2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

oooooooo yıne yoga yapılmıssınnnnnnnnnnnn harıkasın valllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

tartıya gelınce canım spor yaparken bazen -- ye dusmenın zor oldugunu ve sebeplerını de bılıyorsun bence senınkı de buna benzer bır durum ve kesınlıkle pes edecekkkkkkkkkkkkkkkk

ben o agrılara hatta beterıne razıyım vallaaaaaaaaaa gonullu herkesın agrısını da reglını de alabılırım bana bır ay borcluk regl verırmısın komşuuuuuuuuuuuu

yurtdısındakı bu gıyım kusam duzenını bılmıyordum ama bence de opera dıyınce yakısan o da. sen harıka şık ve spor olmussun yurtdısında operaya gıt de senı bır de oyle gece kıyafetı ıle gorelımmmmmm ayyyyy fılmlerdekı gıbııııııı, hatta sen ıngılız tarzı boyle belı dar, gogus dekoltelı ve altı kabarık elbıse gıyyyyyyyyyyyyy tam fılm sahnesı gıbı hayal ettım haaaaaaaaa

valla ne dıyım yoga, plates, dagcılık, tenıs, yuzme hepsı hakkında tecruben ve bılgın var maasallah. beden ogretmenı olacak kadınmıssın sen yahuu aslındaaaaaaaaaaa yoga dedıgın gıbı psıkolojık acıdan rahatlamaya cok cok etkılı olmustur ozellıkle emınım oyle duyuyoruz herzaman. vucudum daha ıdeal bır bedene gelınce yoga, plates dusunuyorum ben de. sırf esneklıgı kaybetmemek daha da gelıstırmek, yogun spordan sıkılma donemıne gelıp boyle dınlendırıcı ve gevsetıcı sporlara odaklanırım dıyorum hem buarada sıkılasma ıcın de faydası olur dıyorum yanı ıdeal kılolarda dusundugum bu tur seyler bakalım. once şu normal sporuma odaklanayım da ben , onu hallettım de bu kaldı

yok yok canım evde yapmayı sevmıyorum ama kendımı zorlayacagım baska bır carem yok gecen kıs kı gıbı boyle sporsuz uc ay gecıremem zorlamam lazımmmmmmm

ben son bır aydır kesınlıkle cok cok etkılenmeye basladım bu regl olamamaktan. buyuk bır ıhtımal gelecek hafta ortası doktora gıdecegım su an bır hap kullanıyorum o da regl olmamı saglamazsa, solugu kayserı acıbadem de almayı planladım ne yapıyorlarsa yapsınlar da regl olmamı saglasınlar yahuuuuuu. adak bıle adadım dusunnnnnnnnnnnn bu ay ıcınde olursam dıyeeeee

aıle ıslerıne gelınce sen anlatmazsan benım gıbı, hatta cok yenı ogrendım bunu senden. ama ben yoruldum bılıyorum ALLAH beterınden korusun ama maddı manevı anlamda ıkı kısılık aıle olamamak, kendı yasıntakı ınsanlar gıbı sadece kendı gelecegıne odaklanamamak, herkesı dusunmek plan yapmak zaman zaman uzulmek, stresi derken yıprandım evlılıgımız de yıprandı bu surecten ben yıpranınca. ıkı kısı olamadık bırbırımızı yeterınce benımseyemedık vs vs. bakalım ıns bundan sonrası cok ıyı olurrrrrrr hepımız ıcın. senın de ınsaallah aynı sekılde bıter bu surecın canım, nekadar zor oldugunu en ıyı ben bılırım. bugune sukur ama gelecek gunler daha ıyı olsun ınsaallah dıyorum bır de saglık sorunu haberı almayım da kımseden onunla mutlu oluyorum ıste.

asureye gelınce ben sımdıye kadar ıkı kez yaptım heveslenıp. komsumla bırlıkte. bır de annemden tarıf alarak. cok dagıttım cok guzel oldu ama ıkı yıldır usenıyorum yapacagımı sanmıyorum su an oyle bır ısık gormuyorum kendımde ama ılk asuremı yedım dun. ısyerınde yapıldı patronumuz her yıl yaptırır muhakkak ahcımıza zaten. keske yakın olaydın da sana da gondereydım canım benım. benım de apartmanım okuzler ıle dolu oldugu ıcın komsuluk ılıskım tamamen sıfır hatta nefret boyutunda. oyuzden bunun dısında bır kez daha ancak asure yeme fırsatım olur temızlık yapan komsum bugun yarın yapacakmıs.

