- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #1.581
Neslicim resimleri hep kendim çektiğimi düşünürsek boydan değil genelde belden yukarı resimlerimvarr istersen bir ikitane yüklerim genelde cepden çekiyorum fotograf makinamı ya unutuyorum yada çantam ufak olduğu için almıyorum
bence yap bk ben pudra fondoten allık sürmem ama eleynır,siyah gözkalemi ve rimel bolbol sürerimdudaklarımı dudak rengi sürerim yada o gün ne sürmek istiyorsam onu sürerim,şimdi eleynır kalın çekerim,gözlerimin içine ve altına siyah göz kalemi çekerim altına sürdüğün siyahgöz klemini inceuçlu göz fırçasıyla dağıtıp buğulu bir görüntü verdiririm, bol rimel zaten kirpiklerim söz dinler bu kadar sende yap mutlaka yap çok yakışacağına eminim...olsun, yükle gene de belli olur tarzın. Bu arada tarzımı beğenmene sevindim, aslında etek elbise falan da giyiyorum ama o maskülenlik oluyor galiba:) makyaj konusu en dertli olduğum konu, çünkü hiç makyaj yapmıyorum. çok nadiren göz farı, rimel ve hafif ruj sürerim, o da çok nadir. Sanırım rahatıma düşkün bir insanım, bu giyim kuşamıma da yansıyor ister istemez:))
duygu, sana özenip avatarımı değiştirdim, gördün mü? Yalnız seninki çok güzel, yine söyleyeyim
bence yap bk ben pudra fondoten allık sürmem ama eleynır,siyah gözkalemi ve rimel bolbol sürerimdudaklarımı dudak rengi sürerim yada o gün ne sürmek istiyorsam onu sürerim,şimdi eleynır kalın çekerim,gözlerimin içine ve altına siyah göz kalemi çekerim altına sürdüğün siyahgöz klemini inceuçlu göz fırçasıyla dağıtıp buğulu bir görüntü verdiririm, bol rimel zaten kirpiklerim söz dinler bu kadar sende yap mutlaka yap çok yakışacağına eminim...
hımm yıkılıyorrr resim maşallah arkadaşımaa
Teşekkür ederim canım, makyaj konusunda yerden göğe haklısın. Ben alerji sorunum nedeniyle ilk gençlik yıllarımda makyaj yapamadığım için galiba, o alışkanlık oluşmadı. Kızkardeşim güzel makyaj yapar ama bende tıs yok:) Şimdi alerji yapmayan ürünler buluyorum ama bir problemim de terlemek. Özellikle yüzüm çok terlediği için uzun süre makyajlı kalamıyorum. Ama bunu alışkanlık haline getirmem lazım. Bu hafta başlayacağım söz:))
oyy kızlar konunuza bende dahil oldumm,neslicimm resimler şimki halindense harikasın,çok zayıf duruyorsun beni görmeyin aynı dombili gibiyim,tarzında aslında çok güzel rahat olur böyle giyinmek,
duygucumm saten senin göz makyajına hiç bişey diyemiyorum bayılıyorum sana,çok severim senin göz makyajın gibii makyaj yapanı ama ben çok beceriksizimm hiç becerememm,sadece fondoten allık ruj kalem,öyle göz üstünüü boyamaktanda birşey anlamam
Eki Görüntüle 565406
Eki Görüntüle 565397
burda yürümem gerken bir ortamda olduğum için altına lacivert skinny jean altında spor ayakkabı çapraz çanta
KOT GÖMLEKLİ BLUZUMUNALTINDAGÜL KURUSU SKİNNY JEAN LACİVERT DOLGU TOPUK BABET İLE KOMBİNLEDİM
duygu, göz makyajı nasıl yapıyorsun? Biraz detaylı anlatsana. Kalem içine sürüyorum demişsin, gözüne batmıyor mu? Ben denediğimde kaşındırıyor.
çok beğendim ben tarzını. Sen benden daha feminensin kesin:)) ayrıca sen de çok güzel bir hatunsun maşallah Bu fotoğraflarda makyajlı mısın sen yani? Eğer öyleyse çok doğal duruyor.
