- 18 Aralık 2008
- 59
- 2
- 296
- 40
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #18.481
aaaa herşey sırf senin değil ikinizegöre olcak unutma oda ilkkez damat oluyor ve fikrini sevdim dış mekan işini ama yemkli düğünü sevmiyorum bana fuzuli geliyor o paraya balayında harcamayı tercih ederim tabi tercih meselesi..
hahah adamın yüreğini indirmişssin demek dost hayatı dedin güldürdün beni o aniçin hayal ettim sizi:))))))
bu arada boyozu bencehiç bilme bilirsen diyetine ciddi darbe gelir o bir minik yuvarlak boyozda 700 küsür kalori var veasla bi boyozla tatmin olmazsın neyse pınar bir lokma yemeyi iyi başarmış ben mümkün olduğu sürece ortamından bile geçmiyorum yoksaa kötü son olcakk..
kahvaltı dediğin gibi az çünkü neyle karşılascağımı bilmediğim için yok birde erken gittim oraya öyle herşeye itiraz etsem kırılırdı sonuçda emek var bende hiç yememekden iyidir diye neslimin de dediğigibi sırf metabolizmam çalışssın diye az kahvaltı yaptım
açıkçası hala daha midem dolu o yüzden yine metabolizmam için bir büyük bardak ayran içtim zaten pastayla kalori miktarımı doldurmuşumdur gereksiz kalori aldım yeterince daha fazlasına gerek yok diye ayran içtim
sultancım hoşgeldin ve iyi gecelerrr
bebeiş nasıl hissetmeye başladın mı artkmide bulantıların da azalmıştır artk inşallah
valla canm şuan için annem çeyiz telaşında bende kıyafet, daha net bi tarih yok ama biz baya uçtuk sanırımsonradan sıkışmamak için biraz biraz başladık, ben tez canlıyım da biraz söz nişan olduktan sonra 2 3 ayda hallolsun herşey derdindeyim
oyy çoğunluguyla 3. elbiseyi, listenin başına oturtttummm
hosgeldın canımmmmmmm
bebıs nasıl ? dıger kuzuların nasıl ? bulantılar ne durumda ?
hoşgeldin cnm nasıslın hamilelik nasıl gidiyo
ben iim evet diietisyen bana yaradı aç kalmadan akşam 8 den sonra tatlı isteyip aacıkmadan geçiyo günlerim bakalım hafatya neler olacak kilolar da..kendine ii bak bende seni öpüyorum.....
Hoşbulduk canım bebişi hissetmiyorum daha 4. aydan sonra anca hissederim. Karnım büyümeye başladı ilk hissetme böyle başlıyor.:112: Annelerin derdi çeyiz oluyor bir telaş ki, sorma çeyizler çıkar yıkanır ütülenir eksikler kontrol edilirEn
doğrusu canım aranın uzun olmaması taraftarıyım birbirinizi yeterince tanıyorsanız uzatmanın anlamı yok aileler arasında
anlaşmazlıklar çıkabiliyor.
tultanımmm canım özlettin kendini nasılsınız bakayım bebikomla nedense içimden erkek geçtii ALLAH hayırlısın versin inşallah.
ev konusu inşallah hayırlı olur beklemedeyiz şuan bir takım sorunlar çıktı. seni daha çok aramızda görelim yaaa
ayyy göbüş büyüyomuş ne güzel valla, Allah size ve çocuklarınıza hep saglık versin
annem bişeyler yapıyo valla çoğunu sormuyo bile ben kızınca da sen anlamazsın dioen son dante lsalon takımından bahsediyodu napacaksam ben onu
bende uzatmak istemiyorum aslında inşallah da uzamayacak da bakalım nasip
Aminn canım hepimize versin. Senin de gönlüne göre versin incitmesin Rabbim.