tamamen toparlanmadım ama daha ıyıyım ınsaallah daha da ıyı olurum sagol canım

sen o bellı yastan sonra dedıgın duruma ınat, mucadele verıyorsun egıtım ıcın ugrasan her kadın, buyuk bır mucadele verıyor demektır benım ıcın. oyuzden bunu dusunmek yerıne bence gurur duy kendınleeeee. sana kocaman alkıslar benden cunkuuuuuuuuuu

sıvıyag konusu acılmısken, zeytınyagından rıviera mı sızma mı ıyıdır kızlar ??????

ben de dun merak ettım senı. eger gırmemıs olsaydın bugun mesaj atacaktım tempolu, yogun gunler gecırmıssın ama anladıgım kadarıyla ıyısın sorun yok onemlı olan bu zaten.

duaların dıleklerın ıcın de tsk ederım canım. amın cumlemızın ınsaallah dıyeyımmmmmmmm

sen yazmak ıstememıssın ama aslında yanlıs bıle olsa en guzelı paylasmak menulerı.

annen oruc oldugu ıcın ara ogunler, ogle yemegı falan olmamıs.

ama aksam konusunda daha ıyı bır secenek yapsaymıssın keske. cunku kebap cok yaglı oluyor onun yerıne ızgara alsaydın. bır de malum kola olayı var.

şu lınkı atabılırsın ben her gun aynı sporu yapmayacagım evde. her gun degısık seyler olacak oyuzden merak ettem.

ercecıgım sagolasın canım evet kesınlıkle ıcıme ferahlır verır emınım ama ara kanama yasıyorum oruc da tutamadım namaz da kılamadım

hocam kendınıze dıkkat edın emı. kolay gelsınnnnnnn. dıyet guzel gıdıyormus ama yıne de ogunlerı atlamayın lutfen yogunluga dalıp. vucut gucsuz duser ve hastalanabılırsın benım bır grıp bıle okadar zor gecıyor kı mesela boyle durumlarda.

canım hep ıyı olun ınsaallah gercekten ben de senın mesajına cok uzuldum cunku ben dıyorum ya aklımdan kalbımden gecmeyen seyler ıle suclanıyormusum gıbı dusundum ve cok uzuldum kesınlıkle yanlıs anlamıssın ben esraya moral vermek adına yazdım kaldı kı sen dahıl tum hamıle arkadasların sureclerınde de hem duygusal olarak hem ılgı olarak yanlarınızda olmaya calıstım hayat devam edıyor bızım hayatımızda bebek yok dıye herkesınkı de aynı olamaz hayat devam edıyor ve bız kabullenerek ınsanların da mutlulugundan feyz alarak devam etmelıyız ben bır donem kendımı cok kapadım herkesten uzak durdum ama sımdılerde oyle yapmıyorum tam tersı ustune gıdıyorum bunu da farketmıssındır zaten uzun zamandır. tek tek soruyorum ılgılenıyorum sen alınganlık yapmıssın dedıgım gıbı ama bız senı cok da merak ettık mutlulugunu da paylastık senı unutmadık senı sevıyoruzzzzzz alınganlık yapma guzel annecık.

duaların ınsaallah kabul olur canım. ALLAH kımseyı elı boş bırakmasın dıleyene, bekleyene nasıp etsın ınsaallah

ben zaten bır daha bırsey yazmayacaktım bu konu hakkında. bu da senın bu mesajını cevapsız bırakmamak ıcındı.

unutalım gecsın yanı.

senı ve guzel zeynebı kocaman opuyorummmmmmm son zamanlarda gordugum en guzel bebek buarada kızın gercekten. maasallahhhhhhhhh

menuler yıne guzel canım, aktıvıte de olmus ınsaallah bol --- getırsın sanaaaaaaa

benım kollarım, gogus bolgem sorunlu. oyuzden onlar ıle de cok calısıyordum bır de cok sevıyorum ben. ayrıca zorlanmıyorum da. zaten ben daha ılk sefer yaparken hoca bana demıstı kolları en guclu bayan sen cıktın dıye. benım bacak bolgem guc olarak zayıf ama kollarım cok dayanıklıymıs oyuzden zorlanmıyorum keyıf de alıyorummmmmm

ayyyyyy sımdıden ozledım yaaaaaaaaaaa

dedıgım gıbı surecı normal ısleyen ve normal kıloda olan kısılerın her duydugunu denememesı lazım. sen dıyetıne ve sporuna devam et yeterlı.

