2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

günaydın hayırlı sağlıklı mutlu haftalarrrr...

kızlar 17 aralık p.tesi günü çok sıkıdönüyorum aranızaaa özellikle pomo sanada bi el atıyorum.
sizden ricam 17 aralık'da yaptığınız pul tanesi kadarkaçamağıbile yazmanız,özellikle pomo hareketsiz tek bir günün bile olmasınıistemiyorum farkındasanız yaza 5 ay kaldı ve zaman çokhızlı ilerliyor. benim pomo senden istediğim mazeretsiz hergünaktvite yapman diyelim ogün müsafirmi geldi müsafir gelsin gitsin telefonunda müzik yada radyo uyumu vardır elbett en kötü mutfağı toparlarken dans etmeni isticem yani kesinlikle hastlık dışında sende mazeret istemiyorum minimum kendin için 30 dk benim için 15 dk aktivite isticcem özelliklesenin ismini kullanmam seninde bunu isteyeceğinidüşünmemdenkaynaklanıyor diğer kızlarda böyle birşey isterse sizlerede el ata bilirim,kesnilikle yarış halinde olalım istiyorum..başda da söyledim yarım kraker,bir ısırık ,hamburger pul tanesi bile ne olursa olsun herşeyi yazalım gün içinde 3-4 kere bundan birşey olmaz dediğimiz yiyeceklerin toplamı bile bizde cısss etkisi bıraka bilir,valla sizi bilmiyorumkesin sonuç için yola çıkacağımm 17 ARALIKDA..

Nefret ediyorum şu haftasonlarından cuma günü tartıldım pazartesiye yarım kilodan fazla kilo almışım...Ama yok artık bundan sonra misafirlik falan diyet bitene kadar misafirliği de kaldırdım..

baslangıc kılo:75.2

gecen hafta kılo:73.3

Bu hafta ki kilo: 72.8

bu hafta giden / gelen:giden 500gram

toplam gelen giden:2.4

hedef kilo:60

Günaydın kızlar, güzel ve enerjik bir hafta diliyorum. Bol güneşli İzmirimizden hepinize sevgilerimi yolluyorum. Bugün işyerindeyim. İyileştim, hala biraz üst solunum yollarında problem var ama olur o kadar. Haftasonu da eşim rahatsızlandı, sırayla hastalanıyoruz resmen. Bugün de o evde, ama o benim kadar dinlenemez, yarın gelmesi lazım çünkü. Kilo konusunda hiç memnun değilim tabi ki, hastalık dolayısıyla ye-iç-yat durumu fena yaradı. Tabloda görürsünüz zaten, valla bu hafta yoğun spor düşünüyorum ve sıfır kaçamak. Kahvaltı canım istemedi, 15 tane badem yedim kahvaltı niyetine. Birazdan ara öğün yaparım, öğlen yemeğimi de düzgün yiyeceğim. Biraz çalışayım, arada girerim yine.

çok güzel ya demek duygu 15inden sonra kesin dönüş yapıyor benimde motive olmamm lazımm dökülüyorum bu aralar,

inşallah verirsinn canımm zayıflık insana çok yakışıyorrr,
öyle herzaman bende yapmamm makyajj yanii kilolu olunca salanlardanımm ben illkii zayıf olmamm lazım sanki ozaman yapınca yakışacakmış gibi hissediyorumm

marifetli hatun başkaa

ya varya ben ne kadar kör cahil kalmışım dışarı hiç çıkmayınca,bu dediğin watsons denilen mağazayı ilk defa bu hafta alışveriş merkezinde farkettim aslında öyle mağazalara hiç girmezdim neyse girdimm o markaya ait duş jelleri çilekli falan 6 tl çok ucuz geldi ama nasıldır diye bilmediğim için almadımm acaba iyimidirkii,duyguu nerdesin sen daha iyi bilirsin belkii

duygu bir ara youtubeden bulup izlerdim nasıl yapıyorlar diye bende denedim ama yok olmuyorrr iştee seninki gibii beceriksiz ben

Ben bugün yaptım makyaj, sözümü tuttum:)) Ben tabi hiç yapmadığım için, bir arkadaşın hemen dikkatini çekti, bir de gözlük takıyorum ama gözlerin ne güzel olmuş dedi valla:) Pek hoşuma gitti:) Haftasonu ben bolca, makyaj yazıları okudum zaten. Sadece göz makyajı yaptım, bir de dudağıma parlatıcı sürdüm o kadar. Ama bu bile insanı iyi hissettiriyor:) Tavsiye ederim Karabiberim.

