2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

Güzel kalpli arkadaşım ;

Bugün beni öyle sevindirdin ki hatta gün içinde aldığım tek güzel haberdi.( bir de ercenin doğumu var tabi)

Seni burda görmek beni çok mutlu ediyor duyferi gördüm mü topiğin kuşu burda derdim yine öyle diceğim için huzurluyum gerçekten.

Bu arada regl için geçmiş olsun.Dikkkat et kendine papatya ve dağ kekiği varsa içebilirsin.Rahatlatır kesinlikle.Yarın ki sporunada ağrına göre bakarsın.Çok ağrın varsa yapma dinlen.Bu arada kabak çekirdeği yemişsin afiyet olsun.Bağırsak yollarını çok iyi çalıştırırmış

Ben bir limonu sıktım, içine biraz tuz koydum, biraz da su koyup içtim. Grip falan gelmesin tekrar Birazdan da süt kaynatıcam ve ballı süt içeceğim.
Bu arada Esracım benim bugün içeceğim sütle birlikte toplam 1550 kalori oldu. Spor yaptığım halde sonuç bu, sen kendi kalorilerini çok görme yani

Hoşgeldin bebeğimmmm

Ne diyeyim çok duygulanıyorum böyle bir bebek dünyaya getirmek.Anne olmak güzel duygular olsa gerek.Rabbim analı babalı büyütsün,güzel kaderler yazsın inşallah.Darısı topiğin anne adaylarına.

Tatlim kalori ihtiyacimi demedi ama vucut indeksim 30.7 cikti( bakalim kaca dusucem:26:

Evet farkettimufakta olsa rahatim simdi incelmek cok mutlu ediyor beni

ayy benimde 32,7 bakalım ben kaça düşücem ilk kez bunu hesapladım gerçi diyete ilk başladığımda kırk küsürlü bişeydi ama sonra takip etmedim

senın yerı gelıyor her gunun cok zor oluyor bılıyorum ama cok guclusun cok sukredıyorsun ve herseyın en guzelını hakedıyorsun cok guzel bır kalbın var bugun de bellı oldu zaten yıne. hersey cok guzel olacak ınsaallah gucum neye yetıyorsa yanınızda olacagım ınsaallah canım cunku sızler can arkadaslarım dostlarım aılem oldnuzzzzzzzzzz ALLAH hepınızden razı olsunnnnnn

Sen varya sennn bagisikligimi guclendiren mucize ilacsin baskada bisey demicem ilacimi ictim kendime geldim borcumu odeyemem

afiyet olsun neslicim kalori takibi ve spora başlamıssın tebrikler azmin daim olsun inşallah

bu menün kaç kalori olmuş ve ne kadar kalori yakmışsın merak ettim canım

oo tatlı krizi beni bugün ne delirtti yaa çikolatalı pasta diye inledim resmen neyseki evde yoktu işde stresliydim vaktim yokru alamadım ve yemedim ama niyeti bozmuştum laf aramızda :18:

ya ben de mıgrosta buldum zatennnn sadece. deneyecem bakalım canım cok cekınce. sen fazlasıyla hakettın 6 ayda cok guzel basarı katettın bence hakkın ama sen bılırsın

hımmmm senı gıdı balıkcı senıııııııııııı. esım de cok sevıyor ya balıkkkkkkkkkkkkkkkk. ah ah fırsat olsa da yıyebılmenı saglasak canım yaaaaaaaaa.

aman mıgros olayını sorma. koclar gezı olayına destek verdı mıgrostan alısverıs yapmayalım dıye dusunen bır koca, gezı olaylarına gıtmıs bır kardes ve anne ıle, mıgrosta aradıgı herseyı bulmanın mutlulugunu yasayan bır ben olarak arada kalan bır bennnnnnn kacamak kacamak yapmaya calısacagım bakalımmmmm