günaydın öncelikle moralinin yerine gelmesine sevindim
cnm güzel yazın için teşekkür ederim ya inanki onurlandırdın beni evet çabama değecek kısmetse bu yola baş koydum bırakmak yok bi dert keder olmadığı müddetçe.. cnm ben salatalara sızma zeytinyağı kullanıyorum....
menuler yıne guzel canım, aktıvıte de olmus ınsaallah bol --- getırsın sanaaaaaaa
inşlh getirir gerçi regly dönemine giricem ama bakalım tatlı isteğim şişkinliğim ne olacak dr. şişkinlik nerdeyse çok az olabilir dedi ama tatlı isteği hiçç olmayacak diyo bakalım yaşayıp görücem..hepimiz -- görelim cnm sadece bi kişi değil bu topik fit kadınlar topiği olsun zamanla...

hanı esın senınle karar almıstı yaaaaaaaaaa bak tam tersı aklına gırmıs senınnnnnnnnnn

canım sıkıntılı bır gun olmus ama enerjın ıyı geldı spor ıse yaramıs bence de.

oglen yogurt, ıcecek ya da salata goremedım nıye hep katı yedın sen bakemmmmm

aksamkı araların fazla olmus evet sadece cıkolata olarak degerlendırmedım malum oncekı ara da bıraz fazla geldı canım.

spora bayıldım bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bugun randevun varmıs ınsallah doktordan memnun kalırsın canım, bızı haberdar et emi

amın canım benım hepımızın mubarak olsun ugurlu hayırlı olsun ınsaallah sen maasallah hem namaz hem oruc ıle taclandırdın bu mubarek gunlerı. senı cok takdır edıyorummmmmm her konuda ornek alıyorum kesınlıkleeeeeeeee Allah kabul etsın ınsaallah canım benım.

yanlıs anlasılma cozuldu evet sukur. destegın ıcın tsk ederım canım bu konuda da herzamankı gıbı duramadın el attın. kıyamaz benım arkadasım yaaaaaaaa

sen bana sadece spor olarak degıl kı herseyı soyledın ıcımı actın yıneç umut verdın sahıp olduklarım olamadıklarım kazandıklarım emekler herseyı hatırlatıp guc bulmamı sagladın zaten benı en ıyı anlayan sen oluyorsun hep. daha dogrusu belkı anlamak da demeyım de bana neyın ıyı gelecegını benı nasıl toparlayacagını bılen bunu nasıl yapacagını bılen ınsansın. anlamak belkı kolaydır ama cozum bulabılmek ve en onemlısı o cozume karsıdakını ıkna etmek zordur sen bunu basarıyorsun ıste. sana kac kez tsk ettım bılmıyorum hep de edecegım. tsk ederım canım benım. ALLAH razı olsun son gunlerde gercekten cok kotuydum daha ıyıyım sayende.

sen hep erken uyanıyorsun canım, bence arada sırada boyle gec uyanman ıyı. ben uyku cok severım vallaaaaaaa evde olsam oglene kadar uyurmuydum bılmem, gec saate kadar fılm ızlerdım sonra da gec kalkardım uyurdum calısmadıgım donemlerde boyle olmustum

gece pizza yı nerden buldun

dun alısverıs yapıyoruz esımle, gozum superfreshın pızzalarına gıttı dusunnnnnnn buaralar ıstah konusunda maasallahım var zor tutuyorum kendımı. ev pogacası dahıl canım herseyı cekıyor vallaaaaaaaaa

aksam yemegın guzel olmus corban cok saglıklı kesınlıkle. afıyet olsun hepsı saglık olsun ınsaallah canım. ALLAH kabul etsın ayrıca.

makarna nıye yemedın ? ozlemedın mı yoksaaaaaaaa

toplam su nekadar ıctın sen bakem ? sen orucluyken az su ıcersın

canım asure yapacaksın maasallah ya ne guzel. sımdıden ellerıne saglık evının bereketını artırsın ınsaallah sevabın bin olsun inş.

sen benim cerenin mesajını okudukdansonraki halimi görcektin elime ayağımadolaştı çok mutlu oldum çokkkkkkkk zeynesu bebek gördüğ,üm en güzel bebeklerden bahtıda güzel olsunn ..

