2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

emrahın benden çok hayali var zaten düğün konusunda ben sade nikahla bile geçirebilirdim ama o illa düğün istiyo, hatta sahneye çıkış şarkımızı bile o seçti, benm hayalim hep bu şarkıydı die ben çok ekstrem şeylerde mudahele ediyorum aslında, mesela gelin arabasını mini cooper kiralamak igbi garip bir hayale kapıldı durdurdum falan yemekliyi de uzaktan gelecek olan insanlar varmış ailelerimiz yemekle uğraşmasınlarmış, bende ne istiyosan yap bence fuzuli boşuna masraf dedim ama para onlardan çıkacak öle olunca o konuda fazla mudaheşe edemiyorum. ama masrafla ilgili herangi bi sıkıntı yaşarsak ilk işim yemegi iptal ettirmek gerçi ben kuru pastalı düğünleri de sevmiyorum, ama alternatif bulamayınca mecbur kabul ediyorum sölenenleri, yemekli olamayacak kuru pastalı olmyacak ne li olacak bu düğün

sorma valla duyguş oğlanın kalbine indirdim resmen dost hayatı die şoka girdi ne varki ya küçük bi evimiz olur akşam iş çıkışları 1 2 saat uğrarız sonra evlere dağılırız süper olmaz mı diyorum bön bön bakıyooo neyse ki sonradan inandırdım şaka olduguna ama baya eğlendim o arada

boyozu ben hiç merak da etmiyim o zman denemiym de aklıma bile getirmeyim hatta bir tanesinde 700 kalori ve bi tane kesmez diyosun ha 2 tane yesen bütün bigün başka bişey yememen gerekecek yani vay bee çok şaşırdımm ne varki içinde onun :44:

iyi yapmışsın duygucum o zman akşam yemegi yememekle tokluk hissediyoken yemege gerek de yok zaten, hallede3rsin sen

Hoşbulduk canım bebişi hissetmiyorum daha 4. aydan sonra anca hissederim. Karnım büyümeye başladı ilk hissetme böyle başlıyor.:112: Annelerin derdi çeyiz oluyor bir telaş ki, sorma çeyizler çıkar yıkanır ütülenir eksikler kontrol edilir En

doğrusu canım aranın uzun olmaması taraftarıyım birbirinizi yeterince tanıyorsanız uzatmanın anlamı yok aileler arasında

anlaşmazlıklar çıkabiliyor.

hosgeldın canımmmmmmm

bebıs nasıl ? dıger kuzuların nasıl ? bulantılar ne durumda ?

Hoşbulduk canım bulantılar devam ama çıkartmıyorum günde 1 kere falan oluyor. Midem çok ağrıyor bu aralar. Bebişde

kendini belli etmeye başladı. Kuzular iyi ablamız okulda ufaklıkla biz evdeyiz havalar soğumaya başladı sıkılıyoruz:85:

BU halime şükürler olsun canım bazen yapamasamda yemeklerimi pişirebiliyorum artık. Seni adına çok sevindim iyi ki

gitmişsin mutlaka farkını görürsün. Doğumdan sonra bende gidicem allah izin verirse aranıza dönmek için sabırsızlanıyorum.

ayyy göbüş büyüyomuş ne güzel valla, Allah size ve çocuklarınıza hep saglık versin

annem bişeyler yapıyo valla çoğunu sormuyo bile ben kızınca da sen anlamazsın dio en son dante lsalon takımından bahsediyodu napacaksam ben onu

bende uzatmak istemiyorum aslında inşallah da uzamayacak da bakalım nasip

Aminn canım bende ilk zamanlar içimden kız geçiyordu ama şimdi erkek mi acaba diye düşünmüyor değilim. Sağlıklı olsunda

kız olsun istiyorum.

hmm sorunlar en kısa zamanda çözülür inşallahhh fırsat buldukça aranızdayım canım

Aminn canım hepimize versin. Senin de gönlüne göre versin incitmesin Rabbim.

