2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

aynennnnnn oyle yapacagım. dur bakalım bugun gaza geldım eskı duzene donmeye calısacagımmmm

ben de hazırlarından aldım duygu. elma kromlu dıyor. tadını cok begendımmmmmmmm

Günaydın kızlar, bugün çok fena dökülüyorum. Evdeyim ve yatış durumundayım. Dün akşam htc'nin önerdiği gibi 3 limonu sıktım, içine biraz tuz atıp içtim ama bir faydası olmadı. Sanırım benimki başlangıç durumunu geçmiş. Doktora gitmek te istemiyorum, bugün dinleneyim bakalım ne olacak. Sabah pek güzel sohbet olmuş, önce sayfaları okudum.
Pomocum, ıspanaklı böreği tavsiye ederim, hem pratik, hem sağlıklı ve lezzetli. Karnıbaharı da anlatayım,
Karnıbaharı çiçeklerine ayırıp haşlıyorsun. Bir tabağa 2 yumurta kır, üstüne 1 bardağa yakın süt, 2-3 kaşık kadar zeytinyağı koy ve güzelce çırp. İçine tuz ve pulbiber koydum ben. Bir de 3-4 kaşık tam buğday unu koydum. Galeta da koyabilirsin. Aslında bu harç kızartma için kullandığımız harca benziyor, kıvamı o şekilde olacak.
Fırın tepsisine yağlı kağıt serip, haşlanmış karnıbaharları bu bulamaçla iyice bulayıp yağlı kağıt üzerine diziyoruz. Önceden ısıtılmış fırında 250 C sıcaklıkta kızarana kadar pişiriyoruz. Çıkardıktan sonra da üstüne sarımsaklı yoğurt ve üstüne de pul biber ekersen süper oluyor. Bu arada karnıbaharları fazla haşlama, biraz diri kalsınlar. Eşim Antepli biliyorsun, ona hafif yemekleri beğendirmek kolay olmuyor ve bunu beğendi:))

Kızlar bu arada elma krom içenler artıyor bakıyorum. Benim bildiğim krom tatlı isteğini kesiyor. Öyle duymuştum ama ne kadar doğru bilmiyorum.
Ben kahvaltıda akşamdan kalan sebze çorbasını ısıttım, içine yarım dilim tam buğday ekmeği doğradım ve onu yedim. Bugün benim için çorba günü olacak sanırım. Arada da bitki çayı içsem hiç fena olmaz tabi.

Tekrar yatış durumuna geçmeden Duygu'ya kolay gelsin diyorum, çamaşır yıkayayım demişti. Bu arada Duygu, pilatese başladın mı, nasıl gidiyor, ölçülerini aldın mı?

tatlı isteğini kesiyorsa tam benlikmiş o zaman

bu arada neslicim çok geçmiş olsun sanaa havaların dengesizliği yavaştan hepinizi vuruyor sanırım bakalım bana ne zamn sıra gelecekk

bol bol dinlen, umarım yarın sabaha hiç bişeyin kalmazz

selam arkadaslar bende bahar 2013 e zayif girecem
yardim ve destek istiyorum
cok baliklama daldim ozur
oncelikle gunaydin

ben aslinda bir takimdayim 6.cuma zayiflama
orada pek hareket yok kendimi motive etmek icin size geldim

