- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #18.081
olsun canım evde spor yaparak dengelersin hem yarın müsaitsen de gidebilirsin
kızlar hadi gelin topiği silip süpürüp çıkalım sabaha temiz kalsın
cidden ben artık uyusam iyi olur erkenciyim bir de pazartesi malum sendrom falan Rabbim yardımcımız olsun hepinizi öperimm
Nurdancımın dün bana armağan ettiği şarkıyla uyucam... Dön bak dünyayaaaaaaaaaaaaaa
Tşkler canım
ne demek filizcimm, topik hepimizin topiğibenm de bugun çenem düşük zaten biraz, konuşacak adam arıyorum böle kimi bulsam atlıyorum resmne
benm kocam bnden çok uyuyan bi adam olacakona dokunmayım die uyumama laf etmez kesin, uykuyu çok seviyo çünkü
Benim bir kaç sıkıntım var öncelikle onları söyleyeyim :) benim bölgesel yağlanmam var bel+ göbek+ göğüs
bundan 6 7 ay önceydi sanırım spor salonuna yazıldım hani bitecek gidecek bu kilolar diye sağolsun oradaki hocam bana bir program hazırladı koşu ve ağırlıktan oluşan amacı neydi bir fikrim yok :) 2 ay gittim sonuç kaslı kollar ve futbolcu bacakları elbise giyemiyorum baldırım acayip kötü duruyor topuklu deseniz arkadan kaslar fırlıyor :/
emrahı ben sade yiyecem hiçbişeye katmadanno deil de ben de evlendikten sonra yemek konusunda çok sıkıntı yaşayacam, adam sebze yemiyo yaa, resmen yemiyoo etle hamurla hayat mı geçer, napcam 2 yemek mi hazırlayacam bide oyy oyyy benm dertli başımmmm
Hoşbuldum :)
Ne kadar sıcak karşılandım mutlu oldum Bende pınar memnum oldum esra :)
sorma can valla gidiverdi kilocuklar 107 den 88 e işte rüya gibi ama ben 70 olmak istiyorum onada daha yolum var leslie beni çok iyi zayıflatıyor ama kesinlikle yapamıyorum artık nasıl sıkıldıysam
onu ben de gördüm canım bizim markalarda henüz öyle bişey yok sanırım arçelikti evet ver öyle bir dolap can ama ne kadar kullanışlı olur bilemicem ben çok da sevmedim herkes kendi işine baksın yahu ben nete pcden girerim şöylemi olacak?
emrah aşkım ben bir dolaptan faceye bakıp geliyorum
şu şekildeydi
30 dakika 6,5 hızda yürü(hızlı geldiği için koşuyordum ben :)
15 dakika bisiklet
15 dakika aletin adını unuttum ama uzay yürüyüsü de diyorlar kendi enerjinde çalışıyor alet değişik birşey
3 set 15 erli düz mekik
3set 15 erli ters mekik
kollarını yanlara doğru açtığın bi alet var 5 kg ile başlattı 15kg kadar çıkarttı
iç bacak dış bacak aletinde 20şer kilo yaptırdı (acısını unutamam)
bacaklarınla kendini ittiğin bi alet vardı kendi ağırlığını ittiğin için baya zorlamıştı
3 er set bunlardan yapıyordum haftanın 4 günü gidiyordum 2 alet daha vardı ama inan hatırlamıyorum
sonradan öğrendim meğerse benim sadece kardio çalışmam gerekiyormuş :/
ayyy o cupra nedir yaaa senin menülerini bu ara bildiğin canım çekiyor nasıl özlemişim balığı afiyet olsun canım menün güzel olmuş evde olunca 2 öğün yapıyosun biliyorum ben de öyle yapıyorum geç kalktığımız için.Spor ve aktivite olarak bence başarılı ev eğlenceli bir gün olmuş.Pazar arabası haa
bu hafta sebze olarak dolabımız doldurduk sıra onları tüketmekte
kusura bakma geç cevap veriyorum bizimkiler et hastası kardeşim kavurma istedi bu saatte onu yaptım. çook sevindim senin adına Allah nazarlardan saklasınDarısı başıma :) evde koşu bandı var plates topu lastiği falanda var hangiini yapmalıyım bilemedim :/
bilmiyorum ki bana etkisi bu şekilde oldu birde proteinin parçalanması zor diye et ve süt ürünlerini fazla tüketiyordum
yaa herkesin sevgilisi var nişanlısı var ben tekim kıskandım ama nazar deymesinmaşallah çekeyim :)
hepimiz sırayla dileklerimize kavuşalım inşlhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh............
