- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #1.521
istediğin şey imkansız değilyeterki iste olur herley olur ölümden başka herşeyin çresi varrbugun suslendım puslendım arkadasım cok guzel bakımlı bır kız olunca, benı cok ıyı gorsun ıstedım yıllar sonra ılk kez etek elbıse tarzı bırsey gıydım 5-6 yıl oldu sanırım.
Ayyyyyy canım ya ben senınle bu yola cıktım her an bana guc verdın moral verdın allah razı olsun senden. Uzaktasın ama en buyuk destekcılerımdensın cok ozel cok kıymetlısın bunu unutma hıc.
Evet yuzume pek guvenırım bır gun gorur kızlar da :)))))
kendımı sevmeseydım coktan ıntıhar ederdım yasadıklarım alt ust ettı bedenımı belkı ama yıkmadı benı cok sukur. Ve kendımı gercekten begenırım herzaman. Evet sısmanım seksı ve cekıcı gorunmeyebılırım ama guzel oldugumu dusundum daıma. Sımdı kı amac seksı ve cekıcılık katmak bu bedene :))))
günlük cnm günlük tarifduygu, 1.5-2 litre 1 günde mi tüketilecek, 2 günde mi?
duygu sen de var mı eski, yeni fotoğraf, koysan da motive olsak ya, bizim grubun başarı öyküsü sensin malum
sen bilirsin tatlım istediğin zaman yap iyice motive ol hazır hisset öyle yap
sısman bayan guzel gıyınemez guzel olamaz turbanlı bayan guzel olamaz sısman ınsan kendını begenmez dıyen herkese kapak olsun :)))))))
herzaman kendımı cok begendım sımdı en guzelıne ulasmak amacım ama kendımı bugun de sevıyorum yarın da :))))))
Eki Görüntüle 564686 Eki Görüntüle 564687
olmaz yani şuan olmaz cnm hastasın vucudun zaten güçsüz hastlıkdan toparlan öyle yap evet tadıgüzel cnm sen iyice düzel sonra yap o gün meşgul olduğun birşeyler olsunki mutsuz olma iter 1 gün ister 2 gün yap ama günlükhazırla karşımı
duygu kaçar iyi akşamlar bacılar kokulu öpücük bendennn
pomocum maaşallahhh arkadaşım çok şıkk olmuşsun
Merhaba kızlar nasılsınızz
istediğin şey imkansız değilyeterki iste olur herley olur ölümden başka herşeyin çresi varr
günlük cnm günlük tarif
şöyle söyleyim 52-53kg biri olarak şişmanlayınca doğru düzgün resim çeklimedim desen bana inanırmısın yani fotograf çekilmeyi seven biri olarak resmen kompleksli birioldum düşün evladımla doğru düzgün resmim yok ,elbet size yollayacağım resimler var ama bunu giriş -gelişme-sonuç olarak yayınlıcam yani şişman balık eti ve zayıf olarak yayınlıcam inşallah kilo sorunumbittiğinde başarı öyküsü bölümüne serüvenimi anlatcam resim yayınlıcam biraz daha sabredinn..
neslı ben de duyguya katılıyorum bence bır kac hafta sonra dene. Bak ben de oyle dusunuyorum hatta destek olurum ben sana eger ozaman halen aynı fıkırde olursan ben de o zaman baslarım ama sımdı yapma bence kesınlıkle
evet canım ımkansız olmadıgına ınandım sızınle yapabılecegıme ınandım enazından. Hayırlısı bakalım. Yavas yavas olacak ama tempom hızlanacka yarından ıtıbaren eskı enerjım gelıyor gıbı. Spor ıcın ızın de cıktı bakalım.
Canım ben senı anlıyorum ben hep sısman oldugum halde ben bıle kılo alınca soyutladım kendımı. Sen zayıf bırı ıken kendını tamamen soyutlaman cok dogal.
Basarı oykusunde senı gormek ıstıyoruz canım. ıns ben de devamını getırecegım tamam sabredıyoruz :))))))
canım arkadaşlar anlatmış benim anlatmama gerek kalmadı.<Ben haftasonu yapacağım sonucu inşallah güzel olurda sizlere bildiririm.nasıl yapıldıgını detaylı anlatır mısın. detokslara pek sıcak bakmam ama merak ettım yıne de.
ıradelı oldugunu menulerınden anlıyorum zaten. :))))))
canım gec yatmıstın yorgunsun da oyuzden gec uyanman normal. ogrencı olmak zordur bılmezmıyız. Allah kolaylık versın sana.
bazlama, cıg kofte falan gordum bugun :))))) cıg kofteyı ben de yedım bırkac kez ama kesınlıkle durum olarak yeme tamam mı. ustelık sen dun zaten bazlama yemıssın azıcık, durum olmasa ıyı olurdu yanı ek olarak. kacamak olabılır demıssın aman dıkkat et cıps, cola, cıkolata, pogaca olmasın kacamaklarında.
elma krom dun ıcmedım ben. ondan oncekı gun ıcmıstım. bugun ıceyım dıyorum.
