- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #1.601
Ben de sıcağa hiç dayanamıyorum. O yüzden zaten o bölgelere ayarlama yapmak çok zor oluyor. Yazın ben de gidemem Mardin'e, baharda gitmek lazım oralara, onu da bizim ayarlamamız zor. Balona hiç heveslenmedim valla, oralar turistik adı altında çok fahiş fiyat koyuyorlar, ben bilmiyordum ama sen şimdi 300 euro yazınca, yuhhh dedim açıkçası. Hayır, helikopter kiralasan daha ucuza gelir herhalde:))
Ben Kapadokyayı yürüyerek gezmeyi çok seviyorum, bir de hayalim bisikletle gezmek. Ben gezmeyi çok seviyorum yaaa.. Çok gezesim geldi. Bu arada Pomo senin eşin hangi ülkelere gidiyor? Sen niye hiç gitmiyorsun? Ben eşimden önce hazırlanırdım heralde, ben de geliyorum diye:))
2013 yılında yurtdışı gezisi yapmak istiyorum ben. Aslında erken ayarlayınca ucuza geliyor ama, bakmak lazım ara ara.
Kızlar, kapadokya deyince eski fotoğraflara baktım ve birini sizlerle paylaşıyorum. Bu geziye Kayserideki kongreden sonra gitmiştik, eşimle de malum o kongrede tanışmıştık ve Kapadokya gezisinde kaynaşmıştık:) Gerçi ilişkimiz bu geziden 3-4 ay sonra başladı ama ilk etkileşim orada oldu:)
Eki Görüntüle 565282
Ya Duygu haklısın galiba, hiç öyle kadın kadın fotoğrafım yok sanki. Etekli fotoğraflarım var ama onlarda da bir maskülenlik var sanki. İşte bir tanesi, bu gerçekten benim genel tarzım, severim bu şekilde giyinmeyi. Ama galiba biraz daha kadınsı şeyler de giymeliyim:)) Sen de koysana tarzını yansıtan bir kaç foto.
Eki Görüntüle 565322
buünkü menüm;
sabah 4 çatal peynir maydonoz 1 dilim ekmek 1 yumurta
ara bir elma
öğlen bir kase çorba balık roka
ara 1 elma
akşam 1 tabak pırasa yarım dilim ekmek
1 greyfurt
menümü yazayım..
sabah 1 yumurta
1 bardak süt
1 dilim ekmek
2 tatlı kaşığı pekmez
ara öğün bir meyve
öğle:
ciger kavurması (5-6 kaşık)
1 dilim ekmek
ara öğün:
200 ml süt
akşam:
patlıcan musakkka
1 kase yoğurt
ara öğün
2 mandalina
Eki Görüntüle 565406
Eki Görüntüle 565397
burda yürümem gerken bir ortamda olduğum için altına lacivert skinny jean altında spor ayakkabı çapraz çanta
KOT GÖMLEKLİ BLUZUMUNALTINDAGÜL KURUSU SKİNNY JEAN LACİVERT DOLGU TOPUK BABET İLE KOMBİNLEDİM
Bu hafta için bol keseden sözler verdim, hadi bakalım hayırlısı. Disiplinli bir şekilde beslenme düzenine ve spora başlayacağım. Tabi bu söz sadece benim değil aynı zamanda Pomocuğumun:) Eeee ayın 15'inden sonra Duygu aramıza hızlı bir dönüş yapacak ve kendimizi ona hazırlamamız lazım:)) Pazartesiden itibaren de makyaj yapmaya başlıyorum. Az da olsa hergün yapmaya çalışacağım.
