2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

ben guldururum oyleeeeeeeeeeeeeeeeee

kızzzzzz ne bılıyım etrafımda opera gıden olmadı kendım de gıtmedım. opera dıyınce fılmlerdekı gıbı sandım ısteeeeeeeee cahıllık anacugum cahıllık

yoga , psıkolojık olarak da cok rahatlatıyordur emınım. senın spor konusundakı uzmanlıgın ve spor sevgın cok hosuma gıdıyor guzel bır gecmısın var bu acıdan. maalesef ben yenı yenı baslıyorum cok gec kalmısım

aman dıkkat et kendını zorlamadan yap plates yaparken sen de duygu da belınızı ıncıtmıstınız sanırım onceden degıl mı

anahtarı bulmussun ona ayrı bır sevındım anahtarını cok unutan ve kaybeden bırı olarak, bır de araba anahtarını kaybetsem esımle kesın papaz olurdukkkkk

canım spor salonu faalıyetımız son buluyor oyuzden o agırlık konusuna endıselenmene gerek yok tekrar gıtmeye baslayınca ama soz tavsoyene uyacam hocayı dınlemeyecem.

canım menulerın cok guzel olmus olcuyu de dengelemıssın o da gozumden kacmadı yanı spor desen harıkasın valla. hem yoga hem kosu bandı hem bısıklet derken valla super ne dıyım.

aksam cısslı bır ara ogun yapmamıssın hatta elma bır tane olmusssssssss ıns boyle devam edersen kesınlıkle --- goreceksın bence.

doktor ısını de halletmıssın ınsaallah ıyı bır doktor olur ve memnun kalırsın canım. ben de gıdecegım doktora ama hapımın bıtmesını beklıyorum buyuk ıhtımal ben de haftaya carsamba persembe gıderım. kayserıdekı acıbadem hastanesıne de gıdecegım duruma gore artık.

kızlarrrrrrrrrr gunaydınnnnnnnnnnn

nasılsınız bakalımmmmmm

ben dun berbat bır durumdaydım ama bugun daha ıyıyım gercı ercenın mesajıyla moralım gercekten bozuldu cunku ben ne yazdım ne amacla yazdım nasıl anlasılmıs. gercekten cok uzuldum buaralar zor gunler gecırıyorum her acıdan. haftasonundan berı ıyı degılım bır de boyle mesajı gorunce ıyıce bır garıp oldum.

dun guzel bır menum oldu yazacaktım sımdı ama defterım evde kalmıs. oyuzden aksam yazarım mecburen. begenecegınızden emınım. sporum yoktu dun ama onemlı seyler yaptım kendı adıma, onemlı kararlar aldım abdestımı aldım oruca nıyetlendım ınsaallah bugun namaz da kılacagım

buarada asure gunumuz hepımıze hayırlı olsun dualarımız ıbadetlerımız kabul olsun evımız bereketlensın ınsallah sevgılı arkadaslarım benım.

Aynı günde 10 Peygambere 10 lütuf

asure gunu ıle ılgılı guzel bır bılgı paylasmak ıstedım ben de bu sabah ogrendım.

dudagıma gelınce sıslıgı baya azaldı agrısı da baya azaldı yara da kuculuyor gıbı.

uzun zamandır sabıt kalan kılom, ısyerındekı gergın ortam, grıp ucuk , uc buyuk aydır regl olmamak derken patlayacak bomba gıbıyım yorgun ve gergın hıssedıyorum ustune bır de aılevı konular eklenınce dun ıyıce kotuledım esımın aılesı tam bu hafta emeklılık maası alacaklar derken surec 1-2 ay daha uzayacakmıs pat dıye eksıklık cıkardılar ustelık uc aydır ugrasıyorduk ve sorun yoktu, gorumcemın kaldıgı yerde buyuk sorunlar var cozum bulmaya yer bulmaya calısıyoruz falan. spor salonuna da gıdemeyecem cunku araba ısını cozemeyeceklermıs. bır ay ıcınde kar yagar kar yagınca ben markete bıle gıtmıyorum korkudan. ayrıca daha da ıssız ve karanlık olur hadı bunları umursamam da ben, hem kar buz hem de donuste hep hasta olma rıskım oldugu ıcın artık gıtmıyorum zaten 6 aylık uyelıgım doluyormus bu hafta oyuzden yenılemeyecem. buna da cok uzuldum cunku ben orda daha verımlı keyıflı spor yapıyordum evde verımlı degılım orda spor yapmayı da cok sevıyordum bana degısıklık de oluyordu sabah ıse gel aksam eve don evde spor yap benım ıcın keyıflı olmayacak.ama mecburen cozumler bulacagım aksamdan berı kendıme gunluk, haftalık her konuda plan yapmaya calısıyorum detaylı olarak. ıns faydasını gorurum her acıdan.

benden haberler boyle.

