- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #18.801
Günaydın kızlar, haftanın ortasına geldik bile, hepimize güzel bir gün diliyorumBen bu sabah ta yogamı yaptım, hem vücudum esnemiş oluyor, hem nefes egzersizleri sayesinde psikolojik olarak ta çok iyi geliyor, bundan sonra her sabah yapmayı planlıyorum
Spor yapmama ve menülere dikkat etmeme rağmen tartı benimle inatlaşıyor ama sonuçta pes edecek biliyorumazmin önünde uzun süre duramaz nasılsa
Ben vereyim ağrılardan size yaaaa. Herkes istediği şekilde regl olsa, istemeyen olmasa ne güzel olurdu ama
Canım benim gitmeden nerden bileceksinAyrıca haklılık payın var sormakta, yurtdışında operaların ilk gösterime girdiği gece kıyafet şartı oluyor, açıkça yazıyor hatta kadınlar koyu renk tuvalet, erkekler takım giymeli diye, giymeyeni almıyor değillerdir ama diğerlerinin yanında epey dikkat çekici oluyordur
Yoga kesinlikle çok iyi geldi Filizcim. Yoga pilates gibi değil, pilates daha zorlayıcı, daha çok tekrar var ve sıkılaşmaya yönelik. Yoga ise daha yavaş ve esnemeye yönelik. Tabi tüm sporları yaparken dikkat etmek lazım, insan ters bir harekette bulunabiliyor.
Spor salonu faaliyetinin son bulmasına üzüldüm canım, iyi geliyordu aslında sana. Sporu bırakmak yok amauçarım bak oraya
Sağol canım benim, şimdilik -- görmeyi geçtim, bir de ++ çıkıyorum tartıda ama dediğim gibi takmak yok
Doktor randevumu aldım bakalım, yarın öğleden sonra gideceğim. Altı üstü düzgün bir şekilde rutin kontrollerimi olacağım, güvenilir ve eve yakın bir yer olsun istiyorum, yoksa bir problemim olsa zaten daha hassas olurum, ya Duygu'nun doktoruna giderim, ya üniversite hastanesine. Senin durumun ayrı, aman ihmal etme canım, uzun süredir regl olamadın, bütün dengen alt üst olmuştur, bence de iyi bir hastaneye gitmende fayda var.
Günaydın şeker, planlar yapmana sevindimAile işleri hiç bitmiyor hiiiiç, kiminin ailesi destek oluyor her konuda, senle bende de durum tam tersi Yine de şükür, destek olabilecek maddi ve manevi güce sahibiz en azından Filizim
Spor salonu olayına üzüldüm canım, inşallah evde yapmak için motive olursun
Aşureeee, ya ben aşure istiyorum, burada komşuluk falan da yok, annemlerde kaç kişi aşure getirirben de istiyoruuum
sağol cnm belli yaştan sonra anca çok çalışırsa oluyo insan bende deniyorum inşlh olur moralin düzelmiş sevindim bazen geliyo insana sen ii ol güzelim
teşekkür ederim cnm evet ya bende şok oldum inşl zamanla daha da incelicem zaten 79 u gördüğüm an bende resim koyucam bu sefer söz yani kaçamak değilsizde benden daha ii veriyorsunuz aslında hepimiz sağlıklı verelimde az az gitsin kafi...
duygucum cnm sıvıyağ dediğim seytin yağı o ben her ikisine de sıvıyağ diyorum da bazen unutup sıvıyağ yazarsam anlayın ki zeytinyağıdır
herkese merhabalarrrkızlar dün ve bugun bu saate kadar giremedim ksuura bakmayın.. dün toplantım vardı gündüz, akşamda arkadaşımla buluştum, döndüğümde inanılmaz bi baş ağrım vardı uyudum, sonra gecenin bi yarısı uyandım valla saçma sapan bigun oldu yani. dışarda olunca düzenli de beslenemedim, normale göre az oldu, ama sanırım daha kalorili oldu..
