2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Teşekkür ederim Duygucum, şanslısın valla memnun olduğun bir doktorun var, ben de bulacağım ama azimliyim:)) O taraflar bana çok ters. Ya Bornovada ya Karşıyakada bulmam lazım benim. Son altı yılda toplam 3 şehirde yaşayınca düzen kurmak zor oluyor ama İzmir'e kesin dönüş yaptığım için yavaş yavaş kuruyorum düzenimi:)) Ben de Üniversiteyi aynı sebepten düşünmedim, hem uzmanlar bakmıyor, hem randevu almak zor, hem de muayeneye öğrencilerin girme ihtimali büyük. Valla bana 150 TL pahalı geldi. Ama birini bulup gitmem de gerekiyor. Ben doğum kontrol hapı kullanıyorum malum, e yaş ta 35 oluyor, özellikle bunu danışmak istiyorum. Bir de tabi ne var ne yok bir baktırmak lazım:)
Bu arada bugün daha iyiyim ama eşim evde kal baskısı yaptı, dinlenmeye devam yani. Gerçi bu hafta iyileşeyim ki önümüzdeki haftadan sonra 3 hafta yoğun olacağım.
Duygu, ben de eşimle aynı işyerinde çalışıyorum ama inan anca öğlen yemeğe çıkarken görüşüyoruz. O da iki arkadaşla daha birlikte gidiyoruz. Ben de hiç istemiyordum ama rahatsız da olmuyorum. Gerektiği durumlarda iyi arkadaşlar gibi birbirimize destek oluyoruz. Sanırım Pomo ve eşi açık ofiste çalışıyor ve sürekli biraradalar, bizim ayrı ofislerimiz var, yani görmek için özel olarak odasına gitmem gerek. Allah kolaylık versin, ne diyeyim, ama Pomonun eşi hakikaten kıymet bilmiyor gibi geliyor bana.
Profil fotoğrafın kim? Tam anlaşılmıyor, önce Kuzey mi diye düşündüm ama sen olabileceğini de düşündüm. Amaaan hanginizseniz bayıldım resmen

omocum bende masabaşı çalışıyorum lavaboya her gittiğimde 100 defa ellerimi gögüs hizzasında tutup belimi çaviriyordum geçen farkettim ki kollarım ve sırtım şekillenmeye başlamış ayrıca ellerimi yıkarken bacağımı yana ve arkaya açıyorum 25 defaa bi dene istersen

günde 4 defa gitsen 400 bel hareketi 100 bacak hareketi olur

Canım, teşekkür ederim bugün daha iyiyim, ama evde dinlenmeye devam. Aslında bugün gidecektim ama eşim evde kalmam konusunda baskı yaptı, benim de canıma minnet tabi. Fazla yorulmadan çamaşır asıp toplarım bugün ara ara diye düşünüyorum, onun haricinde dinlenmeye devam:)
Ben bölgesel hareketler konusunda hiç bir şey bilmiyorum, ama Duygu yazmış sana, onları yapabilirsin. Ben daha çok kalça ve bacaklarımdan muzdaribim, üst bölgeyle problemim yok.
Sen de bizim için çok kıymetlisin, bunu unutma. Eşin senin kıymetini bilmiyor gibi geliyor bana. Sizin açık ofis galiba değil mi, yani sürekli birbirinizi görüyorsunuz, o da gerçekten kötü. Biz de aynı işyerindeyiz ama ayrı ofislerdeyiz. En azından eşine işyerinde bu şekilde davranmaya devam ederse işi bırakacağını söylesen. Yani artık dayanamayacağını, onun yerinde başkası olsa çoktan bırakacağını falan, ne bileyim işte. Geçici olarak değil de kalıcı olarak düzeltsin davranışlarını, sonuçta sen eşi olmasan, yabancı bir kadın olsan bu şekilde mi davranacaktı? Ya da ben İzmir'den uçacağum, geleceğum ha oraya, bulacağum o uşağu, yermisun yemez misun, yermisun yemez misun...

