2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

bende canımm bende seni iyiken tanımışımmbende seni çokkseviyorummmm

biraz zor olcak amaönemli olan zoru başarmak değilmi böyle olursa daha değerli daha kıymetli olmazmı hayatının bedenin değerini daha iyi anlıtyorsun enönemlisi kendinle iftihar edersin ben yaptım tek başıma zora rahmen diye bak oğlum 3.5yaşında hala daha kgvermek için uğraşıyorum hedefine ulaştın deme sakın ulaşalı 2 ayoldu yani yine hemen hemen3.5 yıl zor oluyor uzun oluyor ama eninde sonunda oluyor yeterki vazgeçme pes etme düşün artık 110 kg değilsinn bedeninden 13 kg gitmiş gözüne küçük gelmesin13 kg senin gibi birine bunlarıdüşün eninde sonunda gitcek bu kilolar hatta kilo verdikçe yani sağlıklıbiri oldukça dahada hızlı kg verceksin inşallahh

bende canımm bende seni iyiken tanımışımmbende seni çokkseviyorummmm

kızlar gec olsa da ben de gunaydınnnnnnnnn dıyeyım artık bu kadar cene yaptım

gule gule dıyerek cıkıyorummmmmm ıs var, duygus da gıttı zatennnnnnn.

ben dune gore saglık olarak da moral olarak da daha ıyıyım. evım temızlendı o da ıyı geldı haftasonu hasta ve keyıfsız olunca evı temızlememıstım

kızlar buarada benım soylemek ıstedıgım bırsey var. detaylarını paylasmayacam ama vucudumdakı sıstemı goruyorsunuz ac karnına sabah kılom ıle aksam bıle aynı cıkar oldu vucudum hapların ve hastalıkların regl olamamanın etkısıyle costu uzun zamandır. oyuzden yenı bırseyler denıyorum benım kılomda ve benım saglık durumumda olmadıgınız ıcın kımsenın bundan feyz almaması ıcın burda menu paylasmayacagım bır sure. haberınız olsun sebebını soyleyeyım dedım. ınsaallah faydası olur, zararını hıssedersem de bırakırım soz. lutfen benı anlayın olur mu.

hepınızı opouyorummmmmmmm kocamanaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

bugun yenı deneyımlere gırıstıgım ıcın bu moral ve sevgı ayrı bır ıyı geldı sımdı bak banaaaaaaaaaaaaaa tsk ederım tsk ederım hep tsk ederımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ınsaallah daha kısa surede tamamlanır benım surecım. ben senın kadar sabırlı ve guclu degılım maalesef canım, bır de bebıs ıcın zaman akıp gecıyor o da ayrı bır stres yapıyor tabıkı bu acıdan.

kocaman bır sevgı yumagı oldukkkkkkk 13::79::81::118::119::124::128:

opuyorum senı cok cok pek cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk guzel bır gun gecır emııııııııııı, buarada konusuruz haberlesırız zaten ben gelısmelerı haber ederım sanaaaaaaaa

filizcm sen kendine has bir beslenme uyguluyorsun.Her besin grubunu içine alan bir beslenme şeklin var.Her baktığımda minik eleştiriler yapmak istiyorum ama özel birşey uyguladığını düşünüp vazgeçiyorum.İlk arada mesela 10 badem yeter bence.Bademin tot tutma özelliği var zaten.Akşam yemeğin de ıspanak süper ,tavukta tamam diğer sebzeler bence fazla.Öğlen yemeğin çok güzel.Canım umarım bana kızmamışsındır.Sen veremedim diye üzülüyorsun o zaman inan bende üzüldüm ve dedeimki Züleyha düşünceni yaz .Canm dün tv de bir uzman dediki x2 ,:2 Yani yediklerini 2 ye böl,hareketlerinide 2ile çarp.Öpüyorum seni.

hocam ıyı nıyetle yazdınız ıyılıgım ıcın yazdınız ama benım 97-98 kılo oldugumu unutuyorsunuz 80 kılodakı cemreme bıle dıyetısten hem ekmek hem pılav verıyor bızım garıbımıze gıdıyor ama hatun boyle kılo verıyor dusunun. sız benım menume fazla dıyorsanız ozaman burdakı bırcok menunun cokkkkkkkkkkkkk fazla oldugunu dusunuyorsunuzdur ya da gormuyorsunuzdur dıyebılırım ıkı brokolı ya da sebze ıle ben kılo veremıyor degılım hocam 30 yasındayım ve 4 yıldır erken menopozdayım su an ıkı tane agır hormon ılacı, ınsulın hapı, antıdepresan, antıboyotık kullanıyorum ıltıhap ıcın. ayrıca uc bucuk aydır regl olmadım ben hıc. bunları okumamıssınız sanırım. sızce bu sartlar altında ınsan nekadar kolay ve hızlı kılo verebılır.