nyse bugun de annem genelde evde oldugu için canı çok sıkılmış onu fark ettim, bugun onunla plan yaptık gezdik dolaştık bütün günalışveriş yaptık, baya bi gezindik. sonra da yemegimizi yiyip geldik eve. annem oruöluydu bugun o yuzden onun yanında bişey yiyip içemedim, bi kahvaltı bide akşam yemegi oldu bugun yani. ama akşam yemeginde adana kebap yiyince şiştim snaırım daha bişey yemem bu akşam, yeşil çay ve su içerim bol bol, bugun her iksii de çok az oldu.
spor olarak da annemle gezinmem pek sayılmaz sanırım ağır tempoda oldu çünkü. toplamda 2 3 saat gezindik ama olsun, şimdi internet videolarından pilates yada yoga başlangıç bulmak istiyorum, ve yavaş yavaş onlara başlayım diyorum. bölgesellerimi de çalışırım, projeyle ilgili işlerim de var, bu akşam baya oyalar beni
bu arada esracım ve neslicim resim koymuşlar, maşallahhonlardan kıskandım bende koyayım hemenn
duygucum ve filizcimin de biraz sıkıntıları varmış sanırım, umarım her ikisinin de yüreği en yakın zamanda ferahlar
Züleyha Hocam, az yemek yediginizi yazmışsınız, umarım yorgun ve halsiz düşmessiniz, kendinize dikkat edin lütfen, dualarımdasınız
cemrem in diyetisyen sonucu muhteşem zatenn, incelme de varmışdarısı hepimizin başınaa
ercecimm, zeynep su ya aşık bir insan olarak sana kızınla çok büyük mutluluklar diliyorummo ne güzel bi bebek yaa maşallahhhh
bugunku menumu pek yazmak istemiyordum ama yazayım yine de
kahvaltı ( 11.30 )
2 dilim kızarmış çavdar ekmegi
1 kk dan biraz fazla köy peyniri
3 yeşil zeytin
1 domates
1 kupa şekersiz çay
kahvaltıdan sonra annemle beraber gezmeye çıktık, annem oruçlu oldugu içinde onun yanında bişey yiyip içemedim.
akşam yemegi ( 16.40 - annemin iftar saati )
2 şiş adana kebap
2 yk bulgur pilavı
3 yk yoğurt
8 10 küp pide
1 kuru light cola ( kebap tarzı şeyleri içeceksiz yiyemiyorum, yoğpurt var diye de ayran içemedim, kola oldu malesef)
üstüne de eve gelince yeşil çayımı içtim, yatmadan 1 tane daha içerim. suyum henuz 1.5 lt oldu ama artk hortumu agzıma baglayıp 2.5 u geçmem lazım
aktivite olarak da gündüz yaklaşık 2 3 saat yürümemi saymazsak, ki alışveriş yürüyüşü ne kadar sayılır bilemiyrumaz önce resmen debelenerek 45 dk pilates yaptım karın hareketleri ve bacak hareketleri olanlarını yaptım, eğer yapacak olan varsa link de verebilirim, burcu die biri yapıyo, tv de programı da varmış kızın, ben ebru şallıdan pek haz etmedigim için bu kız iyi geldi bana
bundan sonra hergun en az 30 dk da olsa yapmaya çalışacagım pilatesiprojeyle uğraşmam lazım biraz, eğer şuan karın bölgemde olan derin yanma ve yorgunluk acıları azalırsa bölgeselleri de yaparım yatmadan
şimdilik benden bu kadar canlarr
Duygucm naslicim cemrecim cook tsekkur ederiz guzel dualariniz icin rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin ins
duugucum o gunden sonra face giremedim ev cok yogun gelen giden esimde yillik izinde firsat olmadi bi ara konusuruz canim
neslicim doktora gitcekmissin guzel haberler al ins hefef kiloma diyete nisanda baslamayi dusunuyorum ameliyat yerim iylessin yuruyuse baslicam cok ozledim hareket etmeyi 1O kilom gitti bile
filizcim su sikintili gunletfe namaz ve tesbih cekmek cok rshatlarir rabbim huzur vetsin bende dort gozle bekliyorum ibadet etmeyi ruhen ve bedenen cok rahatlatiyo
esracim bosanma durumun varmis rabbim hayirlisini gostetsin daha guzel gunler gostetdin esracim hani dogum fotosucektir demistin bana bende butce ayiramam demistim sana iste o doum fotolari ucretsiz cektirmek nasipvoldu hatta aklima o an sen geldin
Unuttugum bisey varmi diger arkafaslar herked iyidir ins
Arkadaşlar geçmişi okuyamadım.Umarım hepiniz iyisinizdir.Ben çok yoğunum bu aralar.Öğrencilerim çok yoruyor bu aralar.O yüzden çok katılamıyorum sizlere.Diyetim son gaz devam ediyor.2 gündür tek öğün yemek yiyorum.Bu planladığım bir şey değil.Hayatımda ilk defa yemek yemeyi unutuyorum.Dün kahvaltı yapmadım.Okulda öğlen yemeği çeyrek ekmek arası döner yedim.Eve gidince çocukları doyurdum,ben spora indim.7 de eve çıktım.Duş aldım bir kahve içtim ve 22.de uyudum.
