- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #18.161
selam güzellerrrrrrrrrr nasılsınız bakimmm geçmişi şöyle bi baktım başda filizim olmak üzere hepinize ayrı ayrı tşk.ederimm
ay benim şu ev işim yılan hikayesine döndü nesliş,nurdan siz anlarsınız ev topuda 3.kat projede 4kat gözüküyor bu yüzden ekspertiz düzeltin sorunudemiş yaniiş düzelebilir bozulabilirde amansallamıyorum artık herşey olacağına varır
beni özelden hiç yanız bırakmayan filiz,ve esrama ayrı tşk ederim, tultanım selamına aleylüm selam diyorum..
herşey yolunda gözüküyor çeşmi iyie asılmış,cemrem diyetisyene gitmiş,yeni arkadaşlar gelmişş hoşgelmiş valla herşey harika gözüküyorr. ben stresden cipslere çekirdeklere sardım neyseki kg alınca aklım başıma geldi bugün harika beslendimm neyse kızlarr dedim giib bu bi veda değil yola devammmm hepinizi özledimm yarın sporumada başlıcam artık ne yaparım bu benim veletlee bilmiyorumm
bu arada filizcim evin çocuğuda seni çok özlediii...
Kizlarrrrr mujdemi isterimmm ercem 1 kasimda zeynepsu bebegimizi dunyaya getirmis spinal sezeryanlafac.den resimleride atti albumde paylascam suan telden yaziyorum benim oglan gasp etti bilg. Gec saatte ekleyeme caliscam ayyyy bi tatli gorseniz masallah yaaa elim ayagima dolasti mutlulukdan gunun en guzel haberi hepinize selami var ama esraya ozel selam yolladi.
Tatlim kalori ihtiyacimi demedi ama vucut indeksim 30.7 cikti( bakalim kaca dusucem:26:
Evet farkettimufakta olsa rahatim simdi incelmek cok mutlu ediyor beni
canım arkadaşım saolasınn bu hafta ve geçe hafta çok zordu.Heleki pazar günü yani dün.Ama Rabbim yukarda derdini veriyorsa sabrınıda veriyor bakalım hayat bize ne güzel kapılar açacak .Desteğin hep benimle zaten bunu gönülden hissediyorum.Aallah razı olsun
Güzel kalpli arkadaşım ;
Bugün beni öyle sevindirdin ki hatta gün içinde aldığım tek güzel haberdi.( bir de ercenin doğumu var tabi)
Seni burda görmek beni çok mutlu ediyor duyferi gördüm mü topiğin kuşu burda derdim yine öyle diceğim için huzurluyum gerçekten.
Bu arada regl için geçmiş olsun.Dikkkat et kendine papatya ve dağ kekiği varsa içebilirsin.Rahatlatır kesinlikle.Yarın ki sporunada ağrına göre bakarsın.Çok ağrın varsa yapma dinlen.Bu arada kabak çekirdeği yemişsin afiyet olsun.Bağırsak yollarını çok iyi çalıştırırmış
Duygu geldi hoşgeldiiiiiinasıl sevindim anlatamam, valla senin yerin hepimizde ayrı Duygucum
Filizcim de sporunu yapmış anlaşılanÇizelgeyi de çok merak ediyorum açıkçası, özellikle Cemrem'in kilosunu Ben de yeni haftaya spor yaparak başladım, menümü de yazacağım şimdi. Kalorisepetine de girdim, bugünlük kalori biraz yüksek gibi ama idare eder.
Sabah:
- 2 dilim çok tahıllı ekmekle hazırladığım tost, içinde
- 1 kk beyaz peynir
- 1 tk salça
- 1 çk tereyağ
- 1 avuç maydanoz var.
