- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #1.541
BENİM GÜZEL ARKADAŞIMM GELMİŞŞŞ İYİYİM SEN NASILSINNN...pomocum maaşallahhh arkadaşım çok şıkk olmuşsun
merhaba kızlar nasılsınızz
BENDE ÖYLE YAPIYORUM BÖYLE DİZE KADAR OLAN ÇİZMELERİM,PELUŞLU BOTLARIM VAR GENELDE TAYT VE SKİNNY JEANLARIMI GİYERİM BOL PANTALON ASLA GİYMEM GEÇEN YIL KİLOLU BİRİYDİM O ZAMAN EŞORTMAN ALTI VE TAYT GİYERDİM ZATEN A SOSYALDİM RESMEN EVDE KAMPA GİRMİŞTİMTEK BİR ALIŞVERİŞ YAPMIYORDUM ÇÜNKÜ ALDIKLARIMIN BANA BOL GELECEĞİNİ BİLİYORDUM..LCWDEN SEZON BAŞINDA GÜL KURUSU VE KOYU YEŞİL İKİTANE SKİNNY JEANALDIM PARASINI HATIRLAMIYORUM TOPLU BİR ALIŞVERİŞTİ EŞİME OĞLUMÖ BİRŞEYLER ALDIM,AMA ÜST CİDDİ SORUN HERYERDEKURU KAFALAR ÖNÜKISA ARKASI UZUN GİYSİLER VAR BEN AYNI OLMAYI SEVMİYORUM O YÜZDEN DÜNDE DEDİĞİMGİBİ KÜÇÜK KUYTU YERLERDE BUTİKLER VR 1-2 TNE AYNIÜRETİM OLUYOR ONLARA DADANDIM BİRDE ALSANCAK 2.EL TASARIMGİYİSLER VARONLARIDA BEĞENİYORUM CESARET EDEMEDİM ALMAYA AMA ÇOK BEĞENİYORUM ONLarı,EŞİM YADIRGAMIYACCAĞINI BİLSEM ASLINDA AKLIMDA ÇOKDEĞİŞİK ŞEYLER YATIYOR AMA YADIRGARR:))))valla canım salıya kadar düzen falan yok bende, aslında menulerimi yazmasam mı diye bile düşünüyorum, minimum uyku maksimum güç lazım bana nasıl olacak o bilmiyorum ama
sayfalara şöyle bir göz gezdirdim fazla vaktım olmadıgından ama alışverişle ilgili herşey hemen dikkatimi çekti
geçen hafta alışveriş yaptım bende biraz, lcw dan yeşilli, mavili, kareli tül bi gömlek aldım, belden biraz aşağıda bayagı bol ama çok güzel duruyor, yani arkadaşlarım öyle söyledi ukalalık olmasın skaınbu sene bol şeyler moda ya zaten bayılıyorum onlara. lcw da ilk defa o kadar begendigim bişey gördüm yani, ve aldım. hem de 30 tl civarı bişeydi. bu havalar için pek deil aslında ama ben dansta falan giyerim diye aldım. çok terliyoruz kalın kazaklarla olmuyor yani, hem bide süslenmek de lazım tabi biraz
koton konusunda da çok haklısın aslında, kocaman bir magaza, o kadar adı var, koca magazada begendigim 1 parça ancak çıkıyor genelde. geçen hafta vakıfta çalışıp da para kazanınca oraya da gittim de koca magazada 1 tane tunik begenip de alabildim, resmini eklerim birazdan. pembe uzun bol bi tunik. ama kumaşı incecik ve dökümü gerçekten çok hoş duruyordu. bir de dar pantalonlardan aldım. duygucum özellkle sen çizmeyle birlikte falan giyiyorsan eğer dar kot tavsiye ederim. inanılmaz rahat. ve 30 tl idi pantalonda. çok hoş duruyor. bugun okuldan bir hocam bile sen ne kadar şık olmuşsun dedi, yeni aldıklarımı giymiştim de uzun siyah çizmemle birlikte
ayy söz konusu alışveriş olunca çılgınlar gibi saatlerce yorum yapabilirim sanırım
maşşaallaaahhhh sana bin kere maşalaaahhhhhh
AYNI BENİMGİBİ AYNI POZUN BİR ÇOK SEÇENEĞİNİ ÇEKERİM 1-2 SİNİ BEĞENİRİM RESİM ÇEKİLMEYİ ÇOK SEVİYOR-DUM İNŞALLAH YAZIN YİNE ÇOK SEVCEM KİLOLRIM GİDİNCE..Eki Görüntüle 564906
çok belli olmuyor modeli ama rengine falan bayıldım ben, bir de süslü çeşmi yi bi görün bakalım
önümdeki numarada bizim dans hocasının yarışmadaki sırt numarasıydı, bana vermişti de tutayım diye hemen bunu resme çevirdimbayılırım bende fotograf çekinmeye, 2000 tane resmim olur aradan 3 tane begendigim bulurum, psikopat gibiyim bu konuda
haydi ben yeniden çalışmaya döner kızlar, sanırım bu gece bana yol sabaha kadar
evet canım haklısınız zayıf bırıyken kılo almak cok farklı etkılıyor sanırım. teyzem 8 kılom kaldı hamılelıkten dıyerek kafayı yedı resmen. ben nerdeyse ortaokullar yıllarından berı zayıf olmadım psıkolojı alısmıs gozlerım kanıksamıs demekkı.
