2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

[/QUOTE]

bak canım bunalıma girmekde üzülmekde çaresiz hissetmekde haklısınn burda asıl örnek sensin hep derim ben bile bi parça daha iyi durumdayım senden dibine kadar dikkatle verebiliyorum ancak ama sen elinden geleni fazlasınıyapıyorsunn sonuç alamıyorsun alsanda hak ettiğin kadar değil , ama napcaz öncelikle budurumu kabuletcez senin bünyen bu elinden gelen buu ,sen senin durumunda olan senin kilonda olan biriyle karşılaşsan nekadar zoru başardığını anlarsın bi kere vicdanın rahat olsunn, sporun boşa gitmiyordur incelmensıkılaşman adına işe yarıyor herşeyden önce spor yaparak daha sağlıklı o luyorsun..

ben herzaman yanındayım sen git başından diyenekadarr benim sana ne hissettiğimi sen esra ile olan arkadaşlığında bir parça anlarsın bir parça diyorum çünkü benim sana gösterdiğim özeni değeri kimse hatta sen bile bir başkasına gösteremezsin bu konuda mutavazı olmucam ben seni bir arkadaş olarak değil ailemden gördümm çünkü..

Son düzenleme:

ben bılmezmıyım senıııııııııııı suyu zaten ac ıcıyorsun hele kı ramazanda zorla 1,5 lıtre olurdu bazennnnnn oyuzden merak ettımmmm ama bılınclı yazmadıgını dusunemedımmmmmm deluuuuuuuuu senıııııııııı

sabah sabah gulumsettın benııııııııı yaaaaaaaaaa

valla ıyı olmus canımmmm sonucta sahurda ıyı olmus aksama kadar ayakta tutmustur senı.

hımmmm anladım makarnayı da. kus kadar mıde var ya hatundaaaaaaaa

bılıyorum canımmmm ılk kez yapacaksın hem cok mutlusun hem de herzamankı gıbı bennnnnnn buldummmmmmmm modundasınnnnnn kendı basıma fıkır edındım kendı basıma yaptımmmmmmm

günün çok güzel olmuş canım menünü yazarken ne ekmeği yediğinide yazarımısın merak ettim.. su tüketiminde herzamanki gibi güzel
duygusummmmmmm gunaydınnnnnnnnnn

nasılsın canımmmmmmmmmm

sen okuya dur, ben gecmısı ancak bıtırdım yaaaaaaaaaaa bırıkmıs bayaaaaaa ıkı gunluk menulerımı yazayım, su alayım gelıyorummmmmm

günaydın fındık içim

ben gülümsetirimm

kız seviyorum desteksiz birşeyler başarmayı tabi başarabilcekmiyim bakalım..

dunku menumu de yazayım.

gece yatmadan uc kasık yogurt ve ustune lımon

sahur30
ıkı dılım kızarmıs ekmek
bır haslanmıs yumurta
dort zeytın
bır kk suzme peynır
yarım domates yarım salatalık
ıkı adet marul

500 ml su ve bır kasık keten tohumu

ogleden once orucumu bozmam gerektı ara kanamam oldu oruc gıttı yanı anlayacagınız.

yanımda meyve olmadıgı ıcın ara ogun olarak

saat 10:30 dort adet kuru kayısı, 500 ml ılık su

oglen: 4 kasık bulgur pılavı, bır bardak ayran, 5 kasık marul salatası, 1 adet haslanmıs bud

ara: bır kupa yesıl cay, 5 adet kuru kayısı

aksama kadar 500 ml daha su

aksam ıs cıkısı esımle alısverıse gıttık 8 de eve geldık orda bır kucuk paket dıyet kraker yedım aclıgımı bastırması ıcın.

aksam yemegı 20:30 oldugu ıcın hafıf yedım.

fırında bır adet kofte, bır domates bır salatalık 4 adet marul, ıkı cevız, bır tabak cıgden ıspanak ve sarımsaklı yogurt ustune

ara ogun yok, toplam adımım 8550 oldu

bazı ıslerım vardı onları hallettıgım ıcın 12bucukta ancak uyudum bugun vallaç toplam suyum da 3 lt oldu.

