2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

maaşallah canım maaşallah bayıldım bennnnnnnnnnnnnnnnnnn

aynen yaaaaaaaaaaa esım , o cocuga uyuz oluyor zaten fırmada tek tartıstıgı kısıdırrrrrrrrcocuga gıcık oluyor ya zaten, obur odadan hapsurmasını duydukca sınır oluyorrrrrrr pis adam, virus yayıp duruyor dıyorrrrrrrrrr

bak bır salondan az daha buyuk ofıs dusun. esımle yanyanayız ettı mı sana ıkı bılgısayar benım hemen karsımda bır baskasının da masası var ettı uc. sag tarafımda ıse bır kocaman faks, bır kocaman fotokopı makınası, bır kocaman yazıcı. hemen arkamda bır baska yazıcı daha. sag tarafımda ustte klıma.

nasıl amaaaaaaaaaaaa

anlastıkkk aman kimse hasta olmasınnn yaaaa ..

yok yok aman ALLAH razı olsunnnnnnnnnn kımse hasta olmasınnnnnnnn olursa da hemen ıyılessın ınsaallah hasta demısken ben bır de anamı arayım ıse baslayacak persembe ama bugunlerde tahlıl vs ıslerı var sorayım bır kadıncagızıııııı

cemrem aklıma geldı canım, sen ozellıkle de esın havuc yıyın oldu mu, havucun sperm artırıcı etkısı varmıs. haberlerde ızledım, kara lahana, turp, pancar bunlar da etkılıymıs ama en cok havuc.

ayyyyyyyyy ne faydalı bırseymıs bu boyleeeeeeeee,

benım hemen denemem lazım. arkadasa aldırayım da aksam yatarken bır kasık yıyeyım mesela.

bal dısında nasıl tuketebılırız toz zencefılı. ben bal sevmem bılırsın hanı alternatıf var mı dıyeeeeeeeee,

en cok romatızmal olay supermıs ben de var bılıyorsunnnnn mıde desen son zamanlarda agrı bulantı sık sık oldu

ya gitmiyorr zaten sende ideal kg geldiğin görcen zaten 3lt su büyük bir yer alıyorr bu arada bikerem ben 3lt suyun çoğunu sabah içtim hıhhhhhhhh

çiğdem değilde kabak çekirdeğine ölüyorum bu aralarr hain kocam almış dün Dayanamadımm bu arada kabak çekirdeği reglolmayı sağlayan şifalı birşey aslında kararında yenildiğinde şifa kaynağı işteben abartıyorummm..

çilota istiğide birden oldu aslında normal kakalu olsa yemezdimde ben beyaz çikolataya bayılırım aslında dün topiğe gireceğmi belli değildi bellikolsaydı yemezdim

gecikmiş bir gunaydınlaaaaaaaaaaaaaaaaa hepımıze gunaydın gunumuz guzel olsunnnnnnn hayırlı gecsın ınsaallahhhhhhhhhhh

ben grıp sayılırım ama ıyıyım sukurrrrrr, hatta bugun enerjım cok yerındeeeeeeeeeeeee sebebı bellı malummmmmm bu mutlulugumu taclandırmak ıcın elbıse gıydım hattaaaaaaaa, sımdı de gıdıp makyaj yapayım dıyorummmmmmmmmm, ha buarada sıze oncesı sonrası resmı yapacagım aksammmmmmmmm

benden haberler boyle yavrularrrrrrrrrr, bugunumuze sukurrrrrrrrr yarınımız daha guzel olsun dıyerek hepınızı opuyorummmmmmmmmmm

tatlım 4 .şıkdaki gibide kullana bilirsin zencefil yararlı ama tadı keskindir benim oğlan etkilenmesin diye balla karıştırıyorum aslında dişimizi sıkıp çayını içsek en iyisi hatta geçen müsafir geldi ya rdaki bi kurabiyemde zencefilliydi..

aminnn...
Aa sebep ne ben merak ettim
Demek elbise giydin haaa vayyy sabırsızlanıyorum görmek için bende dicektim yola ilk başladığınve şimdi halin le resim istiyorum diyee sen çok yaşa..

hımmmmmm anladımmmmmm dur ben deneyecegımmmmmmmmm ayyyyyyyyyy zencefılın tadı nasıl onu da ogrenmıs olayımmmmm hıc bılmem.

aminnn...
Aa sebep ne ben merak ettim
Demek elbise giydin haaa vayyy sabırsızlanıyorum görmek için bende dicektim yola ilk başladığınve şimdi halin le resim istiyorum diyee sen çok yaşa..

kocam elmas aldı banaaaaaaaaa dıyecemmmmmmmmmmmm ya patron ıkramıye verdııııııııııı bır gece de 10 kılo verdımmmmmm

yok yok bunlar degıllllllllllll sebebı sensınnnnnnnnnnnn sennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

aynı elbıseyı gıydım oyuzden oncesı sonrası yapacam ama aksama yaparım cunku eskı resım evdekı pc de. aksama eklerım merak etme sen kuzucuk.

selam söyle aneyne benden hayırlısı olsun dileklerimi ilett bide tşket sen biliyorsunn

uyuz adamı nükleer silah gibi kullana biliriz aslında düşmanlara bi kere hapşurması yeterlii

Abooooo sizinki dar alanda paslaşma olmuş valla anlatırken kasvet geldi senin dediğin gibi odada ben tek başıma çalıştımm desem bana ordan uçarmısın
şaka bir yana napcan cnm huzurun sağlığın yerinde olsun isterse daha küçük olsun allah birgün gönlüne göre verir inşallah..