evett bizim hocaların yarışmasına gitmiştim ya ondaNDIRteşekkür ederim bu arada canımmm
hayırlı yolculuklar pomocum, güle güle git, güle güle gel inşalah. burda hava yağışlı umarım istanbul değildir de rahatça gezersin, ama gezemesen bile starbucks fikrin de gayet güzel benceiyi yolculuklaarrrrr
teşekkür ederiimmmmbende bayılıyorum resim çekinmeye işte, çok da resmim vardır, facebook da bile 20 tane mi ne albümüm var ama 2000 albümlük resmim vardır yani
ayrıca tarzına da bayıldım duygucum, benziyor tarzlarımız biraz sanırım. evlenip çocuk yapıp aynı şekilde devam etmen de güzel, bakımsız anne moduna girmemişsin, bende öyle olacam inşalah ileride
mesela makyaj stilini anlatmışsın ya, benmkiyle aynı nerdeyse. bitek ben farklı olarak göz altı kapatıcısı kulanıyorum, genelde uykusuz oldugum için gözaltlarım parlak gözüksün, mor gözükmesn diebir de çok hafif pudra sürerim, eğer cildim sorunlu bir dönemindeyse. onun dışında aynı işte. kalın eyeliner, altına siyah deil de parlak gri kalemim var onu sürüyorum, bir de rimal tamamdır paylaştıgım resimde de baya belli oluyordur zaten, gözlerim kapkara çıkmış
ya sanırım çocuk istememe durumu bende de var biraz. mesela evlenmeyi gerçekten istiyorum, yanımda sevdigim adam olsun, evimiz olsun falan. ama işte o evde çocuk için önce 5 yıl keyif sürmeliyim diyorum. e yaşım 27 hatta 28 sayılır artk. ne ara evlenip 5 yıl geçirecem acabakesin benm de genlerim bozuk
bu arada maşallah hatunlar hepiniz çok güzelsiniz. seçip de alınmışsınız vallahi topiğe maşallaaahhhhhh
ben yine full çizim modundayım, yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum aslında, ama işte akşam yemeginden sonra bişey yemeyim olmuyor malesef. en az 3 saat daha oturmak istiyorum çünkü, baya bi hararetle çiziyorum anlayacagınız. günün özetini geçersem de 8 de kalktım her zamnki kahvaltımdan yaptım, okula gittim geldim, öğle yemegi yedim, ( yarım bazlama ), 2 saat falan çalıştım, yemege kadar uyudum sonra. akşam yemegimde nohut ve bulgur pilavı vardı, bir de yoğurt. salatayla birlikte onları yedim. sonra yarıma yakın profiterol yedim, 1 avuç da kuruyemişle günü bitirdim. şu an elma krom çayımı içiyor ve su hariçö kesin kapanışımı yapıyorum. yarın yurttayım arada bakarım sizlere, ama haftasonu tabi ne kadar buralarda olursunuz bilemem
kızlar benim için dua edin, çizimlerimi yetiştireyim ve jurim de iyi geçsin olur mu :44: :44:
herkese mutlu haftasonlarıııııı
Teşekkür ederim canım, makyaj konusunda yerden göğe haklısın. Ben alerji sorunum nedeniyle ilk gençlik yıllarımda makyaj yapamadığım için galiba, o alışkanlık oluşmadı. Kızkardeşim güzel makyaj yapar ama bende tıs yok:) Şimdi alerji yapmayan ürünler buluyorum ama bir problemim de terlemek. Özellikle yüzüm çok terlediği için uzun süre makyajlı kalamıyorum. Ama bunu alışkanlık haline getirmem lazım. Bu hafta başlayacağım söz:))
Duygu, sana özenip avatarımı değiştirdim, gördün mü? Yalnız seninki çok güzel, yine söyleyeyim
İyi aksamlar kizlar uzun zamandir aranizda degildim malum misafirim var
Misafir olunca diyete uymakta nete girmekte zor oluyor acikcasi :))
Yatarkaen girerim nete diyorum bu seferde uyku bastiriyor(
Ben 3-4 gundur pek diyet falan yapamadim ama dikkat ederek gecirdim gunlerimi o yuzden menulerimi yazamiyorum
Bu arada kizlar harikasiniz hem pomo hem nesli hemde duygu ha bide cesmi hepiniz cok hossunuz insallah en kisa zamanda hep beraber zayiflayip daha hos hatunlar oluruz
evet pazartesı gunu bomba gıbı baslayalım neslıcıgım oldu mu. zaten benden de bahsetmıssın tam ılk cumlemı yazdım ardından bu soz aynı zamanda pomocugumun dedıgını gordum :))))))))
dıuygus da katılacak. cesmının de derslerı axzalınca katılır. dıger kızlar da katılsın spor ıcın yarısalım ya guzel oluyordu eskıden.
makyaj kesınlıkle ıyı oluyor canım. ben bır yıldır rımel vbe kalem sureklı yapmıyordum hem yazınkıu yenılık hareketım hem duygunun dedıklerınden etkılenıp artık goz kalemsız rımelsız gelmez oldum tozfar kullanmıyorum ama eskıden ya da bayramlarda falan kullanırdım sımıdlerde renklı kalemler aldım mavı gıydıysem mavı lacıver suruyorum mesela uste. ruj esım sevmıyor ben de renkı dudak kremlerınden aldım dudaklarım cok catlar hem ona ıyı gelıyor hem azıcık renk gelıyor.