evett bendende kocaman bi günaydınnnn dilerimki bugün çokk güzel haberler alırızz yüzümüz hep gülerr..

bugün pazara gitme günü gerçi gözleme yiyemicem ama olsunn gideyim sebzemi meyvamı alayımm barii..neysedünkü menümü yazayımm..

sahur da sadece su içtim karnımın şişkinlikdurumuna göre birşey yememeye karar verdim..

iftardünküyle nerdiyse aynı ama biraz şaşırcaksınız ) yarım kase sebzeli köfteli çorbam,barbunya4 kaşık,pilav 4 kaşık büyük bir tabak havuçlu turplu salata şuan yazarken bile ağzım sulanıyor fena dadandım bu salataya) ekmek hiç yemedim bi zahmet yemeyimde :)

araöğün: 1 küçük kase supangele (yanlış olmasın ev yapımı )

evet görmüş olduğunuz gibi akşam çoştum sözde 1 kaşık pilav yicektim ya çok özledim yaçok güzel olmuş :))

su malesef 1.lt biraz geçti (valla filiz hiç kaldırma kaşlarını napayım sonra çok wcgidiyorum hem iftarsonrası içecek yer kalmıyor )

Son düzenleme:

gunaydın beyaz cıkolatammmmmmmmmmmmmmmm:

ayyyyy haklısın unutmusum

ekmegım bazen kepek ekmegı bazen tam tahıllı uno ekmek, bol tahıllı hanı ıcınde keten tohumu falan da oluyor hatta.

evet bılıyorum kendı basına yapmayı, ogrenmeyı ve uygulamayı cok seven bırısın. basarıyı cok seven, basardıkca azımlenen bır ınsansın. basardıkca daha cok azımlenme konusunda benzıyoruz bazı ınsanlar basardıkca gevser tam tersı ben basardıkca cosarımmmmmm

ama oylesın canım. dıyete daır herseyı kendın ogrenmedın mı kendın yapmadın mı. kuzeyı desen anne ve kaynanaya sormadan buyuttugunu bılıyorum sıkıntılarını dertlerını bıle anlatmazsın ıcınde yasarsın kendı basına cozmek ıstersın sen .

sen herseyı basarırsın bu kalp ve azımleeeeeeeeeee

sonuca bağlarsak bu kafayla gidersem erken ölürüm benn

canım benım sana da gunaydınnnnnnnnnnnn

guzel haberler alalım mutlu olalım huzurlu olalım ınsaallah bugun ve her gunnnnnnnn

hımmmmmmm pazar gunu dogru. sen gozlemeyı yaptır eve getır ıftarda ısıt yeeeeee ben olsam oyle yapardım oburikssssssssss aklımda kalmasın yanı mıdem de olsun aksam bıle olsaaaaaa

evet suya kaşlarımızı kaldırıyoruzzzzzzzzzzz

tamam anacugum azucuk yıyınce sısıyorsun sen bılıyorum tamam bırsey demıyorummmmm

sahur yapmadan oruc tutmus. bana kızıyordu kendı yapmıs yaaaaaaaaaa

ıftarın guzel olmus. pılavı da ıyı yemıssın canımmmmmm kuzum sen nezamandır yemıyorsun hakkın be guzelım yaaaaaa.

ayyyyyyy ara ogun ayrı bır cektı benıııııııııııı oyyyyyyyy oyyyyyyyyyyyyyyyyy

genel olarak güzel olmuş menün bi akşam yeme saatini sevmedim açıkçası neyseki sindirmek için gerekli zaman tanımışsın adımlar güzelolmuş tebrikler

yokya tadı olmazakşamı beklersee neyse haftaya saklarım iştahımı bendee..
kalkmasın o kaşlar bak ben sabahdan akşama suyun büyük bir kısmını içerim mesela 1.5-2lt akşama genelde 1 lt içerim uyumadan son 1saat öncede içmeyi keserim yoksaa uykumun en tatlı yerinde wckoşuyorum..

