2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

dıyetısyen benım kardesıme de her 15 gunde farklı program uyguluyor spor olarak da beslenme olarak da. ıyı kı dıyetısyene gıtmıssın ben burda aynı ımkanı bulabılsem ben de aslında cogu seye sıl bastan baslamayı dusunuyorum bazen. kastan 100 gr fazla kaybetmıssın dıyıp ona gore program verıyor cok guzel bır fırsat ve ımkan kesınlıkle. ama yakın bır ılde ya da ıstanbulda bıle olsa sık sık gıdıp gelerek yapamam ben bunu. cok masraflı olur benım ıcın.

sana bunu telefonda da dedım ama burda da yazayım bır kez daha. duygunun dedıgı gıbı ucarım valla sanaaaaaaa haaaaa kız o ne bıcım laf. ne lısteden cıkması gıtmesı. azıcık gıremedın yazamadın dıye lısteden mı cıkartacagız senı. duygu gıdecem gırmeyecem dedı ınatla cıkarmadık sen de bu fıkrı unut zaman zaman modumuz dusuk olabılır gıremeyebılırız zaman zaman yogun donemlerımız olur gıremeyız. ama boyle sebeplerden dolayı lısteden cıkartmak asla soz konusu olamaz

kendıne sıkıntı etme. saglıgına, derslerıne odaklan sen, bız burdayız senı beklerız senden haber alıp buraya yazarız da. oyuzden hıc kafana takma anlastık mı

merhaba kızlarrrrrrrrrrrrrrr

dun gıremedım bugun de evde keyıf yaptımmmmmmm maasallah dun guzel sohbet olmusssssssss bensız yapmıssınızzzzzzzz
şaka bır yana hepınız ıyısınız oyle hıssedıyorum buna cok sevındım aman hep ıyı olalım hıcbırımız kotu olmasınnnnnn

malum menu yazma sorumlulugu da ınsanı sık sık gırmeye ıtıyor ben bır donem menu yazamayacagım ıcın de sık gıremıyorum ama yıne de sızlerı ıhmal etmem merak etmeyın

yarın da gec saat gırerım sanırım ancak hem bıraz haftalık yemek yapmam hem alısverıs hem kuaforum var bunları halletmeyı ve guzel yuruyus yapmayı dusunuyorum bu vesıle ıle.

hepınıze guzel bır haftasonu dılıyorummmmmmmmmm

optummmmmmmmmmmm

mrb kızlar malum ben bebekten çok giremiyorum ama artık girip menülerimi yazacam öyle daha konturollü yiyruz çünkü ben 73 ile doğuma gitmiştim 66.7 de takıldım kaldım ...bu arada bana kilo çizelesilinki yollarmısınız
emziriyorum o yüzden biraz fazla yiyorum

menüm
sabah 12:00
1 yumurta
1 kibrit kurusundan fazla peynir
3 yeşil zeytin 4 parça sucuk
yarım domates dereotu
1 dilim ekmek
2 baradak şekerli çay

öğle
1 kase aşure
1 bardak meyve suyu

akşam
2 kase etli yoğurtlu buğday çorbası
3 çatal makarna
2 parça turşu

ara
1 kase kuruyemiş
4 bardak şekerli çay

gece:
1 kase akşamki çorbadan

kızlar fazlamı bunlar ama kesemiyorum emzirdiğim için mecburum bıdığım aç kalmasın

cok guzel bır cumartesı olmusssssss ne guzel. ben hıc dısarı cıkmadım yayıldım durdum evde. benım ıcın de en guzel cumartesı boyle oluyorrrrrr sevıyorummmmmmmmmm

çalışırken bende öyleydim, pazar günleri hiç çıkmak istemezdim evden, ancak ananemlere köye gideyim yayılayım 10 seneden sonra ancak ankaranın tadını çıkarıyorum, okul stresi yok ya anneme de iyi geldi, baya bi gezdik, kolye küpe ne kadar takı toka varsa aldık ankaraya gelen herkese kaleyi mutlaka gezmesini öneririrm valla, eğer ben burdayken gelen olursa gönüllü rehber de olabilirim

az yedigim için çikolatayı çok da çıkarmak istemiyorum aslında filizim yaa, yani arada sırada da olsa, 2 parça hem istegimi azaltıp saldırmamı engeliyor, hem de ben bitter çikolata yedigim için yag oranı şeker oranı nispeten daha az oluyor.

