- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #18.121
Karşıyalı bi arkadaş daha katılmış aramıza neslişe yakın hoşgeldin tekrar canımm yüzün çok tanıdık geldi bende izmirliyim küçükyalıdayım ismim duygu yaşım 29 bi oğlum var evden sorumlu devlet bakanayım idela kg ulaşmış biriyim yola 90KG İLE başladım şimdiki kg liste açıklandığında görürsün ama bölgesel kg var malesef göbüş var onu eritmek için ve bonus kg vermek için uğraşıyorum birazda zor kg veriyorum böyle iştee...
memnun oldum Duygu :) maşşallahtecrubelerinizden faydalanmak isterim darısı hepimizin başına :) sizde bu azim irade varken en kısa zamanda göbüşten kurtulacağınıza eminim
Tatlim kalori ihtiyacimi demedi ama vucut indeksim 30.7 ciktiahh canım o zaman en kısa sürede liseyi bitirip ilahiyatla aramıza gelmeni bekliyoruz
bugünkü menünede baktım canım yine dolu dolu e canım vardır adamın bir bildiği günlük kaç kalori alman gerekiyormuş? bir de vucüt kitle oranın kaçmışm?
bır haftada ıncelme farkettıysen bravo valla canım. aylar sonrasını dusunemıyorum bıleeeeeeeeee
Oooo rakibem yetişemem ben artık sana maşallah maşallahŞaka bir yana tahmin ediyorum neden kilo verdiğini, nasılsın canım? Toparlanabildin mi biraz? Bu arada ben senin adını Züleyha diye hatırlıyorum, Filiz Zeliha diye yazıyor, tereddüt ettim hangisi doğru?
Bu arada aramıza yeni bir arkadaşımız katılmış, sanırım Pınardı adı, hoş geldin diyorum, kalıcı olursun inşallahBen de Neslihan, 35 yaşındayım, İzmir'de yaşıyorum, evli ve çocuksuzum kamu sektöründe çalışıyorum. Sen de İzmir'deymişsin, neredesin?
Esracım çorba tarifi istemişsin gülüm, sıcağı sıcağına yazayım buraya bir tarif senin içinGeçen hafta yapmıştım, evde kalan 3 tane havuç vardı onlarla. 3 tane orta boy havucu rondodan geçir veya rendele. Tencereye 1 kaşık zeytinyağı, 1 kaşık ta tereyağı koy, tereyağı eriyince rendelenmiş havuçları içine at ve biraz kavur, yumuşamaya başlayınca içine 1 kaşık un at ve biraz daha kavur, üstüne yavaş yavaş süt ilave et (ben yarım yağlı süt kullanıyorum), göz kararı koydum ben ama 2 bardak kadar yeter. Üzerine de kaynar su ilave et, kıvamına bakarak su miktarını ayarla. Sürekli karıştırarak birkaç taşım kaynat ve içine tuzunu ve bolca karabiberini koy. Sıcak sıcak havuç çorbası hazır bile, afiyet olsun
Ben kremalı çorbaları sevdiğim için bu lezzetleri çok severim. Kremalı çorbaları kremayla değil de böyle sütle, hele de yarım yağlı sütle yaparsan kalorisi de düşük olurHerkesin damak tadı farklı oluyor, eşim bu tarz çorbaları sevmez pek mesela.
Bir de pratik olarak çorba yapımı konusunda şunu söyleyeyim, elinde hangi sebzeler varsa az az koy tencereye haşla, sonra blenderdan geçir. Daha sonra ya süt ilave ederek kremalı sebze çorbası, ya da tavada biraz yağda salça, pulbiber, nane kavurarak çorbaya ilave ederek salçalı sebze çorbası yapabilirsin.
Aaaa toplarım vallla ne demekKarşıyaka sahilde kahve bile ısmarlarım size
Çorba tarifi yukarda verdim zaten Esram, soracağın şeyler olursa da buradayımBen de bakayım bugün kalori hesabına başlamayı düşünüyorum, en azından motive eder beni biraz. 1300-1400 kalori gayet güzel canım, ben de o civarda alıyordum yanlış hatırlamıyorsam. Zaten daha azı sağlıklı değil.
