- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #18.501
tamam canım bendegideyim saçlarımı düzleştireyim borda ojelerimi süreyim kaynanamdan aşa kalmamam lazım kadın acayip güzel size bugün bir resmini çekeyim
estafurullah anne oldunmu sen zaten en doğrusunu bilcen kalbin yönlendircek seni bizdearada birşeyler derizz ..
yağmurlu bir izmir sabahından hepinize günaydın hanımlar keyifli birgünolsun inşallahh..
dün mekik çektim karnım yanıyor hala daha tabi bu iyi işaret inş bugünde en kötü bölgesel hareketlerimi yapca aktiviteolarak biraz yürücemm neyse ben gideyim savaş için hazırlanayım ..
Bir günaydın da benden kızlar dün gece ders çalışıp uyudum .Ben umuyorum resmen perte çıkıyorumbugün günlerden terapi o yüzden saat bire kadar tüm işimi bitirmem lazım hepinizi öper sağlıklı eksili günler dilerimmm
günaydın hoşgeldinnn canım
gitti güzel güneş valla ben kendi şartlarımdan dolayı kışı sevmiyorum şuevden bi kurtulayım bak o zaman sevcem ama yinede gönlüm nisan mayıs haziranda yani baharı çok seviyorum yazı ikinci,son baharı üçüncü,kışı dördüncü :)))))
tüm kızlar toplaşsak giysek pijamaları elimizde kahve açmışız bi film ay ne güzel olurdu yaa:))) sende bu hayali hafta sonu yapp...
iyi olmana sevindim benden sana kocaman maşallahhhhh aman hastaolmasın kimsee..
günaydınnnn hoşgeldinn canım..
bende çorapla asla yatamam yaa..iyimişsin zatengerekde kalmadı ama yinede aklında kalsın..
yani seni başka türlü hayal etmek saçma olurdu zaten ne güzel aslında o kadar abartıyorlar ki hele saç makyajı tüm gelinler güzeldir ama iyielden çıkmayan bi gelin masumlukdan uzaklaşıyor abartı oluyor. bende sevmiyorum hele şuanki şartlar modeller o kadarkibar güzelki tekrar gelin olasım geliyor. seni şimdi daha çok merak ettimmsade ama çok güzel olmuşssundur..
gerçekden son günlerde gördüğüm en güzel menüydü tebriklerDünkü menümü hem Duygu hem Nurdan beğenmiş, çok sevindim kızlarEn çok ta Duyguşumun dediği gibi akşam atıştırmalarımın azalmasına memnun oluyorum, bunu alışkanlık yaparım inşallah
aslında bordo,vişne oje ve ruju severim ama senimi kırcam tamam senin için sürerim birgünkırmızı oje sursene bır gun. senın el ve tırnak yapını cok begenıyorum kırmızı oje ve kırmızı ruj ıstıyorum sendeeeeeeeeeee
ay ıns dedıgın gıbı olur yas ılerlıyor usengeclık artıyor nasıl anne olacam bakalım bılmıyorummmmmm
Günümü toparlayayım;
Sabah:
- 1 dilim çok tahıllı ekmek
- 1 kk beyaz peynir
- 1 haşlanmış yumurta
- 5 zeytin (az tuzlu)
- 1 ceviz
- 1 avuç maydanoz
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe
Öğle:
- 1 tabak ton balıklı makarna
Ara:
- 1 fincan sade neskafe
Ara:
- 1 elma
- 1 mandalina
Akşam:
- 1 kase brokoli çorbası
- Yarım tabak menemenin yumurta yerine etlisi (Bol domates, biber, soğan, sarımsak ve minik doğranmış et)
- 2 kaşık şehriyeli bulgur pilavı
- 1 dilim çok tahıllı ekmek
Ara:
- 1 armut
Ara:
- 1 bardak yarım yağlı süt (içinde 1 tatlı kaşığı bal)
Su tüketimim 2.5 litreye yakın. Bugün spor yok. Benim hala regl tam bitmedi gibi, anlamadım niye uzadı, karnımda da şişlik ve ağrı devam ediyor maalesef. Yarın geçer inşallah.
