- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #18.901
HOŞGELDİNN SEFALAR GETİRDİN CANIM TOPLANTINDA BAŞARILAR DİLERİMM, DİLERİMKİ BİR AN ÖNCE BİTER SENDE DİNLENİRSİNN.. BENİM İÇİM ÇOK RAHAT ÇÜNKÜ 5-6 AY ÖNCE ÖNEMLİ Bİ TESTDEN GEÇTİN DÜN KONUŞTUK ZATEN TEKRAR ETMEME GEREK YOKHAA OLURDA BİR ÖNCEKİ DOKTORUNA OLASI Bİ SUİKAST DÜZENLEMEK İSTERSEN BAŞ KOMUTAN OLARAK GÖREVE TALİBİMM
SEN HAFTAYA PERŞEMBE BOŞUNA GİTME DOKTORA GİRMENLE ÇIKMAN BİR OLCAK NEDE OLSA DOKTOR BENDENDE İYİSİN DERSE HİÇÇÇÇÇ ŞAŞIRMAAAA ENERJİNE HAYRAN OLDUĞUM BUNDAN SONRA SANA BÖYLE DİCEMMM
Tostumu yedimm karnım doydu neslide gelmişken bi kahvemiiçsem acaba sonra aşuremi yapmak için kaybolayım
Günaydın kızlar, hepimize güzel bir gün diliyorumBenim saat 10'da bir toplantım var ama hiiiç canım istemiyor
Dün doktora gittim malum, doktordan çok memnun kaldım, çok şükür doktorumu buldum diye düşünüyorumDuygucum ve Filizcimle telefonda konuştuk zaten, sağolsunlar rahatlattılar beni, öpüyorum ikinizi de şeker kızlar Buradan destek olan arkadaşlarım sizlere de çoook teşekkür ediyorum
Öncelikle regl döneminde kanamanın yoğun olması, uzun sürmesi ve ağrılı olması dkh kullandığım için normal değilmiş. Rahim ağzında yara varmış, rahim duvarında kalınlaşma varmış, bu sebeple 2 yerden de biyopsi aldı, ağrılı oldu ve dün akşam da ağrım devam ediyordu, bugün de var ama azaldı çok şükür, yine de bugün spor falan yapmayacağım. Sonuçlar haftaya çıkacak, o zamana kadar kötü şeyler düşünmek istemiyorum, doktorum da çok rahatlatıcıydı zaten, korkutmadı, tam tersine sakinleştirdiBunların dışında kist, miyom gibi birşey yokmuş, sonuçlar gelince tam olarak anlayacağız neden olduğunu. Her ihtimalde dkh bırakmam gerekiyor. Farklı korunma yöntemleri düşünmek gerekiyor falan, işin o kısmı da biraz can sıkıcı ama şu an sadece güzel bir sonuç gelsin diyorum, gerisi hallolur.
Benden haberler böyle, dün öğlen dahil menüm normaldi ama akşam maalesef bütün stresimi yiyeceklerden çıkardım. Yine de yazarım sonra dünkü menümü, canım sıkkın olunca yemeğe sardığım için durum böyle oldu
Bu arada kızlar, doktorun söylediği bir şeyi paylaşayım; doğum kontrol hapı kullanan arkadaşlar her yıl düzenli olarak; smear testi, meme ultrasonu ve karaciğer fonksiyon testlerinin yapılması gerekiyormuş. Ben bilmiyordum, içimizde kullananlar varsa bilgi vermiş olayım.
afiyet olsun canım, ben de aslında yavaştan çıkayım, toplantıya hazırlanayım, öğleden sonra uğrarım yine. Ben kahvaltıda kahve içiyorum zaten, pek güzel oluyorAşure yaparken senden bir ricam var duygucum, her malzemeyi ölçülü koymaya çalış ve kaydet Böylece bana da tarif verebilirsin
kızlar ben hızlı yazamadım ya benım fabrıkaya getırdıgım mınık bır kedı vardı bulmustum hanııııııo ofıse gırmıs patron gormeden gızlıce cıkarayım dedımmmmm ama patron gordu hatta kendısı ıcerı almıs gezsın ıcerde dedı etrafımda, bacaklarımın yanında dolanıyor. sınek cok sevıyor maasallah bızım buralar eskıden bataklıkmıs sımdı kurudu ama yıne de cok kara sınek olur sureklı sınek ılacı sıkar dururuz. oyuzden yerde gordugu ölu sıneklerı arıyor buluyor yıyorrrrrrrrr onunla ugrastım anlayacagınızzzzzzzz
son 1.5 satıra kadar gülüyordum sonra yüzümünşekli değişti ahhhhhhhhhhhh
minik kedileri çok severim ama asıl köpekleri severimm desene patron vicdana gelmişş ..