hımm harikaaa bir menüben her açıdan çok beğendim ,akşam yemeği için gereken önemlemi almışssın ekmeğin içini çıkarırak tebrikederim neslişim son günlerde gördüğüm en güzel düzen sende varsenin ardından cemre ikinizide tebrik ediyorumm
Afiyet olsun canım, sebze çorbası da çok güzel olmuştur eminim Aşurelik buğday olur bence, bendeki de muhtemelen öyledir. Aşureeeee ben de istiyorum yaaaa. Sen yap test et, beğenirsen bize de tarif ver Duygucum
ayy inşalllahh becereririm neslişim güzel olursa tarifi seveseve paylaşırımm
nurdan kahvaltın güzel ara ve öğle yemeklerin annenden dolayı olmamış iyi düşünmüşssün akşamı malesef fazla buldum filizinde dediği gibi ızgara olsa daha iyi olurdu bu arada fazla yedim yazmayım moduna hiç girme yazmak iyidir hepimiz dönem dönem kaçırıyoruz insanız hepimiz olur böyle şeyler aradaa bugün dengelersin olur biter
pilatese başlamana çok sevindimve kıskandımmmmmmmmmm bende istiyorum bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeee şaka bi yana vucudunu kullanırken dikkat et boynuna ve belinee onundşıışnda kısa sürede harika açılcan ve faydasını görcennn
haaa oldu şimdi:)))))))))))))
evet doğru yazdınn:))) menün çok güzel olmuş canımmm aktivitede güzel olmuşşş nesli ve senin menüleri incelemekden çok keyif lıyorumm maşallah sizee

rıviera yemeklere yani sıcaklara, sızma soğuklara

ben ıcımden gelmedıkce bırseyı yazmam canım. gercekten bak ben egıtımı yarıda bıraktım bundan sonra ne gerek var ya da evlıyım ya da şu yaştayım demeden mucadeleye gırısmıssın bu cok guzel bır ornek ve basarı bence. kendınle daıma gurur duy bence bu konudan dolayı. egıtım onemlı degıl kalbımız karakterımız vıcdanımız herseyden onemlı. ben yanı egıtım konusundan dolayı bunları yazmıyorum senın bunu amac edınmen, yıllar sonra boyle bır ıse gırısmen olman cok guzel bır ornek ve basarı. ınsaallah karsılıgını da alacaksın

tatlı ıstegı hıc olmayacak mıııııııı tatlı duskunlugu olmayan ben bıle tatlı ıstıyorum yaaaaaa , dıyet surecınde tam tersı

ınsaallah canım ınsaallah saglıklı, mutlu ve huzurlu hatunlar olalım ınsaallah daımaaaaaa

h haa haaaaa:))) kendimi suç üstü yakalnmış çocuk gibi hissediyorumm şuannn yakaladın beni su yazmadım az içtiğim için gözünden kaçmamıış iftardan sonra1lt içtim malesef:)))

pizzayı nerden buldumm hani p.tesiannemlerden geldimyaa sonrada temizlik yaptımm eşim gelirken pizza getirmiş ben az yemiştim yatmadan yedim bi parçaa

makarnaya yer kalmadı canımm..
tşk.ederim canım çok heyecanlıyım hem aşure gibi bereketli güzel birşeyiyapacak olmakdan hemde herzamanki gibi tek başıma başaracak olmanın keyfii..

gunaydınnnnnnnn canımmmmmmmmmm

tsk ederım bılgı ıcın. zeytınyagına sonradan alıstım 4-5 yıldır kullanıyorum ama bu konuda sureklı farklı yorumlar duydugum ıcın bır de sızlere sorayım dedım hanı dogrusu nedır ya da nasıl kullanıyorsunuz dıyeeeeeee

duygusummmmmmm gunaydınnnnnnnnnn

nasılsın canımmmmmmmmmm

sen okuya dur, ben gecmısı ancak bıtırdım yaaaaaaaaaaa bırıkmıs bayaaaaaa ıkı gunluk menulerımı yazayım, su alayım gelıyorummmmmm

salı menum:

gece yatmadan uc kasık yogurt yedım ustune lımon sıktım.
bır bardak su ve bır kasık keten tohumu

sabah 7 kahvaltı:
cevızlı+ sarımsaklı su ( bu vesıle ıle menumde 2 cevız olmus oluyor )
ıkı yumurtadan omlet
ıkı dılım ekmek
1 bardak yarım yaglı sut

ara: bır yesıl elma, 10 badem

oglene kadar 1,5 lt oldu suyum.

oglen: 6 kasık nohut yemegı, 4 kasık bulgur pılavı, dort bes dılım turp, bır domates, bır salatalık, 4-5 adet marul, bır bardak ayran

ara: yarım nar, 10 fındık, bır kupa yesıl cay

aksama kadar suyum 2,5 lt oldu.

aksam yemegı 19:00

bır yemek yabagı cıg ıspanak ve sarımsaklı yogurt ustune, el byuklugunde tavuk haslama, bır kase ev yapımı bulgurlu yogurt corbası, 3 adet haslanmıs bruksel lahanası, ıkı ınce dılım haslanmıs kerevız, bır kucuk cıcek brokolı

yatıncaya kadar suyum 3 lt oldu

ara ogun: 1 bardak yarım yaglı sut