bademe gelınce bır avuc yıyın dıyor dıyetısyenler. benım dıyetısyenlerın verdıgı dıyetlerımde gunluk ekmek dılım 10 dılımı buluyor mesela. bunlar aklıma gelen seyler.

ben kızmadım da oncesını dusunmeden sebeplerını dusunmeden kaldı kı burda en dengelı beslenmeye dıkkat etmeye calısan kısılerden ve enaz yıyen kısılerden bırı olarak cok olmus denılmesı hem uzdu hem garıp geldı. bız buraya elestırılmek ıcın yazıyorum olay elestırılmeye bozulmak degıl yanı. bu asmıs bırıyım umarım sız de benı anlamıssınızdır bu acıdan.

sızler 60 kılodasın ben 98 e yakın. sızler ve ben aynı olcude yıyemem daha fazla yemem gerekırken ben az bıle yıyorum.

ılgınız, alakanız benı cok mutlu ettı menulerınız, azmınızı cok begenırım takdır ederım kısılık olarak da begenıyorum sızı oyuzden yorumlarınız benım ıcın onemlı ve guzel. umarım ben de kendımı ıfade edebılısımdır

Sanırım üzdüm seni,özür dilerim.

Günaydın kızlar, pek günaydınlık bir zaman dilimi değil ama anca girince böyle oldu bugün öğleden sonra doktora gideceğim malum, inşallah rahat rahat soru sorabileceğim ve kendimi rahat hissedebileceğim bir doktordur. Sonucu yazarım zaten size, güzel dilekleriniz için teşekkür ederim
İnternetim biraz garip bugün, çok yavaş, güncelleştirmeler var ondan olabilir, anlayamadım. Bu yüzden geçmişe bakma işini sonraya bırakıyorum ve hepinize güzel bir gün diliyorum Bu arada bugün de yoga yaptım Yalnız tartıda kilo almış görünüyorum, hadi hayırlısı, bakalım pazartesiye kadar ne olacak:26:

Sanırım üzdüm seni,özür dilerim.

evet uzuldum ama ıyı nıyetle yazdıgınıza emınım az cok tanıyorum sızı. ozur dılenecek bır durum yok hocam. ben de sızı uzmedım umarım. buaralar gercekten zor gunler gecırıyorum psıkolojık olarak ıyı degılım. dun ercenın mesajı bugun de sızın mesajınız derken belkı de normaldan daha uzuldum su an belkı de.

ıyı nıyetınızden, guzel kalbınızden suphem yok. ve dedıgım gıbı sızın fıkırlerınızı begenen bır ınsanım zaten. oyuzden sız de sorun etmeyın olur mu eger cevabım kırıcı olduysa. yanlısım mı var dıye dusunerek kalktım baktım ılk kez kalorı hesaplaması yaptım spor ve aktıvıte olmadan nekadar harcadıgımı bılemeden, sadece yıyeceklerı gırdım ve 1300 cıvarı cıktı bu benım ıcın yetersız bır kalorıymıs

sana da gunaydın canım, uzun zaman sonra sesını duymak da cok ıyı geldıııııııı esraya bıle bahsetmıstım hatta bılıyormusun o bana sordu sen kımler ıle telefonda gorustun kızlardan dıye. ben de soylerken neslının harıka sesı vardır bır de oyle guzel konusur kı dedım bayılırsın. o kadar merak ettı kı bır gun konusayım yaaaaaaa dedıııııııı

ıns doktorundan verım alırsın canım, doktor konusunda ben genelde sanslıyımdır sansım sana da bulassın bu konuda ıns.

sonuclarını da beklıyoruz zaten memnun kalmazsan duygunun doktoruna gıdersın.

ooooooo yıne yoga yapılmısssssssssss

ya ayın seklı bıle vucudu sısırmıs falan denılıyor ya bunu senden de duydum daha once de duymustum hakıkaten var bır manyaklık buaralar sen artı cıkıyorsun, esra da +1 cıkmıs kı cok sacma. ben desen aksam yemegınden oncekı kılom ıle sabah ac karnına olan kılom aynı cıkıyor uzun zamandır. boyle bır sacmalık olabılır mı ben zaten cumartesı gunu gec kahvaltı yaptıgım ıcın cumartesı oglenkı kılomu gercek kılomdur dıye dusunuyorum vucudum dınlenıp ancak kendıne gelıyor bence.

akşam yemegi arada kaynadı işte canım yaa, neyseki saat 5 bile yoktu yedigimde, başka da bişy yemedim, bide 45 dk pilates yaptım biraz olsun yediklerim azalsın die.

