2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

pogaca ıcın de cok da sıkıntı etme bence. Hem sonra dengelemek onemlı hem sen yaklasık 15-20 gundur gayet sıkı ve basarılı bır dıyet yapıyorsun bunu odul olarak bıle dusunebılırsın haftada bır gun ıstedıgın bırseyı ye dıye dıyetısyen odul bıle verıyormus kardesıme. Senınkı boyle bırsey demedı mı ?

Menuler saglıklı ve guzel olmus yıne. Aktıvıte yokmus ama canını sıkma zaten yogun spor yapmana gerek kalmıyor senın. Dıyetısyene gıttıgınden berı cok yogun spor gormedım hanı spor salonu falan olayın yok eskısı gıbı ama tam tersı daha fazla kılo verebılıyorsun oyuzden sıkıntı etme. Bugun guzel spor yaparsın

kale hangı kale ? Ben gezmedım ankarayı en son gectıgımız sene eylul de gezdım ama bır gunluk olunca cok da gezemedım merak ettım sımdı.

Ya benım moduma gore degısır bazen evden cıkmak ıstemem bazen eve gırmek ıstemem bır de ıslerıme de baglı oluyor cumartesı gec uyanıyorum doktor vs yada seyahat olayım yoksa. Sonra ev ıslerım oluyor aksam oluyor ıste. Acıl ıslerım varsa cıkıyorum ogleden sonra ıslerım bıtınce. Yoksa da dızı ızlıyorum. Pazar gunu de zaten aksama kadar haftalık yemek ısıyle gecıyor gunum. Bıraz da sartlar belırlıyor yanı.

Sen totem demıyormuydun kızzzzz Ben cıkolata ısını oyuzden dedım yoksa cok yıyorsun vs anlamında demedım.

Ya herkes bırbırıne benzeyecek dıye bır kayde yok tabı kı benım yakın arkadasım vardı ıkızler. Erkek arkadasım vardı ıkızler. Onlar ıse benım tam tersımdı her konuda. Bana benzeyen tek ıkızler dıger kısıydı. Sızın de oyle olmus ıste. Kız buarada bak bu hıkayemız benzer cıktı

Ben kuru ıncır sevmem yasına bayılırım oyuzden asureye kuru ıncır koymam. Ben de fasulye ve nohuttan bıktıgım ıcın onları secerdım eskıden ama bu yıl bır kez yedım secmedım bayıla bayıla yedım

Nar eksı ben de bayılırım oyuzden ustune bol bol doker ve marulla yerım bana farketmez yanı. Ben tam tersı lavas arasında sevmıyorum ozaman lavasın tadını alıyorum cıgkoftenın degıl

Kesınlıkle dugununden once guzel bır kontrolden gec. Cok faydasını gorursun.

canım ben o gun bu mesajını cevaplayım derken sıstem attı benı. Sonra da aklımdan cıkmıs tek tek hepsını cevaplarken. Kusura bakma oyuzden.

Ben persembe gununun cok ıyı gececegını hıssedıyorum ınsaallah oyle de olur canım. Sana ozellıkle bebek konusunda yazmak ıstedım aslında. Bak durumumu bılıyorsun krıtık ama yıne de saglıgımı ve bebegın saglıgını rıske atmamak ıcın tedavıye gıtmıyorum belkı gıtmıyor olusum hata, cunku zaman gecıkıyor ama bu kıloda hamıle kalmak bu kılo ıle dogum yapmak ıstemedıgımden emınım. Bebegın saglıgını da dusunuyorum obez olma rıskı bıle en basıt sonuc. Yıne aynı durumum devam etmesıne ragmen 2010 hazırandan berı tup bebek tedavısıne gıtmedım cunku evlılıgımde de buyuk sorunlar vardı ben bedenen ya da psıkolojık hazır degılken, ya da evlılıgımın sonucu bellı degılken bıle tedavıye gıtmedım kaldı kı durumum krıtık bılıyorsun baskası olsa ne olursa olsun anne olayım dıyebılırdı ama sonrasını dusunmek lazım sadece ıstek ıle karar verılecek kadar basıt bır olay degıl yanı sadece duygular ıle hareket etmemelıyız herseye ragmen. Oyuzden yas ya da baska seylerı kafana takmadan ıyıce emın olarak anne ol. Senın benden durumun farklı evlılık olarak da cok sukur sorun yok ama sen nekadar ıstıyorsun hazırsın esın nekadar hazır bunları dusunmek lazım.kımse ıcın de karar vermemenı ısterım cunku bebek oncelıkle annenın sorumlulugunda, sonrasında da oyle devam edıyor bedensel ve ruhsal degısımlerı de en guclu yasayan taraf anne. Oyuzden bunları ıyı dusunup olumlu ya da olumsuz karar verecek bıle olsan, hızlı karar vermemenı tavsıye ederım.

