2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

aynen ben de hayran kaldım enerjısı mukemmeldı herzamankı gıbı neslınınnnnnn. maasallah arkadasımaaaaaaaaa

suıkast olayına ben de gelebılırımmmmm cunku boyle doktorlardan nefret edıyorummmmm doktorlar yuzunden az uzulmedım az aglamadım ama cok sukur ıkı yıldır her bransta ıyı doktorlar cıktı karsıma. benım sansım sana da gelsın ıns demıstım neslıye.

Tostumu yedimm karnım doydu neslide gelmişken bi kahvemiiçsem acaba sonra aşuremi yapmak için kaybolayım

Afiyet olsun canım, ben de aslında yavaştan çıkayım, toplantıya hazırlanayım, öğleden sonra uğrarım yine. Ben kahvaltıda kahve içiyorum zaten, pek güzel oluyor Aşure yaparken senden bir ricam var Duygucum, her malzemeyi ölçülü koymaya çalış ve kaydet böylece bana da tarif verebilirsin

canım kolay gelsın basarılar dılıyorum sana.

agrın da azalmıs cok sevındım aman ha ne sporu. agır hareket yapmak yok boyle durumlarda. daha once de dedıgım gıbı.

ben de duygu gıbı uzun uzun yenıden burda yazmayacagım konustuk bılıyorsun dıleklerımızı de sevgımızı de bılıyorsun ıcım de cok rahat. duygu da ıcım boyle cok rahattı maasallah ıyı sonuc aldık sende de aynı hıs var canım. totem mı derız dua mı derız bılmem ama gerceklessın ınsaallah canım verdıgın bılgıler de ayrıca cok faydalı oldu canım, bılmedıgımız cok sey oluyor kesınlıkle. ben dogum kontrol kullanmıyorum 6-7 ay ancak kullanabıldım sonra yasaklandı malum zaten yumurtalıklar ıyı durumda degıl dıye. ama bıldıgım duygu kullanıyor baska kullanan arkadaslarımız da vardır oyuzden bu bılgı cok ıse yarayacak.

ogretmen gıbı detaylı guzel anlatmıssın zaten yıne herzamankı gıbııııııı

ben sonuclardan yana cok rahatım, sadece korunma yontemı bulmak can sıkıcı tabı kı ama ona da en ıyı cozum bulunur ALLAH baska sıkıntılar vermesın canım benım.

yeme ısıne gelınce moral bozuklugu, stres duzenımızı degıstırebılıyor oyuzden sıkıntı etme sen. sımdı bunları dusunme, once toplantı sonra guzel bır haftasonu tatılı ve guzel bır haftaya baslayacaksın ınsaallah

tamam canım sen hiç merak etmee yeterkigüzel olsun tarif emin ellerde ..
Hadi sana keyifli toplantılar gerçi toplantılar keyifli olmaz ama hani olurda birine hıçkırık tutar tam konuşuyorsunuz adam hıçkırıyor ha haa:)) birden eğlenceli hal alır nedersinn

kızlar ben hızlı yazamadım ya benım fabrıkaya getırdıgım mınık bır kedı vardı bulmustum hanıııııı o ofıse gırmıs patron gormeden gızlıce cıkarayım dedımmmmm ama patron gordu hatta kendısı ıcerı almıs gezsın ıcerde dedı etrafımda, bacaklarımın yanında dolanıyor. sınek cok sevıyor maasallah bızım buralar eskıden bataklıkmıs sımdı kurudu ama yıne de cok kara sınek olur sureklı sınek ılacı sıkar dururuz. oyuzden yerde gordugu ölu sıneklerı arıyor buluyor yıyorrrrrrrrr onunla ugrastım anlayacagınızzzzzzzz

kızlar ben menu paylasmıyorum bılıyorsunuz ama ıyıyım saglıklıyım merak etmeyın emııııııııı sadece gozum acccccccc ama sabrın sonu selamettır hem kendı gucumu ırademı denıyorum artıyorum sen cok ıradesızsın derdı annem daımaaaaa ama yaklasık bır yıldan fazladır dıyet ve sporu hayatıma alabılmıs bırı olarak herkesı sasırtmak ozellıkle hosuma gıdıyorrrrrrrrr

son 1.5 satıra kadar gülüyordum sonra yüzümünşekli değişti ahhhhhhhhhhhh
minik kedileri çok severim ama asıl köpekleri severimm desene patron vicdana gelmişş ..