Bugün gene kahvaltı yapmadım.İ harfini verdim.Bir öğrencim düştü onu sağlık ocağına götürdüm aldığım simiti arkadaşım sahipsiz diye yemiş.Öğlen yarım kuşbaşı pide yedim.Akşama ne yerim bilmiyorum.Belki salata yerim.Spordan sonra hiç bişe istemiyor canım. Bir geçmişe bakıp geliyim.
Alinti yapamadim
filizcim hosbuldum tesesekkur ederiz teyzesi ikimizde iyiyiz cok sukur senin bu aralar caninin sikkin oldugunu okudum ve gercekten cok uzuldum bide ustune o mrsaji okuyunca ole anladim yoksa senin benim hamileligimde dahil cok ilgilendigini dualarini biliyorum ben sizi uzdugunu hissettim iste yazi dili olunca yanlis anlamalarfa olabiliyor
dogum sancisi cekmefim ama ameliyatta herkese ayri ayri dualar ettim
aslinda burada herkesbirbirini iyi taniyo birazda sitem olmasi sevgiden kaynakliyo kusura bakma canim
sabah: 2 dilim ekmek, 4 zeytin , 30 gr çökelek peyniri,domates,salatalık,maydanoz,bi bardak süt
ara: bi mandalina,3 kuru kayısı
öğle: bi kase tavuk çorbası, bi kase cacık, bi parça tavuk haşlama,ve 5 kaş. pilav ekmeğin yerine pilavı koydum.
ara: şekersiz çay, 1 kuru incir, 3 kayısı
akşam: 4 yemek kaş. karnıbahar,üzerine yarım su bardağı yoğurt koydum bi tatlı kaş.zeytinyağı ( doğru yazdım bu sefer)
karabiber kır. biber de döktüm üzerine, bi kase soğanlı salata,2 yemek kaş. pilav, bi köfte,2 dilim ekmek
ara: 2 kuru incir
activite: 4 km yürüdüm hava soğuktu ama iyi geldi, 2 lt su, bi form çayı......
kelebek i yapıyorum bende ama çok zorluyor beni, resmen sırtımdan alevler çıkıyor yani, o yuzden 10 kere falan yapıp bırakıyorum. kollarla ilgili çok sıkıntım yok benim, o yuzden bacaklara ağırlık vereyim diyorum, twist ve eliptik i de yaparım. karın inceltme hareketlerinin de resmini çekeyim de sizlere de koyacam zaten, evde mutlaka yapacam onları, spor salonundaki saatimi onlarla harcamayacagım. öle öle gidecek inşallah, belim regl dönemindeki şişliğine ragmen 2 cm incelmiş gözüküyo
annem de aynı şeyleri söyledi calla canım, bıraktım bende tarçınlı ballı zımbırtıyı.. yememe dikkat edip sporumu yaptıktan sonra, zaten kilo verebiliyorum. bide yeşil çayı arttıracagım biraz, kendim demlemeye başladım zaten artk, günde 1 bardak içiyordum artk 2 3 bardaga çıkartacagım onu
Allah hepimize yardımcı olsun inşallahhh
4 cm mi incelmişşşşmaşaalllaaahhhhh çok sevindim cemremm
günaydın öncelikle moralinin yerine gelmesine sevindimtamamen toparlanmadım ama daha ıyıyım ınsaallah daha da ıyı olurum sagol canım
sen o bellı yastan sonra dedıgın duruma ınat, mucadele verıyorsun egıtım ıcın ugrasan her kadın, buyuk bır mucadele verıyor demektır benım ıcın. oyuzden bunu dusunmek yerıne bence gurur duy kendınleeeee. sana kocaman alkıslar benden cunkuuuuuuuuuu
sıvıyag konusu acılmısken, zeytınyagından rıviera mı sızma mı ıyıdır kızlar ??????
