- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #18.781
Yok be gülüm, normal giyiniliyor. Yani sinemaya, tiyatroya giderken nasıl giyiniyorsan öyle. Ben eve gidip sonra çıktığımız için makyaj falan da yaptım, kot etek giydim, hatta fotoğraf ta çektim evden çıkmadan, eklerim birazdan. Senin de aktiviteli bir akşam olmuşiyi gelmiş sana da sevindim canım, arada yapmak lazım böyle şeyler
Klas ve kültürlü hagüldürdün kız beni sabah sabah yaa yogaya ara ara niyetlenip başlıyorum malum da devamı gelir inşallah, yıllar önce çok güzel düzenli yapıyordum. Çok çok iyi geliyor. Yalnız dün yaptığım biraz omzumu ve boynumu zorlamış, bugün daha hafif yaptım.
Kilo konusunda aynı şeyleri düşünüyorum canım. Sıkıldım bir yandan, bir yandan da biraz daha vermek istiyorum. Boğazımı kısamıyorum pek, sporu düzene sokup biraz artırmam lazım sanırım. Dur bakalım, bahara kadar verdim verdim, yoksa barışıcam zaten kilomla
Üşütme değil canım yaa, ağrı kendimi bildim bileli olur ama bir-iki senedir daha fazla sanki. Vücutta değişim mutlaka oluyordur yaşla birlikte, normal ama bakalım doktor ne diyecek.
Anahtarı buldum buldum, akşam evde giyinirken kot eteğimin cebinden çıktı, her işte hayır var, hiç yapmadığım bir şey cebimde unutmuşum demek ki, ceketlerin ceplerine baktım ama etek hiç aklıma gelmemiştiKaybetmemişim en azından, rahatladım valla
Filizcim sporun çok güzel, çok beğendim. Naçizane bir önerim olacak, 4 kiloluk ağırlıklar bence çok. Eskiden bunu çok yaptırırlarmış ama yeni anlayışta hafif ağırlıkla fazla sayı yapmak daha sağlıklı bulunuyor. Erkeklerde belki ağırlık iyi bir şey, kas yapmak istiyorlar çünkü ama kadınlarda hafif ağırlıklar daha manhtıklı. Bence sen 1 kg'lık ağırlıklar kullan, sayıyı artır. Yine de hocaya danış tabi.
Cemrem, maşallah çok iyi gidiyorsun canım, valla ben de gitsem mi bir diyetisyene diye düşündümGerçi verdiği listeyi uygular mıyım bilmem ama sendeki başarıyı görünce özendim
Kızlar ben bugün sporumu da yaptım, yeme içme olayını da az önce içtiğim kahve ile kapattım, günümü toparlayabilirim yani. Bu hafta bir aksilik çıkmazsa her gün spor yapmayı planlıyorumBu arada perşembe günü için kadın hastalıkları doktorundan randevu aldım. Mavişehirde bir tıp merkezi, memnun kalırsam iyi olacak, semt olarak bana çok uygun, memnun kalmazsam Duygucuğumun doktoruna giderim artık
Sabah:
- 2 dilim peynirli kek
- 1 kk beyaz peynir
- 1 tk çemen
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe
Öğle:
- 1 kase domates çorbası
- 2 kaşık bulgur pilavı (üzerine 1 kaşık nohut)
- 2 kaşık kereviz yemeği
- 2 kaşık yumurtalı ıspanak
Ara:
- 1 fincan sade kahve
- 1 bardak şekersiz çay
- 3 tane form tahıllı bisküvi (yarım paket:103 kalori)
Akşam:
- 6 kaşık fırında et (soğan, biber, domatesli)
- 1 kase salata
- 2 dilim çok tahıllı ekmek
Ara:
- 1 elma
Ara:
Su tüketimim 2-2.5 litre civarı.