son 1.5 satıra kadar gülüyordum sonra yüzümünşekli değişti ahhhhhhhhhhhh
minik kedileri çok severim ama asıl köpekleri severimm desene patron vicdana gelmişş ..

kız ben kedı sevmem de bu mınık cok sevımlı yaaaaaaaaa bır de bu benım kısmetım gıbı oldu servısı beklerken hıc olmayacak bır yerde gordum mınnacık bırsey. aldım getırdım burda rahat beslerız dıye. herkes cok sevdı maskotu oldu buranın. su an etrafımızda dolanıyorrrrr

bılıyorummmmmmm ama gercek napıyımmmmmmmmm sınek sever bır kedı kendısısssssss

ayyyyyy ben de kopek cok severım sokaklardan bulur bulur getırırdım tek ben de vardı bu ozellık. kardeslerım oyle degıldır mesela. ama annem hayvan sevmez ozellıkle boyle evde falan. hemen atardı kopeklerımı

hadi bakalım duygu kaçar güzel bi kahve hazırlayımm biryandan kahve keyfi biryandan aşuremin başında olayımmm keyifli sohbetler kızlarr..

hadi filizcimm duygu çok öperr..

hadi bakalım duygu kaçar güzel bi kahve hazırlayımm biryandan kahve keyfi biryandan aşuremin başında olayımmm keyifli sohbetler kızlarr..

hadi filizcimm duygu çok öperr..

neslı toplantıya gıdıyor sen mamma yapmaya gıdıyorsun ben de gıdıyorummmmmmmmmmm hadı bıraz calısam su ıcem yesıl cay ıcemmmmmmm

opuyorum ıkınızı deeeeeeeeee

Duygucum, suikast fikrine bayıldım Ben de kızdım zaten doktora, yalnız şunu söyleyeyim, ben muayeneden sonra zaten doktoru şikayet etmiştim Muhtemelen bir uyarı almıştır, çünkü hastanenin halkla ilişkiler bölümü 2-3 kere telefon etti, hem e-mail ile hem telefonda özür dilediler Tabi ben yine de sadece o doktora değil, o hastaneye de bir daha gitmem
Telefon konuşmaları ve sesimle ilgili söylediklerinizi aynen iade ediyorum sizin enerjiniz yüksek olduğu için birbirimize böyle bir enerji veriyoruz demek ki Bu sabah epey güldüm yalnız, özellikle Filizdeki pozitif enerji buralara kadar geliyor, maşallah maşallah, senin bu hallerine bayılıyorum, hep böyle ol inşallah
Muhabbet süper ama kaçmak zorundayım, hepinizi öpüyoruuuum

Günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hayırlı cumalar fıstıklarrr

Çok özledim hepinizi.Dün malum iş yoğunuluğum ve ardından doktorlar derken yine vakit kalmadı bana.Üstüne eve iş götürdüm kaç saat onlarla uğraştım.Baya geç bittiler.Sizlere vakit ayıramadığım için çok üzülüyorum.Ama inanın ki keyfi bir durum söz konusu değil.Öyleki derse bile bakamaz oldum.Kendimi çok yorgun bıkkın hissediyorum.Sürekli birşeyleri yetiştirmeye çalışmak inanaılmaz yoruyor beni.Kaldı ki iş yeriyle alakalı kapatılma uyarısı aldık.Bu yüzden artık daha da sıkı çalışıyoruz.Dün terapi günüydü.Çok yorucu geçti ve benim tedavim ciddi boyuta taşındı.Bir kaç doktor eşliğinde devam edecekmiş artık.Bu durum ruhen beni çok yıpratıyor.Her terapiden sonra dayak yemiş gibi oluyorum.Dün konuştuklarımız aklımı çok karıştırdı.Ayrıca dün diş doktorunada gittim kanal tedavimin birinci aşamasını yaptık.Beslenmeme dikkat ediyorum merak etmeyin

