2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Olsun, yükle gene de belli olur tarzın. Bu arada tarzımı beğenmene sevindim, aslında etek elbise falan da giyiyorum ama o maskülenlik oluyor galiba:) Makyaj konusu en dertli olduğum konu, çünkü hiç makyaj yapmıyorum. Çok nadiren göz farı, rimel ve hafif ruj sürerim, o da çok nadir. Sanırım rahatıma düşkün bir insanım, bu giyim kuşamıma da yansıyor ister istemez:))

bence yap bk ben pudra fondoten allık sürmem ama eleynır,siyah gözkalemi ve rimel bolbol sürerimdudaklarımı dudak rengi sürerim yada o gün ne sürmek istiyorsam onu sürerim,şimdi eleynır kalın çekerim,gözlerimin içine ve altına siyah göz kalemi çekerim altına sürdüğün siyahgöz klemini inceuçlu göz fırçasıyla dağıtıp buğulu bir görüntü verdiririm, bol rimel zaten kirpiklerim söz dinler bu kadar sende yap mutlaka yap çok yakışacağına eminim...

duygu, sana özenip avatarımı değiştirdim, gördün mü? Yalnız seninki çok güzel, yine söyleyeyim

hımm yıkılıyorrr resim maşallah arkadaşımaa

Teşekkür ederim canım, makyaj konusunda yerden göğe haklısın. Ben alerji sorunum nedeniyle ilk gençlik yıllarımda makyaj yapamadığım için galiba, o alışkanlık oluşmadı. Kızkardeşim güzel makyaj yapar ama bende tıs yok:) Şimdi alerji yapmayan ürünler buluyorum ama bir problemim de terlemek. Özellikle yüzüm çok terlediği için uzun süre makyajlı kalamıyorum. Ama bunu alışkanlık haline getirmem lazım. Bu hafta başlayacağım söz:))

oyy kızlar konunuza bende dahil oldumm,neslicimm resimler şimki halindense harikasın,çok zayıf duruyorsun beni görmeyin aynı dombili gibiyim,tarzında aslında çok güzel rahat olur böyle giyinmek,
duygucumm saten senin göz makyajına hiç bişey diyemiyorum bayılıyorum sana,çok severim senin göz makyajın gibii makyaj yapanı ama ben çok beceriksizimm hiç becerememm,sadece fondoten allık ruj kalem,öyle göz üstünüü boyamaktanda birşey anlamam

Bu hafta için bol keseden sözler verdim, hadi bakalım hayırlısı. Disiplinli bir şekilde beslenme düzenine ve spora başlayacağım. Tabi bu söz sadece benim değil aynı zamanda Pomocuğumun:) Eeee ayın 15'inden sonra Duygu aramıza hızlı bir dönüş yapacak ve kendimizi ona hazırlamamız lazım:)) Pazartesiden itibaren de makyaj yapmaya başlıyorum. Az da olsa hergün yapmaya çalışacağım.

Bende dukan diyeti yapıyorum ama forum da be yazsam olay oluyor.geçen diyabetik sarelle önerdim diye bir taşlanmadığım kaldı ama beni ishal yaptı iyi geldi arkadaş bu ne ciddiyet ben çöZemedim siz daha sıcaklarınız burda takıliyim bari ne dersiniz

Kız nerdeeee, eski halim, o hale dönmek için en azından 7-8 kg vermem lazım:)) Ama yine de teşekkür ederim, döneceğim o kiloma, azimliyim. Bu tarz giyim kesinlikle çok rahat, e ben de rahat insanım zaten:) Sen gene iyi allık, ruj, kalem falan demişsin, ben resmen erkek gibiyim o konuda, yani elimi yüzümü yıkıyorum, güneş kremimi sürüp çıkıyorum

Duygu, göz makyajı nasıl yapıyorsun? Biraz detaylı anlatsana. Kalem içine sürüyorum demişsin, gözüne batmıyor mu? Ben denediğimde kaşındırıyor.

burda yürümem gerken bir ortamda olduğum için altına lacivert skinny jean altında spor ayakkabı çapraz çanta