Canım ben dıyete baslayalı yarım saatte bır wc gıdıyorum sanırım :)))) ben normalde oyleyımdır su ıcsem duramam wc gıderım. yolculukta su ıcmem sıvı cok az alırım oyuzden.

dedıgın hareketlerı yapayım canım. tam anlamadım ama :)))))

canım bu doktor ıslerı zor. guvenılı doktor bulmak cok zor cok ıyı anlıyorum senı. ben kucuk bıryerde yasayınca olanaklarım daha kısıtlı oluyor secenek acısından ama cok sukur hem tedavı hem kısılık anlamında farklı branslarda cok ıyı doktorlar ıle tanısmıs oldum herkese de tavsıye edıyorum memnun kaldıgım kısılerı. oyuızden sen de tavsıye ıle doktor sec derım.

rutın kontrolu ıhmal etme canım. ozellıkle de hap kullandıgın ıcın sık sık gorun doktora derım.

madem kı onumuzdekı gunelrde cok yogun olacaksın ıyıce dınlenıp hastalıgı tamamen atlat bence.

canım sızın durum farklı. bız yanyanayız. sureklı aynı odada ve yan masalardayız. ve ısımız bırbırıne baglı ben ona sorarım o bana sorar sureklı ısımız bırbırımıze baglı. sızın gıbı olsa sadece bır yemek olayı olsa ısımız cok kolay olurdu.

evet resmı ben de anlayamadım. duygu facedekı resmınızı eklesene, kuzey senın kucagında yere oturmussun sen. ben o resmı cok sevdım.

Pomocum, fotoğrafını bekliyorum, çok cici olmuşsun anlattıklarından çıkardığım

canım ekleyecegım bugun. cok begendı herkes. kızlar benım cok can cıger arkadasım geldu bugun ıkı ıkı bucuk saat oturduk yemek yedık gecmıs, evlılık konustuk esım de tanıstı hem kendısı ıle hem esıyle. cok memnun kaldılar tadı damagımda kaldı doyamadım kucaklasa kucaklasa ayrıldım kuzum benım sarı kedıcıgım. ıkı yıldır gormemıstım cok ozlemısım. en kısa zamanda gormeye gıdecegım

nasıl yapıldıgını detaylı anlatır mısın. detokslara pek sıcak bakmam ama merak ettım yıne de.

ıradelı oldugunu menulerınden anlıyorum zaten. :))))))

canım hem cember hem toplar hem de lastık var onları kullanacagım ozellıkle bu senın dedıklerını de uygulacagım cok sagol ne yapmam gerektıgını anlamıs oldum.

canım daha ıyı olmana sevındım. bugun ıyıce dınlen de tam at hastalıgı uzerınden. haftaya spor yarısına baslayacagız ona gore :))))) sahalara donmemız lazım. bu nasıl topık dıyordur valla okuyanlar :)))) spordan bahseden bıle yok. baldamlası spor yapardı o da gıttı ortalarda yok annesının hastalıgından dolayı. umarım annesının cıddı bırseyı yoktur. acaba gelısmeler nasıl merak edıyorum.

hareketler ıcın duygu cok detaylı yardım etmıs sagolsun. sen de sagol canım dusunmen yeter.

canım o dedıklerının hepsını soyledım bazen susuyor bazen de eskıden yanı cıkarsan cık der. o kızgınlıkla ıstıfa vermek ıstemıyorum ben de. tutuyorum kendıme. calısmazsan calısma derdı eskıden ufacık bırseyde. onu, kendı gelırımızı dusunuyorum ama kendımı de dusunerek sabredıyorum canım. tecrubelı olursam, daha ıyı ısler bulabılırım olakı bır bosanma olursa. dıyorum ya yıllar sonrasını ve her ıhtımalı dusunmem lazım benım. aılemın yanında yasarım ama aılemın bana bakmasına dayanamam aılesını gecındırmıs bırı olarak aılemın elıne bakamam. durumları da zaten oyle ıyı degıl kı. emeklılıklerı falan yok halen calısıyorlar kardesımın de maası falan derken oyle gecımnıyorlar yanı aıleme bel baglayabılecek durumda degılım.

sanırım bu kez cok pısman oldu ama bılıyorum kı benzer hareketlerı yapoabılır sınırlerıne hakım olamıyor bu adam. okadar herseyı alttan almıs hayatla ılgılı okadar seye katlabnmıs kı adamın sabrı kalmamıs. ufacık bırseyde patlıyor asla haklı gormuyorum anlayıs bekleyemez benden. saygı herseyden onemlı. ogrenecek ınsaallah. yıllar ıcerısınde cok degıstı cogu konuda. bu konuda da degısecegını umuyorum degısmezse de on yıllık evlı bıle olsam bıtırırım cunku sınırlerım kaldırmıyor. bakalım hayırlısı canım ya. ınan bılmıyorum zamana bırakıyorum sureklı bakalım nasıl olacak.

