2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

valla canım öle şok diyet gibi bişey değildir inşallah diyeyim o zaman, öle şeylerden verilen kiloların sonradan fazlasıyla geri alınma durumu var ya neyse canım senin için hayırlısı olsun diyeyim o zamn ben

dün uzun zaman sonra ilk defa denedim canm pilatesi, aslında nefes alışverişime de dikkat etneye çalışıyorum ama ilk defanın kusuru olmazmışş bugun de bi deneyim bakaım nasıl olacak o zaman :44:

lınkler ve bılgıler ıcın sagol canım, ınceleyecem eve gıdınce.

dedıgım gıbı kebap yerıne ızgaradaha ıyı olurdu ama bır daha dıkkat edersın olur bıter yanı. bugune bakmak lazım

amin canım aşureyi yarın yapcam inşallah güzel olurda dağıtırım 3-5 komşuyaa

ya canım her uzmanın dedigi farklı oluyor işte, benm duyduklarımda çeşit yapmayın diyor, bir başkası çok çeşit yapın diyor sırf kafa karışıklıgı yani

bi arkadaşım diyetisyene gidiyor mesela, doktor günde sadece 3 öğün vermiş ona, sabah kahvaltıda meyve ve kabak çekirdegi yiyor, öğlen akiam da sadece et ve salata başka bişey yok biz bunu yapsak burda hepimiz kızarız ama o sayede arkadaşım 4 ayda 21 kilo verdi herkesin bunyesi farklı oluyor, aslında en güzeli doktor destegi de işte öle listelere pek gelemiyorum ben. bide bana günde 3 öğün yiyeceksin kahvaltıda kabak çekirdegi yiyeceksin dese doktoru dövebilirim sanırım ordaa

ben kendimi çokk iyi hissediyorum pilatesle çokda seviyorum.. ben 2 seviyeye geçtim orda telaşla bi hareketi yanlış yaptım belim maf oldu bi süre kendime gelemedim o yüzden ara verdim sonra yok yaz geldi,yok tatil,yok ev şimdide oğluşum uyumuyor o yüzden yapamıyorum bi odam fazla olsa akşam eşim geldikden sonra yine yapardımm ..

sen ebru şallı dan yapıyorsun dimi duyguşum :44: ben o kadını sevmedigimden başka birini buldum, top falan da yok zaten bende dedigim gibi, kendi kendime debeleniyorum

bizim komşu pilates topu almıştı da onda bi deneyim deyip sırt üstü toptan düşmüştüm, 1 hafta kırıldı sırtım die gezmiştim o geldi şimdi aklıma

ya bendeki ağrılar mahvoldu gibi deil, daha çok spora ilk başlayınca hamlıktan oluyor ya onun gibi sanki, diyorum ya tutulup da hareket edememe gibi bi durumum olmuyor ama o ağrıyı sürekli hissediyorum

ya kadını sevme olayını bi kenara bırak ben nötürüm ama harika yaptırıyor ayrıntılı anlatıyor seviye 1de çoğunlukla beden güünle yapılıyor biraz lastikle biraz topla hareket varr ben özellikle topla yapılan harekete bayılıyorum hele esneme hareketini ..

burcu vurkaç die bi kadın var onu buldum bende, anlatımı da çok güzel, kadınun vıcut da çok güzel yaa gördükçe gaza geliyorum keşke öle olsam diee topu adapazarına gidince mutlaka alacam da işte 2 ay falan topsuz idare edeyim artk

benm şuan en çok kollarım ağrıyoda anneme söledim az önce, vucudunun diğer kısımları spora alışkın oralar ham demek ki dedi, ondan ağrıyordur belki dedi, bakalım bikaç gün daha yapayım pilatesi geçmezse bi çare düşünürüm

tamam canımm..

Bende bi bakayım burcu ablamızaa..

bugunku menumu yazayımm

kahvaltı ( 7.30 )

2 dilim çavdar ekmegi

1 kk köy peyniri

1 domates

5 yeşil zeytin

1 haşlanmış yumurta

şekersiz çay

ara öğün ( 11.00 )

1 elma

öğle yemegi ( 14.00 )

5 yk pırasa yemegi

3 çiğ köfte

1 büyük kase marullu domatesli salata

ara öğün ( 17.00 )

1 nar

akşam yemegi ( 19.30 )

1 kase mercimek çorbası

3 yk pırasa yemegi

3 yk fırında pilav

1 fırında tavuk but

marullu mor lahanalı salata

2. kupa yeşil çayımı içiyorum şuan. yatmadan 1 bardak da ballı süt içerim, gittim yarım yaglı süt aldım canım istedi die suyum 2 lt yi geçti, 3 ü bulurum yine. aktivite olarak daa yarım saat yürüyerek spor salonuna vardım, 30 dk eliptik bisiklet, 10 dk twist, 20 dk ağırlıkla yapılan hareketler..