Salon, yatak odası, mutfak derken her yer dantel oluyor benim yatak örtüm bile danteldi. Ben de çok söyledim ama

boşuna yaptı yoruldu şimdi çoğu bohça içinde bekliyor. Bazılarını kullanmaya kıyamıyorum. Kızıma veririm diye düşünüyorum anneannesinden hatıra olur Ayy annemi özlemişim bennn içime dokundu şimdi yazdıklarımm

hatırlattıgım için çok özür dilerim canım

Merhaba kızlar, Duygucum görümce bombardımanını çok iyi atlatmışsın valla tebrik ederim, faceden de gördüm ikramları içim gitti valla senin görümce fena hamarat Afiyet olsun canım, bence gayet dozunda yemişsin. Akşam bence bir çorba da içebilirdin ama fazla gelmiş sanırım sana, eee kg düştükçe az yemek te yetiyor galiba. Darısı başıma
Tultancım hoşgeldin canım, ara ara gel yaa özlüyoruz seni. Karnın büyümeye başlamış, hayırlısıyla, sağlıkla kucağına alasın bebeğini inşallah, benim içimden kız diye geçti, cinsiyeti belli olunca paylaş bizimle.
Nurdanım düğün kına nişan hazırlıkları içinde, kolay gelsin diyorum canım. Valla bende nişan mişan yoktu, kına da istemedim ama yine de çok yorucuydu, seni düşünemiyorum bile ama bunlar tatlı telaşlar herşey gönlünce olsun. Benim Denizlide düğün oldu, aslında kına gecesi olması gereken zamanda düğün oldu yani, kendimiz uydurduk bol oynamalı oldu, gelinlik giymiştim ben, yemekli falan değildi, bolca çerez ve meşrubat vardı Sonra da Balıkesirde kokteyl oldu, onda da gelinlik giymiştim, tek giysiyle halloldu yani benim Ben de sade bir gelinlik almak istemiştim ve çok zorlanmıştım açıkçası, düğünden birkaç ay önce Almanyaya gitmiştik, oradan beğenip almıştım ben, tarlatan marlatan da yoktu, istediğim tarzdaydı. Annemin ördüğü bir de şal kullanmıştım.
Filiz girmemiş akşam, nasıl oldu acaba? Benim gece öksürük oluyor, süt içiyorum o iyi geliyor.

Günümü toparlayayım;

Sabah:
- 1 dilim çok tahıllı ekmek
- 1 kk beyaz peynir
- 1 haşlanmış yumurta
- 5 zeytin (az tuzlu)
- 1 ceviz
- 1 avuç maydanoz
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe

Öğle:
- 1 tabak ton balıklı makarna

Ara:
- 1 fincan sade neskafe

Ara:
- 1 elma
- 1 mandalina

Akşam:
- 1 kase brokoli çorbası
- Yarım tabak menemenin yumurta yerine etlisi (Bol domates, biber, soğan, sarımsak ve minik doğranmış et)
- 2 kaşık şehriyeli bulgur pilavı
- 1 dilim çok tahıllı ekmek

Ara:
- 1 armut

Ara:
- 1 bardak yarım yağlı süt (içinde 1 tatlı kaşığı bal)

Su tüketimim 2.5 litreye yakın. Bugün spor yok. Benim hala regl tam bitmedi gibi, anlamadım niye uzadı, karnımda da şişlik ve ağrı devam ediyor maalesef. Yarın geçer inşallah.
Bu arada bugün toplam 1430 kalori almışım.

hoşgeldin neslicim, öksürüğün hala geçmemiş üzüldüm ya baya oldu sen hasta olalı, artık geçmesi gerekmiyo mu sanki :44: doktora gittin mi orayı tam hatırlamıyorum canım ama bi doktora git istersen, öksürük kalıcı olunca sıkıntılı durumlar olabiliyor, ihmal etme istersen

valla tam benm istedigim gibi olmuş senin düğünün ce düğün öncesi bana kalsa bende nişan istemiyorum ama annem heves ediyor, bizim torunlardan anne tarafında da baba tarafında da ilk evlenen ben olcam da inşalah ondan bütün heveslerini benm üzerimde deneyecekler sanırım düğünü de yemekli istemiyorum ama ona da emrah veto koyuyo, ben de karışmıyorum artk ne yapayım

gelinlik konusunda laf dinlemem ama, o benm istedigim gibi olacak tarlatansız derken hiç kabarıklık yada tül falan oyk muydu canım eteginde, etek kısmını çok merak ettim doğrusu gelinliğinini

valla neslicim kocaman bir alkış sana bugunku bütün öğünlerin tam ayarında olmuş kalorin de spor olmamasına ragmen tam ayarındao lmuş kocaman tebrik valla sanaa

neslişim öksürüğün geçmemesine üzüldüm ben biryerde okudum gerçi denemedim ne kadar doğru bilmiyorum ayaklara vikis sürüp çorap giyip yatma, dediğim gibi denemedim ama öksürüğü alıyormuş dendi devam ederse bi dene istersen tekrar geçmiş olsun..