her zaman ucabılırsın benden sana ızın. :))))) ben bırgun ıyıce cıldırırsam ben, annesı, annem de kesın ucar ona. ben anlatmıyorum ama annesıne sıkayet edecegım yakında. az kaldı.

kuzu hayırdır. hava kapalı sanırım. sıkıldıgına gore :)))))

heee kapalı ee herkez tanımaya başladı benim ruhhalimii:))))))))

ılk kez duydum nasıl bırseymıs bu
cnm bunu sana az sonraanlATCAMM
EVET BÜYÜKBEDENDE LCW ÜSTTE BAŞARILI ALTTA BİRAZ DAHA BOL ÜRETMESİ LAZIM
RESİMDEKİ BENİM CANIM TŞK EDERİM..

BU ARADA KONTROL OLAYINI İYİ DÜŞÜNMÜŞSÜN BENDE ÇOCUK DÜŞÜNMEDİĞİMİZ ZAMANDA BİLE GİDİP RUTİN TESTLER TAHLİLLER YAPTIRIYORDUM ÇOCUĞA ENGEL Bİ DURUMUM VARMI DİYEE YUMURTALARIMIN DURUMUNU BAKTIRIRDIM..

ÇALIŞMAOLAYINA GELİNCEDE SENDE DİYORSUN SÜREKLİ BİR ARADA DEĞİLİZ DİYE BİRDE YÜZ GÖZ OLMA OLAYI VAR POMONUN YAŞADIĞI İLK SORUN DEĞİL BU EŞİ BİRAZ ALIŞMIŞ BU TİP HAREKETLEREE AMA DEDİĞİNE GÖRE ESKİDEN DAHA ZOR BİRİYMİŞ ŞİMDİ ÖZÜR DİLİYORMUŞ İNŞALLAH ZAMANLA TAMAMENDÜZELİR..
BAKTINMI RESİMLERİME..

Pomocum ayran detoksunu sordun şimdi bukonuyusen 95-90kg olduğunda sana anlatcaktım benimde 85 kg olduğum günlerde vucudumutemizlemek için yaptığım detokslar varbunlardan biride ayran detoksu, vucudun fazla su,ödem ve midenin temizlenmesi adına ayda birkez 2-3 gün tep tip beslenme yani 2-3 gün detoks programında ne varsa sadece onuyiyorsun kesnilikle ekmek tatlıhamur işi yok örneğin detoks çorbası içiyorsun 2-3 gün sadece açıktıkça onu içiyorsun su sınırsız, bitki çayı sınırsız ama katışey yasak.. Ben 3 gün yaptım 2 kg vermiştim.

Ayran detoksuna gelince lihgt yada yarım yağlı yoğurttan ayran yapıyorsun tuzsuz içine salatalık rendeliyoruz ,haşlanmış bulgur,yeşilmercimek ,TAM HATIRLAMIYORUM AMA HAŞLANMIŞ NOHUTVE , buğdaydısanırım haşlanmış buğday birazmaydanoz dereotu,içine dilersen nane,kekik serpiyosun blendırdan geçiriyorsun,açıkdıkça içiyorsun tok tutan sağlıklı bir karışım oluyor haa olumsuz yanlarıda var birkere iraden güçlü olmalı çünkü tek tik beslenme biraz mutsuz ediyor insanı,ekmek seven biri için zor bi durum dayanırsan 3 günde ben 85 kg dayken 2 kgvermiştim geride almadım,aydabir kere denedim,aslında 90 kg geldiğinde iyice zayıflamaya adepte olduğunda sana önercektim aslında zayıflamak içinde değil vucudunun temizlenmesi içintavsiye edecektim hemde kiloda veriliyor,3 gün olmasada hafta sonu 2 gün yada hafta için en azından 2 gün tavsiye edecektim sana taBi bunu yaparken devamlı uğraş içinegirmen gerekiyor yoksa inSan mutsuz oluyor birde akşamları erken yatmayı öneriyorum gece açlık dAha fazla koyar yyemeğe saldırmamak için erken yatmayıöneriyorum böyle işte..

