- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #1.401
mrb
yas kılo hedef kılo verdıgın kılo bunları anlatırsan kısaca bılgı verırsen kendıne daır ve gunluk menulerını paylasırsan aramızda olabılırsın. gunluk menuyu toplu sekılde gun sonunda yazabılırsın mesela.
Hic sorma yaALLAH kabul etsın. bızler ıcın de dua et. ozellıkle anne olamayanlar ıcın lutfen. hastalarımız ıcın en cok lazım aslında. ALLAH sıfa versın hepımıze daıma.
bu pasta borek olayı cok fena bırsey anlıyorum senı ve ınan ben uc bes tanıdıgım var onlara bıle gıtmıyorum aksamları sırf boyle seylerden dolayı.
oooooo anteplılermıs hem de. ne kısırlar ne kofte ceıstlerı vardır onlarda. nar eksılı hafıf acılı falan oooooooooo
6 ay once dogum yaptim avatarimdaki dunya tatlisi allahin bana hediyesi elifim teyzeleri
Allah bagislasin canim cok tatli
Bu arada aramiza hosgeldin bol kilo vermeler
valla cnm bilmiyorum ne desem yalan olur enerji veren birşeyse belli bir süre sonra vucud bağımlılık yapar diyedüşünüyorum yadabelli birsüre sonra işe yaramaz bağışıklık kazandığın için diye düşünüyorum ama inan tahimni yorum buu..duygucum zayıflama hapı dedin de geçen gün burda herballife shake le ilgili bişeyler yazmıştım onu sana da sorayım. Bi fikrin varmı acaba bu herballife shake denen şey nasıl bişeydir faydası olur mu ?
Malum ben yurtta kalıyorum ve öğlenleri yemek çıkmıyor. Sürekli ekmek arası yedigim zamanda kilo vermem yavaşlıyor gerçekten sıkılıyorum yani bu durumdan. Ben de dans hocamdan duydum onlar kullanıyormuş da öğle yemekleri yerine onu mu kullansam acaba dedim. Gerçi nesliyle pomo dan veto yedim ama sana da bir sorayım ? Bunu kullanmazsam eğer öğle yemeklerinde corn flakes yada hazır çorba kullanacagım, ekmek arası yemek istemiyorum çünkü. Sen ne düşünüyorsun ?
valla benim bir günlük yaptığım sporu başkaları 3 günde yapar o kadar çok yaptım ama sıkıldım tabi benim hayatım spor kısa bir süre sonra herşey eski düzeninedöncek kısa bir moladayım işte,canım cızelge ıcın sagol.
Annesı pek tatlıdır o sımdı. Herkes opmek ıstıyordur. Sevılmeyı sevıyor demekkı senın oglusun. Cok fena bırsey olacak cokkkkk :)))))
ayyyyy ben de oyleyımdır bılıyormusun. Bes karıs surat, havalı gıcık bır tıp olurum.
Canım hap ben de dusunuyorum doktor raporu ıle daha once verıldı bana zaten. Ben bekleyecegım bahara kadar. Eger boyle bır ılerı bır gerı gıtmeye devam edersem, subat sonu en gec mart bası gıbı hacettepeye gıdecegım yenıden. Rapor ve tahlılerden sonra benım kılomdakı bırıne şakkk dıye verıyorlar ustelık cok saglıklı zararsız bır hap. Xenıcal ismi. Yag atımı yapıyor cok fena. Eger azıcık yaglı ya da fazla yemek ye, camasırın bıle yag oluyor tencerenın dıbınde kalan yag gıbı valla. Ve afedersın buyuk abdestını yaparken de oylesın. Kullanımı sıkıntılı bır hap ama doktor kontrolunde verılıyor raporsuz alamıyorsun zaten bu hapı. Ben dusunuyorum eger umdugum gıbı gıtmezse planlarım. Ama sen oyle eczaneden alma canım ya. Cok yan etkısı var
sana kolay gelsın tatlım.
