- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #18.961
evet bende menümü yazayımmm
sabah: 2 dilim ekmek, 30 gr. Beyaz peynir,1 yumurta,domates,salatalık,1 tatlı kaş. Zeytinyağı salatanın üzerine döktüm
maydanoz,1 bardak süt
öğle: Aslında ara öğünüm vardı kav. Gittim oda poğaca yapmış ye ye diye tutturdu bende 2 poğaca küçük yedim çayla ( kıymalı)
onun ardından ne ara öğün yaptım nede öğle yemeği yedim zaten onlar öğle yemeğimin fazlasıydı ne yapıyım zorladı dietisyene
gittiğimi bilmiyor demedimde bu öğle böyle oldu
ara: Bi armut,1 fincan nescafe
akşam: 5 yemek kaş. Pırasa, 2 bardak ayran, bol limonlu 1 tatlı kaş. Zeytinyağlı salata,2 yemek kaş.pilav,30 gr. Kıyma ( domatesli
biberli 1 tatlı kaş yagda kavurdum,2 dilim ekmek
ara: 80 gr.ayıklanmış nar.bi mandalin
activite: Kayv. Gittiğim için spor yapamadım malesef,2 lt su bakalım yeni hafta bize neler getirecekk
çalışırken bende öyleydim, pazar günleri hiç çıkmak istemezdim evden, ancak ananemlere köye gideyim yayılayım10 seneden sonra ancak ankaranın tadını çıkarıyorum, okul stresi yok ya Anneme de iyi geldi, baya bi gezdik, kolye küpe ne kadar takı toka varsa aldık Ankaraya gelen herkese kaleyi mutlaka gezmesini öneririrm valla, eğer ben burdayken gelen olursa gönüllü rehber de olabilirim
Az yedigim için çikolatayı çok da çıkarmak istemiyorum aslında filizim yaa, yani arada sırada da olsa, 2 parça hem istegimi azaltıp saldırmamı engeliyor, hem de ben bitter çikolata yedigim için yag oranı şeker oranı nispeten daha az oluyor.
Bide muz küçük olanlardandı, sonra hasta olmak üzere gibi oldugum aklıma gelince c vitamini die bi tane de mandalinayı o yuzden yedim. Zaten meyveyi çok ihmal ediyorum, aradan çıksın bari dedim
Pilatesi sevdim ben yaa, sporu da öle, hamlıgımda geçmiş, bundan sonra hep tam gaz spor
Benm eski nişanlımda ikizlerdi ama onunla böle şeylerimiz yoktu pek o tembeldi biraz, emrahla resmen her an herşey olabilir modundayızşuan mesela pazarlık yapıyoruz beşiktaş maçına gitmek için Kendisi fanatik bir galatasaraylıdır daa ikna etmeye çalışıyorum, yoksa yalnız giderim die
Sonunda evlenmekten vazgeçip mahallede beraber takılmaya başlayacagız die korkuyorumm
Aşurenin içindeki pişmiş meyvelerle pek aram yok benim, yiyecegim zamanda ( ki en fazla 1 kase o da küçük bir kase ancak yiyebiliyorum ) meyveleri ayıklayıp yerim, babam hep der aramlıyosun nimeti dieYarın aşure pişecek mesela bizde, kuru meyvelerin pişmeden önceki halini yemeden nasıl dayanacagım die tereddütteyim, kuru incirle kuru kayısıyı oturup günlece yiyebilirim Gerçi ona da çözüm buldum, annemler aşureyi sabah yapacaklar ben o saatte sporda olacagım, ben gelene kadarda kalan meyveleri buzluga kaldıracaklar bölece ulaşamayacagım Gelince de bi tadına bakmak için küçük kase meyveleri ayıklanmış aşuremi yedim mi taammdır, allah bereket versin
Ben çiğ köfteden daha çok nar ekşisini seviyorum aslında, dürümün içerisine de bolca koyuyorlar yaa, ooyy oyyyyy :18::18: Diğer türlü kesiliyorum zaten, 2 3 taneden fazla pek yiyemiyorumNeyseki zevklerim arada işime gelir de olabiliyor yani
