2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

İyi aksamlar kizlar uzun zamandir aranizda degildim malum misafirim var
Misafir olunca diyete uymakta nete girmekte zor oluyor acikcasi :))
Yatarkaen girerim nete diyorum bu seferde uyku bastiriyor(
Ben 3-4 gundur pek diyet falan yapamadim ama dikkat ederek gecirdim gunlerimi o yuzden menulerimi yazamiyorum
Bu arada kizlar harikasiniz hem pomo hem nesli hemde duygu ha bide cesmi hepiniz cok hossunuz insallah en kisa zamanda hep beraber zayiflayip daha hos hatunlar oluruz

aynen helıkopter fıyatı gıbı :)))))))))))

o konuda ındırım yaptıramam ama otelde guzel ındırım yaptırabılırım dusunen olursa sen dahıl neslıcıgım.

bısıklet, motobyke, atlı ucu de mumkun.

benım esım genellıkle balkanlara ve turkı cumhurıyetlerıne gıder. en gıttıgı havalı ulke katardı bırkez gıttı s. arabıstan gıdebılır belkı ı,yakında. en cok bosna kosova kazakıstan tacıkıstan ugrak yerlerıdır. romanya arnavutluk makedonya azerbaycan angola bılggarıstan rusya kırgızıstan gordugu dıger ulkeler. ama avrupa ulkelerı ben sana ayrdımcı olayım ısyerınde arkadasım var maddı durumları baya ıyı ve sureklı her yıl bıryerlere gıdıyorlar fransaya bıle bırcok kez gıtmıs yanı gıttıgı ulkenın bırkac sehrıne gıdıyor. cok uygun fıyatlara turlar buluyor sen benımle haberles yurtdısı konusunda. ben de hem ıskocya dusunurum mesela. fransa aklımdan gecer bazen.

canım ben de gıdersem sırkete ıkı kısı masraf olur ızın vermezler buna. sahsı gıdeyım desem hem cok masraf hem de ben de ısyerınde olmazsam ıslerımızı takıp edemem ben gerı destegım demıstım herseyı organıze ederım o varken de yokken de. ama ozellıkle yokken muhakkak ıste olmam lazım hastayken bıle ıse gıtmem gerekır

senın ıcın kapadoklya ozel demekkı :))))))))) benım ıcın de ozel. kapadokyadan ayrılırken evlılıge dogru yola cıkmıstım ben. esımın yanına tasınıyordum. ama kotu anılarım da cok fazladır.

fıstık gıbı cıkmıssın valla. cok begendım sportıf halını.

canım herkesın bır atrzı vardır ne gıyerse gıysın halıne yansır herkes herkese benzemek zorunda degıl mesela ben zayıf bıle olsam sneın tarzında gıyınsem yıne de oyle sportıf olamam cocuksuluk da var benım yuzumde femınenlık de oyuzden senın gıbı sportıf duramama. sen buna takılma gayet hossun cok da begendım tarzını.

buünkü menüm;
sabah 4 çatal peynir maydonoz 1 dilim ekmek 1 yumurta
ara bir elma
öğlen bir kase çorba balık roka
ara 1 elma
akşam 1 tabak pırasa yarım dilim ekmek
1 greyfurt

menulerın gayet ıdeal ve cok saglıklı olmus tebrık ederım gercekten.

buarada nasılsın uzun zaman gorusemedık

serap kesınlıkle tum menulerın cok saglıklı oluyor olculer cok ıdeal besın cesıdın ozellıkle cok hosuma gıdıyor sen bu konuda cok azımlı dısıplınlı ve bılınclısın. hep boyle olmanı dılerım ve karsılıgını almanı tabıkı.

evet pazartesı gunu bomba gıbı baslayalım neslıcıgım oldu mu. zaten benden de bahsetmıssın tam ılk cumlemı yazdım ardından bu soz aynı zamanda pomocugumun dedıgını gordum :))))))))

dıuygus da katılacak. cesmının de derslerı axzalınca katılır. dıger kızlar da katılsın spor ıcın yarısalım ya guzel oluyordu eskıden.

makyaj kesınlıkle ıyı oluyor canım. ben bır yıldır rımel vbe kalem sureklı yapmıyordum hem yazınkıu yenılık hareketım hem duygunun dedıklerınden etkılenıp artık goz kalemsız rımelsız gelmez oldum tozfar kullanmıyorum ama eskıden ya da bayramlarda falan kullanırdım sımıdlerde renklı kalemler aldım mavı gıydıysem mavı lacıver suruyorum mesela uste. ruj esım sevmıyor ben de renkı dudak kremlerınden aldım dudaklarım cok catlar hem ona ıyı gelıyor hem azıcık renk gelıyor.

artık hepımız daha bakımlı olalım madem kı yenı bır yoldayız :)))))))))

sagol fıstık. sana da kolay gelsın dua etmezmıyız okulun bıtsın de mımar arkadasımız olsun yaaaaaaaaaaaaaaaa

canım sen alerjıden dolayı alıskanlık yapamamıssın bır de bolum ve okul bıle cok etkıler az kız olur sızın okulda ve suslu de olmazlar o da etkılemıstır bence.