inşlh getirir gerçi regly dönemine giricem ama bakalım tatlı isteğim şişkinliğim ne olacak dr. şişkinlik nerdeyse çok az olabilir dedi ama tatlı isteği hiçç olmayacak diyo bakalım yaşayıp görücem..hepimiz -- görelim cnm sadece bi kişi değil bu topik fit kadınlar topiği olsun zamanla...menuler yıne guzel canım, aktıvıte de olmus ınsaallah bol --- getırsın sanaaaaaaa
Eveeeet bugün de işyerinde yoğun bir gün geçirmeme rağmen, eve gelince sporumu yaptımİş bugün hem stresliydi, hem bir sürü aksilik çıktı ama üstüne spor yapmak çok iyi geldi.
Günümü toparlayayım, başka bir şey yemem artık. Akşam yemeği ve sonrası biraz fazla oldu ama nazar boncuğu olsun diyeyim artık, arada olur böyle, eşimin gazına geldimBugün pazara o gitti, o tarafta işi de vardı, dönüşte balık ekmek almış, üstüne de gofret çıkardı, ben de önce yok yemeyeyim dedim ama karar değiştirmem 1 dakika bile sürmedi
Sabah:
- 2 dilim peynirli kek
- 1 tk çemen
- 2 yeşil zeytin
- 2 siyah zeytin
- 1 kk peynir
- 1 avuç maydanoz
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe
Öğle:
- 5-6 tane fırın köfte
- 3-4 kaşık peynirli makarna
- 3-4 çiçek haşlanmış brokoli
- 5-6 tane yaprak sarma
Ara:
- 1 fincan sade neskafe
Ara:
- 1 elma
- 10 badem
Akşam:
- Yarım ekmek arası balık (ekmeğin içi çıkarılmış)
Ara:
- 1 avuç antep fıstığı
- 1 elma
- 1 mandalina
Ara:
- 1 bitter çikolatalı gofret
Su tüketimim 2.5 litre civarı. Spor olarak sabah yarım saat yoga yaptım. Akşam iş çıkışı salona gittim ve koşu bandında 50 dakika tempolu ve çoğunlukla eğimli yürüyüş yaptım. Toplam adım sayım bugün de 12000 oldu
Yarın öğleden sonra doktor randevum var, inşallah iyi geçer. Öğleden önce de muhtemelen evde olurum ve epilasyon yaparım
rendevu aldınmı ?
er yada geçalırsın alamazsanda yine boşa gitmez sıkılaşırsın canım..
canım menün güzel olmuşda salatan niye sıvıyağ yani zeytinyağ olsa daha iyi olurduu
günaydın seninde muharrem ayın hayırlara vesile olsun .. güzel paylaşım için tşk.ederimm
canım yanlış anlaşılma eryada geç çözüm bulur merak etmee ikinbizde değerli insanlarsınız..
dün sana spor moral açısından gerekli herşeyi dedim kişi istesininan heryerde verir kilo sen ayağını riske atmamak için kısa birsüreliğine ara verdin ilk baharda yine başlarsınn evdede güzel bi planla herşeye yetişirsin,hem daha havalar tam soğumadı senhep hasta olurdun salona gitseydin boşver böylesi daha iyi olcak inşallahh
günaydın neslişim masallahın var yogalar yapılmış güne 1-0 önde başlamışssın yineee tartıya takılma inadı kırılır mutlaka
günaydınn hanımlarr hatta tünaydınnn benim devreler yandı bugün saat 10 da kalktım vesersem gibiyim hiç alışık değilim..dünkü menümü yazayımm evde yapılcak işlerimvarr hepimize keyifli birgün dilerimm..
