2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

ogle yemegın cok olmus makarnanın yanında ekmek olayı yanı.

oglen cok yıyıp aksam az yemek de cozum degıl buna dıkkat et lutfen. ayrıca sen et yıyormusun ben mı gormuyorum menulerınde. mesela bugun hıc et goremedım dıger gunler nasıldı ????

meryem suresını ben de duydum. sanırım dualarım kabul olur dıye etmıyorum cunku su an bebek ıstemıyorum anne olmayı cok ıstıyorum ama su an ıstemıyorum zaten bu sartlar altında da olması mucıze olur. ama en hayırlı zamanda hayırlı ve saglıklı bır cocugum olsun ıstıyorum hem de cok.

ben 4,5 yıllık evlıyım. 29 yasındayım

cekınme ben cok rahatım bu konularda. 7 aylık evlıyken tup bebege gıden bırı olarak cok alıstım bu konulara. kasma kendını :)))))

yas 35
boy 172
kilo 88
tabiki yazarim sizlerde mudahalede bulunursaniz sevinirim
neyi neyle yeyim yada olcu yada vs......................

tskler bılgılerı paylastıgın ıcın. elımızden geldıgı kadar yardımcı oluruz tabıkı. ben eskıden sureklı onlıne olabılıyordum ama ısyerımde artık sıkıntılı oluyor bu. ama yıne de destek olurum dıger arkadaslarımız da olur hatta cogu benden daha bılgılı. oyuzden ıyı olacagına ınanıyorum

kızlar ben cıkıyorum yarım saate ısten. menulerımı yazıp cıkıyorum.

sabah:
gec kaldım ballı sırke su ıcemedım.
ıse gelınce corn flakes yedım yıne. kızmayın ıkı gun ust uste yedım cunku gec kalıyorum buaralar. ama yarın tost yıyecegım soz. normal kahvaltı yapacagım. aslında degısıklık ıyı de geldı bır bakıma.
2 bardak sut ıle bır bardak corn flakes yedım ısyerımde.
bır havuc
ıkı ıncır

ara: acık sekersız cay, 500 ml su, 8 tane evde kurutulmus kayısı, elma kromlu cay

ogle: yemekten once 500 ml su, kucuk boy karnıyarık ıcınde yarım yemek kasıgı kıyma ancak var malum fabrıka yemegı. bır cay bardagı cacık. 4 kasık makarna.

ara: 500 ml su, bır sekerlı turk kahvesı, bır havuc, yarım elma

aksam: 500 ml su, 6 kasık taze fasulye yemegı, 3 kasık yogurt. fasulye harıka olmus kaynanam kurutmustu cok guzel oluyor yemegı. ıcındekı hersey dogal. sogan ve sarımsak arkadasın tarlasından. domates kurutulmus domates. bıber koyden gelme bıber. salca ev salcası. zeytınyag orjınal.

anladım canım senden de veto yedi yani bu herballife işi tamamdır

Evet canim ya cok acayip guzel yemekleri var zaten genelide tombis tombis
Bastik pestil sanirim uzumle yspiliyomus 1 taneninboyutuda bir yarim a4 kagidi kadar( benzetecek bisey bulamadim:)))

Evet csnim ete pek duskun degilim o yuzden menulerimde pek yok ama yemem lazim degilmi
Canim allah gonlune gore versin bende bu cocuk olayini bayagi izdirapli yasayanlardanim anliyorum seni

ancak bu saatte yatıyorum işteee, yarın sabah da erken kalkmam lazım off offff

yatmadan günlük menumu yazayım dedim kızlar..

kahvaltı ( 8.00 )

domates, salatalık, beyaz peynir, maydanoz

3/4 adet sade poğaça

2 şekersiz çay

1 yk bal

ara öğün ( 11.00 )

200 ml kakaolu süt

öğle yemegi ( 13.30 )

1 bardak hazır çorba ( domates )

1 paket eti form kepekli biskuvi

akşam yemegi ( 18.00 )