Bu arada bugün toplam 1430 kalori almışım.
selam hanımlarr hepimize keyifli akşamlarrr. Güzel bir gün geçirdim azönce eve geldim makyajımı sildim hernekadar makyaj yapmayı sevsemde cildimde birşeylerin olma hissini sevmiyorum bugün dengesiz bir beslenme yaşadım ama bir şekilde dengelemem lazımdı bugünlük af ola şimdi resimli anlatımyapcam
kahvaltı: bir küçük kase confleks (hafif geçirmek istedim)
öğlen:
Eki Görüntüle 852290
görmüş olduğunuz tabakda aslında 3 sarma,talaş böreği,etli börek de olması gerekirdi kendim hazırladım tabağımı
öncelikle kurabiyeler yenmedi,kareli bi börek var ordan bi ısırık yendi,sarma yok dedim çünkü sarmayı yedikden sonra aklıma geldi fotograf çekmek,neyse yenenler 3 sarma,1 ısırık kareli kıymalı börek,bir minik bir atımlık tahinli baklavalı bir tatlı,orda gördüğünüz,kırpık yani peynirli maydonozlu ufak poğaça,yineminik sosisli poğaça,ve orda gördüğünüz pasta (valla pastadan taviz vermedim) şimdi diyecekseniz ee hepsini yedin bu soruyu kabul etmiyorum dediğim gibi tabağıma bile almadığım talaş böreği,etli börek,,tabağımda olan kareli börek,kurabiye yenmedi .
akşam: 1 büyük bardak ayran
sıvı ne kadar aldım bilmiyorum orda büyük bardakdan sürekli içtim şimdi içmeye devam ediyorum
aktivite aslında yürüyerekgitcektim ama yağmur yağdı taksiylegittim yürüme planı suya düştüama mutlaka yatmadan bölgesel hareketleri yapcam bırakmaya niyetim yokk..
bende yazayım bugunku menumu
sahur
yagsız tavada 1 orta boy önceden közlenmiş kırmızı biber ve üstüne 1 yumurta kırdım
1 kk beyaz peynir
2 yk kereviz salatası
yarım tam bugday unundan bazlama
1 kupa şekersiz çay
marul ve domatesten bol marullu salata
iftar
1 kase tarhana çorbası
5 yk kereviz yemegi
3 yk kısır
ice tea çilekli ( içindeki katkı maddelerini saymazsak 50 kalori - ama pomoya dedigim totemi bende yapıyorum artk, 75 in altını görene kadar katkı maddeli yiyeceklerden yok)
yemekten yarım saat sonra 1 limonu içine sıktıgım sodayı içtim. şimdi de yeşil çayımı içiyorum. meyve olarak 1 nar ve 1 küçük yeşil elma yiyecegim.
gece 3 e kadar falan oturuyorum zaten, sahuru yapıup öle yatıyorum. neyse bugun aktivite olarak da 45 dk hızlı tempoda yürüyüş yaptım, bir de annemle 1 saate yakın market gezmesi yaptım, o da spordan sayılıyo muyduyeme faslım taammen kapandıktan sonra da bölgeselleri yapacam. dün sayı olarak saymadım ama maçın kronometresine bakarak toplamda 15 dk ya yakın simitleri eritme hareketinden yaptım, 15 dk ya yakın da twist i yaptım. sopa bulamadım o yuzden o çebvirmeyi yapamadım. bugun bunların üzerine bir de mekik i ekleyecem bakalım kaç tane çekebilecem
ayyyyyyy hayalı cok begendımmmmmmm ben hasta olmasaydım benım koca benı gonderecek gıbıydı aslında, bır de yagmuru duydu gıdıp de ne yapacaksın bu havada dıyorrrrrrr eger boyle olmasaydı haftasonu bu hayalı uc kısılık olarak yapabılecektık ne guzelllllllllllllbahara kaldı sanırımmmmmmmmm
aynen ben de sonbahar ve ılkbahar sevıyorum yaz hıc sevmem kısı da eh ıste.
