- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #1.481
neslicimumarım bugün iyisindirrr..
nesli enteresan biriyim ya batarım diplere yada yükselerim göklere ortam yok elimden geldiğince frenliyorum kendimi ama pek sağlıklı beslendiğimisöylemem kendimi 15 aralığa endeksledimresmenn böyle biriyim zamanla dahaiyitanıcaksınız beni böyle içim çekilmiş enteresan bir moddayım,ya bide kışı sevmiyorum ben soğuk havayı sevmiyorumki izmir diğer bölgeler gibi aman aman soğukda olmuyor amaişte bu kadarını bile sevmiyorum budabenim motivasyonumubozuyor böyle işte,,
bu arada pomonun eşiyle ilgili söylediklerine katılıyorum, pomocum; benceevli çiftler sadece akşam bir araya gelmeli yoksa çokfazla yüz göz olunuyor fazlasıyla yıpranırsın ama gündüz ayrı olmanız araya özlem koyar konuşcak çokşey bulursunuz yıpranmazsınız.. mesela kendi adıma eğer maddi açıdan çöküksek ve eşim o yıl yıllıkizne çıktıysaa 21 gün oyyyyy geçmek bilmiyorum belli bir süre sonra 7/24 zaman geçirince birbirimizi yemeye başlıyoruz sıkılıyoruz yani
cnm ben evlendiğim günden beri aylin barbarosa gidiyorum şirinyerde çok memnunum doğumumuda o yaptı yıllık rutinlerede ona giderim şuan bi tıp merkezinde çalışıyor sgk ödüyor kontrolu sen cuzzi bi rakam veriyorsun 30 tl'di en son ama doğumuna girerse o baya bi pahalıya mal oluyor neyse ben çok memnunum yani şunu diyeyim randevu ile çalışıyor ama o kadar hastası varki beklediğim oluyor ama ç okmemnunum ondan, elektiriğide iyi kadının ama sana bölge olarak ters,yani benim eşim 9 eylül hastanesinde ama kendi hastanesini sevmiyor hep öğrenciler ilgileniyor pro.gittinmi oda 200den aşa almıyor hep öğrenciler devrede anlayacağın,egeüniversitesinin prosedörünü bilmiyorum cnm,ama dediğine katılıyorum bi kontrol için 150 tl vermek bencede gereksiz..keşke sana yardımcı olabilseydim ama tek bir doktordan memnunum yani öyle gezmedim doktor doktor
canım nasılsın toparlanabıldın mı. dun de dınlenmıssın bugun nasılsın faydası oldu mu bu ıkı ucgunluk dınlenmenın.
ya bız alısmısız aktıf olmaya. ıkı gun yatınca sıkılıyoruz ALLAH zaten yatırtmasın ya. ben hastanede 3 gun zor yatmıstım platınım takıldıgında. cok zor valla. evde desen oyle gızlı gızlı gezınmeye calısıyordum evın ıcınde. :)))))
kızlar benım goguslerım cok sarkık. kollarımın ust kısmı cok kalın. ve gobegım cok sarkık. bana ozel bır calısma ne olur acaba. tamam bısıklet baslayacagım. platesın setını de aldım ama tam neler yapmalıyım bılmıyorum.
canım ben aıleme ya da reelden arkadaslarıma bıle anlatmıyorum ınanın sızlere anlattıklarımı. cunku dunu bılmeyen benım ruh halımı bılmeyen ınsanlara, bugun aglasam ya da dert yansam nekadar anlayacaklar yanı. oyuzdenb tavsıyelerınızı de esıme olan kızgınlıgınızı da hıc yadırgamam sanal olsa da ben sızlerı gercek dost olarak goruyorum cunku hayatımdakı en zorlu yolda bana yoldaslık edıyorsunuz. cok kıymetlısınız benım ıcın.