Salon, yatak odası, mutfak derken her yer dantel oluyor benim yatak örtüm bile danteldi.Ben de çok söyledim ama
boşuna yaptı yoruldu şimdi çoğu bohça içinde bekliyor. Bazılarını kullanmaya kıyamıyorum. Kızıma veririm diye düşünüyorum anneannesinden hatıra olurAyy annemi özlemişim bennn içime dokundu şimdi yazdıklarımm
hatırlattıgım için çok özür dilerim canım
Merhaba kızlar, Duygucum görümce bombardımanını çok iyi atlatmışsın valla tebrik ederim, faceden de gördüm ikramları içim gitti vallasenin görümce fena hamarat Afiyet olsun canım, bence gayet dozunda yemişsin. Akşam bence bir çorba da içebilirdin ama fazla gelmiş sanırım sana, eee kg düştükçe az yemek te yetiyor galiba. Darısı başıma
Tultancım hoşgeldin canım, ara ara gel yaa özlüyoruz seni. Karnın büyümeye başlamış, hayırlısıyla, sağlıkla kucağına alasın bebeğini inşallah, benim içimden kız diye geçti, cinsiyeti belli olunca paylaş bizimle.
Nurdanım düğün kına nişan hazırlıkları içinde, kolay gelsin diyorum canım. Valla bende nişan mişan yoktu, kına da istemedim ama yine de çok yorucuydu, seni düşünemiyorum bileama bunlar tatlı telaşlar herşey gönlünce olsun. Benim Denizlide düğün oldu, aslında kına gecesi olması gereken zamanda düğün oldu yani, kendimiz uydurduk bol oynamalı oldu, gelinlik giymiştim ben, yemekli falan değildi, bolca çerez ve meşrubat vardı Sonra da Balıkesirde kokteyl oldu, onda da gelinlik giymiştim, tek giysiyle halloldu yani benim Ben de sade bir gelinlik almak istemiştim ve çok zorlanmıştım açıkçası, düğünden birkaç ay önce Almanyaya gitmiştik, oradan beğenip almıştım ben, tarlatan marlatan da yoktu, istediğim tarzdaydı. Annemin ördüğü bir de şal kullanmıştım.
Filiz girmemiş akşam, nasıl oldu acaba? Benim gece öksürük oluyor, süt içiyorum o iyi geliyor.
Günümü toparlayayım;
Sabah:
- 1 dilim çok tahıllı ekmek
- 1 kk beyaz peynir
- 1 haşlanmış yumurta
- 5 zeytin (az tuzlu)
- 1 ceviz
- 1 avuç maydanoz
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe
Öğle:
- 1 tabak ton balıklı makarna
Ara:
- 1 fincan sade neskafe
Ara:
- 1 elma
- 1 mandalina
Akşam:
- 1 kase brokoli çorbası
- Yarım tabak menemenin yumurta yerine etlisi (Bol domates, biber, soğan, sarımsak ve minik doğranmış et)
- 2 kaşık şehriyeli bulgur pilavı
Ara:
- 1 armut
Ara:
- 1 bardak yarım yağlı süt (içinde 1 tatlı kaşığı bal)
Su tüketimim 2.5 litreye yakın. Bugün spor yok. Benim hala regl tam bitmedi gibi, anlamadım niye uzadı, karnımda da şişlik ve ağrı devam ediyor maalesef. Yarın geçer inşallah.
Bu arada bugün toplam 1430 kalori almışım.
Merhaba kızlar, Duygucum görümce bombardımanını çok iyi atlatmışsın valla tebrik ederim, faceden de gördüm ikramları içim gitti vallasenin görümce fena hamarat Afiyet olsun canım, bence gayet dozunda yemişsin. Akşam bence bir çorba da içebilirdin ama fazla gelmiş sanırım sana, eee kg düştükçe az yemek te yetiyor galiba. Darısı başıma
Tultancım hoşgeldin canım, ara ara gel yaa özlüyoruz seni. Karnın büyümeye başlamış, hayırlısıyla, sağlıkla kucağına alasın bebeğini inşallah, benim içimden kız diye geçti, cinsiyeti belli olunca paylaş bizimle.
