2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

yas 35
boy 172
kilo 88
tabiki yazarim sizlerde mudahalede bulunursaniz sevinirim
neyi neyle yeyim yada olcu yada vs......................

6 ay once dogum yaptim avatarimdaki dunya tatlisi allahin bana hediyesi elifim teyzeleri

Hic sorma ya( bide israr ediyorlar insan zor dayaniyor
Canim ben dua ederim tbabi hakkinizda hayirlisi ne ise onu versin rabbim ama kuran okumayi biliyorsan her cuma meryem suresini oku ben bunu nihat hatipoglundan duydum rabbimin izniyle insallah olur bu arada herhalde yeni evlisin onun icinmi bebis yok (kusura bakma boyle pat diye sordum )

Menumude paylasayim oyle cikiyim netten
Sabah 1 bardak ilik su
2bardak balli sirkeli su
Kahvaltiyi kursta yaptim
Yarim yufka ekmek
1 kk peynir
2 tatli kasigi recel
4 zeytin
Ara yapamadim
Oglen
1 tabak domatesli makarna
1kase yogurt
Yesliik
Yarimdan az yufka ekmek( bunu yememem lazimdi ama bunada dayanamiyorum)
Ara
1 elma
Aksam
1 kase corba
1 kase yogurt
Bo, yesillik
Ara
1 kase nar

Allah bagislasin canim cok tatli
Bu arada aramiza hosgeldin bol kilo vermeler

insallah cok istekliyim ama sizin kadar kilo verebilecegimi sanmiyorum
malum yas itibariyle
3 cocugu ve sirf yemek icin yasayan esimi saymazsam
nisana 4 ay var ve benim en azindan 18 kilo zayiflamam lazim
onerileriniz varmi ablaniza

kahvalti
yumurta
iki dilim ekmek
5 zeytin
cok cok az borek

ogle
2 tane dolma
1 kase yogurt
1 kase corba

ara
elma
3 ceviz

aksam
1 tb lahanali pilav
1 kepce yayla corbasi
salata

yatmadan
1 nar

valla cnm bilmiyorum ne desem yalan olur enerji veren birşeyse belli bir süre sonra vucud bağımlılık yapar diyedüşünüyorum yadabelli birsüre sonra işe yaramaz bağışıklık kazandığın için diye düşünüyorum ama inan tahimni yorum buu..

valla benim bir günlük yaptığım sporu başkaları 3 günde yapar o kadar çok yaptım ama sıkıldım tabi benim hayatım spor kısa bir süre sonra herşey eski düzeninedöncek kısa bir moladayım işte,
inşallah ilaca kalmadan kendilğinden verirsin kiloları ben sana güveniyorum

malum yas itibariyle
Canim benimde durum s enden farkli degil merak etme bende 33 yasindayim 1kizimvar su anda gecici menopozdayim kanser atlattim derken siistim de sistim yani
Gaziantepte gitmedigim diyetisyen kalmadigi icin biraz tecrubem var(ama uygulamiyorum o ayri mevzu)
Onemli olan gunluken az2,5 litre ortalama 3litre su ve 3-4 fincan yesil cay icmen
Bunlar nacizane benim tecrubelerim

kahvalti
yumurta
iki dilim ekmek
5 zeytin
cok cok az borek

ogle
2 tane dolma
1 kase yogurt
1 kase corba

ara
elma
3 ceviz

aksam
1 tb lahanali pilav
1 kepce yayla corbasi
salata

yatmadan
1 nar

Menün güzel olmuş bence, aramıza hoşgeldin. Ben de 34 yaşındayım bu arada:)) Bebeğin çok tatlı maşallah, Allah bağışlasın.

Kizlar durust olayim ogleden sonra ara menude elma yerim diye yazmistim ama 3 ceviz ve gaziantepte bastiK diye bisey var uzumle yapiliyo yagsiz falan bisey ondan iki tane yedim 2 buyuk fincan yesil cay ictim

