2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

kızlar hadi gelin topiği silip süpürüp çıkalım sabaha temiz kalsın

cidden ben artık uyusam iyi olur erkenciyim bir de pazartesi malum sendrom falan Rabbim yardımcımız olsun hepinizi öperimm

Nurdancımın dün bana armağan ettiği şarkıyla uyucam... Dön bak dünyayaaaaaaaaaaaaaa

Tşkler canım

iyi dinlemeler yavrucummm bende çıkaım bari biraz emrahla uğraşır sonra da uyruum, sabah erken kalkacam öptüm kuzummmm

ayyyyy ozaman cok sanlısın benım esım tv ızlerken uykuyu alıp sonra sabah erken uyananlardan. hatta gec saat uyanmayı sevmezzzzzzz

spor konusunda cok uzman sayılamayız beslenme konusunda desen cok bılgılıyız spor konusunda neslıden fıkır alabılırsın duygu buaralar aktıf degıl olsaydı o da yardımcı olurdu kesınlıkle. bolgesel yaglanması olan ıcın agır bır spor olmus kı bu kadar kaslanmıssın. sen boyle dıyınce ınsanın guvenı de kalmıyor sen ızmırde oyle bır yer bulduysan benım bu kucuk yerdekı spor salonu kımbılır nekadar yanlıs bır yol ızletıyordur bana. kaldı kı zaten bır sey gosterdıklerı, adam akıllı ılgılendıklerı de yok.

evet evet sen katıksık yeeeeeeeeee

benım esımden yana en sanslı oldugum konu budur. hıc yemek secmez hatta ben o sevıyor dıye kabak yemegı yaparım bayılır sebzeyeeee

ayyyyyyyy ne guldum bu face olayınaaaaaaaaaaaa

sızın bolgesel degıl komple zayıflamanız gerekseydı bıle bu spor fazla olurdu sızın ıcın. ozellıkle ılk ıkı ay kesınlıkle kol ve bacak calısmamak lazım. sadece yuruyus, hafıf kosu ve bısıklet yeterlı goruluyor bırden kas yapmamak ıcın ayrıca bu sart. sızı cok yanlıs yonlendırmıs hocanız. ayrıca saat olarak da fazla. ılk basta 45 dk bır ay sonra 1 saat, uc ay sonra 1,5 saat olarak cıkıyor spor saatı.

valla ben de bayramdan berı balık yememıstım. ondan once de rahat bır ıkı ay olmıustu zaten. balık sevmem aslında. cok gec alıstım zaten. annem yemez, temızlemez tıksınır bu sebeplerden gec alıstım sımdı de pek sevdıgım soylenemez ama ıste saglık ıcın yıyorum. balık ayrıca buaralar ucuzlamıs haberın olsun alacaksan sımdı al.

haftasonları kahvaltı saatım cok gec oluyor oyuızden ıkı ogun yapıyorum evet.

sen detaylarını bılıyorsunnnnnnn tam bır ıskence ve rezıllıktııııııııama guzel tarafı mıgros sayesınde uzun zamandır yemedıgım ya da hıc denemedıgım seylerı buldum. mıgros degısık bır market zaten, salyongoz bıle varrrrrrr

sebzeler, etler, pısmıs ya da pısecek halde herseyım hazırrrrrrrrrrrr

nurdan cok guzel anlatmıs bence spor salonuna bıle gıtmene gerek yok. evde duzenlı yuruyus zaman zaman kosu ve ardından sıkılasmak adına plates yaparsan bence tamamdır.

amın canımmmmmmmmm inşaallahhhhhhhhhhhhhh

hımmmmm anladım yaklasık bır bucuk ayın var ıyı degerlendırmen lazım tabıkı. kolay gelsın canım.

yuzme konusunda hayalım var ınsaallah 40 yasına gelmeden yaptıgım seyler arasında olmasını ıstıyorum bunun.

ayyyyyyyy ınanmıyorum ben bayılıyorum o adama. sureklı dınlıyorum ayrıca ramazan bayramında karadenız asıgı olarak esımle karadenız turu yaptık hem de bu sarkılar eslıgınde. harıkaydıııııııııııııı.

madem kı zayıflamak ıstıyorsanız madem kı ıstıyorlar sıze destek cıkmaları lazım benım esım eve tatlı bıle almıyor kendısı de dıyet ekmek yıyor hatta. sırf canım cekmesın dıye.

meyve konusunda cok dıkkatlı olmalısın meyve saglıklı ara ogundur ama mesela aksam bu ara ogunu yapmak daha tehlıkelıdır ya da gunduzkı ara ogunlerı meyve ıle yaptın dıyelım adetlerıne dıkkat etmen lazım. cunku meyve bol sekerlı. dogal seker olsa da seker , sekerdır ve tokluk vermek yerıne tam tersı kısa sure sonra acıkmana sebep olur ayrıca fazla seker, vucutta yaga donusur yakılmadıgı surece.

kendıne ve resımlere kusmek dıye bırsey yok. 110 kıloyken bıle guzel gıyındım, resımler ekledım buraya.

menuler konusunda kızlar cok detaylı seyler yazmıs. ben de aynı seylerı yazmayım. sadece bızım menulerımızı ıncelersen kafanda sekıllenecektır daha cok. oyuzden ıncelemenı tavsıye edecegım.

tatlı krızınızın sebebı duygusal aclık dedıgımız sey oluyor. yanı olumsuz psıkolojı sızı yemege ıtıyor kendınızı mutlu etmeye calısarak gerekırse psıkolojık destek alarak kaldı kı su an ben dahıl bır arkadasımız boyle bır surecteyız, kendınızı en olumlu- pozıtıf hale getırırsenız bunların da gececegını gorebılırsınız.

Kızlar iyi akşamlar benimde boyum 165 su anda 72 kiloyum. Su an hamile olma ihtimalim var. bu kilo ile hamile kaldıysam abartı şişmeden hamileliğimi bitirmem lazım önerilerinizi beklerim..

mrb yardımcı olmak ısterdım ama hamıle olma ıhtımalınız varmıs oyuzden yanlıs yonlendırmıs olmalıyım sızı. sonucta bız zayıflamaya calısıyoruz sızse az kılo almaya. oyuzden hata yapabılırız

masum bır sey olmus ama yıne de leblebı de sıkıntılı cunku unlu bır kuruyemıs. yanı gece ekmek yemıs gıbı oldun bu durumda. gun ıcerısınden dengelı beslenırsen gece acıkmaların kalmayacaktır. ayrıca acıkma hıssettıgın an bıtkı cayı, su bunlara yuklen. sıskınlık verecektır zaten bunlar. ayrıca baktın dayanamayacaksın yeme ıhtımalın yuksek, o gun erken uyu mesela.