Nurdanım düğün kına nişan hazırlıkları içinde, kolay gelsin diyorum canım. Valla bende nişan mişan yoktu, kına da istemedim ama yine de çok yorucuydu, seni düşünemiyorum bileama bunlar tatlı telaşlar herşey gönlünce olsun. Benim Denizlide düğün oldu, aslında kına gecesi olması gereken zamanda düğün oldu yani, kendimiz uydurduk bol oynamalı oldu, gelinlik giymiştim ben, yemekli falan değildi, bolca çerez ve meşrubat vardı Sonra da Balıkesirde kokteyl oldu, onda da gelinlik giymiştim, tek giysiyle halloldu yani benim Ben de sade bir gelinlik almak istemiştim ve çok zorlanmıştım açıkçası, düğünden birkaç ay önce Almanyaya gitmiştik, oradan beğenip almıştım ben, tarlatan marlatan da yoktu, istediğim tarzdaydı. Annemin ördüğü bir de şal kullanmıştım.
Filiz girmemiş akşam, nasıl oldu acaba? Benim gece öksürük oluyor, süt içiyorum o iyi geliyor.
vay vay vay kusuzsuz bi menü dengeli, sağlıklı ,kararında, her çeşitten var valla bravo nesli menülerinde beni en çok mutlu eden akşam yemekden sonra yediğin kaçamakların artık olmaması ne güzel meyva yemişssin, zaten seni o kaçamaklar yakıyordu tekrar tebriklerGünümü toparlayayım;
Sabah:
- 1 kk beyaz peynir
- 1 haşlanmış yumurta
- 5 zeytin (az tuzlu)
- 1 ceviz
- 1 avuç maydanoz
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe
Öğle:
- 1 tabak ton balıklı makarna
Ara:
- 1 fincan sade neskafe
Ara:
- 1 elma
- 1 mandalina
Akşam:
- 1 kase brokoli çorbası
- Yarım tabak menemenin yumurta yerine etlisi (Bol domates, biber, soğan, sarımsak ve minik doğranmış et)
- 2 kaşık şehriyeli bulgur pilavı
Ara:
- 1 armut
Ara:
- 1 bardak yarım yağlı süt (içinde 1 tatlı kaşığı bal)
Su tüketimim 2.5 litreye yakın. Bugün spor yok. Benim hala regl tam bitmedi gibi, anlamadım niye uzadı, karnımda da şişlik ve ağrı devam ediyor maalesef. Yarın geçer inşallah.
Bu arada bugün toplam 1430 kalori almışım.
günaydınnnnnnnnn yağışlı bir izmir sabahından hayırlı ,sağlıklı, güzel bir gün bizim olsun.. hava tam tarhana çorbası içme üstüne kahve ile film izleme havası vaktim olursa film izlerim bugün, film demişken esram evdeki düşmanı izle harika bi gerilim yine sonuna çok şaşırcan..
bugün açılışı ben yaptım horozum bugün yok msj attım inş hemen döner umarım yoğunlukdan girmemiştir umarım hastalığı ilerlememiştir.
bugün pazara gitme günü erkenden gideyim yağmur yokken bol meyva almakistiyorum, canım büyük bir kasede meyva salatası çekti..
kimse yokken gideyim kahvaltımı yapayımmm bari..
Hoşbulduk canım bebişi hissetmiyorum daha 4. aydan sonra anca hissederim. Karnım büyümeye başladı ilk hissetme böyle başlıyor.:112: Annelerin derdi çeyiz oluyor bir telaş ki, sorma çeyizler çıkar yıkanır ütülenir eksikler kontrol edilirEn
doğrusu canım aranın uzun olmaması taraftarıyım birbirinizi yeterince tanıyorsanız uzatmanın anlamı yok aileler arasında
anlaşmazlıklar çıkabiliyor.
