- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #1.461
günaydın güzeller pomocum duyferim nasılsınız
herkese merhaba
4-5 gündür yazamadım ya eşimin anneannesi çok rahatsızlanmış ani bir haberle kalktık şehir dışına çıktık şükür şimdi biraz daha iyi gibi gittiğim yerde internet falan da yoktu olsaydı da internete girecek durumum da yoktu o yüzden okuyamadım hiç herneyse önceki sayfaları okuyayım ben herkese sevgiler iyi akşamlar
Menümmmmm
sabah kalkınca 2 bardak ılık su
sabah:
1 yumurta
1 domates
1 salatalık
2 tatlı kaşığı pekmez
1 dilim ekmek
ara öğün:
1 meyve(muz)
öğle:
5-6 kaşık patlıcan musakka
1 kase yoğurt
ara öğün:
200ml süt
akşam:
1 kase çorba
1 kase yoğurt
ara öğün:
2 tane mandalina
Pomocum bizim şu actif ryt'da kestane pişirmek o kadar güzel oluyorki anlatamam tavsiye ederimmm benki kestane düşkünü değilim eşimistedi diye yaptım bayıla bayıla yedim eğer tarif kitabı varsa bak 42-43 sayfada gülen kestane diye yazıyor tarife göre yap bak bayılcaksınnn,kararında yersen tok tutuyor güzel bir ara öğün ama fazlası zarar bunuda unutma..
ya ben çoğunlukla telefonumu yanımda tutmaya çalışırım annem özellkle ulaşamadıgı zaman tedirgin oluyor diye. ama işte dedigim gibi tanımadıgım numaraları açmıyordum sana denk geldi o dabence seni telefon başına koyarak çok doğru karar vermişler yani ayrıca sesin de sağlıklı geliyordu duyunca sevindim, iyileşmişsin şükür
ne diyim inşallah herşey düzelir,eşin ana çok haksızlık ediyor,bi erkek 2 kere aşık olabilir eşine sevgilisine,ama kadın 1 kere aşık olur demek istediğim sevgilisi yada eşini birkere sever soğudumu sevgisi bittimi bir daha asla tekrar sevemez o yüzden eşinin gittiğiyol yol değil pomocum allah akıl fikir versin eşine...
aha aha bugün eşimde fırça attı şu telefonunu gözünün önüne koy diyeee valla bu konuda ne deseniz haklısınız şöyle diyeyim geçen yıl eşim kendi telefonunu kırdı bir süre benim telefonumu kmullandı ben yaklaşık 2-3 ay telefonsuz gezdim hiçde rahatsız olmadımm sonra eşim güzel bir telefon hediye etti ama hiç dikkat etmiyorum çoğu zaman yaçantamda unutuyorum ya sesi kısık oluyor
herkese iyi gecelerrrr
menuyu yazıp da ddersime geri döneyim ben kızlar
kahvaltı ( 11.00 - güya erken kalkacaktım ama malesef uyanamadım o yuzden de kahvaltı saatim geç oldu bu sefer )
yarım bazlama arasına beyaz peynir ve salça
ara öğün ( saatlerini tam hatırlamıyorum, öğle yemegi yemedigim için arada bişeyler atıştırdım sürekli )
1 şekerli türk kahvesi
1 çilekli süt
1 nescafe ikisi 1 arada
1.5 içli köfte
akşam yemegi ( 18.00 )
1 kepçe mercimek çorbası
1 tabak bamya ( tam kaç kaşık bilemiyorum valla, 1 tabak dolusu yedim susuz tarafından )
3 yk yoğurtlu makarna
1 tabak domates salatası
ara öğün ( 20.00 )
2 mandalina
ara öğün ( 21.30 )
yarım dürüm çiğ köfte ( işte bunu kesinlikle yememeliydim ama acıkıyorum ders çalışırken ve konsantrasyonumu etkileyecegini fark edince arkadaşla beraber yarı yarıya paylaştıksalı gününe kadar bu tarz kaçamaklar olabilir kızlar. gece 3 gibi yatıyorum ancak akşam yemegi yetmiyor o yuzden. mumkun oldugu kadar az tutmaya çalışacagm ama olmazsa şimdiden sizlerden özür dilerim )
gün içerisinde kaç bardak çay içtim hatırlamıyorum bile. ama elma krom çayımı içtim tabi ki. 3 lt suyu tamamlamama da az kaldı yatmadan biter mutlaka. başka da benden bu kadar, çalışmaya devam..