ınsaallah daha guzel haberler ve olayları anlatmak nasıp olur

hepınızı kocaman opuyorum aksam gorurusuz hem ıkı gunluk menumu de yazarım

Günaydın kızlar, haftanın ortasına geldik bile, hepimize güzel bir gün diliyorum Ben bu sabah ta yogamı yaptım, hem vücudum esnemiş oluyor, hem nefes egzersizleri sayesinde psikolojik olarak ta çok iyi geliyor, bundan sonra her sabah yapmayı planlıyorum
Spor yapmama ve menülere dikkat etmeme rağmen tartı benimle inatlaşıyor ama sonuçta pes edecek biliyorum azmin önünde uzun süre duramaz nasılsa

Ben vereyim ağrılardan size yaaaa. Herkes istediği şekilde regl olsa, istemeyen olmasa ne güzel olurdu ama

Canım benim gitmeden nerden bileceksin Ayrıca haklılık payın var sormakta, yurtdışında operaların ilk gösterime girdiği gece kıyafet şartı oluyor, açıkça yazıyor hatta kadınlar koyu renk tuvalet, erkekler takım giymeli diye, giymeyeni almıyor değillerdir ama diğerlerinin yanında epey dikkat çekici oluyordur
Yoga kesinlikle çok iyi geldi Filizcim. Yoga pilates gibi değil, pilates daha zorlayıcı, daha çok tekrar var ve sıkılaşmaya yönelik. Yoga ise daha yavaş ve esnemeye yönelik. Tabi tüm sporları yaparken dikkat etmek lazım, insan ters bir harekette bulunabiliyor.
Spor salonu faaliyetinin son bulmasına üzüldüm canım, iyi geliyordu aslında sana. Sporu bırakmak yok ama uçarım bak oraya

Sağol canım benim, şimdilik -- görmeyi geçtim, bir de ++ çıkıyorum tartıda ama dediğim gibi takmak yok
Doktor randevumu aldım bakalım, yarın öğleden sonra gideceğim. Altı üstü düzgün bir şekilde rutin kontrollerimi olacağım, güvenilir ve eve yakın bir yer olsun istiyorum, yoksa bir problemim olsa zaten daha hassas olurum, ya Duygu'nun doktoruna giderim, ya üniversite hastanesine. Senin durumun ayrı, aman ihmal etme canım, uzun süredir regl olamadın, bütün dengen alt üst olmuştur, bence de iyi bir hastaneye gitmende fayda var.

Günaydın şeker, planlar yapmana sevindim Aile işleri hiç bitmiyor hiiiiç, kiminin ailesi destek oluyor her konuda, senle bende de durum tam tersi Yine de şükür, destek olabilecek maddi ve manevi güce sahibiz en azından Filizim
Spor salonu olayına üzüldüm canım, inşallah evde yapmak için motive olursun
Aşureeee, ya ben aşure istiyorum, burada komşuluk falan da yok, annemlerde kaç kişi aşure getirir ben de istiyoruuum

rendevu aldınmı ?
er yada geçalırsın alamazsanda yine boşa gitmez sıkılaşırsın canım..

canım menün güzel olmuşda salatan niye sıvıyağ yani zeytinyağ olsa daha iyi olurduu

günaydın seninde muharrem ayın hayırlara vesile olsun .. güzel paylaşım için tşk.ederimm
canım yanlış anlaşılma eryada geç çözüm bulur merak etmee ikinbizde değerli insanlarsınız..

dün sana spor moral açısından gerekli herşeyi dedim kişi istesininan heryerde verir kilo sen ayağını riske atmamak için kısa birsüreliğine ara verdin ilk baharda yine başlarsınn evdede güzel bi planla herşeye yetişirsin,hem daha havalar tam soğumadı senhep hasta olurdun salona gitseydin boşver böylesi daha iyi olcak inşallahh
günaydın neslişim masallahın var yogalar yapılmış güne 1-0 önde başlamışssın yineee tartıya takılma inadı kırılır mutlaka

günaydınn hanımlarr hatta tünaydınnn benim devreler yandı bugün saat 10 da kalktım vesersem gibiyim hiç alışık değilim..dünkü menümü yazayımm evde yapılcak işlerimvarr hepimize keyifli birgün dilerimm..