daha ıyıyım kusum merak etmeeeeeeeeeee
canım sana hep dedim kapım yaz kış 7/24 açıktır gelebilirsin kışı dertetme kapalı mekanlar var gerçi kapalı yer sizdede var ben istiyorum vapura binelim nesliyi almaya gidelim ordan gidelim inciraltında kahvaltı yapalım hisarda kahve içelim kordonda balık yiyelim
gerçekden son günlerde gördüğüm en güzel menüydü tebrikler
valla ben bile sevindim azaltmana arada elbet yapcan yeterki alışkanlıkhala gelmemesi,mesela ben kendime c.tesi gününü seçtim kaçamak için ..
aslında bordo,vişne oje ve ruju severim ama senimi kırcam tamam senin için sürerim birgün
bi kere uşengeçliği geç hayatının hiçbir alanında üşengeç olma hem annemin deyimiyle üşenenin oğlu kızı olmazmış
neyse yaşı dert etme ALLAH isterse40 yaşındada anne olursun hemde on numara bi anne olursun sen yeterki dikkat etkendinee sağlığına kavuş
bu sabah yagmur var ıstanbuldaaaaaaaaaaaaaaaa aklıma bu sarkı geldı sız yagmurdan bahsedınceeeeeeeee
ben yagmur severım de huzunlenırım oyuzden herzaman da olmasınnnn hava ılık ve bıraz gunes oldu mu tam benım havam oluyor sıcak olmayacak soguk da olmayacak benım havam budur nese verır enerjı verır bana.
benım gelınlıgım bedenıme ve ortamıza uyacak sekılde oldu bu acıdan cok sanlı hıssedıyorum oyle luks bır sey degıldı ama bedenıme gore dıktırmıstık ustelık de kıralık. hem de aksaray da yaptırmıs olmak hem de bır hafta da yetıstırmek dusununce gayet basarılı oldu. dıs mekanda foto olayları daha okadar populer degıldı sımdı olsa kesınlıkle cektırırdım ben cok sevıyorummmmm
sen de resım ekle, ben de ekledım gelınnnnnn fılızıııııııı
canım oksurugun de azalmıs cok sevındım buna. hemencık bıtsın ınsaallah ne sınır sey ya hasta olmakkkkkkkkkk
enn geç ben gelmişim sanırım bugungerçi nesli yi göremedim iyidir inşallah bi sıkıntı yoktur :44: teyzemin eşinini bi akrabası kalp krizindewn vefat etmiş bu sabah da öle bi haber aldık, bu kalp krizi geçen haftadan beri benm duydugum 2. oldu, ve hep genç insanlardı, bide Züleyha hocam ın görümcesi de var tabi, ihmal etmeyip hepimiz sıradan bi kalbimize baktıralım bence hatunlar, sonradna ah vah etmeyelim hatta herkes eşlerini de tutsun kolundan götürsün doktora. bu sbaha emraha rest çektim resmen, sigara içiyo kalp atışları da bazen çok hızlanıyor ama bi türlü doktora gitmiyor bende ya bana doktor raporunu gönderirsin yada sana bundan sonra güler yüz, fotograf falan yok dedim, işe yarar inşallah..