alışık değilsin cnm o yüzden yada kullandığın üründende kaynaklana bilir
azöncede yazdım kalın eleynır çekerim sonra göz içine ve göz altına kalem çekerimaltına çektiğim siyah kelemi sonra göz fırçasıyla ince uçludağıtırımki buğulu dursun diye sonra bol rimel sürerim böyle işte başka hiç birşey sürmem ha özel bir yere gidersem ,buna göz altı,ince yada şeffaf pudra, allık ,daha koyu göz kalemiyle çeşitlendirirm
BENDE ÇOK TERLERİM HEM GENÇ OLDUĞUM İÇİN HEMCİLDİMDE SORUNOLmadığı için hemde çok terlediğim için pudra fondotön sürmem sende sürmee bence makyaj yapmalısınkadınız biz kaç. yaşında yapcaz en güzel zamanımızda sonunakadar dişi gözüksek hiçde fenaolmazTeşekkür ederim canım, makyaj konusunda yerden göğe haklısın. Ben alerji sorunum nedeniyle ilk gençlik yıllarımda makyaj yapamadığım için galiba, o alışkanlık oluşmadı. Kızkardeşim güzel makyaj yapar ama bende tıs yok:) Şimdi alerji yapmayan ürünler buluyorum ama bir problemim de terlemek. Özellikle yüzüm çok terlediği için uzun süre makyajlı kalamıyorum. Ama bunu alışkanlık haline getirmem lazım. Bu hafta başlayacağım söz:))
kız senin fondotöne ihtiyacın yok sen doğal güzelsin ama makyaj öğren artıkeczanede bile öğretiyor eğitmenler yda boş vaktinde kendi kendine öğren...oyy kızlar konunuza bende dahil oldumm,neslicimm resimler şimki halindense harikasın,çok zayıf duruyorsun beni görmeyin aynı dombili gibiyim,tarzında aslında çok güzel rahat olur böyle giyinmek,
duygucumm saten senin göz makyajına hiç bişey diyemiyorum bayılıyorum sana,çok severim senin göz makyajın gibii makyaj yapanı ama ben çok beceriksizimm hiç becerememm,sadece fondoten allık ruj kalem,öyle göz üstünüü boyamaktanda birşey anlamam
yap tabiii fıstık gibi hatunsun tarzın on numara 1-2 dokunuşla dahada güzel olmak varkennBu hafta için bol keseden sözler verdim, hadi bakalım hayırlısı. Disiplinli bir şekilde beslenme düzenine ve spora başlayacağım. Tabi bu söz sadece benim değil aynı zamanda Pomocuğumun:) Eeee ayın 15'inden sonra Duygu aramıza hızlı bir dönüş yapacak ve kendimizi ona hazırlamamız lazım:)) Pazartesiden itibaren de makyaj yapmaya başlıyorum. Az da olsa hergün yapmaya çalışacağım.
Aslında rimel ben de çok seviyorum, suya dayanıklı kullanıyorum, kalem pek alışkanlık olmadı bende. Bir de o buğulu görüntüyü çok beğeniyorum aslında. Sanırım biraz makyaj malzemesi de almam lazım, bende fırça falan yok mesela. Watsons'ta satılıyor ya set halinde fırça falan, onlardan alsam olur mu?
BENDE ÇOK TERLERİM HEM GENÇ OLDUĞUM İÇİN HEMCİLDİMDE SORUNOLmadığı için hemde çok terlediğim için pudra fondotön sürmem sende sürmee bence makyaj yapmalısınkadınız biz kaç. yaşında yapcaz en güzel zamanımızda sonunakadar dişi gözüksek hiçde fenaolmaz
kız senin fondotöne ihtiyacın yok sen doğal güzelsin ama makyaj öğren artıkeczanede bile öğretiyor eğitmenler yda boş vaktinde kendi kendine öğren...
yap tabiii fıstık gibi hatunsun tarzın on numara 1-2 dokunuşla dahada güzel olmak varkenn
olur güzelolur bak göz önemli bir olay göz için en güzel malzemeri al derim suya daynıklı kalem rimel ,eleynır al,birde bu rünleri temizxlemek için makyj temizleyicsi ben benimkinden çok memnunum
bu arada yaklaşık 2 ay önce bioderma ürünleriyle tanıştım cildim karma burnumda siyah nokta ve gözenek sorunum vardı,harika bir ürünmüş gözeneklerim daralmaya başladı siyh noktamda göz görülür azalma oldu tavsiye ederim aynı ürünün gözmakyaj temizleyicsini kullanıyorum10numara yıpratmadan çıkarıyorum makyajımıı
hımmmmmmm guzelmıs yuzun nasıl guluyor nasıl mutlu :))))) sebebı bellı zaten :))))))
sana kolay gelsın canım. buaralar cok yogun tempodasın valla.
herkese gunaydın.
duygu herzaman acılısı yapardı ben onun yerıne herkese hayırlı cumalar dıleyeyım :))))))
kızlar ben bu aksam ıstanbul yolcusuyum. annemlere gıdıyorum gece bınecegım ama aksama kadar gorusuruz yıne de. olakı bır sıkıntı olur da gıremezsem, merak etmeyın dıye sımdıden soyleyeyım dedım. pazartesı sabah ınecegım ve dırekt ıse gıdecegım yanı pazartesı sabah gorusuruz.
buarada dunku menumu de guncelleyeyım.
sabah:
sirke-limon ılık su. bal koymadım bu kez.
