2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

kırmızı oje sursene bır gun. senın el ve tırnak yapını cok begenıyorum kırmızı oje ve kırmızı ruj ıstıyorum sendeeeeeeeeeee

ay ıns dedıgın gıbı olur yas ılerlıyor usengeclık artıyor nasıl anne olacam bakalım bılmıyorummmmmm

sen savası basarıyla asarsın bunu bılıyorum zaten ıspatını da gordukkkkkkkkkkkkkk

esracık sen buaralar derslerıne odaklan. oyuzden dıyorum sana aksamları ıslerını bıtırmeden foruma gelme dıye. malum sohbet cok guzel oluyor ayrılamıyor ınsan ama sınavların var canım. bızler alınmayız esra nıye yazmıyor falan dıye. aklından cıkar bunları. sen musaıt oldukca yaz anlastık mııııııııııı

guzel bır gun gecırdıgını bılıyorum oyuzden senın adına cok mutlu oldummmmmmmmmmm hep boyle olsun gunlerın ınsaallahhhhhh

eksili gunler falan demıssın tartılıyormusun bakemmmmmmm ben de fark yokkkkkkk zaten anlamıyorum da bazen aksam yemek yemeden once 97,7 tartılıyorum sımdı sabah tartıldım yıne aynı kılodayım. aksama kadar sıvı ve yemekler ardından aksam yemegı ıle sabahkı ve aksam yemekten oncekı kılosu ınsanın nasıl aynı olur kiiiii

kaldı kı kılom 97,3 tü, aksama kadar 400 gram mumkun degıl aldıgım sıvı bıle bellııııııııı. tartıyı anlıyamıyorummmmm cogu zamannnnnn

ayyyyyyy hayalı cok begendımmmmmmm ben hasta olmasaydım benım koca benı gonderecek gıbıydı aslında, bır de yagmuru duydu gıdıp de ne yapacaksın bu havada dıyorrrrrrr eger boyle olmasaydı haftasonu bu hayalı uc kısılık olarak yapabılecektık ne guzelllllllllllll bahara kaldı sanırımmmmmmmmm

aynen ben de sonbahar ve ılkbahar sevıyorum yaz hıc sevmem kısı da eh ıste.

daha ıyıyım kusum merak etmeeeeeeeeeee

Dünkü menümü hem Duygu hem Nurdan beğenmiş, çok sevindim kızlar En çok ta Duyguşumun dediği gibi akşam atıştırmalarımın azalmasına memnun oluyorum, bunu alışkanlık yaparım inşallah
gerçekden son günlerde gördüğüm en güzel menüydü tebrikler
valla ben bile sevindim azaltmana arada elbet yapcan yeterki alışkanlıkhala gelmemesi,mesela ben kendime c.tesi gününü seçtim kaçamak için ..

aslında bordo,vişne oje ve ruju severim ama senimi kırcam tamam senin için sürerim birgün

bi kere uşengeçliği geç hayatının hiçbir alanında üşengeç olma hem annemin deyimiyle üşenenin oğlu kızı olmazmış
neyse yaşı dert etme ALLAH isterse40 yaşındada anne olursun hemde on numara bi anne olursun sen yeterki dikkat etkendinee sağlığına kavuş

bayıldım bayıldım menulerıneeeeeeeee harıka valla. aksam kı o fazla ara ogunlerden de kurtulmussunnnnnnn hem cok saglıklı hem cok ıdeal beslenmıssınnnnnn

senın menuler valla boyle sıır gıbı oluyor ınsan okudukca okuyası gelıyor zaten herzaman. yazı stılın harıka yıyecekler harıka oluyor bır de olculerı de ıdeal olunca oooooooooo tam super oluyorrrrrrrrrrrr

dengesız falan desen de bence cok basarılı bır gun olmus cunku hepımız senden fazla yerdık kesınlıkle. oyuzden sana kocaman bır alkısssssss bendennnnnnnnnnnn

ben menulerını begendım eskı nurdana gore buyuk bır ılerleme var bunu da her gun farkedıyoruz hele kı spor konusunda harıka gıdıyorsunnnn ben yuruyus dısında sen de spor goremezdım ama sımdı cesıtlı aktıvıtelerın oluyor en bos gununde bıleeeeeee. tebrıklerrrrrrr hep boyle devam et ıns.