neyse can sıkıcı konuları bi yana bırakayım şimdi, bu saate kadar uyumadım tabi ki12 gibi uyandım, biraz evde oturdum sonra yürüyüşe çıktım, hızlı tempoda 45 dk yürüdüm, sonra 1 saate yakın da annemle market market gezdik ayy oruçluyken asla gitmemek lazım markete bi kere daha anladım, gerçi kendimi tuttum bişey almadım ama resmen savaş verdim kendimle markette hee itek icetea nni en son çıkan çilekli olanları var onu görünce çok merak ettim ice tea hayranı oldugum için akşam yemeginde yada sahurda içerim artk, bi daha da uzun bi süre almam bende toteme başlayacam şu oruçlar bitsin
1 saat 15 dk kaldı iftara ben biraz facebook oyunlarına bakayım madem bu aaradaöptüm hepiniziii
mersi şekerimmmdengesız falan desen de bence cok basarılı bır gun olmus cunku hepımız senden fazla yerdık kesınlıkle. oyuzden sana kocaman bır alkısssssss bendennnnnnnnnnnn
herzaman beklerimmm..bılmezmıyım canımmmmmm ALLAH razı olsunnnnn ondan yana gonlum rahat. sen eve yerles havalar guzellesmıs olsun guzel guzel gezelım en ıyısı. aslında bu hafta ıcın zar zor da olsa ızın cıkıyor gıbıydı ama ıste havalar yagıslı olunca bır de ben hasta olunca ne gerek var dıyıp surat asmalar oldu en keyıflı zamanda yapalım ınsaallah gelecem gelmezsem gozum acık gıdecekkkkkkkk
evet yaa ben eski resimlerimi bi bulayımmm ayarlayımen kısa zamandaaaynen ben de son gunlerdekı en ıyı menuyu gordum neslı de. cok guzel toparladı menulerını.
evet sen koyu tonları daha cok sevıyorsun bılıyorum o guzel ellerde bır de kırmızı gorelımmmmmmmmmmtsk ettım cicimmmmmmm hem ben senden resım de beklıyorum oncesı sonrası yap artık bızler ıcınnnnnnnn
hele bır gobusume gelsın deeeeeeeee senden cok ogrenecegım seyler varrrrrrrrrrhersey degısıyor dıyor herkes. oyle olur belkı de
Arkadaşlar nasılsınız.Çocuklarla yoğunuz baya o yüzden çok katılamıyorum.
Benim diyet iyi gidiyor şükür.Menümü yazayım geçmişe hızlıca bakarım.
Sabah:
1 dilim ekmek
peyir
şekersiz nescafe
Öğlen
Yeşil salata
üzerine erzincan tulum peyniri döktüm
Akşam hamsi buğlama yicem.
Bugün hastalandım.Umarım tatlı krizim tutmaz.
Akşam 1 saat sporum var.Ara öğünh yapmıyorum kaç gündür.İştahımda yok zaten.
Sağol canım, ekleyeceğim ben de, şimdi bakıyorum bir yandan fotoğraflara. Bizimki biri akrabalarla eğlence, diğeri arkadaşlarla eğlence gibi olmuştuBiz eğlenmiştik valla eşimle
mersi şekerimmm
herzaman beklerimmm..
evet yaa ben eski resimlerimi bi bulayımmm ayarlayımen kısa zamandaa
esracık sen buaralar derslerıne odaklan. oyuzden dıyorum sana aksamları ıslerını bıtırmeden foruma gelme dıye. malum sohbet cok guzel oluyor ayrılamıyor ınsan ama sınavların var canım. bızler alınmayız esra nıye yazmıyor falan dıye. aklından cıkar bunları. sen musaıt oldukca yaz anlastık mııııııııııı
guzel bır gun gecırdıgını bılıyorum oyuzden senın adına cok mutlu oldummmmmmmmmmm hep boyle olsun gunlerın ınsaallahhhhhh
eksili gunler falan demıssın tartılıyormusun bakemmmmmmmben de fark yokkkkkkk zaten anlamıyorum da bazen aksam yemek yemeden once 97,7 tartılıyorum sımdı sabah tartıldım yıne aynı kılodayım. aksama kadar sıvı ve yemekler ardından aksam yemegı ıle sabahkı ve aksam yemekten oncekı kılosu ınsanın nasıl aynı olur kiiiii
kaldı kı kılom 97,3 tü, aksama kadar 400 gram mumkun degıl aldıgım sıvı bıle bellııııııııı. tartıyı anlıyamıyorummmmm cogu zamannnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?