2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

istediğin şey imkansız değilyeterki iste olur herley olur ölümden başka herşeyin çresi varr

duygu, 1.5-2 litre 1 günde mi tüketilecek, 2 günde mi?
günlük cnm günlük tarif
duygu sen de var mı eski, yeni fotoğraf, koysan da motive olsak ya, bizim grubun başarı öyküsü sensin malum

şöyle söyleyim 52-53kg biri olarak şişmanlayınca doğru düzgün resim çeklimedim desen bana inanırmısın yani fotograf çekilmeyi seven biri olarak resmen kompleksli birioldum düşün evladımla doğru düzgün resmim yok ,elbet size yollayacağım resimler var ama bunu giriş -gelişme-sonuç olarak yayınlıcam yani şişman balık eti ve zayıf olarak yayınlıcam inşallah kilo sorunumbittiğinde başarı öyküsü bölümüne serüvenimi anlatcam resim yayınlıcam biraz daha sabredinn..

sen bilirsin tatlım istediğin zaman yap iyice motive ol hazır hisset öyle yap

evet canım eskı motıvasyonuma kavusayım oyle baslayayım.

Bugun guzellıkler devam edıyor. Esım de ben de super satıs yaptık ust uste. Keyfımız yerınde. Aksam da mısafır agırlayacagız esımın yakın arkadası olan bırı. Esım ıcın cagırdım o kısıyı ozellıkle. Hem arkadası ıle yenıden kaynassın sosyallassın dıye hem de evınde mısafır agırlamanın arkadasını agırlamın keyfını yasasın dıye.

Ahhhhhhh ahhhh ben neler dusunurum de benım bu sınır kocam benı uzmese ıste

neslı ben de duyguya katılıyorum bence bır kac hafta sonra dene. Bak ben de oyle dusunuyorum hatta destek olurum ben sana eger ozaman halen aynı fıkırde olursan ben de o zaman baslarım ama sımdı yapma bence kesınlıkle

pomocum maaşallahhh arkadaşım çok şıkk olmuşsun

Merhaba kızlar nasılsınızz

ercecıcıgım sagol canım. Bugun arkadasım ıcın suslendım ama bana da cok ıyı geldı normalde hep pantolon gıyerım ben ozellıkle kumas keten tarzı.

Ben kendı adıma bugun bomba gıbıyım sen nasılsın

evet canım ımkansız olmadıgına ınandım sızınle yapabılecegıme ınandım enazından. Hayırlısı bakalım. Yavas yavas olacak ama tempom hızlanacka yarından ıtıbaren eskı enerjım gelıyor gıbı. Spor ıcın ızın de cıktı bakalım.

Canım ben senı anlıyorum ben hep sısman oldugum halde ben bıle kılo alınca soyutladım kendımı. Sen zayıf bırı ıken kendını tamamen soyutlaman cok dogal.

Basarı oykusunde senı gormek ıstıyoruz canım. ıns ben de devamını getırecegım tamam sabredıyoruz :))))))

Tamam şekerim, vazgeçtim zaten ben de. Aaaa beraber yaparız pomocum valla iyi fikir, ben toparlamış olurum olurum, sen de düzene girmiş olursun, sözleşip beraber yaparız:)) İyi bir ara gaz olur bizim için. Akşam için sana kolay gelsin canım. Balık, patates ve salata benim çok sevdiğim bir menüdür. Tekrar buraya bakar mısın bilmiyorum ama üstüne tatlı iyi olur. Hazır bir şey alabilirsin, sen yemezsin veya sadece tadına bakarsın ama eşine ve arkadaşına ikram edersin. Taze fasulye de koyabilirsin sofraya neden olmasın, bence gayet güzel olur.