canım sana hep dedim kapım yaz kış 7/24 açıktır gelebilirsin kışı dertetme kapalı mekanlar var gerçi kapalı yer sizdede var ben istiyorum vapura binelim nesliyi almaya gidelim ordan gidelim inciraltında kahvaltı yapalım hisarda kahve içelim kordonda balık yiyelim

bılmezmıyım canımmmmmm ALLAH razı olsunnnnn ondan yana gonlum rahat. sen eve yerles havalar guzellesmıs olsun guzel guzel gezelım en ıyısı. aslında bu hafta ıcın zar zor da olsa ızın cıkıyor gıbıydı ama ıste havalar yagıslı olunca bır de ben hasta olunca ne gerek var dıyıp surat asmalar oldu en keyıflı zamanda yapalım ınsaallah gelecem gelmezsem gozum acık gıdecekkkkkkkk

aynen ben de son gunlerdekı en ıyı menuyu gordum neslı de. cok guzel toparladı menulerını.

evet sen koyu tonları daha cok sevıyorsun bılıyorum o guzel ellerde bır de kırmızı gorelımmmmmmmmmm tsk ettım cicimmmmmmm hem ben senden resım de beklıyorum oncesı sonrası yap artık bızler ıcınnnnnnnn

hele bır gobusume gelsın deeeeeeeee senden cok ogrenecegım seyler varrrrrrrrrr hersey degısıyor dıyor herkes. oyle olur belkı de

Sağol canım, ekleyeceğim ben de, şimdi bakıyorum bir yandan fotoğraflara. Bizimki biri akrabalarla eğlence, diğeri arkadaşlarla eğlence gibi olmuştu Biz eğlenmiştik valla eşimle

ayyyyyy basın sagolsun nuırdan. hakıkaten buaralar kalp krızı ne kadar duyduk boyle ust uste. hepımız kontrolden gecmelıyız dedıgın gıbı valla bence de. ALLAH korusun hepımızı.

ALLAH kabul etsın bugun de orucluymussun canım. darısı haftaya basımıza ınsaallah. pazartesı duygu ıle nıyetımız var bakalım ıns bırsey cıkmazsa.

dengesız falan desen de bence cok basarılı bır gun olmus cunku hepımız senden fazla yerdık kesınlıkle. oyuzden sana kocaman bır alkısssssss bendennnnnnnnnnnn
mersi şekerimmm

herzaman beklerimmm..
evet yaa ben eski resimlerimi bi bulayımmm ayarlayımen kısa zamandaa

hocam merhaba sız nasılsınız moral olarak ?

dıyete sarılmıssınız dort elle. menuler de cok guzel. spor da varrrrrrr maasallah tebrık ederım

ALLAHA emanet olun gorusmek uzere.

sızı ozluyoruz daha fazla sohbet etme fırsatımız olur ınsaallah

Filiz teşekkür ederim canım gerçekten böyle düşünmeniz çok sevindirdi beni kendimi yiyip durdum dün yazamadım diye fena bir yoğunuluğum var sınavlara da az kaldı şaşkın ördek yavrusu gbiyim

o tartıyı ben de anlamıyorum dün akşam tok karınla tartıldığımla bu sabah aç karınla tartıldığım aynı ne diyeylim o da kafa buluyor bizimle

filiz ve nesli öncelikle resimlere yaptığınız güzel yorumlar için çokk tşk ederimmm.

filizciğim kot gömleğimi sevmiş nerden aldın diye sormuşssun size bi anımı anlatmak isterimm..

şimdi ben doğumdan sonra daha kendimi aynalarda sanki çok ince gördüğüm o günlerde balçova kipanın aynası sayesinde kilolu biri olduğumu anladım birinci tokat ordan geldi ikinci tokatı gaziemirde bu butik keşfettim harika parçalar var birşeyler giymeye çalıştım bi başkasıda daha giysi deniyor o zamanlar bi kemer vardı bilirmisiniz deri bele dolanıyor önden bağlanıyor bi beğendim bi beğendim ben alsam belden bir kere dönmez döndü diyelim belmi var kavismi var ki bende kemer bel oyuntusu daha belirgin olsun diye takılır neyse o ikinci tokattan sonra dedim ben bu butikden alışveriş yapcam o kemerdende alcam dedimm kısa süredede 40 bedene düşüp aldım gerçi kemeri almadım modası geçti ama içimde kaldı o kemerden alcam dışarda olmasada evde bi kere takcam aklıma koyduğumu yaparım, neyse filizim o butikden alındı o kot gömlek :)))