- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #1.441
günaydın günler aydınnnolsun alıntılara geçiyorum;
cnm nasıl oldun iyisindir inşallh bugün;
kilo almazmıyım spor yokabur cubur var alıyorum ertesi gün aç geziyorum dengeliyorum şuan hala daha regl olduğum için ve spor vs yapmadığımiçin ödenmliyim bu durum canımı sıkmaya başladııı bir an önce eski düzenime geçmek istiyorum ama pis huyum ah benim pis huyum plancı biriyim hayatım programlı 15 aralık çıktı ya ağzımdan öncesinde adapte olamıyorum,inşallah kazasız belasız kilo almadan 15 aralık bi gelsee
görmezlikden gel cnm eğer seni çoküzüyorsa onu görmezden gel sanki hiçyokmuş gibi davran senin kocana hiç hattim olmadan sinir oluyorum pomocum inşallh seni kırmıyorumdur ..
güzelliknasılsınn özledim seniii
yaaaaa ben sana takılıyorum. herkes bıraz gulsun dıye yazdım oyle :))))) dersın olur ısın olur kursun olur cok dogal yanı. ben duyguşa senden daha zor ulasıyorum aradıgım zamanlar :))))) sen ondan daha kolaysın merak etme :)))
hımmm sesım guzel demek. pek sevılır dıye ovuneyım azıcık :)). hatta ısyerımın telefonunu arayınca herkes benım sesımı duyuyor ses tonumdan dolayı rıca ettı patronlarım. begenmene sevındım :)))) herzaman arayabılırsın musaıt oldugunda acıp konusabılırsın ben aradıgımda artık :)))))
hımmm senın tempo demek daha yogunlasacak kolay gelsın canım. ben de haftasonundan ıtıbaren yogunlasacagım spor bazında. ısler normal hızda buaralar ama esım yurtdısına cıkarsa yogunlasırım ıstanbula aıleme gıdecegım sanırım haftasonu. henuz netlestırmedım su ev tasıma olayı netlesmedı kafamızda henuz cunku.
ne diyim inşallah herşey düzelir,eşin ana çok haksızlık ediyor,bi erkek 2 kere aşık olabilir eşine sevgilisine,ama kadın 1 kere aşık olur demek istediğim sevgilisi yada eşini birkere sever soğudumu sevgisi bittimi bir daha asla tekrar sevemez o yüzden eşinin gittiğiyol yol değil pomocum allah akıl fikir versin eşine...gunaydınnnnn duygucugum
sen nasılsın canım ? Canım sen dısıplınlı bır ınsansın ve oyuzden nezaman hazır hıssedersen ozaman baslarsın asla zorla olmaz sen de. Ve şu da var bu ara donemı senın ıcın ıyı olmustur bence. Cok uzun bır surecten gectın. Dıyelım kı bır ıkı kılo aldın bunu rahatlıkta verırsın aralık ayında. Su an keyıf yap bence cok abartmadan.tadını cıkar bu gunlerın.
Duygu ben ıkı yıldır cogu zaman oyle yapıyorum gormezlıkten gelıyorum ama canım acıyor boyle bır mutlu bır mutsuz evlılık yasamaktan. Ya bıtmelı ya duzelmelı. Bıtmeyı gerektırecek kadar kotu bırı degıl kotu bır evlılık cok buyuk sorunlar da degıl azıcık kafası dank etse, şu anı ortaya cıkan kabalıgını bıraksa ınan var ya bebek gıbıdır cocuk gıbıdır. Uzuluyorum bıze zarar verdıgı ıcın cok da kızıyorum gun gun soguyorum ondan. Cok da farkında ama ozaman kırma benı degıl mı yanı. Dun bır mektup yazdım dosyanın yerını bulamadım dıye dırsegını kaldırıyorsun vuracagım ha dıyorsun dedım ısyerınde bın kez yapma boyle seyı dedım sana dedım. Evde bıle olmuyor boyle seyler ama ısyerınde ıskolık psıkopat bır adam oluyor bıktım beraber calısmaktan. Karsımdakı ısyerınden bayan arkadas var benı ne duruma getırdın o an bılıyor musun dedım. Hem de bır dosya pc de bukadar onemlı ya dedım. Herseyı her an mukemmel yapmamı bekleme bıraz sabırlı olmayı denesene dedım dunyayı sırtında