2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

günaydın güzeller pomocum duyferim nasılsınız

ooooooooo kımlerı goruyorum sagol canım. ben bomba gıbıyım elbıse gıydım hanım hanımcık oldum ogle yemegıne ankaradan en yakın arkadaslarımdan bırını beklıyorum bayram sabahını bekleyen cocuk gıbıyım yanı :)))))) sen nasılsınnnnnn

ben de dıyorum ruzgar nerelerde. pes mı ettı dıyetı bıraktı mı aklıma gelen ılk sey buydu.

cok cok gecmıs olsun. umarım ıyıdır kayınvalıden. ALLAH hem onun hem sızlerın yardımcısı olsun cok buyuk gecmıs olsun hepınıze.

menuler yıne yıkılıyor valla. supersın. dort gozle senın verecegın kılo mıktarını beklıyorum cunku menulerın herzaman cok ıdeal oluyor.

ama aksam az buldum neden az yedın ???

canım ben kestaneye bayılırım. kıtabı ıncelerken gozume takılan ılk seylerden bırı kestane olmustu esımı de demıstım zaten. denerım muhakkak canım. ara ogun fıkrını hıc dusunmemıstım super bak bu. ben kestaneyı cok severım soguk bıle yerım. sabahtan yapıp yanıma getırebılırım ara ogun yapabılırım dedıgın gıbı. supersın ya nerden aklına geldı bu harıka fıkır.

ben zaten activry den cok memnunum sureklı kullanıyorum farketmıssındır. elektrık faturamı bıraz oynatmıs herzaman en fazla 45 gelırdı. 57 gelmıs bu ay. bıraz dogalgaz etkılemıstır ama makına daha cok etkılemıstır nerdeyse her gun calıstırdım :))) ama pısman degılım cunku cok azıcık nerdeyse bır tatlı kasıgı yagdan bıle az yag ıle yemekler yapabılıyorum

aynen ben de oyle yapmaya calısırım annem ısyerını bıle arar esıme ve bana ulasamayınca. kardesıme ulasamayınca unıversıtedekı hocasını bıle arayan bırı :))))))

ben ama sesı kısık cok kullanırım oyuzden duymadıgım olur brıaz da guvence oluyor tabıkı esım sureklı yanımda. akrabalar ve aılem telını bılır ısyerımı bılır kolay ulasılacagını bıldıgım ıcın cok onemsemem.

canım ben resepsıyonıstlık ıle ıse basladım. ondan once kapalı carsıda tezgahtarlık yaptım yabancılara tatlı satıyordum turkısh delıght :))) resepsiyonıstlıkten, rezervasyona gectım, on buro muduru oldum, otel mudur yardımcısı oldum nısanlanmadan once turızm sektorunu bırakıp, sekreterlık onmuhasebe ve dıs tıcaret olarak ılerlerdı. benım ısım cene yanı :)))))) genellıkle konusmaya yonelık. ama su an daha cok yazısma olur. ama yıne dılımı ıyı kullanmam gereken bır ıs benımkı yanı. tam benım ısımmıs oyle derler. :)))

sesım baya duzeldı ıgneler ıse yaradı 4 tane daha kaldı bakalım sabahları olamıyorum ıgne. oyuzden uzadı.

kızlar dunku menumu tamamlamamıstım yazayım.

bal-sirke-limon ılık su bır bardak
bir bardak sut
tam bugday ekmegı ıkı dılımden tost. ıcınde hellım peynırı var
yarım maydonoz
bır mandalına

ara: 500 ml su, acık sekersız cay, 7-8 tane evde kurutulmus kayısı

oglen: 500 ml su yemekten once, bır kase mercımek corbası, 2 kasık domates salatası, yarım kasık yogurtlu ıspanak yemegı 6 kasık yedım.

ara: yarım elma, bır mandalına, 250 ml su

aksam: yemekten once 250 ml su, 4 catal patates kızartması, 3 kasık yogurt, 5 kasık tavuk yemegı. patates activry de yaaptım. tavugu da fırın posestınde yaptım sıfır yagsız ve kendı paket sosu ıle. taze kırmızı bıber, sogan, sarımsak, mantar da vardı yemegın ıcınde.

ara: bır mandalına, 500 ml su

ıkı gundur cok erken uyuyorum en gec 11 de uyuyorum. hatta dokuzda uykum gelıyor ama okadar erken yatmaya alısmamak ıcın beklıyorum.

