2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

evet bır menu de bendennnnnnnnnnnnn

sabah:
ac karnına bır bardak su
bır kasık keten tohumu ogutulmus
bır cevız
bır bardak yarım yaglı sut
bır ınce dılım ananas
az roka,
yarım domates
bır kk beyaz peynır
ıkı dılım bol tahıllı ekmek

ara: bır mandalına, bır kupa yesıl cay.

oglene kadar 500 ml su oldu bu kez benım.

oglen: yarım dılım kabak mucver, dort kasık yogurt, 4 kasık ıspanak salatası, 5 kasık bamya yemegı, uc dort tılım turp

( salatam da rendelenmıs kerevız de vardı )

ara: bır mandalına, bır kupa yesıl cay

aksama kadar suyumu 1,5 lt yaptım mıdem bulandıgı ıcın su ıcemedım

aksam yemegı 18:00

3 kasık yogurt, yarım dılım kabak mucver, 4 kasık ıspanak salatası, 5 kasık et kavurma

ıs cıkısı spora gıttım toplam adımım 13275 olmus.

salonda bır saat spor yaptım, 45 dk eve donus yolu hafıf tempo.

salonda spor

yarım saat hafıf tempolu yuruyus
10 dk bısıklet
10 dk twıst
gerı kalan surelerde yan mekık aletlerı, kelebek ve kol ıcın calıstım.

sporda 500 ml su

ara ogun 20.30

yarım yesıl elma, bır cıleklı actıvıa, 500 ml su, bır lımonu sıkıp bır bardak ılık su

suyumu 3 lt yapıp bır kasık da keten tohumu yutup uyurum artıkkkkk gunum bıter boyleeeeeeeeee

kız bızım topık ısterse herseyı yapar cunku bız guclu hatunlarızzzzzzzzzzzzzzzzzzz benzemeyız kımselereeeeeeeee

super menu olmusssssss spor yıne superrrrrrr dun de cosmustun zaten sennnnnnnnnnn

pırasa yemegıne cok sevındım ıkı uc gundur yemeklerın etlıydı

ayrıca benım uyduruk salata fıkırlerı senı de acmıs anlasılan

Kızlar muhabbet çok güzel, hiç çıkasım yok ama ben sütümü içip yatayım, dinleneyim, sabaha da sağlam bir şekilde kalkayım inşallah. Bugün dkh başlıcam, yarın regl de biter inşallah ta biraz toparlanırım.

iyi geceler kot etekli tarz hatun gocuman optum

biliyorum cnm msj cekmistim sana aman tekrar etmesinsen al onlem su zencefili bi aratir ben oglana hergun bir kasik veriyorum onlem amacli kendimde aliyorum bi kasik

sen istesen de istemesen de ben eksik olmam zaten

aşkaaaa gelll [/QUOTE

fac.den paylastigima bak bi fistik

kızlar ben de suyumu ıcıp yatayım dun az uyudum bugun de spor yorduuuuuuuuuuu azucukkkkkkkkkkkk

yarın kaldıgımız yerden devammmmmmmmmmmmmmmmmmm

menü sırası bendeee

sabah: 1 bardak süt, 2 dilim kaşar peyniri, 5 zeytin, domates,salatalık,maydonoz,2 dilim ekmek

ara: 1 elma,3 kuru kayısı

öğle: bi bardak yoğurt,4 yemek kaş.pırasa,(pırasayı pirinçsiz yaptım ilk defa güzelde oldu )4 yemek kaş.pilav,2 dilim ekmek,60 gr.

haşlanmış tavuk

ara: bi büyük armut

akşam: bi kase çorba,4 yemek kaş.pilav, 30 gr. haşlanmış tavuk,yarım su bardağı yoğurt,semizotu salatası bu sefer sadece nar

ekşisi koydum yağ bile koymadım,1 dilim ekmek

ara: bi elma bi mandalina

activite: yaklaşık 1 saat yürüdüm kitaplar geldiyse almaya okula gittim minibüse binmedim gidiş geliş yürüdüm,2,5 lt su,

yeni hafta ya süper başladık genel olarak hepimiz bu enerji devam eder inşlhhhhhhhhhh

Filizim minik ekranda zor alinti yaparim menunu cokkkkkk begendim cesit cok oranlar dengeli saglikli spor sahane su mukemmel ne diyim pesss yani cok begendim benden yildizli opucuk

Neslisim ALLAH rahatlik versin kuzum yarin gorusuruz

Iyigeceler bitanem ALLAH rahatlik versin yarin sabah gorusuruz bende kacayim cemramin menusune bakip en merak ettigim 2.menu

