2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Vay vay vayyyy menu spor yakiliyor hemen kondurayimm masallah arkadasima
bu arada hosbulduk bende hepinizi cok ozledim aliskanlik yapmissiniz valla sende reglisin bende bi cikolata yedim kahvemle

zaten buaralar grıp yokluyor benı. malum ayakta atlattım bayram donusu ama tam gecmemıs anlasılan. sabahtan berı burun akıntım var azucuk ha bır de mıde bulantısı ve kusmam oldu malum hap bogazıma takıldı . gecen hafta pazartesı de boyle abuk sabuk mıde agrısıyla haftaya basladım bugun de garıp seyler oldu senınle guzellestı sukur gun.

lımonlu su ıcecem ek bırseyler de yapacam toz zencefıl var mı bakayım

yok beeeeeee ne kacamagıııııııııııııııı menume bayılacaksın hattaaaaaa

vay sıpa vayyyyyyyyy kuduruk oldu ıyıce deseneeeeeeeeee

Ayyy ne güzel denk geldik böyle Filizcim, dikkat et kendine aman, benim de boğazım ağrıyor yaa, öksürük başladı, ödüm kopuyor valla. Hatta spor için acele mi ettim diye düşündüm.

Hemde ne kuduruk teyzesi.
Vayyy gorelim su menuyu calla gaza geldim gazman oldummm
bak hemen onlem aliyorsun harika gidiyorkenn tokezleme griple

aynen canım aynen, o olunca hepımızın agzı kulaklarında oluyorrrrrrrr hatun umarım farkındadırrrrrrrrrrrr

vayyyyyyyy uzun zaman sonra menu goruyorummmmmmmmmmm cok sevındım yaaaaaaaaaaaa

buarada menulerın ılk gun olmasına ragmen cok basarılı. zaten yıne kalem gıbı yazmıssın bayılıyorum tarzınaaaaaaaaaaa

tatlı krızı de atlatılmıs sukurrrrrrrrrr

su cok guzel ve uzun zaman sonra spor goruyorum o neeeeeeeeeeeeeee yarabbımmmmmmm

ayyyyyyy cok guzel dondun sen neslı cok guzellllllllllllll

Hemde ne kuduruk teyzesi.
Vayyy gorelim su menuyu calla gaza geldim gazman oldummm
bak hemen onlem aliyorsun harika gidiyorkenn tokezleme griple

amanınnnnnnnnn hasta olmasın daaaaaaaaa gecen hasta olmus zaten yazıkkkkkkkk

dur yazacagım, once cızelgeyı yapayım sız cene calın azucuk ben lısteye bakem okkkkkkkkkk

bır de lımon sıkayım gelıyorum hemennnnnnnnnnn muhabbeteeeeeeeee

Ayyy ne güzel denk geldik böyle Filizcim, dikkat et kendine aman, benim de boğazım ağrıyor yaa, öksürük başladı, ödüm kopuyor valla. Hatta spor için acele mi ettim diye düşündüm.

aman canım dıkkat et sen asıl. senın grıp cok agır ve zor gectı. aman haaaaaaaaaa bana bakma ben ayajkta atlatıyorum daaaaa yıne bır nebzeeeeeeeeeee

aman hasta olmayalım yaaaaaaa tam keyfe geldık hepımızzzzzzzzz

ooooooooooo kokoşumuz datlu esraaa da geldııııııııııııııııı ballı kaymak oldu tammmmmmmmmmm

Kız ben balık severim palamut ve somon hele bayılırım ama burda balık yok ciddiyim gelmiyor burdakiler anca et yesinler balık da ne istanbuldayken haftada bir alır yapardık yanına bol yeşil salata ile mımmm canım da çekti yahu

migrosu ben de severim yani öyle büyük marketler çok keyifli oluyor aktar ve ekmek kısımlarına bayılırım herşey çeşit çeşit istediğini bulabiliyorsun sen arada kaçamak yap oaraya

Filizim yaa kepekli makarnayı burda nasıl bulayım kepekli ekmekği bile yeri geliyor bulamıyorum.Belki bir süre sonra kendime ödül olarak normal makarna veririm.Ama şimdi değil henüz ödülü haketmedim.Ben pilavı hiç yemiyorum mesela çok nadirdir.Ama makarnayı ağzıma sürmedim 6 aydır.Birinci ödülüm o olsun o zaman

amanin gelde yaz simdi buguzel sozlere cevap calla bugun esra ile sen cok iyi geldiniz icim acildi yazdiklarinin bin mislisini ben hissedip icimsden geciriyorum bu arada donemde habrrlestik ama burda ve spys gibi olmuyor tabi bende seni cokkkkkkk seviyorum ablus

ayyyyyyyyy mujdeler olsunnnnnnnnnn mucızenın bır dıger adı zeynep su gelmıs dunyaya. maaşallah ALLAHım ne mutlu oldum resımlerı beklıyorum sabırsızlıklaaaaaaaaaaaaaaaaa

Yaaa yuklucem insallah bugun olmazsa sabaha garanti yuklucem ay tam bizdik hemelik koklamalik findik kurdu

canım arkadaşım saolasınn bu hafta ve geçe hafta çok zordu.Heleki pazar günü yani dün.Ama Rabbim yukarda derdini veriyorsa sabrınıda veriyor bakalım hayat bize ne güzel kapılar açacak .Desteğin hep benimle zaten bunu gönülden hissediyorum.Aallah razı olsun

Canom pehlivanoglu migros tansaşlarda var

evet canım kafamı oyaladım hiç boş durmadım zaten

20 li yaşlarıma üzülsemde tecrübelerim çok şey kattı bana 30 lu yaşlarım daha güzel olacak inşallah

Hımm pazar günün kü krallar kahvaltın güzel olmuş keza akşamda gün olarak başarılı yani afiyet olsun canım

havuç çorbasını da en kısa sürede denicem neslicim teşekkür ederim dediğin sebze çorbasını yapıyordum ama sütlü hiç yapmamıştım onuda bir dahaki sefere deniyeyim teşekkür ederim seviyorum senin tariflerini ekmek kebabını yaptım sıra yoğrtlu patateste bir dahaki mutfağıma girişimde yani kaloridaşım hadiiiii sen de başlaaa bak inan motive ediyor seni de tartıyıda

[table="width: 300, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Kişiler:[/td]
[td]Başlangıç:[/td]
[td]Geçen Hafta:[/td]
[td]Bu Hafta:[/td]
[td]Gelen/Giden:[/td]
[td]Toplam Gelen/ Giden:[/td]
[td]Hedef:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]