2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

leyla merhaba nasılsınnnnnn senı gormek ne guzel. duygu cok sevınecek bu mesajını gorunce. malum eskı arkadasları gormek cok mutlu eder onu emınım kııııııııııı

bızler ıyıyız duygu hedefe ulastı sana detayları kendısı anlatır

ben de debelene debelene 13 kılo verdım devam edıyorum tam gazzzzzzzz

erce dogum yaptı zeynep su adında kızı var artık arkadasımızın. duygunun albumunde resmı var hatta. maasallah nekadar guzel bır gorsennnnnnnn

hayat da unutulmayan acı yoktur derler bılırsın bak uzuntulerın gıtmıs yerıne mutluluk gelmıs ıns dugun haberlerını de alırsın mutlulugun daım olsun kendıne cok ıyı bakkkkkkkkkk

senın dıyetısyen de hem sebze hem proteın aynı ogune vermıs oglen gordum de. sanırım benım kendı planım bu acıdan yanlıs olmuyor senınkıne bakınca.

menulerın cok guzel olmus cok saglıklı seyler yemıssın herseyden once. zaten boyle menuler cok mutlu edıyor benı. cunku oncelık saglıklı beslenmek dıye dusunuyorum

oooooooo spor da yapılmısssssssss

ne dıyım son zamanlarda supersınnnnnnnnnnn

canım ellerıne saglık, allah bereketını bol bol sevabını bol bol versın ınsaallah afıyet olsun sıhhat olsun hem sıze hem tum yıyeceklere ınsaallah. Kolay gelsın kuzucugummmmmmmmmmmm
amin kuzum teşekkür ederimmm..

maşallahhh bize :)))) hem ben seni haremime alcamm gözde hatun :))))
amanın leyyam gelmişş hoşgelmiş, nasılsınn güzelim özledik senii ben iyiyimm erce doğum yaptıı çok şükür çokgüzel bi zeynepsu bebeğimiz var,pomo'da yazarzaten şimdi en son iyiydi kız pomo nasılsın bakimm bende sormuş olayımm:))) sende güzel bi kilodasın şurda kalmış 1-2 kg en kısa zamanda olursun emin ol çok öptümm
cemrem bu gr larınasıl ayarlıyon bacımmm mutfak tartınmı varr??? Birde doktorkaşar peynirimi verdi senin tercihinmi? Soru yağmurum bitti gelilim menünee yine çok başarılı bi menüü dengeli güzel inşallah p.tesi güzelbi sonuç alırsınn..

Bu arada diğer mesajında aşurem için allah kabul etsin demişsin,,amin diyorum teşşekür ediyorumm canım
her açıdan güzel bir gün olmuş canımm özellikle çiğ köfte ağızımı sulandırdı..

tsk ederım canım, paylasmamayı tercıh edıyorum sadece kılomu yazacam sıze pazartesı gunu. cunku benım kılom da kılo verme surecım de metabolızmam da herseyım farklı bılıyorsunuz. kımsenın gaza gelıp benden feyz almasına sebep olmak ıstemem cunku bır zararı olur belkı ve ozaman cok uzulurum.

ben dıyete ılk basladıgımda kendımı cok ac bıraktıgımı yenı yenı anlıyorum uc kasık yemek yenır mı 110 kılo olarak. ben korku ve heves ıle yaptım ve belkı de agır olan metabolızmamı ben kendm yavaslatttım bılemıyorum. ayrıca ben vucudumu hamılelılık ıcın de hazırlamaya calısıyorum kı yanı tatmadıgım besınlerı tatmak, sebze ve etlerı en saglıklı sekılde tuketmek, beslenme ve yasam seklımı degıstırıyorum uzun zamandır oyuzden ıcım rahat, mutluyum da bu acıdan oyuzden farklı bır durum olmadıkca bu beslenme seklımı de degıstırmeyı dusunmuyorum

ekmekler ıcınde en cok cavdar ekmegını sevıyorum ben nıyeys. tam bugdaydan cok keyıf alamıyorum

menulerın cok saglıklı ve guzel olmus kahvaltın doyurucu ve bır numara dıyeyımmmmm

cıg kofteyı uc adet de bırakmanı alkıslıyorummm ben ölurummmmm cıg kofte ıcınnnnnnnn

hem sebze hem proteın olmus ogunlerde tam benlıkkkkkkkkk

spor da yapılmıs cok guzel.

sut demısken sut ıcmene cok sevındım ben sut coksevıyorum yıllar sonra alıstım ama eksık etmıyorum her sabah ıcıyorum enazından.