Kız ne kumrusu bakayımdediğin yer çeşme, sen İzmir'e gel de Çeşme'ye gitmeye gerek yok, burada da kumrucu çok
Adım sayın gayet güzel olmuş Filizcim, kızmam kızmam aksine tebrik ederim. Epeydir bu kadar aktivite görmemiştim sende. Ben hem spor yapıyordun salonda, hem de üstüne 1 saat yürüyordun ona kızıyordum yüklenme birden diye
Günaydın kızlar, hepimize güzel ve enerjik bir haftasonu diliyorumEpey birikmiş geçmiş, bu da demektir ki haftasonu epey hareketliymiş buralar Herkes bol -- görmüştür inşallah tartıda, ben tahmin ettiğim gibi + çıktım ama moral bozmak yok, regl döneminde olduğum için olma ihtimali yüksek, yoksa haftasonu yediğim tatlılarla hiiiiiç alakası yoktur Ben özelden kilo bildirimimi yapayım ve geçmişe bakayım sonra.
Önce kilomu yazayım çocuklar beslenirken sohbet ederim.
Kilom 63.700
Pistttt guzellikkkk gordum seni nasil gecti spor.
Benim essek sipasi izin verirse daha resim eklicem telden yaziyorum
selam güzellerrrrrrrrrr nasılsınız bakimmm geçmişi şöyle bi baktım başda filizim olmak üzere hepinize ayrı ayrı tşk.ederimm
ay benim şu ev işim yılan hikayesine döndü nesliş,nurdan siz anlarsınız ev topuda 3.kat projede 4kat gözüküyor bu yüzden ekspertiz düzeltin sorunudemiş yaniiş düzelebilir bozulabilirde amansallamıyorum artık herşey olacağına varır
beni özelden hiç yanız bırakmayan filiz,ve esrama ayrı tşk ederim, tultanım selamına aleylüm selam diyorum..
herşey yolunda gözüküyor çeşmi iyie asılmış,cemrem diyetisyene gitmiş,yeni arkadaşlar gelmişş hoşgelmiş valla herşey harika gözüküyorr. ben stresden cipslere çekirdeklere sardım neyseki kg alınca aklım başıma geldi bugün harika beslendimm neyse kızlarr dedim giib bu bi veda değil yola devammmm hepinizi özledimm yarın sporumada başlıcam artık ne yaparım bu benim veletlee bilmiyorumm
bu arada filizcim evin çocuğuda seni çok özlediii...
Kizlarrrrr mujdemi isterimmm ercem 1 kasimda zeynepsu bebegimizi dunyaya getirmis spinal sezeryanlafac.den resimleride atti albumde paylascam suan telden yaziyorum benim oglan gasp etti bilg. Gec saatte ekleyeme caliscam ayyyy bi tatli gorseniz masallah yaaa elim ayagima dolasti mutlulukdan gunun en guzel haberi hepinize selami var ama esraya ozel selam yolladi.
ıkı kelıme yazmaya calısıyorum burnum akıyor bugun grıp yokluyor gıbı. bır de laptop agır calısıyor anlamadım bazen ısyerındeyken de boyle oluyor sıte agır acılıyor falannnnnnn
ama ıyıyım guzellık hatta bugun bomba gıbıyımmmmmmm spor da super gectıııııııııııııııııı cok da ozlemısımmmmmmmmmmmmsenı cok ozledım sporu cok ozledımseniiiiiiiiiiiii hamburger cok ozledım
aaaaaaaaa seni kelımesı cıkmamıs ısın guzellıgı sımdı anlasılacakkkkkkkkk :))))))))
ıkı kelıme yazmaya calısıyorum burnum akıyor bugun grıp yokluyor gıbı. bır de laptop agır calısıyor anlamadım bazen ısyerındeyken de boyle oluyor sıte agır acılıyor falannnnnnn
ama ıyıyım guzellık hatta bugun bomba gıbıyımmmmmmm spor da super gectıııııııııııııııııı cok da ozlemısımmmmmmmmmmmmsenı cok ozledım sporu cok ozledım hamburger cok ozledım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?