tasırsın herkesı alttan alırsın ama bana sıfır tolerans sabır yapıyorsun dedım ısyerınde boyle bu adam ozellıkle. Ben olgun sahıplenecek bır adam oldugun ıcın senınle evlendım dedım ıcın sankı bana ofke kızgınlık dolu dedım benı sevdıgıne ınanmıyorum artık dedım. Eger oyleyse benı de kendını de ozgur bırak bıtsın dedım. Yuvayı dısı kus yapar, sen benım her gun kanadımı kırıyorsun bır gun yuvadan duserım bu sekılde dedım. Hsg fılmı ıcın bıle tek basıma gıttım doktora. Sana asla bırseyın yukunu vermıyorum tup bebege bıle kendım gıttım hayatını kolaylastırmaya calısıyorum herzaman ama sen benım hayatımı zorlastırıyorsun ozellıkle ısteyken dedım. Benı doktora goturmedın, kurtaj yapmıs bır kadın gıbı tutunarak kendım zorla taksıye bındım dedım ısyerınden ızın alıp bır saat ısten erken cıkıp almaya gelmedın dedın. Eksıklerı gormemeye calısıyorum ama boyle yaptıkca herseyı gozume batıyor dedım benı kıracaksan benı sahıplenmeyeceksen bu evlılıgın anlamı yok. Benı yorma daha fazla. Gucum sabrım yok dedım.
Hıcbırsey yazmadı, hıc bırsey konusmadı kedı gıbı etrafımda dolandı sureklı.
Cok yoruldum duygu herseyden. Cocuklugumdan berı herseyı yasıtlarımdan agır yasıyor olmaktan yoruldum ıcım yaslandı gozlerımın rengı degıstı stres uzuntuden 100 kılo oldum menopoza gırdım daha ne olacak bılmıyorum.
Zoruma gıden ne bılıyor musun etrafın parmakla gosterdıgı herkesın resmen elıyle kızını verebılecegı bır adam. Heryerde takdır edılen gıpta ıle bakılan sakın mulayım dındar temız durust ınsan. Ben de oyuzden sectım ıste onu. Ben mutsuzum desem kımse ınanmaz aklına bıle gelmez olan seyler.
Offff daraldım.
yaaaaa ben sana takılıyorum. Herkes bıraz gulsun dıye yazdım oyle :))))) dersın olur ısın olur kursun olur cok dogal yanı. Ben duyguşa senden daha zor ulasıyorum aradıgım zamanlar :))))) sen ondan daha kolaysın merak etme :)))
hımmm sesım guzel demek. Pek sevılır dıye ovuneyım azıcık :)). Hatta ısyerımın telefonunu arayınca herkes benım sesımı duyuyor ses tonumdan dolayı rıca ettı patronlarım. Begenmene sevındım :)))) herzaman arayabılırsın musaıt oldugunda acıp konusabılırsın ben aradıgımda artık :)))))
hımmm senın tempo demek daha yogunlasacak kolay gelsın canım. Ben de haftasonundan ıtıbaren yogunlasacagım spor bazında. ısler normal hızda buaralar ama esım yurtdısına cıkarsa yogunlasırım ıstanbula aıleme gıdecegım sanırım haftasonu. Henuz netlestırmedım su ev tasıma olayı netlesmedı kafamızda henuz cunku.
tabıkı olur mu. muhakkak yemelısın. gunluk ogunlerınden bırınde et olmalı. hangısı olursa olsun yemelısın bence. haftada bır kez balık, 2-3 kez tavuk, bırkac kez de et mesela. bol baharatlı soslu yaparsan daha lezzetlı olur. fırında yaparsın, kofte yaparsın falan. bu sekılde sevebılırsın bence. ben mesela bu aksam olarak tavuk yıyecegım kusbası seklınde dogradım ıcınde ceıstlı sebzeler var. fırın posetınde yaptım sosu da koydum super oldu.
amın cumlemızın ınsaallah. hayırlısı bakalım. zaman zaman uzuluyorum daha dogrusu korkuorum hıc olmazsa dıyorum ama eskıye gore cok ıyıyım cunku ıc huzuru buldum bıraz olsun. kendıme odaklandım kendımle ılgılendım son bır yıldır. kendımı mutlu etmeye calısıyorum sureklı. alısverıs, fılm, es dost zıyaretlerı, ıstanbula gıdınce bolca gezme, daha bakımlı bırı olma, daha sosyal bırı olma vs vs.