Evlenme zamanına hele bi gelelim de filizcim zaten o zaman kapsamlı kontrole de girecem, doktora da sorarım napsak ne etsek die, bi karar alırım o zamna
günaydın kızlar, günün horozu olarak bugün de açılışı ben yapayım dedimAkşam erkenden uyuyunca sabah ta erkenden kalktım tabi Bugün daha iyiyim çok şükür. önümüzdeki hafta iki farklı konuda sunum yapacağım ve henüz ortada sunum yok Hiç canım hazırlamak istemiyor valla, forumun birbirinden çalışkan öğrencileri hazırlasalar benim için ne güzel olur yaaa
Psikolojik olarak biraz garip hissediyorum, biran önce perşembe günü gelse de sonuçlar belli olsa istiyorum. Bir yandan çocuk sahibi olmayı sorguluyorum, kafam çok karışık yani, garip garip rüyalar görüyorumGeçen hafta perşembeden itibaren benim menüler sapıttı malum, affınıza sığınarak yazmıyorum, biraz psikolojik açlıktı benimki, haftasonu öyle yapmayacağım inşallah. şimdi geçmişe bir bakayım ne kaynatmışsınız
bu arada emirimin resminide koyayım teyzeleri
Günaydın kızlar, hepimize güzel bir hafta olsun inşallahHaftasonu biraz duygusal karışıklıkla geçti ama bugün iyiyim çok şükür. Bu hafta fena halde iş yoğunluğu var, yarın sunum yapacağım, perşembe sabah başka bir sunum yapacağım, haftasonu da çalışmadım. Bugün sunum hazırlamam lazım yani, kaçacak zaman kalmadı
Dün aşure yaptım, çok canım istiyordu malum, yedim rahatladımİstediğim gibi oldu, eşim de beğendi Perşembe gününden beri spor yapmadım malum, beslenmeme de pek dikkat etmiyorum, bu hafta da biraz öyle devam edecek. Motivasyonum sıfır bu konuda maalesef. Kilo da almışım zaten ama pek umursamadım Bu hafta da spor yapmam mümkün görünmüyor. Ben şimdi kilo bildirimimi yapayım ve kaçayım. Haftanın sonuncusu benim bu sefer kesin
gunaydınnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrr
hepımıze guzel bır gun guzel bır hafta olsun ınsaallah ben gecen haftaya gore cok cok pozıtıf basladım ınsaallah boyle de devam eder. Dun bır arkadasa gecmıs olsuna gıttım sıfır kacamaksız cıktım geldı ondan once de kuafore gıttım saclarımı kestırdım baya omuzdan asagıda. Dus almak falan cok zor oluyordu spor olayından dolayı. Bır de asırı dokuluyor dıye tepemde koca topuzla gezıyordum gunduzde aynı sekılde turbanın altında oyle duruyor kısacası cok sıkıyordu benı uzun sac. Cok ıyı geldı rahatladım valla ayrıca duygu ve esra cok cok begendıler sıze de eklerım resmımı aksam. Sımdı cıkmam lazım patron var.
Hepımıze bol ----------- ler dılıyorum acıl cıkmam lazım uzun yazamıyorummmmmmm
maşallahh subhanallah çok güzel bir bebek bahtıdada güzel olsun..bu arada emirimin resminide koyayım teyzeleri
ben bu resm gordum ama burda da yazayımmmmmm bır kere sunuma bayıldım yemek programlarındakı gıbı harıka bır sunum olmus bayıldım valla. Tadı da cok guzel olmustur zaten emınım.7
ne dıyım canım ıstedın ve yaptın ve herzamankı gıbı hakkıyla yaptın, basardınnnnnnnEllerıne saglık afıyet olsun yıyen herkese. Evıne bol bol bereket olsun sana da sevabı bol bol olsun ıns.