p.tesi gecesi saat12 gibi sahurumu yaptımm
bir küçük pizza biraz vişne suyu ile
sabah imsak olmadan 500 ml su içtimm

iftarım:
1 büyük bardak su,bir büyük kase köftelisebzeli çorba bir nevi ana yemek gibi oldu,3 kaşık barbunya kepekli makarnam vardı ama yemedim,havuçlu turplu salata birbüyük tabak,yarım dilim kızarmış ekmek

ara: 1 küçük kase kabak çekirdeği

(aslında çorbamı neslinin çorbası olarak karar verdim ama evde buğday yoktu zaten buğday hiç kullanmadım o yüzden bu çorbayı yaptım ama akşama doğru aldım buğday üstünde aşurelik yazıyordu nerdiyse nesliyi arayıp sorcaktım bumu diye dünkü çorbam bugüne yeter kısmetse perşembe günü yapcamm neslişimin çorbasını) bu arada hazır buğday almışken biraz aşure yapayım hem 2-3 komşuya vereyim sevapdır hemde oğluş yesinn tabi hiç yapmadımm bi araştırayım..

Arkadaşlar geçmişi okuyamadım.Umarım hepiniz iyisinizdir.Ben çok yoğunum bu aralar.Öğrencilerim çok yoruyor bu aralar.O yüzden çok katılamıyorum sizlere.Diyetim son gaz devam ediyor.2 gündür tek öğün yemek yiyorum.Bu planladığım bir şey değil.Hayatımda ilk defa yemek yemeyi unutuyorum.Dün kahvaltı yapmadım.Okulda öğlen yemeği çeyrek ekmek arası döner yedim.Eve gidince çocukları doyurdum,ben spora indim.7 de eve çıktım.Duş aldım bir kahve içtim ve 22.de uyudum.
Bugün gene kahvaltı yapmadım.İ harfini verdim.Bir öğrencim düştü onu sağlık ocağına götürdüm aldığım simiti arkadaşım sahipsiz diye yemiş.Öğlen yarım kuşbaşı pide yedim.Akşama ne yerim bilmiyorum.Belki salata yerim.Spordan sonra hiç bişe istemiyor canım. Bir geçmişe bakıp geliyim.

Alinti yapamadim
filizcim hosbuldum tesesekkur ederiz teyzesi ikimizde iyiyiz cok sukur senin bu aralar caninin sikkin oldugunu okudum ve gercekten cok uzuldum bide ustune o mrsaji okuyunca ole anladim yoksa senin benim hamileligimde dahil cok ilgilendigini dualarini biliyorum ben sizi uzdugunu hissettim iste yazi dili olunca yanlis anlamalarfa olabiliyor
dogum sancisi cekmefim ama ameliyatta herkese ayri ayri dualar ettim
aslinda burada herkesbirbirini iyi taniyo birazda sitem olmasi sevgiden kaynakliyo kusura bakma canim

Duygucm naslicim cemrecim cook tsekkur ederiz guzel dualariniz icin rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin ins
duugucum o gunden sonra face giremedim ev cok yogun gelen giden esimde yillik izinde firsat olmadi bi ara konusuruz canim
neslicim doktora gitcekmissin guzel haberler al ins hefef kiloma diyete nisanda baslamayi dusunuyorum ameliyat yerim iylessin yuruyuse baslicam cok ozledim hareket etmeyi 1O kilom gitti bile
filizcim su sikintili gunletfe namaz ve tesbih cekmek cok rshatlarir rabbim huzur vetsin bende dort gozle bekliyorum ibadet etmeyi ruhen ve bedenen cok rahatlatiyo
esracim bosanma durumun varmis rabbim hayirlisini gostetsin daha guzel gunler gostetdin esracim hani dogum fotosucektir demistin bana bende butce ayiramam demistim sana iste o doum fotolari ucretsiz cektirmek nasipvoldu hatta aklima o an sen geldin
Unuttugum bisey varmi diger arkafaslar herked iyidir ins

kelebek i yapıyorum bende ama çok zorluyor beni, resmen sırtımdan alevler çıkıyor yani, o yuzden 10 kere falan yapıp bırakıyorum. kollarla ilgili çok sıkıntım yok benim, o yuzden bacaklara ağırlık vereyim diyorum, twist ve eliptik i de yaparım. karın inceltme hareketlerinin de resmini çekeyim de sizlere de koyacam zaten, evde mutlaka yapacam onları, spor salonundaki saatimi onlarla harcamayacagım. öle öle gidecek inşallah, belim regl dönemindeki şişliğine ragmen 2 cm incelmiş gözüküyo

annem de aynı şeyleri söyledi calla canım, bıraktım bende tarçınlı ballı zımbırtıyı.. yememe dikkat edip sporumu yaptıktan sonra, zaten kilo verebiliyorum. bide yeşil çayı arttıracagım biraz, kendim demlemeye başladım zaten artk, günde 1 bardak içiyordum artk 2 3 bardaga çıkartacagım onu