artık hepımız daha bakımlı olalım madem kı yenı bır yoldayız :)))))))))
sagol fıstık. sana da kolay gelsın dua etmezmıyız okulun bıtsın de mımar arkadasımız olsun yaaaaaaaaaaaaaaaa
bugün birazcık diyeti bozdum canım ama. kayınvalideme gitmiştim diyet miyet kalmadı.serap kesınlıkle tum menulerın cok saglıklı oluyor olculer cok ıdeal besın cesıdın ozellıkle cok hosuma gıdıyor sen bu konuda cok azımlı dısıplınlı ve bılınclısın. hep boyle olmanı dılerım ve karsılıgını almanı tabıkı.
menulerın gayet ıdeal ve cok saglıklı olmus tebrık ederım gercekten.
buarada nasılsın uzun zaman gorusemedık
seninle genel olarak tarzlarımız benziyoruş,mesela şuan bekar olsam kesinlikle dans kursuna giderdim hatta dans yada fıtnıs yada plates eğitmeni olmak içim elimden geleni yapardım...müzik aşığı biriyim kulağımda sürekli kulaklık kapı gıcırdaa ritim halindeyim:)evett bizim hocaların yarışmasına gitmiştim ya ondaNDIRteşekkür ederim bu arada canımmm
hayırlı yolculuklar pomocum, güle güle git, güle güle gel inşalah. burda hava yağışlı umarım istanbul değildir de rahatça gezersin, ama gezemesen bile starbucks fikrin de gayet güzel benceiyi yolculuklaarrrrr
teşekkür ederiimmmmbende bayılıyorum resim çekinmeye işte, çok da resmim vardır, facebook da bile 20 tane mi ne albümüm var ama 2000 albümlük resmim vardır yani
ayrıca tarzına da bayıldım duygucum, benziyor tarzlarımız biraz sanırım. evlenip çocuk yapıp aynı şekilde devam etmen de güzel, bakımsız anne moduna girmemişsin, bende öyle olacam inşalah ileride
mesela makyaj stilini anlatmışsın ya, benmkiyle aynı nerdeyse. bitek ben farklı olarak göz altı kapatıcısı kulanıyorum, genelde uykusuz oldugum için gözaltlarım parlak gözüksün, mor gözükmesn diebir de çok hafif pudra sürerim, eğer cildim sorunlu bir dönemindeyse. onun dışında aynı işte. kalın eyeliner, altına siyah deil de parlak gri kalemim var onu sürüyorum, bir de rimal tamamdır paylaştıgım resimde de baya belli oluyordur zaten, gözlerim kapkara çıkmış
ya sanırım çocuk istememe durumu bende de var biraz. mesela evlenmeyi gerçekten istiyorum, yanımda sevdigim adam olsun, evimiz olsun falan. ama işte o evde çocuk için önce 5 yıl keyif sürmeliyim diyorum. e yaşım 27 hatta 28 sayılır artk. ne ara evlenip 5 yıl geçirecem acabakesin benm de genlerim bozuk
bu arada maşallah hatunlar hepiniz çok güzelsiniz. seçip de alınmışsınız vallahi topiğe maşallaaahhhhhh
ben yine full çizim modundayım, yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum aslında, ama işte akşam yemeginden sonra bişey yemeyim olmuyor malesef. en az 3 saat daha oturmak istiyorum çünkü, baya bi hararetle çiziyorum anlayacagınız. günün özetini geçersem de 8 de kalktım her zamnki kahvaltımdan yaptım, okula gittim geldim, öğle yemegi yedim, ( yarım bazlama ), 2 saat falan çalıştım, yemege kadar uyudum sonra. akşam yemegimde nohut ve bulgur pilavı vardı, bir de yoğurt. salatayla birlikte onları yedim. sonra yarıma yakın profiterol yedim, 1 avuç da kuruyemişle günü bitirdim. şu an elma krom çayımı içiyor ve su hariçö kesin kapanışımı yapıyorum. yarın yurttayım arada bakarım sizlere, ama haftasonu tabi ne kadar buralarda olursunuz bilemem
kızlar benim için dua edin, çizimlerimi yetiştireyim ve jurim de iyi geçsin olur mu :44: :44:
herkese mutlu haftasonlarıııııı
gelir o günlerde çıtır bi hatunolduüunda tatilde evde yaparsınnn cnmm...fıstık cıkmıssın. tısortune bayıldım cok guzel bır tarz cok severım kendım yapamıyor olsam da:))))))))))9
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?