- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #18.881
selam kızlar halinizi hatrınızı sorayım dedim, nasılsınız pomo? duyfer?
kilolar ne alemde diyete devammı?
erce dogum yaptımı?
beni sorarsanız 61_62 kilo arasıyım :)) yazdan sonra 2 kilo daha verdim, tatlı krizlerim tutmuyor artık, aslında bu krizlerin nedeni psikolojikmiş anladım :) hatırlarsanız aşk acısı çekiyordum bir kaç yıldır platonikti
ama şimdi aşık oldum :)) bu sefer karşılıklı, insan huzurlu olunca birşey yiyemiyormuş
en fazla 60 kiloya düşmek istiyorum daha çok zayıflayınca yakışmıyor, benden haberler böyle
hepinizi öpüyorummmm
bugün ki menümle başlayayım
sabah: 1 bardak süt,domates,salatalık,maydanoz,30 gr kaşar peyniri,1,5 yemek kaş.çökelek,2 dilim ekmek
ara: bi elma
öğle:bi kase mercimek çorbası, 4 yemek kaş. ıspanak,2 yemek kaş.pilav yarım bardak yoğurt, 1 köfte,1 dilim ekmek
ara: bi kivi,bi mandalina,ve nescafe( bi tatlı kaş. sütle )
akşam: 5 yemek kaş. pırasa, bi büyük bardak ayran( yarım bardak yoğurtla yaptım), 2 yemek kaş.pilav,1 köfte,1 tatlı kaş.zeytinyağlı
bol limonlu az nar ekşili salata,2 dilim ekmek,
ara: yarım armut,80 gr. nar,şekersiz çay
activite: 30 dk.step, 50 mekik, pazara gittim yaklaşık 30 dk.yürüdüm,2,5 lt su,bi form çayı..... menümü yazdım yarın görüşmek üzere
amin kuzum teşekkür ederimmm..canım ellerıne saglık, allah bereketını bol bol sevabını bol bol versın ınsaallah afıyet olsun sıhhat olsun hem sıze hem tum yıyeceklere ınsaallah. Kolay gelsın kuzucugummmmmmmmmmmm
maşallahhh bize :)))) hem ben seni haremime alcamm gözde hatun :))))kızzzzzzzz bızım askımız yenı degıl kıııııııııııııııııııOoooooo bız burda konustugumuzun on katı skype da konusuruz genelde meselaaaaa
Cok guzel bır gun olmus bence. Yazı dılınden de anlıyorum bunu. Sana cok ıyı gelmıs kesınlıkle
amanın leyyam gelmişş hoşgelmiş, nasılsınn güzelim özledik senii ben iyiyimm erce doğum yaptıı çok şükür çokgüzel bi zeynepsu bebeğimiz var,pomo'da yazarzaten şimdi en son iyiydi kız pomo nasılsın bakimm bende sormuş olayımm:))) sende güzel bi kilodasın şurda kalmış 1-2 kg en kısa zamanda olursun emin ol çok öptümmselam kızlar halinizi hatrınızı sorayım dedim, nasılsınız pomo? Duyfer?
Kilolar ne alemde diyete devammı?
Erce dogum yaptımı?