Allah hepimize yardımcı olsun inşallahhh

4 cm mi incelmişşşş maşaalllaaahhhhh çok sevindim cemremm

herkese merhabalarrr kızlar dün ve bugun bu saate kadar giremedim ksuura bakmayın.. dün toplantım vardı gündüz, akşamda arkadaşımla buluştum, döndüğümde inanılmaz bi baş ağrım vardı uyudum, sonra gecenin bi yarısı uyandım valla saçma sapan bigun oldu yani. dışarda olunca düzenli de beslenemedim, normale göre az oldu, ama sanırım daha kalorili oldu..

nyse bugun de annem genelde evde oldugu için canı çok sıkılmış onu fark ettim, bugun onunla plan yaptık gezdik dolaştık bütün gün alışveriş yaptık, baya bi gezindik. sonra da yemegimizi yiyip geldik eve. annem oruöluydu bugun o yuzden onun yanında bişey yiyip içemedim, bi kahvaltı bide akşam yemegi oldu bugun yani. ama akşam yemeginde adana kebap yiyince şiştim snaırım daha bişey yemem bu akşam, yeşil çay ve su içerim bol bol, bugun her iksii de çok az oldu.

spor olarak da annemle gezinmem pek sayılmaz sanırım ağır tempoda oldu çünkü. toplamda 2 3 saat gezindik ama olsun, şimdi internet videolarından pilates yada yoga başlangıç bulmak istiyorum, ve yavaş yavaş onlara başlayım diyorum. bölgesellerimi de çalışırım, projeyle ilgili işlerim de var, bu akşam baya oyalar beni

bu arada esracım ve neslicim resim koymuşlar, maşallahh onlardan kıskandım bende koyayım hemenn

duygucum ve filizcimin de biraz sıkıntıları varmış sanırım, umarım her ikisinin de yüreği en yakın zamanda ferahlar

Züleyha Hocam, az yemek yediginizi yazmışsınız, umarım yorgun ve halsiz düşmessiniz, kendinize dikkat edin lütfen, dualarımdasınız

cemrem in diyetisyen sonucu muhteşem zatenn, incelme de varmış darısı hepimizin başınaa

ercecimm, zeynep su ya aşık bir insan olarak sana kızınla çok büyük mutluluklar diliyorumm o ne güzel bi bebek yaa maşallahhhh

resimleri ekledim canlar, şimdi biraz youtube karıştırayım pilates ve yoga için, güzel şeyler bulursam paylaşırım sizlerle

Eveeeet bugün de işyerinde yoğun bir gün geçirmeme rağmen, eve gelince sporumu yaptım İş bugün hem stresliydi, hem bir sürü aksilik çıktı ama üstüne spor yapmak çok iyi geldi.
Günümü toparlayayım, başka bir şey yemem artık. Akşam yemeği ve sonrası biraz fazla oldu ama nazar boncuğu olsun diyeyim artık, arada olur böyle, eşimin gazına geldim Bugün pazara o gitti, o tarafta işi de vardı, dönüşte balık ekmek almış, üstüne de gofret çıkardı, ben de önce yok yemeyeyim dedim ama karar değiştirmem 1 dakika bile sürmedi

Sabah:
- 2 dilim peynirli kek
- 1 tk çemen
- 2 yeşil zeytin
- 2 siyah zeytin
- 1 kk peynir
- 1 avuç maydanoz
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe

Öğle:
- 5-6 tane fırın köfte
- 3-4 kaşık peynirli makarna
- 3-4 çiçek haşlanmış brokoli
- 5-6 tane yaprak sarma

Ara:
- 1 fincan sade neskafe

Ara:
- 1 elma
- 10 badem

Akşam:
- Yarım ekmek arası balık (ekmeğin içi çıkarılmış)

Ara:
- 1 avuç antep fıstığı
- 1 elma
- 1 mandalina

Ara:
- 1 bitter çikolatalı gofret

Su tüketimim 2.5 litre civarı. Spor olarak sabah yarım saat yoga yaptım. Akşam iş çıkışı salona gittim ve koşu bandında 50 dakika tempolu ve çoğunlukla eğimli yürüyüş yaptım. Toplam adım sayım bugün de 12000 oldu
Yarın öğleden sonra doktor randevum var, inşallah iyi geçer. Öğleden önce de muhtemelen evde olurum ve epilasyon yaparım