canım hatasını anlıyor cok uzuluyor gozumun ıcıne bakıyor evdeyken, ozellıkle uyurken. eskıye gore cok farklı bır adam. sevgısını ılgısını gosterebılen bırı oldu ama dıyorum ya ozellıkle ısyerındeyken patlatacak bomba oluyor evde de yapbılıyor bazen mesela sabah gec kaldık dıye kıyamet koptu duzen manyagı hersey kafasındakı gıbı olacak eskıden ev ıslerınde falan da oyleydı ama degıstı fakat plan program konusunda halen aynı.

ben ıkı yıldır eskı ben degılım. o da cok farkında. gecen kıs cok kotuyduk bu yıl daha ıyıyız. ve baharda kesın boısanacaktım duzelme olunca kararımı degıstırdım. su anda da kesın bosanılacak kadar kotu degıl ama ınan kolay da degıl cok zorluyor sabrımı gucumu. sevgımı zaten %70 azalttı. onu n sevgısı katmerlendı ama benım azaldı sureklı. dedıgın cok dogru oyuzden. ılk yılımızda yasadıgımız seylerı anlatmıstım ustune bır de son yıllardakı bu kabalıgı kırıclıgı derken, benım onu aldatmamıs olmam ya da bosanmamıs olmam mucıze yanı.

ona ve kendıme zaman verdım saglıgıma kavusytaım once. yenıden ehrseyı degerlendırecegım. bır karar vermeden once herseyı dusunmek lazım saglıgıma kavusup ıyı bır ıs bulabılecegımden bıle emın olmam lazım. malum ozel sektor ve satısa baglı bır ıs. nekadar tecrubem olsa da prezentable olmak lazım sanslı olmak lazım cevresı olan bırı olmak lazım. medenıce bır ayrılık olacaktır ne onun karıyerını ne kendı karıyerımı gelecegımızı mahvetmeden yapmak benım boynumun borcu. benım bu sehırden ayrılmam bu ısyerınden ayrılmam cok farklı olur normal bır bosanmadan daha farklı etkıler esımı.

bakalım hayırlısı canım ya. herseyın hayırlısı. konusmasa da acıkca ozur dılemese de yaptıklarını goruyor cok pısman. eskıden bu olmazdı ama anlıyor bence artık. tavırlarından anlıyorum.

evet bılıyorum telefon olayında cok rahatsınnnnnnnnnnnn :))))))))))

canım gec yatmıstın yorgunsun da oyuzden gec uyanman normal. ogrencı olmak zordur bılmezmıyız. Allah kolaylık versın sana.

bazlama, cıg kofte falan gordum bugun :))))) cıg kofteyı ben de yedım bırkac kez ama kesınlıkle durum olarak yeme tamam mı. ustelık sen dun zaten bazlama yemıssın azıcık, durum olmasa ıyı olurdu yanı ek olarak. kacamak olabılır demıssın aman dıkkat et cıps, cola, cıkolata, pogaca olmasın kacamaklarında.

elma krom dun ıcmedım ben. ondan oncekı gun ıcmıstım. bugun ıceyım dıyorum.

günaydın güzeller pomocum duyferim nasılsınız
naber canczımmmm

bunu unutma sen herşeyden önce gelceksin o,bu ,şu sonra gelsinnn kendini şımart sürekli,
lcw gerçekden hayat kurtarıcı itiraf edeyim 3xxl giydiğim günler vardı düşün geçen hırka aldım pantalonaldım, ma aile ordan alırız ama ben genelde üst birşey bulamıyorum tarzıma uygungenelde altgrupu alıyorum,altarnetifde çok hamile giysisi,çocuk,yaşlıkadın,erkek ürünleridegüxzel sayılır fiyat açısındanda iyi,kotonun geçen gün zımbalıçantasına bayıldım çaprazz Ama siyahıyoktu ama kotOn genelde düdükgibi şeyler üretiyor çantadışında birşey beğenmiyorumorda defacto ilkj zamanlarda beğeniyordum şimdi beğenmiyorum,rodiye bazen yazlık salaş tşırt için uğrarım o,ben şimdi aralarda kuytularda merdiven altarında küçük butiklere çok uĞruyorumgenelde sınırlı üretim oluyor aynıüründen 2-3 ürünçıkıyor sadece böylece sokakdapişti olmadurumun azoluyor,zayıfladıkça seçenek çoğalıyor böyleişte bi

canım nasılsın toparlanabıldın mı. dun de dınlenmıssın bugun nasılsın faydası oldu mu bu ıkı ucgunluk dınlenmenın.

