- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #18.181
Afiyet olsun canım, ben tuz da koyuyorum, ne bileyim öyle öğrenmişim.
ah ahh canım ben burda bimi bulduğuma şükür ediyorum yok ki onlar bu arada pehlivanoğlu benim çoçukluğumun marketidir eskilere gittim yaaaCanom pehlivanoglu migros tansaşlarda var
Minicik ekranda koca listeyi alinti yapamadim filizcim eline emegine saglik canim
kg veren basda nuurdana buyuk bir tebrik benden ayni sekilde cemremde harika vermis leb kocamizida kutluyorum istikrar gidisiyle esrami cok kutluyorum ve filizcim haftalar sonra bu kg indigin icin ustelik regl hala olmadigin halde devami hizli gelsin insallahhhhh kg veren herkezi kutluyorum alanlar yola devam ve kendimede kocaman bi nanik yapiyorummm
Ben bir limonu sıktım, içine biraz tuz koydum, biraz da su koyup içtim. Grip falan gelmesin tekrarBirazdan da süt kaynatıcam ve ballı süt içeceğim.
Bu arada Esracım benim bugün içeceğim sütle birlikte toplam 1550 kalori oldu. Spor yaptığım halde sonuç bu, sen kendi kalorilerini çok görme yani
senın yerı gelıyor her gunun cok zor oluyor bılıyorum ama cok guclusun cok sukredıyorsun ve herseyın en guzelını hakedıyorsun cok guzel bır kalbın var bugun de bellı oldu zaten yıne. hersey cok guzel olacak ınsaallah gucum neye yetıyorsa yanınızda olacagım ınsaallah canım cunku sızler can arkadaslarım dostlarım aılem oldnuzzzzzzzzzz ALLAH hepınızden razı olsunnnnnn
Sen varya sennn bagisikligimi guclendiren mucize ilacsin baskada bisey demicem ilacimi ictim kendime geldim borcumu odeyemem
hımmmm senı gıdı balıkcı senıııııııııııı. esım de cok sevıyor ya balıkkkkkkkkkkkkkkkk. ah ah fırsat olsa da yıyebılmenı saglasak canım yaaaaaaaaa.
aman mıgros olayını sorma. koclar gezı olayına destek verdı mıgrostan alısverıs yapmayalım dıye dusunen bır koca, gezı olaylarına gıtmıs bır kardes ve anne ıle, mıgrosta aradıgı herseyı bulmanın mutlulugunu yasayan bır ben olarak arada kalan bır bennnnnnnkacamak kacamak yapmaya calısacagım bakalımmmmm
Filizcim ellerine sağlık canım, çizelgemizi hazırlamışsınNurdan ve Cemremi çok merak ediyordum, ikisi de çok güzel kilo vermiş maşallah. Cemremde gördüğümüz gibi pilav, makarna, ekmek yiyerek zayıflanıyor demek ki pek hoşuma gitti Nurdan da sporun meyvelerini toplamış. Filizcim de güzel kilo vermiş Esra yine vermeye devam ediyor Ben aldım ama haftaya -- olucam inşallah, gaza geldim çok
Duygucum sen de almışsın, bir kere daha görüyoruz ki kilo vermek zor, almak kolay, erkenden kontrol altına aldığın için tebrik ederim canım, inşallah sabitleneceksin 50'li kilolarda
Vayyy bir arabende yapiyordum esosumm gercekden faydali vi yontemKızlar menümü yazmaktan keyif alıcam şimdi ama öncesinde topiğin güzel hatunlarını canı gönülden tebrik ediyorum ne güzel kilo vermişiz yaaa helal bize diğer topikler patır patır dökülüyor bizim kızlar fenaa valla rakamlar kocaman vuuuvvvvvvvvvvvvv diyorum ve(duyguş sen izindeydin artı olarak görmüyorum keza neslican da yeni hastalıktan çıktı onunkinide artık olarak görmüyorum)
Sabah
2 dilim kepek
bir kk beyaz peynir
2 zeytin
dom sal
ara
bir bardak yeşil çay
bir avuç çerez
öğlen
bir tabak pırasa yemeği
çiğden lahanayı alıp kestim ufak ufak yoğrtla karıştırıp uyduruk salata yaptım
ara
yarım dilim kavun
bir mandalina
bir mısır patlağı
akşam
yarım tabak pırasa yemeği
bir kase yayla çorbası
yarım salatalık
ara
bir bardak bir şekerli ılık tarçınlı süt
spor 30 saat helalinde leslie ve bölgesel yaptım ayrıca sabah azcık bölgesel yapmıştım 60 da mekiğim var oh ohhhh bugün toplamda 1200 kcal alıp 400 kcal yakmış oldum
