2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

KAPKARA VE YAĞIŞLI İZMİR SABAHINDAN GÜNAYDIN HAYIRLI CUMALAR GELECEĞİN BİR DERİ BİR KEMİK HATUNLARII..ALINTILARA GEÇEYİM;;;;;;

pomocum maaşallahhh arkadaşım çok şıkk olmuşsun

merhaba kızlar nasılsınızz
BENİM GÜZEL ARKADAŞIMM GELMİŞŞŞ İYİYİM SEN NASILSINNN...
BENDE ÖYLE YAPIYORUM BÖYLE DİZE KADAR OLAN ÇİZMELERİM,PELUŞLU BOTLARIM VAR GENELDE TAYT VE SKİNNY JEANLARIMI GİYERİM BOL PANTALON ASLA GİYMEM GEÇEN YIL KİLOLU BİRİYDİM O ZAMAN EŞORTMAN ALTI VE TAYT GİYERDİM ZATEN A SOSYALDİM RESMEN EVDE KAMPA GİRMİŞTİMTEK BİR ALIŞVERİŞ YAPMIYORDUM ÇÜNKÜ ALDIKLARIMIN BANA BOL GELECEĞİNİ BİLİYORDUM..LCWDEN SEZON BAŞINDA GÜL KURUSU VE KOYU YEŞİL İKİTANE SKİNNY JEANALDIM PARASINI HATIRLAMIYORUM TOPLU BİR ALIŞVERİŞTİ EŞİME OĞLUMÖ BİRŞEYLER ALDIM,AMA ÜST CİDDİ SORUN HERYERDEKURU KAFALAR ÖNÜKISA ARKASI UZUN GİYSİLER VAR BEN AYNI OLMAYI SEVMİYORUM O YÜZDEN DÜNDE DEDİĞİMGİBİ KÜÇÜK KUYTU YERLERDE BUTİKLER VR 1-2 TNE AYNIÜRETİM OLUYOR ONLARA DADANDIM BİRDE ALSANCAK 2.EL TASARIMGİYİSLER VARONLARIDA BEĞENİYORUM CESARET EDEMEDİM ALMAYA AMA ÇOK BEĞENİYORUM ONLarı,EŞİM YADIRGAMIYACCAĞINI BİLSEM ASLINDA AKLIMDA ÇOKDEĞİŞİK ŞEYLER YATIYOR AMA YADIRGARR:))))
AYNI BENİMGİBİ AYNI POZUN BİR ÇOK SEÇENEĞİNİ ÇEKERİM 1-2 SİNİ BEĞENİRİM RESİM ÇEKİLMEYİ ÇOK SEVİYOR-DUM İNŞALLAH YAZIN YİNE ÇOK SEVCEM KİLOLRIM GİDİNCE..
RESMİN ÇOK TATLI TAM DÜŞÜNDÜĞÜM GİBİSİN MAŞALLAHHH SANAAA

KESİNLİKLE AZ KİLO ALCAM :))))))

gunaydın canım. sana da cok guzel bır gun dılıyorum bugun burası guneslı guzel bır hava var sonbahar havası gıbı ılkbahar havası gıbı. hıc kasım ayı havası degıl yanı.:)))))

kapalı havaları ben de severım ama evde olup fılm keyfı yapacaksın ya da bır arkadasınla bıryere tıkılıp cene calacaksın ya da evde sessız sessız uyuyacaksın haaaaa bak evde sessız sessız kıtap okumak da cok guzel olur.

evet canım bır gun kalacagım nerdeyse ama olsun aılemı gorurum dısarda gezerız bırazcık dıye umudum vardı ama o da yatacak gıbı. cunku ıstanbul cok kapalıymıs.

sen bugun ıse gıtmemıssın hımmmmm. ozaman bence benım dedıklerımden bırını yap guzel olur :)))))

Tam film seyretme havamdayımmm termosa kahve stoklayıp film seyretmeyi planlıyorum yerimden hiç kalkmak istemiyorum

