2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

saol canım terapiden sonuç alıcağını bildiğin için bir an önce gitmek istiyorsun çok keyif alamasanda öyle sonuca bir an önce ulaşmak istiyorsun inşallah sende bu yönünü düşünüp gitmek istersin canım seninde bu süreçte ihtiyacın var mutlaka yardımı olur diye düşünüyorum nacizane
Ders konusunda seninde benden geri kalır yanın yok Rabbim sanada kolaylıklar versin canım

Eki Görüntüle 862027

Eki Görüntüle 862028

kızlarr kızlarrr nasıl aşuremm başardımm kızlarr çokda güzel olduu yiyenler memnun en önemli gurme eşim bakalım o ne dicekkk

İzmire ilk uçak kaçta :)))) caaannnnnnn öldüm bittim aşure diye yaaa seninkilerde pek güzel görünüyor.Hamarat arkadaşım benim ellerine sağlık :)

Teşekkür ederim duyguşum.Anlayışın için,desteğin için,güzel arkadaşlığın için....Ben yine fırsat buldukça girip yazıcam can.Hem takibi de elden bırakmam.Su süreç biraz bi kolaylasın sonrası inşallah daha sık girerim.

Nurdancım demek sende panik atak tedavisi gördün.Bilmiyordum.Ama neyseki geçmiş gitmiş.Eskide kalmış çok şükür.Darısı benim başıma inşallah.Desteğin için çok teşekkür ederim.Yazdıklarınız içimi rahatlattı valla.

3 sene gördüm ben canım panik atak tedavisi, saolsun eski nişanlımın bi hediyesiydi bana bu geçti gitti şükür, inşallah sende tez zamanda cevap alırsın, ama sabret tabi biraz, kaç sene o acıları yaşadıktan sonra 3 günde dğzelmiyor malesef, yavaşi yavaş olsun ama yeter ki olsun ve bi daha tekrar etmesin dualarım seninle kuzummm

bugunku menu zamanıı

kahvaltı ( 08.00 )

2 dilim çavdar ekmeginden yapılan tost

yarım domates

4 yeşil zeytin

1 haşlanmış yumurta

şekersiz çay

ara öğün ( 10.30 )

2 küçük kare çikolata

öğle yemegi ( 14.00 )

4 yk pırasa

1 fırında tavuk but

3 yk pilav

ara öğün ( 17.00 )

1 muz

1 mandalina

akşam yemegi ( 19.30 )

1 kase mercimek çorbası

5 yk kıymalı patlıcan yemegi

1 dilim tam bugday unu ekmegi

marul salatası

aktivite olarak da toplantı şıkışı 60 dk orta tempoda yürüdüm, akşam da 50 dk pilates yaptım. 2 kupa yeşil çay içtim vee suyum 2.5 lt şuan 3 e tamamlarım uyumadan

herkese iyi haftasonları şimdidenn

Günaydın kızlar, günün horozu olarak bugün de açılışı ben yapayım dedim Akşam erkenden uyuyunca sabah ta erkenden kalktım tabi Bugün daha iyiyim çok şükür. Önümüzdeki hafta iki farklı konuda sunum yapacağım ve henüz ortada sunum yok Hiç canım hazırlamak istemiyor valla, forumun birbirinden çalışkan öğrencileri hazırlasalar benim için ne güzel olur yaaa
Psikolojik olarak biraz garip hissediyorum, biran önce perşembe günü gelse de sonuçlar belli olsa istiyorum. Bir yandan çocuk sahibi olmayı sorguluyorum, kafam çok karışık yani, garip garip rüyalar görüyorum Geçen hafta perşembeden itibaren benim menüler sapıttı malum, affınıza sığınarak yazmıyorum, biraz psikolojik açlıktı benimki, haftasonu öyle yapmayacağım inşallah. Şimdi geçmişe bir bakayım ne kaynatmışsınız

Esracım, kolay gelsin canım, yoğun bir dönemdesin, bunalmış olman normal, inan hepimizin zaman zaman oluyor. Terapi de içinde kalmış, baskılanmış duygularını açığa çıkarttığı için yoruyordur, bir süre sonra hepsi geçecek yavaş yavaş ve sen kendinle, başardıklarınla, mücadelenle gurur duyacaksın Ne istediğini bilen, kendini tanıyan ve çok seven bir Esra olarak devam edeceksin hayatına Diğer kızlar da yazmış zaten, bir yere gitmek yok, otur oturduğun yerde, uygun olduğunda kısacık bile girsen yeter