Duyguş bu arada ben diyetime kalori hesabı yaparak devam etme kararı aldım baya motive etti beni sen yoktun ben kısaca anlatmış olayım
liste çok güzel olmuşşş elelrine sağlık ne güzel bu hafta herkess ii görünüyorrr[TABLE="class: grid, width: 300, align: center"]
[TR]
[TD]Kişiler:[/TD]
[TD]Başlangıç:[/TD]
[TD]Geçen Hafta:[/TD]
[TD]Bu Hafta:[/TD]
[TD]Gelen/Giden:[/TD]
[TD]Toplam Gelen/ Giden:[/TD]
[TD]Hedef:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]duyfer_2006[/TD]
[TD]85 kg[/TD]
[TD]59,2 kg[/TD]
[TD]60.8 kg ( regl )[/TD]
[TD]+1,6 kg[/TD]
[TD]24,2 kg[/TD]
[TD]59 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]pomogranate[/TD]
[TD]110,00 kg[/TD]
[TD]98 kg[/TD]
[TD]97,3 kg[/TD]
[TD]-700 gr[/TD]
[TD]12,7 kg[/TD]
[TD]80 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nesli78[/TD]
[TD]75 kg[/TD]
[TD]68,5 kg[/TD]
[TD]68,9 kg ( regl )[/TD]
[TD]+400 gr[/TD]
[TD]6,7 kg[/TD]
[TD]58 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]karabiber[/TD]
[TD] kg[/TD]
[TD] kg[/TD]
[TD] kg[/TD]
[TD] gr[/TD]
[TD] kg[/TD]
[TD] kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ceşminaz[/TD]
[TD]83 kg[/TD]
[TD]77,8 kg[/TD]
[TD]76,5 kg[/TD]
[TD]-1,3 kg[/TD]
[TD]6,5 kg[/TD]
[TD]70 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serap_serap[/TD]
[TD]73,9 kg ( hamilelik )[/TD]
[TD]77,7 kg (doğum )[/TD]
[TD]77,9[/TD]
[TD]-8,1 kg doğum[/TD]
[TD]+4,00 kg[/TD]
[TD]65 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]berivannn[/TD]
[TD]85 kg[/TD]
[TD]61 kg[/TD]
[TD]?? kg[/TD]
[TD]?? gr[/TD]
[TD]24 kg[/TD]
[TD]58 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tultan[/TD]
[TD]108,00 kg[/TD]
[TD]102 kg (hamilelik)[/TD]
[TD]102 kg[/TD]
[TD]0,00 gr[/TD]
[TD]6,00 kg[/TD]
[TD]?? kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cemrem29[/TD]
[TD]85,8 kg[/TD]
[TD]83,7 kg[/TD]
[TD]82,6 kg[/TD]
[TD]-1,1 kg[/TD]
[TD]3,2 kg[/TD]
[TD]68 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esrammm00[/TD]
[TD]107,2 kg[/TD]
[TD]88,8 kg[/TD]
[TD]88,3 kg[/TD]
[TD]-500 gr[/TD]
[TD]18,9 kg[/TD]
[TD]70 kg[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lep[/TD]
[TD]72 kg[/TD]
[TD]66 kg[/TD]
[TD]63,7 kg[/TD]
[TD]-2,3 kg ( 2 haftalık)[/TD]
[TD]7,3 kg[/TD]
[TD]62 kg[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ayy benimde 32,7 bakalım ben kaça düşücem ilk kez bunu hesapladım gerçi diyete ilk başladığımda kırk küsürlü bişeydi ama sonra takip etmedim
cnm evet ya topiğin anormali benimmmmmmFilizcim ellerine sağlık canım, çizelgemizi hazırlamışsınNurdan ve Cemremi çok merak ediyordum, ikisi de çok güzel kilo vermiş maşallah. Cemremde gördüğümüz gibi pilav, makarna, ekmek yiyerek zayıflanıyor demek ki pek hoşuma gitti Nurdan da sporun meyvelerini toplamış. Filizcim de güzel kilo vermiş Esra yine vermeye devam ediyor Ben aldım ama haftaya -- olucam inşallah, gaza geldim çok
Duygucum sen de almışsın, bir kere daha görüyoruz ki kilo vermek zor, almak kolay, erkenden kontrol altına aldığın için tebrik ederim canım, inşallah sabitleneceksin 50'li kilolarda
hoşgeldin güzelimmmmMinicik ekranda koca listeyi alinti yapamadim filizcim eline emegine saglik canim
kg veren basda nuurdana buyuk bir tebrik benden ayni sekilde cemremde harika vermis leb kocamizida kutluyorum istikrar gidisiyle esrami cok kutluyorum ve filizcim haftalar sonra bu kg indigin icin ustelik regl hala olmadigin halde devami hizli gelsin insallahhhhh kg veren herkezi kutluyorum alanlar yola devam ve kendimede kocaman bi nanik yapiyorummm
Guzel haftaya guzel basladik aman kara bulutlar hep uzak olsun insallahhh
evet ya kokla kola surekli kokla mis kokudur simdi o ay cokda guzelll masallahhh..