KOT GÖMLEKLİ BLUZUMUNALTINDAGÜL KURUSU SKİNNY JEAN LACİVERT DOLGU TOPUK BABET İLE KOMBİNLEDİM

Son düzenleme:

Çok beğendim ben tarzını. Sen benden daha feminensin kesin:)) Ayrıca sen de çok güzel bir hatunsun maşallah Bu fotoğraflarda makyajlı mısın sen yani? Eğer öyleyse çok doğal duruyor.

duygu, göz makyajı nasıl yapıyorsun? Biraz detaylı anlatsana. Kalem içine sürüyorum demişsin, gözüne batmıyor mu? Ben denediğimde kaşındırıyor.

alışık değilsin cnm o yüzden yada kullandığın üründende kaynaklana bilir
azöncede yazdım kalın eleynır çekerim sonra göz içine ve göz altına kalem çekerimaltına çektiğim siyah kelemi sonra göz fırçasıyla ince uçludağıtırımki buğulu dursun diye sonra bol rimel sürerim böyle işte başka hiç birşey sürmem ha özel bir yere gidersem ,buna göz altı,ince yada şeffaf pudra, allık ,daha koyu göz kalemiyle çeşitlendirirm

çok beğendim ben tarzını. Sen benden daha feminensin kesin:)) ayrıca sen de çok güzel bir hatunsun maşallah Bu fotoğraflarda makyajlı mısın sen yani? Eğer öyleyse çok doğal duruyor.

sağ ol cnmmmgözlüklü resmimde sadece rimel var
kot gömelekli resmimde pembe ruj,siyah gözkalemi eleynır,rimel var,başka birşey yok zaten gündüz vegünlük makyj,ama kesinlikle tavsiye ederim azöncede dedim ya sen maskülensin makyajınla aksesuarınla feminenlik katabilirsin bayılıyorum bu iki tarz bir arada oldumu

Aslında rimel ben de çok seviyorum, suya dayanıklı kullanıyorum, kalem pek alışkanlık olmadı bende. Bir de o buğulu görüntüyü çok beğeniyorum aslında. Sanırım biraz makyaj malzemesi de almam lazım, bende fırça falan yok mesela. Watsons'ta satılıyor ya set halinde fırça falan, onlardan alsam olur mu?

BENDE ÇOK TERLERİM HEM GENÇ OLDUĞUM İÇİN HEMCİLDİMDE SORUNOLmadığı için hemde çok terlediğim için pudra fondotön sürmem sende sürmee bence makyaj yapmalısınkadınız biz kaç. yaşında yapcaz en güzel zamanımızda sonunakadar dişi gözüksek hiçde fenaolmaz

kız senin fondotöne ihtiyacın yok sen doğal güzelsin ama makyaj öğren artıkeczanede bile öğretiyor eğitmenler yda boş vaktinde kendi kendine öğren...
yap tabiii fıstık gibi hatunsun tarzın on numara 1-2 dokunuşla dahada güzel olmak varkenn

olur güzelolur bak göz önemli bir olay göz için en güzel malzemeri al derim suya daynıklı kalem rimel ,eleynır al,birde bu rünleri temizxlemek için makyj temizleyicsi ben benimkinden çok memnunum

bu arada yaklaşık 2 ay önce bioderma ürünleriyle tanıştım cildim karma burnumda siyah nokta ve gözenek sorunum vardı,harika bir ürünmüş gözeneklerim daralmaya başladı siyh noktamda göz görülür azalma oldu tavsiye ederim aynı ürünün gözmakyaj temizleyicsini kullanıyorum10numara yıpratmadan çıkarıyorum makyajımıı