herkese şimdiden mutlu günlerrr
naber canczımmmmgünaydın güzeller pomocum duyferim nasılsınız
ooooo fılm keyfı demek. benım yerıme de ızle. bılıyorsun ben de psıkopat gıbı ızleyenlerdenım :))) fılm benı rahatlıyor kesınlıkle. bana terapı oluyor.
canım ben ıkı yıldır cok ozenlı gıyınıyorum ama ozellıkle ıkı uc aydır goz kalemsız rımelsız olmuyorum :)))) sana cektım sanırım. ruj surmemı ıstemez esım ama ben de renklı dudak kremlerınden suruyorum dudaklarım cok kurur ıyı de gelıyor bana. ınan ıkı yıldır okadar alısverıs yaptım kı. eskıden kendıme gore guzel seyler zor bulurdum ama ıkı yıldır cok guzel seyler bulabılıyorum. hem ıcıme sınıyor daha genc gıosteren ve daha modern seyler bulabılıyorum bu konuda lcw yardımcım kesınlıkle. kucuk butıkler vardı onlardan cok alıyordum ama cok tarzıma uygun olmuyordu ve ınan tek bır ust 75 tl oluyordu en az. halen oralardan da kıyafetler buluyorum ama lcw daha genc modern tarz oluyor ustelık fıyat olarak en az yarı yarıya uygun oluyor. mesela bu elbıseyı 35 e almıstım sanırım ıkı ay olmadı. bulursam yıne alacagım canım. burda mavi defacto coton lcw rodı levis falan var ama baska elbıse goremedım gorursem alacagım cok yakıstı bana elbıse. bır de sıze ılk ekledıgım resımler vardı ya o resımlere bakıyorum sımdı karnım falan baya kuculmus bılıyormusun resım ekleyınce daha ıyı anlarsınız.
canım yolum uzun benım cok uzun oyuzden ozamana kadar kıyafet almayayım demedım ben. şu ıkı ay ıcınde bıle aldım tek eglencem dıyebılırım cok kucuk bır sehırde sıfır sosyal bır hayat ıle yasayınca bırkacyıldır alısverıskolık oldum azıcık ben. es, bebek derken ıcımdekı boslugu doldurmaya calsıtım sanırım. eskıden boyle degıldım ben. ama sunun da etkısı oldu ogrencılık yıllarım maddı anlamda cok zor gectı ıkı kıyafet ıle okul bıtırdım gıbı oldum ardından ıs guc oldu ama aıleme destek cık dugununu yap derken. ardından bebek tedavısı falan. ıkı yıldır kendımle cok ılgılenıyorum kendıme odaklandım yanı
Merhaba kızlar, ben bugün de yatış modundayım ama daha iyiyim. Bolca dinleniyorum, yiyip içip yatıyorum:) Şaka bir yana çok sıkıldım, yani biraz halim olsa hiç değilse azıcık hava almak isterdim ama şimdilik bekleyeyim. Yazdıklarınızı okudum kızlar. Çeşmi, sana kolay gelsin canım, sınav dönemi herhalde değil mi, oyyy oyyyyy.. Duygu, kilo alsan da dengelemen güzel bence. Naçizane tavsiyem, zaten yetenekli hatunsun, kendi yaptığın sağlıklı şeylerden ye, umarım abur cubur fazla cozutmuyorsundur:) Bu arada benim 1 aylık ölçüm sonucunda gördüm ki, belim 2 cm incelmiş, göğüs altı 5 cm:)) Ben de inanamadım ama Leslie en çok sırt bölgemi eritmiş sanırım:) Pilates falan çok sıkılaştırır ve moral olarak ta iyi gelir sana. Bu yüzden bir an önce başlamanı ve izlenimlerini aktarmanı bekliyorum.
Pomocum, canım benim, kocanla ilgili duygularımı daha önce de yazmıştım zaten de, valla karadenizli damarıma basıyor benim, söyleyeyim. Gerçekten dayanıklı kızsın, tebrik ederim seni. Yalnız, her zaman böyle güçlü olamazsın, bırak kendini arada. Ben senin yerinde olsam işten ayrılırdım valla. Kusura bakma, niyetim akıl vermek değil, ne haddime zaten, yalnızca dost tavsiyesi. Buradan tanıyoruz birbirimizi ama aramızda bir bağ oluştuğu da gerçek. Gözlemlerime dayanarak söylüyorum, kadın ne kadar güçlü olursa erkek o kadar yük bindiriyor kadının omuzlarına. Yani bence, dayanamıyorum artık deyip bırak işi. Yine iş ararsın sonuçta, biliyorum orası küçük bir yer ama inan bana sana göre bir iş mutlaka vardır. Ya da otur evde, geliriniz az olsun ama huzurunuz bol olsun. Aynı işyerinde çalışmanız çok büyük dezavantaj.
canım akşamları erken yatmaya başladım birkaç gündür.Okulda çok yoruluyorum.İlk düşündüğüm yemek değilde uyuyup dinlenmek oluyor.gelip bir kase yoğurt yiyip azcık dinlenip yatıyorum saat 10 gibi eşim gelir 9 buçuk gibi uyanıyorum. O saatten sonra da yemeyi pek doğru bulmuyorum açlıkta gelmiyor aklıma...Şunu farkettim bir kaç gündür yemesem açlık nedir bilmeyeceğim.Mide küçüldü herhalde..menuler yıne yıkılıyor valla. supersın. dort gozle senın verecegın kılo mıktarını beklıyorum cunku menulerın herzaman cok ıdeal oluyor.
ama aksam az buldum neden az yedın ???
canımsıkıldı yawwwwwwwwww
canım nasılsın toparlanabıldın mı. dun de dınlenmıssın bugun nasılsın faydası oldu mu bu ıkı ucgunluk dınlenmenın.
ya bız alısmısız aktıf olmaya. ıkı gun yatınca sıkılıyoruz ALLAH zaten yatırtmasın ya. ben hastanede 3 gun zor yatmıstım platınım takıldıgında. cok zor valla. evde desen oyle gızlı gızlı gezınmeye calısıyordum evın ıcınde. :)))))
kızlar benım goguslerım cok sarkık. kollarımın ust kısmı cok kalın. ve gobegım cok sarkık. bana ozel bır calısma ne olur acaba. tamam bısıklet baslayacagım. platesın setını de aldım ama tam neler yapmalıyım bılmıyorum.
canım ben aıleme ya da reelden arkadaslarıma bıle anlatmıyorum ınanın sızlere anlattıklarımı. cunku dunu bılmeyen benım ruh halımı bılmeyen ınsanlara, bugun aglasam ya da dert yansam nekadar anlayacaklar yanı. oyuzdenb tavsıyelerınızı de esıme olan kızgınlıgınızı da hıc yadırgamam sanal olsa da ben sızlerı gercek dost olarak goruyorum cunku hayatımdakı en zorlu yolda bana yoldaslık edıyorsunuz. cok kıymetlısınız benım ıcın.
esım konusunda haklısın guclu kadın ıstıyormus zaten. kendısıne yuk olmayacak malum aılesı koylu ve kendı baslarına sıfırlar. doktora bıle gıdemezler tamam ben de guclu ve cesur kadınım ama haksızlık nankortluk kaldıramıyorum baskası yapsa da boyleyımdır ben.