ınsaallah canım hepımız hedeflere ulasırız ve bır daha kılo almayız ıns. gercı sen, ben, cesmı kılo alırız malum bebıs olur. duygu da ıkıncıyı dusunuyor o da yenıden alır ama enaz duygu alır cunku o tecrubelı, her buldugu yemez hamılelıkte.
Günaydın kızlar, güzel bir gün diliyorum. Pomocum İstanbul yolcusuymuşsun, iyi yolculuklar canım. Ailenle vakit geçirip bomba gibi dönersin inşallah:) Bugün İzmir'de hava fena kapalı, yağmurlu, aslında tam benlik bir hava, ben çok severim yağmuru ama bugün de evde tıkılmış durumdayım
duygu, günaydın canım, nasılsın?
günaydın canımmmben iyiyim sen nasıl oldunn?
Tam film seyretme havamdayımmm termosa kahve stoklayıp film seyretmeyi planlıyorum yerimden hiç kalkmak istemiyorum
KAPKARA VE YAĞIŞLI İZMİR SABAHINDAN GÜNAYDIN HAYIRLI CUMALAR GELECEĞİN BİR DERİ BİR KEMİK HATUNLARII..ALINTILARA GEÇEYİM;;;;;;
BENİM GÜZEL ARKADAŞIMM GELMİŞŞŞ İYİYİM SEN NASILSINNN...
BENDE ÖYLE YAPIYORUM BÖYLE DİZE KADAR OLAN ÇİZMELERİM,PELUŞLU BOTLARIM VAR GENELDE TAYT VE SKİNNY JEANLARIMI GİYERİM BOL PANTALON ASLA GİYMEM GEÇEN YIL KİLOLU BİRİYDİM O ZAMAN EŞORTMAN ALTI VE TAYT GİYERDİM ZATEN A SOSYALDİM RESMEN EVDE KAMPA GİRMİŞTİMTEK BİR ALIŞVERİŞ YAPMIYORDUM ÇÜNKÜ ALDIKLARIMIN BANA BOL GELECEĞİNİ BİLİYORDUM..LCWDEN SEZON BAŞINDA GÜL KURUSU VE KOYU YEŞİL İKİTANE SKİNNY JEANALDIM PARASINI HATIRLAMIYORUM TOPLU BİR ALIŞVERİŞTİ EŞİME OĞLUMÖ BİRŞEYLER ALDIM,AMA ÜST CİDDİ SORUN HERYERDEKURU KAFALAR ÖNÜKISA ARKASI UZUN GİYSİLER VAR BEN AYNI OLMAYI SEVMİYORUM O YÜZDEN DÜNDE DEDİĞİMGİBİ KÜÇÜK KUYTU YERLERDE BUTİKLER VR 1-2 TNE AYNIÜRETİM OLUYOR ONLARA DADANDIM BİRDE ALSANCAK 2.EL TASARIMGİYİSLER VARONLARIDA BEĞENİYORUM CESARET EDEMEDİM ALMAYA AMA ÇOK BEĞENİYORUM ONLarı,EŞİM YADIRGAMIYACCAĞINI BİLSEM ASLINDA AKLIMDA ÇOKDEĞİŞİK ŞEYLER YATIYOR AMA YADIRGARR:))))
AYNI BENİMGİBİ AYNI POZUN BİR ÇOK SEÇENEĞİNİ ÇEKERİM 1-2 SİNİ BEĞENİRİM RESİM ÇEKİLMEYİ ÇOK SEVİYOR-DUM İNŞALLAH YAZIN YİNE ÇOK SEVCEM KİLOLRIM GİDİNCE..
RESMİN ÇOK TATLI TAM DÜŞÜNDÜĞÜM GİBİSİN MAŞALLAHHH SANAAA
KESİNLİKLE AZ KİLO ALCAM :))))))
Ben de daha iyiyim, dünden beri baş ağrısı var sadece, sanırım sinüzitle ilgili, Papatya buğusu yapıyorum kaç gündür, bugün de devam.