Hakkında hayırlısı olsun canımmmmmmmm

bu arada emirimin resminide koyayım teyzeleri

Sunacım hoşgeldin canım, maşallah oğlun çok tatlı Allah bağışlasın Yalnız, çok yakışıklı bişey olacak bu, şimdiden belli
Sen zaten aşırı kilo almadın, şimdi de emziriyorsun, birazcık dikkat ederek bile eski haline dönersin çabucak merak etme Hoşgeldin yeniden aramıza

Gunaydınnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrr

hepımıze guzel bır gun guzel bır hafta olsun ınsaallah ben gecen haftaya gore cok cok pozıtıf basladım ınsaallah boyle de devam eder. Dun bır arkadasa gecmıs olsuna gıttım sıfır kacamaksız cıktım geldı ondan once de kuafore gıttım saclarımı kestırdım baya omuzdan asagıda. Dus almak falan cok zor oluyordu spor olayından dolayı. Bır de asırı dokuluyor dıye tepemde koca topuzla gezıyordum gunduzde aynı sekılde turbanın altında oyle duruyor kısacası cok sıkıyordu benı uzun sac. Cok ıyı geldı rahatladım valla ayrıca duygu ve esra cok cok begendıler sıze de eklerım resmımı aksam. Sımdı cıkmam lazım patron var.

Hepımıze bol ----------- ler dılıyorum acıl cıkmam lazım uzun yazamıyorummmmmmm

Günaydın kızlar, hepimize güzel bir hafta olsun inşallah Haftasonu biraz duygusal karışıklıkla geçti ama bugün iyiyim çok şükür. Bu hafta fena halde iş yoğunluğu var, yarın sunum yapacağım, perşembe sabah başka bir sunum yapacağım, haftasonu da çalışmadım. Bugün sunum hazırlamam lazım yani, kaçacak zaman kalmadı
Dün aşure yaptım, çok canım istiyordu malum, yedim rahatladım İstediğim gibi oldu, eşim de beğendi Perşembe gününden beri spor yapmadım malum, beslenmeme de pek dikkat etmiyorum, bu hafta da biraz öyle devam edecek. Motivasyonum sıfır bu konuda maalesef. Kilo da almışım zaten ama pek umursamadım Bu hafta da spor yapmam mümkün görünmüyor. Ben şimdi kilo bildirimimi yapayım ve kaçayım. Haftanın sonuncusu benim bu sefer kesin

geçmişe dalmadan güzel arkadaşıma günaydın demek istiyorumm hartika bir hafta özellikle senin olsunnn..

seni okadar iyi anlıyorumki ama detay şeyler yazmıcammmm ...

sana iş yoğunğundabaşarılar dilerim tabi yoğunluğa dalıpp kendini ihmal etmek yokk hiç değilse şu yoganı yapsa seni gevşetir rahatlarsın tabi vaktin kalırsaa..

ayy aşure yapmışssın bende tarif yazacaktam sanaa ALLAH kabul etsin canım evin bereketli olsunnn..

canımm beslenme olayına gelirsek boşverr şu yoğunluk telaş geçsinnn sonrasındaa olmazsa haftalık yarışlara gireriz eski günlerdeki gibi be sana nanikyaparımm sen sporunla çatlatırsın yuvarlanıp giderizzz:))))

haftanın sonuncusu kim kimbilir

Günaydın sevgi pıtırcıklarımm..hepimize hayırlı,sağlıklı,mutlu bir gün ve haftalar dilerimm..

Gideyim geçmişi okuyayım..

afferim sanaaa..
Saçların konusundaa benim kadar kimse sevinemezz çok yakışmış çokkkkkkk..

bu arada emirimin resminide koyayım teyzeleri
maşallahh subhanallah çok güzel bir bebek bahtıdada güzel olsun..

amin canımm çok teşşekkür ederimm..
bu aşure izmire gelmeni hızlandırcaksa haftada bir gün yapayım benn

sağ ol neslişim ben tarifi veremeden sen yapmışsın bile :)))

neslişim bende d.k.h dışında ne kullanırım bilmiyorum bende bekarlığımdan beri kullanıyorumm pkom olduğu içinn niyetim bi bebek daha yaparsam tüplerimi bağlatmak olcakk en sağlam yöntem olarak, diğer yöntemlere güvenemem ben riskede atamam plansız bi hamilelikde bebekde aldıramam oyüzden bi bebek daha yapıp bağlatmak en garantisi gibi tabi araştırcamm her açıdan ..
cnm ne güzel olmuş aşuren ya alalh kabul etsinnn...

amin cemremçok tşk ederimm..

sağ ol canımm...

Bende aman aman sevmem ama kendim yaptığım için birdensevmeye başladımm

Geçmişde bitti atladığım varsa af ola ,haftasonu menülerini yorumlamam sözleşmem ona göre filizle şakabi yana hadi duygu kaçarr ...