Beni sorarsanız 61_62 kilo arasıyım :)) yazdan sonra 2 kilo daha verdim, tatlı krizlerim tutmuyor artık, aslında bu krizlerin nedeni psikolojikmiş anladım :) hatırlarsanız aşk acısı çekiyordum bir kaç yıldır platonikti
ama şimdi aşık oldum :)) bu sefer karşılıklı, insan huzurlu olunca birşey yiyemiyormuş
En fazla 60 kiloya düşmek istiyorum daha çok zayıflayınca yakışmıyor, benden haberler böyle
hepinizi öpüyorummmm
cemrem bu gr larınasıl ayarlıyon bacımmm mutfak tartınmı varr??? Birde doktorkaşar peynirimi verdi senin tercihinmi? Soru yağmurum bitti gelilim menünee yine çok başarılı bi menüü dengeli güzel inşallah p.tesi güzelbi sonuç alırsınn..bugün ki menümle başlayayım
sabah: 1 bardak süt,domates,salatalık,maydanoz,30 gr kaşar peyniri,1,5 yemek kaş.çökelek,2 dilim ekmek
ara: Bi elma
öğle:bi kase mercimek çorbası, 4 yemek kaş. ıspanak,2 yemek kaş.pilav yarım bardak yoğurt, 1 köfte,1 dilim ekmek
ara: Bi kivi,bi mandalina,ve nescafe( bi tatlı kaş. Sütle )
akşam: 5 yemek kaş. Pırasa, bi büyük bardak ayran( yarım bardak yoğurtla yaptım), 2 yemek kaş.pilav,1 köfte,1 tatlı kaş.zeytinyağlı
bol limonlu az nar ekşili salata,2 dilim ekmek,
ara: Yarım armut,80 gr. Nar,şekersiz çay
activite: 30 dk.step, 50 mekik, pazara gittim yaklaşık 30 dk.yürüdüm,2,5 lt su,bi form çayı..... Menümü yazdım yarın görüşmek üzere
her açıdan güzel bir gün olmuş canımm özellikle çiğ köfte ağızımı sulandırdı..bugunku menumu yazayımm
kahvaltı ( 7.30 )
2 dilim çavdar ekmegi
1 kk köy peyniri
1 domates
5 yeşil zeytin
1 haşlanmış yumurta
şekersiz çay
ara öğün ( 11.00 )
1 elma
öğle yemegi ( 14.00 )
5 yk pırasa yemegi
3 çiğ köfte
1 büyük kase marullu domatesli salata
ara öğün ( 17.00 )
1 nar
akşam yemegi ( 19.30 )
1 kase mercimek çorbası
3 yk pırasa yemegi
3 yk fırında pilav
1 fırında tavuk but
marullu mor lahanalı salata
2. Kupa yeşil çayımı içiyorum şuan. Yatmadan 1 bardak da ballı süt içerim, gittim yarım yaglı süt aldım canım istedi dieSuyum 2 lt yi geçti, 3 ü bulurum yine. Aktivite olarak daa yarım saat yürüyerek spor salonuna vardım, 30 dk eliptik bisiklet, 10 dk twist, 20 dk ağırlıkla yapılan hareketler..
1 set pilates yaparım sanırım, bide karın şekillndirme ve bacak eritme hareketlerini yapacam yatmadan, bugunluk benden bu kadarr
cnm sen kendini bilirsin he menüyü paylaşsan da olur cnm ama fikrine saygı duyuyorum inşlh bolca -- leri görünce yazarsn
tatlım sana katılıyorum bende az yiyip deli gibi spor yapardım sonrada açım açım diye dolanırdım bizim kilolarımız az buz değil yani benim dietisyenimin verdiği belli sen doğru dedin ben bile ekmek pilav yiyorum günde 6 dilim ekmek hakkım var bana çok fazla gelmişti ama faydasını gördümm.. yazınca menü çok geliyo göze ama değil bizim için çok çok normalmiiş ben anladım cnm ..
cm inşlh istediğin gibidir dr.un güzel sağlık dolu haberlerle gelirsinn yoga yapmaya çalıştım ben sıkıldım yaniye anlamadım tabii + çıkman olur çünki kasların hareketlenince ++ görülürmüş ..pazartesi --leri nasısla görürsün
pyyyy en sevdiğim aşuredir ama yerim diye yapamıyorum yaa allah kabul etsin seninkini
cnm pilates topundan daha etkili lastikleri çok etkili cnm bende kolumdan şikayetçiyim çünki benim kollarım da çok kuvvetsiz bide bende boyun fıtıgı var daha da yorgun oluyo
sen hamladığın iiçin ölesin hele bi kaç gün geçsin zımba gibi olursun
cnm menünde fırında pilav yazmışsın nasıl yaptın onu merak ettim:26:
bugunku menumu yazayımm
kahvaltı ( 7.30 )
2 dilim çavdar ekmegi
1 kk köy peyniri
1 domates
5 yeşil zeytin
1 haşlanmış yumurta
şekersiz çay
ara öğün ( 11.00 )
1 elma
öğle yemegi ( 14.00 )
5 yk pırasa yemegi
3 çiğ köfte
1 büyük kase marullu domatesli salata
ara öğün ( 17.00 )
1 nar
akşam yemegi ( 19.30 )
1 kase mercimek çorbası
3 yk pırasa yemegi
3 yk fırında pilav
1 fırında tavuk but
marullu mor lahanalı salata
2. kupa yeşil çayımı içiyorum şuan. yatmadan 1 bardak da ballı süt içerim, gittim yarım yaglı süt aldım canım istedi diesuyum 2 lt yi geçti, 3 ü bulurum yine. aktivite olarak daa yarım saat yürüyerek spor salonuna vardım, 30 dk eliptik bisiklet, 10 dk twist, 20 dk ağırlıkla yapılan hareketler..