Kızlar, geçmiş olsun dileklerinize yürekten teşekkür ederim. Pomocum haklısın arada bir iki gün hasta oluyordum ama geçiyordu. Tam geçmiyormuş demek ki. Öğlen de yoğurtlu tarhana çorbası içtim. Bir de dolma içi vardı biraz ondan yedim. Meyve de yiyorum. Valla bir an önce ayaklanmak istiyorum, kilo falan umurunda olmuyor insanın, kalkayım da yakarım ben nasıl olsa:) Duygucum içten teklifin için sağol canım. Yarın sabah ta kötü olursam doktora gideceğim. Yarın için jinekoloji randevusu almıştım, rutin kontrol olayım diye ama iptal ettim, iyileşeyim de öyle gideyim artık.
Pomo, ilaçlara ben çok soğuk duruyorum, tabi mecbur kalırsan yapacak bir şey yok ama mecbur kalma lütfen.. Gördük, dikkat edip spor yapınca kilo verebiliyorsun, spora başlayınca da aynen devam edeceğini düşünüyorum ben.
Bu arada Duygu, kilo alıyor musun? Nasıl gidiyor duraklama dönemi?

Kizlar durust olayim ogleden sonra ara menude elma yerim diye yazmistim ama 3 ceviz ve gaziantepte bastiK diye bisey var uzumle yapiliyo yagsiz falan bisey ondan iki tane yedim 2 buyuk fincan yesil cay ictim

Oy sen Antep'te yaşıyorsun değil mi? Nasıl özledim yaaa, benim kayınvalidemler orada, İzmir'den sevgilerimi yolluyorum. Bastık pestildi değil mi, yanlış hatırlamıyorsam. Az yediysen problem değil bence, ben 1 tanenin boyutu ne kadar bilmiyorum.

Menün güzel olmuş bence, aramıza hoşgeldin. Ben de 34 yaşındayım bu arada:)) Bebeğin çok tatlı maşallah, Allah bağışlasın.

canım yenı arkadaslar konusunda bana cok yardımcı oluyorsun cok tsk ederım ben olmadıgımda yazıyorsun mesela. ve destek de oluyorsun. dıslayıcı da davranmıyorsun.

durust olmak cok onemlı. cunku aslında kendı hatanı o an gormus yuzlesmıs oluyorsun yoksa bıze yazmak onemlı degıl kı.durust davrandsıgın ıcın tsk ederım

canım bence de tam gecmıyor bak hastalıgın. bır doktora gıt ıstersen. hasta olmana ragmen beslenmeyı ıhmal etmemene cok sevındım valla.

hımmmm demek rutın kontrol. gelısmelerı yıne de haber et bıze canım.

yakma konusunda haklısın. bır ıkı gunde kılo alacak degılsın. alsan da 500 gram oynar onu da verırsın. bu hastalık yanı hem. once ıyılesmeyı dusunmek lazım.

canım ınan ben de uzak duruyorum ayakta atlatırım herzaman. sadece bu son aylarca boyle cok ugrastım doktor ılac. ama mecburı oldu dokuldum cunku resmen.

umarım dedıgın gıbı olur canım. dort gozle beklıyorum sporu. spor ıle kendıme gelecegım bence. ıstah konusunda da faydası olacak bence.

evet ben de merak ettım duygu. ıstahım cok acıldı abur cubur da cok oluyor demıssın kılo aldın mı pekı

bılgı verdıgın ıcın tskler. ben olamasam da arkadasımıza destek vermesını ısterım herkesın. ben bu aksam detaylı yazmaya calısacagım yenı arkadasımıza.

canım bız senın ceyregın kadar olsakkkkkkkk ooooooooooooooo sen sıkılmakta haklısın canım ya.

ınsaallah canım. ılaca gerek kalmaz zaten sen de ve hepınız bana guvenmesenız ben tumden cozutacagım sabrım guvenım ıstahım sporsuzluk ısler esım hersey boguyor benı son haftalarda. daha bugun aksam agladım masamdan kalktım dısarda yurudum agladım okadar sacma sapan seyler ıcın kalbımı kırıyor kı. bazen de dunyanın en sakın masum adamı. bazense her an dovdu dovecek kabalaıgında bır adam

malum yas itibariyle

ben 29 yasındayım ama erken menopozdayım ben kılo verebılıyorum oyuzden sen de verırsın. once buna ınanmalısın agır oluyor ya da zor oluyor ama oluyor ben sımdıye 15 kılo verırdım belkı ama verdıgım 7 kılodan ---- dustum son ay. hareketsız kaldım saglık sorunlarım nedenı ıle. bır de odem oldu baya sanırım. yada kılo aldım henız bılemıyorum ama demem o kı oluyor olmaz dıye dusunme.

onerılerım konusunda sana uzun uzun yazacagım en kısa zamanda