Spor olarak, sabah yarım saat yoga yaptım. Akşam iş dönüşü de salona gittim, 45 dakika koşu bandında tempolu yürüyüş yaptım, 10 dakika da bisiklet sürdümToplam adım sayım da 12000 oldu
Canım benim bir gün beraber de yaparız inşallah, hatta Kuzey de katılır bizeşaka bir yana çocuklar yoga hareketlerine bayılıyorlar, kuzenimin çocuğu, eşimin yeğenleri üzerinde yaptığım denemelerde bunu gördüm, bir hareketi gösteriyorsun, sonra bıkmadan aynısını yapabilmek için uğraşıyorlar
Kilo konusunda bende de benzer bir durum var, spor yaptım, haftasonu hariç cozutmadım, haftasonu da az cozuttum eskiye göre ama kilo sabit. Neyse benim de içim rahat, haftaya veririz inşallah
Ben ben ben ben işleri yapacak birini bulmam lazım önce ama olsun, düşüncesi bile güzel
Duygucum valla Karşıyaka tarafında olsun istiyorum doktor ama bulamazsam gelirim o tarafasenin doktor özel hastanede mi?
Valla Duygucum yumurtalıklar mı iyi çalışıyor bilmiyorum, dkh kullanıyorum sonuçta, acaba yaş ilerledikçe böyle semptomlar mı oluyor, yoksa yumurtalıklar yaş geçiyor çalışalım da bebek olsun moduna mı girdiler bilmiyorum.
Geçen seferki doktor herşeyin normal olduğunu söyledi ama dediğim gibi bana güven vermedi. Aslında hazır Duygu memnunken onun doktoruna mı gitsem diye düşünmeye başladım.
Evet canım yaaa, bence de görüşelim artık. Sen bir öneride bulun, oruç olmadığın bir gün olsun amaayarlayalım ve görüşelim
BİRGÜN PİLATES YAPAYIM DEDİM ÜSTÜME ATLADI GIDIKLAMAYA BAŞLADI SENCE KUZEYLE YOGO NASIL OLUR TAHMİN ET SES VERMEZSEN HAYATIM GÜZELİM NEDEN KONUŞMUYORSUN DER GÜLDÜRÜR BİZİ:)))))
TABİ CANIM ORUÇ TUTMADIĞIM BİRGÜN OLUR ŞÖYLE KARIŞIKLI YEMEK YİYELİM KAHVE İÇELİM..
CANIM ,BENİM DOKTOR TIP MERKEZİN KAÇ YILDIR AYNI YERDE O KADAR HASTASI VARKİ SAATLİ RANDEVU ALIYORSUN ,BAZEN TAM SAATİNDE BAZEN BİR ÖNCEKİ HASTAYAGÖRE SAAT KAYABİLİYOR ADI AYLİN BARBAROS BEN KENDİMİ İYİ HİSSEDİYORUM DEDİĞİM GİBİ 8 YILLIKDOKTORUM KUZEYİDE O DOĞURTTU.. HANGİ DOKTORA GİDERSEN GİT İNŞALLAH UMDUĞUNU BULURSUN VE İNŞALLAHHÇOK İYİSİNDİRR BENCE GAYET NORMALSİNN ÖZELLİKLE BİZE GÖREEE:)))
CANIM BEN YOĞURTLU ÇORBALARI ÇOKSEVERİMM VE ÇORBAYA GÖRE MENÜ OLUŞTURCAM ÖZELLİKLE ÇORBA ÇOK İSTİYOR CANIMM..SEBZE ÇORBALARIDA SEVERİMM SEN EN KEYİF ALDIĞIN ÇORBANIN TARİFİNİ YAZARSAN SEVİNİRİM..