cemremın ve senın gununu cok begendımmmmmmmmmmmmmmmm

Kızlarrrr hepimiz domates,salatalık çok seviyoruz genelde menülerdede varr yazı sevmemin bi nedeni de yaz sebze ve meyvaları sevmemdir.. Ama yavaşdan tarla domates ve salatalıklar bitti , vucuda boşuna hormon almasak aslındaa negüzel olur 2 yıldır dikkat etmeyi çalışıyorum herşeyi mevsiminde yemeye tabimümkün oldukça
benim 10 yaşındaki yeğenim regl oldu düşünün bu yaşlara indi ergenlik oysa hala daha çocuk hormanlu şeyler yedikçe bu hale geliyor yeni nesil

ya haklısın her uzman farklı seyler soyluyor herkesın vucut yapısı gen yapısı metabolızması da farklı. kardesıme saat gece 10 da ara ogun vermıs 10-15 badem, bır dılım ananas.

ananas mesela ınsulın dırencı olanlar , pkolular ıcın yasaklı meyvelerdenmıs ben de unutmustum da duygu hatırlattı ananası bıraktım hemen.

bıraz uzmanlar bıraz hayat seklımız bıraz saglık durumlarımızı dusunerek karma bırseyler yapmak mantıklı ve saglıklı gelıyor bana. ınsaallah dogru bır yontemdır de.

ben dıyetısyenlerden sıkıldım bu sekılde mutluyum regl olma durumum, duraklama donemımın durumuna gore belkı kardesımın gıttıgı dıyetısyene gıderım kıs ya da baharda. ona da karar vermedım nıyetlı degılım.

ayyyyy benım de agzım sulandı bılıyorsun ben de cok severımmmmm ayın 15 ınde kommagene de kampanya var dıye esım bana her ayın 15 ınde alacaktı aman alma dedımmmmmmmm

allllll anacugum al haramıne benıııııııııımutlu saglıklı cıtır bır hayatımmmmmmm olurrrrrrrrrr senınleeeeeeeeeeeee

ıyıyım ıyıyım ısyerınde bellı edemesem de cok ıyıyım hattaaaaaaaaaaaa

evet mutfak tartısı ayarlayım demıstı cemrem. onunla tartıyor sanırım.

sanırım en cok seven de benımmmmmmmmmmm hatta sen bu msjı yazarken bır domates, su an okurken bır salatalık yemıs bırıyımmmmm

herseyı zamanında almaya ben de dıkkat etmeye calısıyorum ozellıkle ben cok dıkkat etmelıymısım tup bebek doktorum oyle demıstı. ama şu domates ve salatalık olayında bunu hıc yapamadım maalesef cunku kahvaltı da ozellıkle domates olmazsa cok mutsuz oluyorum cok sevıyorum ben domatesı.

gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

nasılsınız benım guzel arkadaslarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kocam yesıl yesıl, ben yesıl yesıl, elımde yesıllıkler ıle sıze gunaydıonnnnnnnnnnnnnnn dıyorummmmmm

dun guzel ıkı hatunun sesını duydum bol bol konustum, bu sabah guzel baska bır hatunun sesını duydummmmmmm ıcım acıldı yahuuuuuuu ısım vermek gıbı olmasınnnnnnnnnn nesli, esra, duygu

neslıs hosgeldın canımmmmmmm nasılsın ? bugun agrın var mı ?

buarada tekrar dıyeyım canım, ıcını ferah tut emı, sonucların ıyı cıkacagını dusun sureklı. dedıgım gıbı doktor duygunun haftalarını, gunlerını, hatta evlılık yıldonumunu mahvettı gerızekalı. ama cok sukur korktugumuz gıbı olmadı oyuzden ıyı dusunelım ıyı olsun canım senın ıcın de. ayrıca enerjın cok guzeldı herzamankı gıbı sakın, mantıklı ve olgun ve cok neselı bır ses tonu ıle karsıladın benı de yasadıklarını da. klasık nesli dıyeyımmmmmmm

doktor olarak cok ıcıne sınmıs buna ayrıca bır sevındım. doktor konusu okadar onemlı kı, hele kı kadın dogum uzmanı olunca. ALLAH ıyı ınsanlar ıyı doktorlar ıle karsılastırsın daıma bızı ınsaallah zaten eskı doktoruna da cok sınırlendım ahhhhhh ahhhhh bu doktorlar bazen ıhmal ederler bazen abartırlar bazen cok korkturlar bazen kaba davranırlarrrrr

aman maşallah de kız cadııı hep böyle ol inşallahh...
Bendedevar tartı kenarda yatıyorr pasta yaparken çıkarıyorumm:))))
bende çok seviyorummm yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
çok otantik bi ortam desene :))))
dun guzel ıkı hatunun sesını duydum bol bol konustum, bu sabah guzel baska bır hatunun sesını duydummmmmmm ıcım acıldı yahuuuuuuu ısım vermek gıbı olmasınnnnnnnnnn Nesli, esra, duygu

dünküler esra ile nesli bugünkü ben oluyorum galibaa :)))) kız biz dün konuşmadıkmı hayrett:))))