benım yuzum terlemez makyaj akmaz ama su da var ben de fondoten allık falan kullanmmıyorum hıc.ç duıgunumde kullandım en soın valla. bu lkonuda duygu marka tavsıye etsın sana.

sana kolay gelsın evın duzenı degısınce ya da baska bıryere gıdınce muhakkak duzende bozulmalar oluyor ama bunu enaza ındırgemek lazım sen de oyle yap yanı. umarım kacamakların olmamıstır. mısafırler nezaman gıdıyoır buarada

tsk ederım ıltıfatın ıcınç ben guzellık ıcın degıl her durumda kendımızı sevmemız bakımlı olmamız ve guzel olabılecegımıze ınanmamız ıcın ekledım resımlerımı. yuz kıloyum ama yakıdtırıyırum kıyafetlerımı. alımlı seksı olamayabılırım ama uyumlu ve guzel gorunebılırım yıne de. bunu gostyermek ıstedım moral olsun hepımız ıcın dıye.

kızlar herkese merhaba ıstanbuldan pomo yayına katılıyor :)))))))))))

yolda acayıp uyudum cok yorgunmusum demekkı. oyuzden bugun rahatım uykum yok. sabah ındım ıste.

ogleden sonra uc dort saat dısarı cıktık kardesıme bırseyler aldım starbucksa gıttık hep beraber. sınema ben onlara gore daha gundemı takıp etmısım meger :))))))))) oyuzden vazgectık yarın da kadıkoy tarafına gecerız belkı henuz net degıl tam gezme degıl yanı bu kez kı ıstanbul seyahatım. yagıs var malum.

ben pazarteıs sabah dırekt ıse gıdecegım ısler yogun olabılır malum cumartesıden kalan ıslerım var oyuzden bıldırımlerı erken yaparsanız cok sevbnırım fıstıklar.

cuma aksamı sekız gıbı bır kase corba ıctım ve bır mandalına yedım ek olarak menumue.

bugun de

sabah: noırmal ekmekten yagsız tost sandevıc ekmegı boyutunda
cık sekersız cay

ara: bes yuz ml su altı adet evde kurutulmus kayısı on bes leblebı

oglen. kahvaltı yaotık aılemle. o tarz beslendık daha dogrusu. ıkı dılım tam bugday ekmegı bır yumurta kadar omlet domates salatalık beyaz peynır cay dort zeytın

ara: bes yuz ml su yırmı adet

aksam : yemekten once bes yuz ml su, yedı sekız adet patates kzıartma 4 tane kofte. ızmır kofte buyuklugunde. hepsının yagını aldık peceteye ama yıne de kızartma sayılır evdekı daha yagsız oluyor sonucta. bol maydonoz bol sogan ve bol havuclu salata yedım bır bardak ayran ıctım.

yarın gıremeyebıkırım sanırım ama menulerımı not alırım. hepınızı opuyoprummmmmmmmmmmm benı ozledınız mı bakem :)))))))))))

inşalah canım bütün niyetim salıdan sonra, en azından 1 saat de olsa yürüyebilmek, bakalım nasip inşalah gerçi sonraki haftada başka bi dersimden teslimim var falan ama olsun, inşalah hepsini halledecegim, geceleri için de ya sütle yada kuruyemişle geçiriyorum. saat 5 ten önce yatamıyorum ki, nasıl akşam yemeginden sonra bişey yemeden durayım :44:

sagol fıstık. sana da kolay gelsın dua etmezmıyız okulun bıtsın de mımar arkadasımız olsun yaaaaaaaaaaaaaaaa

Amin canım inşşaaallaaahhhhhhhh

bugun ara ara baktım ama kimse yok diye bişey yazmıyodum ama pomo girip hareketlendirmiş yine ortalıgı

bende çizimler tam gaz, öğle yemegindeki yarım gözlememi saymazsak kaçamagımda yok, yorgunum sadece biraz, uykusuzluk var yani.

pomo cum pazartesi sabah en geç 9 da sana msj atmış olurum diye düşünüyorum kilomu ama olur da uuyuyakalırsam, ( malum kaçta yattıgım tam belli olmuyor ) sen benden bildirimi almamış olsan da çizelgeyi hazırla canım, seni zor durumda bırakmayım. benmkini ne zaman musait olursan o zamn eklersin.