Bence esın bayılmıstır benım esım sunumunu gordu bayıldı valla
bu aşure izmire gelmeni hızlandırcaksa haftada bir gün yapayım bennsaol canım terapiden sonuç alıcağını bildiğin için bir an önce gitmek istiyorsun çok keyif alamasanda öyle sonuca bir an önce ulaşmak istiyorsun inşallah sende bu yönünü düşünüp gitmek istersin canım seninde bu süreçte ihtiyacın var mutlaka yardımı olur diye düşünüyorum nacizane
ders konusunda seninde benden geri kalır yanın yok rabbim sanada kolaylıklar versin canım
izmire ilk uçak kaçta :)))) caaannnnnnn öldüm bittim aşure diye yaaa seninkilerde pek güzel görünüyor.hamarat arkadaşım benim ellerine sağlık :)
teşekkür ederim duyguşum.anlayışın için,desteğin için,güzel arkadaşlığın için....ben yine fırsat buldukça girip yazıcam can.hem takibi de elden bırakmam.su süreç biraz bi kolaylasın sonrası inşallah daha sık girerim.
Nurdancım demek sende panik atak tedavisi gördün.bilmiyordum.ama neyseki geçmiş gitmiş.eskide kalmış çok şükür.darısı benim başıma inşallah.desteğin için çok teşekkür ederim.yazdıklarınız içimi rahatlattı valla.
esracım, kolay gelsin canım, yoğun bir dönemdesin, bunalmış olman normal, inan hepimizin zaman zaman oluyor. Terapi de içinde kalmış, baskılanmış duygularını açığa çıkarttığı için yoruyordur, bir süre sonra hepsi geçecek yavaş yavaş ve sen kendinle, başardıklarınla, mücadelenle gurur duyacaksınNe istediğini bilen, kendini tanıyan ve çok seven bir esra olarak devam edeceksin hayatına Diğer kızlar da yazmış zaten, bir yere gitmek yok, otur oturduğun yerde, uygun olduğunda kısacık bile girsen yeter
Cemrem teşekkür ederim canımDkh kullanmamış olman kesinlikle avantaj Ben de bırakacağım gibi görünüyor zaten, hayırlısı bakalım:26:
Duyguuuuuu ne yaptın sen böyle yaaaaaçok güzel görünüyor çoook. Iki süsleme de çok güzel olmuş, ben ikisinden de istiyorum, bakayım süsleme tadı etkilemiş mi Ellerine sağlık canım, eşin de bayılmıştır bence, tarifini istiyorum, ben de yapıcam ben de
Bu tarz konularda bilinçliyimdirHani en küçük aksiliği şikayet eden biri değilimdir ama bunun gibileri etmek lazım. çok kızmıştım kendisine çok
Sağol nurdancım, ben de temiz çıkacağını düşünüyorum, aksini hiç düşünmüyorumSpiral türü korunma yöntemleri bana uygun değil maalesef, doktorla da konuştuk, o çocuk sahibi olmadan spirali önermediğini söyledi, ayrıca daha önemlisi benim alerjilerim olduğu için bana uygun bir yöntem değilmiş. Bende ciddi metal alerjisi var çünkü. Doğum kontrol hapı hem uygulaması kolay, hem riski düşük, hem de koruma oranı çok yüksek bir korunma yöntemi. Bendeki soruna dkh yol açmamış muhtemelen, ama bu aşamada dkh sorunları artırıcı etkide bulunuyormuş, o yüzden bırakmam gerekiyor. Ben yaklaşık 7 senedir kullanıyorum, doktor 10 seneden fazla kullanmamak lazım dedi. Sen merak etme yani hiçbişey olmaz. Benim kardeşime de doktor regl dönemi çok yoğun geçtiği ve uzun sürdüğü için dkh vermişti. Sen daha evlenmeden ve herhangi bir hap kullanmadan önce mutlaka doktora git yalnız. Zaten hemen bebek olsun diyorsan korunmaya lüzum yok
Menü süper olmuş canım, spor da çok güzel, tebrik ederim, 10 puan 10 puan 10 puan
cnm ne güzel olmuş aşuren ya alalh kabul etsinnn...
