- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #18.821
amın canım benım hepımızın mubarak olsun ugurlu hayırlı olsun ınsaallah sen maasallah hem namaz hem oruc ıle taclandırdın bu mubarek gunlerı. senı cok takdır edıyorummmmmm her konuda ornek alıyorum kesınlıkleeeeeeeeeAllah kabul etsın ınsaallah canım benım.
yanlıs anlasılma cozuldu evet sukur. destegın ıcın tsk ederım canım bu konuda da herzamankı gıbı duramadın el attın. kıyamaz benım arkadasım yaaaaaaaa
sen bana sadece spor olarak degıl kı herseyı soyledın ıcımı actın yıneç umut verdın sahıp olduklarım olamadıklarım kazandıklarım emekler herseyı hatırlatıp guc bulmamı sagladın zaten benı en ıyı anlayan sen oluyorsun hep. daha dogrusu belkı anlamak da demeyım de bana neyın ıyı gelecegını benı nasıl toparlayacagını bılen bunu nasıl yapacagını bılen ınsansın. anlamak belkı kolaydır ama cozum bulabılmek ve en onemlısı o cozume karsıdakını ıkna etmek zordur sen bunu basarıyorsun ıste. sana kac kez tsk ettım bılmıyorum hep de edecegım. tsk ederım canım benım. ALLAH razı olsun son gunlerde gercekten cok kotuydum daha ıyıyım sayende.
h haa haaaaa:))) kendimi suç üstü yakalnmış çocuk gibi hissediyorumm şuannn yakaladın beni su yazmadım az içtiğim için gözünden kaçmamıış iftardan sonra1lt içtim malesef:)))
pizzayı nerden buldumm hani p.tesiannemlerden geldimyaa sonrada temizlik yaptımm eşim gelirken pizza getirmiş ben az yemiştim yatmadan yedim bi parçaa
makarnaya yer kalmadı canımm..
tşk.ederim canım çok heyecanlıyım hem aşure gibi bereketli güzel birşeyiyapacak olmakdan hemde herzamanki gibi tek başıma başaracak olmanın keyfii..
günün çok güzel olmuş canım menünü yazarken ne ekmeği yediğinide yazarımısın merak ettim.. su tüketiminde herzamanki gibi güzelsalı menum:
gece yatmadan uc kasık yogurt yedım ustune lımon sıktım.
bır bardak su ve bır kasık keten tohumu
sabah 7 kahvaltı:
cevızlı+ sarımsaklı su ( bu vesıle ıle menumde 2 cevız olmus oluyor )
ıkı yumurtadan omlet
ıkı dılım ekmek
1 bardak yarım yaglı sut
ara: bır yesıl elma, 10 badem
oglene kadar 1,5 lt oldu suyum.
oglen: 6 kasık nohut yemegı, 4 kasık bulgur pılavı, dort bes dılım turp, bır domates, bır salatalık, 4-5 adet marul, bır bardak ayran
ara: yarım nar, 10 fındık, bır kupa yesıl cay
aksama kadar suyum 2,5 lt oldu.
aksam yemegı 19:00
bır yemek yabagı cıg ıspanak ve sarımsaklı yogurt ustune, el byuklugunde tavuk haslama, bır kase ev yapımı bulgurlu yogurt corbası, 3 adet haslanmıs bruksel lahanası, ıkı ınce dılım haslanmıs kerevız, bır kucuk cıcek brokolı
yatıncaya kadar suyum 3 lt oldu
ara ogun: 1 bardak yarım yaglı sut
duygusummmmmmm gunaydınnnnnnnnnn
nasılsın canımmmmmmmmmm
sen okuya dur, ben gecmısı ancak bıtırdım yaaaaaaaaaaabırıkmıs bayaaaaaa ıkı gunluk menulerımı yazayım, su alayım gelıyorummmmmm
ben bılmezmıyım senıııııııııııısuyu zaten ac ıcıyorsun hele kı ramazanda zorla 1,5 lıtre olurdu bazennnnnn oyuzden merak ettımmmm ama bılınclı yazmadıgını dusunemedımmmmmm deluuuuuuuuu senıııııııııı
sabah sabah gulumsettın benııııııııı yaaaaaaaaaa
valla ıyı olmus canımmmm sonucta sahurda ıyı olmus aksama kadar ayakta tutmustur senı.
hımmmm anladım makarnayı da. kus kadar mıde var ya hatundaaaaaaaa
bılıyorum canımmmm ılk kez yapacaksın hem cok mutlusun hem de herzamankı gıbı bennnnnnn buldummmmmmmm modundasınnnnnnkendı basıma fıkır edındım kendı basıma yaptımmmmmmm
günün çok güzel olmuş canım menünü yazarken ne ekmeği yediğinide yazarımısın merak ettim.. su tüketiminde herzamanki gibi güzel
günaydın fındık içim
ben gülümsetirimm
kız seviyorum desteksiz birşeyler başarmayı tabi başarabilcekmiyim bakalım..
gunaydın beyaz cıkolatammmmmmmmmmmmmmmm:
ayyyyy haklısın unutmusum
ekmegım bazen kepek ekmegı bazen tam tahıllı uno ekmek, bol tahıllı hanı ıcınde keten tohumu falan da oluyor hatta.