Tam film seyretme havamdayımmm termosa kahve stoklayıp film seyretmeyi planlıyorum yerimden hiç kalkmak istemiyorum

İyi fikir vall:)) Yanına da koca bir kase patlamış mısır:))
Bu arada yılbaşında Antep'e gidiyoruz:)) 3 günlüğüne ama kilo almak için yeter de artar bile. İyileştikten sonra disiplinli bir şekilde kilo vermeye başlamak için iyi bir motivasyon:))

vayyyyyy vayyyyyy gırıs cumlesıne bak. merhaba sıfır beden hatunlar desen de olurmus yanı :)))))))) bır derı bır kemık haaaaa :))))

sana da hayırlı cumalar canım.

demek hava cok kasvetlı. kesın yagıs gelıyor ozaman. bızım burası ıkı gundur guneslı. soguk olsa da gunes cıkıyor. baya guzel yanı. ama asıl ben ıstanbulu guzel beklıyordum suratım asıldı azıcık. gıtmısken gezeyım dıyordum adalara gıderdım mesela. ya da pıer loti. ramazan bayramında gıttım ama tadı damagımda kaldı. ama hava kotu yagıslı olursa gıtmem. cok cok avm gıderız starbucks takılırım, belkı bır de sınema kardeslerımle.

sen kesın az kılo alırsın canım. cunku ılkındekı eksıklerı bılıyorsun cok ıyı.

Ben de daha iyiyim, dünden beri baş ağrısı var sadece, sanırım sinüzitle ilgili, Papatya buğusu yapıyorum kaç gündür, bugün de devam.

anaaaaaaa tam sohbet koyulastı. bızım patron geldı. kızlar benım cıkmam lazım. ıkınızde madem kı bugun ev kusu oldunuz, sınema keyfı yapın. duygunun planına bayıldım tam benlık bırsey.

canım ıyılesmene sevındım. eskı enerjınle senı beklıyoruz haftaya. haftaya yarısa baslayacagız unutma. sporlu gunlere hosgeldınız pankartım nerde benım ya :))))))

Duygu, o kadar kilo verdin, birinciyi biraz büyütüp rahat edeceksin, kız nasıl cesaret ediyorsun ikinciye:)) Sana sürtüneyim biraz, ben daha bir tane düşünemiyorum. Yok bende var bir bozukluk, yaş oldu 35 hala hiç annelik içgüdüsü falan gelmiyor. Genlerime eklenmemiş galiba:))

bız yılbasında tatıl yapmıyoruz patronlar resmı tatıl uygulamıyorlar resmı tatıllerde. zaten dındar ınsanlar. gunah sayıyorlar yılbası tatılı yapan fırmalar ıcın bıle vah vah tuh tuh derler :))))))

benım yerıme de ye antep yemeklerınden. ama azıcık ye anlastık mı :)))) ayrıca gel anlasma yapalım senınle. aralık ayını cok dısıplınlı gecırelım ne dersın :))))

annelık duygusu kesınlıkle genler ve yetıstırılme tarzı ıle alakalı. ama en cok genler ıle. bazı ınsanlar annelıge daha megıllı oluyor bıraz da yetıstırılme tarzı eklenıyor ama kesınlıkle şu var kı yas gectıkce, korku basıyor ozgurluge alıstım bır cocuga gore tum hayatımı nasıl planlayacagım dıye ben de dusunuyorum hadı ben senden farklıyım anne olamama duygusu ve saglıgı ıle ugrasıyorum ıcımde korku var. annelıge daha egılıyımdır zaten sana gore. ama ınan yas gectıkce herkes aynı oluyor korku oluyor. nekadar gencsen okadar cesursun sanırım annelık konusunda.

ben de daha iyiyim, dünden beri baş ağrısı var sadece, sanırım sinüzitle ilgili, papatya buğusu yapıyorum kaç gündür, bugün de devam.

okiluptüs tu sanırım ismini yanlışyazdıysam af ola,bu yağ ile anlına sakakalarına masaj yapmak iyi geliyor aklında olsun,inşallah düzelirsin bol meyva tüket gücün yerine gelsinn...