İyi fikir vall:)) Yanına da koca bir kase patlamış mısır:))
Bu arada yılbaşında Antep'e gidiyoruz:)) 3 günlüğüne ama kilo almak için yeter de artar bile. İyileştikten sonra disiplinli bir şekilde kilo vermeye başlamak için iyi bir motivasyon:))
Duygu, o kadar kilo verdin, birinciyi biraz büyütüp rahat edeceksin, kız nasıl cesaret ediyorsun ikinciye:)) Sana sürtüneyim biraz, ben daha bir tane düşünemiyorum. Yok bende var bir bozukluk, yaş oldu 35 hala hiç annelik içgüdüsü falan gelmiyor. Genlerime eklenmemiş galiba:))
ben de daha iyiyim, dünden beri baş ağrısı var sadece, sanırım sinüzitle ilgili, papatya buğusu yapıyorum kaç gündür, bugün de devam.
bız yılbasında tatıl yapmıyoruz patronlar resmı tatıl uygulamıyorlar resmı tatıllerde. zaten dındar ınsanlar. gunah sayıyorlar yılbası tatılı yapan fırmalar ıcın bıle vah vah tuh tuh derler :))))))
benım yerıme de ye antep yemeklerınden. ama azıcık ye anlastık mı :)))) ayrıca gel anlasma yapalım senınle. aralık ayını cok dısıplınlı gecırelım ne dersın :))))
annelık duygusu kesınlıkle genler ve yetıstırılme tarzı ıle alakalı. ama en cok genler ıle. bazı ınsanlar annelıge daha megıllı oluyor bıraz da yetıstırılme tarzı eklenıyor ama kesınlıkle şu var kı yas gectıkce, korku basıyor ozgurluge alıstım bır cocuga gore tum hayatımı nasıl planlayacagım dıye ben de dusunuyorum hadı ben senden farklıyım anne olamama duygusu ve saglıgı ıle ugrasıyorum ıcımde korku var. annelıge daha egılıyımdır zaten sana gore. ama ınan yas gectıkce herkes aynı oluyor korku oluyor. nekadar gencsen okadar cesursun sanırım annelık konusunda.
Bak azıcık yeme konusunda bozuşuruz, zaten ne mümkün:)) Bir de kayınvalidemin yedirme çabalarına maruz kalsan sen bile bolca yersen inan. Ama Aralık ayını disiplinli geçirmeye kesinlikle varım:)) Böylece biraz kilo verip gidersem alsam da gam yemem:)) Hedefim 67.5 kg olmak. Kalorisepetinden baktım en mantıklı hedef bu görünüyor, tabi eğer ayran detoksu yaparsak ve fazlası da giderse daha güzel olur:))
varmı film tavsiyen özellikle korku?iyi fikir vall:)) yanına da koca bir kase patlamış mısır:))
bu arada yılbaşında antep'e gidiyoruz:)) 3 günlüğüne ama kilo almak için yeter de artar bile. Iyileştikten sonra disiplinli bir şekilde kilo vermeye başlamak için iyi bir motivasyon:))
yağış geliyor değil yağıyor yani sabah yağıyordu şimdi bilmiyorum yağıyormu:))))avm bencede iyi fikir..vayyyyyy vayyyyyy gırıs cumlesıne bak. Merhaba sıfır beden hatunlar desen de olurmus yanı :)))))))) bır derı bır kemık haaaaa :))))
sana da hayırlı cumalar canım.
Demek hava cok kasvetlı. Kesın yagıs gelıyor ozaman. Bızım burası ıkı gundur guneslı. Soguk olsa da gunes cıkıyor. Baya guzel yanı. Ama asıl ben ıstanbulu guzel beklıyordum suratım asıldı azıcık. Gıtmısken gezeyım dıyordum adalara gıderdım mesela. Ya da pıer loti. Ramazan bayramında gıttım ama tadı damagımda kaldı. Ama hava kotu yagıslı olursa gıtmem. Cok cok avm gıderız starbucks takılırım, belkı bır de sınema kardeslerımle.
Sen kesın az kılo alırsın canım. Cunku ılkındekı eksıklerı bılıyorsun cok ıyı.
cnmm bu düşünce beni korkutuyor ama biraz dha beklersem cesaretedemicem,bi kardeşi olsun bi kapısı olsun istiyorum birbirinikorusun destekçıksın istiyorum ,korkuyormuyum evet korkuyorum ama kendiadıma söylüyorum bencillik yapmak istemiyorum korkuyorum diye..duygu, o kadar kilo verdin, birinciyi biraz büyütüp rahat edeceksin, kız nasıl cesaret ediyorsun ikinciye:)) sana sürtüneyim biraz, ben daha bir tane düşünemiyorum. Yok bende var bir bozukluk, yaş oldu 35 hala hiç annelik içgüdüsü falan gelmiyor. Genlerime eklenmemiş galiba:))
Katılıyorum canım, ama ben gençliğimi de biliyorum:)) Hiç çocuk düşünmedim ki... Arkadaşlarıma bakıyorum hayatlarının bir döneminde çocuk istiyorlar, bende öyle bir dönem yok, hiç olmadı yani. O yüzden diyorum bir gariplik var diye:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?