AŞUREEEEEEEEEEE

Ben tam bir aşure manyağıyımdır kızlar.Aşure olduğu hafta ondan başka hiçbirşey yemem.Kahvaltı öğle yemeği akşam yemeği yerine hep aşure yerimm.Asla doymam.Duyguşum ellerine sağlık şimdiden.Ben bu seneyi aşuresiz kapatıcam.Allah kabul etsin can.

Neslicim geçmiş olsun hastanede bir tatsızlık yaşanmış.Konu kadın doğum olunca ben de çok hassasım.Bence doktorunda hassas olması lazım ama olamıyabiliyorlar.Bu ay benimde görünmem lazım ama ayaklarım geri geri gidiyor resmen.Rabbim şifanı versin inşallah.

Nurdan,züleyha hocam,cemrem,erce41 ve diğer tüm kızlaraaa SELAMÜN ALEYKÜM HAYIRLI CUMALAR.İnşallah herşey yolundadır.

Filiz canım ben bu ara pek giremiyorum nedenleri malum eğer sıkıntı olacaksa beni listeden çıkarabilirsin.Ben yine vakit buldukça girer yazarım.

Hepinizi kocaman öpüyorumm

evet poretin muhakka yiceksin dedi bi köfte veya bi parça tavuk öğle ve akşam öğününde olacakmış valla sonuç alınca daha çok sarılıyorum dietime inşlh güzel sonuçlar hepp alırızz evet artık spora başladım dr. yapabilirsin dedi yavaş yavaş fazla asılmadan hafifi spor yapmaya başladım sağol güzelimm
cnm muftak tartısı aldım yoksa olmuyo çok da iimiş ya tavsiye ederim illlaki bakmak istiyo insan
dr. her türlü peynir verdi ben kendime göre seciyorum bazen beyaz peynir bazen kaşar bazen çökelek gr bilince oluyor ....
hoşgeldin geçemiş olsun şimdiden bence sonuçlar temiz çıkıcak çünki sen herşeyi doğru düzgün yapıyorsun dikaktlisi,n ama bakılması da güzel bişey sonuçta sağlık ihmale gelmezz aa dkh demekki sıkıntı yapabiliyor ay ben hiçç kullanmammış biri olarak rahatım anlıcan

hoşgeldin güzelimm sende dr. gitmişsin terapi deyince benim bile gözüm korkuyo sana helal olsun cnm olsun dr.lar olsada sen kendini düşün sağlılğı nı sıkıntı yapma kendine
cnm dersler iş derken yoğunluk almş başını gidiyo senin olsun sen hepsine yetişirsinn

kızlarr kızlarrr nasıl aşuremm başardımm kızlarr çokda güzel olduu yiyenler memnun en önemli gurme eşim bakalım o ne dicekkk

ve aleyküm selammmmm
uçuyorum bak orayaaa biz her girmeyini silseydikk kimse kalmazdı dönem dönem hepimizin işi gücü sorunu oluyor giremediğimiz günler oluyorr bizden sana açık çek işlerini yoluna koy rahatla istidiğin zaman yazz,hep diyorum önce sağlık,sonra gelecek ,sonra müsahit olduğun sürece bizlere yazarsınn gerçi biz zaten sürekli görüş halindeyizzz..

bir ara diyette kullanıyordumm şimdi pasta börek işlerinde kullanıyorum ölçü içingerçekden işe çok yarıyorr..

ben olsam bende şikayet ederdim aferim sanaa..
evet filiz hep mutlu olsun mümkünse ben onu izmirin havasına benzetiyorum ortası yok ya çok güneşli ya bulutlu malum izmir bahar fazla yaşamyor ya yaz ya kış

beyaz ekmek olmadıktan sonra hepsinini tadı aynı geliyor valla bana filizim çavdar ekmeg sölemesi daha kolay geliyo die heralde sürekli ondan alıyorum

