- 15 Kasım 2009
- 1.459
- 1.158
- 133
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #1.241
heyyy maşallahh geline bak yaa çok güzelolmuşsun BİR ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR dilerimmm..slm kızlar düğünümü yaptık ama hala hataydayım kısmetse salı dönüyoruz birkaç foto yollayım size pomocum merak ediyodunn hepinizi çok özledim kilo ile ilgili hiç birşey demiyorum yedimde yedim valaaa
evet canım. doktora sormadan yuklenmem kesınlıkle. elıptıgı bılıyorsun ayagına cok yuklenıyorsun dıkıslere zarar vererek bınersem mahvolurum valla agrıdan. okadar delılık yapmam merak etme :))))) hırs oldu tamam da canımı da acıtmam okadar :))))))
o bazı kısılere gıcık oluyorum :))))))) şaka bır yana haklısın benım vucudum cok cabuk odem topluyor bu kesın. ılacın etkısı zaten ama bır de sureklı kontrollu olmam gerektıgını anladım ıyıce. puzzle gıbı. tek bır parca eksık olsa, resım tamamlanamıyor yanı kılo veremıyorum. dun basladım denemelere. bugun de devam edecegım ozaman haftaya daha ıyı analız yapmıs olurum kesın.
ooooooo super. demek aralık. desene yenı yıla cok azımlı gırecegız sayende. yıne yarıs yaparız aralık ayında. kım daha cok spor yaptı dıye :))))
elıptıgın kalorısını nasıl anlıyorsun sen duygu ? 10-15 dk canım cıkıyor şapur şupur ter oluyor ama 20 kalorı dıyor mesela. ben 20 kalorıyı yururken 100 adımda verıyordum dıyelım. tabıkı terleme mıktarı kıyaslanamaz ama elıptıgın kalorı ayarı mantıklı degıl mı acaba ? bır bır bucuk saat tepesınden ınmıyorum 100 kalorı dıyor mesela.
ben savas acmak ıcın yola cıktım. savas da actım ama sanırım bır aydır bırseyler oldu bana. sensızlık de yaramadı, ıslerın yogunlugu da yaramadı sanırım :)))
ama gelecek hafta bomba gıbı baslayacagım. motıvasyonum yuksek ıkı gundur.
hımmm demek regl oldun. haftaya kılo verırsın kesın sen. koruma donemınde olsan bıle tartıda az cıkarsın kesın.
gez valla. bulursan brokolı al de ye benım yerıme. cok sevdıgım bırsey degıl ama bulamadıgım ıcın hırs oldu :))))))
slm kızlar düğünümü yaptık ama hala hataydayım kısmetse salı dönüyoruz birkaç foto yollayım size pomocum merak ediyodunn hepinizi çok özledim kilo ile ilgili hiç birşey demiyorum yedimde yedim valaaa
Aksam bunlari yiyebilsem yine iyiydi dedim ya midem bulaniyor hicbirsry canim istemiyor aksam sadece katiksiz ekmek yedim o kadar
Bugun tahlil sonuclarim cikti vucudumda iltihap varmis o yuzden midem bulaniyormus
İlaclari kullaninca gecer umarim( bu durumda cok kotu hic birsry yiyemiyorsunuz cok sagliksiz yani
Bu lesli nedir kizlar bizeede anlatin
kalici olmazmi? haftada bir kilo benim kilomdaki birisi icin
cokda fazla degil. sonucta ac kalarak bunu yapmayi dusunmuyorum. kalorisi mumkun oldugu seylerden beslenerek vermeyi dusunuyorum tabi basarabilirsem.
mesela bugunki menum:
sabah: 4 yk musli, 1 sb sut
ara: mandalina, 2 hurma
oglen: 1 kucuk tabak brokoli, 4 yk yogurt
ara: 2 hurma
aksam: 1 kase corba, yarim kucuk tabak firinda yaptigim etli sebze yemegi
yeni gördüm pomo, iyiyim şükür. düşüncen için tşk ederim
afiyet olsun. sen daha iyi biliyorsun kimin girmesi gerektiğini senin aldığın kişilere hayır demem ben
ay ben bu kadrala 1. olacağımı hiç düşünmemiştim. ama bu hafta berbat geçti benim için
evet 1. liği hak eden arkadaşımız da burdaymış. tebrik ediyorum
evet malesef bir kopukluk var
nesli kolun incimiş sanırım, geçmiş olsun. şimdi nasılsın. ben 2 gündür ne spora gidebildim ne de jillian ı yapabildim. annem rahatsızlanmış günü birlik memlekete gidip geldik. hastanede yatıyor şimdi de. canım çok sıkkın dua ed,in de bir an önce çıksın hayırlısıyla. diyet falan düşünemiyorum onun için de. daha ne kadar kalacağı bile belli değil yani. çok üzgünüm. buraya da onun için yazamadım. yazılanların hepsini de okuyamadım....
ayy inş. o günleri görürüz hayırlısıyla.
