- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #18.921
evet poretin muhakka yiceksin dedi bi köfte veya bi parça tavuk öğle ve akşam öğününde olacakmış valla sonuç alınca daha çok sarılıyorum dietime inşlh güzel sonuçlar hepp alırızz evet artık spora başladım dr. yapabilirsin dedi yavaş yavaş fazla asılmadan hafifi spor yapmaya başladım sağol güzelimm
cnm muftak tartısı aldım yoksa olmuyo çok da iimiş ya tavsiye ederim illlaki bakmak istiyo insan
dr. her türlü peynir verdi ben kendime göre seciyorum bazen beyaz peynir bazen kaşar bazen çökelek gr bilince oluyor ....
hoşgeldin geçemiş olsun şimdiden bence sonuçlar temiz çıkıcak çünki sen herşeyi doğru düzgün yapıyorsun dikaktlisi,n ama bakılması da güzel bişey sonuçta sağlık ihmale gelmezz aa dkh demekki sıkıntı yapabiliyor ay ben hiçç kullanmammış biri olarak rahatım anlıcan
hoşgeldin güzelimm sende dr. gitmişsin terapi deyince benim bile gözüm korkuyo sana helal olsun cnm olsun dr.lar olsada sen kendini düşün sağlılğı nı sıkıntı yapma kendine
cnm dersler iş derken yoğunluk almş başını gidiyo senin olsun sen hepsine yetişirsinn
saol canım terapiden sonuç alıcağını bildiğin için bir an önce gitmek istiyorsun çok keyif alamasanda öyle sonuca bir an önce ulaşmak istiyorsun inşallah sende bu yönünü düşünüp gitmek istersin canım seninde bu süreçte ihtiyacın var mutlaka yardımı olur diye düşünüyorum nacizane
Ders konusunda seninde benden geri kalır yanın yok Rabbim sanada kolaylıklar versin canım
Eki Görüntüle 862027
Eki Görüntüle 862028
kızlarr kızlarrr nasıl aşuremm başardımm kızlarr çokda güzel olduu yiyenler memnun en önemli gurme eşim bakalım o ne dicekkk
İzmire ilk uçak kaçta :)))) caaannnnnnn öldüm bittim aşure diye yaaa seninkilerde pek güzel görünüyor.Hamarat arkadaşım benim ellerine sağlık :)
Teşekkür ederim duyguşum.Anlayışın için,desteğin için,güzel arkadaşlığın için....Ben yine fırsat buldukça girip yazıcam can.Hem takibi de elden bırakmam.Su süreç biraz bi kolaylasın sonrası inşallah daha sık girerim.ve aleyküm selammmmm
uçuyorum bak orayaaa biz her girmeyini silseydikk kimse kalmazdı dönem dönem hepimizin işi gücü sorunu oluyor giremediğimiz günler oluyorr bizden sana açık çek işlerini yoluna koy rahatla istidiğin zaman yazz,hep diyorum önce sağlık,sonra gelecek ,sonra müsahit olduğun sürece bizlere yazarsınn gerçi biz zaten sürekli görüş halindeyizzz..
beyaz ekmek olmadıktan sonra hepsinini tadı aynı geliyor valla bana filizimçavdar ekmeg sölemesi daha kolay geliyo die heralde sürekli ondan alıyorum
çig köfteyi dürümde böle bol nar ekşili falan olmayınca çok yiyemiyorum annem de o yuzden öle almamış zaten, pakette almış, 3 taneyi marula sarıp üstüne sadece limon sıkarak yedim, yetti de arttı bilekendimi böle kandırıyorum artk
salatalıgı bu aralar pek almıyoruz sanırım da domates de olmayınca kahvaltılar çok boş daha doorusu çok kuru geliyo bana :44: ama haklısın duyguşum bahara kadar kesmek lazım domatesi, yada annemın yazıp yaptıgı konserveler var onlardan tüketiriz artk
neslicim öncelikle çok geçmiş olsun, umarım biyopsi sonuçların temiz çıkar da hepimiz derin bir ohh çekeriz burda
evli deilim o yuzden korunma yontemlerini çok bilmem ama forumda bakınırken dikkatimi çekmişti, biri spirale benzer bişeyden bahsetmiş, yani kullanım olaram spiral gibiymiş ama çok az bi hormon veriyormuş vucuda. keşke adını da hatırlayabilseydim :44::44: bi onu araştır istersen canım
doğum kontrol hapı en kolay yöntem gibi duruyor ama vucuda faydası oldugu kadar zararı da oluyormuş sanırım, işin kötüsü regl agrılarım çok sancılı oluyodu benm, bayıldıgım bile vardı zaman zaman. kist varmış die doktor bana dkh vermişti bikaç sene önce ben 2 sene kullandım. ilerde bi zararı olmaz inşallah bana
kızzz listeden çıkmak da neymişşsen işlerini hallet bizseni burada bekliyoruz
o terapileri de şöle düşün kuzum, bazı hastalıkların tedavi süreci ağrılı olur, ama sonunda iyileşirsin ve o ağrılara değdi dersinsenin terapilerde bunun gibi işte. bende panik atak tedavisi gördüğüm zamanlarda doktora gitmemek için resmen okuldan kaçan çocuklar gibi bahaneler buluyodum da annem ensemden tutup götürüyodu beni, ne zamanki doktor tamam artk ilacı önce azaltıyo sonra bırakıyoruz dedi, emin ol o anki mutluluk hiç bişeyde yok sende en kısa zamanda o aşamaya gelirsin işte canımcım
ayrıcaa ne zaman ihtiyaç duyarsan benm telefonum 7 / 24 açıktır, canın sıkıldıgı zaman, yada beraber saçmalamak için bile olsa ( ki saçmalamaya bayılırım) beklerim şekerimm
ellerine saglık duygucuummmm
Allahtann aşureyi pek sevmem yoksa bugunlerde baya zorluk çekiyo olabilirdim sanırımm
Nurdancım demek sende panik atak tedavisi gördün.Bilmiyordum.Ama neyseki geçmiş gitmiş.Eskide kalmış çok şükür.Darısı benim başıma inşallah.Desteğin için çok teşekkür ederim.Yazdıklarınız içimi rahatlattı valla.