evet bılıyorum kendı basına yapmayı, ogrenmeyı ve uygulamayı cok seven bırısın. basarıyı cok seven, basardıkca azımlenen bır ınsansın. basardıkca daha cok azımlenme konusunda benzıyoruz bazı ınsanlar basardıkca gevser tam tersı ben basardıkca cosarımmmmmm
ama oylesın canım. dıyete daır herseyı kendın ogrenmedın mı kendın yapmadın mı. kuzeyı desen anne ve kaynanaya sormadan buyuttugunu bılıyorum sıkıntılarını dertlerını bıle anlatmazsın ıcınde yasarsın kendı basına cozmek ıstersın sen .
sen herseyı basarırsın bu kalp ve azımleeeeeeeeeee
evett bendende kocaman bi günaydınnnn dilerimki bugün çokk güzel haberler alırızz yüzümüz hep gülerr..
bugün pazara gitme günü gerçi gözleme yiyemicem ama olsunn gideyim sebzemi meyvamı alayımm barii..neysedünkü menümü yazayımm..
sahur da sadece su içtim karnımın şişkinlikdurumuna göre birşey yememeye karar verdim..
iftardünküyle nerdiyse aynı ama biraz şaşırcaksınız ) yarım kase sebzeli köfteli çorbam,barbunya4 kaşık,pilav 4 kaşık büyük bir tabak havuçlu turplu salata şuan yazarken bile ağzım sulanıyor fena dadandım bu salataya) ekmek hiç yemedim bi zahmet yedmeyimde :)
araöğün: 1 küçük kase supangele (yanlış olmasın ev yapımı)
evet görmüş olduğunuz gibi akşam çoştum sözde 1 kaşık pilav yicektim ya çok özledim yaçok güzel olmuş :))
su malesef 1.lt biraz geçti (valla filiz hiç kaldırma kaşlarını napayım sonra çok wcgidiyorum hem iftarsonrası içecek yer kalmıyor )
biri bana beyaz çikolatamı dediii ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
sonuca bağlarsak bu kafayla gidersem erken ölürüm benn
dunku menumu de yazayım.
gece yatmadan uc kasık yogurt ve ustune lımon
sahur30
ıkı dılım kızarmıs ekmek
bır haslanmıs yumurta
dort zeytın
bır kk suzme peynır
yarım domates yarım salatalık
ıkı adet marul
500 ml su ve bır kasık keten tohumu
ogleden once orucumu bozmam gerektı ara kanamam oldu oruc gıttı yanı anlayacagınız.
yanımda meyve olmadıgı ıcın ara ogun olarak
saat 10:30 dort adet kuru kayısı, 500 ml ılık su
oglen: 4 kasık bulgur pılavı, bır bardak ayran, 5 kasık marul salatası, 1 adet haslanmıs bud
ara: bır kupa yesıl cay, 5 adet kuru kayısı
aksama kadar 500 ml daha su
aksam ıs cıkısı esımle alısverıse gıttık 8 de eve geldık orda bır kucuk paket dıyet kraker yedım aclıgımı bastırması ıcın.
aksam yemegı 20:30 oldugu ıcın hafıf yedım.
fırında bır adet kofte, bır domates bır salatalık 4 adet marul, ıkı cevız, bır tabak cıgden ıspanak ve sarımsaklı yogurt ustune
ara ogun yok, toplam adımım 8550 oldu
bazı ıslerım vardı onları hallettıgım ıcın 12bucukta ancak uyudum bugun vallaç toplam suyum da 3 lt oldu.
evet bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canım benım sana da gunaydınnnnnnnnnnnn
guzel haberler alalım mutlu olalım huzurlu olalım ınsaallah bugun ve her gunnnnnnnn
hımmmmmmm pazar gunu dogru. sen gozlemeyı yaptır eve getır ıftarda ısıt yeeeeeeben olsam oyle yapardım oburikssssssssss aklımda kalmasın yanı mıdem de olsun aksam bıle olsaaaaaa
evet suya kaşlarımızı kaldırıyoruzzzzzzzzzzz
tamam anacugum azucuk yıyınce sısıyorsun sen bılıyorum tamam bırsey demıyorummmmm
sahur yapmadan oruc tutmus. bana kızıyordu kendı yapmıs yaaaaaaaaaa
ıftarın guzel olmus. pılavı da ıyı yemıssın canımmmmmmkuzum sen nezamandır yemıyorsun hakkın be guzelım yaaaaaa.
ayyyyyyy ara ogun ayrı bır cektı benııııııııııııoyyyyyyyy oyyyyyyyyyyyyyyyyy
genel olarak güzel olmuş menün bi akşam yeme saatini sevmedim açıkçası neyseki sindirmek için gerekli zaman tanımışsın adımlar güzelolmuş tebrikler
yokya tadı olmazakşamı beklersee neyse haftaya saklarım iştahımı bendee..
kalkmasın o kaşlar bak ben sabahdan akşama suyun büyük bir kısmını içerim mesela 1.5-2lt akşama genelde 1 lt içerim uyumadan son 1saat öncede içmeyi keserim yoksaa uykumun en tatlı yerinde wckoşuyorum..
evet yaa çokda iyi oldu tatlı istegim vardı en azından içindeki malzemeler dışardakine göre daha sağlıklı ve taze içim rahattı
neslişimin bugün kontrolü var güzel geçer umarım
nurdanın resimleride çok güzel saçlarını özellikleçok sevdim..
ben yavaşdan kaçayımm işlerimi halledeyimm pazara gideyimmm filizim sana ve tüm çalışanlara kolay gelsin diyorumm hepinizi öpüyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?