Sen yapmaktan bıktın, ya bıze ne demelııııı. Hıcbırımız duzenlı spor yapmıyoruz. Hadı kızlar haftasonu ben de ayagımdan ıyılesıyorum asılalım spora yenıden. Neslı sen leslı ve yuruyus yaparsın duygu platese baslar. Baldamalsının annesı ıyılesır de gelırse o da ıp atlama ve spor merkezıne gıder. Cesmı de yuruyus ve dansa asılır htcmn ıyılesmıs artık o da yuruyuslere baslayabılır mesela. Serap gorumcesı ıle yuruyuslere baslayacaktı
hadı bu haftasonu baslayalım hepımızzzzzzzzzzzz
Canim benimde durum s enden farkli degil merak etme bende 33 yasindayim 1kizimvar su anda gecici menopozdayim kanser atlattim derken siistim de sistim yaniinsallah cok istekliyim ama sizin kadar kilo verebilecegimi sanmiyorum
malum yas itibariyle
3 cocugu ve sirf yemek icin yasayan esimi saymazsam
nisana 4 ay var ve benim en azindan 18 kilo zayiflamam lazim
onerileriniz varmi ablaniza
kahvalti
yumurta
iki dilim ekmek
5 zeytin
cok cok az borek
ogle
2 tane dolma
1 kase yogurt
1 kase corba
ara
elma
3 ceviz
aksam
1 tb lahanali pilav
1 kepce yayla corbasi
salata
yatmadan
1 nar
Kizlar durust olayim ogleden sonra ara menude elma yerim diye yazmistim ama 3 ceviz ve gaziantepte bastiK diye bisey var uzumle yapiliyo yagsiz falan bisey ondan iki tane yedim 2 buyuk fincan yesil cay ictim
Menün güzel olmuş bence, aramıza hoşgeldin. Ben de 34 yaşındayım bu arada:)) Bebeğin çok tatlı maşallah, Allah bağışlasın.
Kizlar durust olayim ogleden sonra ara menude elma yerim diye yazmistim ama 3 ceviz ve gaziantepte bastiK diye bisey var uzumle yapiliyo yagsiz falan bisey ondan iki tane yedim 2 buyuk fincan yesil cay ictim
Kızlar, geçmiş olsun dileklerinize yürekten teşekkür ederim. Pomocum haklısın arada bir iki gün hasta oluyordum ama geçiyordu. Tam geçmiyormuş demek ki. Öğlen de yoğurtlu tarhana çorbası içtim. Bir de dolma içi vardı biraz ondan yedim. Meyve de yiyorum. Valla bir an önce ayaklanmak istiyorum, kilo falan umurunda olmuyor insanın, kalkayım da yakarım ben nasıl olsa:) Duygucum içten teklifin için sağol canım. Yarın sabah ta kötü olursam doktora gideceğim. Yarın için jinekoloji randevusu almıştım, rutin kontrol olayım diye ama iptal ettim, iyileşeyim de öyle gideyim artık.
Pomo, ilaçlara ben çok soğuk duruyorum, tabi mecbur kalırsan yapacak bir şey yok ama mecbur kalma lütfen.. Gördük, dikkat edip spor yapınca kilo verebiliyorsun, spora başlayınca da aynen devam edeceğini düşünüyorum ben.
Bu arada Duygu, kilo alıyor musun? Nasıl gidiyor duraklama dönemi?
Canim benimde durum s enden farkli degil merak etme bende 33 yasindayim 1kizimvar su anda gecici menopozdayim kanser atlattim derken siistim de sistim yani
Gaziantepte gitmedigim diyetisyen kalmadigi icin biraz tecrubem var(ama uygulamiyorum o ayri mevzu)
Onemli olan gunluken az2,5 litre ortalama 3litre su ve 3-4 fincan yesil cay icmen
Bunlar nacizane benim tecrubelerim
valla cnm bilmiyorum ne desem yalan olur enerji veren birşeyse belli bir süre sonra vucud bağımlılık yapar diyedüşünüyorum yadabelli birsüre sonra işe yaramaz bağışıklık kazandığın için diye düşünüyorum ama inan tahimni yorum buu..
valla benim bir günlük yaptığım sporu başkaları 3 günde yapar o kadar çok yaptım ama sıkıldım tabi benim hayatım spor kısa bir süre sonra herşey eski düzeninedöncek kısa bir moladayım işte,
inşallah ilaca kalmadan kendilğinden verirsin kiloları ben sana güveniyorum
kahvalti
yumurta
iki dilim ekmek
5 zeytin
cok cok az borek
ogle
2 tane dolma
1 kase yogurt
1 kase corba
ara
elma
3 ceviz
aksam
1 tb lahanali pilav
1 kepce yayla corbasi
salata
yatmadan
1 nar
insallah cok istekliyim ama sizin kadar kilo verebilecegimi sanmiyorum
malum yas itibariyle
3 cocugu ve sirf yemek icin yasayan esimi saymazsam
nisana 4 ay var ve benim en azindan 18 kilo zayiflamam lazim
onerileriniz varmi ablaniza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?