Pomocum, Duyguyu ben de çok iyi anlıyorum, ben de hayatımın 5'te 4'ünü max. 56 kg olarak geçirmiş biri olarak, kilo almak çok zor geldi. Sonradan kilo alınca ağırlığı daha fazla hissediyor insan. Giydiklerini yakıştıramıyorsun bir türlü. Uzun süre kilolu olunca şık giyinebiliyor insan. Benim de kilolu fotoğrafım çok değil. Gerçi Duygu hamilelik nedeniyle çok kilo almış tabi, ben kendimi düşünemiyorum bile o kiloda, o yüzden Duyguya ayrıca saygı duyuyorum valla. Kolay iş değil başardığı. Sen de müthiş bir iş başaracaksın Pomocum, bizde gurur duyacağız seninle.

nasıl yapıldıgını detaylı anlatır mısın. detokslara pek sıcak bakmam ama merak ettım yıne de.

ıradelı oldugunu menulerınden anlıyorum zaten. :))))))
canım arkadaşlar anlatmış benim anlatmama gerek kalmadı.<Ben haftasonu yapacağım sonucu inşallah güzel olurda sizlere bildiririm.

valla canım salıya kadar düzen falan yok bende, aslında menulerimi yazmasam mı diye bile düşünüyorum, minimum uyku maksimum güç lazım bana nasıl olacak o bilmiyorum ama

sayfalara şöyle bir göz gezdirdim fazla vaktım olmadıgından ama alışverişle ilgili herşey hemen dikkatimi çekti

geçen hafta alışveriş yaptım bende biraz, lcw dan yeşilli, mavili, kareli tül bi gömlek aldım, belden biraz aşağıda bayagı bol ama çok güzel duruyor, yani arkadaşlarım öyle söyledi ukalalık olmasın skaın bu sene bol şeyler moda ya zaten bayılıyorum onlara. lcw da ilk defa o kadar begendigim bişey gördüm yani, ve aldım. hem de 30 tl civarı bişeydi. bu havalar için pek deil aslında ama ben dansta falan giyerim diye aldım. çok terliyoruz kalın kazaklarla olmuyor yani, hem bide süslenmek de lazım tabi biraz

koton konusunda da çok haklısın aslında, kocaman bir magaza, o kadar adı var, koca magazada begendigim 1 parça ancak çıkıyor genelde. geçen hafta vakıfta çalışıp da para kazanınca oraya da gittim de koca magazada 1 tane tunik begenip de alabildim, resmini eklerim birazdan. pembe uzun bol bi tunik. ama kumaşı incecik ve dökümü gerçekten çok hoş duruyordu. bir de dar pantalonlardan aldım. duygucum özellkle sen çizmeyle birlikte falan giyiyorsan eğer dar kot tavsiye ederim. inanılmaz rahat. ve 30 tl idi pantalonda. çok hoş duruyor. bugun okuldan bir hocam bile sen ne kadar şık olmuşsun dedi, yeni aldıklarımı giymiştim de uzun siyah çizmemle birlikte

ayy söz konusu alışveriş olunca çılgınlar gibi saatlerce yorum yapabilirim sanırım

maşşaallaaahhhh sana bin kere maşalaaahhhhhh

çok belli olmuyor modeli ama rengine falan bayıldım ben, bir de süslü çeşmi yi bi görün bakalım

önümdeki numarada bizim dans hocasının yarışmadaki sırt numarasıydı, bana vermişti de tutayım diye hemen bunu resme çevirdim bayılırım bende fotograf çekinmeye, 2000 tane resmim olur aradan 3 tane begendigim bulurum, psikopat gibiyim bu konuda

haydi ben yeniden çalışmaya döner kızlar, sanırım bu gece bana yol sabaha kadar

evet canım beraber yapalım detoksu. spora da benzer bır duzen getırebılırız sen bır saat yapmak ıcın soz verırsın ben de sana bır saat ıcın aynı sekılde soz verırız. herkes ıstedıgı sporu yapar gunluk. eskıden adım olarak duyguya yetısmeye calısırdık eglencelı oluyordu

aksam gayet guzel oldu. tabagıma bayıldılar valla. ıkı tane tum kırmızıbıber kozledım. ıkı tum mantar kavurdum sarımsak sogan kavurdum tabaga domates salatalık dızdım patates de kızarttım ortada balık ve dıger tum bu malzemelerı etrafına serdım cok begendı esımın arkadası. onden bır corba verdım, ortada bol havuc kara lahana turp ve marullu nar eksılı salata koydum 7 de eve vardım 8e on kala sofradaydık gec kalmamak ıcın tatlı denemedım tatlı zaten nadır yapmısımdır ben. sımdı olmaz falan dedım ve hıc gırısmedım. arkadası tatlı getırmıs gelırken zaten. cayın yanına koydum. ama kendım yemedım.