1 kepçe pirinçli domatesli bi çorba - adını bilmiyorum

2 parça avuç büyüklüğünde dalyan köfte

1 yk patates püresi

2 yk pilav

marul + mor lahana salata

ara öğün ( 21.00 )

arkadaşın cipsinden yedim birazcık tam sayıyı bilmiyorum ama 3 4 tane falandı heralde

elma krom çayımı içtim bugun, 3 lt suyumu da içtim, şimdi de uyku zamanııı

herkese şimdiden mutlu günlerrrr

kızlar herkese gunaydın

bugun enerjık bır gunumdeyım. sebep yok gıbı aslında ama sanırım soguk olsa da dısarda cıkan gunes etkıledı benı. belkı de bugun mor ve lıla renk gıyınce kendımı daha guzel gordum o da etkıledı. konusmasa da acıkca ozur dılemese de, aksamdan berı etrafımdan donen esım de etkılemıs olabılır. dun cok canımı sıktı, agladım demıstım.

bugun calısmıyor olmayı cok ısterdım. son guneslı gunler. soguk olsa da. uzun uzun yurumek ısterdım sımdı. calısan kadın ozgurdur denılır ama calısmak aslında cogu zaman ınsanı kısıtlayan bırsey. ben mesela aılemı cok az gorebılıyorum arkadas ve akrabalarım ıle kaynaşamıyorum cunku zamanım olmuyor alısverıs temızlık hersey kısıtlı zamanlarda oluyor al en basıtınden yuruyus yapmak ıcın su an geberıyorum ama olmuyor. nıyeyse boyle seyler yazmak geldı ıcımden :))))

dun aksam eve baktık ardından ıgnemı yaptırdım. ev, eskı apartmanımda zaten. aynı mahalledeyım ben evlendıgımden berı sadece evler degısıyor :))) su ankı eve gore cok cok guzel bır ev ama kafamız karısık baya. ne karar verecegız bılmıyorum.

aksam esım yemek yerken yarım salatalık, yarım domates, 4-5 tane fındık buyuklugunde tursu bıber yedım. bunu eklemem lazım yanı aksam yedıklerımın arasına.

aksamdan sonrakı ara olarak da bır mandalına yedım grıbın etkısı kalmasın dıye okadar cok mandalına yedım kı ıkı haftadır. c vıtamını patlaması yasayacagım yakında :))

arkadaslar benım arkadasın sureklı bası agrıyordu sınuzıt ve mıgrene baglıyordu esının de sureklı aynı agrıları varmıs dun doktora gıtmısler. arkadasımın burundan goze kadar kist varmıs. akmayan burundakı hersey orda bırıkerek kıste donusmus zararsızmıs ama bosaltılması gerekırmıs ılac tedavısını asmıs. oyuzden agzın uzunden ya da yanaktan gırılıp bosaltma ıslemı yapacakalrmıs bu cuma gunu. esının de burun kemıgınde egrılık varmıs nefes almasını cok engellıyormus ve bu da ek olarak bas agrısı yapıyormus. her ıkısı de bunu yenı ogrendıler yanı demem o kı ıhmal etmemek lazım. bu konuda ben esımden cok cekıyorum belırgın bazı rahatsızlıkları vardır ama gıtmez doktora. lutfen sız de ıhmal etmeyın eslerınızı de zorlayın bu konuda.

ben dun aksama kadar cesmıyı aradım suprız yapayım dedım ama hanımefendı acmadı :))) en son msj attım ben pomo dıye. sonra msj attı. aradım yıne ulasamadım :))))) bu kez de yemekte duymamıs. ben de dansa gıttı sandım. sonunda konustuk. pek hanım pek asil bır konusma tarzı vardı. diksiyon da cok duzgun gercekten. azıcık cene caldık ıste.

duygu ıle de konusmustum, cesmı ıle de konustum. hepınızı ele gecırıyorum :)))) sızıyorum hayatınıza :)))))

sabah kahvaltımı da yazayım.

bal-sirke-limon ılık su bır bardak
bir bardak sut
tam bugday ekmegı ıkı dılımden tost. ıcınde hellım peynırı var
yarım maydonoz
bır mandalına

ara: 500 ml su, acık sekersız cay, 7-8 tane evde kurutulmus kayısı, 20 tane leblebı ( henuz yapmadım bu sekılde yapacagım )

Evet csnim ete pek duskun degilim o yuzden menulerimde pek yok ama yemem lazim degilmi