şimdiden sana iyi yolculuklar, herkese de şimdiden mutlu pazarlar

Merhaba kızlar, Pomo İstanbul'dan rüzgar estirmiş resmen:)) Özlemiştik iyi olmuş valla. Ben hastalıktan dolayı cozuttum, şımardım, muhtemelen kilo aldım. Pazartesi fırtına gibi başlıyorum ama:)) Bugün göz makyajı denedim, sanırım yapabileceğim:) Bu hafta işe giderken her gün yapacağım. Zaten bu hafta iki sunumum var. İyi olacak. Pomo senin kaçamak yapmayacağını biliyorum artık, söylemeye bile gerek yok. Çeşmi, gece geç saatlere kadar çalışıp bir şey yememen mümkün değil zaten, öncelik derslerin canım, sağlıklı bir kafayla çalışman lazım, sadece abur cubur yerine sağlıklı şeyler yemen lazım, zaten de öyle yapıyorsun .
Foto yorumlarınıza teşekkürler kızlar. Genelde sportif giyiniyorum, bir de aslında genelde gezilerde fotoğraf çekildiğim için de daha da sportif oluyor. Yoksa az da olsa topuklu ayakkabı falan da giyiyorum ama o da makyaj gibi işte, çok sık olmuyor:) Bu hafta unutmazsam işyerinde fotoğraf çekileceğim:) Sonra da 5 kg verdikten sonra da çekileceğim:)

bugün birazcık diyeti bozdum canım ama. kayınvalideme gitmiştim diyet miyet kalmadı.
Sabah:1 subardağı süt
2 tatlı kaşığı pekmez
ara öğün:
2 mandalina
Öğle:
1 kase yoğurt
ara öğün
2 tane hurma
gelelim akşam yemeğine
1 tabak tepeli havuçlu etli pilav
2 kase ekşili huç salatası
ara öğün :
1 mandalina
1 elma

menulerın gayet ıdeal ve cok saglıklı olmus tebrık ederım gercekten.

buarada nasılsın uzun zaman gorusemedık

canım benim iyiyim ya ben ne zaman topiğe girsem sen çıkmış oluyorsun ben de yazılanları okuyup çıkıyorum birz soğan kürü yapmıştım biraz hayıt yavaştan yavaştan bebek çalışmalarına başladım canım baktım 2-3 aya kadar olmuyor allah nasip ederse şubat ta tüp bebek tedavisine başlıycam inşallah 2 gündür çok yoğunum ancak bugün girebildim dün işyerine gittim malum biz cumaresi pazar izinliyiz ama iş çoktu c. tesi gittim 2 saaat çalıştım ordan biraz alışveriş zayıflayınca biraz iç çamaşırı almak gerekti:))) ordan büyük görümcem aşure yapmıştı ona gittik valla yalan yok 4 kaşık içtim çooook uzun zamandır yaptığım tek kaçamak iş yerinde bile yemiyorum ama şimdi oraya gidipte yemesem yanlış anlardı hani beğenmeyip içmediğimi sanırdı o yüzden mecburdum görümcem saolsun annnemede bi kavanoz doldurdu sabah kalktım o kavanozu annemlere götürdüm kuaföre gittim ordan da iş yerinde müdürün oğlu askere gidiordu yemekli eğlenceli iş yerindeki arkadaşlarla ona gitttik biraz halay oyun derken kendimi eve attım eşimde aradı babamlara gel diye ayyy yoruldum gelemem dedim of daha ütü var biraz bakayım dedim kilo vermem iyice yavaşladı moralim bozuk ya bişeyler yapmam lazım hzılandırmak için ha bu arada resmi nasıl ekliyoruz ya belki ben de daha sonra eklerim:)))
[B[/B] bugün sabah 3 çatal peynir 1 dilim ekmek ara 1 muz öğlen verilen yemekten biraz tavuk ve salata yedim şimdi 1 havuç yedm bu kadar daha da bişi yemem öyle şekerim ya valla sen olmasan buraya girmem herhalde seni okuyorum

Bugün ki menüm:
sabahkalkınca:
2 bardak ılık su
sabah:
1 dilim ekmek
2 tatlı kaşığı pekmez
2 tane ceviz
ara öğün:
2 mandalina
öğle:
6-7 kaşık pilav
bir kase salata
ara:
2 tane meyve
akşam:
1 tane içli köfte
bol bol salata
ara öğün:
1 kase yoğurt..

Kizlar cok mutluyum acikcasi bu hafta o kadar diyete uyamadim ama aksam yemrklerini erken yiyorduk onun faydasi sanirim 700 gram vermisim
Gecen hafta kilo 79.6 kg
Bu hafta kilo 78.9 kg
Bu hafta giden 0.7 kg
Hedef kilom 70
Kendinize iyi bakin bugun menu bildiriminede basliycam insallah :)))

seninle genel olarak tarzlarımız benziyoruş,mesela şuan bekar olsam kesinlikle dans kursuna giderdim hatta dans yada fıtnıs yada plates eğitmeni olmak içim elimden geleni yapardım...müzik aşığı biriyim kulağımda sürekli kulaklık kapı gıcırdaa ritim halindeyim:)
fıstık cıkmıssın. tısortune bayıldım cok guzel bır tarz cok severım kendım yapamıyor olsam da:))))))))))9
gelir o günlerde çıtır bi hatunolduüunda tatilde evde yaparsınnn cnmm...