p.tesi gecesi saat12 gibi sahurumu yaptımm
bir küçük pizza biraz vişne suyu ile
sabah imsak olmadan 500 ml su içtimm
iftarım:
1 büyük bardak su,bir büyük kase köftelisebzeli çorba bir nevi ana yemek gibi oldu,3 kaşık barbunya kepekli makarnam vardı ama yemedim,havuçlu turplu salata birbüyük tabak,yarım dilim kızarmış ekmek
ara: 1 küçük kase kabak çekirdeği
(aslında çorbamı neslinin çorbası olarak karar verdim ama evde buğday yoktu zaten buğday hiç kullanmadım o yüzden bu çorbayı yaptım ama akşama doğru aldım buğday üstünde aşurelik yazıyordu nerdiyse nesliyi arayıp sorcaktım bumu diye dünkü çorbam bugüne yeter kısmetse perşembe günü yapcamm neslişimin çorbasını) bu arada hazır buğday almışken biraz aşure yapayım hem 2-3 komşuya vereyim sevapdır hemde oğluş yesinn tabi hiç yapmadımm bi araştırayım..
Duygucm naslicim cemrecim cook tsekkur ederiz guzel dualariniz icin rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin ins
duugucum o gunden sonra face giremedim ev cok yogun gelen giden esimde yillik izinde firsat olmadi bi ara konusuruz canim
neslicim doktora gitcekmissin guzel haberler al ins hefef kiloma diyete nisanda baslamayi dusunuyorum ameliyat yerim iylessin yuruyuse baslicam cok ozledim hareket etmeyi 1O kilom gitti bile
filizcim su sikintili gunletfe namaz ve tesbih cekmek cok rshatlarir rabbim huzur vetsin bende dort gozle bekliyorum ibadet etmeyi ruhen ve bedenen cok rahatlatiyo
esracim bosanma durumun varmis rabbim hayirlisini gostetsin daha guzel gunler gostetdin esracim hani dogum fotosucektir demistin bana bende butce ayiramam demistim sana iste o doum fotolari ucretsiz cektirmek nasipvoldu hatta aklima o an sen geldin
Unuttugum bisey varmi diger arkafaslar herked iyidir ins
hımm harikaaa bir menüben her açıdan çok beğendim ,akşam yemeği için gereken önemlemi almışssın ekmeğin içini çıkarırak tebrikederim neslişim son günlerde gördüğüm en güzel düzen sende varsenin ardından cemre ikinizide tebrik ediyorummEveeeet bugün de işyerinde yoğun bir gün geçirmeme rağmen, eve gelince sporumu yaptımİş bugün hem stresliydi, hem bir sürü aksilik çıktı ama üstüne spor yapmak çok iyi geldi.
Günümü toparlayayım, başka bir şey yemem artık. Akşam yemeği ve sonrası biraz fazla oldu ama nazar boncuğu olsun diyeyim artık, arada olur böyle, eşimin gazına geldimBugün pazara o gitti, o tarafta işi de vardı, dönüşte balık ekmek almış, üstüne de gofret çıkardı, ben de önce yok yemeyeyim dedim ama karar değiştirmem 1 dakika bile sürmedi
Sabah:
- 2 dilim peynirli kek
- 1 tk çemen
- 2 yeşil zeytin
- 2 siyah zeytin
- 1 kk peynir
- 1 avuç maydanoz
- 1 fincan şekersiz, sütlü neskafe
Öğle:
- 5-6 tane fırın köfte
- 3-4 kaşık peynirli makarna
- 3-4 çiçek haşlanmış brokoli
- 5-6 tane yaprak sarma
Ara:
- 1 fincan sade neskafe
Ara:
- 1 elma
- 10 badem
Akşam:
- Yarım ekmek arası balık (ekmeğin içi çıkarılmış)
Ara:
- 1 avuç antep fıstığı
- 1 elma
- 1 mandalina
Ara:
- 1 bitter çikolatalı gofret
Su tüketimim 2.5 litre civarı. Spor olarak sabah yarım saat yoga yaptım. Akşam iş çıkışı salona gittim ve koşu bandında 50 dakika tempolu ve çoğunlukla eğimli yürüyüş yaptım. Toplam adım sayım bugün de 12000 oldu
Yarın öğleden sonra doktor randevum var, inşallah iyi geçer. Öğleden önce de muhtemelen evde olurum ve epilasyon yaparım
ayy inşalllahh becereririm neslişim güzel olursa tarifi seveseve paylaşırımmAfiyet olsun canım, sebze çorbası da çok güzel olmuştur eminimAşurelik buğday olur bence, bendeki de muhtemelen öyledir. Aşureeeee ben de istiyorum yaaaa. Sen yap test et, beğenirsen bize de tarif ver Duygucum
nurdan kahvaltın güzel ara ve öğle yemeklerin annenden dolayı olmamış iyi düşünmüşssün akşamı malesef fazla buldum filizinde dediği gibi ızgara olsa daha iyi olurdu bu arada fazla yedim yazmayım moduna hiç girme yazmak iyidir hepimiz dönem dönem kaçırıyoruz insanız hepimiz olur böyle şeyler aradaa bugün dengelersin olur biterbugunku menumu pek yazmak istemiyordum ama yazayım yine de
kahvaltı ( 11.30 )
2 dilim kızarmış çavdar ekmegi
1 kk dan biraz fazla köy peyniri
3 yeşil zeytin
1 domates
1 kupa şekersiz çay
kahvaltıdan sonra annemle beraber gezmeye çıktık, annem oruçlu oldugu içinde onun yanında bişey yiyip içemedim.