Ankara kalesi filizcim bizim gittigmiz yer, Ulus ta. ben daha önce gitmiştim ama bu kadar kapsamlı gezmemiştim, annemle bana hem degisiklik oldu hem de baya keyifli vakit geçirdik

ohoo ben totemi unuttum bileee zaten kilo da veremiyorum, sıkılaşmıyorum da sanki, pes etmeye etmeyecem tabi de şevkim kırılmaya başladı yavaştan neyse moral bozmak yok

aynen valla filizim, hikayeler benzer çıktı ben burcumdan çok memnun biriyim zaten yaa, her ortamda da burçlardan azıcık anlayan biri bana der sen ikizler misin die o yuzden sanırım sevgililerimi de hep ikizler burcundan buluyorum

neslicimm, inşallah lafa karışıklıkların tez zamanda düzelir, sunumlarını da güzelce hazırlarsın, güzel motive olursun bu hafta brnmde yogun geçecek, yarışma işine fena asılmam lazım, bu sabah kı toplantıda baya gaza geldim o yuzden yediklerime dikkat etmeye çalışacagım ama spor salonuna gidemeyecegm kesin bu hafta, artk yarım saat de olsa pilatese devam etmeyi istiyorum, sende öle bişeyler yapabilirsin belki gerçi senin durumla benm durum aynı deil, sen maşallah dal gibisin ben de birazcık kalıncık dal

herkese mutlu haftalarr

bugun ancak girebildim, sabah toplantı vardı sonra geldim odamı toparladım, kendime bi çalışma programı ayarladım falan derkne şimdi bilgisayarın başına geçebildim ancak

ben bu sabah aceleyle evden çıkarken tartılmayı unutmuşum da filizcim eğer listeyi bugun hazırlarsan beni izinli yazabilirsin canım, eğer yarına kalacaksa yarın sabah mutlaka bildirimi yaparım ama sabah geç kalıyordum die tamamen aklımdan çıkmış, geldikten sonra da tartıldım amaa sonuçtan hiç memnun deilim ben kilo alıyorum yahuu, tamam yediklerime çok muthiş dikkat etmesem bile en azından sporu güzel yapıyorum gibi geliyo, en azından sabit kalmam gerekmez mi yok ben git gide şişiyorumm.. gerçi karnım baya düzeldi gibi, simitlerim de eskisi kadar çıkmıyor, ama ben tartıda tok karnına neredeyse 2 kilo artıda çıkıyorum geçen haftaya göree neyse bi yarın sabha tartılayım, ölçülerimi de alacam yarın, bari yarım cm cik olsun incelme olsa da moralim düzelse

neysee yani benden havadisler böyle canlar, hepinizden özellikle filizden tartılma konusunda tekrar özür diliyorum..

bu arada neslicim aşure yapmışsın ellerine saglık bizim evde de var da işte pek yüzüne bakmıyorum, bari gideyim de azxcık bişey ara öğün olarak tüketeyim meyvelerini ayıklayıp

esracım da giremmeiş sanırım yogunluktan, Allah yardımcısı olsun onun da. bu hafta hepimizde bi yogunluk bi telaş var sanki. hepimize yardımcı olsun Allah..

bidee züleyha hocam nerelerde :44::44: haftasonu eşi gelmiştir belki ondan girmemiştir die düşünüyordum ama o bildirimi aksatmazdı pek bu sabah da bişey yazmamış :44::44: inşallah bi sıkıntısı yokturr :44::44:

neysee nurdan kaçar, önce küçük bi aşure yiyim sonra çalışmaya başlayım

kizlaaar filizle mesajlastik az once esi rahatsizlanmis onla ilgileniyor aksam giremem dedi zaten yogun istek uzerine kilo bildirimimiz bu hafta izinli neyse haber vermeye talip oldumm..

FILIZIN MESAJINDAN ALINTIDIR..... :))))))))

valla o daha super olur canım.iyi dusundun benim denemem bitmedi gelmeyen bildirimler de var en onemlisi artı cıkan arkadaslarımız oldugu icin kimsenin morali bozulmasın istiyorum oyuzden bu hafta cizelge yok hepimiz izinliyiz :-D

o zamann ollleeeyyyyyyy

menumu yazayım bu keyifli haberle

kahvaltı

yarım simit

1 haşlanmış yumurta

yarm domates

yarım salatalık

4 siyah zeytin

1 kk beyaz peynir

şekersiz çay ( dikkatini çekerimm dışarıda kahvaltıdaydım milyonlarca çeşit arasından sadece bunları yedim

öğle yemegi

1 büyük kase salata

4 yk makarna

2 yk yoğurt ( akşam balık yapılacagı için annem yemek yapmak istemedi eski yemeklerden yedim o yuzden, bitek makarna vardı )

ara öğün

1 küçük kase meyveleri ayıklanmış aşure

akşam yemegi

1 kase tarhana çorbası

1 adet fırında çupra

bol salata

yarım dilim çavdar ekmegi

suyum henuz 2 lt olmadı sanırım, biraz abanaım suya da 3 e tamamlayım yeşil çayım da 1 bardak daha içerim, onu da 2 ye tamamlamış olurum. bide o ses türkiye bitince yarım saat pilates yapacam, benden bu kadar

ayy ben bu hafta çizelgenin olmayacagına sevindim tabi dee, filizcim nesi var eşinin çok geçmiş olsunn

evet bılıyorummmmmm alaturka modumdan kurtulumusummmmmmmmmmm ıyıce zayıflayınca gıyımı de tamamen degıstırecegız zaten beraberrrrrrr