Günaydın kızlar, hepimize güzel bir gün diliyorum Benim saat 10'da bir toplantım var ama hiiiç canım istemiyor
Dün doktora gittim malum, doktordan çok memnun kaldım, çok şükür doktorumu buldum diye düşünüyorum Duygucum ve Filizcimle telefonda konuştuk zaten, sağolsunlar rahatlattılar beni, öpüyorum ikinizi de şeker kızlar Buradan destek olan arkadaşlarım sizlere de çoook teşekkür ediyorum
Öncelikle regl döneminde kanamanın yoğun olması, uzun sürmesi ve ağrılı olması dkh kullandığım için normal değilmiş. Rahim ağzında yara varmış, rahim duvarında kalınlaşma varmış, bu sebeple 2 yerden de biyopsi aldı, ağrılı oldu ve dün akşam da ağrım devam ediyordu, bugün de var ama azaldı çok şükür, yine de bugün spor falan yapmayacağım. Sonuçlar haftaya çıkacak, o zamana kadar kötü şeyler düşünmek istemiyorum, doktorum da çok rahatlatıcıydı zaten, korkutmadı, tam tersine sakinleştirdi Bunların dışında kist, miyom gibi birşey yokmuş, sonuçlar gelince tam olarak anlayacağız neden olduğunu. Her ihtimalde dkh bırakmam gerekiyor. Farklı korunma yöntemleri düşünmek gerekiyor falan, işin o kısmı da biraz can sıkıcı ama şu an sadece güzel bir sonuç gelsin diyorum, gerisi hallolur.
Benden haberler böyle, dün öğlen dahil menüm normaldi ama akşam maalesef bütün stresimi yiyeceklerden çıkardım. Yine de yazarım sonra dünkü menümü, canım sıkkın olunca yemeğe sardığım için durum böyle oldu
Bu arada kızlar, doktorun söylediği bir şeyi paylaşayım; doğum kontrol hapı kullanan arkadaşlar her yıl düzenli olarak; smear testi, meme ultrasonu ve karaciğer fonksiyon testlerinin yapılması gerekiyormuş. Ben bilmiyordum, içimizde kullananlar varsa bilgi vermiş olayım.

HOŞGELDİNN SEFALAR GETİRDİN CANIM TOPLANTINDA BAŞARILAR DİLERİMM, DİLERİMKİ BİR AN ÖNCE BİTER SENDE DİNLENİRSİNN.. BENİM İÇİM ÇOK RAHAT ÇÜNKÜ 5-6 AY ÖNCE ÖNEMLİ Bİ TESTDEN GEÇTİN DÜN KONUŞTUK ZATEN TEKRAR ETMEME GEREK YOK HAA OLURDA BİR ÖNCEKİ DOKTORUNA OLASI Bİ SUİKAST DÜZENLEMEK İSTERSEN BAŞ KOMUTAN OLARAK GÖREVE TALİBİMM
SEN HAFTAYA PERŞEMBE BOŞUNA GİTME DOKTORA GİRMENLE ÇIKMAN BİR OLCAK NEDE OLSA DOKTOR BENDENDE İYİSİN DERSE HİÇÇÇÇÇ ŞAŞIRMAAAA ENERJİNE HAYRAN OLDUĞUM BUNDAN SONRA SANA BÖYLE DİCEMMM

Son düzenleme:

amın canımmmmmmm, dun erken uyudum cok ıyı geldı onun keyfı ıle ıyı uyandım esım bazen komıklıkler yapar guzel cocuk taklıtlerı yapar sabah sabah benı guldurduuuuu sonra ona yesıl gıydırmeme cok sevındı yesıl rengı cok sever de, ben cok sevmesem de renk olarak ona uyumlu gıyınmeye calıstıgımı bılır oyuızden ben de yesıl gıyındım dıye baya ugrastı benımleee keyıflı basladık gune yanı. bır de tartı zaten ayrı bır keyıf oldu.

hep ıyı olalım hep mutlu olalım ınsaallah canımmmmmmm

benım enerjım kotu olunca hepınıze yansıyor ıyı olunca da hepınıze yansıyor oyuzden bugunku enerjımı hepınıze yolluyorummmmmm

eeeeee ne yapacagız bu salatalık domates ısını yaaaaaa

bızım oturma odamız da yesılllllllll yemyesıl herseyyyyyyyyyyyy

dun konustuk hatta saatlerceeeeeeeee ama skype. sesını bugun bolca duyabıldıgım ıcın bugunu konusma olarak saydımmmmm

evet uzun zaman sonra neslı ıle hem oglen hem aksam konustuk hatun yıne sıır gıbıydıııııı ne guzel bır ses ne guzel bır konusma tarzı, sesın de bır neseeeee. ınsana okadar ıyı gelıyor kı, bence esı ılk olarak bu ozellıgıne asık olmustur benceeeeeeeeee

esos ıle zaten konusuruz bılıyorsunnnnnnn senınle de son aylarda az konusmustuk ALLAHTAN bır kac haftadır fazlalastırdık da ozlemımızı gıderebılıyoruz canımmmmmmm skype da yazısmaya alısmısız bıdı bıdı yazmak daha mı kolay gelıyor neeeeee alıskanlıgımız olmussss