2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

bu menulerle yarın çookkk güzel bi sonuç alacaksın bence cemremm
sağol cnm benim ya hepimiz ii sonuçlar alalım
bakalım harfiyyen uyuyorum hatta bazen fazlaymış gibi geliyo bana pomocuma da öle geliyo oda hatta bazen diyo ya ekmek pilav nasıl bunlar diyo bende şaşıyorum zaten ama dr.ne dese aynısı cnm
bakalım bu kadar çabama deysin mutfak tartısı aldım herşeyi tartar oldum ne bulsam tartıyorum artık eşime bile mudahale eder oldum cnm bu şu gr fazla veya kalorili diyorumm ben bi hafta da böleysem 1 ay sonra ne olucam

diyetisyenin verdigini bende tam yiyemiyordum, hatta kontrole gittigimde demiştim rahatsz oluyorum çok doyuyorm die ama devam ewdeceksin diyodu bana, vardır heralde bi bildikleri kontrol ne zamna ?

diyetisyenin verdigini bende tam yiyemiyordum, hatta kontrole gittigimde demiştim rahatsz oluyorum çok doyuyorm die ama devam ewdeceksin diyodu bana, vardır heralde bi bildikleri kontrol ne zamna ?
evet bende öle dedim hatta öğle ve akşam yemeğinde pilavı kaldırıyım dedim yok asla olmaz e yazıyorsa bu ne azı ne çoğu olucak dedi 11 kasımda kontrol 15 gün sonra gel dedi bakalım kilom dan ne kadar gidicek 15 günde bekliyorum ama cnm inan ki benim akşam tatlı krizim kalmadı hiçç hatta yediğim meyveler bile bazen çok tatlı geliyo ben bile şaştım aslında biz vucudumuzu tanımıyoruz dr.larda tanıtmaya çalışıyorlar bize vucudumuzu

mutlaka bi bildikleri vardır canım olmaz mı hadi güzel sonuçlar da alırsın inşallah da hep beraber seviniriz burda

mutlaka bi bildikleri vardır canım olmaz mı hadi güzel sonuçlar da alırsın inşallah da hep beraber seviniriz burda
muhakkak ki bildikleri sayesinde kilolar gider umarım ayy inşlhh ii dileklerin için güzelimmm bakalım yarın kim birinci olacakkk

bu hafta hiç tartılmadın mııı ben meraktan günde 5 kere tartılırdım kesin
inanırmısın kendimi zor tuttum tartılmadım ama bişeyler hissediyorum belden incelme olmuş fark ediliyo geçen akşam arkadaşım geldi o bayağı farketti de bakalım yok ya tartıyı kaç kere ayarladım yerine çıktı tek ayağım öbürü basmadan indim ödüm patladı çıkmaya çok tırstım ama yarın elim mahkum

spora başladım die her sabah koşa koşa tartıya çıktım valla ne kadar faydası var die en güzeli senin yaptıgın tabi de ben pek meraklıyım

spora başladım die her sabah koşa koşa tartıya çıktım valla ne kadar faydası var die en güzeli senin yaptıgın tabi de ben pek meraklıyım
spor da hemen belli olmuyo gerçi bende öle oluyor 1 hafta sonra fark ediyor ee kolay değil yılların kiloları gitsin diye çabalarken hergün kaç grm gitmiş diye bakmadan da olmuyo bende meraklıyım hemde nasıl ama bu menüde çok vermem diye düşüp kendimi öle kandırdım ki tartıya çıkmayayım diye

hımm olsun canım insan kilo verdikçe boydan resim çekilmeye başlıyor aynı benim gibi izmir kızları pek güzel olur duyguşunda kulakları çınlasın keza neslinin de şimdi sen de öylesin maşallah hepinizeee

menün zamanla oturcak bunu sen de göreceksin canım

öyle oldu valla canım gündüz seni göremedim dedim nurdan kesin akşam girer aslında nesliyi filizide bekliyordum ama gelmediler artık yarın sabah yazarlar ben yarın giremem de akşam tabiki gelirim yahuu

ben çıkıyorum canım bayağı uyku bastırdı yarın görüşmek üzere

menün bugün biraz değişik olmuş canım yani sen de alışık değilim ya ondan dışarı falan çıkmışsın onun da etkisi var tabi insan dışardayken herşeyini kontrol edemiyor baz<en şartlara ayak uydurmak zorunda kalıyorsun spor bugün olmamış iyi de olmuş canımm kasma bu kadar bugün sinemaya gitmişsin miss gibi işte sporunu yarın yaparsın telafi edersin hem bugün pazar yahuu ne sporu tatil yatışşşş günü

yarın sabah güzel bi supriz olacak o zman inşallah sana

öyle oldu valla canım gündüz seni göremedim dedim nurdan kesin akşam girer aslında nesliyi filizide bekliyordum ama gelmediler artık yarın sabah yazarlar ben yarın giremem de akşam tabiki gelirim yahuu

gündüz dışarlardaydım kuzum, erdal beşikçioğlu nu izlemeye gittim, ne muthiş bir adamdır o yahuu onların bugun kocaları evde ya girememişlerdirr

ben çıkıyorum canım bayağı uyku bastırdı yarın görüşmek üzere

görüşürüz canım iyi uykularr

ahh canım o zaman en kısa sürede liseyi bitirip ilahiyatla aramıza gelmeni bekliyoruz

bugünkü menünede baktım canım yine dolu dolu e canım vardır adamın bir bildiği günlük kaç kalori alman gerekiyormuş? bir de vucüt kitle oranın kaçmışm?

ayy yerim ben öyle doktoru pilav ve makarna yemeyeli aylar oldu nasıl özlemişim anlatamam şöyle domatesli makarna ayy bana bişeyler oldu bu ara yemekleri hep ballandıra ballandıra anlatıyorum hiç olacak şey değil yahu diyetteyiz bizzz

kahvaltımdan ve akşam yemegimden memnunum aslında da arası biraz değişik işte, yine de az yemeye çalıştım, spora gidebilseydim bu kadar takmazdım da gidemedm ya o da dert oldu bana

haftaya biraz yoğun geçecek benim, salı çarşamba tüm gün toplantılarım olacak spora gidemem, o yuzden bugun gitmeyi istemiştim ama olan oldu artk yapacak bişey yok

olsun canım evde spor yaparak dengelersin hem yarın müsaitsen de gidebilirsin