Bu arada haftasonu hangi renk makyaj falan diye bakarken, cilt alt tonu diye birşey olduğunu öğrendim. Google'a cilt alt tonu diye yazıp tararsanız çıkıyor, tabi bilmeyenler için. Benim alt tonum soğukmuş mesela, renk seçimlerinde falan dikkat etmek gerekiyormuş.

SKİNNY JEANLARIMI ,hahhahaa duygu bak ne ka cahil olduğumu burdan anla canım inann bu nasıl bir jean onu bile bilmiyorumm neden bilmiyorum çünkü şişko,koca göbekli eve kapatmış bir kadınım ben,giyimden kedini okadar soyutlamışımki gidip öyle şeylere bakamıyorum bile,çok severim kalın taytlı üstlerinde kalçalarına kadar örten kazaklar ve dize kadar montlar,acaba zayıf olunca bende nasıl durur düşünürümm ama yok artık yaşımada gitmez benimm,bu arada faceboka resim neden koymuyorsun seni çok merak ediyorumm vallha bak giyiminden kendime bile örnekler alabilirimm
bu arada 2nci el mağazaları türkiyede yadırganıyor olabailir ama yurtdışında hiç öyle değil biliyormusunn,
polonyada çok fazla böyle mağazalar vardı,mesela yeni mal geldiği gün ,nekadar kıyafet seçersen seç tartırıyorsun mesela kıyafet 1 kilo geldi fiyatı 40 ziloti ediyordu yani türk parasıyla 20 tl gibi birşeydi,,2 hafta kadar 40 zilotiden satıp sonra hergün bu fiyat düşürülüyordu,mesela 10 zilotiye kadardüşüyordu maddi gücü olmayanlar ogün gidiyordu almaya
malın ilk geldiği gün görsen mağazanın önü nasıl kalabalıkk kapı açıldımı herkes iyi malları seçiyordu,ne yalan söylimm bende çok alışveriş yaptım ordan kendime göre pek birşey bulamıyordumm ama kızlarıma çokk kıyafet aldım,hepte markaydı zara marka bile vardı,kızım anaokula orda ve 1nci sınıfa orda gitti kıyafetle gittikleri için hiç zorlanmamıştımm,mağazalar çok pahalıydı ne yalan söylimm
ama tabikii görüştüğüm arkadaşlarıma hiç söylemedim orda dediğin gibi yadırgıyorlardı ordakileri
birde mağazaya gelipte alışveriş yapanları görünce ağzım açık kalıyordu okadar güzel bayanlar geliyordu şimdi bunlar burdan mı alıyor derdimm,hahahahahha birde sütyenleride alıyorlardı heee,birde utanma yokk hemencikk orda deniyorlardı kıyafetleri sütyen hariç
bence beğeniyorsan al derim kimseyede söyleme

bende adanada televole diye bir mağaza buldum hem fiyatlar uygun , hemde değişik tarz satıyorlar kızıma lıyorum genellikle bende ordan
fiyatlar 10 yada 15 tl gibi oluyor ,lcw den artık almıyorum bulamıyorum 13 yaşa göre güzel şeyler

Son düzenleme:
HIMM ÇOK GÜZELOLDUĞUNA EMİNİM,YAPTIĞIN ŞEY GAYET KARARINDA GÜZEL ŞEYLER ABARTIYADA KAÇMAMAK LAZIM DÜŞÜNSENE HERGÜN FULL MAKYAJ YAPINCA ÖZEL GÜNLERDE,ŞIK Bİ AKŞAM YEMEĞİNDEİ DÜĞÜN KOKTYL,PARTİ,VSS GÜNLERDE AYNIMAKYAJ HEP AYNISIN ,MESELA BENİM GÜNLÜKGÜNDÜZ MAKYAJIMI ARTIK BİLİYORSUNUZBAZEN GÜNLÜK MAKYAJIMI DEĞİŞTİRİRİM YİNE KALIN ELEYNIR,GÖZ içine beyaz kalem altına yarımsiyah kalem bol rimel bu şeklide iri gözlere sahip olurum yine günlükmakyajolur ama gece özel bir yere gdiyorsam göz altıkapatıcı(bi sorunum olmasada göz altıkapatıcı gözmakyajını çokgüzel gösterir), şeffad pudra, allık,gözler koyuysA DUDAK GERİ PLANDA,DUDAkLAR ÖN PLANDAYSa gözler geri planda bi makyaj yaparım.. bence bi kadın az bile olsa makyaj yapmalı,
ciltalt tonu diye birşey duymadım bakarım mutlaka gerçi ben yüzüme ykışan makyajsitilini buldum ama yinede bakcam merak ettim..