ıkı dılım tam bugday ekmegı
4 zeytın
6 tane evde kurutulmus kayısı
1,5 yumurtadan omlet.
ara: bır havuc, 500 ml su
ogle: arkadasımla dısarda yemek yedık uzerın mantarlı ıspanaklı dana bonfıle yedım ben. bu hafta hıc kırmızı et yemedım dıye sectım. meyvelı soda ıctım yanında.
uzerıne cay ıctık.
ara: yarım sıse sade soda, 500 ml su, yarım maydonoz, 5 tane evde kurutulmus kayısı
aksam yemegını gec yedım dun malum mısafır olunca. ıste yemedım. 4 cm uzunlugunda, 3 cm genıslıgınde fırında yaptıgım balıgı yedım. ıkı tane tum mantar, bıraz sogan sarımsak, bır tane kırmızı bıber, 5 catal patates. 4 kasık salata. patates mantar bıber sogan sarımsak ehrseyı activry de pısırdım hepsıne bır tatlı kasıgı yag kullandım.
KAPKARA VE YAĞIŞLI İZMİR SABAHINDAN GÜNAYDIN HAYIRLI CUMALAR GELECEĞİN BİR DERİ BİR KEMİK HATUNLARII..ALINTILARA GEÇEYİM;;;;;;
BENİM GÜZEL ARKADAŞIMM GELMİŞŞŞ İYİYİM SEN NASILSINNN...
BENDE ÖYLE YAPIYORUM BÖYLE DİZE KADAR OLAN ÇİZMELERİM,PELUŞLU BOTLARIM VAR GENELDE TAYT VE SKİNNY JEANLARIMI GİYERİM BOL PANTALON ASLA GİYMEM GEÇEN YIL KİLOLU BİRİYDİM O ZAMAN EŞORTMAN ALTI VE TAYT GİYERDİM ZATEN A SOSYALDİM RESMEN EVDE KAMPA GİRMİŞTİMTEK BİR ALIŞVERİŞ YAPMIYORDUM ÇÜNKÜ ALDIKLARIMIN BANA BOL GELECEĞİNİ BİLİYORDUM..LCWDEN SEZON BAŞINDA GÜL KURUSU VE KOYU YEŞİL İKİTANE SKİNNY JEANALDIM PARASINI HATIRLAMIYORUM TOPLU BİR ALIŞVERİŞTİ EŞİME OĞLUMÖ BİRŞEYLER ALDIM,AMA ÜST CİDDİ SORUN HERYERDEKURU KAFALAR ÖNÜKISA ARKASI UZUN GİYSİLER VAR BEN AYNI OLMAYI SEVMİYORUM O YÜZDEN DÜNDE DEDİĞİMGİBİ KÜÇÜK KUYTU YERLERDE BUTİKLER VR 1-2 TNE AYNIÜRETİM OLUYOR ONLARA DADANDIM BİRDE ALSANCAK 2.EL TASARIMGİYİSLER VARONLARIDA BEĞENİYORUM CESARET EDEMEDİM ALMAYA AMA ÇOK BEĞENİYORUM ONLarı,EŞİM YADIRGAMIYACCAĞINI BİLSEM ASLINDA AKLIMDA ÇOKDEĞİŞİK ŞEYLER YATIYOR AMA YADIRGARR:))))
AYNI BENİMGİBİ AYNI POZUN BİR ÇOK SEÇENEĞİNİ ÇEKERİM 1-2 SİNİ BEĞENİRİM RESİM ÇEKİLMEYİ ÇOK SEVİYOR-DUM İNŞALLAH YAZIN YİNE ÇOK SEVCEM KİLOLRIM GİDİNCE..
RESMİN ÇOK TATLI TAM DÜŞÜNDÜĞÜM GİBİSİN MAŞALLAHHH SANAAA
KESİNLİKLE AZ KİLO ALCAM :))))))
Katılıyorum canım, ama ben gençliğimi de biliyorum:)) Hiç çocuk düşünmedim ki... Arkadaşlarıma bakıyorum hayatlarının bir döneminde çocuk istiyorlar, bende öyle bir dönem yok, hiç olmadı yani. O yüzden diyorum bir gariplik var diye:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?