Son düzenleme:

vay menuye bak sahaneeee cok begendimmm tebrikler ben pko oldugun icin pilav makarna bana yaramiyor hadi pilava hayir diyorum ama makarnayi azda olsa yiyorum genelde kepekli makarna neyse aktivitende guzel bitki cayida keske icsen

Filizim minik ekranda zor alinti yaparim menunu cokkkkkk begendim cesit cok oranlar dengeli saglikli spor sahane su mukemmel ne diyim pesss yani cok begendim benden yildizli opucuk

Neslisim ALLAH rahatlik versin kuzum yarin gorusuruz

ayyyyyyy canım cok sevındımmmmmmmmm canımmmmmmm,cok ozenıyorum bır haftadır menulerıme.yemeklerımı artık yapıyorum ya ıondan. bır de yenı seyler denıyorummmmmmmmmm

[MENTION][/MENTION]
ayyyyyyy canım cok sevındımmmmmmmmm canımmmmmmm,cok ozenıyorum bır haftadır menulerıme.yemeklerımı artık yapıyorum ya ıondan. bır de yenı seyler denıyorummmmmmmmmm

Canimm masallah sana senden tek ricam hasta olma ister istemez duzenin bozulcak terledinmi iyi kontrol rt kendini saclarini islakbirakma ayaklarini usutme. Birdeneyle isiniyorsun bilmiyorum yattigin ve oturdugun hatta isyerinde bile ustu acik su bulundur ister tabakda ister bardakda oodan. Klimalar havayi kurutuyor nezle olmamizi sagliyor

vay menuye bak sahaneeee cok begendimmm tebrikler ben pko oldugun icin pilav makarna bana yaramiyor hadi pilava hayir diyorum ama makarnayi azda olsa yiyorum genelde kepekli makarna neyse aktivitende guzel bitki cayida keske icsen
bende beğeniyorum tabii kontrole gidince bi daha ki menüde olmazsa bilemem:44:
hı anladım olsun dediğin gibi sende makarna yersin cnm kepekli ii oluyo bende bazen kepekli yapıyorum
bitki çayını dr. önermedi tatlım bitki çayı yok bu 15 günlük menüde sonra olur mu bakıcaz...

iyi geceler kızlar kusura bakmayın bu saate kaldım dün dengesiz beslendiğim için bugün daha dikkatlı olmaya çalıştım inşallah olmuştur hemen yazıyorum
kahvaltı
2 dilim tam buğday ekmeği ( dün aldım yemesem olmazdı neyse annemin yardımıyla bitti yarın kepek alıcam)
1 yumurta haşlanmış
1 kk biraz fazla süzme peynir
1 tatlı kaşığı kadar kaymak (canım çekmişti)
boll limonlu maydonoz
2 kupa şekersiz çay

ara 1 elma

öğle
1 patates haşladım marul roka maydonoz salata yaptım
şekersiz çay

akşam
5 kaşık kadar makarna
tavuklu mantar sote 1 kaşık zeytin yağı kullandım
cola zero

bu arada kızlar ne yaptım bilseniz çok gülersiniz ben su içmeyi unutan biriyim.telefonuma dün geceden hatırlatmalar kurdum
saat 10 dan itibaren su içmeyi unutma diye alarm çalıyor akşam 7 ye kadar büyük cola bardaklarından içiyorum. ayrıca aklıma ne geldi evde bir sürü amasya elması vardı çok meyve yemediğim için hepsini yıkayıp 4 e böldüm tencereye attım içine de 2 kabuk tarçın
çeyrek limon kaynattım hem şeker isteğimi azaltır hemde metabolizmamı hızlandırır diye düşündüm bakalım nasıl olacak. değişimleri gördüm bütün yoldaşlarımı kutlarım darısı önümüzdeki hafta benim başıma :)

hoşgeldin cnm menünde ufak efek cısslar var ama daha dikkat ede ede öğrenirsin öğlen az geldi bana bari salata ve patatesin yanında yoğurt veya 1 dilim ekmek yeseydin:44:ne olursa olsun diette olsa cola içmemeye bak çünki 0 şeker dese bile muhakkak şeker oluyo içinde katkı maddeleri var benden nacizane tavsiye elmeyı çok ii yapmışsın madem elma yemiyorsun buda bi çözüm
haftaya senden de-- ler görmek ümidiyle

amaann ne çok konuşmuşsunuzz bee bi gece giremedim die ayıptır yani

bütün geçmişi tek tek okudum ama hepsini alıntı yapmaya kalkınca 5 sayfa yazı olacaktı o yuzden alıntılamadım, sıradan hepinize laf yetiştireyim