ama ben kıskanırım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
duygu sabah sabah kuzeye cok guldum yaaaaaaaaaaaaayerım ben onu yerımmmmmmmm tam bıdıkkk yaaaaaaaa halen guluyorum vallaaaaaa
aynen canım ya yemın ederım agrıdan aglamaya hazırım bennnnnnnnnnnbu ay ıcınde regl olursam kucuk bir adağım var cocuk sevındırecem ınsaallah
ben de anlamadım canım, zaten ne senı ne benı anlayamıyorummmmmmcıldırmaya az kaldı doktorum nerde derken doktorum geldı ıste, bıraz acıldım sayende
ben guldururum oyleeeeeeeeeeeeeeeeee
kızzzzzz ne bılıyım etrafımda opera gıden olmadı kendım de gıtmedım. opera dıyınce fılmlerdekı gıbı sandım ısteeeeeeeeecahıllık anacugum cahıllık
yoga , psıkolojık olarak da cok rahatlatıyordur emınım. senın spor konusundakı uzmanlıgın ve spor sevgın cok hosuma gıdıyor guzel bır gecmısın var bu acıdan. maalesef ben yenı yenı baslıyorum cok gec kalmısım
aman dıkkat et kendını zorlamadan yap plates yaparken sen de duygu da belınızı ıncıtmıstınız sanırım onceden degıl mı
anahtarı bulmussun ona ayrı bır sevındım anahtarını cok unutan ve kaybeden bırı olarak, bır de araba anahtarını kaybetsem esımle kesın papaz olurdukkkkk
canım spor salonu faalıyetımız son buluyor oyuzden o agırlık konusuna endıselenmene gerek yok tekrar gıtmeye baslayınca ama soz tavsoyene uyacam hocayı dınlemeyecem.
canım menulerın cok guzel olmus olcuyu de dengelemıssın o da gozumden kacmadı yanıspor desen harıkasın valla. hem yoga hem kosu bandı hem bısıklet derken valla super ne dıyım.
aksam cısslı bır ara ogun yapmamıssın hatta elma bır tane olmusssssssss ıns boyle devam edersen kesınlıkle --- goreceksın bence.
doktor ısını de halletmıssın ınsaallah ıyı bır doktor olur ve memnun kalırsın canım. ben de gıdecegım doktora ama hapımın bıtmesını beklıyorum buyuk ıhtımal ben de haftaya carsamba persembe gıderım. kayserıdekı acıbadem hastanesıne de gıdecegım duruma gore artık.
kızlarrrrrrrrrr gunaydınnnnnnnnnnn
nasılsınız bakalımmmmmm
ben dun berbat bır durumdaydım ama bugun daha ıyıyım gercı ercenın mesajıyla moralım gercekten bozuldu cunku ben ne yazdım ne amacla yazdım nasıl anlasılmıs. gercekten cok uzuldum buaralar zor gunler gecırıyorum her acıdan. haftasonundan berı ıyı degılım bır de boyle mesajı gorunce ıyıce bır garıp oldum.
dun guzel bır menum oldu yazacaktım sımdı ama defterım evde kalmıs. oyuzden aksam yazarım mecburen. begenecegınızden emınım. sporum yoktu dun ama onemlı seyler yaptım kendı adıma, onemlı kararlar aldım abdestımı aldım oruca nıyetlendım ınsaallah bugun namaz da kılacagım
buarada asure gunumuz hepımıze hayırlı olsun dualarımız ıbadetlerımız kabul olsun evımız bereketlensın ınsallah sevgılı arkadaslarım benım.
Aynı günde 10 Peygambere 10 lütuf
asure gunu ıle ılgılı guzel bır bılgı paylasmak ıstedım ben de bu sabah ogrendım.
dudagıma gelınce sıslıgı baya azaldı agrısı da baya azaldı yara da kuculuyor gıbı.