1 set pilates yaparım sanırım, bide karın şekillndirme ve bacak eritme hareketlerini yapacam yatmadan, bugunluk benden bu kadarr
ya canım her uzmanın dedigi farklı oluyor işte, benm duyduklarımda çeşit yapmayın diyor, bir başkası çok çeşit yapın diyor sırf kafa karışıklıgı yani
bi arkadaşım diyetisyene gidiyor mesela, doktor günde sadece 3 öğün vermiş ona, sabah kahvaltıda meyve ve kabak çekirdegi yiyor, öğlen akiam da sadece et ve salata başka bişey yokbiz bunu yapsak burda hepimiz kızarız ama o sayede arkadaşım 4 ayda 21 kilo verdi herkesin bunyesi farklı oluyor, aslında en güzeli doktor destegi de işte öle listelere pek gelemiyorum ben. bide bana günde 3 öğün yiyeceksin kahvaltıda kabak çekirdegi yiyeceksin dese doktoru dövebilirim sanırım ordaa
amin kuzum teşekkür ederimmm..
maşallahhh bize :)))) hem ben seni haremime alcamm gözde hatun :))))
amanın leyyam gelmişş hoşgelmiş, nasılsınn güzelim özledik senii ben iyiyimm erce doğum yaptıı çok şükür çokgüzel bi zeynepsu bebeğimiz var,pomo'da yazarzaten şimdi en son iyiydi kız pomo nasılsın bakimm bende sormuş olayımm:))) sende güzel bi kilodasın şurda kalmış 1-2 kg en kısa zamanda olursun emin ol çok öptümm
cemrem bu gr larınasıl ayarlıyon bacımmm mutfak tartınmı varr??? Birde doktorkaşar peynirimi verdi senin tercihinmi? Soru yağmurum bitti gelilim menünee yine çok başarılı bi menüü dengeli güzel inşallah p.tesi güzelbi sonuç alırsınn..
Bu arada diğer mesajında aşurem için allah kabul etsin demişsin,,amin diyorum teşşekür ediyorumm canım
her açıdan güzel bir gün olmuş canımm özellikle çiğ köfte ağızımı sulandırdı..
Kızlarrrr hepimiz domates,salatalık çok seviyoruz genelde menülerdede varr yazı sevmemin bi nedeni de yaz sebze ve meyvaları sevmemdir.. Ama yavaşdan tarla domates ve salatalıklar bitti , vucuda boşuna hormon almasak aslındaa negüzel olur 2 yıldır dikkat etmeyi çalışıyorum herşeyi mevsiminde yemeye tabimümkün oldukça
benim 10 yaşındaki yeğenim regl oldu düşünün bu yaşlara indi ergenlik oysa hala daha çocuk hormanlu şeyler yedikçe bu hale geliyor yeni nesil
ayyyyy benım de agzım sulandı bılıyorsun ben de cok severımmmmm ayın 15 ınde kommagene de kampanya var dıye esım bana her ayın 15 ınde alacaktı aman alma dedımmmmmmmm
Allllll anacugum al haramıne benıııııııııımutlu saglıklı cıtır bır hayatımmmmmmm olurrrrrrrrrr senınleeeeeeeeeeeee
ıyıyım ıyıyım ısyerınde bellı edemesem de cok ıyıyım hattaaaaaaaaaaaa
Evet mutfak tartısı ayarlayım demıstı cemrem. Onunla tartıyor sanırım.
