- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #1.381
sen de suyu yanından ayırma canım, yeşil çayını bitki çaylarını da tut yanında sürekli eminim ki sen de o artılardan hemencecik kurtulacaksın
merhaba duygucumm
elma krom hazır poşet çaylar var ya onlardan, migrostan almıştım ben kutu halinde 3 4 tl bişeydi sanırım. ilk içtigimde suda çok bekletmişim resmen demir tadı vardı içememiştim ama 3 4 dk bekletip de çıkarınca sanki elma çayı içiyormuşsun gibi bir tadı oluyor. rahatsız etmiyor yani beni. sindirimi düzenliyormuş diye biliyorum ben. özellikle tuvalet problemi olan bir arkadaşım bu çay seyesinde düzene sokmuştu o problemini. ben de bu ara sıvıyı az tükettigim için sıkıntı yaşamıştım şimdi düzene gireyim 2 günde 1 falan içmeye başlayacagım. kendi adıma bendeki şişliği bayagı giderdi umarım sizlerde de öyle faydası olur.
bu arada kuzeycigini öp benim için de annnesi, yakışıklı çocuk ne de olsa çevreden de rahat bırakmıyorlardır onu sarılır öper tabi herkesi
Kızlar bu arada elma krom içenler artıyor bakıyorum. Benim bildiğim krom tatlı isteğini kesiyor. Öyle duymuştum ama ne kadar doğru bilmiyorum.
Ben kahvaltıda akşamdan kalan sebze çorbasını ısıttım, içine yarım dilim tam buğday ekmeği doğradım ve onu yedim. Bugün benim için çorba günü olacak sanırım. Arada da bitki çayı içsem hiç fena olmaz tabi.
duygu ya ben kılo cetvelı degıstırecegım gecen hafta da unutmusum zaten. ama arama motorunda arıorum bulamıyorum o konuyu. bana lınk atabılır mısın sen de varsa. sık kullanılanlara ekledıysen eger. ben eklemedım malum ısyerı olunca.kk dan dırekt gırıyorum sureklı. sıfırdan hazırlıyordum.
ÖPERİM ABLASI,ETRAF ELBET SEVMEK İSTİYORDA BUDA GİDİYOR YANİTANIMADIĞIKİŞİDE GEL DESE GİDİYORR BUNDAN RAHATSIZIM CNM, BU ARADA WC SORUNUM YOK BENİM İŞTAH KAPATICIBİRŞEY İÇMEM LAZIM ZAYIFLAMA İLACI KULLANMAK İSTİYORUM ŞURDA KALMIŞ 5 KG SABREDEMİYORUM İŞTAHIMDA AÇIK ÇOK SIKILDIM AMA KORKUYORUM İLAÇ KULLANMAYI KALP KİRİZ ÇARPINTI FİLAN OLUYOR DİYEEEsen de suyu yanından ayırma canım, yeşil çayını bitki çaylarını da tut yanında sürekli eminim ki sen de o artılardan hemencecik kurtulacaksın
merhaba duygucumm
elma krom hazır poşet çaylar var ya onlardan, migrostan almıştım ben kutu halinde 3 4 tl bişeydi sanırım. ilk içtigimde suda çok bekletmişim resmen demir tadı vardı içememiştim ama 3 4 dk bekletip de çıkarınca sanki elma çayı içiyormuşsun gibi bir tadı oluyor. rahatsız etmiyor yani beni. sindirimi düzenliyormuş diye biliyorum ben. özellikle tuvalet problemi olan bir arkadaşım bu çay seyesinde düzene sokmuştu o problemini. ben de bu ara sıvıyı az tükettigim için sıkıntı yaşamıştım şimdi düzene gireyim 2 günde 1 falan içmeye başlayacagım. kendi adıma bendeki şişliği bayagı giderdi umarım sizlerde de öyle faydası olur.
bu arada kuzeycigini öp benim için de annnesi, yakışıklı çocuk ne de olsa çevreden de rahat bırakmıyorlardır onu sarılır öper tabi herkesi
BEN CANA YAKINIMDIRTABİ SEVDİKLERİME AMA EVMEDİKLERİME KARŞI ACAYİP GICIK BİRİYİMDİRBU ÇOCUK GERÇEKDEN KİME ÇEKMİŞ:)))aa valla unuttum. ben uzun zamandır camasır bulasık dısında bırsey yapmıyorum. onceden ustunden yapardım ama detaylı temızlık baskasına yaptırırıyorum malum tek pazar gunu yetısemıyorum ama ozellıkle bır aydır ayagımdan dolayı ev ıle ılgılenemedım ve toplu bır temızlık yaptırdım haftasonundan once. ben pıs hatun olarak pazartesı gununu unuttum kuzum ya :)))))
ben aldım ve bugun ıctım. cok hosuma gıttı tadı. ama bugun yesıl caya da baslayacagım. eskı pomo olmam lazım yahuuuuuu
ayyyy yerım ben onu. bana yılısıklık yapabılır mı acaba oglunuz hanımefendı :))) ben seve seve razıyım yanı :))))
annesıne cekmemıs bak bu oglan. baba desen ızmırlı olmasına ragmen agır, mutasıp bır adam. sen mesafelısındır. bu kıme cekmıs yahu :))))
GEÇMİŞ OLSUN CANIM BENİM LAF OLSUN DİYEİ DEMİYORUM YAPABİLCEĞİM BİRSEY VARSAHİÇÜŞENMEM Bİ VAPURA BAKAR GELMEM KENDİNİ İYİ HİSSETMİYORSAN BAKARIM SANAAAKLINDA OLSUNKızlar bu arada elma krom içenler artıyor bakıyorum. Benim bildiğim krom tatlı isteğini kesiyor. Öyle duymuştum ama ne kadar doğru bilmiyorum.
