- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #18.101
filizcim sen büyük ihtimalle bugun kereviz salatasını hazırlamışsındır ama ben yine de annemin tarifin yazayım snaa
kerevizleri rendeleyip cevizle karıştırıyormuş, sonra da sarımsaklı yoğurt koyuyormuş, eğer istersen 1 yemek kaşığı mayanozde ekleyebilirmişsin ama sen isteme boşveristege göre maydanoz dere otu falan da konuyomuş ama annem koymuyo
inanırmısın kendimi zor tuttum tartılmadım ama bişeyler hissediyorum belden incelme olmuş fark ediliyo geçen akşam arkadaşım geldi o bayağı farketti de bakalım yok ya tartıyı kaç kere ayarladım yerine çıktı tek ayağım öbürü basmadan indimödüm patladı çıkmaya çok tırstım ama yarın elim mahkum
ayy yerim ben öyle doktorupilav ve makarna yemeyeli aylar oldu nasıl özlemişim anlatamam şöyle domatesli makarna ayy bana bişeyler oldu bu ara yemekleri hep ballandıra ballandıra anlatıyorum hiç olacak şey değil yahu diyetteyiz bizzz
yarın sabah güzel bi supriz olacak o zman inşallah sana
gündüz dışarlardaydım kuzum, erdal beşikçioğlu nu izlemeye gittim, ne muthiş bir adamdır o yahuuonların bugun kocaları evde ya girememişlerdirr
görüşürüz canım iyi uykularr
bende menümü yazayım bugün ki
sabah: 1 bardak süt, 1 yumurta,bi dilim kaşar peyniri,domates,salatalık,bi tatlı kaş. zeytinyağı ekmeğime bandım,2 dilim ekmek
ara: bi armut
öğle: 4 yemek kaş. pilav,4 yemek kaş. ıspanak yemeği hemde pirinçsiz yaptım ilk defa diete tam uymak anlamında,bi bardak
yoğurt,2 adet köfte, 2 dilim ekmek
ara: bi kuru incir,bi mandalina,şekersiz çay
akşam: bi tabak semizotu yaptım gene akşamları biraz daha salata tarzı olsun istedim, yarım bardak yoğurt,1 dilim ekmek
bi parça tavuk 4 yemek kaş. pilav
ara: bi armut,şekersiz çay
activite: zaten gündelik ev işlerimi yaptım biraz da yürüdüm 2 lt den fazla su, bakalım yarın bizi nasıl bi tartı bekliyorrr umarım
hepimiz için bol bol ---leri görürüzzzz:18:
Kızlar ben de menümü yazayım
sabah
iki dilim kepek ekmek
bir kk peynir
3 zeytin
bir çatal helva
bir çay kaşığı tanesiz reçel
bir haşlama yumurta
dom sal roka
ara
bir bardak sütlü kahve
bir mısır patlağı
10 fındık
akşam
ekmek kebabı ( tarifi nesliden aldım iki dilim kepek ekmeği küp doğtayıp kızarttıktan sonra üzerine sarımsaklı yoğrt ve kıyma kavurup döktüm çok hoşuma gitti mantı tadı verdi teşekkürler neslican )
bir kase yayla çorbası
dom sal
ara
yarım nar
yarım dilim kavun
suyum 2,5 lt oldu bugün tam 2 saat temizlik yaptıM ben sabah spor yapmayı çok seviyorum ama vakitden yana sıkıntım olduğu için yapamam bugün yaptım sabah biraz öğleden sonra helalinden 45 dakika leslie yaptım.akşam 60 mekik ve bölgesel yaparım.Ohhh valla spor açısından güzel bir gün oldu içime sindi.Filizim canım spor konusunda liste yapmaya başlıyacakmıyız? Eğer yaparsak o listeyi ben yapabilirim yani sana 2 liste zahmeti olmasın.Yine sen bilirsin tabi.
bugün toplam 1200 kacal alıp 860 kcal yakmış oldum ayy ne güzel yaaa
kalkıp banyo yapıcam Kuranı Kerim okucam.Sonra ya ders çalışırım yada film izlerim.O arada oje sürerim.Uyumadan vaktim kalırsa yine bakarım.Öperimmmm
Kızlar bana müsade artık uykum geldi yavaştan hepinizi öper iyi geceler dilerim.Topiğe bu şarkı bugün benim armağanım olsun.
Sezen Aksu - Seni Kimler Aldı . - YouTube
seni kimler aldı kimler öpüyorrr seniiiiiii
şimdi benm menu yazma zamanımmgerçi hiç gülücükler kalpler koyduguma bakmayın, bugun sabah annem erken kaldırmayı unutmuş beni spora gidemedim öğleden sonra yarışmayla ilgili arkadaşla görüşmem gerekiyodu o yuzden spor kaldı malesef, önümüzdeki hafta mutlaka telafi edecem bugunu
kahvaltı ( 11.30 )
annemin pratik zekasıyla ben pizza istiyorum die yaptgı yalancı pizza( çeyrek su bardagı esmer un ve yoğurt yumurtayla hazırladıgı pizza hamuru , üstüne de sulu salça, bikaç dilim ince sucuk ve yagsız beyaz peynir bende saf gibi pizza niyetine avuç kadar yedim işte )
2 fincan şekersiz çay
ara öğün ( 13.30 )
1 orta boy cafe latte ( filizim kulakların çınlasın starbuckstaydım)
ara öğün ( 16.45 )
17.15 seansında behzat ç ye gittimmmsinemaya girmeden önce karnım acıktıgı için arkadaşla beraber bi tostu alıp paylaştık, tost dedigimde kare ekmekler var ya onlardan, işte onun yarısını yedim, 1 bardak ayranla beraber )
sinemada da 250 ml ice tea içtim
akşam yemegi ( 19.45 )
1 fırında alabalık
bol salata
şimdi de çay demleyip, annemin esmer un ve esmer şekerden yaptıgı kekten ince bi dilim yiyecem, duygu hesaplamıştı galiba daha önce 120 kalori civarıydı
öle değişik bigun oldu dışarda olunca, haftasonları bigun böle fire verebilirim sanırım, yani eğer dışarda olursam düzensizlik oluyor ister istemez.
neyse suyum da şimdilik 2lt, ama yatmadan 3 ü geçer kesin, ee yeşil çayımı da içtim mi bugun tamamdırahh bide spora gidebilseydimm
Kızlar mutlu pazarlar herkese;
Temizliğimi yaptım bitti şimdi annemle kahve keyfiyapıyorum .Misss gibine güzel bir pazar değil mi ? aslında varya benden tam bi ev kuşu olurmuş.Çalışmayı da seviyorum ama evde kendime vakit ayıramıyorum.Hep evde olsam bir sürü şeye vaktim kalır.Ders spor bakım temizlik yemek gezmek her açıdan.Ama çalışınca insan kendine hiç vakit ayıramıyor.Yine bu halime şükür.Ben evliyken günde 12 saat çalışırdım.Eve 9 da gelip 9 dan gece bire kadar kaynanam ve misafirlerine hizmet ederdim.Bir den sonra az eşimle konuşup 2 de falan uyuyup sabah yine 7 de kalkardım.Ayy ne günlerdi yaa anlatırken bile içim daraldı.Şimdi daha rahatım en geç 6 da evde oluyorum.Yemeğim hazır oluyor.Saolsun annem bana göre yemek yapıyor.Yinede vakit az da olsa eskiye oranla milyonlarca defa şükürr.....
Çenem mi düştü nekızlar şaka bi yana çok güzel toparlanmadık mı ? Herkes çok azimli .Bu haftaki bildirimlerde göreceğiz bunu oh ohhh millet sapı sapır dökülürken bizim topik tam gaz devam .Bu gidişle yaza hepimiz sıfır beden falan oluruz
Ver coşkuyu esraaaa
dün gece yine güzel muhabbet olmuş bu aralar pek de aktifiz.Herkesin işi gücü var ama yine de vakit ayırıyoruz.SÜPERİZZZZ
Hadi kızlar ben bi kalori hesaplaması yapayım yine bakarım öperim hepinizi
Ayyyy ne güzel kızlar gelmiş muhabbet edilmiş ben kimse olmaz demiştim herkesler burdaymış çok sevindim valla
Neslican senden özellikle çorba tarifi istiyorum hatta sebze çorbası falan bolca yapıp dolaba koysam menüm az oldğunda ısıtır yerim .Eğer öyle bir tarifin varsa çok sevinirm canım.
Kızlar alıntı yapamıyorumn işyerindeyim malum bugün çalışıyorum ben.Akşam cevaplarım ama sabahtan bu yana geçmiş olmuş resmen süper de olmuş.
Herkes bugün evde aynı şehirde olsaydıkda beni de kaçırsaydınız şöyle bir kahve keyfi yapsaydık yahu
ayyyyyyyyy bence neslı bızı toplasan hem ızmırde hem arabası var onunnnnnnhepımızı toplasın duyguya da baskın yapıp zorla cıkartalım sahılde kahve ıcelımmmmmmmmmmm ayyyyyyyyy ne guzel olurdu yaaaaaaaa
Neslican mutlaka başlamalısın sen zaten çok bilinçli tüketicisin.Bu sayede hem motivasyonun artar hem de eksilerini görürsün.Benim normal almam gerekn kalori 2100 işte ben diyet yaptığım için 1300-1400 kcal alıyorum ama bana fazla geliyor sen kaç kalori alıyordun canım ?
Eveeet senden çorba tarifi istedim zaten.Bna şöyle güzel bir diyet çorbası lazım .Yoksa menüm az oluyor özellikle akşamları.
oo madem izmir dedik o zaman kumru yemeye gidiyozz hadi kızlarr duyguyu ben arıyorumm sizinle adı aklıma gelmedi şimdi kumrusu meşhur biryer orda buluşalım
gecen haftasonu nıyetum varduı ama ev ıslerım yormustu cıkamadım bu hafta yaptım sukur. ben balık sevmıyorum aslında. sırf saglık dıye aldım bır de esım cok sevıyor balık. balıkcı pısırıyor super oluyor o acıdan.
adımsayım fazla bıle oldu neslı gorunce kızacakkkkkkkkkama mecburıyetten oldu. eve donerek gelmezdım de hele kı elımde paket. baya uzun hıkaye. mecburıyetten oldu yanı
kerevız ben ılk kez yıyecem once salatasını deneyım dedım oyuzden az aldım damak tadımızı yoklayacam sonra da yemege gecerım artık
ben 10000 adımı asınca bana kızıyorduuuuuuuuuuuuu
valla ıyı olur tarıf ısı. ılk kez deneyecegım zatennnnnnnnnnnnn
kerevızlı emrah yemegı ozaman yeeeeeeee sen deeeeeeeeeee, hazır cıktı sevdıgın bırseyyyyyyy
Önce kilomu yazayım çocuklar beslenirken sohbet ederim.
Kilom 63.700
Bu arada aramıza yeni bir arkadaşımız katılmış, sanırım Pınardı adı, hoş geldin diyorum, kalıcı olursun inşallahBen de Neslihan, 35 yaşındayım, İzmir'de yaşıyorum, evli ve çocuksuzum kamu sektöründe çalışıyorum. Sen de İzmir'deymişsin, neredesin?
hoşbuldumm :) memnum oldum aranıza bu kadar hızlı kabul etmeniz mutlu etti valla hiç düşünmezdim internet ortamında birbirine bu kadar ilgi ile yaklaşan çevrenin olabileceğini hepinize teşekkür ederim :) karşıyaka da oturuyorum siz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?