esım konusunda haklısın guclu kadın ıstıyormus zaten. kendısıne yuk olmayacak malum aılesı koylu ve kendı baslarına sıfırlar. doktora bıle gıdemezler tamam ben de guclu ve cesur kadınım ama haksızlık nankortluk kaldıramıyorum baskası yapsa da boyleyımdır ben.
ben yıne bızım ıcın kalıyorum bu ısyerınde.benım ısten ayrılmam maaslarımız, prımlerımız dahıl herseyı tepetaklak eder esım cok uzun sure seyahate cıkamaz yenı elemanın ısı ogrenmesı 6 ayı bulur ve 6 ay seyahate cıkamazsa esım satıs yapamaz. ALLAH bereket versın bu yıl 7-8 aylık prım aldık 4000 tlye yakındı mesela. ek gelır gıbı guzel oldu yanı. ayrıca esım cok sınırlı cok egrgın olacak evde daha huzrusuz olacagız cunku o kısıden dolayı ıslerıne yon veremıyor olacak. bunlar bızı daha cok egrecek dıye ayrılmıyorum. ayrıca bazı baska sebepler de var. ıhracat yapan fırma sayısı cok az. elemanı var herkesın. eleman arayan olursa da, ınan ne ıs ogretıyorlar ne fırsat verıyorlar cok boguvu bır ortam oluyor bır hafta ıcınde satıs yapman beklenıyor halıyle bu mumkun olmuyor ve ısten cıkartıyorlar. yanı boule bır rıskım var. muhasebe falan olsa oyle olmaz. heryerde aynı ısı yaparsın ama satıs benım ıcın. oyuzden ısten cıkartılmak cok kolay.
omocum bende masabaşı çalışıyorum lavaboya her gittiğimde 100 defa ellerimi gögüs hizzasında tutup belimi çaviriyordum geçen farkettim ki kollarım ve sırtım şekillenmeye başlamış ayrıca ellerimi yıkarken bacağımı yana ve arkaya açıyorum 25 defaa bi dene istersen
günde 4 defa gitsen 400 bel hareketi 100 bacak hareketi olur
Teşekkür ederim Duygucum, şanslısın valla memnun olduğun bir doktorun var, ben de bulacağım ama azimliyim:)) O taraflar bana çok ters. Ya Bornovada ya Karşıyakada bulmam lazım benim. Son altı yılda toplam 3 şehirde yaşayınca düzen kurmak zor oluyor ama İzmir'e kesin dönüş yaptığım için yavaş yavaş kuruyorum düzenimi:)) Ben de Üniversiteyi aynı sebepten düşünmedim, hem uzmanlar bakmıyor, hem randevu almak zor, hem de muayeneye öğrencilerin girme ihtimali büyük. Valla bana 150 TL pahalı geldi. Ama birini bulup gitmem de gerekiyor. Ben doğum kontrol hapı kullanıyorum malum, e yaş ta 35 oluyor, özellikle bunu danışmak istiyorum. Bir de tabi ne var ne yok bir baktırmak lazım:)
Bu arada bugün daha iyiyim ama eşim evde kal baskısı yaptı, dinlenmeye devam yani. Gerçi bu hafta iyileşeyim ki önümüzdeki haftadan sonra 3 hafta yoğun olacağım.
Duygu, ben de eşimle aynı işyerinde çalışıyorum ama inan anca öğlen yemeğe çıkarken görüşüyoruz. O da iki arkadaşla daha birlikte gidiyoruz. Ben de hiç istemiyordum ama rahatsız da olmuyorum. Gerektiği durumlarda iyi arkadaşlar gibi birbirimize destek oluyoruz. Sanırım Pomo ve eşi açık ofiste çalışıyor ve sürekli biraradalar, bizim ayrı ofislerimiz var, yani görmek için özel olarak odasına gitmem gerek. Allah kolaylık versin, ne diyeyim, ama Pomonun eşi hakikaten kıymet bilmiyor gibi geliyor bana.
