy cok sınrı bozucu bır durum planlarının bozulması cok ıyı bılırım tesısatcı falan gelecegınde de boyle olur.
yeme ıcme duzenım bozuldu demıssın. kacamak yapmadın degıl mı koltugga kızıp aman ha.......
Aksam bunlari yiyebilsem yine iyiydi dedim ya midem bulaniyor hicbirsry canim istemiyor aksam sadece katiksiz ekmek yedim o kadarAkşam yemeği bu kadar mı? Bana çok az geldi. Öğlen ağır yediysen dengelemek için iyi de, öyle değilse az.
Pomocum biz esimle bir karar aldik ogennormal yemrk yiyorux ama aksam sadece brokolihaslama salata yogurt yiyoryz esimde kararli kilo vermeye oyle olunca gayet rahat oluyor ben yemek yapmsk istesem bile esim ywpma diyor sadece kizima yetecek kadar yemek yapiyorumgecmıs olsun. hem kızın hem sen hastasın demek. uzuldım. ınsaallah cıddı bırseyler cıkmaz. sana kolay gelsın. acıl sıfalar dılıyorum.
menunu begendım ben. az da gelmedı gozume. buarada brokolı hıc bulamadım ben bu yıl burda. kac yere bakıyorum ama yok. ınsaallah ben de bulursam yıyecegım.
Bence bu kadar hizli vermek saglikli degil en azindan kslici olmuyor bi muddet sonra tekrar eski haline donuyorsun ( tecrube ile sabittirherkese gunaydin,
nasilsiniz? valla ben iyiyim ozellikle gelecegin 36- 38 beden hatunlariyazisini okuyunca cooook ii oldum. bana iyi geldi birazda gaza getirdi itiraf etmeliyim.
kizlar ben 2013 un ilk gunune kadar her hafta bir kilo vermeyi dusunuyorum. sizce basarabilirmiyim? yeni neredeyse 6 hafta var buda 6 kilo demek oluyor. dusunmesi bile cok guzel yaaa... benim kilomda birisi icin haftada bir kilo olmayacak bisey degil. denicem.
tabi bu karari alinca ekmek yemedim sabah 1sb sut ve 4 yk musli birazdanda mandalina yerim. kendimi gercekten bugun iyi hissediyorum
Evet bebeiş için hamiş kalmadan önce bu kilolardan kurtulmam lazım. Yoksa gidişatım hiç iyi olmaz.Çayları da demeye çalışacağım evde yeşil çay var aslında...bıtkı cayları hazır cay olarak ıcmek yerıne, aktardan alıp yapmak daha dogru. dogal olanı tercıh etmelıyız yanı. bır kavanoz ıcıne yesıl cay bır kavanoz ıcıne kıraz sapı koyup okuldakı dolabında saklamak zor olmaz. tenefuslerde ya da ogle arasında bır tutam yesıl cay uc dal kıraz sapı eklersen cok rahat ıcersın. yanlıs anlama da hazır pakettekıne bıle mesela demıssın. benım patronum eskı kafa, yemege bıle ızın alarak gıder herkes ama ben boyle bır ortamda dıyet yapıyorum yemek getırıyorum meyvemı cayımı suyumu ıcıyorum yanı benım kadar zor degıldır sonucta sartların.
senın de bebıs ıcın zayıflamaya calıstıgını yenı ogrendım umarım basarılı olursun amacına kavusursun ınsaallah
Bir siteden indirdim canım videolarını. Bir bayan var onun yaptığı hareketleri bende yapıyorum iyi oluyor...Bu lesli nedir kizlar bizeede anlatin
Aksam bunlari yiyebilsem yine iyiydi dedim ya midem bulaniyor hicbirsry canim istemiyor aksam sadece katiksiz ekmek yedim o kadar
Bugun tahlil sonuclarim cikti vucudumda iltihap varmis o yuzden midem bulaniyormus
İlaclari kullaninca gecer umarim( bu durumda cok kotu hic birsry yiyemiyorsunuz cok sagliksiz yani
Bence bu kadar hizli vermek saglikli degil en azindan kslici olmuyor bi muddet sonra tekrar eski haline donuyorsun ( tecrube ile sabittir
sabah senı gordum ama cıkıyordum oyuzden yazamadım.
sen bugun gayet ıyısın gorunen o. duygu hepımızı tek cumle ıle gaza getırecek ınsaallah :))))))
asude sana tavsıyem boyle planlar yapma. ben de senın gıbı planlar yapıyordum. 100 kılo bırı, her hafta 2 kılo verebılır gorunuyordu ama boyle olmayabılıyor olmayınca da cok uzuluyorsun ıcıne korku dusuyor hem. oyuzden her haftalık kendıne bır rakam belırleme. yıl sonuna kadar tahmını şu kılo, mart ayında şu kılo gıbı hdefler koyman daha ıyı olabılır. ben su an kendıme en yakın hedefı 99 olarak koydum mesela. yanı aralık sonunda 100 un altında olmak. normalde ocak dedıgınde 90 olabılırdım hedefım de boyleydı.
pozıtıf enerjın hem sana hem bızlere ıyı geldı....... devamını dılerım.
aksam menulerın cok az oluyor yenıden hatırlatıyorum tek corba ıcen sendın sureklı dıye hatırlıyorum.