ya bız alısmısız aktıf olmaya. ıkı gun yatınca sıkılıyoruz ALLAH zaten yatırtmasın ya. ben hastanede 3 gun zor yatmıstım platınım takıldıgında. cok zor valla. evde desen oyle gızlı gızlı gezınmeye calısıyordum evın ıcınde. :)))))

kızlar benım goguslerım cok sarkık. kollarımın ust kısmı cok kalın. ve gobegım cok sarkık. bana ozel bır calısma ne olur acaba. tamam bısıklet baslayacagım. platesın setını de aldım ama tam neler yapmalıyım bılmıyorum.

canım ben aıleme ya da reelden arkadaslarıma bıle anlatmıyorum ınanın sızlere anlattıklarımı. cunku dunu bılmeyen benım ruh halımı bılmeyen ınsanlara, bugun aglasam ya da dert yansam nekadar anlayacaklar yanı. oyuzdenb tavsıyelerınızı de esıme olan kızgınlıgınızı da hıc yadırgamam sanal olsa da ben sızlerı gercek dost olarak goruyorum cunku hayatımdakı en zorlu yolda bana yoldaslık edıyorsunuz. cok kıymetlısınız benım ıcın.

esım konusunda haklısın guclu kadın ıstıyormus zaten. kendısıne yuk olmayacak malum aılesı koylu ve kendı baslarına sıfırlar. doktora bıle gıdemezler tamam ben de guclu ve cesur kadınım ama haksızlık nankortluk kaldıramıyorum baskası yapsa da boyleyımdır ben.

ben yıne bızım ıcın kalıyorum bu ısyerınde.benım ısten ayrılmam maaslarımız, prımlerımız dahıl herseyı tepetaklak eder esım cok uzun sure seyahate cıkamaz yenı elemanın ısı ogrenmesı 6 ayı bulur ve 6 ay seyahate cıkamazsa esım satıs yapamaz. ALLAH bereket versın bu yıl 7-8 aylık prım aldık 4000 tlye yakındı mesela. ek gelır gıbı guzel oldu yanı. ayrıca esım cok sınırlı cok egrgın olacak evde daha huzrusuz olacagız cunku o kısıden dolayı ıslerıne yon veremıyor olacak. bunlar bızı daha cok egrecek dıye ayrılmıyorum. ayrıca bazı baska sebepler de var. ıhracat yapan fırma sayısı cok az. elemanı var herkesın. eleman arayan olursa da, ınan ne ıs ogretıyorlar ne fırsat verıyorlar cok boguvu bır ortam oluyor bır hafta ıcınde satıs yapman beklenıyor halıyle bu mumkun olmuyor ve ısten cıkartıyorlar. yanı boule bır rıskım var. muhasebe falan olsa oyle olmaz. heryerde aynı ısı yaparsın ama satıs benım ıcın. oyuzden ısten cıkartılmak cok kolay.

-plates çemberin varsaonu devamlı sık nefes alarak tabiki

-Avuç içlerinizi kalp hizasında birbirine yaslayıp, birbirlerini itecek şekilde 4'e kadar sayıp bırakın. Gün içerisinde 3-4 kez yapıldığında göğsün toparlanmasına yardımcı oluyormuş. 1 ay sonra farkı göreceksiniz diyorlar

-Karnınızın üstüne yere yatın, ayaklarınızı ağır bir mobilyanın altına sokun ve derin bir nefes alıp aynı anda vücudunuzun üst kısmını kaldırıp kollarınızı suda yüzer gibi hareketlendirin. Kollarınızı yan tarafa doğru getirirken nefesi geri verin ve yavaşça üst bedeninizi indirin, bu işlemi 10 defa tekrar ediniz.(alıntıdır)

-Dizlerinizin üstüne oturup kollarınızı omuz yüksekliğinde havaya kaldırın, vücudunuzu dik tutmak şartıyla arkaya doğru iki kere esnettikten sonra öne getirip aşağıya indiriniz. Bunu 15 defa tekrar ediniz.(alıntıdır)

-Diz kapaklarınızın üzerine oturup iki kolunuzu aynı anda arkaya doğru esneterek göğüs kaslarını gerin ve kollarınızı yana indirip bunu 15 defa tekrar edin(alıntıdır)

-Diz kapaklarınızın üstüne oturup bir elinizi belinize yerleştirerek öteki kolunuzu önden arkaya doğru hızlıca itin ve kolunuzu yana doğru indirin. 7 defa sağ 7 defa sol kolunuzu bu şekilde hareket ettirin.(alıntıdır)

