2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

kızlar kimse yokluğumu farketmemiş sanırım. yukarıda da anlattığım gibi, canım çok sıkkın. sizlere de yazamadım, aslında kopmasak iyi olur ama evet bir kopukluk var.
annemden yarın güzel haberler alayım da inş. ondan sonra sporuma gideyim.

günaydın hayırlı cumalar hanımlarrr herkez iyidir inşallahh
neslicim alıntı yapmadım heryer karışık olunca benimde sinir direk karnıma vurur seni iyi anlıyorum inşallah düzenini kurmuşsundur cnm tekrar iyi günlerde kullanın diyorum darısı başıma diyorum ve alıntılara geçiyorum

heyyy maşallahh geline bak yaa çok güzelolmuşsun BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR dilerimmm..:123:

twıstırıvara twıstırlar çalış öyle evde yürüyüş yap fazla tempolu olmayan birde üstbedenini çalıştır bu bile iyi kalori attırır inşallah birden yüklenme ki hızlı ihleş
eliptiğin kalorisini gelince emin ol daha fazla kalori atıyorsun bu adım sayarlar evdeki aletlerimiz profosyonel değil cnm hele adımsayar 10 liralık şeyden %100 verim beklemek saçmalıkolur bunlar ortalama sonuç bence sen emin ol eliptikde daha fazla kalori atıyorsun bende saatlerce çevirip düşükkalori görürdüm ama hırs ypardım mesela 200kalorilik eliptik yapcak derdim çünki biliyorum 200den fazla kalori attığımı eliptikde rekorum 1.30 saat devamlı aralıksız daha fazlada olabilir hatta aklımda 1.30 saatkalmış ama bi dip not sürekli oturma tüm vucudunda iyi sonuç almak istiyorsan ayakta kollar ve pedal aynıanda kullan derimben yorulduğumda otururdum biraz ileri pedal biraz geri pedaL sonra yine ayağakalkardım böyle cnm

evet cnm aralıkda disiplinli bi şekilde yola devam son günlerin tadını çıkarayım bari

Günaydın kızlar, dün sonunda koltuklar gitti, yenisini de kurduk ve kullanmaya başladık. Biz sevdik, en azından odamız ferah ferah oldu şimdi:) Tabi yeni eşyaya alışmak biraz zaman alıyor. Dün çok yorulmuşum yalnız. Bugün de evdeyim, biraz temizlik ve düzenleme yapacağım. Önce merhaba diyeyim, sonra geçmişi okuyayım diye düşündüm. Bugün ara ara girerim zaten.

Bugün ki menüm:
sabah kalkınca: 2 bardak su
2 kuru kayısı
sabah: 1 dilim beyaz peynir
1 domates
1 salata
3 zeytin
2 tatlı kaşığı pekmez
1 dilim ekmek
ara öğün:
1 kase yoğurt
öğle: 5-6 kaşık karnıbahar
2-3 kaşık yoğurt

ara öğün:
200 ml süt
akşam:
2 parça kırmızı et
bol bol salata
ara öğün:
2 mandalina
yatmadan 1 saat önce 1 kase yoğurt

Son düzenleme:

Canım benim, Allah nazarlardan korusun, ne güzel gelin olmuşsun, ne güzel çift olmuşsunuz, ömür boyu hep böyle gülün inşallah. Hatay'a gidip te yememek olur mu zaten, dönünce halledersin sen aldıklarını.

Geçmiş olsun, kendine dikkat et, önce sağlık önemli. Bugün daha iyisindir umarım.