beyaz ekmek olmadıktan sonra hepsinini tadı aynı geliyor valla bana filizimçavdar ekmeg sölemesi daha kolay geliyo die heralde sürekli ondan alıyorum
çig köfteyi dürümde böle bol nar ekşili falan olmayınca çok yiyemiyorum annem de o yuzden öle almamış zaten, pakette almış, 3 taneyi marula sarıp üstüne sadece limon sıkarak yedim, yetti de arttı bileKendimi böle kandırıyorum artk
Salatalıgı bu aralar pek almıyoruz sanırım da domates de olmayınca kahvaltılar çok boş daha doorusu çok kuru geliyo bana :44: Ama haklısın duyguşum bahara kadar kesmek lazım domatesi, yada annemın yazıp yaptıgı konserveler var onlardan tüketiriz artk
Neslicim öncelikle çok geçmiş olsun, umarım biyopsi sonuçların temiz çıkar da hepimiz derin bir ohh çekeriz burda
Evli deilim o yuzden korunma yontemlerini çok bilmem ama forumda bakınırken dikkatimi çekmişti, biri spirale benzer bişeyden bahsetmiş, yani kullanım olaram spiral gibiymiş ama çok az bi hormon veriyormuş vucuda. Keşke adını da hatırlayabilseydim :44::44: Bi onu araştır istersen canım
Doğum kontrol hapı en kolay yöntem gibi duruyor ama vucuda faydası oldugu kadar zararı da oluyormuş sanırım, işin kötüsü regl agrılarım çok sancılı oluyodu benm, bayıldıgım bile vardı zaman zaman. Kist varmış die doktor bana dkh vermişti bikaç sene önce ben 2 sene kullandım. Ilerde bi zararı olmaz inşallah bana
Kızzz listeden çıkmak da neymişşSen işlerini hallet bizseni burada bekliyoruz
O terapileri de şöle düşün kuzum, bazı hastalıkların tedavi süreci ağrılı olur, ama sonunda iyileşirsin ve o ağrılara değdi dersinSenin terapilerde bunun gibi işte. Bende panik atak tedavisi gördüğüm zamanlarda doktora gitmemek için resmen okuldan kaçan çocuklar gibi bahaneler buluyodum da annem ensemden tutup götürüyodu beni, ne zamanki doktor tamam artk ilacı önce azaltıyo sonra bırakıyoruz dedi, emin ol o anki mutluluk hiç bişeyde yok Sende en kısa zamanda o aşamaya gelirsin işte canımcım
Ayrıcaa ne zaman ihtiyaç duyarsan benm telefonum 7 / 24 açıktır, canın sıkıldıgı zaman, yada beraber saçmalamak için bile olsa ( ki saçmalamaya bayılırım) beklerim şekerimm
Ellerine saglık duygucuummmm
Allahtann aşureyi pek sevmem yoksa bugunlerde baya zorluk çekiyo olabilirdim sanırımm
kale hangı kale ? Ben gezmedım ankarayı en son gectıgımız sene eylul de gezdım ama bır gunluk olunca cok da gezemedım merak ettım sımdı.
Ya benım moduma gore degısır bazen evden cıkmak ıstemem bazen eve gırmek ıstemem bır de ıslerıme de baglı oluyor cumartesı gec uyanıyorum doktor vs yada seyahat olayım yoksa. Sonra ev ıslerım oluyor aksam oluyor ıste. Acıl ıslerım varsa cıkıyorum ogleden sonra ıslerım bıtınce. Yoksa da dızı ızlıyorum. Pazar gunu de zaten aksama kadar haftalık yemek ısıyle gecıyor gunum. Bıraz da sartlar belırlıyor yanı.
