2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

sagol canım benımmmmmmmmm bu hafta ben de cok mutlu oldum ınsallah devamı gelır boyleeeeeeeeeeee kendıne de nanik yapma yaaaaaaaaaa sana hep alkıs alkış daımaaaaaaaaaaaaa

tamam neslicim ama içim rahat ediyor artık gün sonunda tabiki kaloriyi nerden aldığımızda önemli ama yinede takip etmek güzel oluyor hani şey gibi kredi kartında belli bir limit var ancak o kadar alışveril yapabiliyorsun

Sen varya sennn bagisikligimi guclendiren mucize ilacsin baskada bisey demicem ilacimi ictim kendime geldim borcumu odeyemem

bir beni utandırmayın yaaa

ayy güdüm filizcik yaa sen iki tarafıda takma git migrosuna alışverişini yap sağlık için gidiyorsun en nihayetinde

rıca ederım canımmmmmmmm bu hafta sen ve duygu ozel goruyorum regl vs derken. oyuzden + olarak gormuyorum bıle. kızlara gelınce de bomba kılo vermısler bombaaaaaaaaaa harıkalar valla tebrık edıyorum herkesııııııııııııııııııııııııııı

Vayyy bir arabende yapiyordum esosumm gercekden faydali vi yontem
bu arada menun sahane canim tebriklerrrrr

liste çok güzel olmuşşş elelrine sağlık ne güzel bu hafta herkess ii görünüyorrr
yola devam süperiz biz topikçe yaaaaa
çeşmi beni merak ederken sen beni geçtin şekerimmmtebrik ederim seni cnm
ayy benimde 32,7 bakalım ben kaça düşücem ilk kez bunu hesapladım gerçi diyete ilk başladığımda kırk küsürlü bişeydi ama sonra takip etmedim

cnm evet ya topiğin anormali benimmmmmm pilav,makarna ekmek, herşey yedim benim bünyede cinsmişama korkularım vardı bu hafta için yani o kadar karbonhidrat alıyorum diye belki çok eksi olmam diyordum ama oldu inşlh hep böle istikrarlı gider az olsun öz olsun kalıcı olsun ...
hoşgeldin güzelimmmm regly olmuşsun geçmiş olsun bi an önce... zeynepsuyun resimlerini merakla bekliyorum rabbim analı babalı büyütsün ömrü uzun olsun.....teşekkür ederim evet güzel geldi bana bu hafta diet çok mutlu etti beni

Kızlar üzün süreden sonra ben bugün ilk kez etek giydim kombinden yana içim pek rahat değildi filiz pek beğendi bir de siz bakın diye ekledim şimdi etekli kombin yapmayalı seneler olmuş acep becerebildim mi?

nurdan ve sen bu hafta harıkasınızzzzzzzzzzzzzzzzzz sızı ılk kez bu rakamlarda goruyorummmmmmmmmmmmmm maaşallah kızlar maaşallahhhhhhhhhhhhh

senin adına çok sevimdim canım yine takibindeyim aynen devamm

nurdan ve sen bu hafta harıkasınızzzzzzzzzzzzzzzzzz sızı ılk kez bu rakamlarda goruyorummmmmmmmmmmmmm maaşallah kızlar maaşallahhhhhhhhhhhhh
teşekkür ederim cnm evet bende öle hatırlıyorum ilk defa ben bi kilodan fazla verdim bi hafta da
çeşmi zaten süper ya ne güzel kilo vermiş bayıldım haftaya hepimiz -- lerle dolar taşarız umarım..

Kızlar ben de müsade istiyorum makyajımı silip ders çalışmaya başlıcam başımın ağrısı ve dün gece 4 te uyuyup sabah 7 de kalktığımdan uykusuzluğuma rağmen

herkese iyi geceler bol eksiler diliyorum

Neslisim limonlu suyu ne icin iciyorsun onlem amaclimi aman hasta olma

Duygucum bayramdan döndükten sonra grip oldum ben, çok fenaydı çok, yıllardır ilk defa gribe yakalandım. Yatak döşek yatırıyor beni. Haftasonu iyi gibiydim ama bugün boğazım ağrıyor ve korkuyorum tekrar grip olursam diye o yüzden limon içtim. Şimdi de sıcak ballı süt içiyorum

Utanmama hayatimdanda eksik olma sen

Cemrecim hosbuldumm canimm menulerini begenirdim simdi daha dikkatli takip etcemm resimleri sanirim sabah yuklerim bu arada sira dende insallah fuzel haberrler gelcek insallah
menülerime dikkat ederdim ama şimdi daha dikkat ediyorum grmı grmına uyuyorum bu sefer kaçış yok :117: ve devamında daha güzel haberler verebileyim...