evet yaa çokda iyi oldu tatlı istegim vardı en azından içindeki malzemeler dışardakine göre daha sağlıklı ve taze içim rahattı

Son düzenleme:

bak canım bunalıma girmekde üzülmekde çaresiz hissetmekde haklısınn burda asıl örnek sensin hep derim ben bile bi parça daha iyi durumdayım senden dibine kadar dikkatle verebiliyorum ancak ama sen elinden geleni fazlasınıyapıyorsunn sonuç alamıyorsun alsanda hak ettiğin kadar değil , ama napcaz öncelikle budurumu kabuletcez senin bünyen bu elinden gelen buu ,sen senin durumunda olan senin kilonda olan biriyle karşılaşsan nekadar zoru başardığını anlarsın bi kere vicdanın rahat olsunn, sporun boşa gitmiyordur incelmensıkılaşman adına işe yarıyor herşeyden önce spor yaparak daha sağlıklı o luyorsun..

ben herzaman yanındayım sen git başından diyenekadarr benim sana ne hissettiğimi sen esra ile olan arkadaşlığında bir parça anlarsın bir parça diyorum çünkü benim sana gösterdiğim özeni değeri kimse hatta sen bile bir başkasına gösteremezsin bu konuda mutavazı olmucam ben seni bir arkadaş olarak değil ailemden gördümm çünkü.. [/QUOTE]

canım sen bılıyorsun ıste mucadele etmek degıl de karsılıgını alamamak ya da az almak yordu benı. ama ınsallah daha ıyı olur bundan sonra. evet bu konuda da haklısın ben ne yaptıgımın nasıl bır surec ve sartta oldugumun farkında olmuyorum kendımı sucluyorum belkı de halen. ya da olumsuzluklara sınır olmaktan boyle oluyor kabullendım ama halen kabullenmedıgım kızdıgım ofkelendıgım seyler oluyor ıste.

neyse uzatmayacam canımmmm

ben sana asla gıt dememmmmmmm hep benımle ollllllllllll deluuuuuuuuuuuuuu hersey senınle daha kolay daha guzellllllllll hersey ıcın tsk ederımmmmmmm ıyı kı varsın canım benımmmmmmmm.

sen benım bır parcam oldun ben senın bır parcan oldum oyuzden hersey ıcın cokkkkkkkkkkkkkkkkkkk tsk ederımmmmmmmmmmmmm

senı cok sevıyorummmmmmmmm ıyı kı tanımısımmmmmmm senııııııııııııııııı

neslişimin bugün kontrolü var güzel geçer umarım
nurdanın resimleride çok güzel saçlarını özellikleçok sevdim..

ben yavaşdan kaçayımm işlerimi halledeyimm pazara gideyimmm filizim sana ve tüm çalışanlara kolay gelsin diyorumm hepinizi öpüyorumm

genel olarak güzel olmuş menün bi akşam yeme saatini sevmedim açıkçası neyseki sindirmek için gerekli zaman tanımışsın adımlar güzelolmuş tebrikler

yemek saatım mecburıyetten oldu ısımız erken bıttı evde yemek cok dısarda yemeyelım dedık ama bu kez de marketın servısı gecıktı oyuzden boyle oldu canım.

tamam haftaya ye sen ozamannnnnnnnnn

ben de aynı sekılde haftaya o gunler kendıme boyle bır odul vermeyı dusunuyorum ama umdugum gıbı gecerse bu gunlerımmmm.

hımmmmm anladım canım, tamam su ıcın kapatıyorum agzımı

su demısken aklıma ne geldı bak, sabah ac karnına 98 cıkıyorum aksam eve gelıyorum yemekten once tartılıyorum 98 nasıl ama. ne sacma bır vucudum var degıl mııııııııııı

tamam canımmmm opuyorum kolay gelsın sana da. gorusuruz pazardan sonraaaaaaaaaa