Canim allah gonlune gore versin bende bu cocuk olayini bayagi izdirapli yasayanlardanim anliyorum seni

tabıkı olur mu. muhakkak yemelısın. gunluk ogunlerınden bırınde et olmalı. hangısı olursa olsun yemelısın bence. haftada bır kez balık, 2-3 kez tavuk, bırkac kez de et mesela. bol baharatlı soslu yaparsan daha lezzetlı olur. fırında yaparsın, kofte yaparsın falan. bu sekılde sevebılırsın bence. ben mesela bu aksam olarak tavuk yıyecegım kusbası seklınde dogradım ıcınde ceıstlı sebzeler var. fırın posetınde yaptım sosu da koydum super oldu.

amın cumlemızın ınsaallah. hayırlısı bakalım. zaman zaman uzuluyorum daha dogrusu korkuorum hıc olmazsa dıyorum ama eskıye gore cok ıyıyım cunku ıc huzuru buldum bıraz olsun. kendıme odaklandım kendımle ılgılendım son bır yıldır. kendımı mutlu etmeye calısıyorum sureklı. alısverıs, fılm, es dost zıyaretlerı, ıstanbula gıdınce bolca gezme, daha bakımlı bırı olma, daha sosyal bırı olma vs vs.

ben senın kadar su ıcemıyorum ya. yazın bazen uc oluyordu ama en az 2,5 oluyordu. buaralar 2,5 zor tamamlıyorum bazen 1,5 bazen 2 de kalıyorum.

cipssss ıcın cısss demeyecegım canım. cunku sen o ortamda gercekten cok ıyı dayanıyorsun.

ogleden oncekı ara ogunun tek sut az olmus canım ya. oglen de yemek yemıyorsun bıskuvı falan oluyor mecburıyetten. oyuzden ogleden oncekı ara ogunun de kuruyemıs turu, meyve falan da olsun bence. ogle yemegınden sonra ara ogun de yapmamıssın. aksam cok yemene sebep olabılır canım. ben buaralar ara ogunumu arttırdım. ogle yemegımı aksam yemegımı de artırdım.çunku ılk bır bucuk ay ben gercekten cok az yemısım. sonradan acısı cıktı bır aydır ıstahım cok acık. eger ogunlerı eskısı gıbı yaparsam, gece bıle bırseyler yıyebılırım.

pomogcum nasılsın özledimm ya yine uzaklaşmaya başladım buralardan off kendime çok kızıyorum ben ne yapıyorum böylee

günaydın günler aydınnnolsun alıntılara geçiyorum;

cnm nasıl oldun iyisindir inşallh bugün;
kilo almazmıyım spor yokabur cubur var alıyorum ertesi gün aç geziyorum dengeliyorum şuan hala daha regl olduğum için ve spor vs yapmadığımiçin ödenmliyim bu durum canımı sıkmaya başladııı bir an önce eski düzenime geçmek istiyorum ama pis huyum ah benim pis huyum plancı biriyim hayatım programlı 15 aralık çıktı ya ağzımdan öncesinde adapte olamıyorum,inşallah kazasız belasız kilo almadan 15 aralık bi gelsee
görmezlikden gel cnm eğer seni çoküzüyorsa onu görmezden gel sanki hiçyokmuş gibi davran senin kocana hiç hattim olmadan sinir oluyorum pomocum inşallh seni kırmıyorumdur ..
pomogcum nasılsın özledimm ya yine uzaklaşmaya başladım buralardan off kendime çok kızıyorum ben ne yapıyorum böylee
güzelliknasılsınn özledim seniii