en öncelikle duygucum gelmiş hoş gelmiş kilo aldıgını fark edince hemen kendini yavaşlatman da güzel olmuş duygucum ben o süreçten şimdiden korkuyorum mesela, azıcık fazla yesek bile tartıda fark ediyor, klo vermek kadar önemli bi süreçte sana kolay gelsin, inşallah bizde bigun o aşamalara gelebiliriz

evle ilgili de bi sıkıntı varmış galiba canım, tapu mudurluguyle gidip konuşsanız, sanırım yeniden ruhsat çıkarma falan gerekebilir, eksperlerin gelip yerinde görmesi lazım falan, biraz uzun bi süreç olabilir, belediyelerde işler biraz yavaş yürüyo ya, inşallah sıkıntı yaratmaz size. hayırlısı olsun umarım, vardır bunda da bir hayır

filizcime gelsin sıra bugun ne güzel bir gün ve menu olmuşi senin için, sende bomba gibi döndün aramıza hepimiz çok iyi gidiyoruzx valla biraz nazar boncugu koyayım da kem gözler uzak olsun ellerine saglık canım benim bu arada listeyi de hazırlamışsın, güzel söz söyleyen herkese çok çok teşekkür ediyorum, haftaya böle olmaz sanırım vucut alıştıkça verdigim kilo düşer ama olsun pes etmek yok, haftasonu ölçülerimi de aldım, asıl önemli olan incelmek bu etapta benim için zaten

migrosla ilgili yazdıklarına çok güldüm ayrıca, eşine dersin sende migrosa gittigine laf ederse, siyaseti diyetime alet etme lütfen die cumartesi günleri o çalışırken gidip gel sende ruhu bile duymaz hem bence sen önümüzdeki hafta kesin 96 dasın, yani kendi rekorunu kıracaksın oleyyy

neslicim de güzel sözleri yazmış benim için çok teşekkürler grip geçti, regl döneminde geçince haftaya kesin --- lerde olacaklardan biri de sensin

bu arada neslicim sana bikaç ufak soru sorsam, ya bu yagların kasa çevrilme muhabbeti beni biraz korkuttu da, sorabilecegm bi spor hocası da yok malesef, bilgin varsa eger tam olarak nasıl çalışmam benm için doğru olur. hemen hemen her alet var spor okulunda, o yuzden onlardan yana sıkıntım yok, ne dersen yapabilirim yani sırtım biraz sertleşmeye başlamış gibi geldi de korktum :18::18:

esracanıımmmm, sen seslenmişsin ama ben duymamışımm murat boz u izlemeye dalmışım da sen öle bi durumda msj at bana yavrum, koşarak uçarak gelirimm ayrıca kot etekli kombinine bayıuldım kot etek mi alsam die derin düşüncelere daldım

ayrıca cancagızım zor günlerinle ilgili bişeyler yazmışsın, aynı şeyleri açıp canını sıkmayım da face te arkadaşım bi şarkı paylaşmış onu dinlerken aklıma sen geldin, azıcık senle paylaşayım onu, umut hep seninle olsun

https://www.youtube.com/watch?v=ouxEmji_cmU

cemremmm, ben seninkini sen benmkini merak ederken sonuç neredeyse başabaş çıkmış ne de güzel olmuş demek ki diyetisyenin bi bildigi varmış o kadar ekmek verirken, ,valla sende harfi harfine uyguladın sonuç mukemmell bakalım haftaa hangimiz daha iyi kilo verecek gözüm üstündee

züleyha hocam, bir an önce aramızda olun yeniden sizi çok özledik, Allah acılarınızı dindirsin inşallah, yeniden güzel kızım diyin bana en kısa zamnda sizin için yeniden o parka gidip kuşlara yem verecem söz

pınarcım, sende bugun buralardaymışsın artık hepimizi tanıdın işte, böle biribirimizi bulduk buralarda güle eğlene diyet yapıypruz menune de baktım, tabiki dünkünden daha iyi, daha da iyi olur inşallah zamanla, hatta bizleri bile geçersin umarım menuler konusunda ayrıca su içme konusunu kendine hatırlatman da çok güzel olmuşş, yakında zaten alışkanlık olur o o zamana kadar aynen devamm

ayyy zeynep suya ben aşık oldum galibaaa allahım o ne güzel ne parlak bi suratt, resmen yanımda olsa öpemem kesin de doya doya bi koklardım, Allahım annesine babasına bagıslasın inşallah, su gibi parlak saf güzel bi ömmrü olsun

unuttugum yoktur dimi yaaa :18::18::18: