2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

neslı korku tavsıye edebılır ben hıc ızlemıyorum o tarz. ben macera en cok romantık komedı ızlerım.

kapadokya urgup planın kesınlesınce ben sana yardımcı olurum avucumun ıcı gıbı bılırım oraları. calıstım otellerde orda. cok uygun bırseyler ayarlarım eskı tanıdıkları ararım neslı senın de aklında olsun.

ben karadenız cok ıstıyorum ınsaallah bu yıl esımın sozu var bır sekılde uc dort gun ızın alıup gıdecegız.

hımmmmmm geldı demek yagıs. oglusuna sarılıp fılm ızleme vaktıdır ozaman.

opuyorummmmmmmmmmmmm

ıyyyyy kızlar flaş belleğimde bir video buldum oğlumun doğumundan 1 yaşınakadar olan resimleri slayt yaptım fonda hiç kimse anne kadar sevemezki,bir kaç bölümde resmim var amma şişmanmışım bakımsız bitap olmuşum ama oğlumun minik halini görünce çok fena oldumm

Görmek istiyoruuummm.. Bu arada benim de pek korku filmi kültürüm iyi değil. Ben de biraz fantastik veya psikolojik filmleri seviyorum. Bir de tabi çok güzel klasik filmler var. Ben Harry Poter seviyorum

Ben Kapadokyaya iki kere gittim ama yine gitmek istiyorum, çok mistik bir yer. Bu sene biz de Karadeniz düşünüyoruz, hem benim memlekete gideceğiz, hem çevreyi gideceğiz diye plan yaptık bakalım. Benim de şiddetle görmek istediğim yerler Hatay ve Mardin. Henüz planlama yapamadık ama çok istiyorum buraları gezmeyi.

ay korku filmine bayılırımm,

öğleden sonra izlerim filmikuziuyuduğundaa hadi sana kolay gelsin bende evi toparlayımm..

görmek istiyoruuummm.. Bu arada benim de pek korku filmi kültürüm iyi değil. Ben de biraz fantastik veya psikolojik filmleri seviyorum. Bir de tabi çok güzel klasik filmler var. Ben harry poter seviyorum

hımmm en korkusundan korku filmi gece herkez uyuduğundaışıkları kapatıp izlerim sonrada kocişe sarılırım aslında etkilenmem ama bilinç altım etkilenmem için kilit bölümleri gözümün önüne getir :))) nesli ben korkularımın üstüne gitmeyi çok severimneyden korkarsam inadına üstüne giderim...

bende mistik yerleri seviyorumbirde uçan bolana binmek istiyorum, mardinin o dar labirent gibi sokaklarınıgezip resimlerni çekmek istiyorum,trabzonun yeşili havası ve mıhlamasını yemek istiyorum

ben evde cok yanlız kalıyorum esımın seyahatlerınden dolayı. onlar aılecek cok korkak ınsanlar. tek bır goruntu bıle ızleyemezler oyuzden ben de artık cok etkılenır oldum sureklı etrafında asırı korkan ınsanlar olunca. unıversıte yıllarında ızlerdım ama sımdı ızlesem huzurum kacabılır dıye ızlemıyorum.

sen her konuda ınat bır ınsansın oyuzden korktugun ıcın ınadına ızlıyorsundur :)))))

bende mistik yerleri seviyorumbirde uçan bolana binmek istiyorum, mardinin o dar labirent gibi sokaklarınıgezip resimlerni çekmek istiyorum,trabzonun yeşili havası ve mıhlamasını yemek istiyorum

ucan balona bındım. normalde 300 euro falandı ama bız otel personelı olarak ucretsız bınmıstık. cok guzel cok keyıflı bırsey. para kıyabılınecek bırsey kesınlıkle.

