- 22 Ağustos 2011
- 13.049
- 6.447
- 448
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #18.061
sağol cnm benim ya hepimiz ii sonuçlar alalımbu menulerle yarın çookkk güzel bi sonuç alacaksın bence cemremm
sağol cnm benim ya hepimiz ii sonuçlar alalım
bakalım harfiyyen uyuyorum hatta bazen fazlaymış gibi geliyo bana pomocuma da öle geliyo oda hatta bazen diyo ya ekmek pilav nasıl bunlar diyo bende şaşıyorum zaten ama dr.ne dese aynısı cnm
bakalım bu kadar çabama deysin mutfak tartısı aldım herşeyi tartar oldum ne bulsam tartıyorum artık eşime bile mudahale eder oldum cnm bu şu gr fazla veya kalorili diyorummben bi hafta da böleysem 1 ay sonra ne olucam
evet bende öle dedim hatta öğle ve akşam yemeğinde pilavı kaldırıyım dedim yok asla olmazdiyetisyenin verdigini bende tam yiyemiyordum, hatta kontrole gittigimde demiştim rahatsz oluyorum çok doyuyorm die ama devam ewdeceksin diyodu bana, vardır heralde bi bildiklerikontrol ne zamna ?
evet bende öle dedim hatta öğle ve akşam yemeğinde pilavı kaldırıyım dedim yok asla olmaze yazıyorsa bu ne azı ne çoğu olucak dedi 11 kasımda kontrol 15 gün sonra gel dedi bakalım kilom dan ne kadar gidicek 15 günde bekliyorum ama cnm inan ki benim akşam tatlı krizim kalmadı hiçç hatta yediğim meyveler bile bazen çok tatlı geliyo ben bile şaştım aslında biz vucudumuzu tanımıyoruz dr.larda tanıtmaya çalışıyorlar bize vucudumuzu
muhakkak ki bildikleri sayesinde kilolar gider umarım ayy inşlhh ii dileklerin içinmutlaka bi bildikleri vardır canım olmaz mıhadi güzel sonuçlar da alırsın inşallah da hep beraber seviniriz burda
muhakkak ki bildikleri sayesinde kilolar gider umarım ayy inşlhh ii dileklerin içingüzelimmm bakalım yarın kim birinci olacakkk
ayy gerçekten milaf aramızda benim oyum senden yana
ayy gerçekten mibende çok merak ediyorum:18: herhalde 500 veya 700 gr vermişm gibi geliyo da bakalım..
inanırmısın kendimi zor tuttum tartılmadım ama bişeyler hissediyorum belden incelme olmuş fark ediliyo geçen akşam arkadaşım geldi o bayağı farketti de bakalım yok ya tartıyı kaç kere ayarladım yerine çıktı tek ayağım öbürü basmadan indimbu hafta hiç tartılmadın mıııben meraktan günde 5 kere tartılırdım kesin
inanırmısın kendimi zor tuttum tartılmadım ama bişeyler hissediyorum belden incelme olmuş fark ediliyo geçen akşam arkadaşım geldi o bayağı farketti de bakalım yok ya tartıyı kaç kere ayarladım yerine çıktı tek ayağım öbürü basmadan indimödüm patladı çıkmaya çok tırstım ama yarın elim mahkum
spor da hemen belli olmuyo gerçi bende öle oluyor 1 hafta sonra fark ediyor ee kolay değil yılların kiloları gitsin diye çabalarken hergün kaç grm gitmiş diye bakmadan da olmuyo bende meraklıyım hemde nasıl ama bu menüde çok vermem diye düşüp kendimi öle kandırdım ki tartıya çıkmayayım diyespora başladım die her sabah koşa koşa tartıya çıktım valla ne kadar faydası var dieen güzeli senin yaptıgın tabi de ben pek meraklıyım
evet kendi resmim fakat boydan resmim hiç yok resimlere küstüm baş omuz kafievet izmirde doğdum ama aslen ayfonkarahisarlıyım :) off ne yicem bilemedim birde vicdan yapıp durdum her kaşıkta ama çok acıkırsam yoğur meyve yerim olmaz mı ?
esracanım keyifli birgun geçirmişsin çok sevindimmeskiyi düşünüp içini daraltma, anın keyfini çıkar ohhh
kış geldi, yaza hazırlanıyoruz, aslında birimiz motive oldugumuz zaman digerlerini de gaza getiriyoruz, o yuzden hepimizm otive durumdayız muthiş oldu budaha daha iyi gitsin hep
canım esra da bişeyler yazmış da yanlış anlamazsan bende bikaç bişey söleyim.
kahvaltıda evden yanında domates salatalık falan getirebilsen onları da eklesen güzel olur, bu tür bi kahvaltı yetersiz bi kahvaltı çabuk acıkmanı saglar.