Profil fotoğrafın kim? Tam anlaşılmıyor, önce Kuzey mi diye düşündüm ama sen olabileceğini de düşündüm. Amaaan hanginizseniz bayıldım resmen
Pomocum, fotoğrafını bekliyorum, çok cici olmuşsun anlattıklarından çıkardığım
bende internetten araştırdım canım 2 gün yapılıyormuş ayda. 2 günde 2 kilo veriyormuşsun bağırsakları acayip çalıştırıyormuş.Cumartesi pazar yapmayı düşünüyorum evdeyim ya daha uygun olur.
Bilmem canım kendime sahip çıkabilirim diye düşünüyorum o yönden iradelyim yemem dersem yememek için elimden geleni yaparım.Yine de büyük konuşmayayım ben...
-plates çemberin varsaonu devamlı sık nefes alarak tabiki
-Avuç içlerinizi kalp hizasında birbirine yaslayıp, birbirlerini itecek şekilde 4'e kadar sayıp bırakın. Gün içerisinde 3-4 kez yapıldığında göğsün toparlanmasına yardımcı oluyormuş. 1 ay sonra farkı göreceksiniz diyorlar
-Karnınızın üstüne yere yatın, ayaklarınızı ağır bir mobilyanın altına sokun ve derin bir nefes alıp aynı anda vücudunuzun üst kısmını kaldırıp kollarınızı suda yüzer gibi hareketlendirin. Kollarınızı yan tarafa doğru getirirken nefesi geri verin ve yavaşça üst bedeninizi indirin, bu işlemi 10 defa tekrar ediniz.(alıntıdır)
-Dizlerinizin üstüne oturup kollarınızı omuz yüksekliğinde havaya kaldırın, vücudunuzu dik tutmak şartıyla arkaya doğru iki kere esnettikten sonra öne getirip aşağıya indiriniz. Bunu 15 defa tekrar ediniz.(alıntıdır)
-Diz kapaklarınızın üzerine oturup iki kolunuzu aynı anda arkaya doğru esneterek göğüs kaslarını gerin ve kollarınızı yana indirip bunu 15 defa tekrar edin(alıntıdır)
-Diz kapaklarınızın üstüne oturup bir elinizi belinize yerleştirerek öteki kolunuzu önden arkaya doğru hızlıca itin ve kolunuzu yana doğru indirin. 7 defa sağ 7 defa sol kolunuzu bu şekilde hareket ettirin.(alıntıdır)
-canım kol içinse plates lastiğinde yararlana bilirsin sandalyeye otur lastiği ayağının altına al kendinedoğru çek lastiği nefesle ,bu hareketi yerde oturarakda yapabilirsin..
Canım, teşekkür ederim bugün daha iyiyim, ama evde dinlenmeye devam. Aslında bugün gidecektim ama eşim evde kalmam konusunda baskı yaptı, benim de canıma minnet tabi. Fazla yorulmadan çamaşır asıp toplarım bugün ara ara diye düşünüyorum, onun haricinde dinlenmeye devam:)
Ben bölgesel hareketler konusunda hiç bir şey bilmiyorum, ama Duygu yazmış sana, onları yapabilirsin. Ben daha çok kalça ve bacaklarımdan muzdaribim, üst bölgeyle problemim yok.
Sen de bizim için çok kıymetlisin, bunu unutma. Eşin senin kıymetini bilmiyor gibi geliyor bana. Sizin açık ofis galiba değil mi, yani sürekli birbirinizi görüyorsunuz, o da gerçekten kötü. Biz de aynı işyerindeyiz ama ayrı ofislerdeyiz. En azından eşine işyerinde bu şekilde davranmaya devam ederse işi bırakacağını söylesen. Yani artık dayanamayacağını, onun yerinde başkası olsa çoktan bırakacağını falan, ne bileyim işte. Geçici olarak değil de kalıcı olarak düzeltsin davranışlarını, sonuçta sen eşi olmasan, yabancı bir kadın olsan bu şekilde mi davranacaktı? Ya da ben İzmir'den uçacağum, geleceğum ha oraya, bulacağum o uşağu, yermisun yemez misun, yermisun yemez misun...