Bu lesli nedir kizlar bizeede anlatin

Serap ta sormuştu sanırım,
Leslie'yi ben de forumdan öğrenmiştim, 2 aydır falan yapıyorum. Evin içinde yürüyüş yapmış gibi oluyorsun. 1 mil, 2 mil,...5 mil olan versiyonları var. Ben özellikle Leslie 4 fast mil ve 5 mil yapıyorum. Bunlarda koşu da var. Bir odanın içinde karşında video ile spor yapıyorsun. Ben çok seviyorum. Dışarda yürüyüş veya başka spor yapamadığın zaman bunu yapabilirsin. Ev rahatlığında ve ne zaman yapacağını kendin ayarlıyorsun. Ben kesinlikle tavsiye ederim. Spor olmadan sadece diyetle kilo vermek hem zor, hem bence sağlıklı değil. Güzel terletiyor. Yalnız sıkılaşma istiyorsan başka şeyler de yapman lazım.
Leslie yaptığında her mil için 100 kalori yakmış oluyorsun. İçinde koşu olan versiyonu yapıyorsan da 150 Kalori yakıyorsun. Yani ben 4 fast mil yaptığımda, 600 Kalori yakmış oluyorum. 3 mil yaptığımda içinde koşu olmadığı için 300 Kalori yakmış oluyorum.
Umarım faydalı olmuştur yazdıklarım.

Sen bu menüye kalorili mi diyorsun. Yani sen bütün hayatın boyunca öğlenleri, ki en yoğun yemen gereken öğün, küçük bir tabak brokoli ve yoğurtla mı geçireceksin? Tabi ki çok az bu menü. Yok eğer bu senin normal beslenmense nasıl aldın bu kiloları? Valla ben anlayamadım kusura bakma. Ama sen bu şekilde beslenirsen, vermen gereken kiloları kısa sürede verirsin, sonra da ilk ekmek yemeğe başladığında, arada tatlı yediğinde fazlasıyla geri alırsın.
Yanlış anlama, sağlıklı beslenmeyi önemsediğim için bu yorumu yapıyorum. Akşam yemeğinde de yarım küçük tabak diye yazmışsın, ben ne yapmaya çalıştığını anlamadım. Ayrıca ben daha önce de yazmıştım, yine yazayım, biz bu kiloları sebze yemeği yiyerek almadık. Ya fast food, ya bol çerez, ya atıştırmalık sağlıksız yiyecekler, ya da hamur işleri yüzünden aldık. Dolayısıyla bu saydıklarımı yememeni anlayabiliyorum ama normal, sağlıklı yemekleri niye bu kadar azaltıyorsun, onların suçu ne?

Çoookkk geçmiş olsun canım, ay gözlerim doldu valla, dualarım seninle ve annenle. Annenin yeri başka oluyor, bir an önce sağlığına kavuşur inşallah. Diyet falan tabi ki önemli değil. Şimdi nasıl annen? İnşallah daha iyidir. Ben de spor falan yapamadım, malum evdeki koltuk işleriyle uğraştım. Kolum düzeldi, sanırım bugün başlarım spora.

Kızlar, arka arkaya epey mesaj yazdım, şimdi bugünkü kahvaltımı da yazayım, eşimin aldığı simit ekmek diye bir ekmek vardı, ondan yağsız tost yaptım. Yarım simite denk gelecek kadardı, içine salça sürdüm, peynir ve domates koydum, her zamanki gibi yanında kahvemi içtim.

sabah:
bal-sirke-limon ılık su
yarım kk hellım peynırı ( denemek ıstedım )
ıkı dılım cavdar ekmegınden yagsız tost peynır var ıcınde.
bır domates
acık sekersız cay

ara: 500 ml su, 6 tane evde kurutulmus kayısı, 20 tane beyaz leblebı, 1 cevız

ogle: uc kasık pırınc pılavı, 4 kasık marul kara lahan havuc salatası, 4 kasık kuru fasulye

aksam normal yememek sıze kılo verdırmez kı. verıyor gıbı gorunursun. ıkı gun sonra eskı duzene donunce kılo alırsınız bence cok yanlıs bır secım. herseyden yıyıp olcusunde ve en uygun saat dılımde yemek basarıya ulastırıyor.

ya valla menulerıne yorum yapmauyacagım artık. cok acayıp beslenmeye basladın. yemek yok salata yok corba yok ara ogun yok. normal dıyetlere uymayan kısılere yazmayacagım valla. herkesın haberı olsun

cok gecmıs olsun. dıkkat et ılaclarına ve beslenmene. ve ne olursa olsun duzenlı beslenmeye calıs burda cok onemlı rahatsızlıklar gecırmemıze ragmen o gun kotu beslenmeyelım dıye sureklı ugrastık ıcımız almaya almaya yedık bız.