bende çok seviyorummm yaaaaaaaaaaaaaaaaaasanırım en cok seven de benımmmmmmmmmmmHatta sen bu msjı yazarken bır domates, su an okurken bır salatalık yemıs bırıyımmmmm
Herseyı zamanında almaya ben de dıkkat etmeye calısıyorum ozellıkle ben cok dıkkat etmelıymısım tup bebek doktorum oyle demıstı. Ama şu domates ve salatalık olayında bunu hıc yapamadım maalesefCunku kahvaltı da ozellıkle domates olmazsa cok mutsuz oluyorum cok sevıyorum ben domatesı.
çok otantik bi ortam desene :))))gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
nasılsınız benım guzel arkadaslarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Kocam yesıl yesıl, ben yesıl yesıl, elımde yesıllıkler ıle sıze gunaydıonnnnnnnnnnnnnnn dıyorummmmmm
dun guzel ıkı hatunun sesını duydum bol bol konustum, bu sabah guzel baska bır hatunun sesını duydummmmmmm ıcım acıldı yahuuuuuuuısım vermek gıbı olmasınnnnnnnnnn Nesli, esra, duygu
Günaydın kızlar, hepimize güzel bir gün diliyorumBenim saat 10'da bir toplantım var ama hiiiç canım istemiyor
Dün doktora gittim malum, doktordan çok memnun kaldım, çok şükür doktorumu buldum diye düşünüyorumDuygucum ve Filizcimle telefonda konuştuk zaten, sağolsunlar rahatlattılar beni, öpüyorum ikinizi de şeker kızlar Buradan destek olan arkadaşlarım sizlere de çoook teşekkür ediyorum
Öncelikle regl döneminde kanamanın yoğun olması, uzun sürmesi ve ağrılı olması dkh kullandığım için normal değilmiş. Rahim ağzında yara varmış, rahim duvarında kalınlaşma varmış, bu sebeple 2 yerden de biyopsi aldı, ağrılı oldu ve dün akşam da ağrım devam ediyordu, bugün de var ama azaldı çok şükür, yine de bugün spor falan yapmayacağım. Sonuçlar haftaya çıkacak, o zamana kadar kötü şeyler düşünmek istemiyorum, doktorum da çok rahatlatıcıydı zaten, korkutmadı, tam tersine sakinleştirdiBunların dışında kist, miyom gibi birşey yokmuş, sonuçlar gelince tam olarak anlayacağız neden olduğunu. Her ihtimalde dkh bırakmam gerekiyor. Farklı korunma yöntemleri düşünmek gerekiyor falan, işin o kısmı da biraz can sıkıcı ama şu an sadece güzel bir sonuç gelsin diyorum, gerisi hallolur.
Benden haberler böyle, dün öğlen dahil menüm normaldi ama akşam maalesef bütün stresimi yiyeceklerden çıkardım. Yine de yazarım sonra dünkü menümü, canım sıkkın olunca yemeğe sardığım için durum böyle oldu
Bu arada kızlar, doktorun söylediği bir şeyi paylaşayım; doğum kontrol hapı kullanan arkadaşlar her yıl düzenli olarak; smear testi, meme ultrasonu ve karaciğer fonksiyon testlerinin yapılması gerekiyormuş. Ben bilmiyordum, içimizde kullananlar varsa bilgi vermiş olayım.
aman maşallah de kız cadııı hep böyle ol inşallahh...
Bendedevar tartı kenarda yatıyorr pasta yaparken çıkarıyorumm:))))
bende çok seviyorummm yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
çok otantik bi ortam desene :))))
dünküler esra ile nesli bugünkü ben oluyorum galibaa :)))) kız biz dün konuşmadıkmı hayrett:))))
Tostumu yedimm karnım doydu neslide gelmişken bi kahvemiiçsem acaba sonra aşuremi yapmak için kaybolayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?