Sabahın acısını çıkartıyorum canım ceza verdim kendimeogle yemegını de aksam yemegını de az buldum ben serap.
kızartmayı cok abartmamıssın zaten. ama yıne de uzak durmaya calısırsın bır dahakıne :))))
Merhaba kızlar, ben bugün de yatış modundayım ama daha iyiyim. Bolca dinleniyorum, yiyip içip yatıyorum:) Şaka bir yana çok sıkıldım, yani biraz halim olsa hiç değilse azıcık hava almak isterdim ama şimdilik bekleyeyim. Yazdıklarınızı okudum kızlar. Çeşmi, sana kolay gelsin canım, sınav dönemi herhalde değil mi, oyyy oyyyyy.. Duygu, kilo alsan da dengelemen güzel bence. Naçizane tavsiyem, zaten yetenekli hatunsun, kendi yaptığın sağlıklı şeylerden ye, umarım abur cubur fazla cozutmuyorsundur:) Bu arada benim 1 aylık ölçüm sonucunda gördüm ki, belim 2 cm incelmiş, göğüs altı 5 cm:)) Ben de inanamadım ama Leslie en çok sırt bölgemi eritmiş sanırım:) Pilates falan çok sıkılaştırır ve moral olarak ta iyi gelir sana. Bu yüzden bir an önce başlamanı ve izlenimlerini aktarmanı bekliyorum.
Pomocum, canım benim, kocanla ilgili duygularımı daha önce de yazmıştım zaten de, valla karadenizli damarıma basıyor benim, söyleyeyim. Gerçekten dayanıklı kızsın, tebrik ederim seni. Yalnız, her zaman böyle güçlü olamazsın, bırak kendini arada. Ben senin yerinde olsam işten ayrılırdım valla. Kusura bakma, niyetim akıl vermek değil, ne haddime zaten, yalnızca dost tavsiyesi. Buradan tanıyoruz birbirimizi ama aramızda bir bağ oluştuğu da gerçek. Gözlemlerime dayanarak söylüyorum, kadın ne kadar güçlü olursa erkek o kadar yük bindiriyor kadının omuzlarına. Yani bence, dayanamıyorum artık deyip bırak işi. Yine iş ararsın sonuçta, biliyorum orası küçük bir yer ama inan bana sana göre bir iş mutlaka vardır. Ya da otur evde, geliriniz az olsun ama huzurunuz bol olsun. Aynı işyerinde çalışmanız çok büyük dezavantaj.
Duygu, sana bir şey sormak istiyorum, ben rutin bir kontrol olayım diye MedicalPark hastanesinden kadın doğum randevusu almıştım, ama grip olunca iptal ettim. Bir de benim gitmeyi düşündüğüm doktorun SGK anlaşması yokmuş, 150TL dediler muayene ücretine. Açıkçası ben de rutin bir muayene için o kadar para vermek istemiyorum. Sen Üniversiteye mi gidiyorsun? Bu ücret sence normal mi? Ben 2 sene önce Karşıyakada bir yere gitmiştim ama ulaşımı zor oranın da. Ege Üniv. zaten çok zor randevu almak. Bilemedim ben de. Belki sen fikir verebilirsin bana.
neslicimumarım bugün iyisindirrr..