Ben kahvaltıda akşamdan kalan sebze çorbasını ısıttım, içine yarım dilim tam buğday ekmeği doğradım ve onu yedim. Bugün benim için çorba günü olacak sanırım. Arada da bitki çayı içsem hiç fena olmaz tabi.
SAĞ OL CANIM ÇAMAŞIRLAR YIKANIYORR..Tekrar yatış durumuna geçmeden Duygu'ya kolay gelsin diyorum, çamaşır yıkayayım demişti. Bu arada Duygu, pilatese başladın mı, nasıl gidiyor, ölçülerini aldın mı?
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html,
YENİGÖRDÜM CNMM
ÖPERİM ABLASI,ETRAF ELBET SEVMEK İSTİYORDA BUDA GİDİYOR YANİTANIMADIĞIKİŞİDE GEL DESE GİDİYORR BUNDAN RAHATSIZIM CNM, BU ARADA WC SORUNUM YOK BENİM İŞTAH KAPATICIBİRŞEY İÇMEM LAZIM ZAYIFLAMA İLACI KULLANMAK İSTİYORUM ŞURDA KALMIŞ 5 KG SABREDEMİYORUM İŞTAHIMDA AÇIK ÇOK SIKILDIM AMA KORKUYORUM İLAÇ KULLANMAYI KALP KİRİZ ÇARPINTI FİLAN OLUYOR DİYEEE
BEN CANA YAKINIMDIRTABİ SEVDİKLERİME AMA EVMEDİKLERİME KARŞI ACAYİP GICIK BİRİYİMDİRBU ÇOCUK GERÇEKDEN KİME ÇEKMİŞ:)))
YANİ HADİ BEN SALLIYORUM YOLUN SONUNDAYIM SENİN SIKISIKI TUTMAN LAZIM POMO SENİ ÖYHLE Bİ LÜKSÜN YOK ZAMANHIZLI GEÇİYOR ARALIKGELDİMİ YAZA 6 AY KALCAK BİRAZ TOPARLANMAN LAZIMM BACIMM
GEÇMİŞ OLSUN CANIM BENİM LAF OLSUN DİYEİ DEMİYORUM YAPABİLCEĞİM BİRSEY VARSAHİÇÜŞENMEM Bİ VAPURA BAKAR GELMEM KENDİNİ İYİ HİSSETMİYORSAN BAKARIM SANAAAKLINDA OLSUN
SAĞ OL CANIM ÇAMAŞIRLAR YIKANIYORR..
PİLATES MALZEMESİ ALMADIM GDEÇENHAFTA FULL GEZDİM ŞİMDİ HEMEN ALAYIM ÜRÜNLERİ İYİ AKLIMA GETİRDİN AÇIKÇASI Bİ GEVŞEKLİK VAR ÜSTÜMDEKENDİMİ ARALIĞIN 15 ENDEKSLEDİM RESMEN İÇİMDEN GELMİYOR BIKMIŞIM NESLİCİMM BAŞLADIĞIMDA HABER VERİRİM SANA
Kızlar bu arada elma krom içenler artıyor bakıyorum. Benim bildiğim krom tatlı isteğini kesiyor. Öyle duymuştum ama ne kadar doğru bilmiyorum.
selam arkadaslar bende bahar 2013 e zayif girecem
yardim ve destek istiyorum
cok baliklama daldim ozur
oncelikle gunaydin
tatlı isteğini kesiyorsa tam benlikmiş o zaman
bu arada neslicim çok geçmiş olsun sanaahavaların dengesizliği yavaştan hepinizi vuruyor sanırım bakalım bana ne zamn sıra gelecekk
bol bol dinlen, umarım yarın sabaha hiç bişeyin kalmazz
Evet zor oluyor Ama tutmaya calisiyorumevet cok guzel basladın yenıden. sevındım valla. saglıgından endıse edıyordum ama zaten hasta oldugun ıcın yıyemıyormussun cok uzuldum gercekten duyunca.
kendını pasta borekten uzak tutmana cok sevındım hepımızın en dayanılmaz noktası bu pasta borekler valla.
buarada ne kursuna gıdıyorsun ???