kuzu hayırdır. hava kapalı sanırım. sıkıldıgına gore :)))))
cnm bunu sana az sonraanlATCAMMılk kez duydum nasıl bırseymıs bu
EVET BÜYÜKBEDENDE LCW ÜSTTE BAŞARILI ALTTA BİRAZ DAHA BOL ÜRETMESİ LAZIMaynen canım. kendısıne de sureklı dıyorum bu dunyada benden benım saglıgımdan daha onemlı bırsey yok. evet esım ve su ankı ısım ruh saglıgımı ve beden saglıgımı etkılıyordur muhakkak ama yıne gayet ıyıyım. oyuzden halen gecerlı bu kural. once benım saglıgım :))))))
lcw hakıkaten benım kurtarıcım. eskıden de alısverıs yapardım ama herzaman bulamazdım guzel seyler. ya da ne bılyım bedenler daha sıkıntıylıd ama ıkı yıldır resmen herseyımı ordan alıyorum. fıyat uygun, malları da ıyı cıktı yanı, beden sorunumu cozuyor, tarz olarak da hosuma gıdıyor. bebek kıyafetlerını falan da ordan alıyorum hedıye alacagım da cocuklara. gorumceme ordan alırım. esıme de zaman zaman alıyorum ordan. guzel mavu bır kazak aldım mesela gecen. dusun 20 tl. gayet de guzel yerı. kac yıl once aldıgım kazaklar bıle saglam duruyor sunmedı yanı. yanı ıkı yıldır bılmıyorum da en az 3000 harcamısımdır oraya. lcw ken ayakkabı ve canta aldıgım da oldu. egcenlerde atkı tarzı bırseyler aldım hem kendıme hem arkadasıma hedıye. hatta uc gun once yıne hedıye olarak ordan aldık arkadasımız ıcın. mavı, defacto, coton, rodı gezdık ınan bırsey bulamadım arkadasın tarzına uygun. lcw ye donduk yıne gırdık magazaya. ben pantolon bır tane ancak almısımdır pantolonda beden sıkıntım oluyor lcw de. ama ust tarzıma uygun seyler buluyorum
RESİMDEKİ BENİM CANIM TŞK EDERİM..Teşekkür ederim Duygucum, şanslısın valla memnun olduğun bir doktorun var, ben de bulacağım ama azimliyim:)) O taraflar bana çok ters. Ya Bornovada ya Karşıyakada bulmam lazım benim. Son altı yılda toplam 3 şehirde yaşayınca düzen kurmak zor oluyor ama İzmir'e kesin dönüş yaptığım için yavaş yavaş kuruyorum düzenimi:)) Ben de Üniversiteyi aynı sebepten düşünmedim, hem uzmanlar bakmıyor, hem randevu almak zor, hem de muayeneye öğrencilerin girme ihtimali büyük. Valla bana 150 TL pahalı geldi. Ama birini bulup gitmem de gerekiyor. Ben doğum kontrol hapı kullanıyorum malum, e yaş ta 35 oluyor, özellikle bunu danışmak istiyorum. Bir de tabi ne var ne yok bir baktırmak lazım:)
Bu arada bugün daha iyiyim ama eşim evde kal baskısı yaptı, dinlenmeye devam yani. Gerçi bu hafta iyileşeyim ki önümüzdeki haftadan sonra 3 hafta yoğun olacağım.