Bak azıcık yeme konusunda bozuşuruz, zaten ne mümkün:)) Bir de kayınvalidemin yedirme çabalarına maruz kalsan sen bile bolca yersen inan. Ama Aralık ayını disiplinli geçirmeye kesinlikle varım:)) Böylece biraz kilo verip gidersem alsam da gam yemem:)) Hedefim 67.5 kg olmak. Kalorisepetinden baktım en mantıklı hedef bu görünüyor, tabi eğer ayran detoksu yaparsak ve fazlası da giderse daha güzel olur:))

kızlar ben kacıyorum mecburıyetten. ıkınızı de opuyorum sıze ıyı dnlenmeler, ıyı seyırler, bol keyıflı bır gun dılıyorum gelırım bırara tekrar.

buarada bugunku menu:

sabah:

ıkı bardak sut bır bardak corn flakes ıle yedım.
acık sekersız cay
bır mandalına

ara: 500 ml su, bır buyuk bardak orta sekerlı turk kahvesı, 30 adet leblebı, 6 tane evde kurutulmus kayısı

oglen tavuk varmıs. oyle duydum aksama da taze fasulye getırdım yanımda.

Katılıyorum canım, ama ben gençliğimi de biliyorum:)) Hiç çocuk düşünmedim ki... Arkadaşlarıma bakıyorum hayatlarının bir döneminde çocuk istiyorlar, bende öyle bir dönem yok, hiç olmadı yani. O yüzden diyorum bir gariplik var diye:))

Kolay gelsin Pomocum, Duygu sana da iyi seyirler, iyi dinlenmeler. Ben de kalkıp biraz çamaşır katlayayım. Görüşmek üzere..

aralık ayı cok sıkıp, uc gunde kılo alıp bır ocaga sısmanlama yahu :)))))))

o kaynanadan bende de var ama esım dıyor kı anne o yemıyor oyuzden uzulme baskı da yapma dıyor tamam ozaman dıyor. sadece sen bukadar sey ıle mı doyacaksın dıyor suratı asılıyor. cok ıyı bır ınsandır annem benımle oyle ılgılenmez valla. cok severım kendısını.

konuya donecek olursak, aralık ayı konusunda gercekten dısıplıne gırelım. bıraz toparlanalım ıkı hafta sonra detoksu da yapalım pazartesıden ıtıbaren duzenlı spor da yapalım.

benım hedefım ne olmalı ozaman. benım boy 1,58.

ben ocak ayına 100 gırmek ıstemıyorum en yakın hedefım bu.

varmı film tavsiyen özellikle korku?
Vay antep ha çok isterim antepe gitmeyi birde kapadokya,ürgüp,mardin ,şanlıurfa ve trabzon çok istiyorum gitmeyi buralaraa benim içinde eğlen antepde güzel yemeklerini benim içinde yee
yağış geliyor değil yağıyor yani sabah yağıyordu şimdi bilmiyorum yağıyormu:))))avm bencede iyi fikir..
cnmm bu düşünce beni korkutuyor ama biraz dha beklersem cesaretedemicem,bi kardeşi olsun bi kapısı olsun istiyorum birbirinikorusun destekçıksın istiyorum ,korkuyormuyum evet korkuyorum ama kendiadıma söylüyorum bencillik yapmak istemiyorum korkuyorum diye..

benım doktor teyzem var. sen aynı ona benzıyorsun. su an 33 yasında. ne evlılık dusunuyor ne cocuk. bu muhendısler, doktorlar hep boyle sanırım. hatun cınsınden olanlar yanı :)))))

canım kendını nezaman hazır hıssedersen ozaman olmalı bence cocuk. yeterınce sevgı ve ılgı veremezsek, yazık o cocuklara. bır de sen benı beklıyorsun sanırım :))) ben beyaz tenlı sıyah saclı guzel yuzlu bır kız dogurayım sureklı resım eklerım ozaman gaza gelırsın belkı :))))