evet yaa iyi atlattım bi pasta vardı, aslında onuda yarım yerdim ama pastanın kreması tiramusu kremasıydı bende tiramusaya bayılırım valla o niyetle yedim öyle krem şantı olsaydı yarımdan bile az yerdim içimi bayıyor ben kendi evimdede asla şantıden ganaj yapmam orjinal çikolata ve kremayla kendimhazırlarım yada krem ole ve erittiğim çikoltayla yaparım daha güzl olur... akşam değil çorba evde olsa soda içecektim o kadaryani ama aklıma siz geldiniz dedim metabolizma için bari ayran iç duyguş dedimm:))))

nesliiiiiiiiiiiii ben seni çok merak ettim peri kızı gibi olmuşssundur eminim zaten senin tarzında birini benkabarık gelinlikle hayal etmiyordum tarzına beğenen biri olarak resim çekme olasılığın beniçok mutluuuuuuuuuu eder

filizle akşam msj.laştık erkn yatcaktı netindede sorun vardı..kendinede iyi bakıyormuş zencefil bile tüketmiş inşallah iyidir bugünn..
vay vay vay kusuzsuz bi menü dengeli, sağlıklı ,kararında, her çeşitten var valla bravo nesli menülerinde beni en çok mutlu eden akşam yemekden sonra yediğin kaçamakların artık olmaması ne güzel meyva yemişssin, zaten seni o kaçamaklar yakıyordu tekrar tebrikler

Son düzenleme:
günaydınnnnnnnnn yağışlı bir izmir sabahından hayırlı ,sağlıklı, güzel bir gün bizim olsun.. hava tam tarhana çorbası içme üstüne kahve ile film izleme havası vaktim olursa film izlerim bugün, film demişken esram evdeki düşmanı izle harika bi gerilim yine sonuna çok şaşırcan..

bugün açılışı ben yaptım horozum bugün yok msj attım inş hemen döner umarım yoğunlukdan girmemiştir umarım hastalığı ilerlememiştir.

bugün pazara gitme günü erkenden gideyim yağmur yokken bol meyva almakistiyorum, canım büyük bir kasede meyva salatası çekti..

kimse yokken gideyim kahvaltımı yapayımmm bari..

Son düzenleme:
kızlar dün hazırlanırken esoş resim isterim dedi ,neyseki çıkmadan aklıma geldi resim çektim ekledimm

gunaydın canımmmmmmmmm

ege bol yagıslı olacakmıs haberlerde oyle dıyordu ıkı gundur bızım de kapalı. gıttı artık bahardan kalma gıbı guzel guneslı havalar.

senın gunune ımrendımmmm bugun hıc gelesım yoktu zaten ıse. hava kapalı ben hasta tam fılm kahve keyfı yapma gunu modundayım

horozun geldıııııııı bır aksam erken uyudu %50 ıyılestı bıleeeeeeeee taş gıbı hatunum maasallah ılac bıle almıyorummmmmm

ben de ıstıyorum meyve salatasıııııııııııııııııııııııı

Günaydın kızlar, yağmurlu ve çok güzel bir sabah var İzmirde, ben yağmuru çok seviyorum yaaa Öksürüğüm dün gece çok daha azdı, ballı süt epey işe yaradı galiba. Geçmiş olsun diyen arkadaşlara çooook teşekkür ederim. Nurdancım grip için gitmiştim doktora, ilaç ve rapor vermişti, paso yatmıştım ben de Benim gribin süründürmesi normal, ayakta olayım da en azından, öksürük te geçer nasılsa. Duygucum önerin için teşekkür ederim canım, ben kendimi çorapla yatmış düşünemiyorum ama ilerlerse denerim.
Geleyim gelinlikle ilgili sorulara, hafif kabarıktı, kumaştan dolayı ve oluşturdukları katlardan dolayı. İpek taftaydı kumaşı, göğüs kısmı ve sırt kısmında minik boncuk işlemeler vardı. Fotoğraf eklerim ama biz profesyonel fotoğraf ta çektirmemiştik, arkadaşımızın iyi bir makineyle çektiği fotoğraflar var ama onlarda da çok belli değil gelinlik. Yine de bir bakayım, bulursam akşam eklerim. Çok sadeydi benim, kuaföre falan da gitmemiştim, saçıma bir taç takıp çıkmıştım, makyajım da yok gibiydi, kendim yapmıştım hafifçe.