Sen totem demıyormuydun kızzzzzBen cıkolata ısını oyuzden dedım yoksa cok yıyorsun vs anlamında demedım.
Ya herkes bırbırıne benzeyecek dıye bır kayde yok tabı kı benım yakın arkadasım vardı ıkızler. Erkek arkadasım vardı ıkızler. Onlar ıse benım tam tersımdı her konuda. Bana benzeyen tek ıkızler dıger kısıydı. Sızın de oyle olmus ıste. Kız buarada bak bu hıkayemız benzer cıktı
Ben kuru ıncır sevmem yasına bayılırım oyuzden asureye kuru ıncır koymam. Ben de fasulye ve nohuttan bıktıgım ıcın onları secerdım eskıden ama bu yıl bır kez yedım secmedım bayıla bayıla yedım
Nar eksı ben de bayılırım oyuzden ustune bol bol doker ve marulla yerım bana farketmez yanı. Ben tam tersı lavas arasında sevmıyorum ozaman lavasın tadını alıyorum cıgkoftenın degıl
Kesınlıkle dugununden once guzel bır kontrolden gec. Cok faydasını gorursun.
Günaydın kızlar, hepimize güzel bir hafta olsun inşallahHaftasonu biraz duygusal karışıklıkla geçti ama bugün iyiyim çok şükür. Bu hafta fena halde iş yoğunluğu var, yarın sunum yapacağım, perşembe sabah başka bir sunum yapacağım, haftasonu da çalışmadım. Bugün sunum hazırlamam lazım yani, kaçacak zaman kalmadı
Dün aşure yaptım, çok canım istiyordu malum, yedim rahatladımİstediğim gibi oldu, eşim de beğendi Perşembe gününden beri spor yapmadım malum, beslenmeme de pek dikkat etmiyorum, bu hafta da biraz öyle devam edecek. Motivasyonum sıfır bu konuda maalesef. Kilo da almışım zaten ama pek umursamadım Bu hafta da spor yapmam mümkün görünmüyor. Ben şimdi kilo bildirimimi yapayım ve kaçayım. Haftanın sonuncusu benim bu sefer kesin
kizlaaar filizle mesajlastik az once esi rahatsizlanmis onla ilgileniyor aksam giremem dedi zaten yogun istek uzerine kilo bildirimimiz bu hafta izinli neyse haber vermeye talip oldumm..
FILIZIN MESAJINDAN ALINTIDIR..... :))))))))
valla o daha super olur canım.iyi dusundun benim denemem bitmedi gelmeyen bildirimler de var en onemlisi artı cıkan arkadaslarımız oldugu icin kimsenin morali bozulmasın istiyorum oyuzden bu hafta cizelge yok hepimiz izinliyiz :-D
afferim sanaaa..
Saçların konusundaa benim kadar kimse sevinemezz çok yakışmış çokkkkkkk..
maşallahh subhanallah çok güzel bir bebek bahtıdada güzel olsun..
amin canımm çok teşşekkür ederimm..
bu aşure izmire gelmeni hızlandırcaksa haftada bir gün yapayım benn
sağ ol neslişim ben tarifi veremeden sen yapmışsın bile :)))
neslişim bende d.k.h dışında ne kullanırım bilmiyorum bende bekarlığımdan beri kullanıyorumm pkom olduğu içinn niyetim bi bebek daha yaparsam tüplerimi bağlatmak olcakk en sağlam yöntem olarak, diğer yöntemlere güvenemem ben riskede atamam plansız bi hamilelikde bebekde aldıramam oyüzden bi bebek daha yapıp bağlatmak en garantisi gibi tabi araştırcamm her açıdan ..
amin cemremçok tşk ederimm..
Günaydın sevgi pıtırcıklarımm..hepimize hayırlı,sağlıklı,mutlu bir gün ve haftalar dilerimm..
Gideyim geçmişi okuyayım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?