- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #18.941
evet poretin muhakka yiceksin dedi bi köfte veya bi parça tavuk öğle ve akşam öğününde olacakmış valla sonuç alınca daha çok sarılıyorum dietime inşlh güzel sonuçlar hepp alırızz evet artık spora başladım dr. yapabilirsin dedi yavaş yavaş fazla asılmadan hafifi spor yapmaya başladım sağol güzelimm
cnm muftak tartısı aldım yoksa olmuyo çok da iimiş ya tavsiye ederim illlaki bakmak istiyo insan
dr. her türlü peynir verdi ben kendime göre seciyorum bazen beyaz peynir bazen kaşar bazen çökelek gr bilince oluyor ....
hoşgeldin geçemiş olsun şimdiden bence sonuçlar temiz çıkıcak çünki sen herşeyi doğru düzgün yapıyorsun dikaktlisi,n ama bakılması da güzel bişey sonuçta sağlık ihmale gelmezz aa dkh demekki sıkıntı yapabiliyor ay ben hiçç kullanmammış biri olarak rahatım anlıcan
hoşgeldin güzelimm sende dr. gitmişsin terapi deyince benim bile gözüm korkuyo sana helal olsun cnm olsun dr.lar olsada sen kendini düşün sağlılğı nı sıkıntı yapma kendine
cnm dersler iş derken yoğunluk almş başını gidiyo senin olsun sen hepsine yetişirsinn
Günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hayırlı cumalar fıstıklarrr
Çok özledim hepinizi.Dün malum iş yoğunuluğum ve ardından doktorlar derken yine vakit kalmadı bana.Üstüne eve iş götürdüm kaç saat onlarla uğraştım.Baya geç bittiler.Sizlere vakit ayıramadığım için çok üzülüyorum.Ama inanın ki keyfi bir durum söz konusu değil.Öyleki derse bile bakamaz oldum.Kendimi çok yorgun bıkkın hissediyorum.Sürekli birşeyleri yetiştirmeye çalışmak inanaılmaz yoruyor beni.Kaldı ki iş yeriyle alakalı kapatılma uyarısı aldık.Bu yüzden artık daha da sıkı çalışıyoruz.Dün terapi günüydü.Çok yorucu geçti ve benim tedavim ciddi boyuta taşındı.Bir kaç doktor eşliğinde devam edecekmiş artık.Bu durum ruhen beni çok yıpratıyor.Her terapiden sonra dayak yemiş gibi oluyorum.Dün konuştuklarımız aklımı çok karıştırdı.Ayrıca dün diş doktorunada gittim kanal tedavimin birinci aşamasını yaptık.Beslenmeme dikkat ediyorum merak etmeyin
AŞUREEEEEEEEEEE
Ben tam bir aşure manyağıyımdır kızlar.Aşure olduğu hafta ondan başka hiçbirşey yemem.Kahvaltı öğle yemeği akşam yemeği yerine hep aşure yerimm.Asla doymam.Duyguşum ellerine sağlık şimdiden.Ben bu seneyi aşuresiz kapatıcam.Allah kabul etsin can.
Neslicim geçmiş olsun hastanede bir tatsızlık yaşanmış.Konu kadın doğum olunca ben de çok hassasım.Bence doktorunda hassas olması lazım ama olamıyabiliyorlar.Bu ay benimde görünmem lazım ama ayaklarım geri geri gidiyor resmen.Rabbim şifanı versin inşallah.
Nurdan,züleyha hocam,cemrem,erce41 ve diğer tüm kızlaraaa SELAMÜN ALEYKÜM HAYIRLI CUMALAR.İnşallah herşey yolundadır.
Filiz canım ben bu ara pek giremiyorum nedenleri malum eğer sıkıntı olacaksa beni listeden çıkarabilirsin.Ben yine vakit buldukça girer yazarım.
Hepinizi kocaman öpüyorumm
oyy maşallahhh sübhanallahhhhhhhbu arada emirimin resminide koyayım teyzeleri
cok guzel bır cumartesı olmusssssssne guzel. ben hıc dısarı cıkmadım yayıldım durdum evde. benım ıcın de en guzel cumartesı boyle oluyorrrrrr sevıyorummmmmmmmmm
ogunlerın guzel olmus ama şu cıkolataya ara versen bır sure ıyı olacak cunku sık sık menulerınde bu tur kacamak goruyorum mıktar az ama yıne de bır sure bu tattan uzak durmayı denersen zamanla daha kolay olur sabredılmek.
bır de muz yedıgın ıcın mandalına yemeyebılırdın muzu tek tutketmek lazımmıs kalorısı yuksek bır meyve oldugu ıcın.
yıne spor da yapılmıs maasallah cok guzel alıskanlık edındın sen bu ısı
ıkı ıkızler burcu bırarada olunca boyle oluyor galıba. benım erkek arkadasım vardı boyle. ıkımız de ıkızlerdık sız gıbı. ve ıdda oynardıkkkkk
valla ben asure sevmezdım normalde. ama bu yıl canım cekıyor vallaaaaaaaaadun komsum zorla cagırdı gıtmedım. ama gondermıs bu kez de. esıme dedım ye bıtır hepsını dıyeeeeeeeee
dhk konusunda ıse neslı de demıs zaten su an sana zararı olmaz. evlenınce de kullanırsın rahatlıkla.