Ben de Biodermanın makyaj temizleme mendilini almıştım ama daha kullanmak nasip olmadı:)) Suya dayanıklı eyeliner hiç denk gelmedim ben, sen ne kullanıyorsun? Benim kozmetiklerde bolca kullandıkları bir madde olan lanolin'e ve türevlerine alerjim var. O yüzden aldığım herşeyin içeriğini okuyorum. Kozmetikçiler pek sevmiyor yani beni:))

menümü yazayım..
sabah 1 yumurta
1 bardak süt
1 dilim ekmek
2 tatlı kaşığı pekmez
ara öğün bir meyve
öğle:
ciger kavurması (5-6 kaşık)
1 dilim ekmek
ara öğün:
200 ml süt
akşam:
patlıcan musakkka
1 kase yoğurt
ara öğün
2 mandalina

buünkü menüm;
sabah 4 çatal peynir maydonoz 1 dilim ekmek 1 yumurta
ara bir elma
öğlen bir kase çorba balık roka
ara 1 elma
akşam 1 tabak pırasa yarım dilim ekmek
1 greyfurt

hımmmmmmm guzelmıs yuzun nasıl guluyor nasıl mutlu :))))) sebebı bellı zaten :))))))

sana kolay gelsın canım. buaralar cok yogun tempodasın valla.

evett bizim hocaların yarışmasına gitmiştim ya ondaNDIR teşekkür ederim bu arada canımmm

hayırlı yolculuklar pomocum, güle güle git, güle güle gel inşalah. burda hava yağışlı umarım istanbul değildir de rahatça gezersin, ama gezemesen bile starbucks fikrin de gayet güzel bence iyi yolculuklaarrrrr

teşekkür ederiimmmm bende bayılıyorum resim çekinmeye işte, çok da resmim vardır, facebook da bile 20 tane mi ne albümüm var ama 2000 albümlük resmim vardır yani

ayrıca tarzına da bayıldım duygucum, benziyor tarzlarımız biraz sanırım. evlenip çocuk yapıp aynı şekilde devam etmen de güzel, bakımsız anne moduna girmemişsin, bende öyle olacam inşalah ileride

mesela makyaj stilini anlatmışsın ya, benmkiyle aynı nerdeyse. bitek ben farklı olarak göz altı kapatıcısı kulanıyorum, genelde uykusuz oldugum için gözaltlarım parlak gözüksün, mor gözükmesn die bir de çok hafif pudra sürerim, eğer cildim sorunlu bir dönemindeyse. onun dışında aynı işte. kalın eyeliner, altına siyah deil de parlak gri kalemim var onu sürüyorum, bir de rimal tamamdır paylaştıgım resimde de baya belli oluyordur zaten, gözlerim kapkara çıkmış

ya sanırım çocuk istememe durumu bende de var biraz. mesela evlenmeyi gerçekten istiyorum, yanımda sevdigim adam olsun, evimiz olsun falan. ama işte o evde çocuk için önce 5 yıl keyif sürmeliyim diyorum. e yaşım 27 hatta 28 sayılır artk. ne ara evlenip 5 yıl geçirecem acaba kesin benm de genlerim bozuk

bu arada maşallah hatunlar hepiniz çok güzelsiniz. seçip de alınmışsınız vallahi topiğe maşallaaahhhhhh

ben yine full çizim modundayım, yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum aslında, ama işte akşam yemeginden sonra bişey yemeyim olmuyor malesef. en az 3 saat daha oturmak istiyorum çünkü, baya bi hararetle çiziyorum anlayacagınız. günün özetini geçersem de 8 de kalktım her zamnki kahvaltımdan yaptım, okula gittim geldim, öğle yemegi yedim, ( yarım bazlama ), 2 saat falan çalıştım, yemege kadar uyudum sonra. akşam yemegimde nohut ve bulgur pilavı vardı, bir de yoğurt. salatayla birlikte onları yedim. sonra yarıma yakın profiterol yedim, 1 avuç da kuruyemişle günü bitirdim. şu an elma krom çayımı içiyor ve su hariçö kesin kapanışımı yapıyorum. yarın yurttayım arada bakarım sizlere, ama haftasonu tabi ne kadar buralarda olursunuz bilemem

kızlar benim için dua edin, çizimlerimi yetiştireyim ve jurim de iyi geçsin olur mu :44: :44:

herkese mutlu haftasonlarıııııı

Son düzenleme: