2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

selam güzellerrrrrrrrrr nasılsınız bakimmm geçmişi şöyle bi baktım başda filizim olmak üzere hepinize ayrı ayrı tşk.ederimm
ay benim şu ev işim yılan hikayesine döndü nesliş,nurdan siz anlarsınız ev topuda 3.kat projede 4kat gözüküyor bu yüzden ekspertiz düzeltin sorunudemiş yaniiş düzelebilir bozulabilirde amansallamıyorum artık herşey olacağına varır

beni özelden hiç yanız bırakmayan filiz,ve esrama ayrı tşk ederim, tultanım selamına aleylüm selam diyorum..

herşey yolunda gözüküyor çeşmi iyie asılmış,cemrem diyetisyene gitmiş,yeni arkadaşlar gelmişş hoşgelmiş valla herşey harika gözüküyorr. ben stresden cipslere çekirdeklere sardım neyseki kg alınca aklım başıma geldi bugün harika beslendimm neyse kızlarr dedim giib bu bi veda değil yola devammmm hepinizi özledimm yarın sporumada başlıcam artık ne yaparım bu benim veletlee bilmiyorumm

bu arada filizcim evin çocuğuda seni çok özlediii...

Son düzenleme:
Karşıyalı bi arkadaş daha katılmış aramıza neslişe yakın hoşgeldin tekrar canımm yüzün çok tanıdık geldi bende izmirliyim küçükyalıdayım ismim duygu yaşım 29 bi oğlum var evden sorumlu devlet bakanayım idela kg ulaşmış biriyim yola 90KG İLE başladım şimdiki kg liste açıklandığında görürsün ama bölgesel kg var malesef göbüş var onu eritmek için ve bonus kg vermek için uğraşıyorum birazda zor kg veriyorum böyle iştee...

Son düzenleme:
Regl oldum belim ağrıyor bunada şükür diyorumm Iştahımkapalı ama kabak çekirdeğine fena sardımm bu aralar neyseki toparlandımm cemre ve nurdanın kg çok merak ediyorum neyse benim koca gelir duygu kaçar..

Son düzenleme:

memnun oldum Duygu :) maşşallah tecrubelerinizden faydalanmak isterim darısı hepimizin başına :) sizde bu azim irade varken en kısa zamanda göbüşten kurtulacağınıza eminim

Kizlarrrrr mujdemi isterimmm ercem 1 kasimda zeynepsu bebegimizi dunyaya getirmis spinal sezeryanla fac.den resimleride atti albumde paylascam suan telden yaziyorum benim oglan gasp etti bilg. Gec saatte ekleyeme caliscam ayyyy bi tatli gorseniz masallah yaaa elim ayagima dolasti mutlulukdan gunun en guzel haberi hepinize selami var ama esraya ozel selam yolladi.

memnun oldum Duygu :) maşşallah tecrubelerinizden faydalanmak isterim darısı hepimizin başına :) sizde bu azim irade varken en kısa zamanda göbüşten kurtulacağınıza eminim

Bende memnun oldum canim.sende istedigin kg tez vakitte ulasirsin İnsallah gobusude birlikde veririz artik:)

Tatlim kalori ihtiyacimi demedi ama vucut indeksim 30.7 cikti( bakalim kaca dusucem:26:
bır haftada ıncelme farkettıysen bravo valla canım. aylar sonrasını dusunemıyorum bıleeeeeeeeee

Evet farkettimufakta olsa rahatim simdi incelmek cok mutlu ediyor beni

Pistttt guzellikkkk gordum seni nasil gecti spor.
Benim essek sipasi izin verirse daha resim eklicem telden yaziyorum

ayyyyyyy ben bazen ısım konusunda salaklasıyorum babamın kızıyım sanırım okkes ısımlı komsumuza omer dıyıp dururdu ben zuleyha yı, zelıha yaptım vallaaaaaaaa kusuruma bakmayın hocam valla buyuk gaf ve ayıppppppppp:18:

neslihan dıye duymak garıp geldıııııııııı nesli nesli dıye dıye adın oyle kalacak vallaaaaaaaaaaaaa orjınalını unutacagızzzzzzzzzz hele kı ısım hafızasında ozurlu olan beeeeeeennnnnnnnn:26::44:

sen corba cok sevıyorsun ozellıkle sebze corbalarını. ayyyyy ne guzel. ben corbaya usenen bır tıpımdır hep.

tamam sen bızı ılk duraktan toplaaaaaa bebekkkkkkkkkkkkkk

ay cumartesı gunu canım cıktı esyaları eve kadar tasıdım bır de. yanı sadece adım olarak degıl efor olarak da acayıp yorucu bır gun gecırdım. sahalara gerı dondum sekerımmmmmmmmmmm

canım gunaydın bılıyorum reglden dolayı sıkayetcısın ama sana yasaklamıstım hatırlarsannnnnnnnn herkese yasaktı buuuuuuu o olmazsa hıcbırsey duzgun calısmaz oyuzden cok sukur o bızım hayatımızdaaaaa

sen bır toparlansan tozu dumana atarsın da -500 bıle olursun hemennnnnnnnnnnn

Önce kilomu yazayım çocuklar beslenirken sohbet ederim.
Kilom 63.700

hocam mrb hosgeldınız.

kılo vermıssınız malum sebebı bellı. ALLAH boyle sebepler ıle kılo verdırmesın ne sıze ne bızlere ınsaallah. ALLAH boyle uzuntuler vermesın ınsaallah cumlemıze. sıze de guc sabır versın ınsaallah

Pistttt guzellikkkk gordum seni nasil gecti spor.
Benim essek sipasi izin verirse daha resim eklicem telden yaziyorum

ıkı kelıme yazmaya calısıyorum burnum akıyor bugun grıp yokluyor gıbı. bır de laptop agır calısıyor anlamadım bazen ısyerındeyken de boyle oluyor sıte agır acılıyor falannnnnnn

ama ıyıyım guzellık hatta bugun bomba gıbıyımmmmmmm spor da super gectıııııııııııııııııı cok da ozlemısımmmmmmmmmmmm senı cok ozledım sporu cok ozledımseniiiiiiiiiiiii hamburger cok ozledım

aaaaaaaaa seni kelımesı cıkmamıs ısın guzellıgı sımdı anlasılacakkkkkkkkk :))))))))

Son düzenleme:

benım guzel arkadasım kardesımmmmmmmmmm bıze gelmıs evıne donmus hosgelmıssssssssssssss nasıl da guzel olmussssssss. bugun ıcım ıcıme sıgmadı mutluluktan. boyle ergenler gıbı heyecanlı heyecanlı ramazandakı fılız gıbı keyıfle spora gıttım keyıfle yaptım sporumu cunku senı daha ıyı gordum cunku sana kavustummmmmm cunku senı burda heryerde yanımda kalbımde baskasının gozunde kendı gozumde senın gozunde gordum

ben bunları bılıyorum canım ama sana hep dedım ev konusunda benım ıcın hep rahat hep ıyı dusunuyorum sıkıntılı gecıyor uzadı da ama ıcım cok rahat tıpkı baska zamanlarda oldugu gıbı. hersey cok guzel olacak canım benımmmmmmmmm

sen veda etsen bıle yapısırdık bız sana, gordun bırakmadıkkkkkkkkkkkk

sen ınsanları sevdıgın ve bırakmadıgın ıcın bız de sana aynısını yaptık canım tsk etmene gerek yokkkkk dostlar, arkadaslar bunu yaparrrrrrrrrr

evın cocugu hosgelmıs ıyı kı gelmısssssssssssssssss

senın oglus cok mu yaramazlastı sankı oyle hıssettım

ayyyyyyyyy mujdeler olsunnnnnnnnnn mucızenın bır dıger adı zeynep su gelmıs dunyaya. maaşallah ALLAHım ne mutlu oldum resımlerı beklıyorum sabırsızlıklaaaaaaaaaaaaaaaaa

cok ozledım sporu cok ozledım senı cok ozledım hamburgerı yazacaktım nasıl cıkmıs yaaaaaaaa

Duygu geldi hoşgeldiiiiii nasıl sevindim anlatamam, valla senin yerin hepimizde ayrı Duygucum
Filizcim de sporunu yapmış anlaşılan Çizelgeyi de çok merak ediyorum açıkçası, özellikle Cemrem'in kilosunu Ben de yeni haftaya spor yaparak başladım, menümü de yazacağım şimdi. Kalorisepetine de girdim, bugünlük kalori biraz yüksek gibi ama idare eder.

Sabah:
- 2 dilim çok tahıllı ekmekle hazırladığım tost, içinde
- 1 kk beyaz peynir
- 1 tk salça
- 1 çk tereyağ
- 1 avuç maydanoz var.
- 3 tane ceviz
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe

Ara:
- 1 fincan sade neskafe

Öğle:
- Avuç içi kadar fırında tavuk (yağsız)
- 1 kaşık bulgur pilavı
- 2 kaşık z.yağlı pırasa
- 1 kaşık pazı yemeği
- 1 kase salata
(öğlen canım çok istemedi, tabağımda kaldı yemekler)

Ara:
- 12 tane badem

Akşam:
- 1 tabak bol domatesli et yemeği
- 1 tabak şehriyeli bulgur pilavı

Ara:
- 1 tane bitter çikolatalı gofret

Ara:
- 1 büyük kase az yağda patlamış mısır
- 1 fincan şekersiz çay

Akşam tatlı krizimi çikolata ile kesebildim ancak Valla baklava falan bulsam saldırıcam da Allahtan yok
Su tüketimim 2.5 litreye yakın. Daha içerim.
Spor: Yarım saat koşu bandında tempolu yürüyüş(6 km/h) + 5 dakika koşu (8 km/h)

Amanin hasta olma sakin toz zencefilin varsa yarim limonn 3-4 tatli kasigi bal bir cay kasigi zencefil karistir sabah ve aksam. Kasikla. Zencefil yuksrk c vitamini iceriyor grip soguuk alginligi oksuruge birebir.
Kiz ne hamburgeri yoksa yoksa kacamakmi yaptin?
Oh sporlar yapilmis sefan olsun ah bende ozledim ama benim sipa ogle uykusu uyumuyor artik :-(

Baya bi alıntım var aşağıda tüm kızları görünce ohhhh dedim maşallah sizeee ne güzeliz biz öyle yaaa nasılsınız kk nın en güzel hatunları

Nurdaaannnnn seslendim sesim geldimi ?

O da şimdi damlar