uzun zamandır sabıt kalan kılom, ısyerındekı gergın ortam, grıp ucuk , uc buyuk aydır regl olmamak derken patlayacak bomba gıbıyım yorgun ve gergın hıssedıyorum ustune bır de aılevı konular eklenınce dun ıyıce kotuledım esımın aılesı tam bu hafta emeklılık maası alacaklar derken surec 1-2 ay daha uzayacakmıs pat dıye eksıklık cıkardılar ustelık uc aydır ugrasıyorduk ve sorun yoktu, gorumcemın kaldıgı yerde buyuk sorunlar var cozum bulmaya yer bulmaya calısıyoruz falan. spor salonuna da gıdemeyecem cunku araba ısını cozemeyeceklermıs. bır ay ıcınde kar yagar kar yagınca ben markete bıle gıtmıyorum korkudan. ayrıca daha da ıssız ve karanlık olur hadı bunları umursamam da ben, hem kar buz hem de donuste hep hasta olma rıskım oldugu ıcın artık gıtmıyorum zaten 6 aylık uyelıgım doluyormus bu hafta oyuzden yenılemeyecem. buna da cok uzuldum cunku ben orda daha verımlı keyıflı spor yapıyordum evde verımlı degılım orda spor yapmayı da cok sevıyordum bana degısıklık de oluyordu sabah ıse gel aksam eve don evde spor yap benım ıcın keyıflı olmayacak.ama mecburen cozumler bulacagım aksamdan berı kendıme gunluk, haftalık her konuda plan yapmaya calısıyorum detaylı olarak. ıns faydasını gorurum her acıdan.
benden haberler boyle.
ınsaallah daha guzel haberler ve olayları anlatmak nasıp olur
hepınızı kocaman opuyorum aksam gorurusuz hem ıkı gunluk menumu de yazarım
Sağol arkadaşım, ben de pek mutlu oldum spor dolayısıylaTartıda da er geç sonuç çıkar nasılsa, düşünmemeye çalışacağım. Doktor da inşallah iyi çıkar, yeri benim için çok uygun çünkü. Sen nasılsın canım?
canım menün güzel olmuşda salatan niye sıvıyağ yani zeytinyağ olsa daha iyi olurduutatlım hoşgeldin meleğin çok tatlı maşalalhhh sağlıklı ömrü olsunnn
tebrik eden herkese teşekkür ederim uzun zamandır -- leri görmek çok mutlu ediyo beni
nesli cnm senin dietisyene ihtiyacın mı var sen yeteri kadar dikkatli bi kişisin dengelemeyi biliyorsun biraz daha sıkı tutman yeterli olur senin için
vee gelelim menümeee
sabah: 2 dilim ekmek,beyaz peynir ve kaşar peyniri, domates,salatalık,maydanoz,bi bardak süt,5 zeytin
ara: bi elma
öğle: 2 yemek kaş. pilav 4 yemek kaş. sebze yemeği,yarım su bardağı yoğurt,bi köfte,2 dilim ekmek,ve bi tatlı kaş. sıvıyağlı salata
ara: bi mandalina, 2 kuru kayısı, bi fincan nescafe
akşam: yemeğim de öğlenin aynısı oldu aslında karnıbahar yapıcaktım okuldan geç geldim bugün okulum vardı olmadı
ara: şekersiz çay,bi kuru incir
activite: spor yapamadım ama ev işleriyle uğraştım ,2,5 lt su, bi form çayı benden bu kadar herkese iyi gecelerrr
günaydın seninde muharrem ayın hayırlara vesile olsun .. güzel paylaşım için tşk.ederimmkızlarrrrrrrrrr gunaydınnnnnnnnnnn
nasılsınız bakalımmmmmm
ben dun berbat bır durumdaydım ama bugun daha ıyıyım gercı ercenın mesajıyla moralım gercekten bozuldu cunku ben ne yazdım ne amacla yazdım nasıl anlasılmıs. gercekten cok uzuldum buaralar zor gunler gecırıyorum her acıdan. haftasonundan berı ıyı degılım bır de boyle mesajı gorunce ıyıce bır garıp oldum.
dun guzel bır menum oldu yazacaktım sımdı ama defterım evde kalmıs. oyuzden aksam yazarım mecburen. begenecegınızden emınım. sporum yoktu dun ama onemlı seyler yaptım kendı adıma, onemlı kararlar aldım abdestımı aldım oruca nıyetlendım ınsaallah bugun namaz da kılacagım
buarada asure gunumuz hepımıze hayırlı olsun dualarımız ıbadetlerımız kabul olsun evımız bereketlensın ınsallah sevgılı arkadaslarım benım.