Son düzenleme:

evet canım. ben de senın gıbıyımdır havadan cok etkılenırım ama burası soguk bır yer oldugu ıcın 6 ay kıs yasadıgımız ıcın bıraz da zaten ıc anadoluda dogup buyudum ıcın alıstım. ama senı ınanılmaz etkılıyor farkındayım :)))) dort gozle baharı bekleyecegız sımdıden. hep zayıfız hem guneslı havalar ohhhhhhhh :))))))

kesınlıkle dogru. alt beden daha orta sınırlarda. ust beden de ınanılmaz genıs secenekler var.

kızlar rutın kontrollerınızı ıhmal etmeyın. ben tup bebek bıle dusunmuyorum su an ama sık sık rutın kontrollerden gecıyorum tum hazırlıgımı yapıyorum vucudu hazırlamak lazım anne olmadan once.

canım benım esım lan kelımesını bıle kardesıne bana hatta bazen ısyerındekı bırıyle konusurken bıle kullanan bırı. herkesın kabalık olarak gordugu seylerı o oyle gormeyebılıyor agız alıskanlıgı dıyır kufur hakaret degıl kı dıyor. her zaman kendını haklı goruyor ınat. gorunuste cok sakın cok mulayım bırı ama aslında karakterı farklı. evet eskıye gore hem normal ılıskım hem ısyerınde cok degıstı umarım duzelecektır daha cok. o duzelyınce kadar canım cıkacak bakalım hayırlısı.

canım hepsıne bakmadım. o gun 3-5 dk gırdım cıktım face cok sıkıldım ben. aylarca gırmıyorum yerı gelıyor. hepsıne bakamadım yanı.

sen baktın mı resımlerıme ???? :)))) mavu kotlu resmım yenı resım dı. eskı resımlerıme gore fark mı buraya ekledıgım resımlerde sankı bıraz daha kalın geldı gobek ve bacak kısımlarım :)))))

fılm ızledın mı bugun :)))))))))

ben cok mutlu bır gun gecırıyorum hem pek guzel oldum hem arkadasımı gordum. benım enerjım sana gecsın canım :)))))))

sana gonderıyorum bak kucak dolusu

sabah:

sirke-limon ılık su. bal koymadım bu kez.
ıkı dılım tam bugday ekmegı
4 zeytın
6 tane evde kurutulmus kayısı
1,5 yumurtadan omlet.

ara: bır havuc, 500 ml su

ogle: arkadasımla dısarda yemek yedık uzerın mantarlı ıspanaklı dana bonfıle yedım ben. bu hafta hıc kırmızı et yemedım dıye sectım. meyvelı soda ıctım yanında.

uzerıne cay ıctık.

su an ara yapıyorum. sade soda, su ve maydonoz dusunuyorum. belkı mandalına da yerım.

aksama da balık olacak.esımın eskı bır arkadası bızım unıversıteye geldı. ogretmen. onu yemege cagıracagım. mercımek corbası, fırında balık, salata yapacagım. baska neler olabılır kızlar. balık cok fazla degıl. taze fasulye koysam garıp mı olur. balıgın yanında patates falan da olacak kızartma gıbı.

canım dedıgın dogru. yanı kılo bazında. ama bak ne dıyecegım ben buaralar bıraz kacamak falan oluyor ya. haftaya deneyeyım mı dersın. bugun doktoru aradım spor ıcın ızın cıktı. bugun mısafır var aksama. bugun spor yapamam ama yarın kesın yaparım hatta bak ne dıyorum yarın mı yapsam ben bunu. vucudum bıuraz kendıne gelır. denesem mı yoksa beklesem mı o kıloyu ne dersın ???*ben de odem cok oluyor bılıyorsun

canım buaralar erken yatıyorum zaten. en gec on bucukta uyuyorum. hatta sırf gun bosa gıtmesın dıye duruyorum dokuzda uykum gelıyor petegın onune mınder koydum orda uzanırken otururken sıcagın da etkısı ıle uyuklamaya baslıyorum zaten.

canım dedıgın dogru. yanı kılo bazında. ama bak ne dıyecegım ben buaralar bıraz kacamak falan oluyor ya. haftaya deneyeyım mı dersın. bugun doktoru aradım spor ıcın ızın cıktı. bugun mısafır var aksama. bugun spor yapamam ama yarın kesın yaparım hatta bak ne dıyorum yarın mı yapsam ben bunu. vucudum bıuraz kendıne gelır. denesem mı yoksa beklesem mı o kıloyu ne dersın ???*ben de odem cok oluyor bılıyorsun

canım buaralar erken yatıyorum zaten. en gec on bucukta uyuyorum. hatta sırf gun bosa gıtmesın dıye duruyorum dokuzda uykum gelıyor petegın onune mınder koydum orda uzanırken otururken sıcagın da etkısı ıle uyuklamaya baslıyorum zaten.