Dünkü menümü hem Duygu hem Nurdan beğenmiş, çok sevindim kızlar En çok ta Duyguşumun dediği gibi akşam atıştırmalarımın azalmasına memnun oluyorum, bunu alışkanlık yaparım inşallah

canım merhaba senın gecelerı zorluyor demek kı. bız grıbı tam atlatamadık bence. tam atlattım dıyordum ben 4-5 gun sonra tekrarladı. benım de ogleden sonra cok kotuydu bas agrısı falan, kafam 5 kılo geldı banaaaaaaaaa aksam da erkenden uyudum nasıl ıyı uyumusum ıyı geldı dınlenmek. bas agrım yok akıntım yok gıbı. burnum tıkalı sadece.

sen her konuda sadelıgı seven bırısın dugununde de oyle olmus. ben severım satafatı ama benım de esımın aılesının maddı ve sosyal durumunu dusunerek herseyın uygunu ve sadesıne gıtmeye calıstım onlar hıc bır acıdan zorda kalmasın dıye. ıcımde kalan sey de dugun salonunda nıkah kıydırmamak. ama dogum gunumde nıkahımız oldu enazından onu basardık. bır ıkı hafta sonra da dugunumuz oldu zaten. nıkahımız da esım, ben ve ıkı ıs arkadasımız oldu kımsecıkler yoktu malum aıleler baska yerde yasadıgı ıcın. bız nıkahtan sonra ıse donduk dusununnnnnnnn ızın alamamıstık

kınam cok guzel oldu sadece gece annem kaynanamlara kızıp benımle fena kapıstı aglaya aglaya uyudum delı damarı tutmustu yıne ısteeeeeee

canım hosgeldın dun baya mesajlastık gercı ama burda gorunce ayrı mutlu oluyorum cunku bızımle sohbet etmek sana ıyı gelıyor kafan dagılıyorrrrrr

buarada cınsıyetı dort gozle beklıyorum hele kı senın aşerme yıuyeceklerın karıstıgı ve aılede de ıkız gebelık olayı oldugu ıcın ıkız olacak mı olmayacak mı cok merak edıyorummmmmmmm

bu sabah yagmur var ıstanbuldaaaaaaaaaaaaaaaa aklıma bu sarkı geldı sız yagmurdan bahsedınceeeeeeeee

ben yagmur severım de huzunlenırım oyuzden herzaman da olmasınnnn hava ılık ve bıraz gunes oldu mu tam benım havam oluyor sıcak olmayacak soguk da olmayacak benım havam budur nese verır enerjı verır bana.

benım gelınlıgım bedenıme ve ortamıza uyacak sekılde oldu bu acıdan cok sanlı hıssedıyorum oyle luks bır sey degıldı ama bedenıme gore dıktırmıstık ustelık de kıralık. hem de aksaray da yaptırmıs olmak hem de bır hafta da yetıstırmek dusununce gayet basarılı oldu. dıs mekanda foto olayları daha okadar populer degıldı sımdı olsa kesınlıkle cektırırdım ben cok sevıyorummmmm

sen de resım ekle, ben de ekledım gelınnnnnn fılızıııııııı

canım oksurugun de azalmıs cok sevındım buna. hemencık bıtsın ınsaallah ne sınır sey ya hasta olmakkkkkkkkkk

günaydın hoşgeldinnn canım
gitti güzel güneş valla ben kendi şartlarımdan dolayı kışı sevmiyorum şuevden bi kurtulayım bak o zaman sevcem ama yinede gönlüm nisan mayıs haziranda yani baharı çok seviyorum yazı ikinci,son baharı üçüncü,kışı dördüncü :)))))

tüm kızlar toplaşsak giysek pijamaları elimizde kahve açmışız bi film ay ne güzel olurdu yaa:))) sende bu hayali hafta sonu yapp...

iyi olmana sevindim benden sana kocaman maşallahhhhh aman hastaolmasın kimsee..

günaydınnnn hoşgeldinn canım..
bende çorapla asla yatamam yaa..iyimişsin zatengerekde kalmadı ama yinede aklında kalsın..

yani seni başka türlü hayal etmek saçma olurdu zaten ne güzel aslında o kadar abartıyorlar ki hele saç makyajı tüm gelinler güzeldir ama iyielden çıkmayan bi gelin masumlukdan uzaklaşıyor abartı oluyor. bende sevmiyorum hele şuanki şartlar modeller o kadarkibar güzelki tekrar gelin olasım geliyor. seni şimdi daha çok merak ettimmsade ama çok güzel olmuşssundur..