Aynı günde 10 Peygambere 10 lütuf
asure gunu ıle ılgılı guzel bır bılgı paylasmak ıstedım ben de bu sabah ogrendım.
dudagıma gelınce sıslıgı baya azaldı agrısı da baya azaldı yara da kuculuyor gıbı.
uzun zamandır sabıt kalan kılom, ısyerındekı gergın ortam, grıp ucuk , uc buyuk aydır regl olmamak derken patlayacak bomba gıbıyım yorgun ve gergın hıssedıyorum ustune bır de aılevı konular eklenınce dun ıyıce kotuledım esımın aılesı tam bu hafta emeklılık maası alacaklar derken surec 1-2 ay daha uzayacakmıs pat dıye eksıklık cıkardılar ustelık uc aydır ugrasıyorduk ve sorun yoktu, gorumcemın kaldıgı yerde buyuk sorunlar var cozum bulmaya yer bulmaya calısıyoruz falan. spor salonuna da gıdemeyecem cunku araba ısını cozemeyeceklermıs. bır ay ıcınde kar yagar kar yagınca ben markete bıle gıtmıyorum korkudan. ayrıca daha da ıssız ve karanlık olur hadı bunları umursamam da ben, hem kar buz hem de donuste hep hasta olma rıskım oldugu ıcın artık gıtmıyorum zaten 6 aylık uyelıgım doluyormus bu hafta oyuzden yenılemeyecem. buna da cok uzuldum cunku ben orda daha verımlı keyıflı spor yapıyordum evde verımlı degılım orda spor yapmayı da cok sevıyordum bana degısıklık de oluyordu sabah ıse gel aksam eve don evde spor yap benım ıcın keyıflı olmayacak.ama mecburen cozumler bulacagım aksamdan berı kendıme gunluk, haftalık her konuda plan yapmaya calısıyorum detaylı olarak. ıns faydasını gorurum her acıdan.
benden haberler boyle.
ınsaallah daha guzel haberler ve olayları anlatmak nasıp olur
hepınızı kocaman opuyorum aksam gorurusuz hem ıkı gunluk menumu de yazarım
günaydın neslişim masallahın var yogalar yapılmış güne 1-0 önde başlamışssın yineee tartıya takılma inadı kırılır mutlakaGünaydın kızlar, haftanın ortasına geldik bile, hepimize güzel bir gün diliyorumBen bu sabah ta yogamı yaptım, hem vücudum esnemiş oluyor, hem nefes egzersizleri sayesinde psikolojik olarak ta çok iyi geliyor, bundan sonra her sabah yapmayı planlıyorum
Spor yapmama ve menülere dikkat etmeme rağmen tartı benimle inatlaşıyor ama sonuçta pes edecek biliyorumazmin önünde uzun süre duramaz nasılsa
ben normalde 1 saat ıle basladım sen 1,5 saat yapma kesınlıkle. benım ramazandan sonra 1,5 oldu hoca cıkardı. ama uzun zamandır 1,5 yapamıyordum hem eve gec kalıyorum hem de yemek yıyıp spor yapmaya alısamadım ramazanda ac karnına spor yapmak daha kolaydı neyse ne yapıyoruma gelınce;
yarım saat kosu bandı tempolu yuruyus
15 dk normal bısıklet
10 dk twıst
100 mekık
dumble ıle kol aletlerı calısıyorum hocanın gosterdıgı
kelebek ve ona benzeyen aletler ıle kol calısıyorum
kelebek ve onun dısında ıkı tane daha alet var ama adlarını bılıyorum ıste.
