- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #1.501
canım dedıgın dogru. yanı kılo bazında. ama bak ne dıyecegım ben buaralar bıraz kacamak falan oluyor ya. haftaya deneyeyım mı dersın. bugun doktoru aradım spor ıcın ızın cıktı. bugun mısafır var aksama. bugun spor yapamam ama yarın kesın yaparım hatta bak ne dıyorum yarın mı yapsam ben bunu. vucudum bıuraz kendıne gelır. denesem mı yoksa beklesem mı o kıloyu ne dersın ???*ben de odem cok oluyor bılıyorsun
canım buaralar erken yatıyorum zaten. en gec on bucukta uyuyorum. hatta sırf gun bosa gıtmesın dıye duruyorum dokuzda uykum gelıyor petegın onune mınder koydum orda uzanırken otururken sıcagın da etkısı ıle uyuklamaya baslıyorum zaten.
sısman bayan guzel gıyınemez guzel olamaz turbanlı bayan guzel olamaz sısman ınsan kendını begenmez dıyen herkese kapak olsun :)))))))
herzaman kendımı cok begendım sımdı en guzelıne ulasmak amacım ama kendımı bugun de sevıyorum yarın da :))))))
Eki Görüntüle 564686 Eki Görüntüle 564687
cnm detoks yaptığın gün kesinlikle spor yapmıyorsun rutin işlerini yap ama spor yapma birde lütfen bozma sabret biraz mutsuzedecek seni ama sonuç iyi,bakne diyorum dene 2 gün detoksun bittiğinde spora başla.
buldum tarifi ben unutmuşum bende aynen uyguladım;
(alıntıdır)
ARKADAŞLARRR:bir arkadasımın dıyetısyenı obez olanlar ıcın ayda 2 kez olmayanlar ıcın sadece 1 kezlık uygulanması gereken bır kür vermiş.ve kür sonucunda sadece yag verıyorsunuz ANCAK DIKKAT AYDA SADECE 1 VEYA 2 KEZ kılonuza gore!!!!(her ay uygulanabılır ama dıkkatt)
2 gunluk bır kürdür1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZATTTT DENENMISTIR..dıyet bıtınce tartılın ılk gun asla degıl :))
1. ve 2. gün beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
2 saat arayla en son saat 21-22:00
1,5-2 lıtre yagsız ayranın ıcıne (gunluk hazırlanacaktır eger ıstenırse hazır ayran ılede yapılabılr) ;2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.
kolay gelsınnnnnnnnnn :) bu dıyet şok dıyet degıldır vucudumuzda bırıken artıkları uzaklastırma dıyetıdır(abur cubur gıbı hihi )
canım yukarda yazıldığı gibide baharat koyabilirsin koy termos gibiyada saklama kabına 2 saatte bir iç kahvaltıyıda aynen uygula yazıldığıgibi yağdan gidiliyor bende 2 kg vermiştim aynen denedim hatta ben ek olarak dereotu doğradım birde maydanoz daha fazla yağ yakımı olsun diye
sısman bayan guzel gıyınemez guzel olamaz turbanlı bayan guzel olamaz sısman ınsan kendını begenmez dıyen herkese kapak olsun :)))))))
herzaman kendımı cok begendım sımdı en guzelıne ulasmak amacım ama kendımı bugun de sevıyorum yarın da :))))))
Eki Görüntüle 564686 Eki Görüntüle 564687
cnm detoks yaptığın gün kesinlikle spor yapmıyorsun rutin işlerini yap ama spor yapma birde lütfen bozma sabret biraz mutsuzedecek seni ama sonuç iyi,bakne diyorum dene 2 gün detoksun bittiğinde spora başla.
buldum tarifi ben unutmuşum bende aynen uyguladım;
(alıntıdır)
ARKADAŞLARRR:bir arkadasımın dıyetısyenı obez olanlar ıcın ayda 2 kez olmayanlar ıcın sadece 1 kezlık uygulanması gereken bır kür vermiş.ve kür sonucunda sadece yag verıyorsunuz ANCAK DIKKAT AYDA SADECE 1 VEYA 2 KEZ kılonuza gore!!!!(her ay uygulanabılır ama dıkkatt)
2 gunluk bır kürdür1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZATTTT DENENMISTIR..dıyet bıtınce tartılın ılk gun asla degıl :))
1. ve 2. gün beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
2 saat arayla en son saat 21-22:00
1,5-2 lıtre yagsız ayranın ıcıne (gunluk hazırlanacaktır eger ıstenırse hazır ayran ılede yapılabılr) ;2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.
kolay gelsınnnnnnnnnn :) bu dıyet şok dıyet degıldır vucudumuzda bırıken artıkları uzaklastırma dıyetıdır(abur cubur gıbı hihi )
canım yukarda yazıldığı gibide baharat koyabilirsin koy termos gibiyada saklama kabına 2 saatte bir iç kahvaltıyıda aynen uygula yazıldığıgibi yağdan gidiliyor bende 2 kg vermiştim aynen denedim hatta ben ek olarak dereotu doğradım birde maydanoz daha fazla yağ yakımı olsun diye
bencede çok şıksın maşallah sana çok güzel yüzünvar tabi burdakiler görmedi:))) kendinihepsev hep değer ver unutma sen özelsin...herkez kendini özelhissetsin...
bencede çok şıksın maşallah sana çok güzel yüzünvar tabi burdakiler görmedi:))) kendinihepsev hep değer ver unutma sen özelsin...herkez kendini özelhissetsin...
Duygu, ben de yapsam mı ki bunu? Hastalıktan anca çıkıyorum ama hazır spor yapamıyorum. Haftasonu denesem mi diye düşünüyorum da, eşim sabote eder kesin yaaa.. Normalde tek tip beslenmeye karşıyım ama bu pek te tek tip değil, bir de benim sevdiğim şeyler. Lezzetli de olur gibime geldi. Sadece 1 gün yapsak yetmiyor galiba değil mi?
duygusum sagolasın. tarıf cok ıyı oldu. ben bırkac hafta bekleyeyım vucudumu eskı duzenıne sokayım spor yapmadıgım ıkı gun deneme yapayım ozaman. ya da senın dedıgın gıbı 85-90 olmayı bekleyım ne dersın hangısı ıyı olur
olmaz yani şuan olmaz cnm hastasın vucudun zaten güçsüz hastlıkdan toparlan öyle yap evet tadıgüzel cnm sen iyice düzel sonra yap o gün meşgul olduğun birşeyler olsunki mutsuz olma iter 1 gün ister 2 gün yap ama günlükhazırla karşımı
bu uc hafta once mesela
Eki Görüntüle 564705
fark var mı gercekten ya :)))) tamam zayıfladım da okadar fark edılıyor mu :=)
çok şık olmuşsun canım, valla bence de eski fotoğraflara göre fark var.
tamam canım, haklısın, gaza geldim birden, 70 kg altına düşeyim diye. Hatta işyerinde yapmak daha kolay sanki, evde olunca sürekli bir şey yiyesi geliyor insanın.
olmazmı sen yaklaşık 6kg verdin şöyle düşün teneke yağlar varya 5kgluk birde 1lt yağ koy o kadar verdin sence fark yokmu???
duygu sen de var mı eski, yeni fotoğraf, koysan da motive olsak ya, bizim grubun başarı öyküsü sensin malum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?