kız ben lavas ıcınde sevmem cıgkofteyı zaten, asıl ben oyle lop lop atarım marul ıleeeeee
bu arada emirimin resminide koyayım teyzeleri
evet cnm benim dietisyenimde ay da bir değiştiricek bakalım..dıyetısyen benım kardesıme de her 15 gunde farklı program uyguluyor spor olarak da beslenme olarak da. ıyı kı dıyetısyene gıtmıssın ben burda aynı ımkanı bulabılsem ben de aslında cogu seye sıl bastan baslamayı dusunuyorum bazen. kastan 100 gr fazla kaybetmıssın dıyıp ona gore program verıyor cok guzel bır fırsat ve ımkan kesınlıkle. ama yakın bır ılde ya da ıstanbulda bıle olsa sık sık gıdıp gelerek yapamam ben bunu. cok masraflı olur benım ıcın.
sana bunu telefonda da dedım ama burda da yazayım bır kez daha. duygunun dedıgı gıbı ucarım valla sanaaaaaaa haaaaakız o ne bıcım laf. ne lısteden cıkması gıtmesı. azıcık gıremedın yazamadın dıye lısteden mı cıkartacagız senı. duygu gıdecem gırmeyecem dedı ınatla cıkarmadık sen de bu fıkrı unut zaman zaman modumuz dusuk olabılır gıremeyebılırız zaman zaman yogun donemlerımız olur gıremeyız. ama boyle sebeplerden dolayı lısteden cıkartmak asla soz konusu olamaz
kendıne sıkıntı etme. saglıgına, derslerıne odaklan sen, bız burdayız senı beklerızsenden haber alıp buraya yazarız da. oyuzden hıc kafana takma anlastık mı
Allah bağışlasın maşallah pek güzelbu arada emirimin resminide koyayım teyzeleri
bu arada emirimin resminide koyayım teyzeleri
mrb kızlar malum ben bebekten çok giremiyorum ama artık girip menülerimi yazacam öyle daha konturollü yiyruz çünkü ben 73 ile doğuma gitmiştim 66.7 de takıldım kaldım ...bu arada bana kilo çizelesilinki yollarmısınız
emziriyorum o yüzden biraz fazla yiyorum
menüm
sabah 12:00
1 yumurta
1 kibrit kurusundan fazla peynir
3 yeşil zeytin 4 parça sucuk
yarım domates dereotu
1 dilim ekmek
2 baradak şekerli çay
öğle
1 kase aşure
1 bardak meyve suyu
akşam
2 kase etli yoğurtlu buğday çorbası
3 çatal makarna
2 parça turşu
ara
1 kase kuruyemiş
4 bardak şekerli çay
gece:
1 kase akşamki çorbadan
kızlar fazlamı bunlar ama kesemiyorum emzirdiğim için mecburum bıdığım aç kalmasın
bugünkü menüm
sabah:
2 tane bazlama ( kayınvalidem yapmış )
2 bardak çay
1 kb peynir
2 yeşil zeytin
2 parça domates
öğle:
1 tane simit
1 kb dan aaz peynir
akşam:
2 kase etli buğday çorbası
1 tane haşlanmış patates
1 bardak meyve suyu
gecede şöyle yparaım muhtemelen kapatırım
3 bardak çay
1 kase kuruyemiş
menu zamanıı
kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
2 dilim tam bugday unu ekmegi
yarım domates
1 kk beyaz peynir
5 siyah zeytn
şekersiz çay
ara öğün
1 yeşil elma
öğle yemegi
1 kase mercimek çorbası
1 porsiyon kıymalı ıspanak yemegi
2 yk yoğurt
1 porsiyon mevsim salata
akşam yemeg
5 yk patlıcan yemegi
3 yk makarna
3 yk yoğurt
marul salatası
ara öğün
1 küçük kase içindeki meyveleri ayıklanmış aşure
aktivite olarak daa yarım saat yürümenin ardından varılan bir spor salonu, 30 dk eliptik, 20 dk ağırlık kaldırma hareketleri, 10 dk karın şekillendirme hareketleri, ardından bir yarım saat yürüyüş daha.
Gündüz sporumu yaptıgım için bu akşam pilates yapmam sanırım, yarın sabah kahvaltılı toplantım var, umuyorum ki tutabilecegim kendimi :18::18:
Bu arada suyum 2 lt yi geçti, yatmadan 3 olur, yeşil çayımda şimdilik 1 bardak, yatmadan 2 yapmayı düşünüyorum..
Yarın sbaha herkese boolll ---- leerrr
haydi bakalım nurdan menuyu yazar ve pilates yapmaya kaçarr
Kahvaltı ( 10.30 )
2 dilim tam bugday unu ekmegi
1 kk beyaz peynir
4 yeşil zeytin
yarım domates
1 haşlanmış yumurta
öğle yemegi ( 14.30 )
4 ızgara köfte
1 tane el büyüklüğünde pide
1 büyük bardak ayran
akşam yemegi ( 19.00 - öğle yemegine ceza olarak )
1 büyücenek kase marul ve havuçtan oluşan bol limonlu yagsız salata, içine de 1 kk beyaz peynir
aktivite olarak da 100 den fazla merdiven çıkmışımdır sanırım bugun, kalenin en tepesine kadar merdiven vardı yaniTabi biraz yavaş bi modda 3 saate yakında yürüdük. şimdi de pilates yapacagım yine, sanırım 1 saati bulur 2 kupa yeşil çayımı içtim, suyum da 2 lt yi geçti, yatmadan 3 ü bulurum.
şimdidlik benden bu kadar, herkese iyi gecelerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?