bır de boyle ustune cıkıp kendını saga sola egerek calıstıgım bır alet var 30 saga 30 sola egılıyorsun oncelerı boyle calısıyordum uzun zamandır hoca elıme 4 kıloluk agırlık da verıyor
hımmmmm anladım canım ben senı halen adapazarında sanıyorum vallaaaaaa
saglıgı bozmayacak ve sureklı yapabılecegımız seylerı yapmamız lazım bence de. ben mesela bu sabah cevız + sarımsak suyuna basladım ama mıdeme dokunursa kesınlıkle bırakırım kaldı kı ben sık sık duraklama donemı yasayan zor kılo veren bırıyım benım degısık seyler denemem normal. ama sen ıse sıkıca tutunmaya baslayalı yenı oldu. oyuzden kendıne zaman ver sadece guzel bır beslenme ve spora odaklanarak kılo vermeye calıs bence. duydugun herseyı deneme. dedıgım gıbı kılo olarak da surec olarak benden farklısın kendıne zaman tanı.
sen bence usutmussun ondan okadar sıstın ve agrılı oluyor ama bundan sonrakı regl donemlerın de boyle gecerse doktora gorun muhakkak oldu mu. ıhmal etme bu tur seylerı. duzenlı kontrole gıtmeye basla sen de bızler gıbı.
vee dün dietisyene gittim anlatayım sizlere
evde tartılıp gittim orda elbiselerle tartıldığım için bi kaç gr fazla çıkıyorum haliyle ama dr. senin tartında doğru dedi. ordada tartıldım ve duruma göre menümde değişiklik yaptı sabah kahvaltım aynı öğle de aynı ama 4 yemek kaş. pilav veya makarna yı 2 yemek kaş. ına düşürdü birazcık üzüldümve sen artık alışma sürecimin bittiğini artık 1 ayda 4 kilo vereceğimi söyled menüye harfiyyen uyarsan diye ekledi:26: sporu hergün ister yürüyüş ister kardiyo yapabilirsin ama çok fazla yüklenmeden bedenine dedi.bitki çayı istersem günde bi fincan içebileceğim. ve öğle veya akşam yemeğinde bolca salataya izin verdi daha önce yoktu dr. 15 günde çok iyi bi sonuç aldık ve bundan sonra ayda bi kere konrtole gelirsin dedi aralık 11 inde kontrolum var bakalım dediği gibi 4 kilo verebilecekmiyim:26: gerçi ben az az kilo bile versem o bile yeter bana bu arada dietisyene ilk gittiğim de ben kendim beden ölçülerimi almıştım ve dün tekrar ölçtüm
göğüsten 4 belden 4 basenden de 2 cm incelmişim çok mutlu etti beni
inşlh 79 kiloyu görünce resim koyacağım bu sefer inşlhhhhhhhhhhhhhhh
bu arada dün ki menümü yazmıyorum dün kendimi ödüllendirdim biraz kahvaltıda kaçırdım ama olsun nasılsa bi daha yok o yüzden dün ki yediklerimi yok sayıyorum şuan :)))))
günaydınn hanımlarr hatta tünaydınnn benim devreler yandı bugün saat 10 da kalktım vesersem gibiyim hiç alışık değilim..dünkü menümü yazayımm evde yapılcak işlerimvarr hepimize keyifli birgün dilerimm..
p.tesi gecesi saat12 gibi sahurumu yaptımm
bir küçük pizza biraz vişne suyu ile
sabah imsak olmadan 500 ml su içtimm
iftarım:
1 büyük bardak su,bir büyük kase köftelisebzeli çorba bir nevi ana yemek gibi oldu,3 kaşık barbunya kepekli makarnam vardı ama yemedim,havuçlu turplu salata birbüyük tabak,yarım dilim kızarmış ekmek
ara: 1 küçük kase kabak çekirdeği
(aslında çorbamı neslinin çorbası olarak karar verdim ama evde buğday yoktu zaten buğday hiç kullanmadım o yüzden bu çorbayı yaptım ama akşama doğru aldım buğday üstünde aşurelik yazıyordu nerdiyse nesliyi arayıp sorcaktım bumu diye dünkü çorbam bugüne yeter kısmetse perşembe günü yapcamm neslişimin çorbasını) bu arada hazır buğday almışken biraz aşure yapayım hem 2-3 komşuya vereyim sevapdır hemde oğluş yesinn tabi hiç yapmadımm bi araştırayım..