hadi bakalım duygu kaçar güzel bi kahve hazırlayımm biryandan kahve keyfi biryandan aşuremin başında olayımmm keyifli sohbetler kızlarr..
hadi filizcimm duygu çok öperr..
evet poretin muhakka yiceksin dedi bi köfte veya bi parça tavuk öğle ve akşam öğününde olacakmış valla sonuç alınca daha çok sarılıyorum dietime inşlh güzel sonuçlar hepp alırızz evet artık spora başladım dr. yapabilirsin dedi yavaş yavaş fazla asılmadan hafifi spor yapmaya başladım sağol güzelimmsenın dıyetısyen de hem sebze hem proteın aynı ogune vermıs oglen gordum de. sanırım benım kendı planım bu acıdan yanlıs olmuyor senınkıne bakınca.
menulerın cok guzel olmus cok saglıklı seyler yemıssın herseyden once. zaten boyle menuler cok mutlu edıyor benı. cunku oncelık saglıklı beslenmek dıye dusunuyorum
oooooooo spor da yapılmısssssssss
ne dıyım son zamanlarda supersınnnnnnnnnnn
cnm muftak tartısı aldım yoksa olmuyo çok da iimiş ya tavsiye ederim illlaki bakmak istiyo insanamin kuzum teşekkür ederimmm..
cemrem bu gr larınasıl ayarlıyon bacımmm mutfak tartınmı varr??? Birde doktorkaşar peynirimi verdi senin tercihinmi? Soru yağmurum bitti gelilim menünee yine çok başarılı bi menüü dengeli güzel inşallah p.tesi güzelbi sonuç alırsınn..
Bu arada diğer mesajında aşurem için allah kabul etsin demişsin,,amin diyorum teşşekür ediyorumm canım
.
hoşgeldin geçemiş olsun şimdiden bence sonuçlar temiz çıkıcak çünki sen herşeyi doğru düzgün yapıyorsun dikaktlisi,n ama bakılması da güzel bişey sonuçta sağlık ihmale gelmezz aa dkh demekki sıkıntı yapabiliyor ay ben hiçç kullanmammış biri olarak rahatım anlıcanGünaydın kızlar, hepimize güzel bir gün diliyorumBenim saat 10'da bir toplantım var ama hiiiç canım istemiyor
Dün doktora gittim malum, doktordan çok memnun kaldım, çok şükür doktorumu buldum diye düşünüyorumDuygucum ve Filizcimle telefonda konuştuk zaten, sağolsunlar rahatlattılar beni, öpüyorum ikinizi de şeker kızlar Buradan destek olan arkadaşlarım sizlere de çoook teşekkür ediyorum
Öncelikle regl döneminde kanamanın yoğun olması, uzun sürmesi ve ağrılı olması dkh kullandığım için normal değilmiş. Rahim ağzında yara varmış, rahim duvarında kalınlaşma varmış, bu sebeple 2 yerden de biyopsi aldı, ağrılı oldu ve dün akşam da ağrım devam ediyordu, bugün de var ama azaldı çok şükür, yine de bugün spor falan yapmayacağım. Sonuçlar haftaya çıkacak, o zamana kadar kötü şeyler düşünmek istemiyorum, doktorum da çok rahatlatıcıydı zaten, korkutmadı, tam tersine sakinleştirdiBunların dışında kist, miyom gibi birşey yokmuş, sonuçlar gelince tam olarak anlayacağız neden olduğunu. Her ihtimalde dkh bırakmam gerekiyor. Farklı korunma yöntemleri düşünmek gerekiyor falan, işin o kısmı da biraz can sıkıcı ama şu an sadece güzel bir sonuç gelsin diyorum, gerisi hallolur.
Benden haberler böyle, dün öğlen dahil menüm normaldi ama akşam maalesef bütün stresimi yiyeceklerden çıkardım. Yine de yazarım sonra dünkü menümü, canım sıkkın olunca yemeğe sardığım için durum böyle oldu
Bu arada kızlar, doktorun söylediği bir şeyi paylaşayım; doğum kontrol hapı kullanan arkadaşlar her yıl düzenli olarak; smear testi, meme ultrasonu ve karaciğer fonksiyon testlerinin yapılması gerekiyormuş. Ben bilmiyordum, içimizde kullananlar varsa bilgi vermiş olayım.
Günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hayırlı cumalar fıstıklarrr
Çok özledim hepinizi.Dün malum iş yoğunuluğum ve ardından doktorlar derken yine vakit kalmadı bana.Üstüne eve iş götürdüm kaç saat onlarla uğraştım.Baya geç bittiler.Sizlere vakit ayıramadığım için çok üzülüyorum.Ama inanın ki keyfi bir durum söz konusu değil.Öyleki derse bile bakamaz oldum.Kendimi çok yorgun bıkkın hissediyorum.Sürekli birşeyleri yetiştirmeye çalışmak inanaılmaz yoruyor beni.Kaldı ki iş yeriyle alakalı kapatılma uyarısı aldık.Bu yüzden artık daha da sıkı çalışıyoruz.Dün terapi günüydü.Çok yorucu geçti ve benim tedavim ciddi boyuta taşındı.Bir kaç doktor eşliğinde devam edecekmiş artık.Bu durum ruhen beni çok yıpratıyor.Her terapiden sonra dayak yemiş gibi oluyorum.Dün konuştuklarımız aklımı çok karıştırdı.Ayrıca dün diş doktorunada gittim kanal tedavimin birinci aşamasını yaptık.Beslenmeme dikkat ediyorum merak etmeyin
AŞUREEEEEEEEEEE
Ben tam bir aşure manyağıyımdır kızlar.Aşure olduğu hafta ondan başka hiçbirşey yemem.Kahvaltı öğle yemeği akşam yemeği yerine hep aşure yerimm.Asla doymam.Duyguşum ellerine sağlık şimdiden.Ben bu seneyi aşuresiz kapatıcam.Allah kabul etsin can.
Neslicim geçmiş olsun hastanede bir tatsızlık yaşanmış.Konu kadın doğum olunca ben de çok hassasım.Bence doktorunda hassas olması lazım ama olamıyabiliyorlar.Bu ay benimde görünmem lazım ama ayaklarım geri geri gidiyor resmen.Rabbim şifanı versin inşallah.
Nurdan,züleyha hocam,cemrem,erce41 ve diğer tüm kızlaraaa SELAMÜN ALEYKÜM HAYIRLI CUMALAR.İnşallah herşey yolundadır.
Filiz canım ben bu ara pek giremiyorum nedenleri malum eğer sıkıntı olacaksa beni listeden çıkarabilirsin.Ben yine vakit buldukça girer yazarım.
Hepinizi kocaman öpüyorumm
Çok özledim hepinizi.Dün malum iş yoğunuluğum ve ardından doktorlar derken yine vakit kalmadı bana.Üstüne eve iş götürdüm kaç saat onlarla uğraştım.Baya geç bittiler.Sizlere vakit ayıramadığım için çok üzülüyorum.Ama inanın ki keyfi bir durum söz konusu değil.Öyleki derse bile bakamaz oldum.Kendimi çok yorgun bıkkın hissediyorum.Sürekli birşeyleri yetiştirmeye çalışmak inanaılmaz yoruyor beni.Kaldı ki iş yeriyle alakalı kapatılma uyarısı aldık.Bu yüzden artık daha da sıkı çalışıyoruz.Dün terapi günüydü.Çok yorucu geçti ve benim tedavim ciddi boyuta taşındı.Bir kaç doktor eşliğinde devam edecekmiş artık.Bu durum ruhen beni çok yıpratıyor.Her terapiden sonra dayak yemiş gibi oluyorum.Dün konuştuklarımız aklımı çok karıştırdı.Ayrıca dün diş doktorunada gittim kanal tedavimin birinci aşamasını yaptık.Beslenmeme dikkat ediyorum merak etmeyin
AŞUREEEEEEEEEEE
Ben tam bir aşure manyağıyımdır kızlar.Aşure olduğu hafta ondan başka hiçbirşey yemem.Kahvaltı öğle yemeği akşam yemeği yerine hep aşure yerimm.Asla doymam.Duyguşum ellerine sağlık şimdiden.Ben bu seneyi aşuresiz kapatıcam.Allah kabul etsin can.
Neslicim geçmiş olsun hastanede bir tatsızlık yaşanmış.Konu kadın doğum olunca ben de çok hassasım.Bence doktorunda hassas olması lazım ama olamıyabiliyorlar.Bu ay benimde görünmem lazım ama ayaklarım geri geri gidiyor resmen.Rabbim şifanı versin inşallah.
Nurdan,züleyha hocam,cemrem,erce41 ve diğer tüm kızlaraaa SELAMÜN ALEYKÜM HAYIRLI CUMALAR.İnşallah herşey yolundadır.
Filiz canım ben bu ara pek giremiyorum nedenleri malum eğer sıkıntı olacaksa beni listeden çıkarabilirsin.Ben yine vakit buldukça girer yazarım.
evet poretin muhakka yiceksin dedi bi köfte veya bi parça tavuk öğle ve akşam öğününde olacakmış valla sonuç alınca daha çok sarılıyorum dietime inşlh güzel sonuçlar hepp alırızz evet artık spora başladım dr. yapabilirsin dedi yavaş yavaş fazla asılmadan hafifi spor yapmaya başladım sağol güzelimm
cnm muftak tartısı aldım yoksa olmuyo çok da iimiş ya tavsiye ederim illlaki bakmak istiyo insan
dr. her türlü peynir verdi ben kendime göre seciyorum bazen beyaz peynir bazen kaşar bazen çökelek gr bilince oluyor ....