çig köfteyi dürümde böle bol nar ekşili falan olmayınca çok yiyemiyorum annem de o yuzden öle almamış zaten, pakette almış, 3 taneyi marula sarıp üstüne sadece limon sıkarak yedim, yetti de arttı bile kendimi böle kandırıyorum artk

salatalıgı bu aralar pek almıyoruz sanırım da domates de olmayınca kahvaltılar çok boş daha doorusu çok kuru geliyo bana :44: ama haklısın duyguşum bahara kadar kesmek lazım domatesi, yada annemın yazıp yaptıgı konserveler var onlardan tüketiriz artk

neslicim öncelikle çok geçmiş olsun, umarım biyopsi sonuçların temiz çıkar da hepimiz derin bir ohh çekeriz burda

evli deilim o yuzden korunma yontemlerini çok bilmem ama forumda bakınırken dikkatimi çekmişti, biri spirale benzer bişeyden bahsetmiş, yani kullanım olaram spiral gibiymiş ama çok az bi hormon veriyormuş vucuda. keşke adını da hatırlayabilseydim :44::44: bi onu araştır istersen canım

doğum kontrol hapı en kolay yöntem gibi duruyor ama vucuda faydası oldugu kadar zararı da oluyormuş sanırım, işin kötüsü regl agrılarım çok sancılı oluyodu benm, bayıldıgım bile vardı zaman zaman. kist varmış die doktor bana dkh vermişti bikaç sene önce ben 2 sene kullandım. ilerde bi zararı olmaz inşallah bana

kızzz listeden çıkmak da neymişş sen işlerini hallet bizseni burada bekliyoruz

o terapileri de şöle düşün kuzum, bazı hastalıkların tedavi süreci ağrılı olur, ama sonunda iyileşirsin ve o ağrılara değdi dersin senin terapilerde bunun gibi işte. bende panik atak tedavisi gördüğüm zamanlarda doktora gitmemek için resmen okuldan kaçan çocuklar gibi bahaneler buluyodum da annem ensemden tutup götürüyodu beni, ne zamanki doktor tamam artk ilacı önce azaltıyo sonra bırakıyoruz dedi, emin ol o anki mutluluk hiç bişeyde yok sende en kısa zamanda o aşamaya gelirsin işte canımcım

ayrıcaa ne zaman ihtiyaç duyarsan benm telefonum 7 / 24 açıktır, canın sıkıldıgı zaman, yada beraber saçmalamak için bile olsa ( ki saçmalamaya bayılırım ) beklerim şekerimm

Eki Görüntüle 862027

Eki Görüntüle 862028

kızlarr kızlarrr nasıl aşuremm başardımm kızlarr çokda güzel olduu yiyenler memnun en önemli gurme eşim bakalım o ne dicekkk

ellerine saglık duygucuummmm

Allahtann aşureyi pek sevmem yoksa bugunlerde baya zorluk çekiyo olabilirdim sanırımm

herkese merhabalarrrr

bendeniz toplantıya girdim yüeüyüşümü yaptım ve artk evde keyifteyim oohhhhh

hala koca kafam kabloyu nereye koydugunu hatırlayamadıgı için de size şu karın şekillendirme ve bacak inceltme resimlerini atamadım ben buna bir çare düşüneyim en iyisi

şimdi biraz iddaa sitelerine bakayımm, emrahın yeni hayali beraber iddaa kuponu doldurmamız da yakında bana sakal bıraktırıp nuri demeye de başlarsa şaşırmayacagımm

oy oy minik zeynebi yerimm :)

13 kilo çok iyi canim baya incelmişsindir dimi :)

agzindan bal damliyor inşallah bir gün buraya dügünüm var diye yazarimm teşekkür ederim :))

erceye çok sevindimm minik kizi için :))
evet 1 2 kilo kaldi vermesemde olur yani tek almayayimda :)