Eveeeet bugün de işyerinde yoğun bir gün geçirmeme rağmen, eve gelince sporumu yaptımİş bugün hem stresliydi, hem bir sürü aksilik çıktı ama üstüne spor yapmak çok iyi geldi.
Günümü toparlayayım, başka bir şey yemem artık. Akşam yemeği ve sonrası biraz fazla oldu ama nazar boncuğu olsun diyeyim artık, arada olur böyle, eşimin gazına geldimBugün pazara o gitti, o tarafta işi de vardı, dönüşte balık ekmek almış, üstüne de gofret çıkardı, ben de önce yok yemeyeyim dedim ama karar değiştirmem 1 dakika bile sürmedi
Sabah:
- 2 dilim peynirli kek
- 1 tk çemen
- 2 yeşil zeytin
- 2 siyah zeytin
- 1 kk peynir
- 1 avuç maydanoz
Öğle:
- 5-6 tane fırın köfte
- 3-4 kaşık peynirli makarna
- 3-4 çiçek haşlanmış brokoli
- 5-6 tane yaprak sarma
Ara:
- 1 fincan sade neskafe
Ara:
- 1 elma
- 10 badem
Akşam:
- Yarım ekmek arası balık (ekmeğin içi çıkarılmış)
Ara:
- 1 avuç antep fıstığı
- 1 elma
- 1 mandalina
Ara:
- 1 bitter çikolatalı gofret
Su tüketimim 2.5 litre civarı. Spor olarak sabah yarım saat yoga yaptım. Akşam iş çıkışı salona gittim ve koşu bandında 50 dakika tempolu ve çoğunlukla eğimli yürüyüş yaptım. Toplam adım sayım bugün de 12000 oldu
Yarın öğleden sonra doktor randevum var, inşallah iyi geçer. Öğleden önce de muhtemelen evde olurum ve epilasyon yaparım
Afiyet olsun canım, sebze çorbası da çok güzel olmuştur eminimAşurelik buğday olur bence, bendeki de muhtemelen öyledir. Aşureeeee ben de istiyorum yaaaa. Sen yap test et, beğenirsen bize de tarif ver Duygucum
sağol cnm belli yaştan sonra anca çok çalışırsa oluyo insan bende deniyorum inşlh olur moralin düzelmiş sevindim bazen geliyo insana sen ii ol güzelimmenun yıne guzel olmus. ınsaallah faydasını gorursun yıne.
okul ve dersler ıcın kolaylıklar dılıyorum canım.
teşekkür ederim cnm evet ya bende şok oldum inşl zamanla daha da incelicem zaten 79 u gördüğüm an bende resim koyucam bu sefer söz yani kaçamak değilkelebek i yapıyorum bende ama çok zorluyor beni, resmen sırtımdan alevler çıkıyor yani, o yuzden 10 kere falan yapıp bırakıyorum. kollarla ilgili çok sıkıntım yok benim, o yuzden bacaklara ağırlık vereyim diyorum, twist ve eliptik i de yaparım. karın inceltme hareketlerinin de resmini çekeyim de sizlere de koyacam zaten, evde mutlaka yapacam onları, spor salonundaki saatimi onlarla harcamayacagım. öle öle gidecek inşallah, belim regl dönemindeki şişliğine ragmen 2 cm incelmiş gözüküyo
annem de aynı şeyleri söyledi calla canım, bıraktım bende tarçınlı ballı zımbırtıyı.. yememe dikkat edip sporumu yaptıktan sonra, zaten kilo verebiliyorum. bide yeşil çayı arttıracagım biraz, kendim demlemeye başladım zaten artk, günde 1 bardak içiyordum artk 2 3 bardaga çıkartacagım onu
Allah hepimize yardımcı olsun inşallahhh
4 cm mi incelmişşşşmaşaalllaaahhhhh çok sevindim cemremm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?