2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

ben kesin evlenince kilo alırım emrah tam bir etçi ve börekçi sebze hiç yemiyomuş düşün yanii e daha ilk günden de yemekleri ayıramayacagıma göre şimdiden bolca kilo vereyim, evlendikten sonrasına o zman bakarım artkk

sen ne zamn musait olursan resmi o zamn koy canım, bikaç gün daha merak edebilriimm

menumu dun aksam yazmıstım canım, bugunku menumu de bırazdan yazacam
heeeeeeee sen yumurtluyorsun catır catırrrrrrrrrr

dün yazdıysan yrum yapmışımdıor sanırımm yapmadıysam da demek ki gözüme cıss bişey gelmemişşşş

Kızlar geçmişe hızlıca baktım muhabbet tavan yapmış yine gündüz herkes gelmiş bakmış falan.Yalnız meünler sporlar olayyyy yani.Ne güzel öyle nesli ve duyguda öyle sporları görmek çok mutlu etti beni.Menülerinizde çok güzel herkes çok bilinçlendir artık helal olsun ne diyeyim.Neslican kalori hesabını yazmış saolsun teşekkür ederim.Çok iyi canım.Sizden yeniden menü görmek güzzelllll :) Filizcik de sporunu detaylı yazmış ohhh şöyle yaa menüsüde pek keyfiliydi hoşuma gitti.Pınarda sısınmaya başladı arada kaçamakları var ama artık telafi edeceğine inanıyorum.Bizim topiğin bu haftaki başarılı kızları cemrem ve nurdan tam gaz devam ediyorlar.Ayyy ne süperizzz :) Kızlar ben bu ara çok yoğunum gerek iş gerek ev gerekse dersler aktif olmaya çalışıyorum ama inanın en üst seviyede ancak bukadar vakit ayırabiliyorum.Şu saatten sonra ders çalışıp spor yapmam lazım.Artık filtre kahveler beni bekler.İştende en geç 6 da çıkmış oluyorum ama niye vaktim kalmıyor anlamıyorum.Evdede ufaktan iş görmeye başladım.Belki ondandır.Bu ara herşeye yetişeyim derken hiçbişeye yetişememe gibi bir sorunum var.Amaaannn yaaa herkes mutlu huzurlu sağlıklı olsun bunlarıda atlatırız.

Bana ne güzel şarkılar gönderiyosunuz hep gönderin çok severim bana kalsa biliyorsunuz ne dinlediğimi

Ayrıca zeynep su bebek nedir öyle yaaa öldüm bittim yanına gidip sıkıcaaaa öpmek istedim hemde nasıl istedim.Rabbim anasına babasına bağışlasın ve kaderler ve şans nasip etsin inşallah.

Birde etekli fotoğrafıma yaptığnız yorumlar için çok teşekkür ederim beğenmenize sevindim çünkü sizin fikriniz çok önemliydi gerçekten.işyerindede resmen olay olmuş etek giymem perşemde tekrar giycem

sağ ol canım umarım bende severim birgün zavallı adamcağızım benim yüzümden yiyemiyor doya doya kayınvalide sağ olsun yetişiyor imdadımıza bizimşu aktif fy'da çoban kavurma yapıyorum ama çeşit olsunistiyorum en kısa sürede denicem kolay vakit almayan birşeymiş

nerde cinlik orda duygu :)))
renk seçimine bayıldım vaktim olduğunda bende bi kaç resim eklemek isterimsenin için

ben3.resmi beğendim bence altı şifon uçuş uçuş bi elbise tercih et renk zaten güzel tek sevmediğim 3 noktada ayrıntı olması tona ton olsa yine olur ama renk 3 noktada olunca fazla abartı oluyor tabi bu benim zevkime göre

çookkk sevinirim canıımm hepinizden fikir almayı çok isterim hatta

ben kabarık bi model istemiyorum nişan için, gerçi düğün içinde çok kabarık istemiyorum da daha düz daha sade bi nişanlı olmak istiyorum hatta ben emrahın benmle aynı renk kravat takmasını da istemiyorm öle garip isteklerim var renk olarak da bu renkler daha hoş olur giibi geliyo, ama daha hiç bi kıyafet denemedm tabi o ayrı mesele

helal olsun o kadar yoğunsun aman boşver yatayım demiyorsun valla ideolumsun ben olsam yapmam herhalde :))))sana derslerinde zihinaçıklığı diliyorum işlerinde kolaylıklar diliyorum yüzünde kocaman gülümseme diliyorum ALLAH dan huzur mutluluk diliyorum ve kocaman öpüyorummm

hee o taşlı detayları bende istemem canım, model olarak sadece begenip baktıklarım bunlar, o da çok araştırmadan aslında yoksa taş boncuk isteserm milyonlarca model var sade bulmak çok zor

bende rengi sevdim emrah dekolteyi sıkıntı edermi askılı straplez tek omuz falan bunlar kapalı da

kuzum emrah straplez istemiyo bitek onun dışında ne istersen arkandayım dedi de ben de çok açık giyinemiyorm aslında. özellikle söz konusu adapazarı olunca bide ben straplez giyemem göğüslerim küçük düşüverir mazallahh nişanda düğünde falan

