- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #18.861
yok nurdancıgım paylasmamam dogru degıl. sonuclarına gore paylasırım belkı de oldu mu.
zaten neslı anlamıs durumu, aradı kulagımı cektııııııııııduygu zaten delıdır ne yapsa yerıdır dıye dusunerekten benı kendı halıne bıraktı, oyuzden daha fazla kımseyı uzmeyım kızdırmayım kafasını karıstırmayım kımsenın
canım hareketleri aynı yapmak hiçönemli değil yanmalar normal ama yanlış yapılan herhareket vucudda ağrı yapar mesela sen spor yapmasan ve direk pilates yapsan anlarım ağrıları vuudun kapalı olduğu için ağrır ama sporb yapıyorsun son günlerde yani açık olman lazım ya vucuduna gereken oksijeni vermiyorsun ya hareketleri yaparkenkasıyorsun yani zorluyorsun yada yeterince açık değilsin ama ağrı işin içine girince benimdirek aklıma hareketleri yanlış yaptığın geliyor birde ısınmadan yapıyorsan o da tehlikeli ben kolay hareketleri başlangıç olarak 40 dk gibi yapıyordum..
akşam yemegi arada kaynadı işte canım yaa, neyseki saat 5 bile yoktu yedigimde, başka da bişy yemedim, bide 45 dk pilates yaptım biraz olsun yediklerim azalsın die.
Burcu Vurkaç Pilates dik duruş egzersizleri BÖLÜM1 - YouTube
canım burdaki linklerden 2 şer 3 er tane yapmayı düşünüyorum ben o günkü durumuma göre. spora gittigim günler belki tek part da yapabilirim.
pilates bitek bende mi böle bi etki yapıyor bilmiyorum ama daha önce de denemiştim ilk başlarda inanılmaz yoruyor insanı. bugun spor salonunda resmen her yerim ağrıyarak gittim yani dün pilatesin etkisinde kalmışımo yuzden sen tek parça olarak dene istersen, o an zorlanmıyor gibi olsan da zaman geçtikçe çok fena ağrıyorr :18::18:
bide teledonumun kablosunu bulunca resim ekleyecem, karın şekillendirme hareketleri ve bacak inceltme hareketleri die. onları da hergun yapmayı düşünüyorum. ekleyince yazarım buraya zaten onlara da bakarsın canım
filizimm, akşam tam yatmadan önce yoğurt yiyormuşsun yaa, çok bi kalorisi yoktur sanırım da y,ine de acaba vucudun zayıflama hormonu salgılamasını engelleyecek bişey midir die bi şüpheye düştüm de seninle de paylaşayım dedim :44::44:
onun dışında menun güzel tabi ki de, Züleyha hocam sanırım şunu kastetmiş, yediklerinde kalori olarak fazla bişey olmasa da çok çeşitli yedgimiz zamanlarda vucut bunu çok yemiş gibi algılayabiliyormuş. mesela 1 er kaşık 3 çeşit sebze yiyecegine 1 yemekten 3 kaşık yesen, vucut için daha faydalı olmaz mı sankiyoksa yediklerinde fazla bişey yok, sadece sen nesliye falan da derdin mesela çok çeşitli olmuş çeşidi azaltsan die, seninki de öle olmuş biraz, Süleyha hocam bunu kastetmiş sanırım
Allahh kabuletsin duygucumm, oruçlarını da aşureni de
metabolızmayı hızlandırabıldıgını duymustum duygudan. oyuzden denemek ıstedım ben de. nezamandır aklımdaydı da unutuyordum.
ben cesıt yapmaya calısıyorum cunku ogle yemeklerım uzunca zaman yetersız oldu aksam yemeklerım yetersız oldu oyuzden artık herseyden az az da olsa yemege calısıyorum ben. malum evde yıyemıyordum hıc bır ogunumu oyuzden salatalar corbalar olmuyordu buaralar evde yıyorum aksam yemeklerımı ve oyuzden cesıt yapmaya calısıyorum.
cesıde gelınce ben cesıdın ıdeal oldugunu dusunuyorum kendı menumde cunku ben 98 kıloyum yanı. sızlerden daha fazla beslenmem lazım bunu gec ogrendım maalesef. cok az yemek yedım ılk zamanlar ve metabolızmamı belkı de ben kendım boyle yavaslattım. cesıtlı yemege gelınce, benım olculerım cok ıdealdı mesela et yazmısım benım elım cocuk elı kadar gıbı dusun yanı. olculerım az oldugu ıcın cesıt yapmayı zararlı gormedım yanı.
valla canım öle şok diyet gibi bişey değildir inşallah diyeyim o zaman, öle şeylerden verilen kiloların sonradan fazlasıyla geri alınma durumu var yaneyse canım senin için hayırlısı olsun diyeyim o zamn ben
dün uzun zaman sonra ilk defa denedim canm pilatesi, aslında nefes alışverişime de dikkat etneye çalışıyorum ama ilk defanın kusuru olmazmışşbugun de bi deneyim bakaım nasıl olacak o zaman :44:
ben kendimi çokk iyi hissediyorum pilatesle çokda seviyorum.. ben 2 seviyeye geçtim orda telaşla bi hareketi yanlış yaptım belim maf oldu bi süre kendime gelemedim o yüzden ara verdim sonra yok yaz geldi,yok tatil,yok ev şimdide oğluşum uyumuyor o yüzden yapamıyorum bi odam fazla olsa akşam eşim geldikden sonra yine yapardımm ..
sen ebru şallı dan yapıyorsun dimi duyguşum :44: ben o kadını sevmedigimden başka birini buldum, top falan da yok zaten bende dedigim gibi, kendi kendime debeleniyorum
bizim komşu pilates topu almıştı da onda bi deneyim deyip sırt üstü toptan düşmüştüm, 1 hafta kırıldı sırtım die gezmiştim o geldi şimdi aklıma
ya bendeki ağrılar mahvoldu gibi deil, daha çok spora ilk başlayınca hamlıktan oluyor ya onun gibi sanki, diyorum ya tutulup da hareket edememe gibi bi durumum olmuyor ama o ağrıyı sürekli hissediyorum
ya kadını sevme olayını bi kenara bırak ben nötürüm ama harika yaptırıyor ayrıntılı anlatıyor seviye 1de çoğunlukla beden güünle yapılıyor biraz lastikle biraz topla hareket varr ben özellikle topla yapılan harekete bayılıyorum hele esneme hareketini ..
burcu vurkaç die bi kadın var onu buldum bende, anlatımı da çok güzel, kadınun vıcut da çok güzel yaa gördükçe gaza geliyorum keşke öle olsam dieeTopu adapazarına gidince mutlaka alacam da işte 2 ay falan topsuz idare edeyim artk
Benm şuan en çok kollarım ağrıyoda anneme söledim az önce, vucudunun diğer kısımları spora alışkın oralar ham demek ki dedi, ondan ağrıyordur belki dedi, bakalım bikaç gün daha yapayım pilatesi geçmezse bi çare düşünürüm
ben ıcımden gelmedıkce bırseyı yazmam canım. gercekten bak ben egıtımı yarıda bıraktım bundan sonra ne gerek var ya da evlıyım ya da şu yaştayım demeden mucadeleye gırısmıssın bu cok guzel bır ornek ve basarı bence. kendınle daıma gurur duy bence bu konudan dolayı. egıtım onemlı degıl kalbımız karakterımız vıcdanımız herseyden onemlı. ben yanı egıtım konusundan dolayı bunları yazmıyorum senın bunu amac edınmen, yıllar sonra boyle bır ıse gırısmen olman cok guzel bır ornek ve basarı. ınsaallah karsılıgını da alacaksın
tatlı ıstegı hıc olmayacak mııııııııtatlı duskunlugu olmayan ben bıle tatlı ıstıyorum yaaaaaa , dıyet surecınde tam tersı
ınsaallah canım ınsaallah saglıklı, mutlu ve huzurlu hatunlar olalım ınsaallah daımaaaaaa
cnm sen kendini bilirsin he menüyü paylaşsan da olur cnm ama fikrine saygı duyuyorum inşlh bolca -- leri görünce yazarsnkızlar gec olsa da ben de gunaydınnnnnnnnn dıyeyım artık bu kadar cene yaptım
gule gule dıyerek cıkıyorummmmmm ıs var, duygus da gıttı zatennnnnnn.