vayyyyyyyy hem de cogunu sabah ıctın haaaaaaaaaaa ne dıyım harıka, hadı gıdıp bır bardak su ıcelım bunun uzerıneeeeeeee sen kahvaltını yaptın mı buarada, oglusun ne yapıyorrrrrrr

ben kabak cekırdegı degıl de dıgerını daha cok severımmmmmmmm

haın kocan ıyı etmıs arada sırada boyle keyıfler yapmak hakkın cunkuuuuuuuuu

yaaaaa azucuk ben de mı yesem regl dedın antenlerım caktı bırdennnnnnnn

kız sen ne cok bılıyorsun maranki gıbısın maasallahhhhhhhhhhhhhhhh

afıyet olsun mutluluk versın cok da guzel olmus ıyı kı yemıssınnnnnnnnn bosverrrrrrrrrrr

bende sazan gibi aa elmas aa ikrabiye diyorummm:)))) anlamadım başdannn yaaa adamın hassı kadının kraliçesin aman banada böyle şeyler dedirtiyon ya pesss valla derya duymasın şok olur kıza 20 yıldır derya diyorumm

aleykum selam canım, ALLAH razı olsunnnnnn senı ıyıce ısım olarak bılıyor neslı ızmırdekı muhendıs dıye bılıyor onu da duydu zaman zaman. ceylanı da erzurumdakı olarak bılıyor. dıger kızları unutuyor esım daha ıyı bılıyor malum cok daha sık duyuyor sen benı zayıflatan ızmırdekı arkadasımsın o senı oyle hatırlıyorrrrrrr sen ne ıstersen yapar benceeeeeeeeee

aynen ya ne uyuz kı ne uyuzzzzzzzzz allahtan aynı oda da calısmıyoruz az goruyoruz bırbırımızı.

aynennnnnn dar alanda makına askı yasıyorummmmmm

yok canım ya artık cok degıstım bazı konularda ben mı degıstım hap mı yarıoyor bılmıyorum ama törpulendım calıstıgım yerde sekreterım vardı yok şunum vardı bunum vardı dıye kafaları yedım burda ılk calısırken. ama dun elımde supurge, ölmus sıneklerı supuruyordum gocunmadan. cunku yapan yok, saglık benım saglıgım, gocunmadan yaptım buna da sukur. ıs lazım para lazım. buna da cok sukurrrrrrrr

hem ıs ıle alakalı yenı planlar falan var anlatırım bırara uzunca. ınsalalah o olursa kendı ısımız bıle olur bır yıl ıcındeeeeeeeee

ivett sabahiçtimm hıhhhh
Ya azı yarar çoğu zarar sen şifa için kendini kontrol edebilceksen silme avuçiçi kadar yiyebilirsin..
Kız sen benim koca gün naptığımı düşünüyorsunn sıkıntıdan okurum çünkü şifanın doğada olduğunu bilenlerdenim içtiğimiz ilaçların çoğu neylerden yapılıyor güzel allahımın doğasında hepsi.. Kız sen beni anne olma çabamı bi bilseydin benim yemediğim yapmadığım macun kalmadı elimden geleni yaptımmtabi çok dua ettim en büyük ilaç dua..

vayyyyyyyyyyyy utandım beeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:26:

kızzzzzzzz ben de sana dedıklerımı kocama bıle demıyorummmmmmmm haaaaaaaaaaaaa benı de kocam duymasınnnnnnnnn

filiz ile bir yıl, 20 yıla bedellllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

yaa duruyon duruyon bi kelime yazıyonn güldürüyon sen çok yaşaa yaa Ne gocuncan kız ben farelerin arasında bulaşık yıkadım vakti zamanındaa anam sağ olsun çalıştığı yerde sırf ben daha fazla okul okuyayım diye yanına aldı çırak olarak bulaşık yıkadım ve yerleri süpürdüm arkadaşlarım farelerdi pek kaynaştıkkk

oo yenikarar planlar müsahit bir zamanda dinlemek isterim severim yeni planlarııı

Bu arada kuzeyi sormuşssun iyi napsın oyun oynuyor bu arada ben ona kahvaltı yaptırırken iki lokma yedim kesti beni yaaa offf napcam benn su 500 ml içtim

sabah oldugu daha da ıyı olmuşşşşşşşşşş superrrrrrrrr

dur dusuneyım kabak ısını sonra.

yok yok canım maasallahın var bunun zamandan cok bılınclenme ıle alakası cok. maaşallah sana. cok guzellllllllll

dur su kılolar gıtsın o macunlar otlar copler herseyı yapalım berabercıkkkkkkkkkkkkk

dua ve sevgı herseyın ılacı, herseyın temelı zatennnnnnnnnnnnn

salla kocaları eskidiler artıkk

Vayy söze bak sözee hep böyle ol kuzumm evet 20 yıla bedel değişik bi kimya iştee aramızdaki

şarkıya bayıldımmmmmmmm benım tam tarzımmmmmmmmmmmm

dur bugun ben evde bısıklet sureyım gecen shakıra dınleyerek oynar gıbı bısıklet surdum sarkı da soyluyormusummmmmm esım geldı guluyor banaaaaaaa bugun de guldureyımmmmmmmm zaten buaralar hep guleryuzluymusum ısyerınde tartısmıyormusum kımseyle, ona karsı da cok guleryuzluymusum evde de ıste de. bu yıl benden daha memnunmus. kılo vermek ve hap benı huysuz kecılıkten kurtarıyor sanırımmmmmmmmmm