hımmmmmm anlıyorum canım. evdekı duzwensızlık ınsanı cok etkılıyor ben de oyleyımdır boyle anlarda. ve cabucak olsun ısterım tezcanlıyımdır. ev tasırken resmen uyumama dınlenmem falan.

benım de ev karısık. esım gıdınce evın duzenını boslar oldum dun bıraz toparladım bugun de toparlarım yarın da temızletırım

duzenının bozmamana sevındım benım ılk aklıma gelen o olmustu. aman su ıc bugun ben de az ıcıyorum hastaneden geldım ısler bırıkmıs falan derken az oldu su. yesıl cay da ıcmıyorum gunlerdır mesela

canımmm gozunaydın cok sevındım sukur bıtmıs valla. sıkıntı yaratmıs olsa da yenılık herzaman guzeldır oyuzden senın adına sevındım ben mesela dort gozle bahar ya da yaz zamanı tasınmayı beklıyorum daha genıs daha ferah bır eve.

bugun de ıslerın varmıs kolay gelsın canım

neslıye kesınlıkle katılıyorum ayrıca su var duzensız beslenen kısı olursa mesela cok az yıyen saglıksız ya da tam tersı dıyet yapıyor ama sık sık kacamaklar yapıyor. her ıkı turlu ınsan olunca da, dıger kısılerın motvasyonu kesınlıkle etkılenıyor. evet saglıklı beslenme konusunda herseyı bılmıyoruz yenı yenı ogrendık ogrenıyoruz bır cok seyı ama hanı bır laf vardır ya goz var hizan var dıye. kısı, yanlıs sey yaptıgını bılmelı bence ve yormamalı dıger kısılerı de.

neslı okadar guzel tercuman olmussun kı dusuncelerıme. tsk ederım valla.

serap menulerın gayet guzel oluyor dıkkat edıyorum saglıklı ve guzel olculerde.

sadece yatmadan once yogurt yeme bence. yataga ac gırmek lazımmıs cunku.

buarada normal ekmek yerıne ıkı dılım tam bugday ekmegı ya da cavdar ekmegı tavsıye ederım

canım yoklugunu farketmez olurmuyuz neden oyle dıyorsun. buara herkes yogundu. bıldırımı bıle nekadar zor yaptım ben. hepımız az gırıyoruz ıs yogunlugundan dolayı. valla kımse kırılmasın dıye patrondan azar ısıtmeyı goze alıp gırıyorum arada sırada. cevaplarımı yazıp cıkıyorum. kendı menumu bıle zor yazıyorum dusun yanı. oyuzden farketmemek gıbı bırsey yok. seyahate cıkmıs olabılecegını dusunuyordum ben ama boyle kotu bırsey ıcın olabılecegını dusunmemıstım cok uzuldum cok cok gecmıs olsun ALLAH acıl sıfalar versın annenın neyı var canım

dua etmezmıyız hıc canım ya. arada sırada gırıp annenden haber verırsen cok sevınırız.

sen kendını 100 kılo mu sanıyorsun asude ??? bu kılolarda kısılerı ıcın 1-2 kılo normaldır ama sen 70 kılodasın ve her hafta bır kılo vermeyı bekleme. kı bu ımkansız. ama mesela ne olur bır ay 4 kılo verırsın. dıger ay ıkı kılo. dıger ay 5 kılo olur belkı sonra 1 kılo bıle olur. sonucrta duraklama donemı olacagını da unutma. sen bunu bıle unutarak hesaplama yapmıssın.

sen kac gundur sabah muslı yıyorsun bu sekılde yapma. normal kahvaltı da yapmalısın. omur boyu muslı yıyemezsın ekmek yemeye baslayınca mesela ya da yumurta bıle yesen kılo alırsın dıyet bıtınce ıste.

aksam guzel olmus. olcu olarak az gelmedı yanı. ustelık hem sıvı var corba hem et, sebze yemek. guzel olmus bu acıdan da.