duygu bir ara youtubeden bulup izlerdim nasıl yapıyorlar diye bende denedim ama yok olmuyorrr iştee seninki gibii beceriksiz ben
cnm başkasına yakışan sanayakışmaz ben eskiden tüm malzemelerim yanıma alıp tabi pamukvemakyaj çıkarıcısıda alıp sürekli deneme yanılma yönetimiyle denerdim böyle böyle öğrendim yakışanı sende öğrenirsin
cnmm ben duj jeli gelişi güzel kullanıyorum yani o an ne ilgimiçekerse ama seçimim hep meyvadan olurmarka olarak fark etmiyor..
duyguu sarılı mavilii tişörtüne bayıldımmm
sağ ol cnm internetten almıştım..

Pomo işyerinde yoğun galiba, giremedi daha.
Duygu günaydın, nasılsın bugün? Hava çok güzel bugün, gerçi ben üşüyorum biraz ama güneş hoş oldu:) Bugünkü planların neler, klasik temizlik günü dışında tabi:)

ESTAFRURALLAHCAHİLLİKDEĞİL CNM 3 ÇOCUKLA TAKİP ETMEK ZOR ONDAN,SKİNNY JEAN VUCUDA SIMSIKI SARAN JEANLARA DENİR DARPAÇA İNEN, BİLMEMEN NORMAL3 ÇOCUK SORUMLULUK DEDİĞİN GİBİ KİLO OLUNCA İNSANIN İÇİNDENDE GELMİYOR KENDİMDEN BİLİYORUM BENİM TEKSTİLDEN ANLAMAM AİLEMDEN GELİYOR BABAM TEKSTİLCİ PANTALON EŞORTMAN,POLAR VS HEP BABAM GETİRİR BANA SİTİLİMİDE BİLİYOR NOKTA ATIŞI ATAR BABAMŞİMDİ EMEKLİ BU İŞ ÇOK STRESLİBİ İŞ ,ŞİMDİ OTURDUĞU SİTEDE KÜÇK Bİ TERZİ ATÖLYESİ VAR SİTEDEKİ DARALTILCAK TAMİR EDİLCEK ŞEYLERİ YAPIYOR HEMKENDİ İŞİ HEM RAHAT HEM STREZSİZ,ANNEMDE STİLİST BENİM GELİNLİĞİMİ ANNEM YAPTI,BİRAZ BU SEBEPDEN ANLIYORUM EE GÜNDEMİDE TAKİP EDİYORUM,HİÇ BİR ŞEY ALMSAMDA MAGAZA GEZERİM KUMAŞLARA BAKARIM NE MODA TAKİP EDERİM AMA MODAYA UYMAM MODAYA UYMAK DEMEK AYNIOLMAK DEMEK BANA GÖREE

KARABİBERİM BENim FACE BİR SÜRÜ RESMİMVAR ONA ÖZELLEŞLTİRDİMMİ ACABAA NEYSE BİR ARA BAKARIM ESKİSİ KADAR AKTİF DEĞİLİM..

2.EL MAGAZASI ZATEN ESKİ GİYSİLER DEĞİL EL DEĞİŞTİRDİĞİ İÇİN UCUZ,ALSANCAK KIBRIS ŞEHİTLER CADDESİNDE VAR BİR TANE TASARIM 2.EL MAGAZASI HENÜZ TARZIMA UYGUN ŞEY BULAMADIM YAKALARSAM ALIRIM MUTLAKA

SENDE EVLADINA ALMIŞSIN İYİ YAQPMIŞSINÇOCUKLR Bİ GİYDİĞİNİ2-3 AY GİYİYOR AL İŞTYE BENİMSIPA DÜNYA KADAR GİYSİSİ VAR OLMAYAN KIYAMIYORUM VERMEYEDE:)))) TOPLASAN1-2 AY GİYMİŞTİR HİÇ ESKİ OLURMU Bİ BAŞKÇOCUK YENİ DİYE GİYERR HİÇ AYIP DĞİL BENİM HOŞUMA GDİYOR 2.EL .