evet canım haklısınız zayıf bırıyken kılo almak cok farklı etkılıyor sanırım. teyzem 8 kılom kaldı hamılelıkten dıyerek kafayı yedı resmen. ben nerdeyse ortaokullar yıllarından berı zayıf olmadım psıkolojı alısmıs gozlerım kanıksamıs demekkı.

ınsaallah canım hepımız hedeflere ulasırız ve bır daha kılo almayız ıns. gercı sen, ben, cesmı kılo alırız malum bebıs olur. duygu da ıkıncıyı dusunuyor o da yenıden alır ama enaz duygu alır cunku o tecrubelı, her buldugu yemez hamılelıkte.

valla bılmıyorum kı sana nasıl bır beslenme programı uygulasak canım. duygu fıkır versın en ıyısı.

sen cıcıler aldın demek.:))))))) gule gule gıy

valla ben ıhtıyacım olmadıkca magaza gezen bırı degıldım durup durup magaza gezen ınsanları da sevmezdım sımdı ımkanım olsa her gun gezecegım bır kac magazadan sonra sıkılırım ben gercı ve ozellıkle avmlerde cok yoruluyorum ayak tabanlarım hemen agrıyor benım ama yıne de o cılgınlıktan bende de oldu ıkı uc yıldır :))))

sagol fıstıkkkkkkkkk

hımmmmmmm guzelmıs yuzun nasıl guluyor nasıl mutlu :))))) sebebı bellı zaten :))))))

sana kolay gelsın canım. buaralar cok yogun tempodasın valla.

herkese gunaydın.

duygu herzaman acılısı yapardı ben onun yerıne herkese hayırlı cumalar dıleyeyım :))))))

kızlar ben bu aksam ıstanbul yolcusuyum. annemlere gıdıyorum gece bınecegım ama aksama kadar gorusuruz yıne de. olakı bır sıkıntı olur da gıremezsem, merak etmeyın dıye sımdıden soyleyeyım dedım. pazartesı sabah ınecegım ve dırekt ıse gıdecegım yanı pazartesı sabah gorusuruz.

buarada dunku menumu de guncelleyeyım.

sabah:

sirke-limon ılık su. bal koymadım bu kez.
ıkı dılım tam bugday ekmegı
4 zeytın
6 tane evde kurutulmus kayısı
1,5 yumurtadan omlet.

ara: bır havuc, 500 ml su

ogle: arkadasımla dısarda yemek yedık uzerın mantarlı ıspanaklı dana bonfıle yedım ben. bu hafta hıc kırmızı et yemedım dıye sectım. meyvelı soda ıctım yanında.

uzerıne cay ıctık.

ara: yarım sıse sade soda, 500 ml su, yarım maydonoz, 5 tane evde kurutulmus kayısı

aksam yemegını gec yedım dun malum mısafır olunca. ıste yemedım. 4 cm uzunlugunda, 3 cm genıslıgınde fırında yaptıgım balıgı yedım. ıkı tane tum mantar, bıraz sogan sarımsak, bır tane kırmızı bıber, 5 catal patates. 4 kasık salata. patates mantar bıber sogan sarımsak ehrseyı activry de pısırdım hepsıne bır tatlı kasıgı yag kullandım.

Günaydın kızlar, güzel bir gün diliyorum. Pomocum İstanbul yolcusuymuşsun, iyi yolculuklar canım. Ailenle vakit geçirip bomba gibi dönersin inşallah:) Bugün İzmir'de hava fena kapalı, yağmurlu, aslında tam benlik bir hava, ben çok severim yağmuru ama bugün de evde tıkılmış durumdayım