Cemrem teşekkür ederim canım Dkh kullanmamış olman kesinlikle avantaj Ben de bırakacağım gibi görünüyor zaten, hayırlısı bakalım:26:

Eki Görüntüle 862027

Eki Görüntüle 862028

kızlarr kızlarrr nasıl aşuremm başardımm kızlarr çokda güzel olduu yiyenler memnun en önemli gurme eşim bakalım o ne dicekkk

Duyguuuuuu ne yaptın sen böyle yaaaaa çok güzel görünüyor çoook. İki süsleme de çok güzel olmuş, ben ikisinden de istiyorum, bakayım süsleme tadı etkilemiş mi Ellerine sağlık canım, eşin de bayılmıştır bence, tarifini istiyorum, ben de yapıcam ben de

ben olsam bende şikayet ederdim aferim sanaa..
evet filiz hep mutlu olsun mümkünse ben onu izmirin havasına benzetiyorum ortası yok ya çok güneşli ya bulutlu malum izmir bahar fazla yaşamyor ya yaz ya kış

Bu tarz konularda bilinçliyimdir hani en küçük aksiliği şikayet eden biri değilimdir ama bunun gibileri etmek lazım. Çok kızmıştım kendisine çok

Sağol Nurdancım, ben de temiz çıkacağını düşünüyorum, aksini hiç düşünmüyorum Spiral türü korunma yöntemleri bana uygun değil maalesef, doktorla da konuştuk, o çocuk sahibi olmadan spirali önermediğini söyledi, ayrıca daha önemlisi benim alerjilerim olduğu için bana uygun bir yöntem değilmiş. Bende ciddi metal alerjisi var çünkü. Doğum kontrol hapı hem uygulaması kolay, hem riski düşük, hem de koruma oranı çok yüksek bir korunma yöntemi. Bendeki soruna dkh yol açmamış muhtemelen, ama bu aşamada dkh sorunları artırıcı etkide bulunuyormuş, o yüzden bırakmam gerekiyor. Ben yaklaşık 7 senedir kullanıyorum, doktor 10 seneden fazla kullanmamak lazım dedi. Sen merak etme yani hiçbişey olmaz. Benim kardeşime de doktor regl dönemi çok yoğun geçtiği ve uzun sürdüğü için dkh vermişti. Sen daha evlenmeden ve herhangi bir hap kullanmadan önce mutlaka doktora git yalnız. Zaten hemen bebek olsun diyorsan korunmaya lüzum yok

Menü süper olmuş canım, spor da çok güzel, tebrik ederim, 10 puan 10 puan 10 puan

Ahh canım yaa neyseki Emrah la herşey yolunda .Rabbim seninde yardımcın olsun.Allah razı olsun .

esossss asada seni gordum birden kutsinin sarkisini mirildandim -aynadaki yuzunun karsiligi benim. sarkisi

Oyy kuzumm ben görememişim ama seni şarkı için tşkler cann ben de sana kayahandan seni çok özledim gece gözlümü armağan ediyorum

Günaydın Neslican;

Kafan karışmış ama bunu senden başka kimse çözemez.Düşünmek için yeterince vaktin var.Bunu yazarak da halledebilirsin.Ben öyle yaparım.Artılarını eksilerini hislerimi bi güzel yazarım.Sonra okurum.Değerlendiririm.Ama en başta senin ne istediğin çok önemli.Buna odaklanarak çözümü bulabilirsin.Yeme konusunda oluyor kaçamaklarımız bunları ödül şeklinde yapabilirsek daha güzel olur.Ama bazen hakikaetten çok zorlandığımızda yememiz gerekiyor diye düşünüyorum.Sen bize çalışkan diyorsun ama asıl çalışkan olan sensin.Sadece bu ara tembellik yapmak istemişsin.E olacak o kadar Çalış çalış nerey kadar.

Teşekkür ederim neslican,İnşallah seninde güzel haberleri alırız bu hafta.Ben ara ara giricem o konuda anlaştık