Günaydın kızlar, bugün çok fena dökülüyorum. Evdeyim ve yatış durumundayım. Dün akşam htc'nin önerdiği gibi 3 limonu sıktım, içine biraz tuz atıp içtim ama bir faydası olmadı. Sanırım benimki başlangıç durumunu geçmiş. Doktora gitmek te istemiyorum, bugün dinleneyim bakalım ne olacak. Sabah pek güzel sohbet olmuş, önce sayfaları okudum.
Pomocum, ıspanaklı böreği tavsiye ederim, hem pratik, hem sağlıklı ve lezzetli. Karnıbaharı da anlatayım,
Karnıbaharı çiçeklerine ayırıp haşlıyorsun. Bir tabağa 2 yumurta kır, üstüne 1 bardağa yakın süt, 2-3 kaşık kadar zeytinyağı koy ve güzelce çırp. İçine tuz ve pulbiber koydum ben. Bir de 3-4 kaşık tam buğday unu koydum. Galeta da koyabilirsin. Aslında bu harç kızartma için kullandığımız harca benziyor, kıvamı o şekilde olacak.
Fırın tepsisine yağlı kağıt serip, haşlanmış karnıbaharları bu bulamaçla iyice bulayıp yağlı kağıt üzerine diziyoruz. Önceden ısıtılmış fırında 250 C sıcaklıkta kızarana kadar pişiriyoruz. Çıkardıktan sonra da üstüne sarımsaklı yoğurt ve üstüne de pul biber ekersen süper oluyor. Bu arada karnıbaharları fazla haşlama, biraz diri kalsınlar. Eşim Antepli biliyorsun, ona hafif yemekleri beğendirmek kolay olmuyor ve bunu beğendi:))
Cok sukur iyiyim canim ama inan sanki dusuk ysoiyormus gibi sanci cektim bu da bize ders oldu bir daha 85 gunu gecirmiycez( insallahhtcmn senın agrıların azaldı mı nasılsın ?????
Evet zor oluyor Ama tutmaya calisiyorum
Kuran kursuna gidiyorum canim ama saat 10 da yemek tenefusu oluyor o arada bayanlar evde ysptiklari borek corekleri getiriyorlar cay esliginde yarim saat tenefus yapiliyor ama inan dayanmak cok zor kurstakilerin cogu antepli diyeyim sen gerisini anla ne adar marifetliler
Cok sukur iyiyim canim ama inan sanki dusuk ysoiyormus gibi sanci cektim bu da bize ders oldu bir daha 85 gunu gecirmiycez( insallah
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html,
YENİGÖRDÜM CNMM
ÖPERİM ABLASI,ETRAF ELBET SEVMEK İSTİYORDA BUDA GİDİYOR YANİTANIMADIĞIKİŞİDE GEL DESE GİDİYORR BUNDAN RAHATSIZIM CNM, BU ARADA WC SORUNUM YOK BENİM İŞTAH KAPATICIBİRŞEY İÇMEM LAZIM ZAYIFLAMA İLACI KULLANMAK İSTİYORUM ŞURDA KALMIŞ 5 KG SABREDEMİYORUM İŞTAHIMDA AÇIK ÇOK SIKILDIM AMA KORKUYORUM İLAÇ KULLANMAYI KALP KİRİZ ÇARPINTI FİLAN OLUYOR DİYEEE
BEN CANA YAKINIMDIRTABİ SEVDİKLERİME AMA EVMEDİKLERİME KARŞI ACAYİP GICIK BİRİYİMDİRBU ÇOCUK GERÇEKDEN KİME ÇEKMİŞ:)))
YANİ HADİ BEN SALLIYORUM YOLUN SONUNDAYIM SENİN SIKISIKI TUTMAN LAZIM POMO SENİ ÖYHLE Bİ LÜKSÜN YOK ZAMANHIZLI GEÇİYOR ARALIKGELDİMİ YAZA 6 AY KALCAK BİRAZ TOPARLANMAN LAZIMM BACIMM
GEÇMİŞ OLSUN CANIM BENİM LAF OLSUN DİYEİ DEMİYORUM YAPABİLCEĞİM BİRSEY VARSAHİÇÜŞENMEM Bİ VAPURA BAKAR GELMEM KENDİNİ İYİ HİSSETMİYORSAN BAKARIM SANAAAKLINDA OLSUN
SAĞ OL CANIM ÇAMAŞIRLAR YIKANIYORR..
PİLATES MALZEMESİ ALMADIM GDEÇENHAFTA FULL GEZDİM ŞİMDİ HEMEN ALAYIM ÜRÜNLERİ İYİ AKLIMA GETİRDİN AÇIKÇASI Bİ GEVŞEKLİK VAR ÜSTÜMDEKENDİMİ ARALIĞIN 15 ENDEKSLEDİM RESMEN İÇİMDEN GELMİYOR BIKMIŞIM NESLİCİMM BAŞLADIĞIMDA HABER VERİRİM SANA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?