Duygu, ben de eşimle aynı işyerinde çalışıyorum ama inan anca öğlen yemeğe çıkarken görüşüyoruz. O da iki arkadaşla daha birlikte gidiyoruz. Ben de hiç istemiyordum ama rahatsız da olmuyorum. Gerektiği durumlarda iyi arkadaşlar gibi birbirimize destek oluyoruz. Sanırım Pomo ve eşi açık ofiste çalışıyor ve sürekli biraradalar, bizim ayrı ofislerimiz var, yani görmek için özel olarak odasına gitmem gerek. Allah kolaylık versin, ne diyeyim, ama Pomonun eşi hakikaten kıymet bilmiyor gibi geliyor bana.
Profil fotoğrafın kim? Tam anlaşılmıyor, önce Kuzey mi diye düşündüm ama sen olabileceğini de düşündüm. Amaaan hanginizseniz bayıldım resmen
BAKTINMI RESİMLERİME..canım bu doktor ıslerı zor. guvenılı doktor bulmak cok zor cok ıyı anlıyorum senı. ben kucuk bıryerde yasayınca olanaklarım daha kısıtlı oluyor secenek acısından ama cok sukur hem tedavı hem kısılık anlamında farklı branslarda cok ıyı doktorlar ıle tanısmıs oldum herkese de tavsıye edıyorum memnun kaldıgım kısılerı. oyuızden sen de tavsıye ıle doktor sec derım.
rutın kontrolu ıhmal etme canım. ozellıkle de hap kullandıgın ıcın sık sık gorun doktora derım.
madem kı onumuzdekı gunelrde cok yogun olacaksın ıyıce dınlenıp hastalıgı tamamen atlat bence.
canım sızın durum farklı. bız yanyanayız. sureklı aynı odada ve yan masalardayız. ve ısımız bırbırıne baglı ben ona sorarım o bana sorar sureklı ısımız bırbırımıze baglı. sızın gıbı olsa sadece bır yemek olayı olsa ısımız cok kolay olurdu.
evet resmı ben de anlayamadım. duygu facedekı resmınızı eklesene, kuzey senın kucagında yere oturmussun sen. ben o resmı cok sevdım.
heee kapalı ee herkez tanımaya başladı benim ruhhalimii:))))))))
cnm bunu sana az sonraanlATCAMM
EVET BÜYÜKBEDENDE LCW ÜSTTE BAŞARILI ALTTA BİRAZ DAHA BOL ÜRETMESİ LAZIM
RESİMDEKİ BENİM CANIM TŞK EDERİM..
BU ARADA KONTROL OLAYINI İYİ DÜŞÜNMÜŞSÜN BENDE ÇOCUK DÜŞÜNMEDİĞİMİZ ZAMANDA BİLE GİDİP RUTİN TESTLER TAHLİLLER YAPTIRIYORDUM ÇOCUĞA ENGEL Bİ DURUMUM VARMI DİYEE YUMURTALARIMIN DURUMUNU BAKTIRIRDIM..
ÇALIŞMAOLAYINA GELİNCEDE SENDE DİYORSUN SÜREKLİ BİR ARADA DEĞİLİZ DİYE BİRDE YÜZ GÖZ OLMA OLAYI VAR POMONUN YAŞADIĞI İLK SORUN DEĞİL BU EŞİ BİRAZ ALIŞMIŞ BU TİP HAREKETLEREE AMA DEDİĞİNE GÖRE ESKİDEN DAHA ZOR BİRİYMİŞ ŞİMDİ ÖZÜR DİLİYORMUŞ İNŞALLAH ZAMANLA TAMAMENDÜZELİR..
BAKTINMI RESİMLERİME..
Pomocum ayran detoksunu sordun şimdi bukonuyusen 95-90kg olduğunda sana anlatcaktım benimde 85 kg olduğum günlerde vucudumutemizlemek için yaptığım detokslar varbunlardan biride ayran detoksu, vucudun fazla su,ödem ve midenin temizlenmesi adına ayda birkez 2-3 gün tep tip beslenme yani 2-3 gün detoks programında ne varsa sadece onuyiyorsun kesnilikle ekmek tatlıhamur işi yok örneğin detoks çorbası içiyorsun 2-3 gün sadece açıktıkça onu içiyorsun su sınırsız, bitki çayı sınırsız ama katışey yasak.. Ben 3 gün yaptım 2 kg vermiştim.