trabzonun yesılıne bayılıyorum zaten benım tatıl anlayısım denız, sıcak falan degıldır turbanlı bırı olmadan once de sevmezdım hafıf guneslı ılık bır hava ve doga. doga yoksa mıstık yerler ama tutup da asla sıcakta mardın falan gezmem. ben sıcak sevmem kızlarrrrrrr :)))))

ayyyyyyy ne guzel bır sey. gormek ısterdım. bır anne ıcın en guzel sey cocugunun buyudugunu gormek sanırım. sen sısmanlayınca cok bırakmıssın kendını. senın en sısman halın benım su ankı halımden 20 kılo az ama sen yıne de cok dagıtmıssın moral olarak. neyse o halıne kızmak yerıne, bak o halımden kurtuldum ustelık o kıloların sebebı annelıktı de bence. kendınle barıs yanı. gecmıstekı halıne kızıp durma bence :)))))

Ben de sıcağa hiç dayanamıyorum. O yüzden zaten o bölgelere ayarlama yapmak çok zor oluyor. Yazın ben de gidemem Mardin'e, baharda gitmek lazım oralara, onu da bizim ayarlamamız zor. Balona hiç heveslenmedim valla, oralar turistik adı altında çok fahiş fiyat koyuyorlar, ben bilmiyordum ama sen şimdi 300 euro yazınca, yuhhh dedim açıkçası. Hayır, helikopter kiralasan daha ucuza gelir herhalde:))
Ben Kapadokyayı yürüyerek gezmeyi çok seviyorum, bir de hayalim bisikletle gezmek. Ben gezmeyi çok seviyorum yaaa.. Çok gezesim geldi. Bu arada Pomo senin eşin hangi ülkelere gidiyor? Sen niye hiç gitmiyorsun? Ben eşimden önce hazırlanırdım heralde, ben de geliyorum diye:))
2013 yılında yurtdışı gezisi yapmak istiyorum ben. Aslında erken ayarlayınca ucuza geliyor ama, bakmak lazım ara ara.

Kızlar, kapadokya deyince eski fotoğraflara baktım ve birini sizlerle paylaşıyorum. Bu geziye Kayserideki kongreden sonra gitmiştik, eşimle de malum o kongrede tanışmıştık ve Kapadokya gezisinde kaynaşmıştık:) Gerçi ilişkimiz bu geziden 3-4 ay sonra başladı ama ilk etkileşim orada oldu:)

hımm harika bir resim fon ve sen harikasınız...
Nesli tarzın genelde nasıl ben seni hep maskülen olarak hayal ediyorum yani bi etek bile giysen maskülen bir sonuç çıkaran bi kombin yaparsın diye düşünüyorum

Teşekkürler canım, aslında sportif giyinmeyi seviyorum, o yüzden galiba maskülen tanımı doğru olabilir. Dur bi kurcalayayım fotoğraflarımı, etekli bir foto koyayım. Ben de merak ettim:)

Ya Duygu haklısın galiba, hiç öyle kadın kadın fotoğrafım yok sanki. Etekli fotoğraflarım var ama onlarda da bir maskülenlik var sanki. İşte bir tanesi, bu gerçekten benim genel tarzım, severim bu şekilde giyinmeyi. Ama galiba biraz daha kadınsı şeyler de giymeliyim:)) Sen de koysana tarzını yansıtan bir kaç foto.

teşekkürler canım, aslında sportif giyinmeyi seviyorum, o yüzden galiba maskülen tanımı doğru olabilir. Dur bi kurcalayayım fotoğraflarımı, etekli bir foto koyayım. Ben de merak ettim:)

kesinlikle sana bu tarz yakışıyor cnm hiç elleme feminenlik katmak için aksesuar ayakkabı makyajını oyna hem maskülen bir tarza feminen yaklaşım olur ben çok beğeniyorum tarzını sakın elleme

Neslicim resimleri hep kendim çektiğimi düşünürsek boydan değil genelde belden yukarı resimlerimvarr istersen bir ikitane yüklerim genelde cepden çekiyorum fotograf makinamı ya unutuyorum yada çantam ufak olduğu için almıyorum