- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #18.201
Kızlar menümü yazmaktan keyif alıcam şimdi ama öncesinde topiğin güzel hatunlarını canı gönülden tebrik ediyorum ne güzel kilo vermişiz yaaa helal bize diğer topikler patır patır dökülüyor bizim kızlar fenaa valla rakamlar kocaman vuuuvvvvvvvvvvvvv diyorum ve(duyguş sen izindeydin artı olarak görmüyorum keza neslican da yeni hastalıktan çıktı onunkinide artık olarak görmüyorum)
Sabah
2 dilim kepek
bir kk beyaz peynir
2 zeytin
dom sal
ara
bir bardak yeşil çay
bir avuç çerez
öğlen
bir tabak pırasa yemeği
çiğden lahanayı alıp kestim ufak ufak yoğrtla karıştırıp uyduruk salata yaptım
ara
yarım dilim kavun
bir mandalina
bir mısır patlağı
akşam
yarım tabak pırasa yemeği
bir kase yayla çorbası
yarım salatalık
ara
bir bardak bir şekerli ılık tarçınlı süt
spor 30 saat helalinde leslie ve bölgesel yaptım ayrıca sabah azcık bölgesel yapmıştım 60 da mekiğim var oh ohhhh bugün toplamda 1200 kcal alıp 400 kcal yakmış oldum
Duyguş bu arada ben diyetime kalori hesabı yaparak devam etme kararı aldım baya motive etti beni sen yoktun ben kısaca anlatmış olayım
menülerime dikkat ederdim ama şimdi daha dikkat ediyorum grmı grmına uyuyorum bu sefer kaçış yok :117: ve devamında daha güzel haberler verebileyim...
sen istesen de istemesen de ben eksik olmam zaten
aşkaaaa gelll
iyi geceler kot etekli tarz hatun gocuman optumKızlar ben de müsade istiyorum makyajımı silip ders çalışmaya başlıcam başımın ağrısı ve dün gece 4 te uyuyup sabah 7 de kalktığımdan uykusuzluğuma rağmen
herkese iyi geceler bol eksiler diliyorum
biliyorum cnm msj cekmistim sana aman tekrar etmesinsen al onlem su zencefili bi aratir ben oglana hergun bir kasik veriyorum onlem amacli kendimde aliyorum bi kasikDuygucum bayramdan döndükten sonra grip oldum ben, çok fenaydı çok, yıllardır ilk defa gribe yakalandım. Yatak döşek yatırıyor beni. Haftasonu iyi gibiydim ama bugün boğazım ağrıyor ve korkuyorum tekrar grip olursam diye o yüzden limon içtim. Şimdi de sıcak ballı süt içiyorum
sen istesen de istemesen de ben eksik olmam zaten
aşkaaaa gelll[/QUOTE
fac.den paylastigima bak bi fistik
menü sırası bendeee
sabah: 1 bardak süt, 2 dilim kaşar peyniri, 5 zeytin, domates,salatalık,maydonoz,2 dilim ekmek
ara: 1 elma,3 kuru kayısı
öğle: bi bardak yoğurt,4 yemek kaş.pırasa,(pırasayı pirinçsiz yaptım ilk defa güzelde oldu )4 yemek kaş.pilav,2 dilim ekmek,60 gr.
haşlanmış tavuk
ara: bi büyük armut
akşam: bi kase çorba,4 yemek kaş.pilav, 30 gr. haşlanmış tavuk,yarım su bardağı yoğurt,semizotu salatası bu sefer sadece nar
ekşisi koydum yağ bile koymadım,1 dilim ekmek
ara: bi elma bi mandalina
activite: yaklaşık 1 saat yürüdüm kitaplar geldiyse almaya okula gittim minibüse binmedim gidiş geliş yürüdüm,2,5 lt su,
yeni hafta ya süper başladık genel olarak hepimiz bu enerji devam eder inşlhhhhhhhhhh
Filizim minik ekranda zor alinti yaparim menunu cokkkkkk begendim cesit cok oranlar dengeli saglikli spor sahane su mukemmel ne diyim pesss yani cok begendim benden yildizli opucuk
Neslisim ALLAH rahatlik versin kuzum yarin gorusuruz
ayyyyyyy canım cok sevındımmmmmmmmm canımmmmmmm,cok ozenıyorum bır haftadır menulerıme.yemeklerımı artık yapıyorum ya ıondan. bır de yenı seyler denıyorummmmmmmmmm
bende beğeniyorumvay menuye bak sahaneeee cok begendimmm tebrikler ben pko oldugun icin pilav makarna bana yaramiyor hadi pilava hayir diyorum ama makarnayi azda olsa yiyorum genelde kepekli makarna neyse aktivitende guzel bitki cayida keske icsen
hoşgeldin cnm menünde ufak efek cısslar var ama daha dikkat ede ede öğrenirsin öğlen az geldi bana bari salata ve patatesin yanında yoğurt veya 1 dilim ekmek yeseydin:44:ne olursa olsun diette olsa cola içmemeye bak çünki 0 şeker dese bile muhakkak şeker oluyo içinde katkı maddeleri var benden nacizane tavsiye elmeyı çok ii yapmışsın madem elma yemiyorsun buda bi çözümiyi geceler kızlar kusura bakmayın bu saate kaldımdün dengesiz beslendiğim için bugün daha dikkatlı olmaya çalıştım inşallah olmuştur hemen yazıyorum
kahvaltı
2 dilim tam buğday ekmeği ( dün aldım yemesem olmazdı neyse annemin yardımıyla bitti yarın kepek alıcam)
1 yumurta haşlanmış
1 kk biraz fazla süzme peynir
1 tatlı kaşığı kadar kaymak (canım çekmişti)
boll limonlu maydonoz
2 kupa şekersiz çay
ara 1 elma
öğle
1 patates haşladım marul roka maydonoz salata yaptım
şekersiz çay
akşam
5 kaşık kadar makarna
tavuklu mantar sote 1 kaşık zeytin yağı kullandım
cola zero
bu arada kızlar ne yaptım bilseniz çok gülersinizben su içmeyi unutan biriyim.telefonuma dün geceden hatırlatmalar kurdum
saat 10 dan itibaren su içmeyi unutma diye alarm çalıyor akşam 7 ye kadarbüyük cola bardaklarından içiyorum. ayrıca aklıma ne geldi evde bir sürü amasya elması vardı çok meyve yemediğim için hepsini yıkayıp 4 e böldüm tencereye attım içine de 2 kabuk tarçın
çeyrek limon kaynattım hem şeker isteğimi azaltır hemde metabolizmamı hızlandırır diye düşündüm bakalım nasıl olacak. değişimleri gördüm bütün yoldaşlarımı kutlarımdarısı önümüzdeki hafta benim başıma :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?