Ayran detoksuna gelince lihgt yada yarım yağlı yoğurttan ayran yapıyorsun tuzsuz içine salatalık rendeliyoruz ,haşlanmış bulgur,yeşilmercimek ,TAM HATIRLAMIYORUM AMA HAŞLANMIŞ NOHUTVE , buğdaydısanırım haşlanmış buğday birazmaydanoz dereotu,içine dilersen nane,kekik serpiyosun blendırdan geçiriyorsun,açıkdıkça içiyorsun tok tutan sağlıklı bir karışım oluyor haa olumsuz yanlarıda var birkere iraden güçlü olmalı çünkü tek tik beslenme biraz mutsuz ediyor insanı,ekmek seven biri için zor bi durum dayanırsan 3 günde ben 85 kg dayken 2 kgvermiştim geride almadım,aydabir kere denedim,aslında 90 kg geldiğinde iyice zayıflamaya adepte olduğunda sana önercektim aslında zayıflamak içinde değil vucudunun temizlenmesi içintavsiye edecektim hemde kiloda veriliyor,3 gün olmasada hafta sonu 2 gün yada hafta için en azından 2 gün tavsiye edecektim sana taBi bunu yaparken devamlı uğraş içinegirmen gerekiyor yoksa inSan mutsuz oluyor birde akşamları erken yatmayı öneriyorum gece açlık dAha fazla koyar yyemeğe saldırmamak için erken yatmayıöneriyorum böyle işte..
Pomocum ayran detoksunu sordun şimdi bukonuyusen 95-90kg olduğunda sana anlatcaktım benimde 85 kg olduğum günlerde vucudumutemizlemek için yaptığım detokslar varbunlardan biride ayran detoksu, vucudun fazla su,ödem ve midenin temizlenmesi adına ayda birkez 2-3 gün tep tip beslenme yani 2-3 gün detoks programında ne varsa sadece onuyiyorsun kesnilikle ekmek tatlıhamur işi yok örneğin detoks çorbası içiyorsun 2-3 gün sadece açıktıkça onu içiyorsun su sınırsız, bitki çayı sınırsız ama katışey yasak.. Ben 3 gün yaptım 2 kg vermiştim.
Ayran detoksuna gelince lihgt yada yarım yağlı yoğurttan ayran yapıyorsun tuzsuz içine salatalık rendeliyoruz ,haşlanmış bulgur,yeşilmercimek ,TAM HATIRLAMIYORUM AMA HAŞLANMIŞ NOHUTVE , buğdaydısanırım haşlanmış buğday birazmaydanoz dereotu,içine dilersen nane,kekik serpiyosun blendırdan geçiriyorsun,açıkdıkça içiyorsun tok tutan sağlıklı bir karışım oluyor haa olumsuz yanlarıda var birkere iraden güçlü olmalı çünkü tek tik beslenme biraz mutsuz ediyor insanı,ekmek seven biri için zor bi durum dayanırsan 3 günde ben 85 kg dayken 2 kgvermiştim geride almadım,aydabir kere denedim,aslında 90 kg geldiğinde iyice zayıflamaya adepte olduğunda sana önercektim aslında zayıflamak içinde değil vucudunun temizlenmesi içintavsiye edecektim hemde kiloda veriliyor,3 gün olmasada hafta sonu 2 gün yada hafta için en azından 2 gün tavsiye edecektim sana taBi bunu yaparken devamlı uğraş içinegirmen gerekiyor yoksa inSan mutsuz oluyor birde akşamları erken yatmayı öneriyorum gece açlık dAha fazla koyar yyemeğe saldırmamak için erken yatmayıöneriyorum böyle işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?