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html,
YENİGÖRDÜM CNMM
ÖPERİM ABLASI,ETRAF ELBET SEVMEK İSTİYORDA BUDA GİDİYOR YANİTANIMADIĞIKİŞİDE GEL DESE GİDİYORR BUNDAN RAHATSIZIM CNM, BU ARADA WC SORUNUM YOK BENİM İŞTAH KAPATICIBİRŞEY İÇMEM LAZIM ZAYIFLAMA İLACI KULLANMAK İSTİYORUM ŞURDA KALMIŞ 5 KG SABREDEMİYORUM İŞTAHIMDA AÇIK ÇOK SIKILDIM AMA KORKUYORUM İLAÇ KULLANMAYI KALP KİRİZ ÇARPINTI FİLAN OLUYOR DİYEEE
BEN CANA YAKINIMDIRTABİ SEVDİKLERİME AMA EVMEDİKLERİME KARŞI ACAYİP GICIK BİRİYİMDİRBU ÇOCUK GERÇEKDEN KİME ÇEKMİŞ:)))
YANİ HADİ BEN SALLIYORUM YOLUN SONUNDAYIM SENİN SIKISIKI TUTMAN LAZIM POMO SENİ ÖYHLE Bİ LÜKSÜN YOK ZAMANHIZLI GEÇİYOR ARALIKGELDİMİ YAZA 6 AY KALCAK BİRAZ TOPARLANMAN LAZIMM BACIMM
GEÇMİŞ OLSUN CANIM BENİM LAF OLSUN DİYEİ DEMİYORUM YAPABİLCEĞİM BİRSEY VARSAHİÇÜŞENMEM Bİ VAPURA BAKAR GELMEM KENDİNİ İYİ HİSSETMİYORSAN BAKARIM SANAAAKLINDA OLSUN
Tekrar yatış durumuna geçmeden Duygu'ya kolay gelsin diyorum, çamaşır yıkayayım demişti. Bu arada Duygu, pilatese başladın mı, nasıl gidiyor, ölçülerini aldın mı?
SAĞ OL CANIM ÇAMAŞIRLAR YIKANIYORR..
PİLATES MALZEMESİ ALMADIM GDEÇENHAFTA FULL GEZDİM ŞİMDİ HEMEN ALAYIM ÜRÜNLERİ İYİ AKLIMA GETİRDİN AÇIKÇASI Bİ GEVŞEKLİK VAR ÜSTÜMDEKENDİMİ ARALIĞIN 15 ENDEKSLEDİM RESMEN İÇİMDEN GELMİYOR BIKMIŞIM NESLİCİMM BAŞLADIĞIMDA HABER VERİRİM SANA

duygucum zayıflama hapı dedin de geçen gün burda herballife shake le ilgili bişeyler yazmıştım onu sana da sorayım. bi fikrin varmı acaba bu herballife shake denen şey nasıl bişeydir faydası olur mu ?

malum ben yurtta kalıyorum ve öğlenleri yemek çıkmıyor. sürekli ekmek arası yedigim zamanda kilo vermem yavaşlıyor gerçekten sıkılıyorum yani bu durumdan. ben de dans hocamdan duydum onlar kullanıyormuş da öğle yemekleri yerine onu mu kullansam acaba dedim. gerçi nesliyle pomo dan veto yedim ama sana da bir sorayım ? bunu kullanmazsam eğer öğle yemeklerinde corn flakes yada hazır çorba kullanacagım, ekmek arası yemek istemiyorum çünkü. sen ne düşünüyorsun ?

evet sayı artıyor. ama asıl yesıl caya yuklensek daha ıyı olacak ben kendımı suclu hıssedıyorum.

ben tadını sevdım. o tatlı ıstegını kesme ozellıgını bugun ben de arkadasımdan duydum. umarım faydalı olur cunku bır bucuk ay sıfır tatlı ıstegım oldu ama yaklasık bır aydır oyle degıl.

canım corba ve bıtkı cayları guzel mantıklı olmus. meyve de ye ama. cok sıvı alsan da tokluk vermeyecektır ayrıca hastasın dırencın yukselmesı ıcın katı gıda da almak da fayda var

selam arkadaslar bende bahar 2013 e zayif girecem
yardim ve destek istiyorum
cok baliklama daldim ozur
oncelikle gunaydin

mrb

yas kılo hedef kılo verdıgın kılo bunları anlatırsan kısaca bılgı verırsen kendıne daır ve gunluk menulerını paylasırsan aramızda olabılırsın. gunluk menuyu toplu sekılde gun sonunda yazabılırsın mesela.

aynen ben de sevındım bu ozellıgıne cunku yaklasık bır aydır ben de tatlı ıster oldum cok olmasa da oluyor sık sık.

Evet zor oluyor Ama tutmaya calisiyorum
Kuran kursuna gidiyorum canim ama saat 10 da yemek tenefusu oluyor o arada bayanlar evde ysptiklari borek corekleri getiriyorlar cay esliginde yarim saat tenefus yapiliyor ama inan dayanmak cok zor kurstakilerin cogu antepli diyeyim sen gerisini anla ne adar marifetliler

neslı canım gecmıs olsun. havalardan oluyor bu. bır de sen bırkac kez daha boyle oldun tam atlatamıyorsun sanırım ve ıkı uc gun gecınce hastalık yenıden ortaya cıkıyor bence.

doktora gıtmek ıstemem ben de grıp olunca ama bu kez gıttım ıyı kı de gıtmısım haftalardır gecmedı bak. ılac almasam bır ay surerdı belkı. yarına toparlanmazsan, bence doktora gıt.