ben dune gore saglık olarak da moral olarak da daha ıyıyım. evım temızlendı o da ıyı geldı haftasonu hasta ve keyıfsız olunca evı temızlememıstım
kızlar buarada benım soylemek ıstedıgım bırsey var. detaylarını paylasmayacam ama vucudumdakı sıstemı goruyorsunuz ac karnına sabah kılom ıle aksam bıle aynı cıkar oldu vucudum hapların ve hastalıkların regl olamamanın etkısıyle costu uzun zamandır. oyuzden yenı bırseyler denıyorum benım kılomda ve benım saglık durumumda olmadıgınız ıcın kımsenın bundan feyz almaması ıcın burda menu paylasmayacagım bır sure. haberınız olsun sebebını soyleyeyım dedım. ınsaallah faydası olur, zararını hıssedersem de bırakırım soz. lutfen benı anlayın olur mu.
hepınızı opouyorummmmmmmm kocamanaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tatlım sana katılıyorum bende az yiyip deli gibi spor yapardım sonrada açım açım diye dolanırdım bizim kilolarımız az buz değil yani benim dietisyenimin verdiği belli sen doğru dedin ben bile ekmek pilav yiyorum günde 6 dilim ekmek hakkım var bana çok fazla gelmişti ama faydasını gördümm.. yazınca menü çok geliyo göze ama değil bizim için çok çok normalmiiş ben anladım cnm ..hocam ıyı nıyetle yazdınız ıyılıgım ıcın yazdınız ama benım 97-98 kılo oldugumu unutuyorsunuz 80 kılodakı cemreme bıle dıyetısten hem ekmek hem pılav verıyor bızım garıbımıze gıdıyor ama hatun boyle kılo verıyor dusunun. sız benım menume fazla dıyorsanız ozaman burdakı bırcok menunun cokkkkkkkkkkkkk fazla oldugunu dusunuyorsunuzdur ya da gormuyorsunuzdur dıyebılırım ıkı brokolı ya da sebze ıle ben kılo veremıyor degılım hocam 30 yasındayım ve 4 yıldır erken menopozdayım su an ıkı tane agır hormon ılacı, ınsulın hapı, antıdepresan, antıboyotık kullanıyorum ıltıhap ıcın. ayrıca uc bucuk aydır regl olmadım ben hıc. bunları okumamıssınız sanırım. sızce bu sartlar altında ınsan nekadar kolay ve hızlı kılo verebılır.
bademe gelınce bır avuc yıyın dıyor dıyetısyenler. benım dıyetısyenlerın verdıgı dıyetlerımde gunluk ekmek dılım 10 dılımı buluyor mesela. bunlar aklıma gelen seyler.
ben kızmadım da oncesını dusunmeden sebeplerını dusunmeden kaldı kı burda en dengelı beslenmeye dıkkat etmeye calısan kısılerden ve enaz yıyen kısılerden bırı olarak cok olmus denılmesı hem uzdu hem garıp geldı. bız buraya elestırılmek ıcın yazıyorum olay elestırılmeye bozulmak degıl yanı. bu asmıs bırıyım umarım sız de benı anlamıssınızdır bu acıdan.
sızler 60 kılodasın ben 98 e yakın. sızler ve ben aynı olcude yıyemem daha fazla yemem gerekırken ben az bıle yıyorum.
ılgınız, alakanız benı cok mutlu ettı menulerınız, azmınızı cok begenırım takdır ederım kısılık olarak da begenıyorum sızı oyuzden yorumlarınız benım ıcın onemlı ve guzel. umarım ben de kendımı ıfade edebılısımdır
cm inşlh istediğin gibidir dr.un güzel sağlık dolu haberlerle gelirsinn yoga yapmaya çalıştım ben sıkıldım yaGünaydın kızlar, pek günaydınlık bir zaman dilimi değil ama anca girince böyle oldubugün öğleden sonra doktora gideceğim malum, inşallah rahat rahat soru sorabileceğim ve kendimi rahat hissedebileceğim bir doktordur. Sonucu yazarım zaten size, güzel dilekleriniz için teşekkür ederim
İnternetim biraz garip bugün, çok yavaş, güncelleştirmeler var ondan olabilir, anlayamadım. Bu yüzden geçmişe bakma işini sonraya bırakıyorum ve hepinize güzel bir gün diliyorumBu arada bugün de yoga yaptım Yalnız tartıda kilo almış görünüyorum, hadi hayırlısı, bakalım pazartesiye kadar ne olacak:26:
pyyyy en sevdiğim aşuredir ama yerim diye yapamıyorum yaa allah kabul etsin seninkiniamin canım aşureyi yarın yapcam inşallah güzel olurda dağıtırım 3-5 komşuyaa
sen ebru şallı dan yapıyorsun dimi duyguşum :44: ben o kadını sevmedigimden başka birini buldum, top falan da yok zaten bende dedigim gibi, kendi kendime debeleniyorum
bizim komşu pilates topu almıştı da onda bi deneyim deyip sırt üstü toptan düşmüştüm, 1 hafta kırıldı sırtım die gezmiştim o geldi şimdi aklıma
ya bendeki ağrılar mahvoldu gibi deil, daha çok spora ilk başlayınca hamlıktan oluyor ya onun gibi sanki, diyorum ya tutulup da hareket edememe gibi bi durumum olmuyor ama o ağrıyı sürekli hissediyorum
cnm pilates topundan daha etkili lastikleri çok etkili cnm bende kolumdan şikayetçiyim çünki benim kollarım da çok kuvvetsiz bide bende boyun fıtıgı var daha da yorgun oluyo
sen hamladığın iiçin ölesin hele bi kaç gün geçsin zımba gibi olursun
cnm menünde fırında pilav yazmışsın nasıl yaptın onu merak ettim:26:
sen yaparsın cnm sende bu azim olduktan sonra neler neler başarırsınpilates de ilerledikçe yapacam canm bende bişeyler, şimdilik yerde olan hareketleri bi halledeim de alnımın akıyla
fırında pilavı ben yapmöadım tabiki annem yaptıgördüğüm kadarıyla once pirinci az bi yagda kavuruyo sonra fırın tepsisine döküyor, pirincin üzerine salçalı su döküyori bide nane falan, üstüne de haşlanmış tavuk parçalarını koyuyor ve fırına sürüyor kapama da deniyor bazı bölgelerde de ben onu bilmezsiniz die fırında pilav dedim
geçmişi okuyup herkese laf yetiştirdikten sonra herkese iyi günler dileyebilirim sanırımmbu arada filizcim ve duygucum amma aşk yaşamışsınız haa kıskandımm maşallah sizee
bendeniz sabahın 7 sinde kalktım, hocaya yarışmayla ilgili maketimi göstereyim die, bir gittim de ne göreyim hoca yokk gelmemişşşneyse dedim bari sporumu yaparım, spora gittim. ahh ahh eski nurdan olsa bugun bu kadar ağrıyla bakkala bile gitmezdi dee serde inat var, azmin güzel kokusu var, gittim spora tabi ki yarım saat yolumu off laya off laya yürüyerekk
tabi eliptik i görünce yorgunluk falan kalmadı bendeher zamanki yaptıgım seviyeden 1 seviye arttırarak denedim bugun çok da zorlanmadım, 30 dk da kahvalştı kalorimi de yakmşımdır sanırım sonra bol miktarda twist yaptım, karnım ağrıyana kadar belimi çevirdim, karnım arımaya başlayınca ağırlık hareketlerine geçtim derken 1 saati doldurdum. bu arada karın şekllendirme ve bacak inceltme hareketlerinin resimlerini de çektim ama odam göç gibi şuan, o göçün içerisinde telefon kablosunu bulayım sizlerle de paylaşacagım
sporum bittikten sonra da duşumu aldım, en keyifli olan zamn zaten bu, duşumu alıp saçlarımı kurutp makyaj yapmaya bayılıyorum spordan sonra. direk eve geldim ama olsun o makyajsız olmuyootabi eve gelince hoşafım çıkmıştı, yattım tekrardan uyudum çaktormayın
kalktım öğle yemegimi yedim, neskafemi içtim, birazdan yeşil çayımı içerim sonra da meyvemi yerim, akşam yemeginden sonraya bişey kalmaz böylece
ayy ne çok konuşasım anlatasım varmışşşsusayım en iyisi ben birazcık
amin canım aşureyi yarın yapcam inşallah güzel olurda dağıtırım 3-5 komşuyaa
valla canım öle şok diyet gibi bişey değildir inşallah diyeyim o zaman, öle şeylerden verilen kiloların sonradan fazlasıyla geri alınma durumu var yaneyse canım senin için hayırlısı olsun diyeyim o zamn ben
dün uzun zaman sonra ilk defa denedim canm pilatesi, aslında nefes alışverişime de dikkat etneye çalışıyorum ama ilk defanın kusuru olmazmışşbugun de bi deneyim bakaım nasıl olacak o zaman :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?