hoşgeldin geçemiş olsun şimdiden bence sonuçlar temiz çıkıcak çünki sen herşeyi doğru düzgün yapıyorsun dikaktlisi,n ama bakılması da güzel bişey sonuçta sağlık ihmale gelmezz aa dkh demekki sıkıntı yapabiliyor ay ben hiçç kullanmammış biri olarak rahatım anlıcan
hoşgeldin güzelimm sende dr. gitmişsin terapi deyince benim bile gözüm korkuyo sana helal olsun cnm olsun dr.lar olsada sen kendini düşün sağlılğı nı sıkıntı yapma kendine
cnm dersler iş derken yoğunluk almş başını gidiyo senin olsun sen hepsine yetişirsinn
Duygucum, suikast fikrine bayıldımBen de kızdım zaten doktora, yalnız şunu söyleyeyim, ben muayeneden sonra zaten doktoru şikayet etmiştim Muhtemelen bir uyarı almıştır, çünkü hastanenin halkla ilişkiler bölümü 2-3 kere telefon etti, hem e-mail ile hem telefonda özür dilediler Tabi ben yine de sadece o doktora değil, o hastaneye de bir daha gitmem
Telefon konuşmaları ve sesimle ilgili söylediklerinizi aynen iade ediyorumsizin enerjiniz yüksek olduğu için birbirimize böyle bir enerji veriyoruz demek ki Bu sabah epey güldüm yalnız, özellikle Filizdeki pozitif enerji buralara kadar geliyor, maşallah maşallah, senin bu hallerine bayılıyorum, hep böyle ol inşallah
Muhabbet süper ama kaçmak zorundayım, hepinizi öpüyoruuuum
ekmekler ıcınde en cok cavdar ekmegını sevıyorum ben nıyeys. tam bugdaydan cok keyıf alamıyorum
menulerın cok saglıklı ve guzel olmus kahvaltın doyurucu ve bır numara dıyeyımmmmm
cıg kofteyı uc adet de bırakmanı alkıslıyorummmben ölurummmmm cıg kofte ıcınnnnnnnn
hem sebze hem proteın olmus ogunlerde tam benlıkkkkkkkkk
spor da yapılmıs cok guzel.
sut demısken sut ıcmene cok sevındım ben sut coksevıyorum yıllar sonra alıstım ama eksık etmıyorum her sabah ıcıyorum enazından.
cemremın ve senın gununu cok begendımmmmmmmmmmmmmmmm
Kızlarrrr hepimiz domates,salatalık çok seviyoruz genelde menülerdede varr yazı sevmemin bi nedeni de yaz sebze ve meyvaları sevmemdir.. Ama yavaşdan tarla domates ve salatalıklar bitti , vucuda boşuna hormon almasak aslındaa negüzel olur 2 yıldır dikkat etmeyi çalışıyorum herşeyi mevsiminde yemeye tabimümkün oldukça
benim 10 yaşındaki yeğenim regl oldu düşünün bu yaşlara indi ergenlik oysa hala daha çocuk hormanlu şeyler yedikçe bu hale geliyor yeni nesil
Günaydın kızlar, hepimize güzel bir gün diliyorumBenim saat 10'da bir toplantım var ama hiiiç canım istemiyor
AŞUREEEEEEEEEEE
Eki Görüntüle 862027
Eki Görüntüle 862028
kızlarr kızlarrr nasıl aşuremm başardımm kızlarr çokda güzel olduu yiyenler memnun en önemli gurme eşim bakalım o ne dicekkk
leyla merhaba nasılsınnnnnn senı gormek ne guzel. duygu cok sevınecek bu mesajını gorunce. malum eskı arkadasları gormek cok mutlu eder onu emınım kııııııııııı
bızler ıyıyız duygu hedefe ulastısana detayları kendısı anlatır
ben de debelene debelene 13 kılo verdım devam edıyorum tam gazzzzzzzz
erce dogum yaptı zeynep su adında kızı var artık arkadasımızın.duygunun albumunde resmı var hatta. maasallah nekadar guzel bır gorsennnnnnnn
hayat da unutulmayan acı yoktur derler bılırsın bak uzuntulerın gıtmıs yerıne mutluluk gelmısıns dugun haberlerını de alırsın mutlulugun daım olsun kendıne cok ıyı bakkkkkkkkkk
amanın leyyam gelmişş hoşgelmiş, nasılsınn güzelim özledik senii ben iyiyimm erce doğum yaptıı çok şükür çokgüzel bi zeynepsu bebeğimiz var,pomo'da yazarzaten şimdi en son iyiydi kız pomo nasılsın bakimm bende sormuş olayımm:))) sende güzel bi kilodasın şurda kalmış 1-2 kg en kısa zamanda olursun emin ol çok öptümm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?