Pomocum biz esimle bir karar aldik ogennormal yemrk yiyorux ama aksam sadece brokolihaslama salata yogurt yiyoryz esimde kararli kilo vermeye oyle olunca gayet rahat oluyor ben yemek yapmsk istesem bile esim ywpma diyor sadece kizima yetecek kadar yemek yapiyorumbiraz da isime geliyor yemek derdi yok
Amq dun aksam sadece katiksiz ekmek yefim midem bulaniyor ya canim bisey istemiyor
Bugun sabah
Midem bulanmasina ragmen yedim:
1 sahanda yumurta
Biraz yogurt
4 zeytin
2 dilim ekmrk
Biraz tereyagi- bal bunlari yedim ama bin pisman oldum oglene kadar midem agzimda dolastim resmen
Oglen
2 dilim ekmek
1 kk peynir
Aksam bunlari yiyebilsem yine iyiydi dedim ya midem bulaniyor hicbirsry canim istemiyor aksam sadece katiksiz ekmek yedim o kadar
Bugun tahlil sonuclarim cikti vucudumda iltihap varmis o yuzden midem bulaniyormus
İlaclari kullaninca gecer umarim( bu durumda cok kotu hic birsry yiyemiyorsunuz cok sagliksiz yani
Yok gülüm yaa, kaçamak yapmadım da resmen kulaklarımdan duman çıkıyor. Ne zormuş birşey satmak. Bir de bizim sitenin katı kuralları var. Bugün 6'ya kadar bitirmeleri gerekiyor, sonrasında izin yok. Koltukları alan kişi nakliyeyi halledemedi bir türlü. Bir de zaten tanımadığım insanların eve girmesi falan rahatsız ediyor beni. Üstüne bugünüm boşa gitti resmen. Sabah standart yağsız tost kahvaltımı yaptım, öğlen bol domatesli makarna yaptım ve 1 tabak ondan yedim. Ara ara kahve içiyorum, bir de 10 tane badem ve 2 kuru incir yedim. Aslında sinirden yiyesim var ama tutuyorum kendimi. Ay bak buraya yazınca bugün doğru dürüst su içmediğimi fark ettim. Kalkıp su içeyim ben hemen.
Bu lesli nedir kizlar bizeede anlatin
Günaydın kızlar, dün sonunda koltuklar gitti, yenisini de kurduk ve kullanmaya başladık. Biz sevdik, en azından odamız ferah ferah oldu şimdi:) Tabi yeni eşyaya alışmak biraz zaman alıyor. Dün çok yorulmuşum yalnız. Bugün de evdeyim, biraz temizlik ve düzenleme yapacağım. Önce merhaba diyeyim, sonra geçmişi okuyayım diye düşündüm. Bugün ara ara girerim zaten.
Sen bu menüye kalorili mi diyorsun. Yani sen bütün hayatın boyunca öğlenleri, ki en yoğun yemen gereken öğün, küçük bir tabak brokoli ve yoğurtla mı geçireceksin? Tabi ki çok az bu menü. Yok eğer bu senin normal beslenmense nasıl aldın bu kiloları? Valla ben anlayamadım kusura bakma. Ama sen bu şekilde beslenirsen, vermen gereken kiloları kısa sürede verirsin, sonra da ilk ekmek yemeğe başladığında, arada tatlı yediğinde fazlasıyla geri alırsın.
Yanlış anlama, sağlıklı beslenmeyi önemsediğim için bu yorumu yapıyorum. Akşam yemeğinde de yarım küçük tabak diye yazmışsın, ben ne yapmaya çalıştığını anlamadım. Ayrıca ben daha önce de yazmıştım, yine yazayım, biz bu kiloları sebze yemeği yiyerek almadık. Ya fast food, ya bol çerez, ya atıştırmalık sağlıksız yiyecekler, ya da hamur işleri yüzünden aldık. Dolayısıyla bu saydıklarımı yememeni anlayabiliyorum ama normal, sağlıklı yemekleri niye bu kadar azaltıyorsun, onların suçu ne?
Bugün ki menüm:
sabah kalkınca: 2 bardak su
2 kuru kayısı
sabah: 1 dilim beyaz peynir
1 domates
1 salata
3 zeytin
2 tatlı kaşığı pekmez
1 dilim ekmek
ara öğün:
1 kase yoğurt
öğle: 5-6 kaşık karnıbahar
2-3 kaşık yoğurt
ara öğün:
200 ml süt
akşam:
2 parça kırmızı et
bol bol salata
ara öğün:
2 mandalina
yatmadan 1 saat önce 1 kase yoğurt
yeni gördüm pomo, iyiyim şükür. düşüncen için tşk ederim
afiyet olsun. sen daha iyi biliyorsun kimin girmesi gerektiğini senin aldığın kişilere hayır demem ben
ay ben bu kadrala 1. olacağımı hiç düşünmemiştim. ama bu hafta berbat geçti benim için
evet 1. liği hak eden arkadaşımız da burdaymış. tebrik ediyorum
evet malesef bir kopukluk var
nesli kolun incimiş sanırım, geçmiş olsun. şimdi nasılsın. ben 2 gündür ne spora gidebildim ne de jillian ı yapabildim. annem rahatsızlanmış günü birlik memlekete gidip geldik. hastanede yatıyor şimdi de. canım çok sıkkın dua ed,in de bir an önce çıksın hayırlısıyla. diyet falan düşünemiyorum onun için de. daha ne kadar kalacağı bile belli değil yani. çok üzgünüm. buraya da onun için yazamadım. yazılanların hepsini de okuyamadım....
ayy inş. o günleri görürüz hayırlısıyla.
kalici olmazmi? haftada bir kilo benim kilomdaki birisi icin
cokda fazla degil. sonucta ac kalarak bunu yapmayi dusunmuyorum. kalorisi mumkun oldugu seylerden beslenerek vermeyi dusunuyorum tabi basarabilirsem.
mesela bugunki menum:
sabah: 4 yk musli, 1 sb sut
ara: mandalina, 2 hurma
oglen: 1 kucuk tabak brokoli, 4 yk yogurt
ara: 2 hurma
aksam: 1 kase corba, yarim kucuk tabak firinda yaptigim etli sebze yemegi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?