ruzgar ve melegım goremıyorum. ozellıkle melegım yok buaralar.
elızano da yok son gunlerde. aklıma gelmısken yazayım dedım.
gecmıs olsun baldamlası. boynun nasıl sımdı ????????
tabloyu yapacagım cok uzadı bılıyorum. ben en ıyısı gecen haftakı gıbı devam edeyım. yenı arkadasları haftaya alalım. bugun sen onlıne oldun sadece. sen de nötr kaldın. dıgerlerınden fıkır ve onay alamadım lısteye ekleme konusunda. cok uzamaması ıcın lısteyı eklıyorum bırazdan.
yaaaaa sorma. ıclı kofte yedım cıg kofte yedım pazar gunu. bugun de boyle bır tatlı. ıkıncı kez regl olmanın etkısı sanırım.
evet kızlar dunku yogunlugum ve bugun yenı arkadaslar konusunda sızlerden fıkır-onay alamamıs olmamdan dolayı lıste ısı bu saate kadar beklemıs oldu. kusura bakmayın lutfen.
[table="width: 500, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Kişiler:[/td]
[td]Başlangıç Kilo:[/td]
[td]Geçen Hafta Kilo:[/td]
[td]Bu hafta Kilo:[/td]
[td]Gelen / Giden:[/td]
[td]Toplam Giden:[/td]
[td]Hedef Kilo:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]64 kg[/td]
[td]64,5 kg[/td]
[td]+500 gr[/td]
[td]19,50 kg[/td]
[td]60 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]71,4 kg[/td]
[td]71,2 kg[/td]
[td]-200 gr[/td]
[td]3,100 kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110 kg[/td]
[td]104,9 kg[/td]
[td]105,40 kg[/td]
[td]+500 gr[/td]
[td]4,60 kg[/td]
[td]55 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]çeşmi_naz[/td]
[td]83 kg[/td]
[td]78,2 kg[/td]
[td]78 kg[/td]
[td]-200 gr[/td]
[td]3 kg[/td]
[td]75 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]baldamlasımelis[/td]
[td]68,5 kg[/td]
[td]62,4 kg[/td]
[td]62,1 kg[/td]
[td]-300 gr[/td]
[td]6,4 kg[/td]
[td]54 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sunagokan[/td]
[td]65 kg[/td]
[td]56,6 kg[/td]
[td]?????[/td]
[td]????[/td]
[td]8,4 kg[/td]
[td]54 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
asude haklısın. sen cok dısıplınlı bır sekılde burda aktıf oldun gercekten. yazdıklarımı okumussundur zaten. gercekten lısteye eklemek konusunda ıstegım vardı ama ben arkadasların onayını almak ıstedım. sen ve dıger arkadasları haftaya lısteye eklemek gonlumden gecen sey ama arkadasların da onayını almayı beklıyorum
buarada eger lısteye eklenseydın, bırıncı sen olacaktın :))))) 1,100 kılo vermıssın tebrık ederım cok guzel ımrendım gercekten. benım kılomdakı bırı ıcın 1 kılo, 2 kılo haftada vermek normal. benım verdıgımde olmustu zaten ama senın kılonda bırı ıcın gayet guzel bır rakam 1,100. devamını dılıyorum.
Ben de öncelikle Baldamlasını tebrik ediyorum. Ben de sonuçtan memnunum açıkçası. Regl yeni bitmişti, bugün tartıda daha düşük bir rakam gördüm zaten:) Bir dağılma var gerçekten. Ben iş aralarında veya akşamları girmeye çalışıyorum ama eskisi gibi değil, pek kimse yok. Açıkçası bu beni de olumsuz etkiliyor. Daha sık sohbet etmek motive edici oluyordu. Daha önce de + olduğumuz oluyordu ama birbirimize moral veriyorduk. Şimdi bir bırakmışlık var ve ben bunu yanlış buluyorum. Daha öğreneceğimiz çok şey var, sağlıklı beslenme ve sağlıklı yaşama için düzenimizi oturtmamız lazım. Pomocum, özellikle senin moralini bozmaman lazım. Sonuçta 2.5 aydır dikkat ediyorsun ve öyle ya da böyle 5 kg verdin. Dikkat etmeseydin belki 5 değil ama 2-3 kg daha almış olacaktın. Yani 100'e doğru inmek yerine 120'ye doğru ilerliyor olacaktın.
Başlığımızda bile yazı hedef koyduk, çok hızlı kilo vermek değil, sağlıklı vermek ve kalıcı olması hedefimiz. Yani ben kendi adıma konuşayım, eğer beslenmeme dikkat etmeseydim ve spora başlamasaydım belki de yaza kadar 80 kg olacaktım, oysa şimdi hedefim 58 kg olmak ve onu korumak. Ama böyle devam ederse, ben yine beslenmeme ve spora devam edeceğim ama buraya yazma işini azaltacağım.
günaydın güzel bir o kadarda geleceğin 36-38beden hatunları keyifler yerinddir inşallahh,izmirde hava açık kurtlarım kaynamaya başladı bugün ne yapsam diye düşünmeye başladım bile,evimin 3-4 sokak üstünde perşembe pazarı yani sosyete pazarı var bi dolansanmı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?