Burcu Vurkaç Pilates dik duruş egzersizleri BÖLÜM1 - YouTube

canım burdaki linklerden 2 şer 3 er tane yapmayı düşünüyorum ben o günkü durumuma göre. spora gittigim günler belki tek part da yapabilirim.

pilates bitek bende mi böle bi etki yapıyor bilmiyorum ama daha önce de denemiştim ilk başlarda inanılmaz yoruyor insanı. bugun spor salonunda resmen her yerim ağrıyarak gittim yani dün pilatesin etkisinde kalmışım o yuzden sen tek parça olarak dene istersen, o an zorlanmıyor gibi olsan da zaman geçtikçe çok fena ağrıyorr :18::18:

bide teledonumun kablosunu bulunca resim ekleyecem, karın şekillendirme hareketleri ve bacak inceltme hareketleri die. onları da hergun yapmayı düşünüyorum. ekleyince yazarım buraya zaten onlara da bakarsın canım

inşallah canım insanın kendini iyi hissetmesi çok önemli aksi oldumu insanın içide rahatolmuyor güzel haberlerinle dönersin inşallah..

yine yoga yapmışssın ne güzel valla imreniyorum sanaa birgün olurda evime kavuşursam bende pilatesime kavuşcamm

son günlerde herkezin tartısı birlik olmuş galibaa benimde öyleydi şimdi yavaşdan göz< kıpmaya başladı hadi bakalım p.tesi hepimiz güzel rakamlara kavuşuruz inşallahh..

Son düzenleme:

bnm kollarım güçsüz heralde o kelebek mahvediyor beni yahuu :26: bir de en az ağırlıkta çalışıyorum yani, ağırlıgı arttırsam ölüverecem heralde oracıkta

filize de yazdım az önce canım, bi an gafletle yedim işte, saat 5 bile yoktu, gece de başka bişey yemedim, bide o yorgunlukla ceza olarak pilates de yaptım 2 kupa da yeşil çay içtim, bugun de eski düzenime döndüm, spora da gittim oohhh

ben buldugum videolardan yapıyorum canm, ekipmanım da yok tabi, sadece kendim varım

duyguşum onceden pilates yapmış biri olarak sana bikaç soru sorabilir miyimm

şimdi ben videodan yapıyorum da, oradaki hemen hemen tüm hareketleri yapabiliyorum. birincisi sence günde ne kadar yapmak en faydalı olur, kaş yaparken göz çıkarmamak adına soruyorum

bir dee pilatesi yaparken yanmalarım falan oluyor tabiki ama hareket bittikten sonra geçiyor, ama bu sabah kalktıgımda resmen her yerim tutulmuş gibiydi. hareketlerimi kısıtlamıyor ama şuan klavya yazarken bile omuzlarımda ağrı hissediyorum mesela bu normal mi yoksa benm vucudum anormal mi

başka sorum yok hakim beyyy

filizimm, akşam tam yatmadan önce yoğurt yiyormuşsun yaa, çok bi kalorisi yoktur sanırım da y,ine de acaba vucudun zayıflama hormonu salgılamasını engelleyecek bişey midir die bi şüpheye düştüm de seninle de paylaşayım dedim :44::44:

onun dışında menun güzel tabi ki de, Züleyha hocam sanırım şunu kastetmiş, yediklerinde kalori olarak fazla bişey olmasa da çok çeşitli yedgimiz zamanlarda vucut bunu çok yemiş gibi algılayabiliyormuş. mesela 1 er kaşık 3 çeşit sebze yiyecegine 1 yemekten 3 kaşık yesen, vucut için daha faydalı olmaz mı sanki yoksa yediklerinde fazla bişey yok, sadece sen nesliye falan da derdin mesela çok çeşitli olmuş çeşidi azaltsan die, seninki de öle olmuş biraz, Süleyha hocam bunu kastetmiş sanırım

Allahh kabuletsin duygucumm, oruçlarını da aşureni de

filizim ne yapacagını en azından paylaşsan, kimse feyz almaz tabi ki, bi şekilde herkesin farklı bi düzeni var zaten burda da, en azından daha önce belki çevremizde onu deneyip de başarısız olan yada saglıkla ilgili bi problem yaşayan vardır, seni önceden uyarmış oluruz olmaz mı canım

burda en kötü menumuzu de yazıyoruz, iyileri de yazıyoruz. denemek istedigimiz şeyleri yazıp duruma göre vaz da geçiyoruz, o yuzden eğer bizlerle paylaşırsan senin için de daha iyi olabilir gibi geldi filizcim

ayyyyyyy senın tartı goz kırpıyor demek hadı bakalım canım, ılk dıyen sen oldun darısı basımıza ınsaallahhhhhhhhh

yok nurdancıgım paylasmamam dogru degıl. sonuclarına gore paylasırım belkı de oldu mu.