akşam yemegi ( 16.40 - annemin iftar saati )
2 şiş adana kebap
2 yk bulgur pilavı
3 yk yoğurt
8 10 küp pide
1 kuru light cola ( kebap tarzı şeyleri içeceksiz yiyemiyorum, yoğpurt var diye de ayran içemedim, kola oldu malesef)
üstüne de eve gelince yeşil çayımı içtim, yatmadan 1 tane daha içerim. suyum henuz 1.5 lt oldu ama artk hortumu agzıma baglayıp 2.5 u geçmem lazım
aktivite olarak da gündüz yaklaşık 2 3 saat yürümemi saymazsak, ki alışveriş yürüyüşü ne kadar sayılır bilemiyrumaz önce resmen debelenerek 45 dk pilates yaptım karın hareketleri ve bacak hareketleri olanlarını yaptım, eğer yapacak olan varsa link de verebilirim, burcu die biri yapıyo, tv de programı da varmış kızın, ben ebru şallıdan pek haz etmedigim için bu kız iyi geldi bana
bundan sonra hergun en az 30 dk da olsa yapmaya çalışacagım pilatesiprojeyle uğraşmam lazım biraz, eğer şuan karın bölgemde olan derin yanma ve yorgunluk acıları azalırsa bölgeselleri de yaparım yatmadan
şimdilik benden bu kadar canlarr
haaa oldu şimdi:)))))))))))))sağol cnm belli yaştan sonra anca çok çalışırsa oluyo insan bende deniyorum inşlh olur moralin düzelmiş sevindim bazen geliyo insana sen ii ol güzelim
teşekkür ederim cnm evet ya bende şok oldum inşl zamanla daha da incelicem zaten 79 u gördüğüm an bende resim koyucam bu sefer söz yani kaçamak değilsizde benden daha ii veriyorsunuz aslında hepimiz sağlıklı verelimde az az gitsin kafi...
duygucum cnm sıvıyağ dediğim seytin yağı o ben her ikisine de sıvıyağ diyorum da bazen unutup sıvıyağ yazarsam anlayın ki zeytinyağıdır
evet doğru yazdınn:))) menün çok güzel olmuş canımmm aktivitede güzel olmuşşş nesli ve senin menüleri incelemekden çok keyif lıyorumm maşallah sizeesabah: 2 dilim ekmek, 4 zeytin , 30 gr çökelek peyniri,domates,salatalık,maydanoz,bi bardak süt
ara: bi mandalina,3 kuru kayısı
öğle: bi kase tavuk çorbası, bi kase cacık, bi parça tavuk haşlama,ve 5 kaş. pilav ekmeğin yerine pilavı koydum.
ara: şekersiz çay, 1 kuru incir, 3 kayısı
akşam: 4 yemek kaş. karnıbahar,üzerine yarım su bardağı yoğurt koydum bi tatlı kaş.zeytinyağı ( doğru yazdım bu sefer)
karabiber kır. biber de döktüm üzerine, bi kase soğanlı salata,2 yemek kaş. pilav, bi köfte,2 dilim ekmek
ara: 2 kuru incir
activite: 4 km yürüdüm hava soğuktu ama iyi geldi, 2 lt su, bi form çayı......
tamamen toparlanmadım ama daha ıyıyım ınsaallah daha da ıyı olurum sagol canım
sen o bellı yastan sonra dedıgın duruma ınat, mucadele verıyorsun egıtım ıcın ugrasan her kadın, buyuk bır mucadele verıyor demektır benım ıcın. oyuzden bunu dusunmek yerıne bence gurur duy kendınleeeee. sana kocaman alkıslar benden cunkuuuuuuuuuu
sıvıyag konusu acılmısken, zeytınyagından rıviera mı sızma mı ıyıdır kızlar ??????
günaydın öncelikle moralinin yerine gelmesine sevindim
cnm güzel yazın için teşekkür ederim ya inanki onurlandırdın benievet çabama değecek kısmetse bu yola baş koydum bırakmak yok bi dert keder olmadığı müddetçe.. cnm ben salatalara sızma zeytinyağı kullanıyorum....
inşlh getirir gerçi regly dönemine giricem ama bakalım tatlı isteğim şişkinliğim ne olacak dr. şişkinlik nerdeyse çok az olabilir dedi ama tatlı isteği hiçç olmayacak diyo bakalım yaşayıp görücem..hepimiz -- görelim cnm sadece bi kişi değil bu topik fit kadınlar topiği olsun zamanla...
sen hep erken uyanıyorsun canım, bence arada sırada boyle gec uyanman ıyı. ben uyku cok severım vallaaaaaaaevde olsam oglene kadar uyurmuydum bılmem, gec saate kadar fılm ızlerdım sonra da gec kalkardım uyurdum calısmadıgım donemlerde boyle olmustum
gece pizza yı nerden buldun
dun alısverıs yapıyoruz esımle, gozum superfreshın pızzalarına gıttı dusunnnnnnnbuaralar ıstah konusunda maasallahım var zor tutuyorum kendımı. ev pogacası dahıl canım herseyı cekıyor vallaaaaaaaaa
aksam yemegın guzel olmus corban cok saglıklı kesınlıkle. afıyet olsun hepsı saglık olsun ınsaallah canım. ALLAH kabul etsın ayrıca.
makarna nıye yemedın ? ozlemedın mı yoksaaaaaaaa
toplam su nekadar ıctın sen bakem ? sen orucluyken az su ıcersın
canım asure yapacaksın maasallah ya ne guzel. sımdıden ellerıne saglık evının bereketını artırsın ınsaallah sevabın bin olsun inş.
sen benim cerenin mesajını okudukdansonraki halimi görcektin elime ayağımadolaştı çok mutlu oldum çokkkkkkkk zeynesu bebek gördüğ,üm en güzel bebeklerden bahtıda güzel olsunn ..
hımm harikaaa bir menüben her açıdan çok beğendim ,akşam yemeği için gereken önemlemi almışssın ekmeğin içini çıkarırak tebrikederim neslişim son günlerde gördüğüm en güzel düzen sende varsenin ardından cemre ikinizide tebrik ediyorumm
ayy inşalllahh becereririm neslişim güzel olursa tarifi seveseve paylaşırımm
nurdan kahvaltın güzel ara ve öğle yemeklerin annenden dolayı olmamış iyi düşünmüşssün akşamı malesef fazla buldum filizinde dediği gibi ızgara olsa daha iyi olurdu bu arada fazla yedim yazmayım moduna hiç girme yazmak iyidir hepimiz dönem dönem kaçırıyoruz insanız hepimiz olur böyle şeyler aradaa bugün dengelersin olur biter
pilatese başlamana çok sevindimve kıskandımmmmmmmmmm bende istiyorum bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeee şaka bi yana vucudunu kullanırken dikkat et boynuna ve belinee onundşıışnda kısa sürede harika açılcan ve faydasını görcennn
haaa oldu şimdi:)))))))))))))
evet doğru yazdınn:))) menün çok güzel olmuş canımmm aktivitede güzel olmuşşş nesli ve senin menüleri incelemekden çok keyif lıyorumm maşallah sizee
rıviera yemeklere yani sıcaklara, sızma soğuklara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?