bide muz küçük olanlardandı, sonra hasta olmak üzere gibi oldugum aklıma gelince c vitamini die bi tane de mandalinayı o yuzden yedim. zaten meyveyi çok ihmal ediyorum, aradan çıksın bari dedim

pilatesi sevdim ben yaa, sporu da öle, hamlıgımda geçmiş, bundan sonra hep tam gaz spor

ıkı ıkızler burcu bırarada olunca boyle oluyor galıba. benım erkek arkadasım vardı boyle. ıkımız de ıkızlerdık sız gıbı. ve ıdda oynardıkkkkk

benm eski nişanlımda ikizlerdi ama onunla böle şeylerimiz yoktu pek o tembeldi biraz, emrahla resmen her an herşey olabilir modundayız şuan mesela pazarlık yapıyoruz beşiktaş maçına gitmek için kendisi fanatik bir galatasaraylıdır daa ikna etmeye çalışıyorum, yoksa yalnız giderim die

sonunda evlenmekten vazgeçip mahallede beraber takılmaya başlayacagız die korkuyorumm

aşurenin içindeki pişmiş meyvelerle pek aram yok benim, yiyecegim zamanda ( ki en fazla 1 kase o da küçük bir kase ancak yiyebiliyorum ) meyveleri ayıklayıp yerim, babam hep der aramlıyosun nimeti die yarın aşure pişecek mesela bizde, kuru meyvelerin pişmeden önceki halini yemeden nasıl dayanacagım die tereddütteyim, kuru incirle kuru kayısıyı oturup günlece yiyebilirim gerçi ona da çözüm buldum, annemler aşureyi sabah yapacaklar ben o saatte sporda olacagım, ben gelene kadarda kalan meyveleri buzluga kaldıracaklar bölece ulaşamayacagım gelince de bi tadına bakmak için küçük kase meyveleri ayıklanmış aşuremi yedim mi taammdır, Allah bereket versin

ben çiğ köfteden daha çok nar ekşisini seviyorum aslında, dürümün içerisine de bolca koyuyorlar yaa, ooyy oyyyyy :18::18: diğer türlü kesiliyorum zaten, 2 3 taneden fazla pek yiyemiyorum neyseki zevklerim arada işime gelir de olabiliyor yani

evlenme zamanına hele bi gelelim de filizcim zaten o zaman kapsamlı kontrole de girecem, doktora da sorarım napsak ne etsek die, bi karar alırım o zamna

evet cnm benim dietisyenimde ay da bir değiştiricek bakalım..
ah cnm ne ii yapmışım sorma iiki gitmişim yoksa ben hala uğraşırdım 80 küsürden inmek için inşh sağlık vereyimde...

haydi bakalım nurdan menuyu yazar ve pilates yapmaya kaçarr

kahvaltı ( 10.30 )

2 dilim tam bugday unu ekmegi

1 kk beyaz peynir

4 yeşil zeytin

yarım domates

1 haşlanmış yumurta

öğle yemegi ( 14.30 )

4 ızgara köfte

1 tane el büyüklüğünde pide

1 büyük bardak ayran

akşam yemegi ( 19.00 - öğle yemegine ceza olarak )

1 büyücenek kase marul ve havuçtan oluşan bol limonlu yagsız salata, içine de 1 kk beyaz peynir

aktivite olarak da 100 den fazla merdiven çıkmışımdır sanırım bugun, kalenin en tepesine kadar merdiven vardı yani tabi biraz yavaş bi modda 3 saate yakında yürüdük. şimdi de pilates yapacagım yine, sanırım 1 saati bulur 2 kupa yeşil çayımı içtim, suyum da 2 lt yi geçti, yatmadan 3 ü bulurum.

şimdidlik benden bu kadar, herkese iyi gecelerrr

evet bende menümü yazayımmm

sabah: 2 dilim ekmek, 30 gr. beyaz peynir,1 yumurta,domates,salatalık,1 tatlı kaş. zeytinyağı salatanın üzerine döktüm

maydanoz,1 bardak süt

öğle: aslında ara öğünüm vardı kav. gittim oda poğaca yapmış ye ye diye tutturdu bende 2 poğaca küçük yedim çayla ( kıymalı)

onun ardından ne ara öğün yaptım nede öğle yemeği yedim zaten onlar öğle yemeğimin fazlasıydı ne yapıyım zorladı dietisyene

gittiğimi bilmiyor demedimde bu öğle böyle oldu

ara: bi armut,1 fincan nescafe

akşam: 5 yemek kaş. pırasa, 2 bardak ayran, bol limonlu 1 tatlı kaş. zeytinyağlı salata,2 yemek kaş.pilav,30 gr. kıyma ( domatesli

biberli 1 tatlı kaş yagda kavurdum,2 dilim ekmek

ara: 80 gr.ayıklanmış nar.bi mandalin

activite: kayv. gittiğim için spor yapamadım malesef,2 lt su bakalım yeni hafta bize neler getirecekk