iyiyim cnm çok şükür...az sonra kalkıp iş yapmaya başlıcam clasik temizlik günüm dediğim gibi,bu temizlik öğleden sonramı bulur sonra pizza yapcam zaten direk akşam olur akşamda film seyrederim yani sıradan bir günnn,yarınkemeraltına gitmeyi planlıyorum lise yıllarda deri ceket almıştım o zaman üstüme bol almıştım şimdi biraz modifiye edeyim dedim evet artık heryerde zımba var biliyorum ama çokhoşuma gidiyor zımba alıp omuzlarını mofiye yapayım diyorum

valla dans kursu inanılmaz bir motive aracı. biraz da becerebildigini gördükten sonra olay tamamdır, bir daha kurs günlerini dans gecesi günlerini hep iple çekiyorum yarın akşam dans gecesi var mesela, günlerdir uykusuzum, bu gece belkiş hiç uyumayacam ama, yarın okuldam geldikten sonra bikaç saat dinlenip mutlaka gitmek istiyorum bakalım hayırlısı

bende mesela erkek arkadaşım olduktan sonra tangoya gitmek istiyorum. eşin de eğer olur derse öyle bişey yapsanıza siz de. muhteşem bir dans yaa. sadece çok fazla duygusallık gerekiyor, bende onu herhangi biriyle yapmak istemiyorum o yuzden. bachata da yakın temaz bir dans ama onu zaten sadece 3 tane hoca var bizim erkek, onlarla yapıyorum. ama tango öle deil, tek partnerden gidiyor, inşalah ona da gidecem hele götürecek birini bulayım da

duyguu yarından itibaren bende spora ve dikkatli yemeye dönüyorum. daha düzenli bir hayatım olacak inşalah, yemem içmem sporum hepsi düzene girecek, burdan da paylaşımlara döncegim. gerçekten yılbaşına kadar o tartıda 75 görmeliyim artk 78 e takıldım kaldım sinir geliyor artkkk.. hava soğuk da olsa yürüyecegim yaa bişey olmaz, olmadı yurtta leslie yapabilecegm bi yer bulacam, bi şekilde yoluna girecek yani. yılbaşı günü o tartıda 75 li bi rakam görecegimmm spor konusunda ve yeme konusunda istersen bana da el atabilirsin, sana sonsuz izinnn

sabah 6.30 da yatınca 10 da uyandım, kafam yataga vuruyodu resmen bildirimi yapmadım diye. hemen gittim tartıldım pomo ya haber verdim. o sabah 10 da gelmiş işler yoğunmuş. öğlen girip tabloyu hazırlamaya çalışacagm dedi. bende bugun giremem dedm ama dayanamadım yine

kızlar bana bol bol dua edin, yarın şu teslimi hayırlısıyla yapayımm herkese musmutlu bir hafta dileriimmmm

Kolay gelsin canım, iyi bir iş çıkardığına eminim.

evet canım. sabah ındım ama ısyerıne onda ancak geldım cok yogunum. gıremedım cesmı msj atmıs bana cebe bıldırım yapmıs. ben de hem ona hem duyguya gelemeyecegımı yazdım merakta kalmayın dıye ama duygus telefonu kesın gormedı yıne :))))))))

hava cok mu guzel. ya ıstanbul kotuydu ama bızım bura cok guzelmıs haftasonu. ben dondum bugun burası da kotu. yagdı yagacak cok kapalı ve cok ruzgarlı.

ben kaynanama aylar sonra bayramda gıttım ama lahana sarmasını bıle kacırmadım bayramda. su boıregını ınanılmaz guzel yapar ama yaptırmadım ılk kez ona. dayanamam cunku dedım kendısıne. duygu mesela gorumcesıne ya da kaynanasına gıdıyor ama tek catal yıyor ordakı yıyeceklerden. oyuzden yanlıs buldum. ama yedıklerın normal mı degıl mı cok da anlayamadım aslında. tepeli ne demek, et nekadar yedın pılavın ıcınde bılemıyoruz.

valla canım ısın gercekten zor hem beslenme acısında hem uyku duzenı hem okadar ders calısmak ALLAH yardımcın olsun.

evet sızlerı hem ozledım hem de kısacık rapor vereyım dedım. duygu ve neslı ıyı kaynatmıs akmıs muhabbet guzellık makyaj olmus konu. :)))

canım msjını aldım zaten. sorun yok. ben de ancak gırebılıyorum. cevapları yazacagım once. ardından acıl bır ıs cıkmazsa cızelgeyı yayınlayacagım.