Neslicim verecegin karar her ne ise inşallah senin ve eşin için en doğrusu olur.. ölee kötü ruyalar da görmee, sonuçlar güzel çıkacak hem sebebi de belliymiş işte, hapı bırakınca düzelecek inşallah

spiral türü bişey de olmuyosa doktor en dogrusunu önerir canım

yokk ben hemen çocuk istemiyorum, hatta ben baya bi süre çocuk istemiyorum aslında da ben evlenene kadar en az 29 olacam, 4 5 sene çocuk yapmasam 35 ten sonra da geç mi olur diyorum. en az 1 2 sene bekliyim bari. gerçi teyzem 41 yaşında doğum yaptı, şimdi bizim sarı kafa canavart gibi valla, teyzem de doğumdan sonra resmen gençleşti kimse inanmıyor bi çocugunun 19 yaşında olduguna amann ne bileyim işte, Allah hepimize doğru zamanda doğru şeyleri nasip etsin inşallah

herkese güzel haftasonlarıı

ben bütün ankarayı gezdim geldimm en 3 saat aktif olarak yürüdüm, kaç km dir adım sayım nedir bilmiyorum ama annemle beraber fetihe çıktık resmen kaleye gittik bugun, bi sürü merdiven yokuşlu yollar, ama çok keyifliydi. kolyeler, küpeler tam benlik yani

öğle yemegim biraz fazla oldu gerçi ama onu da hem bol yürüyerek hem de akşam yemeginde sadece salata yiyerek telafi edecegim. bide yatmadan pilates yaptım mı tamamdır

öperim herkesii

cok guzel bır cumartesı olmusssssss ne guzel. ben hıc dısarı cıkmadım yayıldım durdum evde. benım ıcın de en guzel cumartesı boyle oluyorrrrrr sevıyorummmmmmmmmm

ogunlerın guzel olmus ama şu cıkolataya ara versen bır sure ıyı olacak cunku sık sık menulerınde bu tur kacamak goruyorum mıktar az ama yıne de bır sure bu tattan uzak durmayı denersen zamanla daha kolay olur sabredılmek.

bır de muz yedıgın ıcın mandalına yemeyebılırdın muzu tek tutketmek lazımmıs kalorısı yuksek bır meyve oldugu ıcın.

yıne spor da yapılmıs maasallah cok guzel alıskanlık edındın sen bu ısı

ya bır yılı gectı oyuzden 13 az bır de malum 110 kılo ıle baslayan bırı olunca 13 kılo az gelıyor bana. oyuzden stres yaptım uzun zamandır.

ıncelme kıloya gore daha da fazla oldu cunku sporu yogun yaptım ozellıkle ramazan ayında. sıkılastım yanı.

amın ınsaallahhhhhh neden olmasın kııııııııı olur o da olur ıns

ıkı ıkızler burcu bırarada olunca boyle oluyor galıba. benım erkek arkadasım vardı boyle. ıkımız de ıkızlerdık sız gıbı. ve ıdda oynardıkkkkk

ben olsam bende şikayet ederdim aferim sanaa..
evet filiz hep mutlu olsun mümkünse ben onu izmirin havasına benzetiyorum ortası yok ya çok güneşli ya bulutlu malum izmir bahar fazla yaşamyor ya yaz ya kış

ay ben de hıc duramam. sıkayet ederım boyle durumlarda muhakkak.

he ben ızmır gıbıyım degıl mıııııııııııııııı

Eki Görüntüle 862027

Eki Görüntüle 862028

ben bu resm gordum ama burda da yazayımmmmmm bır kere sunuma bayıldım yemek programlarındakı gıbı harıka bır sunum olmus bayıldım valla. tadı da cok guzel olmustur zaten emınım.7

ne dıyım canım ıstedın ve yaptın ve herzamankı gıbı hakkıyla yaptın, basardınnnnnnn ellerıne saglık afıyet olsun yıyen herkese. evıne bol bol bereket olsun sana da sevabı bol bol olsun ıns.

bence esın bayılmıstır benım esım sunumunu gordu bayıldı valla

boyle olaylarda bası cekerım valla ben deeeeeeeeeeeeeee hemen gelırım telefon et yeter annemın kızıyım bennnnnnnnnn zaten tek benzeyen yonumuz bu galıbaaaaaaaa

ıyıyım canım ıyıyım dudadıgım ıyılesmedı tam, grıp de tam gecmedı burun akıntısı oluyor zaman zaman ama kılo vermek benım ıcın hersey demek gıbı bır anlama ulastıgı ıcın oyuzden keyıflıyımmmmmmm

valla ben asure sevmezdım normalde. ama bu yıl canım cekıyor vallaaaaaaaaa dun komsum zorla cagırdı gıtmedım. ama gondermıs bu kez de. esıme dedım ye bıtır hepsını dıyeeeeeeeee

dhk konusunda ıse neslı de demıs zaten su an sana zararı olmaz. evlenınce de kullanırsın rahatlıkla.

kız ben lavas ıcınde sevmem cıgkofteyı zaten, asıl ben oyle lop lop atarım marul ıleeeeee