Son düzenleme:
BUGÜNKÜ MENÜM

sabah:
2 tane bazlama ( kayınvalidem yapmış )
2 bardak çay
1 kb peynir
2 yeşil zeytin
2 parça domates

öğle:
1 tane simit
1 kb dan aaz peynir

akşam:
2 kase etli buğday çorbası
1 tane haşlanmış patates
1 bardak meyve suyu

gecede şöyle yparaım muhtemelen kapatırım
3 bardak çay
1 kase kuruyemiş

Tamam tamam uslu kız oluyorum listeden çıkmıyorum can :18: böyle fırsat buldukça girip yazıcam amaa teşekkür ederim anlayışınız için

menu zamanıı

kahvaltı

1 haşlanmış yumurta

2 dilim tam bugday unu ekmegi

yarım domates

1 kk beyaz peynir

5 siyah zeytn

şekersiz çay

ara öğün

1 yeşil elma

öğle yemegi

1 kase mercimek çorbası

1 porsiyon kıymalı ıspanak yemegi

2 yk yoğurt

1 porsiyon mevsim salata

akşam yemeg

5 yk patlıcan yemegi

3 yk makarna

3 yk yoğurt

marul salatası

ara öğün

1 küçük kase içindeki meyveleri ayıklanmış aşure

aktivite olarak daa yarım saat yürümenin ardından varılan bir spor salonu, 30 dk eliptik, 20 dk ağırlık kaldırma hareketleri, 10 dk karın şekillendirme hareketleri, ardından bir yarım saat yürüyüş daha.

gündüz sporumu yaptıgım için bu akşam pilates yapmam sanırım, yarın sabah kahvaltılı toplantım var, umuyorum ki tutabilecegim kendimi :18::18:

bu arada suyum 2 lt yi geçti, yatmadan 3 olur, yeşil çayımda şimdilik 1 bardak, yatmadan 2 yapmayı düşünüyorum..

yarın sbaha herkese boolll ---- leerrr

BENCE EMZIRMENE RAGMEN GAYET IYI BESLENIYORSUN. SEN HERZAMAN DIKKATLI VE BILINCLIYDIN OYUZDEN KOLAYCA KILO VEREBILECEGINDEN EMINIM SUNACIGIM.

BUARADA SENI YENIDEN ARAMIZDA GORMEK COK GUZEL HOSGELDIN CANIM

SENI TANIDIGIMIZDA GELINLIK BAKIYORDUK SIMDI OGLUSUNUN RESMINE BAKIYORUZZZZZZ HAYAT COK GUZEL SUPRIZLER VE GELISMELER GOSTEREBILIYOR BOYLEEEEEEE

BUARADA BASLANGIC KILO, HEDEF KILO VE BUGUNKU KILONU YAZARSAN SENI HAFTALIK BILDIRIM CIZELGEMIZE DE YAZAYIM. ESKI ARKADASLARI ARAMIZA ŞIP DIYE ALIRIZZZZZZZZZ

bebıs kucuk oldugu ıcın kayınvalıden yanında mı ?

Bugunku menunu begenmedım ama keske oglen proteın ya da vıtamın ıceren bırseyler yeseydın sadece sımıt olmaz kı ustelık sen emzırıyorsun. Aksam yemegın de cok az olmus kesınlıkle. Bızler ıcın bıle dogru saglıklı degıl. Yanı ben komple gun olarak yetersız buldum bızler ıcın de ozellıkle senın ıcın de.

menulerın cok saglıklı guzel olmus. Makarnayı bıle gormedım oyuzden.

Hele aktıvıte super olmussssssss

ooooooo gezmısız bugun anlasılan. Guzel bır aktıvıte de olmus bu.

Menulerını de guzel dengelemıssın. Aksam corba ve yogurt da ekleyebılırdın sorun olmazdı