esracanıımmmm, benm enerjimde senin olsun inşallaahhh

ayrıca bu kadar yoğunlukta spor yapacaksın ya kendimden utandım resmen şuann

bende rengi sevdim emrah dekolteyi sıkıntı edermi askılı straplez tek omuz falan bunlar kapalı da

canım ortadaki modelde rahat edemezsin altı mutlaka uçuş uçuş olsun ben böyle modeller yolayınca bi engel var sandım iyi oldu öğrendiğim ona göre modeller bakarım bnim fikrim gerek gelinlik gerek nişanlıkda masum açıklıkda olmalı dekolte olmadan şık olmak bence daha elegant

gelinlikde nasıl terih etceksen nişanlıkda başka modellertercih etmeye bak

Menüm

sabah
bir yumurtadan menemen
roka
iki dilim kepek ekmek
2 çatal peynir

ara
bir bardak yeşilçay
bir kuru kayısı

öğlen
fırında tavuk bir porsiyon
5 dilim elma patates
bolca çoban salata
2 kaşık yoğurt

ara

bardal yeşilçay
bir nescafe 2 si bir arada
bir kuru kayısı

akşam
içine çiğden ıspanak ve lahana koyup sadece yeşilliklerden salata yaptım bir bageti parçalayıp içine attık biraz nar ekşisi liom koyup yedim.

ara
süt içiçem tarçınlı ve bir şekerli

spor uyumadan ne yaparım bilmem o yüzden yazmıyayım toplamda 1200 kcal almışım bu ara bol bol çiğ beyaz lahana yiyorum yararı zararı nedir bilmiyorum ayrıca kızlar sizce nem plates yapayım mı ?

esracanıımmmm, benm enerjimde senin olsun inşallaahhh

ayrıca bu kadar yoğunlukta spor yapacaksın ya kendimden utandım resmen şuann

saolun kızlarr valla ben uykusuzluğa dayanıklıyım sabahlarım gözlerim şiş olmasa daha çok sevinirdim

canım dekolte derken böyle açıklık değilde hani askılı yan omuz falaz çok şık modeller oluyor straplez giyinemiyorsun yaa yada dantel detayınıda düşünebilirsin bak bende gördüğümde eklicem yada ekliyemezsem hani kişilerin fotosu oluyor sana whatsuptan atarım foto paylaşabildiklerimide burdan en azından rengimiz belli modelide buluruz nasılsa

gelinlik kabarık olmasın derken bu kadar da düz istemem canım, tüllerle kabartılabilir belki, tarlatanı sevmiyorm pek ben gelinlik modeli de koyarm isterseniz

dekolte hem verecek çok fazla bişeyim yok, hem de o kadar insan olcak rahat edemem gibi geliyo, o yuzdne pek düşünmedm ama deneyince ne begenirim çok da bilemiyorm aslında. ama straplez asla giyemem sanırım

hadi aslanlarrr başarılar dilerimmm YER GÖK CİMBOMBOMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

yavrum benm beeee ne güzel olmuş gününn

askılı olabilir canım tabi ki, ama tek omuz hiç düşünmedm nedense :44: dantel detayını gelinlik için istiyorum daha çok ya dantel yada tül çok güzel gelinlikler oluyor, ama nişan içinde neden olmasın, merakla beklkiyorm resmlerini

ayy aferim sana bende hiç sevmem hanişu ince kravatlar var onlardan sade tercih etsin müstakbel eşin..
Ayy kabarık modelleri hiç sevmem nişanda, düğün başkada bendekuyruklu balık bi elbise giydim kına gecemde

canım menün şahane aslında görmezden gelebilirim amaben 2'1 aradaları kimseye önermiyorum içine sen yarım yağlı süt eklesen şahane olur nun dışında harikasın
bu arada pilatesi çin uzmanbirine danış ama benim fikrim 7li rakamları görmeye bak çünkü vucud ağırlığını kontrol etmen gereken bi spor yanlış hareketle özellikle belini incilte bilirsin allah korsun

onun kendi hayalleri var ya nişan için damatlık için falan ben pek karışamıyorum ama aynı renk taktırmam dedim tamam dedi en aızndan onda anlaştık, ince kravatı da zamanla sölerim benm yelekler çok hoşuma gidiyo bide yaa, gerçi benmki göbekli yelek nasıl olur bilemeyecem amaa

kına gecesi bizim köyde ananemlern bahçede olacak, 4 dönül alabildigine yeşillik ve ağaç abiye giymem heralde, ama kısa bi elbise giymek istiyorum, etekleri uçuş uçuş olabilir belki ama toprakta sıkıntı olmasın die kısa olsun, bide babet giyecemm

Kızlar benim internet bi acayip, ara ara gidiyor kendiliğinden. Esracım kolay gelsin canım, yoğunsun bu aralar, dikkat et kendine. Meyve falan da tüketmeye çalış. Aldığın kalori bence az, naçizane önerim biraz artır, şimdiden bu kadar kalori alırsan kilo verdikçe işin çok zorlaşır.
Nurdancım ben Duygucuğuma aynen katılıyorum kıyafet konusunda. Mavi sever biri olarak rengi çok beğendim Duygunun moda, kıyafetler ve kombinler konusunda çok doğal bir yeteneği var, mümkün olduğunca faydalan derim bilgilerinden
Ben sütümü de kaynattım, içip hafif yatma moduna geçeceğim. Hepinize iyi geceler diliyorum kızlar