liste çok güzel olmuşşş elelrine sağlık ne güzel bu hafta herkess ii görünüyorrr
yola devam süperiz biz topikçe yaaaaa
çeşmi beni merak ederken sen beni geçtin şekerimmmtebrik ederim seni cnm
cnm evet ya topiğin anormali benimmmmmmpilav,makarna ekmek, herşey yedim benim bünyede cinsmiş ama korkularım vardı bu hafta için yani o kadar karbonhidrat alıyorum diye belki çok eksi olmam diyordum ama oldu inşlh hep böle istikrarlı gider az olsun öz olsun kalıcı olsun ...
hoşgeldin güzelimmmmregly olmuşsun geçmiş olsun bi an önce... zeynepsuyun resimlerini merakla bekliyorum rabbim analı babalı büyütsün ömrü uzun olsun..... teşekkür ederim evet güzel geldi bana bu hafta diet çok mutlu etti beni
bir beni utandırmayın yaaa
liste çok güzel olmuşşş elelrine sağlık ne güzel bu hafta herkess ii görünüyorrr
yola devam süperiz biz topikçe yaaaaa
çeşmi beni merak ederken sen beni geçtin şekerimmmtebrik ederim seni cnm
cnm evet ya topiğin anormali benimmmmmmpilav,makarna ekmek, herşey yedim benim bünyede cinsmiş ama korkularım vardı bu hafta için yani o kadar karbonhidrat alıyorum diye belki çok eksi olmam diyordum ama oldu inşlh hep böle istikrarlı gider az olsun öz olsun kalıcı olsun ...
hoşgeldin güzelimmmmregly olmuşsun geçmiş olsun bi an önce... zeynepsuyun resimlerini merakla bekliyorum rabbim analı babalı büyütsün ömrü uzun olsun..... teşekkür ederim evet güzel geldi bana bu hafta diet çok mutlu etti beni
teşekkür ederim cnm evet bende öle hatırlıyorum ilk defa ben bi kilodan fazla verdim bi hafta danurdan ve sen bu hafta harıkasınızzzzzzzzzzzzzzzzzzsızı ılk kez bu rakamlarda goruyorummmmmmmmmmmmmm maaşallah kızlar maaşallahhhhhhhhhhhhh
Neslisim limonlu suyu ne icin iciyorsun onlem amaclimi aman hasta olma
menülerime dikkat ederdim ama şimdi daha dikkat ediyorum grmı grmına uyuyorum bu sefer kaçış yok :117: ve devamında daha güzel haberler verebileyim...Utanmama hayatimdanda eksik olma sen
Cemrecim hosbuldumm canimm menulerini begenirdim simdi daha dikkatli takip etcemm resimleri sanirim sabah yuklerim bu arada sira dende insallah fuzel haberrler gelcek insallah
Utanmama hayatimdanda eksik olma sen
Cemrecim hosbuldumm canimm menulerini begenirdim simdi daha dikkatli takip etcemm resimleri sanirim sabah yuklerim bu arada sira dende insallah fuzel haberrler gelcek insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?