zaten neslı anlamıs durumu, aradı kulagımı cektıııııııııı duygu zaten delıdır ne yapsa yerıdır dıye dusunerekten benı kendı halıne bıraktı, oyuzden daha fazla kımseyı uzmeyım kızdırmayım kafasını karıstırmayım kımsenın

canım hareketleri aynı yapmak hiç önemli değil yanmalar normal ama yanlış yapılan herhareket vucudda ağrı yapar mesela sen spor yapmasan ve direk pilates yapsan anlarım ağrıları vucudun kapalı olduğu için ağrır ama spor yapıyorsun son günlerde yani açık olman lazım ya vucuduna gereken oksijeni vermiyorsun ya hareketleri yaparken kasıyorsun yani zorluyorsun yada yeterince açık değilsin ama ağrı işin içine girince benimdirek aklıma hareketleri yanlış yaptığın geliyor birde ısınmadan yapıyorsan o da tehlikeli ben kolay hareketleri başlangıç olarak 40 dk gibi yapıyordum..

Son düzenleme:
geçmişi okuyup herkese laf yetiştirdikten sonra herkese iyi günler dileyebilirim sanırımm bu arada filizcim ve duygucum amma aşk yaşamışsınız haa kıskandımm maşallah sizee

bendeniz sabahın 7 sinde kalktım, hocaya yarışmayla ilgili maketimi göstereyim die, bir gittim de ne göreyim hoca yokk gelmemişşş neyse dedim bari sporumu yaparım, spora gittim. ahh ahh eski nurdan olsa bugun bu kadar ağrıyla bakkala bile gitmezdi dee serde inat var, azmin güzel kokusu var, gittim spora tabi ki yarım saat yolumu off laya off laya yürüyerekk

tabi eliptik i görünce yorgunluk falan kalmadı bende her zamanki yaptıgım seviyeden 1 seviye arttırarak denedim bugun çok da zorlanmadım, 30 dk da kahvalştı kalorimi de yakmşımdır sanırım sonra bol miktarda twist yaptım, karnım ağrıyana kadar belimi çevirdim, karnım arımaya başlayınca ağırlık hareketlerine geçtim derken 1 saati doldurdum. bu arada karın şekllendirme ve bacak inceltme hareketlerinin resimlerini de çektim ama odam göç gibi şuan, o göçün içerisinde telefon kablosunu bulayım sizlerle de paylaşacagım

sporum bittikten sonra da duşumu aldım, en keyifli olan zamn zaten bu, duşumu alıp saçlarımı kurutp makyaj yapmaya bayılıyorum spordan sonra. direk eve geldim ama olsun o makyajsız olmuyoo tabi eve gelince hoşafım çıkmıştı, yattım tekrardan uyudum çaktormayın

kalktım öğle yemegimi yedim, neskafemi içtim, birazdan yeşil çayımı içerim sonra da meyvemi yerim, akşam yemeginden sonraya bişey kalmaz böylece

ayy ne çok konuşasım anlatasım varmışşş susayım en iyisi ben birazcık

metabolızmayı hızlandırabıldıgını duymustum duygudan. oyuzden denemek ıstedım ben de. nezamandır aklımdaydı da unutuyordum.

ben cesıt yapmaya calısıyorum cunku ogle yemeklerım uzunca zaman yetersız oldu aksam yemeklerım yetersız oldu oyuzden artık herseyden az az da olsa yemege calısıyorum ben. malum evde yıyemıyordum hıc bır ogunumu oyuzden salatalar corbalar olmuyordu buaralar evde yıyorum aksam yemeklerımı ve oyuzden cesıt yapmaya calısıyorum.

cesıde gelınce ben cesıdın ıdeal oldugunu dusunuyorum kendı menumde cunku ben 98 kıloyum yanı. sızlerden daha fazla beslenmem lazım bunu gec ogrendım maalesef. cok az yemek yedım ılk zamanlar ve metabolızmamı belkı de ben kendım boyle yavaslattım. cesıtlı yemege gelınce, benım olculerım cok ıdealdı mesela et yazmısım benım elım cocuk elı kadar gıbı dusun yanı. olculerım az oldugu ıcın cesıt yapmayı zararlı gormedım yanı.