öğlen için fena deil aslında, yani tam da yiyebilirdin yufkayı yarım olması biraz iyi tabi, eger evden getirme yada yakında bi yerde sulu yeme imkanın yoksa. eğer öle bi imkanın varsa kesinlikle degerlendir derim ben, daha saglıklı ve daha tok tutucu olur.
keşkek i bende çok severim ve şu saatte bile olsa yiyebilirim sanırımyanına nohut yemesen de olurdu sanki, keşkek de de bugday var, yani bakliyat, nohut da öle. ama salata yapmaya üşenmeseymişsin çok süper olurmuş. bide yanına 1 kase yoğurtla güzel bi akşam yemegi menusu olabilirmiş sanki.
bide esranın dedigi gibi, taze kuruyemişli, meyveli ara öğünler eklersen çok daha faydalı olur sanırım. vitaminden de eksik kalmamak lazım tabi
şimdi benm menu yazma zamanımmgerçi hiç gülücükler kalpler koyduguma bakmayın, bugun sabah annem erken kaldırmayı unutmuş beni spora gidemedim öğleden sonra yarışmayla ilgili arkadaşla görüşmem gerekiyodu o yuzden spor kaldı malesef, önümüzdeki hafta mutlaka telafi edecem bugunu
kahvaltı ( 11.30 )
annemin pratik zekasıyla ben pizza istiyorum die yaptgı yalancı pizza( çeyrek su bardagı esmer un ve yoğurt yumurtayla hazırladıgı pizza hamuru , üstüne de sulu salça, bikaç dilim ince sucuk ve yagsız beyaz peynir bende saf gibi pizza niyetine avuç kadar yedim işte )
2 fincan şekersiz çay
ara öğün ( 13.30 )
1 orta boy cafe latte ( filizim kulakların çınlasın starbuckstaydım)
ara öğün ( 16.45 )
17.15 seansında behzat ç ye gittimmmsinemaya girmeden önce karnım acıktıgı için arkadaşla beraber bi tostu alıp paylaştık, tost dedigimde kare ekmekler var ya onlardan, işte onun yarısını yedim, 1 bardak ayranla beraber )
sinemada da 250 ml ice tea içtim
akşam yemegi ( 19.45 )
1 fırında alabalık
bol salata
şimdi de çay demleyip, annemin esmer un ve esmer şekerden yaptıgı kekten ince bi dilim yiyecem, duygu hesaplamıştı galiba daha önce 120 kalori civarıydı
öle değişik bigun oldu dışarda olunca, haftasonları bigun böle fire verebilirim sanırım, yani eğer dışarda olursam düzensizlik oluyor ister istemez.
neyse suyum da şimdilik 2lt, ama yatmadan 3 ü geçer kesin, ee yeşil çayımı da içtim mi bugun tamamdırahh bide spora gidebilseydimm
spor da hemen belli olmuyo gerçi bende öle oluyor 1 hafta sonra fark ediyor ee kolay değil yılların kiloları gitsin diye çabalarken hergün kaç grm gitmiş diye bakmadan da olmuyo bende meraklıyım hemde nasıl ama bu menüde çok vermem diye düşüp kendimi öle kandırdım ki tartıya çıkmayayım diye
öyle oldu valla canım gündüz seni göremedim dedim nurdan kesin akşam girer aslında nesliyi filizide bekliyordum ama gelmediler artık yarın sabah yazarlar ben yarın giremem de akşam tabiki gelirim yahuu
ben çıkıyorum canım bayağı uyku bastırdı yarın görüşmek üzere
cnm ben aiö lise deyim daha aöf li olamadım inşlh olucam :26: slında kitaplarda sorun hiç yaşamamıştık ama u dönem gelmez oldu sınavlara da az kaldı bakalım nasıl olucak bu dönem sınavımız inşlh hepimiz ii sonuçlar alırızz ayy evet çok haklısın çünki ailemizin yanına gidince dieti bu günlük boşver zaten ne zaman görüşüyoruz ki diyolar ama bilmiyolar ki o an yediğimiz an komple kopuyor diet ama olmuyo yemeden de beevet menüme harfiyyen uyuyorum cnm ne yazıyorsa aynısını yapıyorum bakalım belli olur
evet bende öle dedim hatta öğle ve akşam yemeğinde pilavı kaldırıyım dedim yok asla olmaze yazıyorsa bu ne azı ne çoğu olucak dedi 11 kasımda kontrol 15 gün sonra gel dedi bakalım kilom dan ne kadar gidicek 15 günde bekliyorum ama cnm inan ki benim akşam tatlı krizim kalmadı hiçç hatta yediğim meyveler bile bazen çok tatlı geliyo ben bile şaştım aslında biz vucudumuzu tanımıyoruz dr.larda tanıtmaya çalışıyorlar bize vucudumuzu
menün bugün biraz değişik olmuş canım yani sen de alışık değilim ya ondan dışarı falan çıkmışsın onun da etkisi var tabi insan dışardayken herşeyini kontrol edemiyor baz<en şartlara ayak uydurmak zorunda kalıyorsun spor bugün olmamış iyi de olmuş canımm kasma bu kadar bugün sinemaya gitmişsin miss gibi işte sporunu yarın yaparsın telafi edersin hem bugün pazar yahuu ne sporu tatil yatışşşş günü
kahvaltımdan ve akşam yemegimden memnunum aslında da arası biraz değişik işte, yine de az yemeye çalıştım, spora gidebilseydim bu kadar takmazdım da gidemedm ya o da dert oldu bana
haftaya biraz yoğun geçecek benim, salı çarşamba tüm gün toplantılarım olacak spora gidemem, o yuzden bugun gitmeyi istemiştim ama olan oldu artk yapacak bişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?