Afiyet olsun canım, sebze çorbası da çok güzel olmuştur eminim Aşurelik buğday olur bence, bendeki de muhtemelen öyledir. Aşureeeee ben de istiyorum yaaaa. Sen yap test et, beğenirsen bize de tarif ver Duygucum

doktor randevunda bol şans neslicim, inşallah iyi sonuçlarla gelirsin şu adımsayarı bi ben alamadım yaa, telefona yüklemeye çalışıyorum onlar da hep hatalı ben dakika saymaya devam hala

Afiyet olsun canım, sebze çorbası da çok güzel olmuştur eminim Aşurelik buğday olur bence, bendeki de muhtemelen öyledir. Aşureeeee ben de istiyorum yaaaa. Sen yap test et, beğenirsen bize de tarif ver Duygucum

pazar günü annem aşure yapacak neslicim buyur gell

bugunku menumu pek yazmak istemiyordum ama yazayım yine de

kahvaltı ( 11.30 )

2 dilim kızarmış çavdar ekmegi

1 kk dan biraz fazla köy peyniri

3 yeşil zeytin

1 domates

1 kupa şekersiz çay

kahvaltıdan sonra annemle beraber gezmeye çıktık, annem oruçlu oldugu içinde onun yanında bişey yiyip içemedim.

akşam yemegi ( 16.40 - annemin iftar saati )

2 şiş adana kebap

2 yk bulgur pilavı

3 yk yoğurt

8 10 küp pide

1 kuru light cola ( kebap tarzı şeyleri içeceksiz yiyemiyorum, yoğpurt var diye de ayran içemedim, kola oldu malesef )

üstüne de eve gelince yeşil çayımı içtim, yatmadan 1 tane daha içerim. suyum henuz 1.5 lt oldu ama artk hortumu agzıma baglayıp 2.5 u geçmem lazım

aktivite olarak da gündüz yaklaşık 2 3 saat yürümemi saymazsak, ki alışveriş yürüyüşü ne kadar sayılır bilemiyrum az önce resmen debelenerek 45 dk pilates yaptım karın hareketleri ve bacak hareketleri olanlarını yaptım, eğer yapacak olan varsa link de verebilirim, burcu die biri yapıyo, tv de programı da varmış kızın, ben ebru şallıdan pek haz etmedigim için bu kız iyi geldi bana

bundan sonra hergun en az 30 dk da olsa yapmaya çalışacagım pilatesi projeyle uğraşmam lazım biraz, eğer şuan karın bölgemde olan derin yanma ve yorgunluk acıları azalırsa bölgeselleri de yaparım yatmadan

şimdilik benden bu kadar canlarr

menun yıne guzel olmus. ınsaallah faydasını gorursun yıne.

okul ve dersler ıcın kolaylıklar dılıyorum canım.
sağol cnm belli yaştan sonra anca çok çalışırsa oluyo insan bende deniyorum inşlh olur moralin düzelmiş sevindim bazen geliyo insana sen ii ol güzelim
teşekkür ederim cnm evet ya bende şok oldum inşl zamanla daha da incelicem zaten 79 u gördüğüm an bende resim koyucam bu sefer söz yani kaçamak değil sizde benden daha ii veriyorsunuz aslında hepimiz sağlıklı verelimde az az gitsin kafi...

duygucum cnm sıvıyağ dediğim seytin yağı o ben her ikisine de sıvıyağ diyorum da bazen unutup sıvıyağ yazarsam anlayın ki zeytinyağıdır

sabah: 2 dilim ekmek, 4 zeytin , 30 gr çökelek peyniri,domates,salatalık,maydanoz,bi bardak süt

ara: bi mandalina,3 kuru kayısı

öğle: bi kase tavuk çorbası, bi kase cacık, bi parça tavuk haşlama,ve 5 kaş. pilav ekmeğin yerine pilavı koydum.

ara: şekersiz çay, 1 kuru incir, 3 kayısı

akşam: 4 yemek kaş. karnıbahar,üzerine yarım su bardağı yoğurt koydum bi tatlı kaş.zeytinyağı ( doğru yazdım bu sefer)

karabiber kır. biber de döktüm üzerine, bi kase soğanlı salata,2 yemek kaş. pilav, bi köfte,2 dilim ekmek

ara: 2 kuru incir

activite: 4 km yürüdüm hava soğuktu ama iyi geldi, 2 lt su, bi form çayı......