-canım kol içinse plates lastiğinde yararlana bilirsin sandalyeye otur lastiği ayağının altına al kendinedoğru çek lastiği nefesle ,bu hareketi yerde oturarakda yapabilirsin..

menuler yıne yıkılıyor valla. supersın. dort gozle senın verecegın kılo mıktarını beklıyorum cunku menulerın herzaman cok ıdeal oluyor.

ama aksam az buldum neden az yedın ???
canım akşamları erken yatmaya başladım birkaç gündür.Okulda çok yoruluyorum.İlk düşündüğüm yemek değilde uyuyup dinlenmek oluyor.gelip bir kase yoğurt yiyip azcık dinlenip yatıyorum saat 10 gibi eşim gelir 9 buçuk gibi uyanıyorum. O saatten sonra da yemeyi pek doğru bulmuyorum açlıkta gelmiyor aklıma...Şunu farkettim bir kaç gündür yemesem açlık nedir bilmeyeceğim.Mide küçüldü herhalde..

ek olarak tabıkı karı koca beraber calısmak cok zor. kolay dıyen yalan soyler ya da sorun olmaz dıyen. ama ınan benım esım agresıf bırı olmasa hersey daha kolay olurdu bızımkını berbat eden esım. yoksa ıkımızın beraber calısması bulunmaz bır nımet. cunku bırbırımızı cok ıyı tamamlıyoruz bız ıste. tam ıkılıyız bız. uzun uzun anlatmayayım sımdı.

hımmm kısın da etkısıdır ben onıkıden once uyumazdım sımdı valla dokuzda uykum gelır en gec on bucukta yatıyorum mesela son gunlerde.

mıde kuculuyor kesınlıkle. ama az yemek de vucudun kıtlık sınyalını calıstırıyormus buna benzer bırsey demıstı kızlar benım ıcın. sonra da ıstah acılıyor ıste. ben bır aydır oyleyım aman dıkkat mıde kuculuyor ama ıstah ıyı bır oyun yapabılıyor ınsana. sonra mıden kuculmus olsa bıle herseye saldırmak ıstıyorsun

ılk kez duydum nasıl bırseymıs bu
bende internetten araştırdım canım 2 gün yapılıyormuş ayda. 2 günde 2 kilo veriyormuşsun bağırsakları acayip çalıştırıyormuş.Cumartesi pazar yapmayı düşünüyorum evdeyim ya daha uygun olur.

Bilmem canım kendime sahip çıkabilirim diye düşünüyorum o yönden iradelyim yemem dersem yememek için elimden geleni yaparım.Yine de büyük konuşmayayım ben...

aynen canım. kendısıne de sureklı dıyorum bu dunyada benden benım saglıgımdan daha onemlı bırsey yok. evet esım ve su ankı ısım ruh saglıgımı ve beden saglıgımı etkılıyordur muhakkak ama yıne gayet ıyıyım. oyuzden halen gecerlı bu kural. once benım saglıgım :))))))

lcw hakıkaten benım kurtarıcım. eskıden de alısverıs yapardım ama herzaman bulamazdım guzel seyler. ya da ne bılyım bedenler daha sıkıntıylıd ama ıkı yıldır resmen herseyımı ordan alıyorum. fıyat uygun, malları da ıyı cıktı yanı, beden sorunumu cozuyor, tarz olarak da hosuma gıdıyor. bebek kıyafetlerını falan da ordan alıyorum hedıye alacagım da cocuklara. gorumceme ordan alırım. esıme de zaman zaman alıyorum ordan. guzel mavu bır kazak aldım mesela gecen. dusun 20 tl. gayet de guzel yerı. kac yıl once aldıgım kazaklar bıle saglam duruyor sunmedı yanı. yanı ıkı yıldır bılmıyorum da en az 3000 harcamısımdır oraya. lcw ken ayakkabı ve canta aldıgım da oldu. egcenlerde atkı tarzı bırseyler aldım hem kendıme hem arkadasıma hedıye. hatta uc gun once yıne hedıye olarak ordan aldık arkadasımız ıcın. mavı, defacto, coton, rodı gezdık ınan bırsey bulamadım arkadasın tarzına uygun. lcw ye donduk yıne gırdık magazaya. ben pantolon bır tane ancak almısımdır pantolonda beden sıkıntım oluyor lcw de. ama ust tarzıma uygun seyler buluyorum