ah cnm hiç deme ya sınavlar 21_22 aralıkta daha kitapların çoğu gelmedinternetten de çalışmak zor oluyo bende elimdeki lerle çalışıyorum evet yüzme süper ben bileyen ben bile geçen sene 5 metre de yüzdüm sende öğrenrsin inşlhh eğlenceli oluyo bide..
aramıza hoşgeldin cnm bende kendimi tanıtayım
ben 31 yaşında evliyim çocuğum yok malum kilom aşağıdaev hanımıyım bide açıköğretim imam hatipe gidiyorum
benim ailemde bayılır geç vakitte yemeğe ben bekarken kızkardeşimle gece 12 de poğaça yapardık seni anlarım ama sen yeme idealine kavuşahh o marketler yokmu eşiminde marketi var bende her gitmem decola.cips,çikolata eksik olmaz ( dı) ama buraya yazıldığım dan beri kaçamaklarım oldu ama hep dikkat ettim zaten şu aralar hiç biri evime uğramıyor hepimiz inşlh sağlıklı kilo veririzzzzzzzzz
karadeniz şenliğine gittim ya Resul Dindar vardı karmate grubunun solisti şimdi bağımsız çalışıyor aslen afyonkarahisarlı olmama rağmen karadeniz aşığıyım :) dur gece kalktığımda sütü yapayım bakalım ne olcak inşallah üşenmem uyku sersemi
merkezi hiç bilmem :) dinarlıyım denizli üzerinden gittiğimiz için merkeze yolum düşmüyor hiç. keşke süt olsa tatlı ne varsa marketimiz var bide evde çikolata eksik olmuyor annem sağolsun. kadıncağız da her akşam mutfağı kilitlicem artık diye sitem ediyormutfak faresi olarak ün saldım
evet kendi resmim fakat boydan resmim hiç yok resimlere küstüm baş omuz kafievet izmirde doğdum ama aslen ayfonkarahisarlıyım :) off ne yicem bilemedim birde vicdan yapıp durdum her kaşıkta ama çok acıkırsam yoğur meyve yerim olmaz mı ?
memnun oldum cemrem :) bugün hiç çikolata yemedim ama çok su da içemedim olsa olsa 1.5 litre falan yatana kadar 3 e tamamlarsam iyidir. Yeme faslını bitirmiş bulunmaktayım ilk günün günahı sevabı olmaz herhalde
kahvaltıda dükkandaydım raflara baktım durdum light birşeyler varmı diye malesef piko dan başka birşey bulamadım
1 dilim tam buğday ekmeği
1 üçgen peynirle geçiştirdim + sınırsız şekersiz çay
öğlen
hazır yufkayı 2 ye böldüm yarım gözleme yaptım ıspanaklı peynirli sıfır yağ da kızarttım
1 bardan ayran
akşam
keşkek yedim napayım annem yapmış dayanamadım ama 5 kaşık :/
nohut yemeği vardı onunda suyunu süzdüm tanelerini yedim 2 tahta kaşığı kadardı
salata yapmaya üşendim
1 meyveli soda 1 kupada sütlü nescafe içtim azıcık şekerli
iyimi kötümü bilmiyorum ilk gün bu şekilde
aslında konserden geldim karnım açıkmıştı ama süt ısıttım kendimebu sefer olacak Allahın izniyle. bende tatlı krizi tutuyor 2 yıl önce 5 yıllık ilişkim bitti o gün başladı tatlı isteği hala devam ediyor geceleri tatlı diye çıldırıyorum
Kızlar iyi akşamlar benimde boyum 165 su anda 72 kiloyum. Su an hamile olma ihtimalim var. bu kilo ile hamile kaldıysam abartı şişmeden hamileliğimi bitirmem lazımönerilerinizi beklerim..
patlatsam mı kine acayip yorgunluk var üzerimde olsun yaayorulurum daha çok sonra yatağa girmemle uyurum gece kalkmam tatlı yemem
dün gece ben kötü birşey yaptım gece uyandım yine baktım olcak gibi değil 1 avuç beyaz leblebi yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?