1 set pilates yaparım sanırım, bide karın şekillndirme ve bacak eritme hareketlerini yapacam yatmadan, bugunluk benden bu kadarr

cnm sen kendini bilirsin he menüyü paylaşsan da olur cnm ama fikrine saygı duyuyorum inşlh bolca -- leri görünce yazarsn
tatlım sana katılıyorum bende az yiyip deli gibi spor yapardım sonrada açım açım diye dolanırdım bizim kilolarımız az buz değil yani benim dietisyenimin verdiği belli sen doğru dedin ben bile ekmek pilav yiyorum günde 6 dilim ekmek hakkım var bana çok fazla gelmişti ama faydasını gördümm.. yazınca menü çok geliyo göze ama değil bizim için çok çok normalmiiş ben anladım cnm ..
cm inşlh istediğin gibidir dr.un güzel sağlık dolu haberlerle gelirsinn yoga yapmaya çalıştım ben sıkıldım yaniye anlamadım tabii + çıkman olur çünki kasların hareketlenince ++ görülürmüş ..pazartesi --leri nasısla görürsün
amin canım aşureyi yarın yapcam inşallah güzel olurda dağıtırım 3-5 komşuyaa
pyyyy en sevdiğim aşuredir ama yerim diye yapamıyorum yaa allah kabul etsin seninkini

cnm pilates topundan daha etkili lastikleri çok etkili cnm bende kolumdan şikayetçiyim çünki benim kollarım da çok kuvvetsiz bide bende boyun fıtıgı var daha da yorgun oluyo
sen hamladığın iiçin ölesin hele bi kaç gün geçsin zımba gibi olursun
cnm menünde fırında pilav yazmışsın nasıl yaptın onu merak ettim:26:

bugün ki menümle başlayayım

sabah: 1 bardak süt,domates,salatalık,maydanoz,30 gr kaşar peyniri,1,5 yemek kaş.çökelek,2 dilim ekmek

ara: bi elma

öğle:bi kase mercimek çorbası, 4 yemek kaş. ıspanak,2 yemek kaş.pilav yarım bardak yoğurt, 1 köfte,1 dilim ekmek

ara: bi kivi,bi mandalina,ve nescafe( bi tatlı kaş. sütle )

akşam: 5 yemek kaş. pırasa, bi büyük bardak ayran( yarım bardak yoğurtla yaptım), 2 yemek kaş.pilav,1 köfte,1 tatlı kaş.zeytinyağlı

bol limonlu az nar ekşili salata,2 dilim ekmek,

ara: yarım armut,80 gr. nar,şekersiz çay

activite: 30 dk.step, 50 mekik, pazara gittim yaklaşık 30 dk.yürüdüm,2,5 lt su,bi form çayı..... menümü yazdım yarın görüşmek üzere

pilates de ilerledikçe yapacam canm bende bişeyler, şimdilik yerde olan hareketleri bi halledeim de alnımın akıyla

fırında pilavı ben yapmöadım tabiki annem yaptı gördüğüm kadarıyla once pirinci az bi yagda kavuruyo sonra fırın tepsisine döküyor, pirincin üzerine salçalı su döküyori bide nane falan, üstüne de haşlanmış tavuk parçalarını koyuyor ve fırına sürüyor kapama da deniyor bazı bölgelerde de ben onu bilmezsiniz die fırında pilav dedim

sen yaparsın cnm sende bu azim olduktan sonra neler neler başarırsın
anladım evet kapama diyorlar...

selam kızlar halinizi hatrınızı sorayım dedim, nasılsınız pomo? duyfer?
kilolar ne alemde diyete devammı?
erce dogum yaptımı?

beni sorarsanız 61_62 kilo arasıyım :)) yazdan sonra 2 kilo daha verdim, tatlı krizlerim tutmuyor artık, aslında bu krizlerin nedeni psikolojikmiş anladım :) hatırlarsanız aşk acısı çekiyordum bir kaç yıldır platonikti
ama şimdi aşık oldum :)) bu sefer karşılıklı, insan huzurlu olunca birşey yiyemiyormuş

en fazla 60 kiloya düşmek istiyorum daha çok zayıflayınca yakışmıyor, benden haberler böyle

hepinizi öpüyorummmm

kızzzzzzzz bızım askımız yenı degıl kııııııııııııııııııı ooooooo bız burda konustugumuzun on katı skype da konusuruz genelde meselaaaaa

cok guzel bır gun olmus bence. yazı dılınden de anlıyorum bunu. sana cok ıyı gelmıs kesınlıkle

Günaydınnnnnnnnnnnnnnn hayırlı,sağlıklı,bereketli,mutlu cumalar dilerim hepimize... Bugün içimizden geçen bizim içinhayırlı olan en güzel dileğimiz kabul olsun inşallahhhh....

:26::44::79::80::81::118::130::129:

spora gelınce zamanla gececek merak etme. en cok kollarının agrıması da sımdıye kadar enaz o bolgeyı calıstırmıs olmandan ötürüdür annen de dogru soylemıs oyuzden. spor hocana sorarsan o da aynısını dıyecektır ben ılk spora gıttıgımde karnımdakı agrılardan gece boyu agladım uyuyamadım sagıma soluma bıle donemedım bak gercek haaaaa bunlar sımdı hıcbırsey olmuyor ara verdıgım donemlerde bıle