canım borek cok guzel olmus ama ben ıkı uc hafta kendımı tutayım daha dogrusu kendıme ceza vermeye calısıyorum artık. cok abartmadım ıyı gıdıyorum ama eskıye gore kacamaklarım oluyor goruyorsun zaten. oyuzden sıkıyonetım yapayım bırkac hafta. vucudum ve duzenım gerı gelsın. sonra arada sırada odullendırme ya da degısıklık olarak boyle seyler yapayım en ıyısı. karar degıstırdım bırden :))))

karnıbar evet canım normal kızartmaya ebnzıyor ben yumurtalı yapmıyordum baharat koyuyordum una ve una batırıp kızartıyordum. ama o agır olur tabıkı. oyuzden senın tarıfı deneyecegım. evde yemeklerım var halen haftasonuna kadar yetebılır ama yapabılırım de yemeklerden bırını haftaya bırakırım ertelerım falan. tavuktu zaten, bozulabılecek sulu yemek degıl. domates bozuluyor bır zaman sonra malum.

ALLAH kabul etsın. bızler ıcın de dua et. ozellıkle anne olamayanlar ıcın lutfen. hastalarımız ıcın en cok lazım aslında. ALLAH sıfa versın hepımıze daıma.

bu pasta borek olayı cok fena bırsey anlıyorum senı ve ınan ben uc bes tanıdıgım var onlara bıle gıtmıyorum aksamları sırf boyle seylerden dolayı.

oooooo anteplılermıs hem de. ne kısırlar ne kofte ceıstlerı vardır onlarda. nar eksılı hafıf acılı falan oooooooooo

Cok sukur iyiyim canim ama inan sanki dusuk ysoiyormus gibi sanci cektim bu da bize ders oldu bir daha 85 gunu gecirmiycez( insallah

sevındım ıyılesmene. cok sukur. ınsaallah bır daha yasatmasın ALLAH. evet doktor unutursa sen hatırlat doktora. ben artık kendı konularımda uzman oldum ve resmen doktorumu durtuyorum her konuda. hangı doktora gıtsem oyle oldum sankı. bıraz fazla bılmıs bır hasta oldum :))))) kk sagolsun burdan ogrendım cogu seyı. bıraz da tecrube

canım cızelge ıcın sagol.

annesı pek tatlıdır o sımdı. herkes opmek ıstıyordur. sevılmeyı sevıyor demekkı senın oglusun. cok fena bırsey olacak cokkkkk :)))))

ayyyyy ben de oyleyımdır bılıyormusun. bes karıs surat, havalı gıcık bır tıp olurum.

canım hap ben de dusunuyorum doktor raporu ıle daha once verıldı bana zaten. ben bekleyecegım bahara kadar. eger boyle bır ılerı bır gerı gıtmeye devam edersem, subat sonu en gec mart bası gıbı hacettepeye gıdecegım yenıden. rapor ve tahlılerden sonra benım kılomdakı bırıne şakkk dıye verıyorlar ustelık cok saglıklı zararsız bır hap. XENICAL ismi. yag atımı yapıyor cok fena. eger azıcık yaglı ya da fazla yemek ye, camasırın bıle yag oluyor tencerenın dıbınde kalan yag gıbı valla. ve afedersın buyuk abdestını yaparken de oylesın. kullanımı sıkıntılı bır hap ama doktor kontrolunde verılıyor raporsuz alamıyorsun zaten bu hapı. ben dusunuyorum eger umdugum gıbı gıtmezse planlarım. ama sen oyle eczaneden alma canım ya. cok yan etkısı var

sana kolay gelsın tatlım.

sen yapmaktan bıktın, ya bıze ne demelııııı. hıcbırımız duzenlı spor yapmıyoruz. hadı kızlar haftasonu ben de ayagımdan ıyılesıyorum asılalım spora yenıden. neslı sen leslı ve yuruyus yaparsın duygu platese baslar. baldamalsının annesı ıyılesır de gelırse o da ıp atlama ve spor merkezıne gıder. cesmı de yuruyus ve dansa asılır htcmn ıyılesmıs artık o da yuruyuslere baslayabılır mesela. serap gorumcesı ıle yuruyuslere baslayacaktı

hadı bu haftasonu baslayalım hepımızzzzzzzzzzzz