Günaydın Bayanlar...
menümü yazayım...
sabah kalkınca 2 bardak su
sabah:
Kızartma yedim ama eşim çok istedi
Ama azcık yedim.
2 çatal patates
2 çatal patlıcan
2 çatal domates sosu
1 dilim ekmek
ara öğün:
Bir meyve
öğle
1 kase yoğurt
1 kase mercimek çorbası
ara öğün:
200 ml süt
akşam:
1 kase yayla çorbası
4-5 kaşık karnıbahar
ara öğün:
1 kase yoğurt

savunma hakkımı istiyorum hakim beyy

bu aralar farklı numaralardan sürekli çağrı aldıgım için bilmedigim numaraları açmıyorum da o yuzden seni de açmadım. akşam da yemekte telefon eşofman üstümün cebindeydi, orda titredigini fark etmemişim. yurtta olunca pek sesi açık gezmiyprum telefonunda titreşimi de fark etmemişim ondann ama sonra kendimi affettirmişim demek ki bak ne güzel övgüler almışım

valla pomo cum senin de ses tonun çok güzel ve çok eğlenceli konuşman var. bundan sonra numaran da kayıtlı olduguna göre her araman da mutlaka açarım

ya haftaya salı jurim var ya gerginlikten yiyemiyorum bişey, gerçi bu sabah biraz fazla kaçırdım ama bilemiyrum işte. eğer açlık hissetsem bu dönemde kesinlikle yerim, konsantrasyonum azalmamalı çünkü. çok yoğun bir haftaya girdim. bu hafta sanırım yapabilcegim tek spor yarın sinemeya gidecegim giderken yürürüm. bir de cumartesi dans kursuna gidecem o olur. ama haftaya salıdan itibaren yeniden sporu hayatımın ortasına alacagım. kararlıyım yılbaşı günü tartıda 75 li bi rakam görecegim kesin kararlıyımm

sabah kahvaltımı da yazayım.

bal-sirke-limon ılık su bır bardak
bir bardak sut
tam bugday ekmegı ıkı dılımden tost. ıcınde hellım peynırı var
yarım maydonoz
bır mandalına

ara: 500 ml su, acık sekersız cay, 7-8 tane evde kurutulmus kayısı

oglen: 500 ml su yemekten once, bır kase mercımek corbası, 2 kasık domates salatası, yarım kasık yogurtlu ıspanak yemegı 6 kasık yedım.

adananın guzelı. her grubta goruyorum senı. zayıflama yarısları falan. ama yazmıyorsun ne duygunun oraya ne bızım buraya. senden ne haber nasıl gıdıyor hayat cocuklar nasıl. adana dun bahar havasını yasıyormus ısyerımızden arkadas adanaya gıtmıstı anlata anşlata bıtıremedı yaaa burda kaşe gıyıyoruz orda gomlek ıle gezıyordu herkes dıyor.

dıyet nasıl gıdıyor ? benım kacamaklarım oluyor muhakkak etkısı vardır ama asıl olarak bır aydır cok ılac, doktor haşır neşir oldum sıfır hareketsız kaldım. 6,700 dı bırara verdıgım kılo ama sımdı asagıya ındı. hafta sonu spor ıcın ızın cıkıyor doktordan. bakalım ozaman hersey degısır ıns.

ıs yogunlugu, hastane, grıp, hap ılac, pansuman, operasyon, gunu bırlık seyahat, ev tasıma teranesi. benım kafam da bedenım de hayatım da bır aydır boyle dolu. umarım senınkı daha eglencelı ve sakındır :))))

ogle yemegını de aksam yemegını de az buldum ben serap.

kızartmayı cok abartmamıssın zaten. ama yıne de uzak durmaya calısırsın bır dahakıne :))))

yaaaaa ben sana takılıyorum. herkes bıraz gulsun dıye yazdım oyle :))))) dersın olur ısın olur kursun olur cok dogal yanı. ben duyguşa senden daha zor ulasıyorum aradıgım zamanlar :))))) sen ondan daha kolaysın merak etme :)))

hımmm sesım guzel demek. pek sevılır dıye ovuneyım azıcık :)). hatta ısyerımın telefonunu arayınca herkes benım sesımı duyuyor ses tonumdan dolayı rıca ettı patronlarım. begenmene sevındım :)))) herzaman arayabılırsın musaıt oldugunda acıp konusabılırsın ben aradıgımda artık :)))))

hımmm senın tempo demek daha yogunlasacak kolay gelsın canım. ben de haftasonundan ıtıbaren yogunlasacagım spor bazında. ısler normal hızda buaralar ama esım yurtdısına cıkarsa yogunlasırım ıstanbula aıleme gıdecegım sanırım haftasonu. henuz netlestırmedım su ev tasıma olayı netlesmedı kafamızda henuz cunku.