ben yıne bızım ıcın kalıyorum bu ısyerınde.benım ısten ayrılmam maaslarımız, prımlerımız dahıl herseyı tepetaklak eder esım cok uzun sure seyahate cıkamaz yenı elemanın ısı ogrenmesı 6 ayı bulur ve 6 ay seyahate cıkamazsa esım satıs yapamaz. ALLAH bereket versın bu yıl 7-8 aylık prım aldık 4000 tlye yakındı mesela. ek gelır gıbı guzel oldu yanı. ayrıca esım cok sınırlı cok egrgın olacak evde daha huzrusuz olacagız cunku o kısıden dolayı ıslerıne yon veremıyor olacak. bunlar bızı daha cok egrecek dıye ayrılmıyorum. ayrıca bazı baska sebepler de var. ıhracat yapan fırma sayısı cok az. elemanı var herkesın. eleman arayan olursa da, ınan ne ıs ogretıyorlar ne fırsat verıyorlar cok boguvu bır ortam oluyor bır hafta ıcınde satıs yapman beklenıyor halıyle bu mumkun olmuyor ve ısten cıkartıyorlar. yanı boule bır rıskım var. muhasebe falan olsa oyle olmaz. heryerde aynı ısı yaparsın ama satıs benım ıcın. oyuzden ısten cıkartılmak cok kolay.
Kızlar şu ayran detoksunu yapan var mı? Faydasını gördünüz mü?
canım akşamları erken yatmaya başladım birkaç gündür.Okulda çok yoruluyorum.İlk düşündüğüm yemek değilde uyuyup dinlenmek oluyor.gelip bir kase yoğurt yiyip azcık dinlenip yatıyorum saat 10 gibi eşim gelir 9 buçuk gibi uyanıyorum. O saatten sonra da yemeyi pek doğru bulmuyorum açlıkta gelmiyor aklıma...Şunu farkettim bir kaç gündür yemesem açlık nedir bilmeyeceğim.Mide küçüldü herhalde..
bende internetten araştırdım canım 2 gün yapılıyormuş ayda. 2 günde 2 kilo veriyormuşsun bağırsakları acayip çalıştırıyormuş.Cumartesi pazar yapmayı düşünüyorum evdeyim ya daha uygun olur.ılk kez duydum nasıl bırseymıs bu
Bilmem canım kendime sahip çıkabilirim diye düşünüyorum o yönden iradelyim yemem dersem yememek için elimden geleni yaparım.Yine de büyük konuşmayayım ben...hımmm kısın da etkısıdır ben onıkıden once uyumazdım sımdı valla dokuzda uykum gelır en gec on bucukta yatıyorum mesela son gunlerde.
mıde kuculuyor kesınlıkle. ama az yemek de vucudun kıtlık sınyalını calıstırıyormus buna benzer bırsey demıstı kızlar benım ıcın. sonra da ıstah acılıyor ıste. ben bır aydır oyleyım aman dıkkat mıde kuculuyor ama ıstah ıyı bır oyun yapabılıyor ınsana. sonra mıden kuculmus olsa bıle herseye saldırmak ıstıyorsun
naber canczımmmm
bunu unutma sen herşeyden önce gelceksin o,bu ,şu sonra gelsinnn kendini şımart sürekli,
lcw gerçekden hayat kurtarıcı itiraf edeyim 3xxl giydiğim günler vardı düşün geçen hırka aldım pantalonaldım, ma aile ordan alırız ama ben genelde üst birşey bulamıyorum tarzıma uygungenelde altgrupu alıyorum,altarnetifde çok hamile giysisi,çocuk,yaşlıkadın,erkek ürünleridegüxzel sayılır fiyat açısındanda iyi,kotonun geçen gün zımbalıçantasına bayıldım çaprazz Ama siyahıyoktu ama kotOn genelde düdükgibi şeyler üretiyor çantadışında birşey beğenmiyorumorda defacto ilkj zamanlarda beğeniyordum şimdi beğenmiyorum,rodiye bazen yazlık salaş tşırt için uğrarım o,ben şimdi aralarda kuytularda merdiven altarında küçük butiklere çok uĞruyorumgenelde sınırlı üretim oluyor aynıüründen 2-3 ürünçıkıyor sadece böylece sokakdapişti olmadurumun azoluyor,zayıfladıkça seçenek çoğalıyor böyleişte bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?