naber canczımmmm
bunu unutma sen herşeyden önce gelceksin o,bu ,şu sonra gelsinnn kendini şımart sürekli,
lcw gerçekden hayat kurtarıcı itiraf edeyim 3xxl giydiğim günler vardı düşün geçen hırka aldım pantalonaldım, ma aile ordan alırız ama ben genelde üst birşey bulamıyorum tarzıma uygungenelde altgrupu alıyorum,altarnetifde çok hamile giysisi,çocuk,yaşlıkadın,erkek ürünleridegüxzel sayılır fiyat açısındanda iyi,kotonun geçen gün zımbalıçantasına bayıldım çaprazz Ama siyahıyoktu ama kotOn genelde düdükgibi şeyler üretiyor çantadışında birşey beğenmiyorumorda defacto ilkj zamanlarda beğeniyordum şimdi beğenmiyorum,rodiye bazen yazlık salaş tşırt için uğrarım o,ben şimdi aralarda kuytularda merdiven altarında küçük butiklere çok uĞruyorumgenelde sınırlı üretim oluyor aynıüründen 2-3 ürünçıkıyor sadece böylece sokakdapişti olmadurumun azoluyor,zayıfladıkça seçenek çoğalıyor böyleişte bi
sısman bayan guzel gıyınemez guzel olamaz turbanlı bayan guzel olamaz sısman ınsan kendını begenmez dıyen herkese kapak olsun :)))))))
herzaman kendımı cok begendım sımdı en guzelıne ulasmak amacım ama kendımı bugun de sevıyorum yarın da :))))))
Eki Görüntüle 564686 Eki Görüntüle 564687
Tamam şekerim, vazgeçtim zaten ben de. Aaaa beraber yaparız pomocum valla iyi fikir, ben toparlamış olurum olurum, sen de düzene girmiş olursun, sözleşip beraber yaparız:)) İyi bir ara gaz olur bizim için. Akşam için sana kolay gelsin canım. Balık, patates ve salata benim çok sevdiğim bir menüdür. Tekrar buraya bakar mısın bilmiyorum ama üstüne tatlı iyi olur. Hazır bir şey alabilirsin, sen yemezsin veya sadece tadına bakarsın ama eşine ve arkadaşına ikram edersin. Taze fasulye de koyabilirsin sofraya neden olmasın, bence gayet güzel olur.
Pomocum, Duyguyu ben de çok iyi anlıyorum, ben de hayatımın 5'te 4'ünü max. 56 kg olarak geçirmiş biri olarak, kilo almak çok zor geldi. Sonradan kilo alınca ağırlığı daha fazla hissediyor insan. Giydiklerini yakıştıramıyorsun bir türlü. Uzun süre kilolu olunca şık giyinebiliyor insan. Benim de kilolu fotoğrafım çok değil. Gerçi Duygu hamilelik nedeniyle çok kilo almış tabi, ben kendimi düşünemiyorum bile o kiloda, o yüzden Duyguya ayrıca saygı duyuyorum valla. Kolay iş değil başardığı. Sen de müthiş bir iş başaracaksın Pomocum, bizde gurur duyacağız seninle.
valla canım salıya kadar düzen falan yok bende, aslında menulerimi yazmasam mı diye bile düşünüyorum, minimum uyku maksimum güç lazım bana nasıl olacak o bilmiyorum ama
sayfalara şöyle bir göz gezdirdim fazla vaktım olmadıgından ama alışverişle ilgili herşey hemen dikkatimi çekti
geçen hafta alışveriş yaptım bende biraz, lcw dan yeşilli, mavili, kareli tül bi gömlek aldım, belden biraz aşağıda bayagı bol ama çok güzel duruyor, yani arkadaşlarım öyle söyledi ukalalık olmasın skaınbu sene bol şeyler moda ya zaten bayılıyorum onlara. lcw da ilk defa o kadar begendigim bişey gördüm yani, ve aldım. hem de 30 tl civarı bişeydi. bu havalar için pek deil aslında ama ben dansta falan giyerim diye aldım. çok terliyoruz kalın kazaklarla olmuyor yani, hem bide süslenmek de lazım tabi biraz
koton konusunda da çok haklısın aslında, kocaman bir magaza, o kadar adı var, koca magazada begendigim 1 parça ancak çıkıyor genelde. geçen hafta vakıfta çalışıp da para kazanınca oraya da gittim de koca magazada 1 tane tunik begenip de alabildim, resmini eklerim birazdan. pembe uzun bol bi tunik. ama kumaşı incecik ve dökümü gerçekten çok hoş duruyordu. bir de dar pantalonlardan aldım. duygucum özellkle sen çizmeyle birlikte falan giyiyorsan eğer dar kot tavsiye ederim. inanılmaz rahat. ve 30 tl idi pantalonda. çok hoş duruyor. bugun okuldan bir hocam bile sen ne kadar şık olmuşsun dedi, yeni aldıklarımı giymiştim de uzun siyah çizmemle birlikte
ayy söz konusu alışveriş olunca çılgınlar gibi saatlerce yorum yapabilirim sanırım
maşşaallaaahhhh sana bin kere maşalaaahhhhhh
Eki Görüntüle 564906
çok belli olmuyor modeli ama rengine falan bayıldım ben, bir de süslü çeşmi yi bi görün bakalım
önümdeki numarada bizim dans hocasının yarışmadaki sırt numarasıydı, bana vermişti de tutayım diye hemen bunu resme çevirdimbayılırım bende fotograf çekinmeye, 2000 tane resmim olur aradan 3 tane begendigim bulurum, psikopat gibiyim bu konuda
haydi ben yeniden çalışmaya döner kızlar, sanırım bu gece bana yol sabaha kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?