Hoşbulduk canım bulantılar devam ama çıkartmıyorum günde 1 kere falan oluyor. Midem çok ağrıyor bu aralar. Bebişde
kendini belli etmeye başladı. Kuzular iyi ablamız okulda ufaklıkla biz evdeyiz havalar soğumaya başladı sıkılıyoruz:85:
BU halime şükürler olsun canım bazen yapamasamda yemeklerimi pişirebiliyorum artık. Seni adına çok sevindim iyi ki
gitmişsin mutlaka farkını görürsün. Doğumdan sonra bende gidicem allah izin verirse aranıza dönmek için sabırsızlanıyorum.
Günaydın kızlar, yağmurlu ve çok güzel bir sabah var İzmirde, ben yağmuru çok seviyorum yaaaÖksürüğüm dün gece çok daha azdı, ballı süt epey işe yaradı galiba. Geçmiş olsun diyen arkadaşlara çooook teşekkür ederim. Nurdancım grip için gitmiştim doktora, ilaç ve rapor vermişti, paso yatmıştım ben de Benim gribin süründürmesi normal, ayakta olayım da en azından, öksürük te geçer nasılsa. Duygucum önerin için teşekkür ederim canım, ben kendimi çorapla yatmış düşünemiyorum ama ilerlerse denerim.
Geleyim gelinlikle ilgili sorulara, hafif kabarıktı, kumaştan dolayı ve oluşturdukları katlardan dolayı. İpek taftaydı kumaşı, göğüs kısmı ve sırt kısmında minik boncuk işlemeler vardı. Fotoğraf eklerim ama biz profesyonel fotoğraf ta çektirmemiştik, arkadaşımızın iyi bir makineyle çektiği fotoğraflar var ama onlarda da çok belli değil gelinlik. Yine de bir bakayım, bulursam akşam eklerim. Çok sadeydi benim, kuaföre falan da gitmemiştim, saçıma bir taç takıp çıkmıştım, makyajım da yok gibiydi, kendim yapmıştım hafifçe.
gunaydın canımmmmmmmmm
ege bol yagıslı olacakmıs haberlerde oyle dıyordu ıkı gundur bızım de kapalı. gıttı artık bahardan kalma gıbı guzel guneslı havalar.
senın gunune ımrendımmmm bugun hıc gelesım yoktu zaten ıse. hava kapalı ben hasta tam fılm kahve keyfı yapma gunu modundayım
horozun geldıııııııı bır aksam erken uyudu %50 ıyılestı bıleeeeeeeeetaş gıbı hatunum maasallah ılac bıle almıyorummmmmm
ben de ıstıyorum meyve salatasıııııııııııııııııııııııı
Günaydın kızlar, yağmurlu ve çok güzel bir sabah var İzmirde, ben yağmuru çok seviyorum yaaaÖksürüğüm dün gece çok daha azdı, ballı süt epey işe yaradı galiba. Geçmiş olsun diyen arkadaşlara çooook teşekkür ederim. Nurdancım grip için gitmiştim doktora, ilaç ve rapor vermişti, paso yatmıştım ben de Benim gribin süründürmesi normal, ayakta olayım da en azından, öksürük te geçer nasılsa. Duygucum önerin için teşekkür ederim canım, ben kendimi çorapla yatmış düşünemiyorum ama ilerlerse denerim.
Geleyim gelinlikle ilgili sorulara, hafif kabarıktı, kumaştan dolayı ve oluşturdukları katlardan dolayı. İpek taftaydı kumaşı, göğüs kısmı ve sırt kısmında minik boncuk işlemeler vardı. Fotoğraf eklerim ama biz profesyonel fotoğraf ta çektirmemiştik, arkadaşımızın iyi bir makineyle çektiği fotoğraflar var ama onlarda da çok belli değil gelinlik. Yine de bir bakayım, bulursam akşam eklerim. Çok sadeydi benim, kuaföre falan da gitmemiştim, saçıma bir taç takıp çıkmıştım, makyajım da yok gibiydi, kendim yapmıştım hafifçe.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?