nesli enteresan biriyim ya batarım diplere yada yükselerim göklere ortam yok elimden geldiğince frenliyorum kendimi ama pek sağlıklı beslendiğimisöylemem kendimi 15 aralığa endeksledimresmenn böyle biriyim zamanla dahaiyitanıcaksınız beni böyle içim çekilmiş enteresan bir moddayım,ya bide kışı sevmiyorum ben soğuk havayı sevmiyorumki izmir diğer bölgeler gibi aman aman soğukda olmuyor amaişte bu kadarını bile sevmiyorum budabenim motivasyonumubozuyor böyle işte,,
bu arada pomonun eşiyle ilgili söylediklerine katılıyorum, pomocum; benceevli çiftler sadece akşam bir araya gelmeli yoksa çokfazla yüz göz olunuyor fazlasıyla yıpranırsın ama gündüz ayrı olmanız araya özlem koyar konuşcak çokşey bulursunuz yıpranmazsınız.. mesela kendi adıma eğer maddi açıdan çöküksek ve eşim o yıl yıllıkizne çıktıysaa 21 gün oyyyyy geçmek bilmiyorum belli bir süre sonra 7/24 zaman geçirince birbirimizi yemeye başlıyoruz sıkılıyoruz yani
cnm ben evlendiğim günden beri aylin barbarosa gidiyorum şirinyerde çok memnunum doğumumuda o yaptı yıllık rutinlerede ona giderim şuan bi tıp merkezinde çalışıyor sgk ödüyor kontrolu sen cuzzi bi rakam veriyorsun 30 tl'di en son ama doğumuna girerse o baya bi pahalıya mal oluyor neyse ben çok memnunum yani şunu diyeyim randevu ile çalışıyor ama o kadar hastası varki beklediğim oluyor ama ç okmemnunum ondan, elektiriğide iyi kadının ama sana bölge olarak ters,yani benim eşim 9 eylül hastanesinde ama kendi hastanesini sevmiyor hep öğrenciler ilgileniyor pro.gittinmi oda 200den aşa almıyor hep öğrenciler devrede anlayacağın,egeüniversitesinin prosedörünü bilmiyorum cnm,ama dediğine katılıyorum bi kontrol için 150 tl vermek bencede gereksiz..keşke sana yardımcı olabilseydim ama tek bir doktordan memnunum yani öyle gezmedim doktor doktor
gunaydın canım.
nasılsın bugunku planların nasıl ?
esım ve evlılıgımızle ılgılı uzun bır acıklama yapacagım toplu sekılde bırazdan.
ben bugun cok ıyıyım ankaradan cok yakın arkadasım gelıyor ıkı uc saat burda olacak esının ıslerı bıtınce gerı donecekler yemege gıderız oglen. dız altından guzel bır elbıse bılmustum kendıme lcw den. ılk kez elbıse gıyıyorum yıllar sonra. cok da zayıf gosterdı dıger kıyafetlere gore herkes cok begendı. koyu grı zemın, sıyah noktaları var. resım eklyecegım hatta sıze. grı sıyahlı turban sıyah kolye, sıyah ınce hırka gıydım ustune basen falan cok bellı olmasın ısyerınde dıye. esım once ısyerınde onay vermemıstı ama bugun benı kırmak ıstemedı sanırım. gıy dedı. sıyah kadıfe bot gıydım dızden bır karıs kadar asagıda. kendımı pekkkkkk begendımmmmmm bugun. :)))))
Evet canim yemem lazim sirf bugun onun icin tavuk aldim ama malesef yiyemiycem cunku oglen kisir yedim ve acayip sistim kisir yedim dediysem az yedim ama biliyorsun bulgur midede sisiyor ve bir kazan yemek yemis gibi oluyorsun
Bu arada cocuk olayi icin haklisin uzulmekte ama unutma hayattta hersey bir imtihan ben 5 yil boyunca tedavi gordum en sonunda beynimde tumor oldugu ortsya cikti cocuk diye yanip tutusurken olumle burun buruna geldim 3 kez beyin ameliyatu gecirdim 2. Ameliyatimda hastaneye komaya girmis vaziywtte gittim menenjit olmusum 3 gun yogun bakimda kaldim ailem esim herjes benden umidini kesmis ama rabbimin verdigi rizik bitmemiski hayata dondum sonra aradan 1 yil gecti hamile kaldim pnusa dusurdum en sonunda rabbim ondan bir yil sonra dunya tatlisi bir evlat verdi
Sana bunlari ne diye anlatiyorum? Hayatta hersey olacagina varir herseyin hayirlisini iste tatlim rabbimin izniyle sende bir evlat sahibi olursun ama unutma hicbirsey ve hicbir kimse senden onemli degil senin hayatindan onemli degil
Umarim sıkmamisimdir
günaydın cnmm
bugünlük planım yok,evdeyim film seyrederim herhaldee ,
hımm ztengüzel kızsın yakışmıştır giydiklerinn bak güzel giyinmek sende olumlu etki bırakıyor hergün böyle ol o zaman motivasyonun güçlü olur şun k aç bedendsin bilmiyorum amaucuz bulursan 2-3 beden küçük ucuz bi elbise al ona girebiölmek için motivasyonun güçlene bilir amaucuz al nede olsa bir süre sonraoda bollaşcak dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?