- 3 tane ceviz
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe
Ara:
- 1 fincan sade neskafe
Öğle:
- Avuç içi kadar fırında tavuk (yağsız)
- 1 kaşık bulgur pilavı
- 2 kaşık z.yağlı pırasa
- 1 kaşık pazı yemeği
- 1 kase salata
(öğlen canım çok istemedi, tabağımda kaldı yemekler)
Ara:
- 12 tane badem
Akşam:
- 1 tabak bol domatesli et yemeği
- 1 tabak şehriyeli bulgur pilavı
Ara:
- 1 tane bitter çikolatalı gofret
Ara:
- 1 büyük kase az yağda patlamış mısır
- 1 fincan şekersiz çay
Akşam tatlı krizimi çikolata ile kesebildim ancakValla baklava falan bulsam saldırıcam da Allahtan yok
Su tüketimim 2.5 litreye yakın. Daha içerim.
Spor: Yarım saat koşu bandında tempolu yürüyüş(6 km/h) + 5 dakika koşu (8 km/h)
Filizim yaa kepekli makarnayı burda nasıl bulayım kepekli ekmekği bile yeri geliyor bulamıyorum.Belki bir süre sonra kendime ödül olarak normal makarna veririm.Ama şimdi değil henüz ödülü haketmedim.Ben pilavı hiç yemiyorum mesela çok nadirdir.Ama makarnayı ağzıma sürmedim 6 aydır.Birinci ödülüm o olsun o zaman
Kız ben balık severim palamut ve somon hele bayılırım ama burda balık yok ciddiyim gelmiyor burdakiler anca et yesinler balık da neistanbuldayken haftada bir alır yapardık yanına bol yeşil salata ile mımmm canım da çekti yahu
migrosu ben de severim yani öyle büyük marketler çok keyifli oluyor aktar ve ekmek kısımlarına bayılırım herşey çeşit çeşit istediğini bulabiliyorsun sen arada kaçamak yap oaraya
Hoşgeldin bebeğimmmm
Ne diyeyim çok duygulanıyorum böyle bir bebek dünyaya getirmek.Anne olmak güzel duygular olsa gerek.Rabbim analı babalı büyütsün,güzel kaderler yazsın inşallah.Darısı topiğin anne adaylarına.
Ben bir limonu sıktım, içine biraz tuz koydum, biraz da su koyup içtim. Grip falan gelmesin tekrarBirazdan da süt kaynatıcam ve ballı süt içeceğim.
Bu arada Esracım benim bugün içeceğim sütle birlikte toplam 1550 kalori oldu. Spor yaptığım halde sonuç bu, sen kendi kalorilerini çok görme yani
aaaaaaa ben de ıcıyorum tuz koymadım nıye kı oooooooooooooo
serefınıze, saglıgınıza ıcıyorummmmmmmmmmmmmm
amanin gelde yaz simdi buguzel sozlere cevap calla bugun esra ile sen cok iyi geldiniz icim acildi yazdiklarinin bin mislisini ben hissedip icimsden geciriyorum bu arada donemde habrrlestik ama burda ve spys gibi olmuyor tabi bende seni cokkkkkkk seviyorum ablus
Yaaa yuklucem insallah bugun olmazsa sabaha garanti yuklucem ay tam bizdik hemelik koklamalik findik kurdu
ayyyyyyyy once cemreme olsun sonra da hepımıze tek tek ınsaallah neslının bıle olsunnnnnnnnnn ohhhhhh gıcık edeyım ıste senııııııııııı
Sen varya sennn bagisikligimi guclendiren mucize ilacsin baskada bisey demicem ilacimi ictim kendime geldim borcumu odeyemem
Yaaaa deme öyle bakayım:18: neme lazım dileğinin tutacağı tutar. Aman aman bana gelecek olan da sana gelsin inşallahbol bebek olsun sende böylece
ay acılsın kızzzzzz hep acılsın hıc kapanmasın sana yakısmıyor zaten bebegımmmmmmmmm
cok huzurluyum nasıl rahatladım nasıl mutlu oldum once sen sonra zeynep su haberı aldım ardından annem ısten ayrılıp daha az yorucu bır ıse gırmıs ona cok sevındımmmmmm ınsaallah boyle devam etsın guzel haberlerrrrrrrrrrrrrr
ayyyyyyy o pembıs pembıs gıyer sımdı yaaaaaaaaaaa bayılırım ben onaaaaaaaaacılek gıbı yıyeceksınnnnnnn ohhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?