Filizcim ellerine sağlık canım, çizelgemizi hazırlamışsın Nurdan ve Cemremi çok merak ediyordum, ikisi de çok güzel kilo vermiş maşallah. Cemremde gördüğümüz gibi pilav, makarna, ekmek yiyerek zayıflanıyor demek ki pek hoşuma gitti Nurdan da sporun meyvelerini toplamış. Filizcim de güzel kilo vermiş Esra yine vermeye devam ediyor Ben aldım ama haftaya -- olucam inşallah, gaza geldim çok
Duygucum sen de almışsın, bir kere daha görüyoruz ki kilo vermek zor, almak kolay, erkenden kontrol altına aldığın için tebrik ederim canım, inşallah sabitleneceksin 50'li kilolarda

ayyyyyyyy once cemreme olsun sonra da hepımıze tek tek ınsaallah neslının bıle olsunnnnnnnnnn ohhhhhh gıcık edeyım ıste senııııııııııı

aaaaaaa ben de ıcıyorum tuz koymadım nıye kı oooooooooooooo

serefınıze, saglıgınıza ıcıyorummmmmmmmmmmmmm

ay acılsın kızzzzzz hep acılsın hıc kapanmasın sana yakısmıyor zaten bebegımmmmmmmmm

cok huzurluyum nasıl rahatladım nasıl mutlu oldum once sen sonra zeynep su haberı aldım ardından annem ısten ayrılıp daha az yorucu bır ıse gırmıs ona cok sevındımmmmmm ınsaallah boyle devam etsın guzel haberlerrrrrrrrrrrrrr

ayyyyyyy o pembıs pembıs gıyer sımdı yaaaaaaaaaaa bayılırım ben onaaaaaaaaa cılek gıbı yıyeceksınnnnnnn ohhhhhh

Minicik ekranda koca listeyi alinti yapamadim filizcim eline emegine saglik canim
kg veren basda nuurdana buyuk bir tebrik benden ayni sekilde cemremde harika vermis leb kocamizida kutluyorum istikrar gidisiyle esrami cok kutluyorum ve filizcim haftalar sonra bu kg indigin icin ustelik regl hala olmadigin halde devami hizli gelsin insallahhhhh kg veren herkezi kutluyorum alanlar yola devam ve kendimede kocaman bi nanik yapiyorummm

ayyyyyyyy once cemreme olsun sonra da hepımıze tek tek ınsaallah neslının bıle olsunnnnnnnnnn ohhhhhh gıcık edeyım ıste senııııııııııı

Yaaaa deme öyle bakayım:18: neme lazım dileğinin tutacağı tutar. Aman aman bana gelecek olan da sana gelsin inşallah bol bebek olsun sende böylece

Kızlar menümü yazmaktan keyif alıcam şimdi ama öncesinde topiğin güzel hatunlarını canı gönülden tebrik ediyorum ne güzel kilo vermişiz yaaa helal bize diğer topikler patır patır dökülüyor bizim kızlar fenaa valla rakamlar kocaman vuuuvvvvvvvvvvvvv diyorum ve (duyguş sen izindeydin artı olarak görmüyorum keza neslican da yeni hastalıktan çıktı onunkinide artık olarak görmüyorum)

Sabah
2 dilim kepek
bir kk beyaz peynir
2 zeytin
dom sal

ara
bir bardak yeşil çay
bir avuç çerez

öğlen
bir tabak pırasa yemeği
çiğden lahanayı alıp kestim ufak ufak yoğrtla karıştırıp uyduruk salata yaptım

ara
yarım dilim kavun
bir mandalina
bir mısır patlağı

akşam
yarım tabak pırasa yemeği
bir kase yayla çorbası
yarım salatalık

ara
bir bardak bir şekerli ılık tarçınlı süt

spor 30 saat helalinde leslie ve bölgesel yaptım ayrıca sabah azcık bölgesel yapmıştım 60 da mekiğim var oh ohhhh bugün toplamda 1200 kcal alıp 400 kcal yakmış oldum

Duyguş bu arada ben diyetime kalori hesabı yaparak devam etme kararı aldım baya motive etti beni sen yoktun ben kısaca anlatmış olayım

Guzel haftaya guzel basladik aman kara bulutlar hep uzak olsun insallahhh
evet ya kokla kola surekli kokla mis kokudur simdi o ay cokda guzelll masallahhh..